Azazelin Tähti

Meikä666

azazel.fi

Azazelin Tähti on suomalainen satanismia ja teosofista okkultismia hieman perinteistä poikkeavasta näkökulmasta lähestyvä seura.

13

2350

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Huttua

   Azazelin tähti ja siihen liittyvät tekstit ovat epäyhdenmukaista horinaa. Kirjoja ostettu lähinnä black metal piireistä kirjoihin kuuluvan "fiiliksen" ja kirjojen ulkonäen takia, mutta en tiedä ketään, kuka olisi jaksanut lukea teoksia loppuun ja se kuka on lukenut oli sitä mieltä että siinä oli vain laitettu sanoja paperille että voidaan sanoa, että "olen kirjoittanut kirjan". Sisällöllisesti ihan kuraa. Esoterian saralla on ihan omalla tavallaan hyvääkin, mutta tämä, ei.

   • Meikä888

    Hieman perusteluja kaipaisin tuolle väitteelle epäyhdenmukaisesta horinasta, etenkin jos niitä ei edes ole kunnolla luettu. Se, että teokset saattavat sisältää vaikkapa hieman vaikeatajuista symboliikkaa, ei itsessään oikeuta leimaamaan mitään pelkäksi hutuksi. Teksteissä on sitä paitsi usein monia tasoja, eivätkä ne helposti avaudu ensimmäisellä lukukerralla.


  • * Azazelin Tähti on suomalainen satanismia ja teosofista okkultismia hieman perinteistä poikkeavasta näkökulmasta lähestyvä seura

   Tämä mainitsemasi poikkeava näkökulma selittyy mielestäni melko pitkälle sillä, että Azazelin tähti pyrkii yhdistämään oikean käden tien ja vasemman käden polun yhdeksi kattavaksi filosofiaksi. Omasta mielestäni tämä on varsin kypsä ja pitkälle kehittynyt lähestymistapa universumin asioihin ja olevaisuuden syvempien merkityksien selvittämiseen; varsinkin kun vertaa AT:n filosofiaa puhtaan Vasemman käden polun ideologioihin. Vasemman käden filosofiat edustavat ja painottavat (omasta mielestäni) liikaa ihmisen kehityksen alaspäin suuntautuvaa, primitiivistä suuntaa, josta kuitenkin henkilökohtaisesti uskon meidän olevan tulossa "ylöspäin", kohti syvällisempiä ja hienojakoisempia, henkisiä olemustiloja. Jos siis olemme emanaation J:n muotoisessa, yläspäin nousevassa vaiheessa, niin miksi varsinaisesti haikailla - jopa pyrkiä - alaspäin, josta juuri muutama satatuhatta vuotta sitten tulimme?

   Toisaalta meidän on kuitenkin *hyväksyttävä* tietyt realiteetit itsemme suhteen. Monissa suhteissa me todella olemme primitiivisiä eläimiä himojen ja tarpeiden liekkeinemme, ja tämän "tunnustamisessa" (myöntämisessä) AT on mielestäni onnistunut melko hyvin. Jos tätä seikkaa ei nimittäin haluta myöntää, vaan singotaan suoraan oikean käden (tai jopa uskonnollisen omahurskauden tielle), olemme hyvin pian jorpakossa oman kehityksemme kanssa.

   Toinen ääripää asiasta on luonnollisesti se, että jos otamme itseisarvoksemme pelkän hedonistisen halun/himon, pimeyden ja kaaoksen, tie nousee jälleen pystyyn edessämme. Useimmat asiat todellakin ovat moniselitteisempiä ja -tasoisempia kuin me aluksi ajattelemme. Siksi uskon "ohjauksen" korjauksen olevan usein turhan voimakas, jolloin päädymme Tien toisesta laidasta ulos. Mutta sellaistahan tämä elämä tällä hetkellä on, ja hyvä niin.

   • En ole tustunut AT

    Miten Azazelin tähti määrittelee oikean ja vasemman käden polut? VKP sisältää minusta "ylöspäin" kehittymisen siinä missä OKP:kin, tosin realistisemmin. Enkä nyt puhu mistään modernista LaVey-hutusta.


   • En ole tustunut AT kirjoitti:

    Miten Azazelin tähti määrittelee oikean ja vasemman käden polut? VKP sisältää minusta "ylöspäin" kehittymisen siinä missä OKP:kin, tosin realistisemmin. Enkä nyt puhu mistään modernista LaVey-hutusta.

    Itsekin olen tutustunut vain pintapuolisesti AT:n fiosofaan. Lisätietoja kannattaa katsoa suoraan heiltä itseltään, jos kiinnostaa: http://www.azazel.fi/teksteja.shtml

    Edellinen viestini oli ehkä vähän hätäisesti laadittu ja siitä saattoi saada hieman väärän kuvan. Itse ajattelen siis VKP:n ja OKT:n täydentävän toisiaan maailmankatsomuksellisesti. Ymmärtääkseni tähän kokonaisvaltaiseen näkemykseen myös AT pyrkii. Kaikki eivät tätä ymmärrä, mutta omasta mielestäni nämä (OKT, VKP) ovat vain määritelmiä, itse todellisuuden ollessa lopulta jotain, joka ei mihinkään ihmisen määritelmiin alistu.

    Toki jokainen yksilö valitsee itselleen oikeammalta tuntuvan polun, ja omasta mielestäni molemmat suuntaavat omalla tavalla yksilön kehitykseen. Molemmat sisältävät kuitenkin sen klassisen "överiksi menemisen" vaaran. Itse en ole vielä niin paljoa perehtynyt okkultismiin, mutta yleisenä maailmankatsomuksellisena tausta-filosofiana se on tuntunut mielenkiintoiselta. Jos itse valitsisin jonkin tietyn "tien", voisin kuvitella sen olevan jonkinlainen sekoitus sekä OKT että VKP.

    * Enkä nyt puhu mistään modernista LaVey-hutusta.

    Valitettavasti monet ymmärtävät Vasemman käden polun tarkoittavan nimenomaan tätä pinnallista primitiivisyyttä. Uskoakseni se voi kuitenkin edustaa paljon syvempää ymmärrystä.


   • Anonyymi

    Seuran jäsen kirjoittelee.
    Huomaa, että samaa horinaa suoltaa.


  • Anonyymi

   Azazelin tähti on "oikean käden satanismia" eli omaan itseensä ja omaan jumaluuteensa uskomista. Ja poliisi lukee sen äärioikeistoksi. Suurimmalla osalla aktiivijäsenistä ja johtajistosta on rikostaustaa mm. kirkonpoltoista ja raiskauksista. Ja harva lahkon riveistä lähtenyt nainen ei ole selvinnyt hengissä muutamaa kuukautta pidempää, koska lahko ei missään nimessä halua todellisten oppiensa leviävän minnekään. Jännästi myös useita julkisuudessa olleita okkultisteja ja ihmisiä, jotka heidän kanssaan on ollut tekemisissä, on kuollut hyvin pian julkisten esiintymisten jälkeen seuran johtajan Nefastoksen kanssa, kuten Perttu Häkkinen ja Miki Liukkonen, joka esitteli seuran sekopäistä toimintaa Ylellä hiljattain dokumentissaan. Kannattaa pysyä kaukana, jos ei halua päätyä ihmisten joukkoon, joiden ainoa tavoite on tuhota elämäsi, jos et ole samaa mieltä kultin johdon kanssa.

   • Anonyymi

    Valehtelija.


   • Anonyymi

    Totta


   • Anonyymi
    UUSI

    Kuka hitto edes haluaa jäseneksi tuollaisiin pieniin kuppikuntiin? Noissa ei tapaa yleensä muuta kuin egoismia ja vallanhalua.


  • Anonyymi

   Johannes Nefastoksella tapana tehdä järjestönsä kanssa kaikille järjestöstä lähteville naisille se, että heitä häiritään ja uhkaillaan koko järjestön voimin. Mun ystävä teki itsemurhan järjestöstä lähtemisen jälkeen.

   • Anonyymi

    Valehtelija.


   • Anonyymi

    Tämä pitää paikkaansa.
    Heidän kyltymättömät himot ottaa heidät valtaansa koska suurin osa veljistä ei ole nähnyt piparia koskaan koska nörtteily.
    Johanneksen entinen vaimo on seuran kiertopalkinto jonka spermaisesta vituska kaikki haaveilee.
    Hän on first lady jolla kaikki seuran miespuoliset jäsenet saa harjoitella ja tutustua tussun hajuun ja maailmaan.
    Tämän jälkeen he yleensä eroavat seurasta kun tajuavat miehistyneensä ja huomaavat että symbolit olikin vain itsen silmälumetta ja kukkoilua millä sai egoistisen kovan pojan olon vailla mitään oikeaa totuutta.
    Joku opettaja sai kirjoitella vapaasti kuinka voisi toisen veljen surmata silmääkään räpäyttämättä.
    Kaikilla todella pahoja henkisiä ongelmia.
    Voi voi.....


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä Päivi Räsänen todella sanoi a-studiossa

   ”Eutanasian sisällyttäminen hoitotoimenpiteiden joukkoon sotisi Päivi Räsäsen mielestä lääkärien etiikkaa vastaan. – Lää
   Luterilaisuus
   490
   1945
  2. Nyt alkaa näyttämään

   Siltä että se on oikeasti ohi.
   Ikävä
   130
   1916
  3. Olen pahoillani

   Että sinulla on ollut vaikeaa. Todella pahoillani. Onneksi sinulla on toivottavasti oikeat ihmiset tukena. Aidot ja rehe
   Ikävä
   93
   1410
  4. Himputti ku mä katoin kyllä

   että tutun näköinen mutta silti en muka siinä hetkessä tajunnut että se olitkin sinä ☹️🥺🤯🤦‍♀️
   Ikävä
   26
   1391
  5. Kukka ajoi rekan keulaa 13 tiellä?

   Liekö ajovirhe vai rekan etuvalot koukuttaneet kuljettajaa mikä johti tähän tapahtumaan.
   Kokkola
   26
   1235
  6. Kuinka herkkä olet itkemään?

   Itketkö koskaan, jos katsot vaikka lasten leffoja, mainoksia tai kuulet jonkin kappaleen, johon liittyy muistoja tai jok
   Sinkut
   213
   1069
  7. Olet niin kaunis, että ihanuutesi on

   Eräänlainen kiinnekohta elämässäni ja muistutus siitä että elämällä on tarkoitus, siinä on järkeä. Olen onnellinen siitä
   Ikävä
   58
   972
  8. En edes tiedä

   Mitä susta haluan. Silti olet vapaamatkustajana mielessäni. Naiselle
   Ikävä
   74
   970
  9. Kannattaa muistaa nainen

   Vanha Patu on vanha Patu. Nuorempi aina parempi.
   Ikävä
   98
   867
  10. Oho! Farmi Suomi -kisassa yllätyskäänne - Myös Wallu Valpio lankeaa ansaan: "En tiedä, kumpi..."

   Nyt kisa kovenee ja kierrepalloja tulee, jopa Wallulle! Farmi Suomi onkin kaivannut lisää buustia ja nyt sitä tulee. Lu
   Tv-sarjat
   4
   853
  Aihe