Kokemuksia AliExpreessistä?

Tuolla näyttäis olevan mm. tosi halpoja objektiiveja. Onko kenelläkään kokemuksia kyseisestä puljusta ?

http://www.aliexpress.com
Ilmoita


Annatko pari esimeriikiä hyvästä hinnasta?
Minun mielestä tuo on vain "hintavertailukone" monelle aasialaiselle pikkukauppiaalle.
Muista laskee mukaan rahti, tulli (3,5% ?), alv (23%) ja sen lisäksi ota huomioon että jos maksat etukäteen kuten monet myyjät vaativat ( tilille tai money transfer) niin ei ole mitään mahdollisuuksia saada rahat takaisin jos et saa tuottetaa tai jos ne lähettää sinulle jotain muutaa.

Sen lisäksi vaihtokurssi( toimistomaksu) on yleensä hävyttömän huonot.

/
svedu2

p.s. Huomioi että maksat myös alvit rahtikuluista.
0 VASTAUS:

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

+Lisää kommentti
Seuraappa seuraavasta osoitteesta koeostosta aliexpressille.

http://nettiostokset.net/2011/08/09/aliexpress/
2 VASTAUSTA:
Rojut saapui AliExpressiltä. Tosi hyvin toimi kaikki. Arvioniti AliExpressistä löytyy seuraavasta osoitteesta.

http://www.verkkoshoppailu.com/2011/08/09/aliexpress/

Tuolla on muun muassa pari kuvaa tilaukseen liittyen
himoshoppaaja22 kirjoitti:
Rojut saapui AliExpressiltä. Tosi hyvin toimi kaikki. Arvioniti AliExpressistä löytyy seuraavasta osoitteesta.

http://www.verkkoshoppailu.com/2011/08/09/aliexpress/

Tuolla on muun muassa pari kuvaa tilaukseen liittyen
Joo ja joskus noissa Aliexpressin alennuskampanjoissa on todella hyviä tarjouksia. http://www.pikkukiinalainen.com/aliexpress-alennuskoodit/

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

+Lisää kommentti
Huippu juttu! Kiitos testistä.. ehkä sitä voisi itsekkin joskus jotain tilata testimielessä..
0 VASTAUS:

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

+Lisää kommentti
Jeps. Lämpimästi suosittelen.
Tilasin animetapahtumaan puvun ja peruukin, tuli molemmat kahdessa viikossa, huippulaatua! :) Ei ole mitään huijausta minulla ollut. Kun olin tilannut tuotteen mulla luki aina sähköpostissa montako päivää/tuntia/minuuttia siinä mun paketissa menee. :) Se minuus on vaan aina kun ei aina lue niitä kokoja, mutta onneks se puku oli mulle kuitenkin sopiva. :) Hinnat ovat aika pienet laatuun verrattuna, vähän epäilytti kun niitä katsoin, mutta turhaa pelkäsin. :) Vaatteet oli aivan uudet, hyvin ns. pakattu, ja peruukki oli huippukunnossa, tykkäsin tosi paljon. :) Suosittelen! Sieltä tulen paljon muutakin tilaamaan! :)
1 VASTAUS:

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Hyvät kokemukset on jäänyt alista. Kaikki tuotteet, joita olen tilannut (mm.legginsit, käsilaukut ja puhelimen suojakuoria) ovat saapuneet aina perille ja ovat hyvän laatuisia. Postitus vie oman aikansa... Vaatteita kannattaa ostaa yhden numeron isommat ja niitä kaupan antamia mittoja katsoa tarkasti. Jos tulee ongelmia tuotteen kanssa, nii voi avata disputen ja sitä kautta sopia asiaa myyjän tai alin kanssa. http://ali.pub/8hgre
+Lisää kommentti
tablettitietokone tuli perille reilussa parissa viikossa. http://www.maksukamu.com/aliexpress-kokemuksia/
laatu ei mitään samsung-tasoa ole mutta hintaan nähden kiitettävä kuitenkin.
Ilmoita
onko tietoa onko kultaaitoa?
1 VASTAUS:
http://www.trustpilot.fi/review/www.aliexpress.com .. siinä faktaa parin ekan kommentin jälkeen :)
+Lisää kommentti
objektiivit lienee satasen hintaisia, niin kallista en ostais ulkomailta kovin herkästi, vaika pienemmistä lähes 5000 ostoksesta on vain hyviä kokemuksia.

aliexpressistä viimeinen kokemus, tilasin läppäriin näppääimistön, ei tullut, pyysin lisäaikaa odotteluun ja sain, sitten pyysin rahani takaisian ja riitaudutin, rahat tulivat helposti ja heti.
Ainakin minulle oli todella helppoa, guugle känsi sivut, en yhtään osaa kieltä, kun oon 76v kansakoulupohjalla.

epäilisin linssin kohdalla laatua, ei ne kaikki halvat todellakaan ole aitoja.
mutta luottamus on 100 % ko. ja moneen muhunkin kauppaan.
Ilmoita
Tilasin reilulla satasella puhelimen tuolta, joka pitäisi tullata. Olen useaan otteeseen kysellyt myyjältä jonkinlaista kuittia, mutta mitään vastausta ei ole tullut ja alkaa olemaan pikkuhiljaa kiire ettei paketti lähde takaisin päin. Riittääkö pankinsivuilta ladattu kuitti tullaamiseen?
1 VASTAUS:
Täytin netissä tullin kaavakkeen,
siinähän kysytään sisältöä ja hintoja, kirjoitin sen mitä maksoin ja mitä sisältää, samana päivänä lähti tullista ja 2 vrk päästä omassa postissa.

Huomasin myös että siinä tullilta tulleessa paperisessa oli joku numero jolla selvisi kaikki jutut, eli tulli jo tiesi kaiken.

en muista tarkemmin, kun netissä oli niin pikku juttu täyttää etten tarkemmin miettinyt.

minulla ei olisikaan ollut kuitteja, kun kortilla maksoin ja tavara tuli ennen kuin laskut.
---------------------------------------------------------------------
tilasin Kiinasta, kun tilauksesta oli 3 v. tuli uusi kortti ja vanha pyydettiin hävittämään, ei mitään muuta mainintaa, eikä kuluja, oli kai huijarikauppias, kun kortilla olis ollut aikaa vielä 2-vuotta,
tavara tuli eikä ongelmia.
oli kai tuo kauppa
http://www.xn--mbtkengtfinland-6kb.com/
+Lisää kommentti
Moikka! Olen nyt tilaillut täältä aliexpressistä tuotteita, minulla on se kiinan lähetystunnus ja kun käyn sivulta katsomassa siellä näkyy että se on kiinan postissa. Miten saan sitten tiedon että paketti on saapunut suomeen ja mistä saan itellan lähetystunnuksen jotta voin seurata pakettia?
Ilmoita
sama lähetystunnus toimii koko seurannan ajan. Kun tilaus on rekisteröity suomen puolella niin se alkaa näkymään postin lähetysseurannassa.
Ilmoita
On useita merkkisiä, eikä euroakaan ole menetetty. Melko hyvä 64 GB muistikortti tuli 8,5 euroon. Melko hyvä, eli toimii kamerassa ja tietokoneessa, mutta jos laittaa toiseen kameraan pitää formata, hyviä kortteja ei tarvitse.

tilasin myös läppärin näppäimistön, siellä 13 euroo, ei tullut, ensin PYYSIN lisäaikaa ja sitten pyysin rahani, RIITAUTIN, rahat tulivat parissa päivässä riitauttamisen jälkeen. Kokonan annion kulua 2,5 kk kun olen rauhallinen.
Tilasin näppäimistön suomesta, postikuluineen 48 euroo, tuli alle 24 tuntia tilauksesta.

Ainakin aikaa on varattava 1,5 kk, minä en kyllä tilaisi kovin teknisiä ölaitteita, enkä niin kalliita että rahan menetys harmittaa.

---------jaa tämä olikin vanha, joku oli nostanut sen ylös--
Ilmoita
Nostan vanhan aloituksen. Toimiiko aliexpress nykyisin hyvin? Uskaltaako tilata? Millaisia vaatteita ja kenkiä laadultaan?
Ilmoita
onko jollain kokemusta vaate koosta? luin murobbs että xxl olisi kuin L koko?!?
Ilmoita
On kokemusta.
kaikki mitä tilaa - on jotain sinne päin
tavara tulee jos tulee
toimitusaika on jotain....tulee jos/ kun tulee
tavaran joutuu maksamaan etukäteen

jos tuottajalla ei olekkaan tavaraa, saat siitä sähköpostiisi ilmoituksia joista ei ota selvää erikkikään

lottomeininki

rahat meni, osa tilauksesta tuli
osa ei
reklamaation teko on mahotonta
se niiden englanti on sellaista
se niiden tapa tehdä kauppaa on...kiinalainen
ne ei palauta rahoja
ja pikkasen arveluttaa laittaa niille omaa tilinumeroa

tiesin tämän kun tein tilausta
eli saan syyttää tästä vain itseäni
1 VASTAUS:
Tilasin laitteen johon kuului virtalähde, mutta virtalähde ei toiminutkaan. Yritin kertoa asiaa toimittajalle, mutta eivät vastanneet. Kysyin toisemmankin kerran.
1/2 toimivaa!!
+Lisää kommentti
Oon tilannut sieltä n. 40 pikkutavaraa ja kaikki on toiminut 100% hyvin. Toimitusajat ovat toki aina arvaamattomia. Pari asiaa pitää tietää:
1. Katso onko ko. kaupasta tilanneet muut ?
2. Katso palaute tarkasti - myyjät ovat erittäin tarkkoja siitä, ettei maine mene. He varmistavat, että saavat 5 tähteä.
3. Tarkasta tuote erittäin hyvin ennenkuin hyväksyt sen vastaanotetuksi - sen jälkeen on turha valittaa eikä väylää siihen edes ole.
Suosittelen !
Ilmoita
Täältä löytyy kokemuksia AliExpress.com tilauksista ja joitain luotettavaksi todettuja myyjiä:

http://aliexpresskokemuksia.blogspot.fi/
Ilmoita
Lenkkikenkiä ei ainakaan kannata tilata. Kopiokenkiä. Näyttää ihan samalla ensi vilkaisulla, mutta sitten kun vertailee alkuperäisen kanssa ja varsinkin kun kenkää käyttää niin on kuin toiselta planeetalta.

Tilasin Asics Nimbukset, kun hinta oli n. 50 euroa. Vähän epäilytti, mutta kun firma on jenkkipörssissä, niin ajattelin, että ei voi kopiokamaa myydä (siitä erikseen mainitsematta). No, eipä tarvitse enää tilata. Taas tuli todistettua, ettei ole ilmaista tai edes puoli-ilmaista lounasta.
Ilmoita
Itse tilasin kosmetiikkaa 37e eikä minun tarvinnut maksaa tullia, seuraavaksi olen ajatellut tilata vaatteita mutta en oikein ymmärrä tota tulli systeemiä kun en ole koskaan vaatteita tilannut ulkomailta. Jääkö vaatteet siis tulliin ja pitää siellä maksaa tullimaksu vai miten se menee? Voisiko joku ystävällinen ihminen selittää tyhmälle tämän asian.
1 VASTAUS:
Kannattaako tilata vaatteita sovittamatta ulkomailta? Palauttaminen varmaankin työläämpää kuin Suomessa.
+Lisää kommentti
Kaverini ovat tilanneet ja ovat olleet sopiviakin.
Ilmoita
Olen tilannut n. 10 vuotta eBay:n kautta ja kaikki OK, palautukset, ostajan nk. suojelu ym. Nyt sitten erehdyin Aliexpress:iin ensimmäisen ja viimeisen kerran. Olin ostavani aitoa turkista ja tilausvahvistuksessakin oli sama kuva (snapshot when order transaction) ja kuvaus aidosta turkiksesta. Saamani tuote oli kaikkea muuta :keinoturkis, koko ihan muuta kuin kuin kokotaulukossa. Lähetin myyjälle aika vahvan rekkulan valokuvineen ja avasin disputin. Myyjä haluaa minun palauttavan tuotteen (postikulut suomesta kirjattuna 50€, jotka jäävät minun vastuulleni) tämän jälkeen myyjä vasta palauttaa maksamani summan. Kyllä eBay:n ostajan suoja on kannattavampi ja huijarit pysyvät hieman loitommalla.
Ilmoita
Itse olen tilannut tavaraa kymmeniä kertoja ja pisimmillään toimitus on kestänyt 2 viikkoa. Kaikki tuotteet ovat tulleet aina perille ja ehjinä. Samoja tuotteita on usein myynnissä suomessa ja hinta on noin 2-3 kertainen. Huvittavinta on, että yleensä rahti ei maksa mitään (rahtikulua ei ole "piilotettu" tuotteen hintaan. Olen tilannut esim. 2 dollarin hintaisen tuotteen ja sellaisetkin ovat tulleet perille ilman rahtikuluja. Suomessa kun tilaat jotain rahtikulut ovat yleensä aina 5 eurosta ylöspäin. Tullejakaan ei ole tarvinnut maksaa.
Ilmoita
Mäkin olen tilannu paljonkin tuolta alista ja esim. yläosat, laukut, lompakot ja puhelinkotelot ovat olleet iha laadukkaita ja hinta-laatu suhde hyvä. On vaan vaikeeta löytää nykyään brändijuttuja :( Jos ketään kiinnostaa, ni löysin vahingossa tällaisen ryhmän fbstä https://www.facebook.com/brandsfromchina
En oo sieltä vielä tilannu mitään, mut jäänyt seuraa. aika kivoja juttuja siellä ;)
Ilmoita
Tilasin 3 kk sitten kaksi samanlaista tuotetta, toinen oli aivan erilainen kuin kuvauksessa. Väänsin kuukauden asiaa rahapalautuksesta jota lopulta sain. Annoin huonot palautteet ja kiitokseksi luottokorttini kopiotiin ja kirjautuminen on estetty. ÄLKÄÄ HYVÄT IHMISET TILATKO TÄÄLTÄ MITÄÄN. PS. Yksi tuote on edelleen saamatta vaikka väittävät lähetetyn 2 kk sitten.
Ilmoita
Huijausta (kokemusta on) myyjän hyväksi - en todellakaan suosittele!!!
Ilmoita
Vaatteita, meikkejä, parit kengät olen tilannut ja on ollut hyviä, ja tuolta saa halvalla. Kalliimmista ja postitus suht nopeaa ottaen huomioon että on kaukana ( alle kuukaudessa).
Ilmoita

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Hyvät kokemukset on jäänyt alista. Kaikki tuotteet, joita olen tilannut (mm.legginsit, käsilaukut ja puhelimen suojakuoria) ovat saapuneet aina perille ja ovat hyvän laatuisia. Postitus vie oman aikansa... Vaatteita kannattaa ostaa yhden numeron isommat ja niitä kaupan antamia mittoja katsoa tarkasti. Jos tulee ongelmia tuotteen kanssa, nii voi avata disputen ja sitä kautta sopia asiaa myyjän tai alin kanssa. http://blog.bonusway.fi/onko-turvallista-tilata-aliexpressilta/
Ilmoita
Tilasin loppuvuodesta kuukauden välein kahdesta eri liikkeestä "merkki" -tavaraa: netin kuvissa tuotteet olivat ilmeisesti "aitoja", mutta kotiin tulleet tavarat olivat täysin erilaisia kuin kuvissa.

Ensimmäisen tuotteen kanssa yritin purkaa kaupan, mutta pitkien ja täysin turhien sähköpostineuvottelujen jälkeen luovutin.

Annoin molemmille myyjille huonon palautteen.

Nyt lopetin tilaukset kokonaan AliExpressistä. Ehdin ostaa sieltä vuosien aikana jo 25-30 kertaa. Välillä tuote tuli rikkinäisenä perille, mutta silloin sai vielä neuvoteltua uuden tuotteen tilalle tai hinnanalennusta, MUTTA NYT ON HOMMA MENNYT NIIN TIUKAKSI, ETTÄ EI SAA EDES HYVITYSTÄ - on aivan liian riskialtista, jotta "säästäisi" muutaman kympin.
Ilmoita

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Kokemuksia AliExpreessistä?

Tuolla näyttäis olevan mm. tosi halpoja objektiiveja. Onko kenelläkään kokemuksia kyseisestä puljusta ?

http://www.aliexpress.com

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta