Vaimon tanssireissu jatkui aamuun asti

Vanha pukki

Tämä tapahtui jo useita vuosia sitten. Parisuhdetta oli meillä tuolloin takana jo yli kymmenen vuotta. Kun lapsetkin olivat jo kasvaneet kouluikään, niin vaimo halusi saada vaihtelua elämäänsä ja alkoi tyttökaverinsa kanssa kulkea lavatansseissa.

Tuona iltana he lähtivät tanssimaan Lomakouheroon, vaikka sinne on yli sata kilometriä matkaa, mutta kun siellä kuulemma oli niin hyvä orkesteri soittamassa.

Heräsin joskus puoli neljän aikoihin yöllä. Vaimo ei vieläkään ollut tullut kotiin ja tietysti huolestuin, kun pelkäsin että matkalla on tapahtunut jotain. Yritin soittaa vaimon kännykkään, mutta siihen ei tietenkään saanut yhteyttä. Loppuyö kuluikin sitten puoliksi valvoen ja puoliksi levottomasti nukkuen.

Aamulla yhdeksän aikoihin vaimo soitti ja kertoi, että kaikki oli OK. Hän vaan oli jäänyt Lomakouheron mökkeihin yöksi ja tyttökaveri oli tullut tanssibussilla kotikaupunkiin. Hän kertoisi asiasta tarkemmin kun tulee kotiin.

Toki heti arvasin, että vaimo oli jäänyt Lomakouheroon panetuttamaan itseään jollain "parkettien partaveitsellä" ja mustasukkaisuus vaivasi pahasti mieltä. Kun vaimo sitten puolen päivän aikaan tuli kotiin, niin lapset olivat onneksi käymässä kavereidensa luona. Tultuaan sisään vaimo tuli heti halaamaan minua ja pyysi anteeksi "lankeemustaan". En vastannut halaukseen kun harmitti niin pirusti. Vaimo alkoi hyväillä kaluani housujen läpi ja minä kivahdin hänelle, että mitä hän sieltä hakee, eikös hän ole nainut vieraan miehen kanssa koko yön. Vaimo sanoi, että niin olenkin, mutta en ole saanut orkkua ja että hän haluaisi niin kovaa, isoa kyrpääni. Vaimon sanat lievensivät vähän mustasukaisuttani ja saivat minunkin kiimani nousemaan; työnsin rajusti käteni vaimon housunkauluksesta sisään suoraan pillulle. Pillu oli uskomattoman kuuma ja kostea. Vaimon voimakas kiima voitti lopunkin mustasukkakaisuuden ja minä suorastaan revin vaatteet hänen päältään ja käänsin hänet vasten eteisen peiliä ja työnnyin takaapäin, yhdellä voimakkaalla työnnöllä, sisään. Vaimo ulisi kiimasta, eikä tarvittu kuin muutama kiivas työntö, kun vaimo jo sai voimakkaan orkun. Orkku sai pillun ihanasti sykkimään ja tuo syke lypsi minunkin spermani liikeelle ja nautinnosta karjuen ruiskutin vaimon pillun täyteen kuumaa spermaa.

Illalla vaimo kertoi ihastuneensa tansseissa meitä vanhempaan, tyylikkääseen herrasmieheen joka tanssi todella hyvin. Mökissä he rakastelivat, mutta miehellä oli pienehkö kalu eikä se seisonut kunnolla, joten vaimo ei ollut saanut orkkua, vaikka mies olikin kahdesti ruiskuttanut spermansa hänen pilluunsa.

Tuo kokemus viritti pitkäksi aikaa seksielämäämme...

11

37733

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • pari46

   Nyt kun vaimosi tietää,että kiihoitut hänen "reissustaan" ,ottanee varmaan uudestaan vierasta kalua?Ehkä isompaa ja parempaa seuraavaksi?Mitäs ajatelet moisesta?Onnea elämäänne,sitähän tarvitaan.

  • cha cha chaa

   Olikohan tosi tarina, ainakin kaikilta osin? Voit varmaan nimittää itseäsi kohta vaimosi ex-miehenä, ellet jo ole sitä. Hanki tanssitaito sinäkin. Sieltä kyllä saa ja naiskaverit kyllä pitävät yhtä ettei kerro asiasta..ollaan ihan hys hys.

  • fgsdabv

   naiset on huoria kaikki!

  • näin meillä

   Sattuusitä muillekin. Viime kesänä sattu sellanen juttu syntymäpäivä reissulla. Juhlat oli ok mutta jatkot meni emännän kannalta vähän liikaa yli. Jakot saunalla ja jäi saunomaan kun minä lähdin nukkuu ja heräsin aamulla kun muksu kyseli äitiään. Lähin sitten ettimään mihinhän jäännyt? Saunalla ei ollu ketään eikä muitakaan näkynyt. Olihan yllätys suuri mitä löysin saunalta. Emännän pyyhe lattialla ja käytettyjä kortsuja vieressä. Suutuin ihan vitusti. Palasin mökille. Sitten älysin että ei hitto että kun lapsia niin käytävä siivoo jäljet pois. Tunnin päästä emäntä ilmaantu konttaus kunnossa takas. Empä voinu alottaa mekkalaa kun mökissä nukku muitakin sukulaisia. Emännä sisko miehineen. Oli pakko niellä kiukku. Aamulla kyselin yön tapahtumista. Sano että olivat olleet kävelemässä aamulla. Se ei voinut kyllä pitää paikkaansa kun ei päässy ttullessaan kuin konttaamaan. Kyselin myöhemminkin sen yön tapahtumista mutta aina sama selitys tuo kävely juttu ja helvetilliset raivarit. Lopulta erään riidan yhteydessä palo mun pinna ja kerroin mitä minä tiesin sen yön tapahtumista. Sen jälkeen tunnusti että ei muista sen yön tapahtumis mittään. Mulla kyllä epäilys että muistaa ainakin jotakin koska rapulassaan vannotti rakkauttaa ja pyyteli anteeksi ja selitti ihan seko päisenä kaikkea miten on paha ihminen. Uhkas tappaa ittensä. Nyt kun yrittänyt keskustella asiasta niin en saa muutakuin helvetilliset raivarit ja selityksen että se on minun vika mitä hän teki. Perustelu oli se että minun takia meijän suhde on hounolla tolalla. Seksiä ei ole tippunut emännältä sen kesällisen jälkeen kuin muutaman kerran. Nyt ei sitä ole ollu lainkaan sen jälkeen kun kerroin mitä tiesin siitä sauna reissusta sillon yöllä.
   Eniten vaivaa se kun ei suostu keskustelemaan siitä asiasta.
   Syy minkä takia ei seksiä on että ei haluta tai ei oikeen laista tunnetta.
   No pari iltaa takaperin jäi kiinni kun oli touhuillu omilla leluillaan. Nyt suutuin minäkin toden teolla. Laitoin lelut mäkeen. Sanoin syyksi että ei täällä ole kerta munallekkaan töitä tässä talossa niin ei näitäkään tarvita. Suuttu ihan silmittömästi.
   Onko muilla samanlaisia kokemuksia? Tai mitätehä?

   • näin on

    Ei ihan samanlaisia, mutta eihän sitä pakottamalla seksiä saa, sinun pitää vähän miettiä noita juttuja.

    Naiset yleensäkin on paljon virittyneempiä, kun ne ei ole kotona, eli vie se johonki hotelliin viikonlopuksi ja siellä eri lakanoiden välissä irtoaa paljon helpommin vielä kun vähän alkoholia on veressä, juttele vasta sitten kun se itse haluaa jutella ja on valmis siihen.

    Jos sillä on jotain erikoisuuksia joista se innostuu, osta seksivaatteita ja välineitä valmiiksi, kun viet sen hotelliin, vihjaile ja kato mikä vihje vetää ....
    Suora kysymyski voi olla hyvä juttu, kun suhteenne on näköjään vähän umpikujassa.

    Ei se pillu pilalle ole menny, jos sitä joku muukin on nussinu.


  • ja mä toivon saavani vanhan naisen tavaraa

  • Kesätanssija

   Kerran kesällä, loma-aikaan eräältä tanssilavalta kutsuimme mukaan vaimoa pitkin iltaa tanssittaneen ikäisemme miehen. Jotenkin meillä kolmella synkkasi sillä tavalla, vaikea selittää, mutta jotain siinä kivasti säkenöi. Mökillä päätimme käydä nukkumaan, katsoa aamulla mitä tapahtuu. Joskus aamuyöstä vieras herätti meidät, sanoi että ei saa unta, kalu seisoo. Sille pitää jotain tehdä, vaimonkin mielestä. Vaimo sipaisi yöpaidan yltään, kävi pesulla pika pikaa, hampaidenkin pesulla, ja palasi ilkosillaan takaisin sänkyyn, pyyhe mukanaan. Se levitettiin alle, ja minä annoin tilaa vieraalle, jotta hän pääsee paremmin tutustumaan niihin herkkuihin mitä oli tarjolla. Vaimolla oli pillerikesä, joten sitä hedelmöittymisasiaa ei tarvinnut varoa vaan mies sai koko nautinnon. Hän varoitti, että häneltä kyllä tulee heti, johon vaimo, että anna tulla niin kuin hyvältä tuntuu.

  • Anonyymi

   Mikähän siinä onkin,meillä samanlaista toimintaa. Vaimo käy omineen tanseissa ja ravintoloissa,pyynnöstäni. Ihan mielettömän kiihottavaa,kun tulee käytettynä kotiin. Tätä on nyt jatkunut jo viisi vuotta,molemmat pidämme tällaisesta.

  • Anonyymi

   No joo. Meillä vaimo tulee joskus tyttöjen illanvietoista tai firman tilaisuuksista vasta seuraavana aamuna ja joskus on jopa joku vieras mies heittämässä autolla kotiin. Kuulemma työkavereita tai työkavereiden miehiä tms. Hyvät on selitykset aina. Eipä toi haittaa jos tarpeeseensa saa. Kunhan muistaa aina antaa mullekin.

   • Anonyymi

    "... jos tarpeeseensa saa", kirjoitit, ja joku muukin tuolla ylempänä vakuutteli: "Ei se pillu pilalle ole menny, jos sitä joku muukin on nussinu."

    Vaimollani on ollut miessuhteita ennen avioliittoamme ja niitä on ollut silloin tällöin myös avioliittomme aikana. Mutta niissä on yhdessä sovittu sääntö: kaikki tehdään yhdessä ja avoimesti, ja niin että se syventää ja voimaannuttaa myös tätä meidän parisuhdettamme. Minä saan nautintoni siitä, että vaimo nauttii ja saa voimakkaita, ainutkertaisia kokemuksia, samoin kuin hänen kumppaninsa. Avioseksi on meillä sen jälkeen pitkään hellää ja kiihkeää. Minusta on kiihottavaa ajatella, että siinä tutussa vitussa on muisto kaikista niistä vieraistamme, miehistä, joiden - kuten perheraamatussamme jossain kohtaa sanotaan - liha on niinkuin aasien liha, ja heidän himonsa niinkuin hevosten himo.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "... jos tarpeeseensa saa", kirjoitit, ja joku muukin tuolla ylempänä vakuutteli: "Ei se pillu pilalle ole menny, jos sitä joku muukin on nussinu."

    Vaimollani on ollut miessuhteita ennen avioliittoamme ja niitä on ollut silloin tällöin myös avioliittomme aikana. Mutta niissä on yhdessä sovittu sääntö: kaikki tehdään yhdessä ja avoimesti, ja niin että se syventää ja voimaannuttaa myös tätä meidän parisuhdettamme. Minä saan nautintoni siitä, että vaimo nauttii ja saa voimakkaita, ainutkertaisia kokemuksia, samoin kuin hänen kumppaninsa. Avioseksi on meillä sen jälkeen pitkään hellää ja kiihkeää. Minusta on kiihottavaa ajatella, että siinä tutussa vitussa on muisto kaikista niistä vieraistamme, miehistä, joiden - kuten perheraamatussamme jossain kohtaa sanotaan - liha on niinkuin aasien liha, ja heidän himonsa niinkuin hevosten himo.

    Sama täällä, usea kostea paljas kalu on liukunut vaimoni suuhun ja pilluun ennen avioliittoa ja sen aikana ja täyttänyt ne spermalla. Kaikki on tehty avoimesti ja mitään salaamatta. Sanoin vaimolle, että hänet niin kyllästetty eri miesten spermalla ennen avioliittoa ettei muutama lasti lisää tilannetta muuta.


  Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaksi kuollut ulosajossa lauantai-iltana Loimaalla

   On tainnut olla melkoinen ylinopeus kun on tuollaista jälkeä tullut. Onneksi ei kuitenkaan sivullisia menehtynyt https://viranomaisuutiset.fi/ulosajo-
   Loimaa
   194
   10057
  2. Puolialaston sambaryhmä oli tanssimassa kirkossa hoosiannaa

   Nyt on kaikki nähty.
   Maailman menoa
   604
   2717
  3. Haittaako se, että olen sua nuorempi?

   Mulle ikäerolla ei ole mitään väliä, mutta voiko naista se haitata, jos on vanhempi miestä?
   Ikävä
   133
   1684
  4. Hoosiannaa samban tahdissa

   Tallensin tänä aamuna klo 10 Helsingin Paavalin kirkosta (Hermannissa) tulleen Adventti-jumalanpalveluksen. Aloitus, eli kirkkoherra Kari Kanalan ja
   Luterilaisuus
   96
   1124
  5. Kaikkea hyvää

   Emme enää tapaa.
   Ikävä
   86
   1042
  6. Kysymys haavemaihin

   Hei haaveileva mukava nainen, miten meni viikonloppu?
   Ikävä
   226
   948
  7. Sanna Marin: Suomessa romahtaa nyt kaikki!

   - Pisatutkimus kertoo koulutuksen tason romahduksesta. - Olkiluoto 3 kertoo suomalaisen teollisuusosaamisen tason. - Vanhusten hoito retuperällä. - So
   Maailman menoa
   250
   796
  8. Näin sinuakin kytätään - näyttöihin upotetut kamerat

   On tultu uuteen vaiheeseen , jota monet eivät vieläkään ymmärrä. Uusimpiin puhelimiin sekä tietokoneisiin on ilmeisesti häivytetty/piilotettu kamerat
   Maailman menoa
   206
   771
  9. Haittaako mies

   Että mulla on seksuaalisia haluja sua kohtaan? Onko se sun mielestä outoa? Oot vaan niin kuuma mies. 🤤
   Ikävä
   39
   754
  10. Zelensky ei halua neuvottelupöytään.

   Lukasenkan ehdotus ei käy. Kokeilisi edes, olisihan se sitten nähty saako keskustelu mitään aikaan. Eikö nyt kannattaisi kokeilla kaikki mahdollinen s
   Maailman menoa
   358
   675
  Aihe