Tyttären kavereita

rtuuutrtrt

Olen tavallinen keski-ikäinen eronnut mies, tavallisen näköinen ja ilmeisesti aivan tavallisesti varusteltu.

Näin kävi kyllä puolivahingossa, tytär oli parikymppisen kaverinsa kanssa baari-illan jälkeen käymässä koska kotiin oli talvipakkasessa pitkä matka. Asia johti toiseen ja sain jumalaista seksiä tyttäreni simahdettua. En varmaan itsekään epäonnistunut koska nyt hän käy aina silloin tällöin panettamassa itseään. Poikakaverikin on mukana kuvioissa mutta hän on kuulemma enemmän kiinnostunut formuloista ja baari-illoista. Omahan on vikansa, aina kuulemma "taas pari viikkoa pärjää tämän keikan jälkeen". Nyt on eräs toinenkin tyttö tekemässä aina tikusta asiaa ja tottahan minulle kelpaa. Hänen poikakaverinsa on kuulemma armeijassa ja lomalle tultuansa hoitelee hommansa parissa minuutissa ja painelee kavereidensa kanssa baariin. No minä poika istahdan katettuun pöytään.

Liekö sana kiirinyt, eivät kyllä vahingossa mainitse toisiansa tyttärestäni puhumattakaan. En minäkään.

4

28016

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kadun tätä vaikka se tulee himokkana mieleen. Tyttäreni aloitti lukion toisella paikkakunnalla aika pian muutama viikko tuli sen kavereita kylään laitoin kaiken hyvin ja laittauduin itsekkin lupasin olla ravintolassa illan.
   Millan kaverit tuli kaikki poikia, kome kappaletta. Olin vähän mustassa pitsisessä yläosassa ja valkoinen hame. Kun laitoin heille syötävää ja pojat kaivoi juomia sanoin sievästi sitten. Huomasin nuorten katseet. alkoi itseäkin kivasti kuumottaa pojat oli kivoja ja puhuttiin ja otettiin sievsti varoitin Millaa sievästi sitten.

   Istuin ravintolassa puolille öin ei tapahtunut mitään ajoin taksilla kotia. Pojat istui alushousuissaan olo huoneessa hättäänyin missä Milla ? näyttivät makkaria juoksin ovelle Milla nukkui vaatteet päällä.
   Menin olkkkariin pojat sanoi se nukahti, käytiin saunassa jos olisi herännyt sillä aikaa, seisoin keskellä lattiaa ja kyselin kaikkea pojat humalassa katselivat minua ja pari kalua jo oli aika isona. Sanoivat sauna lämmin, sanoin vahingossa voisin käydä.
   Kerkisin olla vähän aikaa lauteilla kun ovi kävi huusi käyn pissalla, sitten kurkkasi ovelta ja nakkasi housut pois.
   Istui viereen kalu alkoi kasvaa nopeasti kerkisin sanoa onko oikein ? kun muut tuli, jaa täämöistä eikä puhuta mitään nyt oli molemmin puolin poika ja edessä yksi kaikilla alkoi seisomaan. Yksi sanoi olet aika porno ja sain käsiä rimnoille ja haaroihin ensin meinasin kiljua mutta ajattelin kolme poikaa ja minä kuka uskoo.
   Sain kiihkeitä suudelmia rintoihin ja keskimmäinen hieroi jalkoja kun kosketti pillua minut kaadettiin seljälleen tunsin vain sormet kosteassa pillussa ja huulet.
   Toiset sanoi sinä saat nuolla eikö mekin vaihtoivat paikkaa ja kaksi imi nännejä ja yksi pillua tuli hirveä kiima päälle.
   Minut vedettiin alimmalle lauteelle ja alkoi tulla munaa jäykkiä teini kaluja tunsin vain kun pantiin kovasti olin haarat levällään osa välillä suuteli osa imi nännejä en halunnut enää estelllä sain koko ajan kovaa kalua jota olin vailla ollut jo pitkään toisen kierroksen panivat takaa pyllistin kuin huora sen muistan, menin pesulle ja katsomaan tyttöä nukkui sikeästi, olin vähän sekaisin tapahtuneesta ja viinasta laitoin housuja jalkaan kun minut kaadettiin sänkyyn sai seisovan kalun sisään olin jalat koukussa ja kiima päällä taas vuoroin naivat en voinut ja en halunnut estää heitä. Lähtiessä pojat sanoi kiva sun tyttö ei vaan kestä viinaa. Yksi sanoi ei kerrota jos kutsut joskus kylään.

   Meni helmi- maaliskuulle yksi pojista soitti tyttösi jää pyhäajaksi tänne miten on.
   Lupasin hädissään, perjantai päivä töissä oli kituuttavaa välillä olin peloissaan välillä tissit pystyssä pillu märkänä. Heti töistä mennessä ostin hyvää viinaa olin juonut jonkin verran kun pojat tuli.
   Puhuttiin kaikesta ja juotiin sievästi rauhotuin kun oliva siististi väillä vähän joku hyväili, kävin vessassa ja katsoin peiliin 45 vuotinen akka ja kiimassa annoin lento suukon peilikuvalle ja istuin poikien väliin sain taas niin kiimasta hyväilyä kertoivat että olivat haaveilleet tulla jo aikaisemmin nyt olin imettävänä ja nuoltavana oikein odotin nuorta kyrpää ei voi enemmän tyrkyttää kun tyrkytin, aina kun jollakin seisoi minua pantiin ja sitä kesti aamuun .
   Aina joku heräsi ja nai sitten toiset heräsi ja jatkoivat.
   Seuraavana iltapäivänä kun olin yksin muistelin kuusitoista kertaa minua naitiin. Pojat kävi noin kahdesti vuodessa. Lukoa lopppui ja pojat levisi eri teille, Milla ihmetteli miksi laittavat terveisiä sanoin kehuin niin kun silloin sammuit pitivät huolta Milla nauroi niinkö se oli.

   Myöhemmin Milla jo seurusteli ja oli raskaana, kertoi ruokapöydässä äiti minä tiedän kuulin poikien keskustelun vahingossa ne ei tiedä että tiedän.
   Annoit niiden kolmen panna useasti kolmistaan lukio aikana Milla otti kädestä kiinni katsoi ja kysyi äiti nautitko? Puristin kädestä en ole koskaan nauttinut niin kuin silloin. Imin ja nuolin poikia ja ne teki samoin annoin pillua aina kun ne tahtoi Milla puristi kädestä, monestikko? Halasin Milla kuiskasin kuusitoista kertaa yhdellä kerralla. Halatiin Milla kysyi katsotko joskus lasta. Katsoin Millan kosteita silmiä, katson. Halasi pitkään kertoi olen miettinyt teitä ja nauroi äiti minullakin on kiimapillu.
   Makoiltiin Millan kanssa mun sägyssä Milla rutisti en saa sitä mielestä, hyväilin housun päältä Milla kiljaisi, nousin ja tulin takaisin sanoin odota laitoin punaisen dildon sisään ja päälle se antaa erilaisia värähtelyjä Milla kiljahteli kuiskasin kuvittele osa imee nännejäsi osa pillua ja annat haarat levällään koko ajan Milla kiljui ja vapisi äiti minä kuolen sai koko ajan orgasmeja vedin pois Milla nukahti kainaloon.

   Laittoi sitten kotoaan viestin: se osoite siitä ferrarista.

   • Anonyymi

    Sairaat fantasiat ja et edes osaa kirjoittaa.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Sain selville tyttäreni tyttökaverin sä-postin, olin kuullut että tienaa huoraamalla lisä rahaa. Senja on ruskea tukkainen ruskea silmäinen. äitiinsä tullut isot rinnat mutta urheilijan pylly, olen monesti katsonut illalla kun olevat meillä varsin molemmilla vain paita ja pikkarit varsinkin jos äiti on töissä istuvat vieressä tai vastapäätä olo huoneessa. Senja kerran istui vastapäätä polvet koukussa antoi pikkarien mennä pillun vakoon ja katsoi suoraan minua, hyppäsi ja meni tytön huoneeseen, no se siitä.
   Laitoin samana iltana sä.postia olenko kuullut värin että autat vanhempia miehiä? tuli... olen joskus.
   Laitoin... olen normaalikokoinen vaimo ei anna iso kaluni ja kieleni haluaa sinua. tuli laita kuva......... vastas aivan ihana imisin tuota milloin vain.
   Aamulla tytöt istui keittiössä Senja hmyili nukuttiko yksin sanoin ei oli mielessä muuta. Tyttäreni oli pesulla Senja oikasi selkää tissit näkyi selvästi ja nännit kovina nousi ...mene suihkuun.
   Illalla tuli viesti tavataanko.... kysyin no miksi....... kirjoitti eräs mies katsoi rintojani kiimasena ja nyt haluan...... kysyin oliko vanhempi ........ oli ja sen tyttö sanoi sillä on iso ja äiti huutaa joskus hurjana.
   Kirjoitin käykö perjantaina noin 18 Arina ilmoittaudu sun nimellä avain kun sanot sen. Seuraavana päivänä vastasi tulen.
   Odotin huoneessa Senja tuli riisui päälly vaatteet ja astui huoneeseen ja katsoi Lasse sinä !!! , sanoin minä. Senja hymyili ja katsoi tuli hiljaa syliin kuiskas korvaan hyvä että se olet sinä hyväilin sievästi teinin rintoja nostin paidan pois Senja kuiskas ime näitä himoitsit imin ja sanoin kuin äidilläsi isot, Senja kuiskas haluaisitko äitiäni niillä menee huonosti kun isä juopottelee. imiessä tunsin kuinka hieroo kalua kuiskas haluttiko kun näit pillun kosketin hameen alta paljasta pillua Senja kuiskas haluan tätä isoa tyttäresi on vakoillut teitä ja sanoi sulla on iso.
   sain housut auki ja pois jaloista Senja istui syliin kuiskas en ole ennen halunnut näin ja nousi tunsin pillun suun Senja laskeutu ja halusi ihan kokonaan mun pitää aamulla lähteä ei kiirettä siinä rakasteltiin ensi kerran myöhemmin sain takaa kireää pillua. Käytiin syömässä juotiin viiniä ja siideriä huoneessa Senjan ollessa kainalossa, Senja nousi ja katsoi osaat imeä ja panna hurjasti panisitko äitiä lupasin. Senja kuiskas haluan olla pikku tyttö ja nauroi nousi ylös ,, odota.
   Senja tuli suihkuhuoneesta tukka pompulalla tosi pieni paita ja pitkävartiset sukat katsoin ... mistä nuo? Otin mukaan joskus tarvii. Senja tuli kainaloon kuiskas setä olen joskus koskenut kaluun ja laittoi käden pyyhkeen alle näin kun setä kerran runkkasi yöllä olin vieressä hieroin pimppaa peiton alla ei ollut vielä karvojakaan halusin nähdä läheltä siirsin pään sedän vatsalle lopetti heti kalu heilui itsekseen käteni oli jalan päällä setä siirsi sen kalun viereen kosketin sitä se oli lämmin. Samalla oma kalu koveni ja koveni. Senja kuiskas siinä oli kyhmyjä ja suonia liikutin samalla lailla kättä kuin setä kalu jäykisteli ja sitten lensi valkoista monta kertaa, setä siirsi minut syrjään ja pyyhki valkoista pois. Sanoi nyt nukutaan.
   Senjam pää meni pyyhkeen alle kieli leikitteli jonkin aikaa ja sitten otti syvälle tunsin että en kestä pitkään vaan laukesin Senja nuoli kaikki.
   Nousi ja kuiskas täsätä tarinasta moni tykkää, meni lattialle kuin hakisi jotain katsoin pillun huulia niin pienet ja tiukat kalu kasvoi heti uudelleen menin ja nuolin pillua ja pyllyä Senja huokasi Setä ei niin saa tehdä kalu oli jo kovana kastelin sen syljellä ja työnnyin ei pikku pilluun ei pillu oli märkä panin ja panin, panisitko äitiäni näin sanoi panen Senja tuli hurjaksi pillu valui hyppäsi pois ja seljälleen työnnyin sisään kuiskas panet pikku tyttöä ja sitoi jaloillaan rakasteltiin pitkään ja nukahdettiin sänkyyn.
   aamulla herättelin, haluan aamupalaa Senja levitti jalkoja nuolin pikku pillua huokaili on vähän hellä mutta veti päälleen kuiskas en ole koskaan saanut näin ihanasti, Vein Senjan kodin lähelle laitoin taskuun tupla rahan.

   Meni viikkoja kun Senja jäi meille yöksi, tyttäreni oli pesulla Senja tuli viereen saat sitten kun olet pannut äitiä se menee tansseihin perjantaina menet ja isket houkuttelet huoneeseen sanot on hyvää valkkaria siitä äiti tykkää.
   Perjantaina ostin viiniä ja laittauduin kunnolla, menin alas vasta noin yhdeksän katselin Senjan äitiä oli nätissä mekossa josta eroittui rinnat ja pylly hyvin Heli huomasi minut tuli tiskille sanoi heti on vähän porukkaa mitä sinä täällä yksin, sanoin en enää nyt on seksikäs nainen Heli nauroi vai seksikäs, niin jos olis vähemmän porukkaa laskisin olkaimet ja maistelisin Heli vähän punasteli puhuttiin jonkin aikaa ja Heli lähti, kävin ylhäällä ja tulin alas tiskille Heli tuli missä olit olisin tanssittanut otin kädestä ja vein lattialle tunsin kuinka vartalo oli jännittynyt kuiskasin en minä syö.... heti Heli naurahti pelkäsin että täällä on liian vähän porukkaa hyväilin selkää ei estänyt yhtään.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Katujengi tappoi uimaan poikansa kanssa menossa olleen isän

   https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-221434 Kertoo YLE Tukholman jenginuoret ampuivat 39-vuotiaan perheenisän kuoliaaksi
   Maailman menoa
   276
   6102
  2. Susanna Laine paljastaa, missä asuu Farmi-kuvauksissa - Tämä tuottaa haastetta: "Ei ole kauheasti.."

   Susanna Laine vetää omalla tyylillään Farmi Suomea. Minkä kouluarvosanan (4-10) antaisit juontohommista? Erinomainen =
   Suomalaiset julkkikset
   20
   2391
  3. Olisitko sitten valmis pettämään

   Kumppaniasi jotta pääset tiedät kyllä mitä tekemään? Onko suhteesi niin ankea? Ymmärrän jos on..
   Ikävä
   120
   1923
  4. Li Andersson osoittaa OrpoPurran olevan täysin väärällä linjalla...

   ...hän löysi oikeudenmukaisempia kohteita jopa 4 miljardin edestä helposti jos halua vain on maamme talouden saattamisee
   Maailman menoa
   310
   1444
  5. En todellakaan luovuta sinun suhteesi

   Kuulet minusta vielä.
   Ikävä
   104
   1431
  6. Mikä on kaivattusi

   kaivattusi syntymäpäivä? Onnitteletko häntä silloin, ja jos et, niin miksi et?
   Ikävä
   59
   1391
  7. Unohtaisin kyllä ja etsisin uutta nainen

   Mutta totuus on vain se, ettei toista sinunkaltaista löydy eikä ole olemassakaan. Tietyt piirteet sinussa on niin uniikk
   Ikävä
   52
   1101
  8. Tiedoksi naiselle

   Olen vanhanaikainen mies, en anna ekoilla treffeillä.
   Ikävä
   74
   1000
  9. Iida vainio ja Archie Cruz _ Suomen uudet kuninkaalliset !

   Näyttävä ja upea pari ! Ja kateelliset kiusaa ja solvaa näitä lahjakkaita nuoria.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   17
   969
  10. Oikeasti ajattelin

   Että kaikki vain typerää leikkiä ja niin asia varmasti olikin. Väärinkäsityksiä jo liikaa niin siksi en tänne enää halu
   Ikävä
   66
   942
  Aihe