Vaimon tanssireissu jatkui aamuun asti

Vanha pukki

Tämä tapahtui jo useita vuosia sitten. Parisuhdetta oli meillä tuolloin takana jo yli kymmenen vuotta. Kun lapsetkin olivat jo kasvaneet kouluikään, niin vaimo halusi saada vaihtelua elämäänsä ja alkoi tyttökaverinsa kanssa kulkea lavatansseissa.

Tuona iltana he lähtivät tanssimaan Lomakouheroon, vaikka sinne on yli sata kilometriä matkaa, mutta kun siellä kuulemma oli niin hyvä orkesteri soittamassa.

Heräsin joskus puoli neljän aikoihin yöllä. Vaimo ei vieläkään ollut tullut kotiin ja tietysti huolestuin, kun pelkäsin että matkalla on tapahtunut jotain. Yritin soittaa vaimon kännykkään, mutta siihen ei tietenkään saanut yhteyttä. Loppuyö kuluikin sitten puoliksi valvoen ja puoliksi levottomasti nukkuen.

Aamulla yhdeksän aikoihin vaimo soitti ja kertoi, että kaikki oli OK. Hän vaan oli jäänyt Lomakouheron mökkeihin yöksi ja tyttökaveri oli tullut tanssibussilla kotikaupunkiin. Hän kertoisi asiasta tarkemmin kun tulee kotiin.

Toki heti arvasin, että vaimo oli jäänyt Lomakouheroon panetuttamaan itseään jollain "parkettien partaveitsellä" ja mustasukkaisuus vaivasi pahasti mieltä. Kun vaimo sitten puolen päivän aikaan tuli kotiin, niin lapset olivat onneksi käymässä kavereidensa luona. Tultuaan sisään vaimo tuli heti halaamaan minua ja pyysi anteeksi "lankeemustaan". En vastannut halaukseen kun harmitti niin pirusti. Vaimo alkoi hyväillä kaluani housujen läpi ja minä kivahdin hänelle, että mitä hän sieltä hakee, eikös hän ole nainut vieraan miehen kanssa koko yön. Vaimo sanoi, että niin olenkin, mutta en ole saanut orkkua ja että hän haluaisi niin kovaa, isoa kyrpääni. Vaimon sanat lievensivät vähän mustasukaisuttani ja saivat minunkin kiimani nousemaan; työnsin rajusti käteni vaimon housunkauluksesta sisään suoraan pillulle. Pillu oli uskomattoman kuuma ja kostea. Vaimon voimakas kiima voitti lopunkin mustasukkakaisuuden ja minä suorastaan revin vaatteet hänen päältään ja käänsin hänet vasten eteisen peiliä ja työnnyin takaapäin, yhdellä voimakkaalla työnnöllä, sisään. Vaimo ulisi kiimasta, eikä tarvittu kuin muutama kiivas työntö, kun vaimo jo sai voimakkaan orkun. Orkku sai pillun ihanasti sykkimään ja tuo syke lypsi minunkin spermani liikeelle ja nautinnosta karjuen ruiskutin vaimon pillun täyteen kuumaa spermaa.

Illalla vaimo kertoi ihastuneensa tansseissa meitä vanhempaan, tyylikkääseen herrasmieheen joka tanssi todella hyvin. Mökissä he rakastelivat, mutta miehellä oli pienehkö kalu eikä se seisonut kunnolla, joten vaimo ei ollut saanut orkkua, vaikka mies olikin kahdesti ruiskuttanut spermansa hänen pilluunsa.

Tuo kokemus viritti pitkäksi aikaa seksielämäämme...

11

39134

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pari46

      Nyt kun vaimosi tietää,että kiihoitut hänen "reissustaan" ,ottanee varmaan uudestaan vierasta kalua?Ehkä isompaa ja parempaa seuraavaksi?Mitäs ajatelet moisesta?Onnea elämäänne,sitähän tarvitaan.

    • cha cha chaa

      Olikohan tosi tarina, ainakin kaikilta osin? Voit varmaan nimittää itseäsi kohta vaimosi ex-miehenä, ellet jo ole sitä. Hanki tanssitaito sinäkin. Sieltä kyllä saa ja naiskaverit kyllä pitävät yhtä ettei kerro asiasta..ollaan ihan hys hys.

    • fgsdabv

      naiset on huoria kaikki!

    • näin meillä

      Sattuusitä muillekin. Viime kesänä sattu sellanen juttu syntymäpäivä reissulla. Juhlat oli ok mutta jatkot meni emännän kannalta vähän liikaa yli. Jakot saunalla ja jäi saunomaan kun minä lähdin nukkuu ja heräsin aamulla kun muksu kyseli äitiään. Lähin sitten ettimään mihinhän jäännyt? Saunalla ei ollu ketään eikä muitakaan näkynyt. Olihan yllätys suuri mitä löysin saunalta. Emännän pyyhe lattialla ja käytettyjä kortsuja vieressä. Suutuin ihan vitusti. Palasin mökille. Sitten älysin että ei hitto että kun lapsia niin käytävä siivoo jäljet pois. Tunnin päästä emäntä ilmaantu konttaus kunnossa takas. Empä voinu alottaa mekkalaa kun mökissä nukku muitakin sukulaisia. Emännä sisko miehineen. Oli pakko niellä kiukku. Aamulla kyselin yön tapahtumista. Sano että olivat olleet kävelemässä aamulla. Se ei voinut kyllä pitää paikkaansa kun ei päässy ttullessaan kuin konttaamaan. Kyselin myöhemminkin sen yön tapahtumista mutta aina sama selitys tuo kävely juttu ja helvetilliset raivarit. Lopulta erään riidan yhteydessä palo mun pinna ja kerroin mitä minä tiesin sen yön tapahtumista. Sen jälkeen tunnusti että ei muista sen yön tapahtumis mittään. Mulla kyllä epäilys että muistaa ainakin jotakin koska rapulassaan vannotti rakkauttaa ja pyyteli anteeksi ja selitti ihan seko päisenä kaikkea miten on paha ihminen. Uhkas tappaa ittensä. Nyt kun yrittänyt keskustella asiasta niin en saa muutakuin helvetilliset raivarit ja selityksen että se on minun vika mitä hän teki. Perustelu oli se että minun takia meijän suhde on hounolla tolalla. Seksiä ei ole tippunut emännältä sen kesällisen jälkeen kuin muutaman kerran. Nyt ei sitä ole ollu lainkaan sen jälkeen kun kerroin mitä tiesin siitä sauna reissusta sillon yöllä.
      Eniten vaivaa se kun ei suostu keskustelemaan siitä asiasta.
      Syy minkä takia ei seksiä on että ei haluta tai ei oikeen laista tunnetta.
      No pari iltaa takaperin jäi kiinni kun oli touhuillu omilla leluillaan. Nyt suutuin minäkin toden teolla. Laitoin lelut mäkeen. Sanoin syyksi että ei täällä ole kerta munallekkaan töitä tässä talossa niin ei näitäkään tarvita. Suuttu ihan silmittömästi.
      Onko muilla samanlaisia kokemuksia? Tai mitätehä?

      • näin on

        Ei ihan samanlaisia, mutta eihän sitä pakottamalla seksiä saa, sinun pitää vähän miettiä noita juttuja.

        Naiset yleensäkin on paljon virittyneempiä, kun ne ei ole kotona, eli vie se johonki hotelliin viikonlopuksi ja siellä eri lakanoiden välissä irtoaa paljon helpommin vielä kun vähän alkoholia on veressä, juttele vasta sitten kun se itse haluaa jutella ja on valmis siihen.

        Jos sillä on jotain erikoisuuksia joista se innostuu, osta seksivaatteita ja välineitä valmiiksi, kun viet sen hotelliin, vihjaile ja kato mikä vihje vetää ....
        Suora kysymyski voi olla hyvä juttu, kun suhteenne on näköjään vähän umpikujassa.

        Ei se pillu pilalle ole menny, jos sitä joku muukin on nussinu.


    • ja mä toivon saavani vanhan naisen tavaraa

    • Kesätanssija

      Kerran kesällä, loma-aikaan eräältä tanssilavalta kutsuimme mukaan vaimoa pitkin iltaa tanssittaneen ikäisemme miehen. Jotenkin meillä kolmella synkkasi sillä tavalla, vaikea selittää, mutta jotain siinä kivasti säkenöi. Mökillä päätimme käydä nukkumaan, katsoa aamulla mitä tapahtuu. Joskus aamuyöstä vieras herätti meidät, sanoi että ei saa unta, kalu seisoo. Sille pitää jotain tehdä, vaimonkin mielestä. Vaimo sipaisi yöpaidan yltään, kävi pesulla pika pikaa, hampaidenkin pesulla, ja palasi ilkosillaan takaisin sänkyyn, pyyhe mukanaan. Se levitettiin alle, ja minä annoin tilaa vieraalle, jotta hän pääsee paremmin tutustumaan niihin herkkuihin mitä oli tarjolla. Vaimolla oli pillerikesä, joten sitä hedelmöittymisasiaa ei tarvinnut varoa vaan mies sai koko nautinnon. Hän varoitti, että häneltä kyllä tulee heti, johon vaimo, että anna tulla niin kuin hyvältä tuntuu.

    • Anonyymi

      Mikähän siinä onkin,meillä samanlaista toimintaa. Vaimo käy omineen tanseissa ja ravintoloissa,pyynnöstäni. Ihan mielettömän kiihottavaa,kun tulee käytettynä kotiin. Tätä on nyt jatkunut jo viisi vuotta,molemmat pidämme tällaisesta.

    • Anonyymi

      No joo. Meillä vaimo tulee joskus tyttöjen illanvietoista tai firman tilaisuuksista vasta seuraavana aamuna ja joskus on jopa joku vieras mies heittämässä autolla kotiin. Kuulemma työkavereita tai työkavereiden miehiä tms. Hyvät on selitykset aina. Eipä toi haittaa jos tarpeeseensa saa. Kunhan muistaa aina antaa mullekin.

      • Anonyymi

        "... jos tarpeeseensa saa", kirjoitit, ja joku muukin tuolla ylempänä vakuutteli: "Ei se pillu pilalle ole menny, jos sitä joku muukin on nussinu."

        Vaimollani on ollut miessuhteita ennen avioliittoamme ja niitä on ollut silloin tällöin myös avioliittomme aikana. Mutta niissä on yhdessä sovittu sääntö: kaikki tehdään yhdessä ja avoimesti, ja niin että se syventää ja voimaannuttaa myös tätä meidän parisuhdettamme. Minä saan nautintoni siitä, että vaimo nauttii ja saa voimakkaita, ainutkertaisia kokemuksia, samoin kuin hänen kumppaninsa. Avioseksi on meillä sen jälkeen pitkään hellää ja kiihkeää. Minusta on kiihottavaa ajatella, että siinä tutussa vitussa on muisto kaikista niistä vieraistamme, miehistä, joiden - kuten perheraamatussamme jossain kohtaa sanotaan - liha on niinkuin aasien liha, ja heidän himonsa niinkuin hevosten himo.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "... jos tarpeeseensa saa", kirjoitit, ja joku muukin tuolla ylempänä vakuutteli: "Ei se pillu pilalle ole menny, jos sitä joku muukin on nussinu."

        Vaimollani on ollut miessuhteita ennen avioliittoamme ja niitä on ollut silloin tällöin myös avioliittomme aikana. Mutta niissä on yhdessä sovittu sääntö: kaikki tehdään yhdessä ja avoimesti, ja niin että se syventää ja voimaannuttaa myös tätä meidän parisuhdettamme. Minä saan nautintoni siitä, että vaimo nauttii ja saa voimakkaita, ainutkertaisia kokemuksia, samoin kuin hänen kumppaninsa. Avioseksi on meillä sen jälkeen pitkään hellää ja kiihkeää. Minusta on kiihottavaa ajatella, että siinä tutussa vitussa on muisto kaikista niistä vieraistamme, miehistä, joiden - kuten perheraamatussamme jossain kohtaa sanotaan - liha on niinkuin aasien liha, ja heidän himonsa niinkuin hevosten himo.

        Sama täällä, usea kostea paljas kalu on liukunut vaimoni suuhun ja pilluun ennen avioliittoa ja sen aikana ja täyttänyt ne spermalla. Kaikki on tehty avoimesti ja mitään salaamatta. Sanoin vaimolle, että hänet niin kyllästetty eri miesten spermalla ennen avioliittoa ettei muutama lasti lisää tilannetta muuta.


    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5670
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3597
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      210
      1732
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1712
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      92
      1176
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1135
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      72
      849
    9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      838
    Aihe