Tukea Baxterille!

1+7

Ne, jotka syyttävät Suomen maajoukueen huonosta menestyksestä Baxteriä ovat kyllä pää pensaassa eläviä idiootteja.

Huono menestys johtuu pelaajamateriaalista.
Mopolla ei pääse kuuhun vaikka Mourinho olisi ohjaimissa.

Niin pitkään kun maajoukkueessa ei ole kuin tasoltaan keskinkertaisissa joukkueissa olevia vaihtopelaajia ei menestystä ole odotettavissa.

Eli; tarvitaan parempia pelaajia, valmentaja on ok.

8

309

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • M asentaja

      Olihan täällä asiaakin, eikä vain paskanpuhetta.

      • 11

        Sitäkin pitäisi funtsia, että miksi kansainvlisen tason huippuvalmentaja ei suostu asumaan edes väliaikaisesti Suomessa, vaikka Helsingissä, joka minusta on maailman paras paikka. Asuu Ruotsissa. Saisi asua Turussakin mun puolesta, siellä on ihan siistejä kahviloita ja keväällä on kiva kävellä Aurajoen rantaa. Tamperekin on hyvä kaupunki. Olen me ihan totta vittumaista väkeä. Ekaks hommataan kaveri tänne ja sit aletaan vittuilemaan. Niin kauan minä muistan niin aina on hävitty ja aina löytyy joku Lihhesstein tai moldovia tai kabutsstan, joka voitaa Suomen, koska niillä ei mitään hävittävää ja he rakastavat peliä.


    • Football4life

      Asiaa!!...Itsekin täysin sitä mieltä että ne jotka vaativat Baxterin eroa eivät ymmärrä futiksesta hölkäsenpöläystä.
      Nekö Unkarin maalit oli valmentajan syytä vai?
      Ainoat miinukset Baxterissä on että pelitapaa vois vähän muuttaa huonompia maita vastaan ja ehkä Eremenkon ois voinut laittaa aikaisemmin nyt kentälle.
      Mutta parempia futismaita vastaan me ollaan pelattu jopa erinomaisesti!
      Ei 2-1 -tappio Hollantia vastaan vieraissa paskempi tulos ole (vrt. Ruotsi joka hävisi 4-1 paljon laadukkaammalla paketilla)..(ja muistammehan pelit Saksaa ja Portugalia vastaan!)

      ..Hävettää olla Suomalainen jos tämä nyt valmentajan piikkiin menee.

      • ei suomalainen laji

        koko suomalainen potkupallo harrastus, ketään ei kiinnosta ja minkäänlaista tulosta ei tule. Ainoastaan ulkomaiset kehäraakit nostavat korvauksia olemattomasta työstä.

        LOPPU TÄLLE PELLEILYLLE piste


    • top 100

      Ei se peli paljoa parane vaikka valmentaja vaihdettaisiin. Voihan sitä muutkin käydä kokeilemassa jos jotain saisi kapeasta materiaalista väsättyä. Kohtalaisen paska työpaikka olla Suomen potkupallomaajoukkeeen valmentajana...

    • Jos arvokisoihin halutaan päästä, toki ensimmäinen lähtökohta on käytettävissä oleva pelaajamateriaali. Suomen tapauksessa se materiaali on rajallinen. Valmentajan tehtävä on valita joukkue ja näin sen pitääkin olla. Paria poikkeusta lukuunottamatta Baxter on mielestäni valinnut oikeat miehet joukkueeseen. Päällimmäisenä niistä poikkeuksista tulee mieleen Hetemaj, jonka olisi pitänyt kuulua pelaavaan kokoonpanoon ehdottomasti. Ja toisaalta Porokaran ei olisi sinne pitänyt päästä.

      Voidaan spekuloida loputtomiin miten olisi käynyt, jos se ja se pelaaja olisi pelannut, mutta vastausta emme koskaan sa tietää. Sen sijaan oleellisimmat valmentajan alaisuudessa olevat asiat ovat taktiikka, peluuttaminen ja reagointi pelin sisällä ts. oikea-aikaiset vaihdot, ryhmityksen muutokset yms. Ja näistä voidaan kyllä hyvällä syyllä Baxteria kritisoida. Unkari pelissä Sturt B. teki kyllä mielestäni oikeat vaihdot, mutta miksi hän odotti aivan viime hetkeen, jolloin aikaa oli jo todella vähän? Voidaan myös kysyä onko meillä varaa pitää Aleksei Eremenkon tapaista taikuria penkillä muutenkaan? Miksi hän ei saanut paikkaa avauksessa?

      Baxterin ylimielisyys ja kiukuttelu lehdistön edessä on hänen omalta kannaltaan typerää hermokontrollin pettämistä. Hän siitä itse eniten kärsii. Lehdistöä ei kannata suututtaa. Se ei kuitenkaan mielestäni vaikuta hänen tehtävänhoitoonsa jatkossa, jos jatkopestiä tarjotaan. Otteet kentän laidalla ovat ratkaisevia, ei suunpieksäntä pelin jälkeen.

      Paljon mahdollista, että Baxter jatkaa toimessaan ja siinä tapauksessa hän tarvitsee kaikkien tuen vaikeassa tehtävässään. Toivon vain, että hänkin jotain tästä episodista oppii ja jatkossa rohkenee tehdä ajoissa ratkaisunsa. Teoriassa on toki edelleen mahdollista, että Suomi selviytyy karsinnasta eteenpäin, mutta se edellyttäisi Unkarin voittamista Budapestissä, Ruotsin kaatoa molemmissa peleissä ja Hollannilta ainakin pistettä Helsingissä. Sekä tietysti San Marinon ja Moldovian hoitelemista kunnialla. Kuulostaa kyllä lähes mahdottomalta. Peli kerrallaan kuitenkin mennään.

      • MuuliVankkurit

        tuntuu piisaavan, kun emme ylistä Baxteria huippuvalmentajaksi.....totuushan on edelleen NOLLA PISTETTÄ kolmesta ottelusta.....tohon meistä idiooteista olis jokainen pystynyt. Aivan sama jos tulee pataan Hollannilta 2-1 ja Ruotsi sai kuokkaan 4-1...mitä sitten... molemmille 0 pistettä...Ruotsi on sentään vielä "mukana karsinnoissa"...ME EI TODELLAKAAN OLLA...se siitä idiotismista.


    • Barcelé

      Kannattaa kaivaa keskiviikon helsingin sanomien uutisointi tiistain ottelusta ja se toimittajan kommentti, missä kerrotaan mikä oli pelaajien vika ja mikä Baxterin.

      Olisihan Baxterilla ollut varaa valita parempia pelaajia joukkueeseen ja sekö on vain pelaajien vika jos hän ei sitä tee. Hetemaj ei mahtunut kokoonpanoon. Syy Baxterin ei valinnut. Eremenko Junior ei saanut enempää peliaikaa kenen syy. Baxterin.

      Baxteri sanoi tähän malliin vielä pelin jälkeen jos Eremenko Junior olisi pelannut enemmän me oltaisiin hävitty vielä enemmän. Kuka antoi ratkaisevan syötön maaliin.

      Aiheesta lisää:
      http://www.iltalehti.fi/jalkapallo/2010101312512826_jp.shtml

      Yksi asia on täysin fakta kaikkea huonoutta ei voi kaata vain Stuart Baxterin niskaan, mutta hän on se joka pelaajat valitsee, taktiikan luo ja koitttaa saada joukkueen iskuun. Olisi Juniorilta aika mihentyö jos kieltäytyy edustamasta Suome jos Baxter on vielä San Marino pelissä valmentajana. Syykin aj hyvä perustelukin on jo valmiina.

      Mikäli palloliitto haluaa päästä halvimman kautta niin se tie on erottaa Stuart Baxter elleihän itse eroa. Eiköhän ole jo hyvin selvää jos Baxter jatkaa ketä kiinnostaa tulla katsomaan paikanpäälle peliä San Marinoa vastaan. On myös se pelko, että muihinkaa tuleviin peleihin ei riitä katsojia. Mistä palloliitto sitten käärii tuloja jos on vain paljon enemmän menoja.

      Baxteria on myöskään ihan turha siirtää muuhun tehtävään maajoukkueesa. Onhan se nyt selvää, että koko joukkueen ilmapiiri on erittäin huono.

      Jos Baxteria ei eroteta tai hän eroa ja hän jatkaa päävalmentajana ainoa mikä minulle kelpaa lopuista karsintapeleistä on voitto. Eivät edes tasapelit tyydytä millään miehistöllä Hollantia ja Ruotsia vastaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      305
      3559
    2. 204
      2981
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      71
      2544
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      238
      2020
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1445
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1337
    8. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      170
      1324
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1318
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1277
    Aihe