Autanko egyptiläismiestä?

Miromiro

Minun tarinani menee näin:

Tapasin juuri lomallani Sharm el Sheikissä miellyttävän hierojamiehen. Keskustelin hänen kanssaan todella paljon ihan ystävänä. Olen enemmän kiinnostunut paikallisista ihmisistä ja heidän ajatuksistaan kuin bilettämisestä.

Toki myös ihastuin tähän mieheen ja kerroin sen hänen asiaa suoraan kysyessä. Hän sanoi haluavansa minua myös, mutta ei voi lähennellä asiakkaita työpaikalla. Samoin asiakkaan huoneeseen menemisestä seuraisi potkut hetipaikalla. (Asia koski rahan vaihtamista, ei sänkyyn menoa, pyysin häntä mukaan huoneeseeni hakemaan vaihtorahoja).

Hän kertoi paljon elämästään ja unelmistaan. Kertoipa muutamasta erikoisesta naisestakin, joihin on työssään törmännyt.
Työaika hänellä menee niin, että hän on töissä 7 pv viikossa noin kolme viikkoa kerrallaan. Työaika on virallisesti 8 h/pv, mutta näin hänen tekevän paljon pidempiä työpäiviä. Perhe asuu 500 km päässä Kairossa. Siellä hän pääsee käymään kerran kuussa. Autoon hänellä ei ole varaa, eivätkä vaimo ja lapset voi asua Sharmissa, koska siellä on vuokrat niin kalliita. Kerroinkin hänelle, että Suomessa tuollaisella työnteolla hänellä olisi varaa omaan taloon ja hyvään autoon edullisella lainalla.

Sanoin hänelle haluavani auttaa häntä jos vain mitenkään voin. Hän kertoi haaveilevansa oman yrityksen perustamisesta. Monella hänen opiskelukavereillaan on jo oma yritys ja heillä menee hyvin. Kaikki ovat saaneet alkupääoman joko perheeltään tai ulkomaalaiselta naiselta. Egyptissä ei ole mitään starttirahoja tai OY-systeemiä. Lainaa ei saa "tyhjän päälle". Tämän miehen perhe ei halua auttaa, koska eivät pidä siitä, että mies asuu erossa perheestään. Ehkä heillä ei myöskään ole rahaa.

Eräs norjalainen rikas, mutta hieman hullu nainen olisi antanut hänelle rahat, mutta hän ei halunnut myydä itseään. Tämä nainen olisi halunnut mennä naimisiin, mitä ystäväni ei taas halunnut.

Hän kertoi minulle suoraan tarvitsevansa 3000 euroa. Hän maksaisi rahat takaisin kun voi. On toki myös mahdollisuus että kaikki menee persiilleen eikä hän voi rahoja takaisin maksaa, that´s life. Olen tavallinen hoitoalalla työskentelevä nainen, eli tuo summa on minulle iso raha. Sanoinkin, etten voi hänelle sitä antaa, mutta voisin esim. etsiä Suomesta jonkunlaista sponsoria. Tai sitten kysyä vakavaraiselta isältäni, joka ei tosin ole tyttärilleen rahojaan juuri jaellut. Lainaa en itse voi ottaa.

Mielestäni puhuimme toisillemme rehellisesti, hän kiitti minua suoruudestani, hyväsydämisyydestäni ja rehellisyydestäni. Hän oli myös vaikuttunut siitä, että ajattelin hänen vaimoaan ja lapsiaan. En halunnut häntä omakseni vaan ehkä läheiseksi ystäväkseni. Puhumme molemmat sujuvaa englantia.

Tiedän ettei hän ole sen kummemmin minuun ihastunut, toki mielellään hieman peuhaisi kanssani, kuten myös minä hänen. Olen realistinen aikuinen nainen. Olen tuota miestä 10 v. vanhempi, tosin olen tuon saman verran ikäistäni nuoremman näköinen.

Haluaisin todella auttaa tuota yritteliästä ja fiksua miestä. Lukemani perusteella tämän tapaisia tarinoita kuulee paljonkin? Voiko hän olla rehellinen? Hän ei luvannut minulle mitään muuta kuin maksavansa lainan takaisin jos voi. Soisin hänelle niin mielelläni tilaisuuden omaan yritykseen. Hän tekee työnsä erittäin hyvin, monet ovat kyselleetkin, miksei hän työskentele jossain viiden tähden hotellissa.

Minua ei siis harmittaisi rahanmeno, jos todella voin auttaa. Mutta en halua joutua kusetetuksi.

Mitä ihmettä teen?

31

2159

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • voei voei !

      Noita samoja tapauksia on maailma pullollaan. Mensit vaikka katsomaan keskiseen Afrikkaan mitä köyhyys ja yrittäjyys on. Kieroja karvaranteita paremman elämän ja rahoittajan toivossa ovat lomakohteet pullollaan. Moneltakohan naiselta tuokin kerjää rahaa ja muutakin.

    • Heheheheh

      "Hän maksaisi rahat takaisin kun voi."

      Et vippaisi mulle tollasta 2-300 tonnia, tarvitsen sen välttämättömiin menoihin? Saat takaisin heti, kun luulen olevani pystyvä maksamaan?

      • lomalortto 69

        taidat saada tuon lainan vain jos tarjoat vuosia pesemättömänä ollutta mahtimelaa suoraan läskiaukkoon.


    • Mielipide...

      No omasta mielestäni jos sinulla olisi rahaa omasta takaa niin paljon ettei oma taloutesi horjuisi niin saattaisin ymmärtää että haluat auttaa ja ajatus on kaunis, mutta riski tulla huijatuksi on ainakin minun mielestäni liian suuri.

      Tunnen täällä suomen päässä muutaman egyptiläisen ja jopa he eivät luottaisi kaikkiin egyptiläisiin. Mukaan mahtuu paljon huijareita, ahneita ja hyvin taitavia valehtelijoita. He tuntevat pohjoismaalaisen ystävällisyyden ja nöyryyden ja osaavat käyttää sitä hyväkseen. Mutta tottakai joukossa on myös rehellisiä, ihania ihmisiä... mutta sinuna miettisin vielä muutamaan kertaan.

      Ja muista 3000€ on saattaa olla heille ainakin 3vuoden palkka... eli aika iso raha heille, luulisi että vähempikin auttaisi.

      Teet mitä parhaaksesi näet.. mutta mieti ristkit.

    • .......

      Sinua ei siis harmittaisi rahanmeno, vaikka itselläsi ei ole varaa antaa tuota rahaa, etkä voi sitä pankista lainata? Haet siis sponsoria/sponsoreita, joka sijoittaisi puolestasi 3000 euroa siihen, että saisit itsellesi oman peuhauskumppanin lomamatkojasi viihdyttämään?

      Työskentelen itse hoitoalalla eikä minullakaan todellakaan olisi varaa antaa kenellekään 3000 euroa lainaksi noin heikoilla perusteilla ja vielä vähemmän omaksi epävarmoin takaisinmaksulupauksin. Enpä silti edes harkitsisi, vaikka isälläni olisi taatusti varaa antaa minulle kymmenkertainen summa, jos sitä kehtaisin pyytää.

      Olen Suomessa keskustellut sujuvasti englanniksi egyptiläissyntyisen ravintolaa pitävän miehen kanssa, joka oli naimisissa ja jolla oli poika. Sen verran tuli juteltua, että hän kertoi Sharmin olevan mielestään paras lomapaikka Egyptissä ja aikoi itsekin mennä sinne perheineen lomailemaan.

    • järki käteen

      Riski on liian suuri, että tulet petetyksi. Sinua ei myöskään haittaa jos hän ei maksa takaisin mutta haittaako häntä, jonka rahoja olet lainaamssa kenties?
      Se, että hänellä on vaimo ja lapsia mutta olisi valmis peuhtaamaan Sinun kanssasi, kertoo jo miehestä jotakin.
      Sama tarina kymmenelle muulle naiselle, niin silloin summa alkaa olla jo suuri.
      Näitä tarinoita on ja aina joku tulee huijatuksi.

      Jos olisit tuntenut tämän miehen esim. 10 vuotta, tilanne voisi olla toinen. Ei yhden loman aikana tutuksi tulleelle lainata rahaa, vaikka olisitte keskustelleet ympäri vuorokauden, koko loman ajan.

      • Mathias R.

        Olen kyllä niin liikuttunut tuosta tarinasta että voisin perinnöstäni sen 3 tonnia lainata.
        Saisin siitä hyvän mielen. Miten saan yhteyden, miten toimimme?

        t. Mathias ;)


    • joku vetää 6-0

      Joo täälläkin on niiiiin köyhä musu, joka tarvitsis ainakin sen 100.000 öuroa kebab-kiskan pystytykseen. Anna akka lantti.

    • haatanawefrfrefeffrf

      et tietenkään anna rahaa...prkl...sitte ihmetellään ett miten ihmiset tulee huijatuks, ku edes harkitsee uskovansa tollasia tarinoita..alko oikeen sapettamaan koko juttu

    • hohoijaaak

      Hoitajien taso ei Suomessa päätä huimaa.

    • rak1

      "Olen tuota miestä 10 v. vanhempi, tosin olen tuon saman verran ikäistäni nuoremman näköinen."

      Laitapa kuva tänne, niin arvioidaan ikäsi.

    • slowski

      Ekaksi miksi valehtelet tälle egyptiläiselle, vai saa hieroja oman talon tuolla työmääräll, ei saa edes egyptissä eikä edes saati sitten Suomessa

    • Zeik el Lovisa18

      Kirjoittamasi perusteella on selvää, että kyseessä on korkean moraalin omaava mies. Miksi hän muuten
      kertoisi perheestään ja ikävästään sitä kohtaan ? Tilaisuuksia peuhata naisten kanssa tulee päivittäin,
      mutta hän toistuvasti kieltäytyy. Ei halunnut viekoitella edes sinua, vaikka pääsi huoneeseesi.Arvaan, että kiusaus oli suuri. Ehdotan, että
      rohkaiset mielesi ja pyydät varakasta isääsi rahoittamaan tämän projektin. Ehkä jo seuraavan loman jälkeen voisit kertoa hänelle miten hyvää palvelua sait tämän hierojan uudella hierontapöydällä, varmaan muutkin
      asiaankuuluvat kalut ja laitteet olisivat hyvässä käytössä. Ehkä Hän näyttäisi myös kuvia hyvinvoivasta
      perheestään.
      Sanoisin, että harvoin tulee näin hyvää tilaisuutta osoittaa ystävällisyyttä ja humaania asennetta kanssaih-
      misiä kohtaan. ÄLÄ ENÄÄ EPÄRÖI !

    • infoa
      • m.jotuni

        Hyvänen aika. Et tietenkään lainaa tuntemattomalle 3000 euroa hyvää hyvyyttäväsi. Tarvitset rahasi itse. Ei kaikkia tarvitse auttaa. Itse autan mieluummin vaikka orpolapsia ja olen myös hoitaja.


      • miromiro

        Kiitos linkistä ja muutenkin kaikille infosta. Zeik el Lovisa18.lle: et tainnut lukea viestiäni kunnolla. Mies ei siis todellakaan käynyt hotellihuoneessani! Hän kutsui minua asunnolleen toiseksi viimeisenä iltana, mutta ajattelin, että antaa himon vielä yltyä, seuraavalla matkalla sitten ;). Eihän kunnon nainen heti anna.

        Lukiessani "infon" linkkiä, minua huvitti kun tämä mies nimenomaan pyysi minulta läppäriä, kun kysyin mitä voisin tuoda hänelle tuliaisiksi Suomesta.

        Haluaisin oikeasti auttaa ihmisiä, mutta ilmeisesti tämä on huijausta samalla tavalla kuin kaikki toisetkin. Ajattelin hieman vedättää ystävääni: Kirjoitan hänelle, että eräs suomalainen lehti on kiinnostunut hänen tarinastaan. Lehden toimittaja ja kuvaaja haluavat tulla paikalle kun tämä mies ostaa pikku-span:sa. Hän nimittäin kertoi, että hänellä on yksi myytävä paikka katsottuna. Kyseinen lehti haluaisi myös jatkossa seurata kylpylän kehittymistä ja ystäväni elämää. Saa nähdä, miten pojalla pokka kestää.

        Minua surettaa tunteilla valehtelu. Huijaaminen tavaran ostossa ei tunnu läheskään niin pahalta. Omasta mielestäni ystävystyin oikeasti tuon miehen kanssa. Ja hänen ystävyytensä vaikutti aidolta. Hän kertoi, että nyt hänellä on norjalaisen ja ruotsalaisen ystävän lisäki ystävä myös suomesta. Ei hän sitä kieltänyt , etteikö hänellä olisi turistipanoja, juttelimme myös näistä asioista. Ystävät ovat kuitenkin asia erikseen.

        saa nähdä miten juttu etenee...


      • darfi
        miromiro kirjoitti:

        Kiitos linkistä ja muutenkin kaikille infosta. Zeik el Lovisa18.lle: et tainnut lukea viestiäni kunnolla. Mies ei siis todellakaan käynyt hotellihuoneessani! Hän kutsui minua asunnolleen toiseksi viimeisenä iltana, mutta ajattelin, että antaa himon vielä yltyä, seuraavalla matkalla sitten ;). Eihän kunnon nainen heti anna.

        Lukiessani "infon" linkkiä, minua huvitti kun tämä mies nimenomaan pyysi minulta läppäriä, kun kysyin mitä voisin tuoda hänelle tuliaisiksi Suomesta.

        Haluaisin oikeasti auttaa ihmisiä, mutta ilmeisesti tämä on huijausta samalla tavalla kuin kaikki toisetkin. Ajattelin hieman vedättää ystävääni: Kirjoitan hänelle, että eräs suomalainen lehti on kiinnostunut hänen tarinastaan. Lehden toimittaja ja kuvaaja haluavat tulla paikalle kun tämä mies ostaa pikku-span:sa. Hän nimittäin kertoi, että hänellä on yksi myytävä paikka katsottuna. Kyseinen lehti haluaisi myös jatkossa seurata kylpylän kehittymistä ja ystäväni elämää. Saa nähdä, miten pojalla pokka kestää.

        Minua surettaa tunteilla valehtelu. Huijaaminen tavaran ostossa ei tunnu läheskään niin pahalta. Omasta mielestäni ystävystyin oikeasti tuon miehen kanssa. Ja hänen ystävyytensä vaikutti aidolta. Hän kertoi, että nyt hänellä on norjalaisen ja ruotsalaisen ystävän lisäki ystävä myös suomesta. Ei hän sitä kieltänyt , etteikö hänellä olisi turistipanoja, juttelimme myös näistä asioista. Ystävät ovat kuitenkin asia erikseen.

        saa nähdä miten juttu etenee...

        miromiro.Oliko kirjoituksesi totta vai provo?Naisten huijaukset ovat erittäin yleisiä Egyptissä ja usein taustalla on järjestäytynyt rikollisorganisaatio (lue;mafia) eli "köyhä perhe"Turistinaiselta saadut rahat jaetaan suuren suvun kesken,koska useimmissa perheissä on pääelättäjä ja naimattomia sisaruksia ja vanhemmat.Egyptiläiset eivät kärsi nälkää,terveydenhoito on kuulemani mukaan ilmaista köyhille.
        Hänellä on varmasti riittävästi petikavereita,jotenka siitä ei tarvitse olla kysymys.Egyptissä VAIN raha merkitsee jotain;kaikki siinä maassa mitataan rahalla.Joten;älä anna kännykkää,läppäriä äläkä missään tapauksessa rahaa!!Vanhemmat englantilaisnaiset kyllä rahoittavat nämä gigolot.
        Jos tilanne käy sinulle tukalaksi,käänny turistipoliisin ja suomalaisen matkaoppaan puoleen AJOISSA!!
        Egyptissä tärkein lause on;EI !!!

        Ps.Jos joku egyptiläinen pyytää turistinaista naimisiin(urfi marriage)lyhyen tuttavuuden jälkeen,merkitsee se miehelle vapaata ryöstöä ja seksiä.Miehen ei tarvitse huolehtia turistinaisesta millään tavalla,vaan naisen tulee alistua ja rahoittaa miestä ja sukua.


      • Miromiro
        darfi kirjoitti:

        miromiro.Oliko kirjoituksesi totta vai provo?Naisten huijaukset ovat erittäin yleisiä Egyptissä ja usein taustalla on järjestäytynyt rikollisorganisaatio (lue;mafia) eli "köyhä perhe"Turistinaiselta saadut rahat jaetaan suuren suvun kesken,koska useimmissa perheissä on pääelättäjä ja naimattomia sisaruksia ja vanhemmat.Egyptiläiset eivät kärsi nälkää,terveydenhoito on kuulemani mukaan ilmaista köyhille.
        Hänellä on varmasti riittävästi petikavereita,jotenka siitä ei tarvitse olla kysymys.Egyptissä VAIN raha merkitsee jotain;kaikki siinä maassa mitataan rahalla.Joten;älä anna kännykkää,läppäriä äläkä missään tapauksessa rahaa!!Vanhemmat englantilaisnaiset kyllä rahoittavat nämä gigolot.
        Jos tilanne käy sinulle tukalaksi,käänny turistipoliisin ja suomalaisen matkaoppaan puoleen AJOISSA!!
        Egyptissä tärkein lause on;EI !!!

        Ps.Jos joku egyptiläinen pyytää turistinaista naimisiin(urfi marriage)lyhyen tuttavuuden jälkeen,merkitsee se miehelle vapaata ryöstöä ja seksiä.Miehen ei tarvitse huolehtia turistinaisesta millään tavalla,vaan naisen tulee alistua ja rahoittaa miestä ja sukua.

        Viestini ei todellakaan ollut provo.

        Harmittaa, jos ystävyytemme olikin pelkkää valhetta. Minä olin rehellinen hierojamiehelle, ja mielestäni hänkin oli erittäin avoimen ja rehellisen tuntuinen. Hän oli iloinen saadessaan ystävän Suomesta. Hänellä on ollut seksikumppaneita, itse hän niistä kertoi. Minua hän piti enemmän ystävänä, koska kerroimme toisillemme ihan syvällisiä asioita. Hän kertoi myös perusteellisesti, miten vaikea Egyptissä on aloittaa yritystoiminta tyhjästä. Raha-asiat tuntuivat tosiaan kiinnostavan häntä kovasti. Ensin hän pyysikin minua bisneskumppaniksi. Eikä lopettanut, vaikka kerroin hänelle olevani todella köyhä. Piti ihan myöhemmin korjata, että en minä nyt niin köyhä ole, ihan tavallinen suomalainen keskiluokkainen nainen.

        Toisaalta minua hieman ihmetytti, miksei hän kysynyt bisneskumppaniksi norjalaismiestä, Bengtiä, joka on hänen vakiasiakkaansa. Bengt on vanhempi selkävikainen herra, joka sattui tulemaan hotellille pari päivää ennen minun sieltä poistumistani. Sattui hauskasti kun ystäväni oli juuri kertonut Bengtistä, ja sitten seuraavana päivänä hän tulikin taas lomalle. Luulisi tuollaisen vakavaraisen vanhemman herran olevan parempi bisneskumppani kuin minä.

        Eipä tuosta "ystävästäni" ole nyt viikkoon kuulunut mitään. Kirjoitin hänelle kotiin saavuttuani mailin, jossa kerroin pyytäväni isältäni rahat. Valehtelisin isälleni tarvitsevani rahat pikaiseen remonttiin. Laitoin hierojalle viestiä, saiko hän mailini. Hän vastasi, ettei ole päässyt koneelle, koska on lomaviikollaan Kairossa, eikä hänellä ole siellä konetta. Eli läppäri olisi tarpeen :). Kumma kun pyytää ensin rahaa, ja sitten kun sitä tarjotaan, ei ota kuitenkaan yhteyttä. Ehkä hän ajatteli minun olevan samanlainen huijari kuin hänkin.

        Matkani oli ensimmäinen etelänmatkani. Olen kai liian luottavainen ja sinisilmäinen :(. Silti ajattelen koko ajan, jos hän puhuikin totta.


    • Sheikkii

      Minä voin sponsoroida teitä. Laita yhteystietosi tänne.

    • ölkjasdflökjasdf

      Sanoit, ettei sinulla ole varaa sijoittaa 3000€. Unohda siis asia. Ei ole sinun asiasi ruveta kenenkään manageriksi. Jos päätät, että sinulla sittenkin on rahaa, ja lainaat omia rahojasi, niin muista on pieni ihme jos saat ne takaisin. Mutta aina ei voi voittaa, ja rahaa se vaan on... Jos siis tosiaan haluat lainata ;)

      • darfi

        se hierojamies.Ihmettelit miksi hän ei ottanut yhteyttä,ehkä siksi että hän VAIN kokeili jos olisit lainannut hänelle rahaa.Se ei olisi päätynyt vain tuohon 3000 euroon,vaan kuulemieni tarinoitten mukaan se on vasta "startti"-summa,se varsinainen rahastus alkaa myöhemmin.
        Nämä tarinat menevät aina saman kaavan mukaan siksi että toiset kokeneemmat,jotka ovat jo saaneet juksatuksi turisteja,opettavat turistien/naisten huijauksen toisille.
        Miehet Egyptissä pyytävät naisia bisnes yms talon ostoon kumppaneiksi,sillä Egyptin lain mukaan naisella on omistus ja määräysvalta ainoastaan miehen kautta.Perinnönjaossakin sisarusten kesken poikaperilliset perivät enemmän kuin tytöt.
        Se on sitä ihtiänsä,Islam-uskoa..

        Hetkisen kuluttua olisit ollut kymmenien tuhansien eurojen veloissa..niille mikään ei riitä ja nämä tarinat ovat TOSIA!! Hurghadassa näitä huijareita ja pyytäjiä on pilvin pimein,myös karmaisevia tosikertomuksia.Egyptiläiset ovat tosi pokerinaamoja ja taitavia näyttelijöitä.
        Älä mieti enää asiaa,kuuntele ja lue rauhassa juttuja Egyptistä;kiva siellä on käydä mutta Suomi on ykkösmaa,etenkin naisille!!


    • HUOMIO KAIKKI

      Sitä ihmettä teet, että lopetat tälle palstalle spämmäyksen. Kaikki näkee että koitat kerätä rahat itsellesi ja koko juttu on tekaistu.

    • Linssiin viilaamaton

      Miksi yhä epäröit? Olet ihan luulosairas! Rahat tiskiin ja heti, niin ystävyytenne kukoistaa kauniina. Ja hieronta sujuu.

    • King Mane

      1. Epätoivoista naista yritetään käyttää hyväkseen.

      2. Lisäksi maksat seksistä/suhteesta mikäli suostut järjestelyyn.

      Eli mietippäs tätä keissiä vielä vähän..

      • Miromiro

        Olet aivan oikeassa King Mane! Tähän olen päätynyt asiaa tutkiessani.

        Tyyppi oli ihan innoisaan kun ilmoitin, että rahat ovat järjestyneet. Tuli darlingia niin perhanasti :). Seuraavassa mailissa ilmoitin, että paikallinen lehti sponsoroi rahat siksi kun egyptiläisillä on niin huono maine (kirjoitin tässäkin ketjussa kirjoitettuja asioita.). "Mutta tiedän, että sinä olet erilainen", (hahhah), siksi lehti haluaa näyttää että Egyptistä löytyy rehellisiäkin ihmisiä. He haluavat olla mukanasi kun ostat oman paikan ja seurata uraasi myös jatkossa. Tietysti lehtijuttujen kera.

        Tämän jälkeen ko hurmurista ei ole kuulunut mitään.

        Kiitän kaikkia vastanneita! Olette avanneet silmäni. Olen ollut liian luottavainen ja uskonut ihmisten rehellisyyteen. Olisi tuota vientiä reissussa riittänyt ilman rahojakin, oli vain tytär mukana niin ei kehdannut. Ensi kerralla lähden yksin tai kaverin kanssa...


    • grilli2

      No joo,uskotko itsekkään mokomaan kaveriin? Nauraa sulle kaveripiirissään.

      • Miromiro

        Onpahan sitten iloa ihan monikulttuurisesti. Ollaan nimittäin mekin kaveripiirissä naurettu tämän tyypin yksinkertaisuudelle. Mullekaan ei ekaan mailiin vastannut muuta kuin että mitä siinä alapuolella lukee suomeksi, kun hän ei sitä ymmärrä. Siinä oli Saunalahden mainosviesti Nokia-kännykästä :D.

        Ei ihme, että kaverit on saaneet rahaa naisilta mutat tämä ei, ei osaa edes roolian vetää kunnolla.

        Oli niin "very upsit" kun laitoin viestiä ettet ole kiinnostunut muusta kuin rahasta.

        Nauru pidentää ikää


    • rahaa minullekin

      Moi asun myos egyptissa ja olen rehellinen haluaan avata uuden liike yrityksen... voisitko muakin auttaa? tarvin todella kipeesti rahaa ja riittaa ihan semmoinen 2000 euroa minulle. laita sinun sahkoposti osoite ja jutellaan lisaa

    • Neekeri-Late

      Rahat liikkeellä jo poeka! Avaa homobaari niillä!

    • Ota järki käteen

      Voi luoja, taas näitä keksittyjä joikuja on jätkä lauleskellut!
      Kyllä ne tyypit osaa, vai ei halua itseänsä myydä?
      Kusettaa ja vielä rankasti??? Eikö näitä narutettavia akkoja ole jo ihan tarpeeksi???
      Ei pidä olla sinisilmäinen vaikka kuinka surkealta tarina tuntuu.

    • ei muuta kun

      Naisia on helppo jymäyttää noilla surullisilla tarinoilla. Osoittaa, että röyhkeydellä ei ole rajoja. Toisaalta, hyvä vastaveto näissä tilanteissa on erittäin hyvä lääke myös näiden röyhkeiden henkilöiden palauttamisessa realiteetteihin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      325
      2695
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      87
      2022
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1590
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1134
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      992
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      963
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      930
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      143
      863
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      822
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      724
    Aihe