Mielipiteitä tästä

??????

Hei katsoin joku aika sitten dokumentin - Quantum Communication, mikä on rajatiedon näkemys tähän dokkariin. Tai yleiisesti porukan täällä?

Dokumentissa selkeästi tulee esille että kvanttitasolla ihminen luo todellisuutta tasa-vertaisesti muiden kanssa ja että jokainen meistä on sijaisluoja. Dokumentissa tulee esille mm. että Ihmisen on esim: mahdollista siirtää energiaa itsestään ja että telepatia on myös mahdollista. Koska asia on näin tieteelliseti ja kvanttimekaniikka tukee tätä.

Tuossa on paljon muutakin kuten yleinen salailu asian tiimoilta mutta tuon voi katsoa netissä. Periaatteessa siis että kaikki on yhtä ja ajatukset vaikuttavat todellisuuteen on tuo idea. Eikö tämä ole aika tärkeä asia? ja parapsykologian ja rajatiedon alustava Graalin malja ja "noita" vainojen aikakauden loppu? vai?

Mutta samalla tuo tarkoittaa lopullisesti että oikeastaan kaikki ovat oikeassa. Uskovaiset, Ateistit, foliohatut ja muuta tallaajat, koska kaikkien ajatukset luovat tasa-vertaisesti todellisuutta.

Kummituksista en tiedä selittääkö tämä sitä mutta kumminkin ja siksi sanoinkin että alustava Graalin malja.

Pistin pyyntöä että joku arvostelis dokkaria tuolla elokuva osastolla kans.
http://keskustelu.suomi24.fi/node/9395706

ja ateisteille kysymyksen myös
http://keskustelu.suomi24.fi/node/9395714

4

393

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Linkki dokkariin
    • ******

      Jos idea on että ihminen/Ihmiset vaikuttavat ajatuksillaan kvanttitason kautta todellisuuteen. Tasa-arvoisina. Niin kuitenkin asia perustuu todellisuuteen. Mikä on Ateistin kanta tällöin tähän?
      -No ihminen käyttää aivoistaan vain pienen osan, joka taas ei ole uskon asia vaan tieteen asia.

      Eikö Ateisti juuri noudata Tieteellistä menetelmää perustelemaan kantaansa mutta ei usko jumalaan?
      - Jumalasta ei ole mitään todisteita, mutta esim. joulupukista on; kohta löytyy taas ilmoituksia lehdistä. Esim. raamatussa mainittua vedenpaisumusta ei ole löytynyt vieläkään vaikka kaiveltu on vaikka ja kuinka paljon jne.
      Tässä tilaanteessa kumminkin tieteellinen menetelmä taas näyttäisi että ihminen on itse luoja ja vaikuttaa ajatuksillaan todellisuuteen. Joten siis?
      - Ihminen ei ole itsensä luoja, vaan ympäristön ja kasvatuksen tulos. Ja sinua ei olisi olemassa, ilman kumpaakin vanhempaasi, esim. jos äitisi olisi sama ja isäsi olisikin ollut joku toinen, ei sinua olisi vaan olisit joku muu.

    • EL

      En ole katsonut tuota dokkaria, mutta ilmeisen samaa asiaa ajaa kuin monet muut etenkin ns. uuden ajan henkisyyden viestit ihmiskunnalle. Olemme siis todellakin luojia (sijais-, kanssa-), joilla on aina ollut kyky luoda maailmaansa huomattavasti syvemmältä pohjalta kuin vaan ajattelun/suunnittelun ja tekemisen pohjalta. Tästä kyvystä tietämättöminä (unohtaneina) olemme luoneet ja luomme edelleenkin joka hetki havaitsemaamme maailmaa juuri sellaiseksi kuin uskomme sen olevan ja tulevan.

      Ei myöskään ole mitään todellisuudessa oikeaa tai väärää. On vain asioista ja kaksinaisuuden kokemuksia, joista toisia emme pidä soveliaina tai ei toivottuina. Meissä on myös sisäänrakentunut tieto, että paha saa palkkansa karman lain mukaan (se on oikeammin oppiläksy, jota tarvitsemme edetäksemme tietoisuudessa). Siitä syystä kokemuksiinsa perustuen jo ammoisina aikoina ihmiset ovat alkaneet luokitella tiettyjä asioita pahoiksi ja vääriksi ja toisia sallituiksi ja hyviksi.

      Uskon tämän luomiskykymme muistaminen ja koko tietoisen luomisen asian olevan juuri se "kvanttihyppy", minkä saavutamme ehkäpä tuossa vuoden 2012 lopuilla. Se olisi koko maailman TIETOISUUDEN tason muutos! Erittäin tärkeä tietoisuuden kvanttihyppy on sen tajuaminen, että KAIKKI VAIKUTTAA KAIKKEEN. Tiede myös tukee tätä; kvanttifysiikan pohjalta entanglement ja no-local ilmiöt ovat todellisia. Aika ei ole rajana informaation vaihtumiselle kaikkialle. Olemme kaikki osa yhtä ja samaa maailmankaikkeutta ja jonka perimmäisinä alkutekijöinä näyttäisi jäävän vain erottamattomat tietoisuus ja energia = YKSI JOKA ILMENENEE KAIKKENA.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      99
      2860
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2420
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2200
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      2002
    5. 171
      1842
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1836
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1787
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1736
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1529
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe