Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Britney haters get a life !!!!!

BRITNEYPARHAI

Alkoi ihan naurattaa ku selailin noita vanhoja keskusteluja Britneystä, miten siellä sanottiin kuinka Britney on lihava ja ruma ja miten hänen uransa on ohi ja kuinka hän ei tule koskaan toipumaan masennuksestaan. Britney yllätti kaikki vihaajat olemalla kuin täysin eri ihminen ! En ymmärrä mite voitte pitää Britneyä läskinä ? Oma setäni oli ylipainoinen ja sukumme suruksi kuoli sydänkohtaukseen. Tiedän mitä tarkoitetaan läskillä ja millainen ihminen on oikeasti läski. Rakastan setääni, mutta hänen ylipainoansa ei voi kieltää.

http://bittenandbound.com/wp-content/uploads/2007/09/britney-spears-vmas-performance-2007.jpg

Onko tuo mielestänne läski ? Monihan aikuinen voi näyttää kuin näyttääkin tuolta, siis vartaloltaan, eikä sellaista tituleerata läskiksi. Mutta heti kun joku julkkis, joka ollaan yleensä nähty timmissä, seksikkäässä vartalossa, tituleerataan heti läskiksi. Teidän vihaajien pitäisi todella oppia miettimään sanojen ''normaalipainoinen'' ja ''lihava'' ero. Ja miten te kehtaatte haukkua Britneyä rumaksi ? Tässäpä on muutama kuva tähdestämme, jossa Britney on tyrmäävän kauniina.

http://thebosh.com/archives/Britney Spears and Kevin Federline parody media stereotypes-thumb.jpg

http://www.topnews.in/files/Britney-Spears_7.jpg

http://www.babble.com/CS/blogs/famecrawler/2008/12/08-15/britney-spears.jpg

http://espacioforos.miarroba.com/683575/normal_0InstyleOuttake15a.jpg

Voi anteeksi, halusitteko nähdä UUDEMPIA kuvia Britneystä ? Kyllä niitäkin löytyy.

http://justfillmein.com/wp-content/uploads/2009/04/gallery_enlarged-0401_britney_spears_candies_02-682x1024.jpg

http://www.hollywoodtoday.net/wp-content/uploads/2009/04/britneyspearscandiesbraunderwearjewelry.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=BM-gBByr6x4

Ja turha täällä selitellä, että muokkauksen ihmeitä. Jos ihminen on oikeasti epäviehättävä, niin ei sellaisesta muokkaamallakaan saisi tyrmäävää. Britneyn näistä kaikista kuvista ja muistakin näkee, että Britney on ulkoisesti kaunis. En tiedä millainen ihminen on teidän kauneusihanne, mutta sen takia, että Britney on tehnyt elämässään virheitä tai sen takia, että vihaatte hänen musiikkiaan, ei tarvitse tyrmätä täysin koko ihmistä. Britneystä huokuu sisäinen kuin ulkoinenkin kauneus. Saatatte luulla, että tässä puhuu joku Britneyn sinisilmäinen fani, joka vihaa Xtinaa, muttei pidä paikkaansa. Olen kuunellut molempia lähes yhtä kauan, Britneyä ehkä kauemmin, mutta en ymmärrä, miksi molempien fanien pitää aloittaa hirveä taistelu. Britneyllä ja Xtinalla ei ole mitään toisiaan vastaan, niin miksi fanien täytyy ottaa yhteen ? Eikä jokaisella laulajalla tarvitse olla yhtä korkeaa lauluääntä, kuin Xtinalla. Ette sattuneet tietämään, että Britneyllä oli aikoinaan ehkä jopa parempi lauluääni kuin Christinalla ?

http://www.youtube.com/watch?v=KYoUi0Cyd88&feature=related

En tiedä, mikä oli syy Britneyn mahtavan lauluäänen romahtamiseen. Oli syy sitten mikä, Britney osaa yhä laulaa. Olen kuullut tämän laululintusen laulavan livenä, kun asusteltiin Amerikassa ja ääni oli kuin enkelillä ! Ja sitäpaitsi, osaa Britney nykyääkin laulaa. Vaikka ääntä muokattaisiin tietokoneella, ei se kaunis lauluääni minnekkään katoa. Ja syy miksi Britney otettiin Jive Recordsille, oli se, että hänellä on laulunlahjoja. Britneyhän pääsi aikoinaan Mickey Mouse Clubiin nuorena ennen kuuluisuuttaan ja luultavasti tämä oli syy, miksi Britney sai haluamansa levytyssopimuksen. Ja sitte vielä tiedoksi, Britney osaa olla kuitenkin hillitysti seksikäs, kun Xtinan kuvista ei voi sanoa samaa.

http://coedmagazine.files.wordpress.com/fgallery/miss-coed-christina-aguilera/christina_aguilera_swimming_pool.jpg

Kaiken lisäksi Britney on ehkä vahvin ihminen, jonka tiedän. Tuollaisen pohjan jälkeen, kun on lapset riistetty, on itsemurhan partaalla ja on sortunut huumeisiin sekä bilettää väärien ihmisten seurassa, tulee takaisin fiksuna ja terveenä naisena, joka loistaa itsevarmana huhuista huolimatta. Ja se, että Britneyä tituleerataan huonoksi äidiksi ? Vaikka Britney menetti kerran lastensa huoltajuuden, hän jatkoi sinnikkäänä taistelua ja sai rakkaat poikansa takaisin. Btw, onko tämä huonoa äitiyttä ?

http://www.youtube.com/watch?v=8QBtwl5IoEY

Katsokaa, miten onnellisia lapset ovat. Kyllä noiden lasten olemus kertoo, että oman äidin kanssa he ovat onnellisia. Ja vaikka tuo on hieman vanhempi video, Britney kuvataan jatkuvasti ulkona lastensa kanssa. Juurihan poikiensa synttäreiksi Britney vei heidät Disneylandiin. Te vihaajat vain olette täysin pysähtyneet aikaan, joka oli Britneyn henkisen ''lopun'' aikakautta. Kaikki tekee virheitä, ei pitäisi odottaa julkkisten olevan täydellisiä. Voisitte oppia esimerkiksi kunnioittamaan niitäkin, joiden musiikki ei miellytä. Ottakaa kuitenkin huomioon, että kaikki Britneyn sekoilut ovat mennyttä. Ei tiedä, miten Britneylle tulevaisuudessa käy, mutta tällä hetkellä henkilö on hyvässä kunnossa.

Tuli aika pitkä, mutta toivottavasti jaksoitte perehtyä.

29

3274

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mikä vuodatus. Ei helvetti, "pääsi Mickey Mouse Clubiin nuorena". Noh onneksi minä en kuulu mihinkään mikkihiirikerhoon ja kuuntele jotain pulskaa playback letukkaa. Ja miksi englanninkielinen otsikko? Kuulostaa vieläkin säälittävämmältä kuin se olis ollu suomeksi.

      • BRITNEYPARHAI

        Mickey Mouse Club oli aikoinaan järjestetty ohjelma LAHJAKKAILLE lapsille. Siellä oli muun muassa Britney Spears, Christina Aguilera, Justin Timberlake, Ryan Gosling, Keri Russell jne. Se oli tosiaan Walt Disneyn ohjelma, mutta tarkoituksena antaa mahdollisuus nuorille näyttää kykynsä ja mahdollisesti luoda tulevaa uraansa. En näe mitään pahaa kuulua ''mikkihiirikerhoon''. Se oli vain osoitus omasta lahjakkuudesta päästä ohjelmaan mukaan. Kenties kateellinen puhumassa siellä ?

        Ymmärrän, jos playback pännii, en itsekään tiedä syytä miksi Britney käyttää playbackiä. Syyksi ollaan ainakin kerrottu se, että Britney keskittyy lavalla tanssiin.

        Ja letukka? Jos käytökseen viittaat, Britney on kypsä ja fiksu nainen. Sä olet korkeintaan kuullut kaikki ne huhut Britneystä kolmisen vuotta sitten ja nähnyt/kuullut vilaukselta, millainen hän on lavalla, etkä mitään muuta. Et varmaan edes tiedä, milloin hän on syntynyt ? Et varmaan edes tiedä yhtään hänen biisiään ? Et varmaan edes tiedä, kuinka pitkän uran hän on tehnyt ? Et tiedä varmaankaan mitään hänen luonteestaan ? Me fanit (ainakin pitkäaikaiset) tiedämme Britneystä läpikotaisin kaiken oleellisen ja suurena fanina, kun olen katsonut hänen dokumentin ja useat haastattelut jne, kyseessä on mahtava persoona. Sinä et tiedä Britneystä puoliakaan, myönnä se. Enkä väitä, että minä tuntisin hänet, mutta fani tietää mistä puhuu. Kyllä säkin varmaan osaisit kertoa omasta idolistasi kaiken oleellisen, mitä esim. mä en tiedä.

        Pulska on täysin väärä sana Britneylle. Pulskalla tarkoitetaan ylipainosta, jonka kehoon kertyneen rasvakudoksen määrä on niin suuri, että se voi aiheuttaa terveyshaittoja. Tietääkseni Britney ei ole sellainen. Ja onko tämä pulska ?

        http://2.bp.blogspot.com/_zoxyVVD_piA/S3_538TJfZI/AAAAAAAAFs8/rQlXsHJsqcQ/s400/britney-spears-candies.jpg

        http://cdn.idontlikeyouinthatway.com//pictures/20100218/Britney Spears Candies/Britney-Spears-Candies_0.jpg

        Viime kuussa otetut otokset. Ja vartaloa ei olla muokattu, video näistä kuvauksista löytyy nimittäin YouTubesta ja Britneyn vartalo on sama(nlainen) kuin näissä kuvissa.

        Ja tosiaan, opettele kunnoittamaan sellaisiakin, joiden musiikki ei miellytä. Mä en esimerkiksi pidä lainkaan hevimusiikista, mutta siitä huolimatta en pidä heviartisteja huonoina ihmisinä, enkä tyrmää heidän ulkonäköä, luonnetta jne. Kunnioitan heitä, koska tiedän, että heidän musiikki ei ehkä miellytä minua, mutta miellyttää monia muita. Sun pitäisi jo tietää, että eri ihmiset pitävät erilaisesta musiikista. Siksi sinulla ei pitäisi olla oikeutta tyrmätä jotain artistia.

        Te vihaajat vain yritätte uskoa Britneystä pelkkää pahaa. Tai sitten sisimmissänne tunnette, ettei teillä ole mitään Britneyä vastaan, mutta näytätte itsestänne tuollaisen säälittävän, kovan kuoren. Tai sitten olette vain yksinkertaisesti kateellisia. Oli syy sitten mikä, viestisi osoittaa sinun olevan kyllä ihan itse letukka.

        Btw, mitä sitten, vaikka otsikkoni on englanninkielinen ? Onko se sulta pois ? Milloin englannin kieli on ollut säälittävää ?


      • BRITNEYPARHAI kirjoitti:

        Mickey Mouse Club oli aikoinaan järjestetty ohjelma LAHJAKKAILLE lapsille. Siellä oli muun muassa Britney Spears, Christina Aguilera, Justin Timberlake, Ryan Gosling, Keri Russell jne. Se oli tosiaan Walt Disneyn ohjelma, mutta tarkoituksena antaa mahdollisuus nuorille näyttää kykynsä ja mahdollisesti luoda tulevaa uraansa. En näe mitään pahaa kuulua ''mikkihiirikerhoon''. Se oli vain osoitus omasta lahjakkuudesta päästä ohjelmaan mukaan. Kenties kateellinen puhumassa siellä ?

        Ymmärrän, jos playback pännii, en itsekään tiedä syytä miksi Britney käyttää playbackiä. Syyksi ollaan ainakin kerrottu se, että Britney keskittyy lavalla tanssiin.

        Ja letukka? Jos käytökseen viittaat, Britney on kypsä ja fiksu nainen. Sä olet korkeintaan kuullut kaikki ne huhut Britneystä kolmisen vuotta sitten ja nähnyt/kuullut vilaukselta, millainen hän on lavalla, etkä mitään muuta. Et varmaan edes tiedä, milloin hän on syntynyt ? Et varmaan edes tiedä yhtään hänen biisiään ? Et varmaan edes tiedä, kuinka pitkän uran hän on tehnyt ? Et tiedä varmaankaan mitään hänen luonteestaan ? Me fanit (ainakin pitkäaikaiset) tiedämme Britneystä läpikotaisin kaiken oleellisen ja suurena fanina, kun olen katsonut hänen dokumentin ja useat haastattelut jne, kyseessä on mahtava persoona. Sinä et tiedä Britneystä puoliakaan, myönnä se. Enkä väitä, että minä tuntisin hänet, mutta fani tietää mistä puhuu. Kyllä säkin varmaan osaisit kertoa omasta idolistasi kaiken oleellisen, mitä esim. mä en tiedä.

        Pulska on täysin väärä sana Britneylle. Pulskalla tarkoitetaan ylipainosta, jonka kehoon kertyneen rasvakudoksen määrä on niin suuri, että se voi aiheuttaa terveyshaittoja. Tietääkseni Britney ei ole sellainen. Ja onko tämä pulska ?

        http://2.bp.blogspot.com/_zoxyVVD_piA/S3_538TJfZI/AAAAAAAAFs8/rQlXsHJsqcQ/s400/britney-spears-candies.jpg

        http://cdn.idontlikeyouinthatway.com//pictures/20100218/Britney Spears Candies/Britney-Spears-Candies_0.jpg

        Viime kuussa otetut otokset. Ja vartaloa ei olla muokattu, video näistä kuvauksista löytyy nimittäin YouTubesta ja Britneyn vartalo on sama(nlainen) kuin näissä kuvissa.

        Ja tosiaan, opettele kunnoittamaan sellaisiakin, joiden musiikki ei miellytä. Mä en esimerkiksi pidä lainkaan hevimusiikista, mutta siitä huolimatta en pidä heviartisteja huonoina ihmisinä, enkä tyrmää heidän ulkonäköä, luonnetta jne. Kunnioitan heitä, koska tiedän, että heidän musiikki ei ehkä miellytä minua, mutta miellyttää monia muita. Sun pitäisi jo tietää, että eri ihmiset pitävät erilaisesta musiikista. Siksi sinulla ei pitäisi olla oikeutta tyrmätä jotain artistia.

        Te vihaajat vain yritätte uskoa Britneystä pelkkää pahaa. Tai sitten sisimmissänne tunnette, ettei teillä ole mitään Britneyä vastaan, mutta näytätte itsestänne tuollaisen säälittävän, kovan kuoren. Tai sitten olette vain yksinkertaisesti kateellisia. Oli syy sitten mikä, viestisi osoittaa sinun olevan kyllä ihan itse letukka.

        Btw, mitä sitten, vaikka otsikkoni on englanninkielinen ? Onko se sulta pois ? Milloin englannin kieli on ollut säälittävää ?

        On se englanninkielinen otsikko, varsinkin tuollainen pissisotsikko, on säälittävä, kun itse viesti on kuitenkin suomenkielinen. Ja mikkihiirikerhossa on olleet juuri kaikki ne joita minä inhoan eniten. Paitsi johanna tukiainen, justin bieber ja kesha. Samoin minä viis veisaan "artisteista" jotka ovat tulleet Idolsista, X-factorista, Popstarsista, yms. oli ne sitten ulkomaalaisia tai suomalaisia.

        Mitä väliä on jos en tiedäkään tarkalleen milloin britukka on syntynyt? Ja kyllä, VALITETTAVSTI olen joutunut kuulemaan hänen "biisejään". Voin sanoa että sanotuksen on aivoinvalidin luokkaa ja loppupaska on tehty tietokoneella ja että britukalla on todella paska ääni ja varsinkin tapa, jolla se laulaa on vastenmielinen. Niitä sen tekeleitä ei voi edes musiikiksi kutsua. Eikä se sen tanssi ole mistään kotoisin. Monet artistit tanssii paljon enemmän ja silti laulavat livenä (yksi jopa pää alaspäin kakskyt metriä lavan ja yleisön yläpuolella). Revi siitä.

        Ja minäkö olisin kateellinen että tuo tärähtänyt sekopää on kuulunut johonkin mikkihiirikerhoon? En ole kuulunut myöskään kultapossukerhoon tai AA-ryhmään, puhumattakaan huumevieroituksesta, enkä ole holhouksenalainen. Sitä paitsi, jos ihminen on oikeasti lahjakas, hän ei tarvitse mikkihiirikerhoja vaan pärjää omilla avuillaan ja esiintymättä jatkuvasti tissit tai haaravako paljaana. Eikä minulla kiinnosta rahtuakaan nuo kuvien ja videoiden linkit joita sinä täällä tyrkytät.

        Että onnee vaan sulle. Sulla on joo tosi mallikelponen idoli ja roolimalli.


      • BRITNEYPARHAI
        Zip1 kirjoitti:

        On se englanninkielinen otsikko, varsinkin tuollainen pissisotsikko, on säälittävä, kun itse viesti on kuitenkin suomenkielinen. Ja mikkihiirikerhossa on olleet juuri kaikki ne joita minä inhoan eniten. Paitsi johanna tukiainen, justin bieber ja kesha. Samoin minä viis veisaan "artisteista" jotka ovat tulleet Idolsista, X-factorista, Popstarsista, yms. oli ne sitten ulkomaalaisia tai suomalaisia.

        Mitä väliä on jos en tiedäkään tarkalleen milloin britukka on syntynyt? Ja kyllä, VALITETTAVSTI olen joutunut kuulemaan hänen "biisejään". Voin sanoa että sanotuksen on aivoinvalidin luokkaa ja loppupaska on tehty tietokoneella ja että britukalla on todella paska ääni ja varsinkin tapa, jolla se laulaa on vastenmielinen. Niitä sen tekeleitä ei voi edes musiikiksi kutsua. Eikä se sen tanssi ole mistään kotoisin. Monet artistit tanssii paljon enemmän ja silti laulavat livenä (yksi jopa pää alaspäin kakskyt metriä lavan ja yleisön yläpuolella). Revi siitä.

        Ja minäkö olisin kateellinen että tuo tärähtänyt sekopää on kuulunut johonkin mikkihiirikerhoon? En ole kuulunut myöskään kultapossukerhoon tai AA-ryhmään, puhumattakaan huumevieroituksesta, enkä ole holhouksenalainen. Sitä paitsi, jos ihminen on oikeasti lahjakas, hän ei tarvitse mikkihiirikerhoja vaan pärjää omilla avuillaan ja esiintymättä jatkuvasti tissit tai haaravako paljaana. Eikä minulla kiinnosta rahtuakaan nuo kuvien ja videoiden linkit joita sinä täällä tyrkytät.

        Että onnee vaan sulle. Sulla on joo tosi mallikelponen idoli ja roolimalli.

        Tottakai olen ylpeä idolistani. Kaikki huumevieroitukset jne oli pari vuotta sitten. Eli MENNEISYYTTÄ. En usko että sunlaisella lapsellisella letukalla ole yhtään hohdokkaampaa menneisyyttä ? Harva ihminen nousee sellaisesta pohjasta, jossa Britney on ollut. Ja monihan laulaja on juuri osallistunut pienenä laulukilpailuihin ja tuollaisiin ''kerho''juttuihin, en osaa selittää. Siitä se kato alkaa.

        Britney on oikeasti lahjakas. Kun hän sai levytyssopimuksen, hänellä ei ollut tapana pukeutua mitenkään seksikkäästi. Hänen ääneensä ihastuttiin. Ja hänestä se vain tuntuu hyvältä esiintyä vapaasti sellaisissa vaatteissa, missä haluaa. Se ei ole muiden iloksi vaan omaksi iloksi. Joskus nainen haluaa tuntea olonsa seksikkääksi ja itsevarmaksi. Uskon, että jos Britney ''pukisi'' enemmän vaatetta ylleen, häntä yhä kuunneltaisiin. Onhan hänellä näitä tosifaneja ympäri maailmaa. Se on sitten eri asia sellaiset ''fanit'', jotka kuuntelevat Britneyä, koska hän on nätti ja pukeutuu seksikkäästi. Miljoonat ihmiset ovat kehuneet Britneyn lauluääntä. Ja älä kato linkkejä, jos et halua. Yhdessä linkissä kuultiin Britneyn lauluääni, kun hän oli kymmenenvuotias. Ja hänellä saattoi olla jopa korkeampi ääni kuin Christinalla. Ja uskon, että alat varmaan selittää ''joo, mutta se oli monta vuotta sitten'' jne, mutta Britneyllä on yhä kaunis ääni.

        Jos itse osaat Britneyä paremmin (ainakin vaikuttaa siltä, kun noin lahjakasta tekijää mollataan pahasti) niin näytä toki taitosi. Näytä, että osaat tanssia ja laulaa Britneyä paremmin. Harva siihen pystyy. Ja kuten aikaisemmassa viestissä sanoin, opettele kunnioittamaan ihmisiä, joiden musiikki ei miellytä.

        Ja ainiin, mulla olisi vielä yksi kysymys. Mitä sä alunperin teetkään täällä Britneyn palstalla ? Kiinnostais tietää syy. Sähän vihaat Britneyä aika paljonkin, niin aika yllättävää, että sitä notkutaan hänen palstalla. Niin että mites on ?

        Ps. Mitä sä tohon otsikkoon perehdyt ? En näe mitään pissismäistä siinä. Mä ainakin kirjotan otsikon ja omat mielipiteeni miten haluan, enkä välitä mitä muut ajattelevat. Mitäs säälittävää siinä on ?


      • BRITNEYPARHAI kirjoitti:

        Tottakai olen ylpeä idolistani. Kaikki huumevieroitukset jne oli pari vuotta sitten. Eli MENNEISYYTTÄ. En usko että sunlaisella lapsellisella letukalla ole yhtään hohdokkaampaa menneisyyttä ? Harva ihminen nousee sellaisesta pohjasta, jossa Britney on ollut. Ja monihan laulaja on juuri osallistunut pienenä laulukilpailuihin ja tuollaisiin ''kerho''juttuihin, en osaa selittää. Siitä se kato alkaa.

        Britney on oikeasti lahjakas. Kun hän sai levytyssopimuksen, hänellä ei ollut tapana pukeutua mitenkään seksikkäästi. Hänen ääneensä ihastuttiin. Ja hänestä se vain tuntuu hyvältä esiintyä vapaasti sellaisissa vaatteissa, missä haluaa. Se ei ole muiden iloksi vaan omaksi iloksi. Joskus nainen haluaa tuntea olonsa seksikkääksi ja itsevarmaksi. Uskon, että jos Britney ''pukisi'' enemmän vaatetta ylleen, häntä yhä kuunneltaisiin. Onhan hänellä näitä tosifaneja ympäri maailmaa. Se on sitten eri asia sellaiset ''fanit'', jotka kuuntelevat Britneyä, koska hän on nätti ja pukeutuu seksikkäästi. Miljoonat ihmiset ovat kehuneet Britneyn lauluääntä. Ja älä kato linkkejä, jos et halua. Yhdessä linkissä kuultiin Britneyn lauluääni, kun hän oli kymmenenvuotias. Ja hänellä saattoi olla jopa korkeampi ääni kuin Christinalla. Ja uskon, että alat varmaan selittää ''joo, mutta se oli monta vuotta sitten'' jne, mutta Britneyllä on yhä kaunis ääni.

        Jos itse osaat Britneyä paremmin (ainakin vaikuttaa siltä, kun noin lahjakasta tekijää mollataan pahasti) niin näytä toki taitosi. Näytä, että osaat tanssia ja laulaa Britneyä paremmin. Harva siihen pystyy. Ja kuten aikaisemmassa viestissä sanoin, opettele kunnioittamaan ihmisiä, joiden musiikki ei miellytä.

        Ja ainiin, mulla olisi vielä yksi kysymys. Mitä sä alunperin teetkään täällä Britneyn palstalla ? Kiinnostais tietää syy. Sähän vihaat Britneyä aika paljonkin, niin aika yllättävää, että sitä notkutaan hänen palstalla. Niin että mites on ?

        Ps. Mitä sä tohon otsikkoon perehdyt ? En näe mitään pissismäistä siinä. Mä ainakin kirjotan otsikon ja omat mielipiteeni miten haluan, enkä välitä mitä muut ajattelevat. Mitäs säälittävää siinä on ?

        juuri tuon otsikon takia alunperinkin tähän tartuin. Se jo pelkästään oli niin paska että en voinut olla avaamatta risuaitavarastoani.

        Eikä minua kiinnosta vertailut johonkin crustina agorillaan, inhoan sitäkin huorttelia ja paljon ja itse asiassa vielä paljon enemmän. Ja vai että harva pystyy tanssimaan kuin Spears. Joo, otahan vaan itse silmä käteen. Sinä et varmasti ole koskaan nähnytkään kenenkään muiden esiintyvän. Et livenä etkä videolla.

        "Mä ainakin kirjotan otsikon ja omat mielipiteeni miten haluan, enkä välitä mitä muut ajattelevat. Mitäs säälittävää siinä on ?" ------> Jos et välittäisi mitä muut säälittävistä mielipiteistäsi ja otsikostasi ajattelevat, et olisi edes vatstannut näihin minun kommenteihin. Ja syy miksi sinä "kunnioitat" niitä artisteja joista et pidä, on se että ei sulla ole varaa Britney-fanina mennäkään aukomaan päätäsi. Sinut sullottaisi maan rakoon mielipiteinesi.

        Eikä minun tarvitsekaan osata tanssia eikä muuten laulaakaan, koska minä en ole TEKEYTYNYT kummaksikaan. Britney Spears on huijari, joka vain liikuttaa suutaan, eikä laula oikeasti. Ei ole ihme, että ihmiset marssivat ulos hänen konserteistaan. Tulee siinä varmasti petetty olo, kun maksat täyden hinnan siitä että haluat kuulla jonkun laulavan ja näetkin vain pantomiimia. Sokea fanihan sanoo ettei sillä ole mitään väliä. Ja sinä taidat olla juuri tällainen sokea fani. Piste.


      • BRITNEYPARHAI
        Zip1 kirjoitti:

        juuri tuon otsikon takia alunperinkin tähän tartuin. Se jo pelkästään oli niin paska että en voinut olla avaamatta risuaitavarastoani.

        Eikä minua kiinnosta vertailut johonkin crustina agorillaan, inhoan sitäkin huorttelia ja paljon ja itse asiassa vielä paljon enemmän. Ja vai että harva pystyy tanssimaan kuin Spears. Joo, otahan vaan itse silmä käteen. Sinä et varmasti ole koskaan nähnytkään kenenkään muiden esiintyvän. Et livenä etkä videolla.

        "Mä ainakin kirjotan otsikon ja omat mielipiteeni miten haluan, enkä välitä mitä muut ajattelevat. Mitäs säälittävää siinä on ?" ------> Jos et välittäisi mitä muut säälittävistä mielipiteistäsi ja otsikostasi ajattelevat, et olisi edes vatstannut näihin minun kommenteihin. Ja syy miksi sinä "kunnioitat" niitä artisteja joista et pidä, on se että ei sulla ole varaa Britney-fanina mennäkään aukomaan päätäsi. Sinut sullottaisi maan rakoon mielipiteinesi.

        Eikä minun tarvitsekaan osata tanssia eikä muuten laulaakaan, koska minä en ole TEKEYTYNYT kummaksikaan. Britney Spears on huijari, joka vain liikuttaa suutaan, eikä laula oikeasti. Ei ole ihme, että ihmiset marssivat ulos hänen konserteistaan. Tulee siinä varmasti petetty olo, kun maksat täyden hinnan siitä että haluat kuulla jonkun laulavan ja näetkin vain pantomiimia. Sokea fanihan sanoo ettei sillä ole mitään väliä. Ja sinä taidat olla juuri tällainen sokea fani. Piste.

        Sokea fani ? Oonhan mäkin nähnyt Britneyn huonot puolet. Se, mitä tapahtui parisen vuotta sitten, ne kaikki huumeet, kaljuksi ajamiset jne. Britney myös failas siinä VMA -esityksessä ollessaan kännissä. Kyl mulla alkoi sinä vuonna vähän hipua toi usko Britneyyn, mutta nainenhan nousi masiksesta fiksuna ja terveenä, seksikkäämpänä naisena. Sä et vaan tunne Britneyä. Ja onhan sitä tullut nähtyä vaikka kenen tanssivan. Xtina, Michael Jackson, Justin Timberlake, Madonna, Lady Gaga ja sitten näitä muita, mitä on tullut nähtyä teeveestä jne. Noihin kaikkiin verrattuna Britney on mahtava tanssija, tai ehkä MJ hieman parempi. Britneyä ollaan nimenomaan kehuttu tanssitaidoista ja kun puhutaan tanssista, että se on Britneyn juttu. Kerroppas sitten joku laulaja, joka osaa tanssia Britneyä paremmin, kerta sellaisen tiedät ?

        Ja Britney on vuosia käyttänyt playbackiä. Kun ihmiset menevät Britneyn konsertteihin, niin pitäisi heidän odottaa laulun tulevan taustalta. Joten en uskoisi ihmisten poistuvan konsertista. En tiedä mistä tuollaisen huhun oot vetänyt. Ja onhan Britney laulanutkin livenä. Circus - kiertueella viime vuonna Britney juuri lauloi livenä Everytimeä ja lauloi jopa Radar -kappaleen päälle omalla äänellään. Ja Britneyn Suomen konsertti sai paljon kehuja huikeista tanssikuvioista ja muutenkin mahtavasta lavashow'sta.

        Kommentties perusteella et mahda olla ihan popin kuuntelija ? Joten sen ymmärtää, miksi et kunnoita popartisteja. Ja ehkä mä taidan olla vaan sua kypsempi, koska osaan oikeasti kunnoittaa kaikkia artisteja. Mä nim. alunperin tiedän sen, että Britneyä ''jumaloidaan'' ja kuunnellaan ympäri maailmaa, mutta myös vihataan lähes saman verran kuin tykätään. Britney on mielestäni juuri hyvä esimerkki siitä, että kauneus on katsojan silmissä. Tai oikeastaan, että hyvä musiikki on kuulijan korvissa. Mä pidän Britneystä, sä et. Deal with it. Britneyllä on lavakarismaa, niin ammattilaisten kuin ulkopuolisten ihmisten mielestä.

        Et ole muuten vieläkään vastannut kysymykseeni, että mitä sä teet Britneyn palstalla ? Eihän tuollainen ''paskaan otsikkoon'' tarttuminen voi olla mikään syy. Sehän olisi säälittävä syy, eikö ?

        Ja tiedätkös sen, että tää meidän ''väittely'' ei saa loppua, koska olet näköjään tarttunut täysin Britneyä vastaan ja mä Britneyn puolelle. Joten ei sun ois tarvinnut alunperin tullakkaan tänne aukomaan.


      • BRITNEYPARHAI kirjoitti:

        Sokea fani ? Oonhan mäkin nähnyt Britneyn huonot puolet. Se, mitä tapahtui parisen vuotta sitten, ne kaikki huumeet, kaljuksi ajamiset jne. Britney myös failas siinä VMA -esityksessä ollessaan kännissä. Kyl mulla alkoi sinä vuonna vähän hipua toi usko Britneyyn, mutta nainenhan nousi masiksesta fiksuna ja terveenä, seksikkäämpänä naisena. Sä et vaan tunne Britneyä. Ja onhan sitä tullut nähtyä vaikka kenen tanssivan. Xtina, Michael Jackson, Justin Timberlake, Madonna, Lady Gaga ja sitten näitä muita, mitä on tullut nähtyä teeveestä jne. Noihin kaikkiin verrattuna Britney on mahtava tanssija, tai ehkä MJ hieman parempi. Britneyä ollaan nimenomaan kehuttu tanssitaidoista ja kun puhutaan tanssista, että se on Britneyn juttu. Kerroppas sitten joku laulaja, joka osaa tanssia Britneyä paremmin, kerta sellaisen tiedät ?

        Ja Britney on vuosia käyttänyt playbackiä. Kun ihmiset menevät Britneyn konsertteihin, niin pitäisi heidän odottaa laulun tulevan taustalta. Joten en uskoisi ihmisten poistuvan konsertista. En tiedä mistä tuollaisen huhun oot vetänyt. Ja onhan Britney laulanutkin livenä. Circus - kiertueella viime vuonna Britney juuri lauloi livenä Everytimeä ja lauloi jopa Radar -kappaleen päälle omalla äänellään. Ja Britneyn Suomen konsertti sai paljon kehuja huikeista tanssikuvioista ja muutenkin mahtavasta lavashow'sta.

        Kommentties perusteella et mahda olla ihan popin kuuntelija ? Joten sen ymmärtää, miksi et kunnoita popartisteja. Ja ehkä mä taidan olla vaan sua kypsempi, koska osaan oikeasti kunnoittaa kaikkia artisteja. Mä nim. alunperin tiedän sen, että Britneyä ''jumaloidaan'' ja kuunnellaan ympäri maailmaa, mutta myös vihataan lähes saman verran kuin tykätään. Britney on mielestäni juuri hyvä esimerkki siitä, että kauneus on katsojan silmissä. Tai oikeastaan, että hyvä musiikki on kuulijan korvissa. Mä pidän Britneystä, sä et. Deal with it. Britneyllä on lavakarismaa, niin ammattilaisten kuin ulkopuolisten ihmisten mielestä.

        Et ole muuten vieläkään vastannut kysymykseeni, että mitä sä teet Britneyn palstalla ? Eihän tuollainen ''paskaan otsikkoon'' tarttuminen voi olla mikään syy. Sehän olisi säälittävä syy, eikö ?

        Ja tiedätkös sen, että tää meidän ''väittely'' ei saa loppua, koska olet näköjään tarttunut täysin Britneyä vastaan ja mä Britneyn puolelle. Joten ei sun ois tarvinnut alunperin tullakkaan tänne aukomaan.

        Tiedätsä nyt minä vasta repesinkin. Piti nauraa ja lujaa. "Ja onhan Britney laulanutkin livenä. Circus - kiertueella viime vuonna Britney juuri lauloi livenä Everytimeä ja lauloi jopa Radar -kappaleen päälle omalla äänellään. Ja Britneyn Suomen konsertti sai paljon kehuja huikeista tanssikuvioista ja muutenkin mahtavasta lavashow'sta. " Waude. Lauloi "jopa" Radar -kappakeen päälle omalla äänellään. Aivan vitun mahtavaa joo. Siis lauloi yhteensä YHDEN kappaleen siis sen Everytimen.

        "Britneyn Suomen konsertti sai paljon kehuja huikeista tanssikuvioista ja muutenkin mahtavasta lavashow'sta." Minä kyllä kuulin jotain totaalisti muuta. Sinä olet lukenut ainoastaan kaltaistesi sokeiden lahopääfanien kirjoitelmia.

        Niin että hankipa elämä.


      • BRITNEYPARHAI
        Zip1 kirjoitti:

        Tiedätsä nyt minä vasta repesinkin. Piti nauraa ja lujaa. "Ja onhan Britney laulanutkin livenä. Circus - kiertueella viime vuonna Britney juuri lauloi livenä Everytimeä ja lauloi jopa Radar -kappaleen päälle omalla äänellään. Ja Britneyn Suomen konsertti sai paljon kehuja huikeista tanssikuvioista ja muutenkin mahtavasta lavashow'sta. " Waude. Lauloi "jopa" Radar -kappakeen päälle omalla äänellään. Aivan vitun mahtavaa joo. Siis lauloi yhteensä YHDEN kappaleen siis sen Everytimen.

        "Britneyn Suomen konsertti sai paljon kehuja huikeista tanssikuvioista ja muutenkin mahtavasta lavashow'sta." Minä kyllä kuulin jotain totaalisti muuta. Sinä olet lukenut ainoastaan kaltaistesi sokeiden lahopääfanien kirjoitelmia.

        Niin että hankipa elämä.

        Luin arvostelut Circus - kiertueesta kyllä ihan sellaiselta sivulta, joka ei ollut sellaisen totaalisen fanin kirjoittama. Olihan siellä jotain kritiikkiäkin jostain, mutta siellä myös sanottiin juuri tuosta lavameiningistä ja tanssista. Ja oon lukenut muitakin arvosteluja ja juuri tuo lavashow oli kovassa hohdossa. Ja lauloipa edes jotain. Onhan Britney oikeastaan monestikin muulloin laulanut livenä. Taidat itse olla sokea, vihaajana siis.

        ''Minä kyllä kuulin jotain totaalisti muuta.'' Todistit siis juuri, että olet häärinyt Britneyn keskustelupalstoilla ´stalkkaamassa muuiden mielipiteitä. Säääälittävää? Tai sitten sulla on nolife-kavereittesi kanssa joku Britneyn vihakerho ja yhdessä yritätte todistaa Britneyn olevan huono. Mistäs sä kuulit, että Britneyn kiertue olisi ollut floppi? Kerroppa, milläs sivuilla olet oikeen stalkannut. Vai kaverinko lähetit vakoilemaan Britneyn konserttia ja sitten kertomaan sokeana vihaajana mielipiteitään?

        Ja tottakai olen kuullut kehuja myös faneilta. Kyse ei ole fanien sokeudesta vaan siitä, mistä fanit pitävät. Jokaisella artistilla on omat faninsa ja tottakai he kehuvat ihmistä, jota ovat kuunelleet suurimman osan elämästään tai lyhyemmän aikaa. Sellaista jota OIKEASTI fanittaa. Joidenkin silmille Britney on kerrassaan täydellinen. Toiset fanit sitten osaavat rohkeasti kritisoida Britneyn esityksiä mikäli on tarvetta. Olen kuullut mielipiteitä tästä Circus - kiertueesta molemman kaltaisilta faneilta. En näe mitään pahaa jos fanit tykkäävät. Tämä Circus - kiertuehan oli kuulemma vuoden 2009 viidenneksi parhaiten kasvanut konserttikiertue ja sai paljon positiivista palautetta sekä tuotti huimat 131,8 miljoonaa dollaria, joka teki tästä Britneyn tuottoisimman kiertueen.

        En tajua, miksi väittelet vastaan. Koska kumpikaan ei tule voittamaan tätä ikinä, koska meidän mielipiteet ovat niin erilaisia. Sun mielipiteet tuli täysin selväksi, joten jos sä letukka voisit mennä takaisin oman idolisi palstalle.

        Odottelen yhä vastausta, mitä teet Britneyn palstalla. Kenties et kehtaa kertoa syytä, koska syy on se, että sulla ei ole yksinkertaisesti muuta elämässäs kun mollata muita, jotka ovat PALJON lahjakkaampia kuin sinä. Ja kerro se esimerkki hyvästä tanssijasta. En taida nimittäin uskoa sua ellen saa todisteita puheistasi. Älä rupea kulta paskaa täällä jauhamaan.


      • BRITNEYPARHAI kirjoitti:

        Luin arvostelut Circus - kiertueesta kyllä ihan sellaiselta sivulta, joka ei ollut sellaisen totaalisen fanin kirjoittama. Olihan siellä jotain kritiikkiäkin jostain, mutta siellä myös sanottiin juuri tuosta lavameiningistä ja tanssista. Ja oon lukenut muitakin arvosteluja ja juuri tuo lavashow oli kovassa hohdossa. Ja lauloipa edes jotain. Onhan Britney oikeastaan monestikin muulloin laulanut livenä. Taidat itse olla sokea, vihaajana siis.

        ''Minä kyllä kuulin jotain totaalisti muuta.'' Todistit siis juuri, että olet häärinyt Britneyn keskustelupalstoilla ´stalkkaamassa muuiden mielipiteitä. Säääälittävää? Tai sitten sulla on nolife-kavereittesi kanssa joku Britneyn vihakerho ja yhdessä yritätte todistaa Britneyn olevan huono. Mistäs sä kuulit, että Britneyn kiertue olisi ollut floppi? Kerroppa, milläs sivuilla olet oikeen stalkannut. Vai kaverinko lähetit vakoilemaan Britneyn konserttia ja sitten kertomaan sokeana vihaajana mielipiteitään?

        Ja tottakai olen kuullut kehuja myös faneilta. Kyse ei ole fanien sokeudesta vaan siitä, mistä fanit pitävät. Jokaisella artistilla on omat faninsa ja tottakai he kehuvat ihmistä, jota ovat kuunelleet suurimman osan elämästään tai lyhyemmän aikaa. Sellaista jota OIKEASTI fanittaa. Joidenkin silmille Britney on kerrassaan täydellinen. Toiset fanit sitten osaavat rohkeasti kritisoida Britneyn esityksiä mikäli on tarvetta. Olen kuullut mielipiteitä tästä Circus - kiertueesta molemman kaltaisilta faneilta. En näe mitään pahaa jos fanit tykkäävät. Tämä Circus - kiertuehan oli kuulemma vuoden 2009 viidenneksi parhaiten kasvanut konserttikiertue ja sai paljon positiivista palautetta sekä tuotti huimat 131,8 miljoonaa dollaria, joka teki tästä Britneyn tuottoisimman kiertueen.

        En tajua, miksi väittelet vastaan. Koska kumpikaan ei tule voittamaan tätä ikinä, koska meidän mielipiteet ovat niin erilaisia. Sun mielipiteet tuli täysin selväksi, joten jos sä letukka voisit mennä takaisin oman idolisi palstalle.

        Odottelen yhä vastausta, mitä teet Britneyn palstalla. Kenties et kehtaa kertoa syytä, koska syy on se, että sulla ei ole yksinkertaisesti muuta elämässäs kun mollata muita, jotka ovat PALJON lahjakkaampia kuin sinä. Ja kerro se esimerkki hyvästä tanssijasta. En taida nimittäin uskoa sua ellen saa todisteita puheistasi. Älä rupea kulta paskaa täällä jauhamaan.

        mullon kuule ihan eri harrastukset kuin tanssiminen. Ja syyslomakin loppu jo niin että ei mulla oo enää aikaa riidellä täällä niin ihanaa kuin se oliskin.


      • popin kuuntelija
        BRITNEYPARHAI kirjoitti:

        Sokea fani ? Oonhan mäkin nähnyt Britneyn huonot puolet. Se, mitä tapahtui parisen vuotta sitten, ne kaikki huumeet, kaljuksi ajamiset jne. Britney myös failas siinä VMA -esityksessä ollessaan kännissä. Kyl mulla alkoi sinä vuonna vähän hipua toi usko Britneyyn, mutta nainenhan nousi masiksesta fiksuna ja terveenä, seksikkäämpänä naisena. Sä et vaan tunne Britneyä. Ja onhan sitä tullut nähtyä vaikka kenen tanssivan. Xtina, Michael Jackson, Justin Timberlake, Madonna, Lady Gaga ja sitten näitä muita, mitä on tullut nähtyä teeveestä jne. Noihin kaikkiin verrattuna Britney on mahtava tanssija, tai ehkä MJ hieman parempi. Britneyä ollaan nimenomaan kehuttu tanssitaidoista ja kun puhutaan tanssista, että se on Britneyn juttu. Kerroppas sitten joku laulaja, joka osaa tanssia Britneyä paremmin, kerta sellaisen tiedät ?

        Ja Britney on vuosia käyttänyt playbackiä. Kun ihmiset menevät Britneyn konsertteihin, niin pitäisi heidän odottaa laulun tulevan taustalta. Joten en uskoisi ihmisten poistuvan konsertista. En tiedä mistä tuollaisen huhun oot vetänyt. Ja onhan Britney laulanutkin livenä. Circus - kiertueella viime vuonna Britney juuri lauloi livenä Everytimeä ja lauloi jopa Radar -kappaleen päälle omalla äänellään. Ja Britneyn Suomen konsertti sai paljon kehuja huikeista tanssikuvioista ja muutenkin mahtavasta lavashow'sta.

        Kommentties perusteella et mahda olla ihan popin kuuntelija ? Joten sen ymmärtää, miksi et kunnoita popartisteja. Ja ehkä mä taidan olla vaan sua kypsempi, koska osaan oikeasti kunnoittaa kaikkia artisteja. Mä nim. alunperin tiedän sen, että Britneyä ''jumaloidaan'' ja kuunnellaan ympäri maailmaa, mutta myös vihataan lähes saman verran kuin tykätään. Britney on mielestäni juuri hyvä esimerkki siitä, että kauneus on katsojan silmissä. Tai oikeastaan, että hyvä musiikki on kuulijan korvissa. Mä pidän Britneystä, sä et. Deal with it. Britneyllä on lavakarismaa, niin ammattilaisten kuin ulkopuolisten ihmisten mielestä.

        Et ole muuten vieläkään vastannut kysymykseeni, että mitä sä teet Britneyn palstalla ? Eihän tuollainen ''paskaan otsikkoon'' tarttuminen voi olla mikään syy. Sehän olisi säälittävä syy, eikö ?

        Ja tiedätkös sen, että tää meidän ''väittely'' ei saa loppua, koska olet näköjään tarttunut täysin Britneyä vastaan ja mä Britneyn puolelle. Joten ei sun ois tarvinnut alunperin tullakkaan tänne aukomaan.

        "Ja onhan Britney laulanutkin livenä. Circus - kiertueella viime vuonna Britney juuri lauloi livenä Everytimeä ja lauloi jopa Radar -kappaleen päälle omalla äänellään. Ja Britneyn Suomen konsertti sai paljon kehuja huikeista tanssikuvioista ja muutenkin mahtavasta lavashow'sta."

        Ei millään pahalla, mutta on aika huvittavaa ja kuvaavaa idolistasi, että puolustat häntä sanomalla hänen laulaneen YHTÄ kappaletta livenä ja toisen PÄÄLLE omalla äänellään. Vaatimustasosi on niin alhaalla että yksi biisi livenä riittää sulle. Turhaan puolustat Britniä, hänen biisinsä ovat kersakamaa ja äänensä kauhea eikä hän osaa laulaa, soittaa tai tanssia yhtään. Joskus oon erehtyny katsomaan hänen videoita youtubesta ja huvittaa vaan miten säälittävä hän on. On vielä päällepäätteksi holhouksenalainen alkoholisti ja narkkikin, en tajua miten voit häntä ihailla.

        En silti ole sun kiistakumppaniskaan puolella tässä asiassa. Inhoan kaikkia tekopyhiä poppivihaajia jotka latelevat vihalistalleen samaan lumppuun "Idolsia, X-Factoria, Popstarsia, Christina Aguileraa, Britney Spearsia, high school musicalia, Antti Tuiskua, Madonnaa" ja lista jatkuu.
        Poppivihaajat tykkäävät popista ihan yhtä paljon kuin kaikki muutkin, se ei olisi muuten niin suosittua. Vielä se että heidän suosikkinsa käyttävät seksiä ihan yhtä paljon ja tekevät tuotoksiaan ihan yhtä pinnallisin syin ja ovat aivan yhtä huomionkipeitä, tyhmiä tai älykkäitä kuin nämä suuresti vihaamansa poppitähdet. Kuten tästä huomaa: "Monet artistit tanssii paljon enemmän ja silti laulavat livenä (yksi jopa pää alaspäin kakskyt metriä lavan ja yleisön yläpuolella). Revi siitä. "

        Tää tarkottaa varmaan Pinkiä, ei tuu ketään muuta mieleen. Ikävä kertoa tätä mutta Pink on ihan yhtä poppia ja ihan yhtä "haarojaan levittelevä" ,mitä se sitten tarkoittaakin, kun nää muutkin naistähdet. Muutenkin mua on aina ärsyttänyt kun joku sanoo että julkkis "näyttää ihan huoralta". Voi kasva aikuiseksi, mitä se edes tarkoittaa?


      • bellali
        Zip1 kirjoitti:

        juuri tuon otsikon takia alunperinkin tähän tartuin. Se jo pelkästään oli niin paska että en voinut olla avaamatta risuaitavarastoani.

        Eikä minua kiinnosta vertailut johonkin crustina agorillaan, inhoan sitäkin huorttelia ja paljon ja itse asiassa vielä paljon enemmän. Ja vai että harva pystyy tanssimaan kuin Spears. Joo, otahan vaan itse silmä käteen. Sinä et varmasti ole koskaan nähnytkään kenenkään muiden esiintyvän. Et livenä etkä videolla.

        "Mä ainakin kirjotan otsikon ja omat mielipiteeni miten haluan, enkä välitä mitä muut ajattelevat. Mitäs säälittävää siinä on ?" ------> Jos et välittäisi mitä muut säälittävistä mielipiteistäsi ja otsikostasi ajattelevat, et olisi edes vatstannut näihin minun kommenteihin. Ja syy miksi sinä "kunnioitat" niitä artisteja joista et pidä, on se että ei sulla ole varaa Britney-fanina mennäkään aukomaan päätäsi. Sinut sullottaisi maan rakoon mielipiteinesi.

        Eikä minun tarvitsekaan osata tanssia eikä muuten laulaakaan, koska minä en ole TEKEYTYNYT kummaksikaan. Britney Spears on huijari, joka vain liikuttaa suutaan, eikä laula oikeasti. Ei ole ihme, että ihmiset marssivat ulos hänen konserteistaan. Tulee siinä varmasti petetty olo, kun maksat täyden hinnan siitä että haluat kuulla jonkun laulavan ja näetkin vain pantomiimia. Sokea fanihan sanoo ettei sillä ole mitään väliä. Ja sinä taidat olla juuri tällainen sokea fani. Piste.

        "Eikä minua kiinnosta vertailut johonkin crustina agorillaan, inhoan sitäkin huorttelia ja paljon ja itse asiassa vielä paljon enemmän. Ja vai että harva pystyy tanssimaan kuin Spears. Joo, otahan vaan itse silmä käteen. Sinä et varmasti ole koskaan nähnytkään kenenkään muiden esiintyvän. Et livenä etkä videolla. "

        Crustina?! :D Oho, ihanko itse keksit?

        Noo, ei ole syytä kiukuta, Christina sentään osaa laulaa, vieläpä todella hyvin, toisin kuin puolet siitä "musiikki"bisneksestä jolla hän on. Karrikoiden sanottu mutta totta.


    • aina paras

      Terve!

      Nää sun viestit tästä ketjusta lukeneena täytyy sanoo et oon ihan samaa mieltä Britneystä. Kyseinen artisti on ollut lempparini jo 10 vuotta, joten olen nähnyt tämän laulajan uran nousut ja laskut. Ja fanitan nimen omaan Britneyn musiikkia - siitähän se fanitus kauan sitten lähti liikkeelle! Musta on kunnioitettavaa, kuinka Britney on kaikista vaikeuksista huolimatta jatkanut uraansa ja saanut myös yksityiselämänsä kuntoon - lemppariartistini on, kuten sanottu, henkisesti todella vahva ihminen. Suuri haave olisi se, että joskus saisi tavata Britneyn ja vaihtaa muutaman sanan. Oon jo parikymmpinen, joten nimmarista ei niin väliä, mutta olisi mahtavaa, jos voisi rupatella jotain edes vähäsen, kun on niin kauan jo fanittanut :).

      Onhan se totta, että Britney on tehnyt elämänsä aikana virheitä - mutta kukapa ei olisi? Erilaisen tästä jutusta tekee se, että laulajatar sattuu olemaan yksi tunnetuimmista julkisuuden henkilöistä, joten on luonnollista, että mokat päätyvät mediaan ja ihmisillä on mahdollisuus arvostella ja lytätä. Ja onhan Britney itsekin sanonut, että hänestä ei kannata ottaa mallia, että myös hän tekee virheitä. Mitä tulee huonoon äitiyteen, sitä Britney ei oo musta koskaan ollut - päin vastoin. Eihän me oo nähty muuta ku keltaisen lehdistön versiot tapahtumista - ja tietysti For the record - dokumentti. Itse kyllä uskon ennemin tuohon dokumenttiin kuin juorulehtiin.

      Vaikka kuuntelen musiikkia tosi kapea - alaisesti ( Britneyn lisäksi Shakira on toinen lempparini ), en kuiteskaan halua mollata ketään musamaun takia. Lemppariartistit on mielipideasia - yks tykkää yhestä, toinen toisesta. Suvaitsevaisuus osoittaa mielestäni kypsyyttä tässä asiassa.

      On ilo huomata, että ei oo ainoa Britneyn tosifani - tuntuu että sellaiset ovat TODELLA harvassa! :). Mikäli vielä luet tätä viestiketjua, haluaisitko alkaa kanssani sähköpostin vaihtoon?

      • BRITNEYPARHAI

        Hei !

        Tosi hienoa, että löytyy toinen ihminen, joka ymmärtää, millainen Brit oikeasti on :) Yhdyn jokaiseen sanaan, mitä sanoit tuossa viestissäsi. Britney on oikeasti mahtava ihminen ! Niin kovasta laskusta noussut takaisin ''maan päälle''. Lahjakas laulaja, hyvä äiti, hauska, iloinen persoona, mutta osaa olla oikeissa tilanteissa vakavakin eli = ihminen, josta on hyvä ottaa mallia :) Britney on sen arvoinen. Musiikki aivan loistavaa ! En osaisi sanoa lempikappalettani, kaikki niin hyviä :)

        Ja mielelläni alkaisin sähköpostin vaihtoon :) [email protected]


      • BRITNEYPARHAI kirjoitti:

        Hei !

        Tosi hienoa, että löytyy toinen ihminen, joka ymmärtää, millainen Brit oikeasti on :) Yhdyn jokaiseen sanaan, mitä sanoit tuossa viestissäsi. Britney on oikeasti mahtava ihminen ! Niin kovasta laskusta noussut takaisin ''maan päälle''. Lahjakas laulaja, hyvä äiti, hauska, iloinen persoona, mutta osaa olla oikeissa tilanteissa vakavakin eli = ihminen, josta on hyvä ottaa mallia :) Britney on sen arvoinen. Musiikki aivan loistavaa ! En osaisi sanoa lempikappalettani, kaikki niin hyviä :)

        Ja mielelläni alkaisin sähköpostin vaihtoon :) [email protected]

        JoooooO. Kattelin videoita Britney Spearsista youtubessa. Käsitykseni hänen "taidoistaan" vahvistuivat entisestään. En löytänyt yhen yhtä esitystä jossa se ois laulanu oikeasti. Näytti useimmissa videoissa ihan huoralta, toisissa taas ihan mielisairaalasta karanneelta. Nauroin ääneen ja lujaa mutta toisaalta oli siinä ja siinä etten antanu ylen. Voi luoja miten joku voi olla tyhmän näkönen. Sillonkin kuin playbackiltä kuuluu jotain kuiskausääniä niin ämmällä on suu ammollaan. Ja voi vittu että miten yököttävästi se lilluttaa sitä kieltään ees taas. Siis ei kukaan edes oikeasti laulaessaan tai puhuessaan käytä kieltään noin. Oikein ylikorostaa niitä suun ja kielen liikeitä, ikään kuin uskotellen että "hei kattokaa kun mä laulan tässä". *Repeilee*. Ja ne sen tanssiliikkeen, lol! Enimmäkseen vaan vispaa käsillään tai nytkäyttää päätään ääliön näköisesenä.

        Älkääkä enää alottako että "mitä sä täällä auot päätäsi". Katsokaa bimbot aloitusviestin otsikkoa. Kyllä se minullekin on tarkotettu.


      • BRITNEYPARHAI
        Zip1 kirjoitti:

        JoooooO. Kattelin videoita Britney Spearsista youtubessa. Käsitykseni hänen "taidoistaan" vahvistuivat entisestään. En löytänyt yhen yhtä esitystä jossa se ois laulanu oikeasti. Näytti useimmissa videoissa ihan huoralta, toisissa taas ihan mielisairaalasta karanneelta. Nauroin ääneen ja lujaa mutta toisaalta oli siinä ja siinä etten antanu ylen. Voi luoja miten joku voi olla tyhmän näkönen. Sillonkin kuin playbackiltä kuuluu jotain kuiskausääniä niin ämmällä on suu ammollaan. Ja voi vittu että miten yököttävästi se lilluttaa sitä kieltään ees taas. Siis ei kukaan edes oikeasti laulaessaan tai puhuessaan käytä kieltään noin. Oikein ylikorostaa niitä suun ja kielen liikeitä, ikään kuin uskotellen että "hei kattokaa kun mä laulan tässä". *Repeilee*. Ja ne sen tanssiliikkeen, lol! Enimmäkseen vaan vispaa käsillään tai nytkäyttää päätään ääliön näköisesenä.

        Älkääkä enää alottako että "mitä sä täällä auot päätäsi". Katsokaa bimbot aloitusviestin otsikkoa. Kyllä se minullekin on tarkotettu.

        http://www.youtube.com/watch?v=TX1hAEVP2mY

        http://www.youtube.com/watch?v=iicJSFU5iqM

        http://www.youtube.com/watch?v=wxPn4nGc_Ns&feature=related

        Siinä sulle Britneyä livenä. Britney käyttää ehkä playbackiä, mut Brit on itse haastattelussa sanonut, että livenä laulaminen on parasta mitä tietää, joten taustajoukois saattaa olla jotain hämärää..

        Ja aika herttainen ajatus katella Britneyn videoita ja tulla tänne sitten moittimaan, mut me fanit ehkä tiedetään Britneystä vähän ENEMMÄN ku sä.. Herttaista kuitenkin, että vaivauduit katsomaan Britneyä :). Ei vain satu sulla olemaan parempaa tekemistä, kun todistaa, että sun vihaamas laulaja on huono?

        Ja sä voit muuten ihan rauhassa vihata Britneyä ja sanoa täällä siitä vaikka mitä.. Sitä faktaa sä ET voi kuitenkaan muuttaa, että Britney on vaikuttanut musiikkimaailmaan positiivisella tavalla. Sitä faktaa sä ET oi muuttaa, että hän on pop-ikoni. Sitä faktaa sä ET voi muuttaa, että Britney on myynyt yli 100 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti ja päätynyt lähes vuosittain BillBoard - listan kärkijoukkoon. Sä voit ajatella Britneystä mitä vaan, mutta tosiasia on, että Britney on vaikuttanut maailmalla (positiivisella tavalla). On ilmiselvää, että te vihaajat puhutte Britneystä noin, mutta tosiasioita ei voi muuttaa. Koita nyt ymmärtää hyvä ihminen, että sä et saa mua käännettyä Britneyä vastaan. Ja noilla sun kommenteilla ei ole mitään merkitystä mihinkään.

        Tein tän viestin, koska halusin, että vihaajat ymmärtäisi edes jotain positiivista Britneystä, koska alkoi hieman vituttaa noi muitten kommentit. Jos vaikka eläisit nykyaikaa ja antaisit ikävän menneisyyden olla. Älä odota julkkiksen olevan täydellinen, koska et ainakaan itse vaikuta mitenkään täydelliseltä ihmiseltä.


      • BRITNEYPARHAI kirjoitti:

        http://www.youtube.com/watch?v=TX1hAEVP2mY

        http://www.youtube.com/watch?v=iicJSFU5iqM

        http://www.youtube.com/watch?v=wxPn4nGc_Ns&feature=related

        Siinä sulle Britneyä livenä. Britney käyttää ehkä playbackiä, mut Brit on itse haastattelussa sanonut, että livenä laulaminen on parasta mitä tietää, joten taustajoukois saattaa olla jotain hämärää..

        Ja aika herttainen ajatus katella Britneyn videoita ja tulla tänne sitten moittimaan, mut me fanit ehkä tiedetään Britneystä vähän ENEMMÄN ku sä.. Herttaista kuitenkin, että vaivauduit katsomaan Britneyä :). Ei vain satu sulla olemaan parempaa tekemistä, kun todistaa, että sun vihaamas laulaja on huono?

        Ja sä voit muuten ihan rauhassa vihata Britneyä ja sanoa täällä siitä vaikka mitä.. Sitä faktaa sä ET voi kuitenkaan muuttaa, että Britney on vaikuttanut musiikkimaailmaan positiivisella tavalla. Sitä faktaa sä ET oi muuttaa, että hän on pop-ikoni. Sitä faktaa sä ET voi muuttaa, että Britney on myynyt yli 100 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti ja päätynyt lähes vuosittain BillBoard - listan kärkijoukkoon. Sä voit ajatella Britneystä mitä vaan, mutta tosiasia on, että Britney on vaikuttanut maailmalla (positiivisella tavalla). On ilmiselvää, että te vihaajat puhutte Britneystä noin, mutta tosiasioita ei voi muuttaa. Koita nyt ymmärtää hyvä ihminen, että sä et saa mua käännettyä Britneyä vastaan. Ja noilla sun kommenteilla ei ole mitään merkitystä mihinkään.

        Tein tän viestin, koska halusin, että vihaajat ymmärtäisi edes jotain positiivista Britneystä, koska alkoi hieman vituttaa noi muitten kommentit. Jos vaikka eläisit nykyaikaa ja antaisit ikävän menneisyyden olla. Älä odota julkkiksen olevan täydellinen, koska et ainakaan itse vaikuta mitenkään täydelliseltä ihmiseltä.

        ilmeisesti myös maailmassa on todella kaltaisiasi bimboja, jotka ostaa tuota paskaa. SITÄKÄÄN faktaa minä en voi muuttaa.


      • BRITNEYPARHAI
        Zip1 kirjoitti:

        ilmeisesti myös maailmassa on todella kaltaisiasi bimboja, jotka ostaa tuota paskaa. SITÄKÄÄN faktaa minä en voi muuttaa.

        SUN mielestä paskaa, mun ja myös MONIEN muiden mielestä hyvää. Get over it, jotkut tykkää Britneystä, jotkut ei.


      • popin kuuntelija
        Zip1 kirjoitti:

        ilmeisesti myös maailmassa on todella kaltaisiasi bimboja, jotka ostaa tuota paskaa. SITÄKÄÄN faktaa minä en voi muuttaa.

        tee ihmisestä bimboa, vaikka hän ostaisi jonkun artistin tuotantoa, niin se vaan on. Britney on minustakin kuraa, mutta en sentään ole niin typerä ja puolueellinen että väittäisin jostain artistista tykkäämisen tekevän ihmisestä bimbon. Musiikkimaku ei kuule liity bimbouteen millään tavalla, kyllä tyhmiä ihmisiä löytyy ihan kaikenlaisen musan kuuntelijoista, kuten täälläkin huomaa.


      • BRITNEYPARHAI
        popin kuuntelija kirjoitti:

        tee ihmisestä bimboa, vaikka hän ostaisi jonkun artistin tuotantoa, niin se vaan on. Britney on minustakin kuraa, mutta en sentään ole niin typerä ja puolueellinen että väittäisin jostain artistista tykkäämisen tekevän ihmisestä bimbon. Musiikkimaku ei kuule liity bimbouteen millään tavalla, kyllä tyhmiä ihmisiä löytyy ihan kaikenlaisen musan kuuntelijoista, kuten täälläkin huomaa.

        Tosin omasta mielestäni Britney ei ole kuraa, mutta mielipiteensä kullakin.


      • popin kuuntelija kirjoitti:

        tee ihmisestä bimboa, vaikka hän ostaisi jonkun artistin tuotantoa, niin se vaan on. Britney on minustakin kuraa, mutta en sentään ole niin typerä ja puolueellinen että väittäisin jostain artistista tykkäämisen tekevän ihmisestä bimbon. Musiikkimaku ei kuule liity bimbouteen millään tavalla, kyllä tyhmiä ihmisiä löytyy ihan kaikenlaisen musan kuuntelijoista, kuten täälläkin huomaa.

        Pyydän anteeksi tuota bimbojuttua. Mulla keitti yli.
        Minä ainakin välttelen ja pysyn kaukana semmosista ihmisistä joiden tiedän kuuntelevan esim. Spearsia, Gagaa, Keshaa tai Justin Bieberiä.
        Tässä yhteydessä on muuten sanottava että Britney Spears ei edes ole suurin inhokkini. Itse asiassa se on esim. Keshaan (se on se suurin) verrattuna suorastaan järki-ihminen.


      • BRITNEYPARHAI
        Zip1 kirjoitti:

        Pyydän anteeksi tuota bimbojuttua. Mulla keitti yli.
        Minä ainakin välttelen ja pysyn kaukana semmosista ihmisistä joiden tiedän kuuntelevan esim. Spearsia, Gagaa, Keshaa tai Justin Bieberiä.
        Tässä yhteydessä on muuten sanottava että Britney Spears ei edes ole suurin inhokkini. Itse asiassa se on esim. Keshaan (se on se suurin) verrattuna suorastaan järki-ihminen.

        Sulla on kyllä oikeus vihata ketä artistia tahansa, mutta se, että joku kuuntelee esim. Spearsia, Keshaa tai Bieberiä, se ei kerro ihmisestä mitään. Luulis, että ihmisessä katsois mielummin luonnetta kuin musatyyliä. Tietyn artistin kuunteleminen ei kerro luonteesta mitään.


      • BRITNEYPARHAI kirjoitti:

        Sulla on kyllä oikeus vihata ketä artistia tahansa, mutta se, että joku kuuntelee esim. Spearsia, Keshaa tai Bieberiä, se ei kerro ihmisestä mitään. Luulis, että ihmisessä katsois mielummin luonnetta kuin musatyyliä. Tietyn artistin kuunteleminen ei kerro luonteesta mitään.

        se ainakin minun kokemuksen perusteella kertoo aika paljon.


      • BRITNEYPARHAI
        Zip1 kirjoitti:

        se ainakin minun kokemuksen perusteella kertoo aika paljon.

        voi tosissas väittää, että kaikki jotka kuuntelee Britneyä tai jotain muuta noista yllämainituista, että ois jotain bimboja ? Jokaisen lajin kuuntelijoista löytyy ikäviäkin ihmisiä, kuten tuossa mainittiin.


      • BRITNEYPARHAI kirjoitti:

        voi tosissas väittää, että kaikki jotka kuuntelee Britneyä tai jotain muuta noista yllämainituista, että ois jotain bimboja ? Jokaisen lajin kuuntelijoista löytyy ikäviäkin ihmisiä, kuten tuossa mainittiin.

        Ei ehkä kaikki, muuta melkein.


      • BRITNEYPARHAI
        Zip1 kirjoitti:

        Ei ehkä kaikki, muuta melkein.

        kuitenkin muistaa, että jokainen ihminen on yksilöllinen.


    • jbf

      Sen mä vaan haluun sanoo et JUSTIN BIEBER IS THE BEST !

    • lovedrug

      Ei hyvänen aika näitä keskusteluita oikeasti. Britneyn fanien täällä lähinnä pitäisi elämä hankkia. Oikeasti näistä keskusteluista saa niin parhaimmat naurut.

      Ja Britney ei ole kyllä kovinkaan kaunis enään mielestäni. Kyllä Britneytä muokataan koko ajan kuvissa ja videoissa. Huomaa, kuinka B:tä on mm. I Wanna Go -videolla muokattu, näyttää ihan oudolta. Kyllä Britney oli alkuaikoinaan kaunis, mutta päihteiden käyttö on tehnyt tehtävänsä ja ajanut Britneyn ulkonäköä huonompaan suuntaan.

      • Biggest Britney Fan

        Ihanaa että britney samanlaisia Britney faneja löytyy niin kuin minä!:)Minusta on aivan naurettavaa että Britneytä kritisoidaan ja ajatellaan vaan pahaa,kun onhan maailmassa julkkiksia ja ihmisiä jotka on tehnyt pahempaakin.Jos joku kehtaa sanoa että Britneyn musiikki on kuraa niin mitenkähän on mahdollista että hän on yksi kuuluisimmista ja seuratuimmista pop laulajista.Lisäksi hän on Legenda ja pop ikoni!ei semmoisia titteleitä saavuteta ilman minkään laisia lahjoja!Mutta jokaisella olkoon oma mielipide,mutta vihaajat voisivat kyllä vähän miettiä ja katsoa peiliin!


    • Anonyymi

      Hitsi vie kun ihmiset ei osaa asettua hänen asemaan kun britneylle on tehty paljon elämänsä aikana niin ikäviä asioita että kyllä se voi vaikuttaa joihinkin ihmisiin siten että alkaa kipuilla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2444
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1798
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1591
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1525
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1488
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      88
      1305
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe