Meillä kummittelee...

timja82

.. vaikkei pitäisi olla mitään syytä. Talo on 70-luvulla rakennettu, pikainen kysely vanhoilta asukkailta osoitti että ketään ei ole kuollut väkivaltaisesti eikä edes kotiinsa ennen vuotta 2004 kun joku noista vanhoista asukkaista tappoi kännissä vaimonsa. Ei tosin tässä asunnossa eikä edes rapussa.

Miehelleni kun asiasta puhun, niin hän kuittaa olankohautuksella. Ilmavirtaa se vain on, joku hassu painauma jäänyt, jostain kiertää ilma oudosti.

No, meillä on sattunut kaikenlaista:

Alle kaksi viikkoa muutosta käytiin maitokaupassa, alle vartti meni. Siinä ajassa eteisen pöydältä oli postit levinneet pitkin eteistä. Siis ei mitenkään ohops, tönäisin lähtiessään vain kun olisi kova tuuli puhaltanut. Mies kuittasi jutun että varmaan tönäisin kun kävin hakemassa ostoskassin. Ei ole vielä niin leveä persiis etten tietäisi kun se johonkin osuu. Toisen kerran vein roskat ja eteisen pöydältä oli sillä välin tippunut aurinkolasikotelo, toinen avainnippu ja pino kirjekuoria. Ikkunat olivat kiinni, ilmastointi toimii vain pari tuntia päivästä eikä siihen aikaan...

Heräsin yhtenä yönä siihen, kun peittoani vedettiin. En nyt tarkoita mitään peiton tippumista tai kramppeja, vaan ihan suoraa vetoa. Jalkopäästä peittoa vedettiin kuin sängyn alta. Ja se oli ihan selvää vetämistä, vedin nimittäin takaisin ja sain kiskaista ihan täysillä. Minä valot päälle ja kirkumaan, että täällä on joku. Mies väittää, että näin painajaista, mutta kun kyse ei ollut valeheräämisestäkään, koska jännetuppitulehdusrannettani särki ihan saakelisti, kun vedin peittoa itseeni päin. Levossa se ei särkenyt. Toisen kerran samoin kävi vain pari viikkoa myöhemmin, mutta se loppui kun iskin valot päälle pidemmättä odottelulta.

Asioita tippuu kummallisesti. Ei mitään propun pettämistä tai sellaista, vaan kuukausikaupalla parkissa olleet tavarat saattavat yhtäkkiä tippua. Lemmikin juomapullo saattaa lentää rytinällä huoneen toiseen päähän. Pullo on painava ja lemmikki pieni eli ei sekää voi sitä heittää. Lemmikkini on aina välillä ihan kauhusta kankeana häkin toisessa laidassa. Se on kesy ja erittäin ihmisystävällinen. Se ei välitä kuka ihminen on, kunhan on lämmin käsi jonka päälle pääsee köllöttämään. Meillä on myös lintuja jotka ihan selvästi pelkäävät välillä. Nekin ovat käsikesyjä ja tottuneet ihmiseen.

Aloin jo pelätä, että olen menossa järjiltäni, mutta onneksi meille tuli ystäviä yökylään. Miespuolinen ystävä nukkui olohuoneessa ja selitti seuraavana aamuna heränneenä siihen, että peittoa kiskottiin. Miehen kuittasi koko jutun valeheräämisellä. Ystäväni siihen, ettei muista aiemmin heränneensä moiseen. Minä siihen nohevana tyttönä irvailin miehelleni, että meidän asunnossa sitä näköjään sattuu yhdelle sun toiselle.

201

18056

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • timja82

      Meillä nukkuvat aikuiset ihmiset haluavat nukkua ovet raollaan, kaikki muut paitsi anoppi, joka suhtautuu asiaan puoliksi huumorilla, puoliksi uskoen. Hän oli yöllä herännyt siihen, että minä olin tullut istumaan viereen ja yrittänyt herättää hätäisenä. Minä kuitenkin olin vetänyt täysillä hirsiä makuuhuoneessa, oli käynyt ovella kuiskaamassa että olinko se minä. Anoppi (70v) oli kuulemma sanonut ”sille”, että menee pois ja antaaa hänen nukkua ja hän on suunnilleen ainoa joka ei valita meillä viettämiensä öiden jälkeen.

      Toisen kerran oli naispuolinen ystävä kylässä kun mieheni oli reissussa, eikä hän sen koommin ole meillä käynyt. Oli kuulemma nähnyt kamalia painajaisia ja herännyt yöllä tunteeseen kuin joku olisi maannut päällä. Ystäväni on monesti valittanut, että täällä on sellainen tunne kun joku istuisi vieressä. Mieheni kuittasi asian sillä, että ystäväni oli yöllä saanut paniikkikohtauksen. Vitsi on vielä parempi kun olohuoneessa ei edes ole pimeää eikä täysin hiljaista, siellä kun hurisee ilmanputsari.

      No, se vieressä istuminen sitten. Meillä on ihan uusi sohva, jonka divaaniosa aina välillä painuu kuopalle kuin siinä puolittain maattaisiin. Välillä se on ihan tasainen, välillä kuopalla. Mieheni enkä minä koskaan istu siinä, se kun tuntuu jotain omituiselta puoliksi maata, puoliksi istua. Vieraat useimmiten istuvat keittiössä tai jos olohuonessa, yleensä lepotuolissa. Siskoni valittaa välillä sohvalla maatessaan, että minun pitäisi tampata sohvan tyynyt kun siinä on nin pölyistä että on vaikea hengittää. Ja saattaa olla että valitusta tulee heti seuraavana päivänä kun olen sohvan tomuttanut.

      Nukuin riidan jälkeen sohvalla. Tai yritin nukkua. Pelasin kännykällä peliä, kun huomasin mieheni istuutuvan sohvan toiseen päähän. Käskin hänen painua sinne, missä pippuri kasvaa ja siihen mieheni makuuhuoneesta, että sanoinko jotain. No riita loppui lyhyeen kun pötkin hänen viereensä.

      Esineet ovat eri paikoissa. Olen 28, eli minulla ei pitäisi olla mitään muistihäiriöitä. Olen muutenkin järjestelmällinen ja siisti ihminen. Ei ole mistään autonavaimista kyse, vaan esimerkiksi mieheni edesmenneen isotädin maljakko oli yhtenä päivänä eteisen pöydän päällä. Minä kysymään mieheltäni, että eikö maljakko ole vähän vaarallisessa paikassa kun sen voi vahingossa huitaista alas takkia ottaessa. Mies sanoi että kuvitteli minun siirtäneen sen. Ei uskonut, kun selvitin etten ollut koskenutkaan siihen. Toisen kerran maljakko oli keskellä olohuoneen pöytää. Tällä kertaa olin yksin kotona.

      Kerran unohdin läppärin päälle makuuhuoneeseen sängylle. Virranasetukset ovat niin, että verkkovirran päässä kone ei edes sammuta näyttöä eikä kovalevyjä. No, kone olikin sammuksissa kun tulin takaisin vessakäynniltä (joka oli vielä se lyhyempi). Ei missään torkkutilassa vaan sammuksissa. Minä mieheltä kysymään että hänkö sen sammutti ja olin tuohuksissani kun en ollut varma olinko tallentanut työtä ennen vessaan menoa. Koko ajan oli pelannut toisella tietokoneella olohuoneessa (ja kuulin pelaamisen äänet vessaan.) Kerran sain kunnon sätkyt, kun sama läppäri makuuhuoneessa alkoi yhtäkkiä pyörittää videota.

      No, vitsi oli se, että en ollut kyseisellä sivulla eikä sivulta ollut linkkiä videoon. Siis selain oli muka itse suunnistanut sivustolle, valinnut sieltä elokuvan ja osannut käynnistää sen ja sulkea popup-mainoksen.. Mieheni ei ollut kotona.

      Uskokaa kun sanon että olen monta monituista kertaa kuvitellut menneeni sekaisin, mutta kun tätä ei tapahdu missään muualla kuin meillä kotona. Muualla pöydälle jättämäni kännykkä löytyy samasta paikkaa, harjat sieltä minne ne jätin. Olen myös miettinyt että mieheni pilailee kustannuksellani, mutta paljon on tapahtunut kun hän on ollut reissussa.

      Kävin lääkärissäkin ihmettelemässä, että voisiko muistini pettää jo tässä iässä. Lääkäri kyseli pitkään onko stressiä ja elämänmuutosta jne. Kun ei ole. Sain tehdä sitten kauan tivattuani sellaisen muistitestin jota tehdään vanhuksille eikä siinä ollut mitään merkkiä. Pääsin aivojen magneettikuvaankin eikä mitään. Lääkäri epäilee, että olen noina päivinä vain ollut ajatuksissani ja vakuuttaa ettei päässäni ole mitään vikaa. Miehenkin kanssa tilanne on hyvä, ollaan oltu vuosia yhdessä ja hyvin ollaan pärjätty enkä kaipaa muualle. Meillä ei ole lapsia tekemässä kolttosia.

      • timja82

        No, nyt uusin ja ihan tältä päivältä. Kävimme mieheni kanssa kävelyllä. Olimme poissa ehkä puoli tuntia. Kun tulimme kotiin, eteisessä oli ihan järjetön mädän löyhkä. No, rappukäytävässä ei haissut, keittiössä ei haissut (mieheni haisteli jäteastiat läpi), ilmastointi ei ollut päällä – se on korvausilmaa eli ikkunoiden kautta ottaa ilman, jonka imee pois), kengänpohjissa emme olleet kantaneet mitään sisään. Löyhkä oli oikeasti ihan järjetön, olin oksentaa. Missään muussa huoneessa ei haissut kuin eteisessä. Kerran aikaisemminkin sama on tapahtunut, mutta silloin haju oli kuin olisi kävellyt homeiseen kellariin. Muualla ei haissut kuin eteisessä.
        (tyhmä tuo 5000 merkin raja)

        Alan oikeasti olla sitä mieltä, että meillä kummittelee. Tai mitä termiä kukin nyt haluaakaan käyttää. Pyysin siskoani kysymään papilta, että voisiko meidän kämpän siunata tai jotain. Liekö toimii kun emme kumpikaan mieheni kanssa ole uskovaisia emmekä kuulu kirkkoon.

        Älkää nyt irvailko, mutta tätä kirjoittaessani mieleeni tuli että olisiko tämä henki tai kummitus tai olemus tai mikälie voinut tulla eteisen pöydän mukana. Ostimme tähän asuntoon muutettaessa kirpputorilta vanhan eteisen pukeutumispöydän. Se ei kuitkenkaan ole mitään antiikkia, vaan jostain 60-luvulta jonkun käsintekemä. Nämä meillä tapahtuneet liittyvät monesti tuohon pöytään – lähinnä että siltä tippuu tai katoaa jotain tai asiat siirtyvät sille. Minä vielä valitsin sen pöydän kahdesta vaihtoehdosta..


      • tummahiuksinen...

        ja hänellä on silmälasit, sinulla ei ole laseja. Viihdyt hyvin omissakin oloissasi ja aistit herkästi ihmisistä, mitä he ajattelevat. Pidät pimeästä ja peloissaan olosta. Lempivärisi on punainen ja pidät myös sinisestä.
        Jos meni ihan metsään, niin unohda koko juttu.
        Jos suurin osa on totta, niin jatkan myöhemmin.


      • timja82
        tummahiuksinen... kirjoitti:

        ja hänellä on silmälasit, sinulla ei ole laseja. Viihdyt hyvin omissakin oloissasi ja aistit herkästi ihmisistä, mitä he ajattelevat. Pidät pimeästä ja peloissaan olosta. Lempivärisi on punainen ja pidät myös sinisestä.
        Jos meni ihan metsään, niin unohda koko juttu.
        Jos suurin osa on totta, niin jatkan myöhemmin.

        Minä olen punatukkainen (hiusvärin alla), mieheni blondi. Molemmilla lasit. Viihdyn yksin ja luen kyllä aika hyvin muita ihmisiä... En pidä pimeästä - en ainakaan enää tässä asunnossa asumisen jälkeen. Pidän sinisestä, mutta lempivärini on musta. :(

        Mitä olisit sanonut jos olisi osunut oikeaan? Onko joku muukin, joka on törmännyt samanlaiseen ja eihän hän ole päästään vialla?


      • oikein...
        timja82 kirjoitti:

        Minä olen punatukkainen (hiusvärin alla), mieheni blondi. Molemmilla lasit. Viihdyn yksin ja luen kyllä aika hyvin muita ihmisiä... En pidä pimeästä - en ainakaan enää tässä asunnossa asumisen jälkeen. Pidän sinisestä, mutta lempivärini on musta. :(

        Mitä olisit sanonut jos olisi osunut oikeaan? Onko joku muukin, joka on törmännyt samanlaiseen ja eihän hän ole päästään vialla?

        Viihdyt hyvin omissakin oloissasi ja aistit herkästi ihmisistä, mitä he ajattelevat.
        Pidät myös sinisestä.


      • itselläkin kaikenlai
        timja82 kirjoitti:

        No, nyt uusin ja ihan tältä päivältä. Kävimme mieheni kanssa kävelyllä. Olimme poissa ehkä puoli tuntia. Kun tulimme kotiin, eteisessä oli ihan järjetön mädän löyhkä. No, rappukäytävässä ei haissut, keittiössä ei haissut (mieheni haisteli jäteastiat läpi), ilmastointi ei ollut päällä – se on korvausilmaa eli ikkunoiden kautta ottaa ilman, jonka imee pois), kengänpohjissa emme olleet kantaneet mitään sisään. Löyhkä oli oikeasti ihan järjetön, olin oksentaa. Missään muussa huoneessa ei haissut kuin eteisessä. Kerran aikaisemminkin sama on tapahtunut, mutta silloin haju oli kuin olisi kävellyt homeiseen kellariin. Muualla ei haissut kuin eteisessä.
        (tyhmä tuo 5000 merkin raja)

        Alan oikeasti olla sitä mieltä, että meillä kummittelee. Tai mitä termiä kukin nyt haluaakaan käyttää. Pyysin siskoani kysymään papilta, että voisiko meidän kämpän siunata tai jotain. Liekö toimii kun emme kumpikaan mieheni kanssa ole uskovaisia emmekä kuulu kirkkoon.

        Älkää nyt irvailko, mutta tätä kirjoittaessani mieleeni tuli että olisiko tämä henki tai kummitus tai olemus tai mikälie voinut tulla eteisen pöydän mukana. Ostimme tähän asuntoon muutettaessa kirpputorilta vanhan eteisen pukeutumispöydän. Se ei kuitkenkaan ole mitään antiikkia, vaan jostain 60-luvulta jonkun käsintekemä. Nämä meillä tapahtuneet liittyvät monesti tuohon pöytään – lähinnä että siltä tippuu tai katoaa jotain tai asiat siirtyvät sille. Minä vielä valitsin sen pöydän kahdesta vaihtoehdosta..

        olla kiintyneitä esineisiin ja tai paikkaan myöskin monet talot on rakennettu sota tantereitten päälle. vaikka tuo kyllä vaikuttaa hieman räyhänhengeltä tai vihaiselta hengeltä.. varokaa vaan että tuo ei mene fyysiseksi teitä kohtaan.. jostain syystä joskus noita putkahtelee taloihin ihmisten ympärille.. ehkä pappi "kummitusten metsästäjät" tms olis hyvä tai jos itse pystytte kuvaamaan tilaa jos ette ole kotona.

        toki pitää kattoa että on kamera jossa riittää filmiä:D ja tallennus tilaa jne jne.. muuta en viellä toistaiseksi kehtoo kommentoida..


      • lapintaikaa82
        timja82 kirjoitti:

        No, nyt uusin ja ihan tältä päivältä. Kävimme mieheni kanssa kävelyllä. Olimme poissa ehkä puoli tuntia. Kun tulimme kotiin, eteisessä oli ihan järjetön mädän löyhkä. No, rappukäytävässä ei haissut, keittiössä ei haissut (mieheni haisteli jäteastiat läpi), ilmastointi ei ollut päällä – se on korvausilmaa eli ikkunoiden kautta ottaa ilman, jonka imee pois), kengänpohjissa emme olleet kantaneet mitään sisään. Löyhkä oli oikeasti ihan järjetön, olin oksentaa. Missään muussa huoneessa ei haissut kuin eteisessä. Kerran aikaisemminkin sama on tapahtunut, mutta silloin haju oli kuin olisi kävellyt homeiseen kellariin. Muualla ei haissut kuin eteisessä.
        (tyhmä tuo 5000 merkin raja)

        Alan oikeasti olla sitä mieltä, että meillä kummittelee. Tai mitä termiä kukin nyt haluaakaan käyttää. Pyysin siskoani kysymään papilta, että voisiko meidän kämpän siunata tai jotain. Liekö toimii kun emme kumpikaan mieheni kanssa ole uskovaisia emmekä kuulu kirkkoon.

        Älkää nyt irvailko, mutta tätä kirjoittaessani mieleeni tuli että olisiko tämä henki tai kummitus tai olemus tai mikälie voinut tulla eteisen pöydän mukana. Ostimme tähän asuntoon muutettaessa kirpputorilta vanhan eteisen pukeutumispöydän. Se ei kuitkenkaan ole mitään antiikkia, vaan jostain 60-luvulta jonkun käsintekemä. Nämä meillä tapahtuneet liittyvät monesti tuohon pöytään – lähinnä että siltä tippuu tai katoaa jotain tai asiat siirtyvät sille. Minä vielä valitsin sen pöydän kahdesta vaihtoehdosta..

        että olet kokenut kaiken, koska itse olen vastaaviin törmännyt.
        Nykyisessä kodissani piti elää jokin ulkopuoleinen, sen entiset asukkaat oli nähny ja "hän" ilmestyi aina klo 23 iltaisin..pihoille, eteiseen..kolisteli ym. Minun aikana ei kertaakaan, koska mummoni näki edesmenneet ja kun huomasi että vaistosin tulevaa kuolemaa, niin ainut mitä hän neuvoi oli se, että älä välitä vaan rentoudu.
        Illalla joskus kun menen ulos tupakille, tunnen kuinka pihalla minua katsotaan..mutta katson takaisin, vaikkei kohdetta näy. Olen antanut "kummitukselle" tunteen ja opetuksen etten välitä.
        Alussa kaikki ihmeellinen pelottaa ja järkyttää, säikyttää ja ahdistaa... Mutta jos annat vallan siihen,niin se jatkuu..Olen kuullut,ettei tähän maailmaan pahuttaan tulla..Tullaan huomiosta tai varoittamaan. Kokeileppa huviksesi eteisen pöydän kans sitä,että tyhjennät sen esim. viikoksi, laatikot ja kaikki. Mutta kuten jotkut olikin kirjoittaneet; sinun koti sinä määrät, ei yliluonnolliset ilmiöt.


      • Kummitussirkka
        timja82 kirjoitti:

        No, nyt uusin ja ihan tältä päivältä. Kävimme mieheni kanssa kävelyllä. Olimme poissa ehkä puoli tuntia. Kun tulimme kotiin, eteisessä oli ihan järjetön mädän löyhkä. No, rappukäytävässä ei haissut, keittiössä ei haissut (mieheni haisteli jäteastiat läpi), ilmastointi ei ollut päällä – se on korvausilmaa eli ikkunoiden kautta ottaa ilman, jonka imee pois), kengänpohjissa emme olleet kantaneet mitään sisään. Löyhkä oli oikeasti ihan järjetön, olin oksentaa. Missään muussa huoneessa ei haissut kuin eteisessä. Kerran aikaisemminkin sama on tapahtunut, mutta silloin haju oli kuin olisi kävellyt homeiseen kellariin. Muualla ei haissut kuin eteisessä.
        (tyhmä tuo 5000 merkin raja)

        Alan oikeasti olla sitä mieltä, että meillä kummittelee. Tai mitä termiä kukin nyt haluaakaan käyttää. Pyysin siskoani kysymään papilta, että voisiko meidän kämpän siunata tai jotain. Liekö toimii kun emme kumpikaan mieheni kanssa ole uskovaisia emmekä kuulu kirkkoon.

        Älkää nyt irvailko, mutta tätä kirjoittaessani mieleeni tuli että olisiko tämä henki tai kummitus tai olemus tai mikälie voinut tulla eteisen pöydän mukana. Ostimme tähän asuntoon muutettaessa kirpputorilta vanhan eteisen pukeutumispöydän. Se ei kuitkenkaan ole mitään antiikkia, vaan jostain 60-luvulta jonkun käsintekemä. Nämä meillä tapahtuneet liittyvät monesti tuohon pöytään – lähinnä että siltä tippuu tai katoaa jotain tai asiat siirtyvät sille. Minä vielä valitsin sen pöydän kahdesta vaihtoehdosta..

        ...tuo tyyppi asunnossanne. En pidä sinua ollenkaan hulluna tai pöpinä. Tällaista tapahtuu paljon ja nuo ovat ihan klassisia ilmiöitä. Ei välttämättä ole kaukaa haettu tuo yhteys vanhan pöydän ja tyypin välillä. Omista kokemuksista voisin suositella myös, että avaat kaikki ikkunat asunnossa ja pyydät/käsket henkeä tomerasti poistumaan asunnostanne. Että se ei ole hänen kotinsa. Häntä voi pyytää lähtemään valoon. Tämä ei välttämättä ole uskonnollinen asia mutta aina tällaiset henget eivät tiedä kuolleensa. Siksi valoa kohti lähettäminen usein auttaa.

        Tuon tuuletuksen ja lähtemiskäskyjen jälkeen suosittelen minäkin että ripottelet merisuolaa kaikille ikkunalaudoille ja ulko-oven kynnykselle. Suola pitää huonot energiat ulkopuolella. Kuivatun salvian polttaminen auttaa myös puhdistamaan sitten tilan. Kulje palavan salviansavun kanssa koko asunto läpi, suitsuta myös kaappien päällykset ja nurkat hyvin. Mielessäsi voit vielä käskeä kaikkia ylimääräisiä henkiä poistumaan asunnostanne. (Salvia suitsukkeita saa esim tuolta nettikaupasta: http://www.lareinawebshop.com/fi/kategoriat/suitsukkeet-yrtit/yrtit/pyhat-yrtit/)

        Toivottavasti pääsette ikävästä tyypistä eroon. On paljon miehesi kaltaisia ihmisiä jotka eivät näihin asioihin usko eikä siihen voi oikein pakottaakaan. Mutta uskon kyllä että sinä yksinkin näillä toimilla saat tylsän tyypin lähtemään. Ja voithan pyytää jonkun sellaisen kaverin mukaasi näihin "rituaaleihin" joka ei pidä sinua ihan pöpinä. :)

        Voimia ja rohkeutta tämän asian kanssa! Vaarallinen tuo henki ei kuitenkaan ole -ikävä räyhääjä vain.


      • Pastori Multanen
        itselläkin kaikenlai kirjoitti:

        olla kiintyneitä esineisiin ja tai paikkaan myöskin monet talot on rakennettu sota tantereitten päälle. vaikka tuo kyllä vaikuttaa hieman räyhänhengeltä tai vihaiselta hengeltä.. varokaa vaan että tuo ei mene fyysiseksi teitä kohtaan.. jostain syystä joskus noita putkahtelee taloihin ihmisten ympärille.. ehkä pappi "kummitusten metsästäjät" tms olis hyvä tai jos itse pystytte kuvaamaan tilaa jos ette ole kotona.

        toki pitää kattoa että on kamera jossa riittää filmiä:D ja tallennus tilaa jne jne.. muuta en viellä toistaiseksi kehtoo kommentoida..

        Jos on?On talossa pidettävä seurat sen ulos saattamiseksi.


      • meillä ja
        timja82 kirjoitti:

        No, nyt uusin ja ihan tältä päivältä. Kävimme mieheni kanssa kävelyllä. Olimme poissa ehkä puoli tuntia. Kun tulimme kotiin, eteisessä oli ihan järjetön mädän löyhkä. No, rappukäytävässä ei haissut, keittiössä ei haissut (mieheni haisteli jäteastiat läpi), ilmastointi ei ollut päällä – se on korvausilmaa eli ikkunoiden kautta ottaa ilman, jonka imee pois), kengänpohjissa emme olleet kantaneet mitään sisään. Löyhkä oli oikeasti ihan järjetön, olin oksentaa. Missään muussa huoneessa ei haissut kuin eteisessä. Kerran aikaisemminkin sama on tapahtunut, mutta silloin haju oli kuin olisi kävellyt homeiseen kellariin. Muualla ei haissut kuin eteisessä.
        (tyhmä tuo 5000 merkin raja)

        Alan oikeasti olla sitä mieltä, että meillä kummittelee. Tai mitä termiä kukin nyt haluaakaan käyttää. Pyysin siskoani kysymään papilta, että voisiko meidän kämpän siunata tai jotain. Liekö toimii kun emme kumpikaan mieheni kanssa ole uskovaisia emmekä kuulu kirkkoon.

        Älkää nyt irvailko, mutta tätä kirjoittaessani mieleeni tuli että olisiko tämä henki tai kummitus tai olemus tai mikälie voinut tulla eteisen pöydän mukana. Ostimme tähän asuntoon muutettaessa kirpputorilta vanhan eteisen pukeutumispöydän. Se ei kuitkenkaan ole mitään antiikkia, vaan jostain 60-luvulta jonkun käsintekemä. Nämä meillä tapahtuneet liittyvät monesti tuohon pöytään – lähinnä että siltä tippuu tai katoaa jotain tai asiat siirtyvät sille. Minä vielä valitsin sen pöydän kahdesta vaihtoehdosta..

        Siis meedio lähinnä, tai selvännäkijä. Löydät netistä googlaamalla.(Esim. Alva Karppinen, Irene Naden...)
        Ensimmäinen jonka voit todella tehdä itse on kertoa hengelle että menee pois. Älä suostu pelkäämään, koti on sinun tässä elämässä. Meille opetettiin että Isämeidän rukous on tehokas ensiapu näihin. Kokeile sitä. Nämä onvat enemmän kuin hämmentäviä tilanteita ja siksi ehkä jopa pelottaviakin. Mutta toisilta löytyy myös huumoriakin... Zemppiä!


      • kryon-

        Olen törmännyt ennenkin näihin juttuihin. Uskon, että siellä on nyt sellaisia sieluja- jotka eivät ymmärrä lähteä. JA heidän ei saa sinua häiritä. Olen "saanut" häirikköhenkiä ennenkin pois. Ota yhteyttä spiritualistiseen seuraan. He kyllä auttavat:)


      • ämh...
        itselläkin kaikenlai kirjoitti:

        olla kiintyneitä esineisiin ja tai paikkaan myöskin monet talot on rakennettu sota tantereitten päälle. vaikka tuo kyllä vaikuttaa hieman räyhänhengeltä tai vihaiselta hengeltä.. varokaa vaan että tuo ei mene fyysiseksi teitä kohtaan.. jostain syystä joskus noita putkahtelee taloihin ihmisten ympärille.. ehkä pappi "kummitusten metsästäjät" tms olis hyvä tai jos itse pystytte kuvaamaan tilaa jos ette ole kotona.

        toki pitää kattoa että on kamera jossa riittää filmiä:D ja tallennus tilaa jne jne.. muuta en viellä toistaiseksi kehtoo kommentoida..

        Aave voi sulkea kameran ja pistaa muussiksi....
        Kokemusta on!


      • Raipe1000
        timja82 kirjoitti:

        No, nyt uusin ja ihan tältä päivältä. Kävimme mieheni kanssa kävelyllä. Olimme poissa ehkä puoli tuntia. Kun tulimme kotiin, eteisessä oli ihan järjetön mädän löyhkä. No, rappukäytävässä ei haissut, keittiössä ei haissut (mieheni haisteli jäteastiat läpi), ilmastointi ei ollut päällä – se on korvausilmaa eli ikkunoiden kautta ottaa ilman, jonka imee pois), kengänpohjissa emme olleet kantaneet mitään sisään. Löyhkä oli oikeasti ihan järjetön, olin oksentaa. Missään muussa huoneessa ei haissut kuin eteisessä. Kerran aikaisemminkin sama on tapahtunut, mutta silloin haju oli kuin olisi kävellyt homeiseen kellariin. Muualla ei haissut kuin eteisessä.
        (tyhmä tuo 5000 merkin raja)

        Alan oikeasti olla sitä mieltä, että meillä kummittelee. Tai mitä termiä kukin nyt haluaakaan käyttää. Pyysin siskoani kysymään papilta, että voisiko meidän kämpän siunata tai jotain. Liekö toimii kun emme kumpikaan mieheni kanssa ole uskovaisia emmekä kuulu kirkkoon.

        Älkää nyt irvailko, mutta tätä kirjoittaessani mieleeni tuli että olisiko tämä henki tai kummitus tai olemus tai mikälie voinut tulla eteisen pöydän mukana. Ostimme tähän asuntoon muutettaessa kirpputorilta vanhan eteisen pukeutumispöydän. Se ei kuitkenkaan ole mitään antiikkia, vaan jostain 60-luvulta jonkun käsintekemä. Nämä meillä tapahtuneet liittyvät monesti tuohon pöytään – lähinnä että siltä tippuu tai katoaa jotain tai asiat siirtyvät sille. Minä vielä valitsin sen pöydän kahdesta vaihtoehdosta..

        Miehesi on oikeassa, tuuli pääsee puhaltamaan tai sitten lyöt oven kiinni liian kovaa tms, tuommoiset henkimaailman jutut ovat aivan höpöä, henkisesti sairaan uskomuksia. Kaameaa, että niin moni on täällä tukemassa moisia harhoja.

        Taitaa olla muutoinkin trolli koko avaus, ihan tosin hyvin tehty sellainen. Älkää menkö moiseen irvailuun mukaan.


      • samantapaista
        timja82 kirjoitti:

        No, nyt uusin ja ihan tältä päivältä. Kävimme mieheni kanssa kävelyllä. Olimme poissa ehkä puoli tuntia. Kun tulimme kotiin, eteisessä oli ihan järjetön mädän löyhkä. No, rappukäytävässä ei haissut, keittiössä ei haissut (mieheni haisteli jäteastiat läpi), ilmastointi ei ollut päällä – se on korvausilmaa eli ikkunoiden kautta ottaa ilman, jonka imee pois), kengänpohjissa emme olleet kantaneet mitään sisään. Löyhkä oli oikeasti ihan järjetön, olin oksentaa. Missään muussa huoneessa ei haissut kuin eteisessä. Kerran aikaisemminkin sama on tapahtunut, mutta silloin haju oli kuin olisi kävellyt homeiseen kellariin. Muualla ei haissut kuin eteisessä.
        (tyhmä tuo 5000 merkin raja)

        Alan oikeasti olla sitä mieltä, että meillä kummittelee. Tai mitä termiä kukin nyt haluaakaan käyttää. Pyysin siskoani kysymään papilta, että voisiko meidän kämpän siunata tai jotain. Liekö toimii kun emme kumpikaan mieheni kanssa ole uskovaisia emmekä kuulu kirkkoon.

        Älkää nyt irvailko, mutta tätä kirjoittaessani mieleeni tuli että olisiko tämä henki tai kummitus tai olemus tai mikälie voinut tulla eteisen pöydän mukana. Ostimme tähän asuntoon muutettaessa kirpputorilta vanhan eteisen pukeutumispöydän. Se ei kuitkenkaan ole mitään antiikkia, vaan jostain 60-luvulta jonkun käsintekemä. Nämä meillä tapahtuneet liittyvät monesti tuohon pöytään – lähinnä että siltä tippuu tai katoaa jotain tai asiat siirtyvät sille. Minä vielä valitsin sen pöydän kahdesta vaihtoehdosta..

        toivottelen, täällä on näköjään paljon epäasiallisiakin viestejä ja vastauksia - niistä ei kannata välittää. Kummittelulla ei ole mitään tekemistä talon vanhuuden tai väkivaltaisen kuoleman tms. kanssa. Sitä vain toisinaan tapahtuu, syistä joita elävän immeisen on vaikea tajuta ja ymmärtää. Siksi kai on paljon helpompaa kieltää kaikki sellainen. Isäni on eläkkeellä oleva pappi ja on törmännyt vuosikymmenten varrella kaikenlaisiin outoihin juttuihin surevien omaisten kanssa, ihan sellaisiin klassisiin "yläkerrasta kuuluu askelia, jonkun edesmenneen keinutuoli keinuu vaikka kukaan ei siinä istu, tuhkakuppi siirtyy omaisten ja isäni silmien edessä pöydän toisesta päästä toiseen päähän ym ym ym. Itse olen sitä mieltä, että salviat ja merisuolat eivät paljon auta, mutta jos joku sellaisesta uskoo saavansa apua, niin kokeillahan voi. Lapsuuden kodissanikin oli 20 vuotta sitten jonkun sortin aave - isäni sanoi, että se seurasi häntä kotiin. Meillä avautuivat ovet itsestään, sellaisetkin, joita ei voi avata ilman että todella painaa ovenkahvasta ja avaa oven. Portaikossa kulki selvästi joku, samoin yläkerrasta kuului askelia, vaikka siellä ei ollut ketään. Valot sammuivat ja syttyivät. Siis sillä tavoin, että olohuoneesta sammui valo, eteiseen syttyi valo, sitten eteisestä sammui valo ja portaikkoon syttyi valo jne. Tätä kaikkea kesti aikansa ja sitten se loppui. Aavetta oli kehoitettu lähtemään valoa kohti Jeesuksen luo, niin että vihdoinkin pääsee lepoon. Vietän kesät usein vanhassa 1800-luvun mäkitorpassa, olen täysin vakuuttunut, että sielläkin oleilee toisinaan joku edesmennyt, koska tavarat vaihtavat paikkaa ja tauluja oiotaan (ei siis käännetä vinoon, vaan kun olen tönäissyt jotakin taulua, se on hetken kuluttua taas suorassa) seinillä ym., mutta se ei millään tavoin häritse, itseasiassa omasta mielestäni se on vain mielenkiintoinen lisä. :)


      • kaukoparantaja

        paikkoja sotkemassa.


      • timja82
        kryon- kirjoitti:

        Olen törmännyt ennenkin näihin juttuihin. Uskon, että siellä on nyt sellaisia sieluja- jotka eivät ymmärrä lähteä. JA heidän ei saa sinua häiritä. Olen "saanut" häirikköhenkiä ennenkin pois. Ota yhteyttä spiritualistiseen seuraan. He kyllä auttavat:)

        Okei, spiritualistinen seura. Neverheard, mutta noudatan neuvoasi. Ensiksi tutkitaan lääkärin tällä kertaa ehdottama home kosteusvaurion seurauksena, sitten siskoni seurakunnan pappi, skepsis ja spiritualistinen seura.

        Jestas, kuulostan ihan joltain hörhöltä. :D


      • timja82
        samantapaista kirjoitti:

        toivottelen, täällä on näköjään paljon epäasiallisiakin viestejä ja vastauksia - niistä ei kannata välittää. Kummittelulla ei ole mitään tekemistä talon vanhuuden tai väkivaltaisen kuoleman tms. kanssa. Sitä vain toisinaan tapahtuu, syistä joita elävän immeisen on vaikea tajuta ja ymmärtää. Siksi kai on paljon helpompaa kieltää kaikki sellainen. Isäni on eläkkeellä oleva pappi ja on törmännyt vuosikymmenten varrella kaikenlaisiin outoihin juttuihin surevien omaisten kanssa, ihan sellaisiin klassisiin "yläkerrasta kuuluu askelia, jonkun edesmenneen keinutuoli keinuu vaikka kukaan ei siinä istu, tuhkakuppi siirtyy omaisten ja isäni silmien edessä pöydän toisesta päästä toiseen päähän ym ym ym. Itse olen sitä mieltä, että salviat ja merisuolat eivät paljon auta, mutta jos joku sellaisesta uskoo saavansa apua, niin kokeillahan voi. Lapsuuden kodissanikin oli 20 vuotta sitten jonkun sortin aave - isäni sanoi, että se seurasi häntä kotiin. Meillä avautuivat ovet itsestään, sellaisetkin, joita ei voi avata ilman että todella painaa ovenkahvasta ja avaa oven. Portaikossa kulki selvästi joku, samoin yläkerrasta kuului askelia, vaikka siellä ei ollut ketään. Valot sammuivat ja syttyivät. Siis sillä tavoin, että olohuoneesta sammui valo, eteiseen syttyi valo, sitten eteisestä sammui valo ja portaikkoon syttyi valo jne. Tätä kaikkea kesti aikansa ja sitten se loppui. Aavetta oli kehoitettu lähtemään valoa kohti Jeesuksen luo, niin että vihdoinkin pääsee lepoon. Vietän kesät usein vanhassa 1800-luvun mäkitorpassa, olen täysin vakuuttunut, että sielläkin oleilee toisinaan joku edesmennyt, koska tavarat vaihtavat paikkaa ja tauluja oiotaan (ei siis käännetä vinoon, vaan kun olen tönäissyt jotakin taulua, se on hetken kuluttua taas suorassa) seinillä ym., mutta se ei millään tavoin häritse, itseasiassa omasta mielestäni se on vain mielenkiintoinen lisä. :)

        Kiitos.

        Oletko ihan tosissasi, että jutut eivät sinua häiritse? Minä olen varmaan ollut sitten vain niin hiton huolissani siitä, että olenko tullut päästäni pipiksi, etten ole osannut löytää tästä mitään hienoa.

        Nyt kerrottuani, että tänne asiasta kirjoitin, miehenikin alkoi lämmetä idealle ja kertoo nyt suunnilleen jokaiselle vastaantulijalle "kummitusjutut" kuin hyvänä vitsinä. En sitten tiedä olenko vaan ääretön tosikko, mutta minusta tässä ei ole mitään vitsikästä. Yllättävän moni on kuitenkin suhtautunut asiaan vakavuudella ja avautunut kertomaan omistakin jutuistaan. Moni kertoo myös jonkun urbaanilegendan itselle/tädille/isoisälle tapahtuneena, mutta tosiaan on ihan "uusiakin" juttuja.

        Oletko puhunut noista kohtaamistasi jutuista ihan muidenkin ihmisten kanssa vai ihan nimettömänä täällä? Tiesin kyllä että noita irvailuviestejä tulisi, mutta yllätyin siitä, miten paljon asiallisia vastauksia saa. Liekö tällainen asia kuitenkaan niin harvinainen kuin voisi kuvitella?


      • Skeptikko
        timja82 kirjoitti:

        Okei, spiritualistinen seura. Neverheard, mutta noudatan neuvoasi. Ensiksi tutkitaan lääkärin tällä kertaa ehdottama home kosteusvaurion seurauksena, sitten siskoni seurakunnan pappi, skepsis ja spiritualistinen seura.

        Jestas, kuulostan ihan joltain hörhöltä. :D

        Masentuneet, pahasti traumatisoituneet henkilöt sekä skitsofreenikot ainakin kokevat "outoja".
        Miten olisi ammattiapu mielenterveyspuolelta?


      • meillä ja
        timja82 kirjoitti:

        Kiitos.

        Oletko ihan tosissasi, että jutut eivät sinua häiritse? Minä olen varmaan ollut sitten vain niin hiton huolissani siitä, että olenko tullut päästäni pipiksi, etten ole osannut löytää tästä mitään hienoa.

        Nyt kerrottuani, että tänne asiasta kirjoitin, miehenikin alkoi lämmetä idealle ja kertoo nyt suunnilleen jokaiselle vastaantulijalle "kummitusjutut" kuin hyvänä vitsinä. En sitten tiedä olenko vaan ääretön tosikko, mutta minusta tässä ei ole mitään vitsikästä. Yllättävän moni on kuitenkin suhtautunut asiaan vakavuudella ja avautunut kertomaan omistakin jutuistaan. Moni kertoo myös jonkun urbaanilegendan itselle/tädille/isoisälle tapahtuneena, mutta tosiaan on ihan "uusiakin" juttuja.

        Oletko puhunut noista kohtaamistasi jutuista ihan muidenkin ihmisten kanssa vai ihan nimettömänä täällä? Tiesin kyllä että noita irvailuviestejä tulisi, mutta yllätyin siitä, miten paljon asiallisia vastauksia saa. Liekö tällainen asia kuitenkaan niin harvinainen kuin voisi kuvitella?

        Nämä ovat asioita joista ihmiset yleensä vaikenee, mutta todellisuudessa niitä on tapahtunut useammallekkin henkilölle. Mm näkijä Niina-Matilda oli vuonna 2001 laittanut sanomalehteen pyynnön että ihmiset kirjottaisivat hänelle lapsuutensa selittämättömiä kokemuksia. Kirjeitä oli tullut runsaasti. Suurin osa iältään 30-86 vuotiaita miehiä. Suurin osa miehistä ei ollut kertonut asiasta kenellekkään tai vain vaimolleen...
        Henkimaailma on meillä läsnä joka päivä, tässä ja nyt. Ei siihen tarvitse uskoa jos ei halua, ei siihen uskominenkaan ole keltään pois. Skeptikkojakin tarvitaan!! Kaikki pitäisi nykypäivän ihmisille pystyä todistamaan tieteellisesti.
        Aikanaan kun meillä alkoi kuulua ääniä, sun muita juttuja-- hiukan pelotti. Tottakai! Mutta aikaa myöten niihin ollaan jo totuttu että joku talossa liikkuu ( siis mieheni kuulee myös) tai työpaikalla. Ja kyllä meillä liikutaan ihan myös päivällä--ei suinkaan aina yömyöhällä. Pienin tyttäreni näkee näitä hahmoja, se on toki pelottavaa aina välillä hänestä. Nyt hän on niin iso jo että pystyy kertomaankin ja pitää niitä ihan luonnollisina asioina.
        Eikös se ole niin että alku aina hankalaa, olipa asia sitten ihan mikä vaan...?


      • 27
        timja82 kirjoitti:

        No, nyt uusin ja ihan tältä päivältä. Kävimme mieheni kanssa kävelyllä. Olimme poissa ehkä puoli tuntia. Kun tulimme kotiin, eteisessä oli ihan järjetön mädän löyhkä. No, rappukäytävässä ei haissut, keittiössä ei haissut (mieheni haisteli jäteastiat läpi), ilmastointi ei ollut päällä – se on korvausilmaa eli ikkunoiden kautta ottaa ilman, jonka imee pois), kengänpohjissa emme olleet kantaneet mitään sisään. Löyhkä oli oikeasti ihan järjetön, olin oksentaa. Missään muussa huoneessa ei haissut kuin eteisessä. Kerran aikaisemminkin sama on tapahtunut, mutta silloin haju oli kuin olisi kävellyt homeiseen kellariin. Muualla ei haissut kuin eteisessä.
        (tyhmä tuo 5000 merkin raja)

        Alan oikeasti olla sitä mieltä, että meillä kummittelee. Tai mitä termiä kukin nyt haluaakaan käyttää. Pyysin siskoani kysymään papilta, että voisiko meidän kämpän siunata tai jotain. Liekö toimii kun emme kumpikaan mieheni kanssa ole uskovaisia emmekä kuulu kirkkoon.

        Älkää nyt irvailko, mutta tätä kirjoittaessani mieleeni tuli että olisiko tämä henki tai kummitus tai olemus tai mikälie voinut tulla eteisen pöydän mukana. Ostimme tähän asuntoon muutettaessa kirpputorilta vanhan eteisen pukeutumispöydän. Se ei kuitkenkaan ole mitään antiikkia, vaan jostain 60-luvulta jonkun käsintekemä. Nämä meillä tapahtuneet liittyvät monesti tuohon pöytään – lähinnä että siltä tippuu tai katoaa jotain tai asiat siirtyvät sille. Minä vielä valitsin sen pöydän kahdesta vaihtoehdosta..

        eli... homma pähkinänkuoressa. ostitte vanhan pöydän/lipaston ja mukana tuli kummitus joka haisee, sammuttelee sähköt ja tekee kiusaa ? järkeä sulla on tasan nolla ja tää on trolli. otappa videokuvaa kyseisestä asiasta ja todista se jotenkin niin teikäläisestä tulee miljonääri koska se olis ensimmäinen todistettu näiden miljoonien onnenonkioiden joukossa. kiitos ja hyvästi


      • samantapaista
        timja82 kirjoitti:

        Kiitos.

        Oletko ihan tosissasi, että jutut eivät sinua häiritse? Minä olen varmaan ollut sitten vain niin hiton huolissani siitä, että olenko tullut päästäni pipiksi, etten ole osannut löytää tästä mitään hienoa.

        Nyt kerrottuani, että tänne asiasta kirjoitin, miehenikin alkoi lämmetä idealle ja kertoo nyt suunnilleen jokaiselle vastaantulijalle "kummitusjutut" kuin hyvänä vitsinä. En sitten tiedä olenko vaan ääretön tosikko, mutta minusta tässä ei ole mitään vitsikästä. Yllättävän moni on kuitenkin suhtautunut asiaan vakavuudella ja avautunut kertomaan omistakin jutuistaan. Moni kertoo myös jonkun urbaanilegendan itselle/tädille/isoisälle tapahtuneena, mutta tosiaan on ihan "uusiakin" juttuja.

        Oletko puhunut noista kohtaamistasi jutuista ihan muidenkin ihmisten kanssa vai ihan nimettömänä täällä? Tiesin kyllä että noita irvailuviestejä tulisi, mutta yllätyin siitä, miten paljon asiallisia vastauksia saa. Liekö tällainen asia kuitenkaan niin harvinainen kuin voisi kuvitella?

        Siis eivät häiritse enää - joskus kotona asuessani kyllä vähän tunsin väristyksiä ja välillä vähän pelotti mennä nukkumaan. Varsinkin, jos olin kotona yksin. Enää en pelkää mitään outoja juttuja, olen törmännyt niin paljon kummiin juttuihin, etteivät ne nyt paljonkaan hetkauta. Olen kyllä jutellut näistä muutaman hyvän ystäväni kanssa sekä sellaisten ihmisten, joihin olen tutustunut paremmin ja todennut, että he ymmärtävät, mitä yritän selittää. Ihmiset jotka eivät usko "yliluonnolliseen" olen ns. jättänyt rauhaan. Yliluonnollisen laitoin heittomerkkeihin, koska nämä asiat, joihin olen törmännyt ovat mielestäni ennemminkin luonnollisia, niitä tapahtuu yllättävän paljon. Näihin ilmiöihin on tosin sotkettu noin yleisesti ottaen usein myös paljon turhaa draamaa ja pelotteluakin - enkä missään nimessä tarkoita, että sinun kertomasi olisi mitenkään dramaattista tms., päin vastoin, kuulostaa siltä, että teillä todella on läsnä joku ulkopuolinen kolmas. Lohdutukseksi voin sanoa, että "vieraastanne" on täysin mahdollista päästä eroon, jos se häiritsee.


      • X
        Pastori Multanen kirjoitti:

        Jos on?On talossa pidettävä seurat sen ulos saattamiseksi.

        Akkia myymaan lippuja aaveen etsija turisteille, saattaisi toimia, bonuksena uutta tietoa asiasta tulee ripeasti kokeneilta turisteilta. http://mattiviikate.newsvine.com/


      • minä30
        timja82 kirjoitti:

        No, nyt uusin ja ihan tältä päivältä. Kävimme mieheni kanssa kävelyllä. Olimme poissa ehkä puoli tuntia. Kun tulimme kotiin, eteisessä oli ihan järjetön mädän löyhkä. No, rappukäytävässä ei haissut, keittiössä ei haissut (mieheni haisteli jäteastiat läpi), ilmastointi ei ollut päällä – se on korvausilmaa eli ikkunoiden kautta ottaa ilman, jonka imee pois), kengänpohjissa emme olleet kantaneet mitään sisään. Löyhkä oli oikeasti ihan järjetön, olin oksentaa. Missään muussa huoneessa ei haissut kuin eteisessä. Kerran aikaisemminkin sama on tapahtunut, mutta silloin haju oli kuin olisi kävellyt homeiseen kellariin. Muualla ei haissut kuin eteisessä.
        (tyhmä tuo 5000 merkin raja)

        Alan oikeasti olla sitä mieltä, että meillä kummittelee. Tai mitä termiä kukin nyt haluaakaan käyttää. Pyysin siskoani kysymään papilta, että voisiko meidän kämpän siunata tai jotain. Liekö toimii kun emme kumpikaan mieheni kanssa ole uskovaisia emmekä kuulu kirkkoon.

        Älkää nyt irvailko, mutta tätä kirjoittaessani mieleeni tuli että olisiko tämä henki tai kummitus tai olemus tai mikälie voinut tulla eteisen pöydän mukana. Ostimme tähän asuntoon muutettaessa kirpputorilta vanhan eteisen pukeutumispöydän. Se ei kuitkenkaan ole mitään antiikkia, vaan jostain 60-luvulta jonkun käsintekemä. Nämä meillä tapahtuneet liittyvät monesti tuohon pöytään – lähinnä että siltä tippuu tai katoaa jotain tai asiat siirtyvät sille. Minä vielä valitsin sen pöydän kahdesta vaihtoehdosta..

        Kertomasi perusteella teilla taitaa olla demoni tai useampi. Ne myös haisevat todella pahalle ja voivat ottaa kenen tai minkä tahansa muodon jos haluavat näyttäytyä. Pitäisi ottaa yhteys sellaiseen yhteisöön jotka kykenevät ajamaan demoneja pois. Helluntaiseurakunta on yksi. Sieltä voi kysyä onko ketään joka on tehnyt tällaisia pois ajamisia ennemmin.


      • Raija XZ173MoonX
        Skeptikko kirjoitti:

        Masentuneet, pahasti traumatisoituneet henkilöt sekä skitsofreenikot ainakin kokevat "outoja".
        Miten olisi ammattiapu mielenterveyspuolelta?

        Sinä et tiedä rajaseutukokemuksista hölönmölöä!

        Itse olen monia erilaisia kummitteluja kokenut ja rajapinnoilla käynyt.
        En ole koskaan ollut henkisesti sairas, masentunut tms.

        Kaikkea ei voi selittää, koska ihmisen tietämys on kovin suppeaa kummittelujen alalla.
        Sinun kannattaisi tutustua esim Luukanen Kilden tuotantoon ennekuin alat neuvomaan ihmisiä.
        Maapalloakin luultiin litteäksi vaikka kuinka kauan.
        Hullu oli se , joka sitä palloksi väitti, niinkuin nyt väitetään, ettei kuussa mitään elämää muka olisi!
        Amerikkalaiset korkeat kenraalit ovat todistaneet, että kuussa asuu eläviä olentoja.
        Maapallollemmekin on soluttautunut erilaisia humanoideja, joita erheellisesti joskus luullaan kummituksiksi.

        Oletko kuullut reptiliaaneista?
        Entäpä tähteläisistä?
        Et varmaankaan.

        Ota asioista ensin selvää, voi olla että yllätyt, kuinka vähän oikestaan tiesitkään maailmasta, jossa elämme!


      • krugeri
        timja82 kirjoitti:

        No, nyt uusin ja ihan tältä päivältä. Kävimme mieheni kanssa kävelyllä. Olimme poissa ehkä puoli tuntia. Kun tulimme kotiin, eteisessä oli ihan järjetön mädän löyhkä. No, rappukäytävässä ei haissut, keittiössä ei haissut (mieheni haisteli jäteastiat läpi), ilmastointi ei ollut päällä – se on korvausilmaa eli ikkunoiden kautta ottaa ilman, jonka imee pois), kengänpohjissa emme olleet kantaneet mitään sisään. Löyhkä oli oikeasti ihan järjetön, olin oksentaa. Missään muussa huoneessa ei haissut kuin eteisessä. Kerran aikaisemminkin sama on tapahtunut, mutta silloin haju oli kuin olisi kävellyt homeiseen kellariin. Muualla ei haissut kuin eteisessä.
        (tyhmä tuo 5000 merkin raja)

        Alan oikeasti olla sitä mieltä, että meillä kummittelee. Tai mitä termiä kukin nyt haluaakaan käyttää. Pyysin siskoani kysymään papilta, että voisiko meidän kämpän siunata tai jotain. Liekö toimii kun emme kumpikaan mieheni kanssa ole uskovaisia emmekä kuulu kirkkoon.

        Älkää nyt irvailko, mutta tätä kirjoittaessani mieleeni tuli että olisiko tämä henki tai kummitus tai olemus tai mikälie voinut tulla eteisen pöydän mukana. Ostimme tähän asuntoon muutettaessa kirpputorilta vanhan eteisen pukeutumispöydän. Se ei kuitkenkaan ole mitään antiikkia, vaan jostain 60-luvulta jonkun käsintekemä. Nämä meillä tapahtuneet liittyvät monesti tuohon pöytään – lähinnä että siltä tippuu tai katoaa jotain tai asiat siirtyvät sille. Minä vielä valitsin sen pöydän kahdesta vaihtoehdosta..

        saamari mitään pappia, sehän tuo vielä teille jonkun hintin ja mitäs sitten tulee 2 HOON talo


      • Satu minäkin oikeast
        Raipe1000 kirjoitti:

        Miehesi on oikeassa, tuuli pääsee puhaltamaan tai sitten lyöt oven kiinni liian kovaa tms, tuommoiset henkimaailman jutut ovat aivan höpöä, henkisesti sairaan uskomuksia. Kaameaa, että niin moni on täällä tukemassa moisia harhoja.

        Taitaa olla muutoinkin trolli koko avaus, ihan tosin hyvin tehty sellainen. Älkää menkö moiseen irvailuun mukaan.

        Olen Raipen kanssa aivan samaa mieltä!!!. Ja niin moni vielä tosiaan lietsoo moista.
        Jo se on kummallista, jos teillä joku "hiippailisi", ettei miehesi HUOMAA mitään.
        Kyllä koko juttu on kirjoitettu ihan kirjoittamisen ilosta.
        Enkä ymmärrä sitä, jos kaikki olisi totta, kuinka kirjoittaja voi olla kuin "viilipytty", noin rauhallinen. Minä ainakin olisin aivan paniikissa, enkä kyllä talossa asuisi.
        Että tämmöiset jutut saa jättää omaan arvoonsa.


      • Auttaja.
        timja82 kirjoitti:

        Kiitos.

        Oletko ihan tosissasi, että jutut eivät sinua häiritse? Minä olen varmaan ollut sitten vain niin hiton huolissani siitä, että olenko tullut päästäni pipiksi, etten ole osannut löytää tästä mitään hienoa.

        Nyt kerrottuani, että tänne asiasta kirjoitin, miehenikin alkoi lämmetä idealle ja kertoo nyt suunnilleen jokaiselle vastaantulijalle "kummitusjutut" kuin hyvänä vitsinä. En sitten tiedä olenko vaan ääretön tosikko, mutta minusta tässä ei ole mitään vitsikästä. Yllättävän moni on kuitenkin suhtautunut asiaan vakavuudella ja avautunut kertomaan omistakin jutuistaan. Moni kertoo myös jonkun urbaanilegendan itselle/tädille/isoisälle tapahtuneena, mutta tosiaan on ihan "uusiakin" juttuja.

        Oletko puhunut noista kohtaamistasi jutuista ihan muidenkin ihmisten kanssa vai ihan nimettömänä täällä? Tiesin kyllä että noita irvailuviestejä tulisi, mutta yllätyin siitä, miten paljon asiallisia vastauksia saa. Liekö tällainen asia kuitenkaan niin harvinainen kuin voisi kuvitella?

        - jospa avain ja apu löytyisi sitä kautta. Oletko katsonut dokumentti-elokuvaa Tuntematon Voima (Entity).

        Kun seuraavalla kerralla tunnet jotakin outoa sano näin; " Jeesuksen Kristuksen nimessä poistu sinne mitä olet tullutkin".

        t. Auttaja


      • aaveraiskaaja
        samantapaista kirjoitti:

        toivottelen, täällä on näköjään paljon epäasiallisiakin viestejä ja vastauksia - niistä ei kannata välittää. Kummittelulla ei ole mitään tekemistä talon vanhuuden tai väkivaltaisen kuoleman tms. kanssa. Sitä vain toisinaan tapahtuu, syistä joita elävän immeisen on vaikea tajuta ja ymmärtää. Siksi kai on paljon helpompaa kieltää kaikki sellainen. Isäni on eläkkeellä oleva pappi ja on törmännyt vuosikymmenten varrella kaikenlaisiin outoihin juttuihin surevien omaisten kanssa, ihan sellaisiin klassisiin "yläkerrasta kuuluu askelia, jonkun edesmenneen keinutuoli keinuu vaikka kukaan ei siinä istu, tuhkakuppi siirtyy omaisten ja isäni silmien edessä pöydän toisesta päästä toiseen päähän ym ym ym. Itse olen sitä mieltä, että salviat ja merisuolat eivät paljon auta, mutta jos joku sellaisesta uskoo saavansa apua, niin kokeillahan voi. Lapsuuden kodissanikin oli 20 vuotta sitten jonkun sortin aave - isäni sanoi, että se seurasi häntä kotiin. Meillä avautuivat ovet itsestään, sellaisetkin, joita ei voi avata ilman että todella painaa ovenkahvasta ja avaa oven. Portaikossa kulki selvästi joku, samoin yläkerrasta kuului askelia, vaikka siellä ei ollut ketään. Valot sammuivat ja syttyivät. Siis sillä tavoin, että olohuoneesta sammui valo, eteiseen syttyi valo, sitten eteisestä sammui valo ja portaikkoon syttyi valo jne. Tätä kaikkea kesti aikansa ja sitten se loppui. Aavetta oli kehoitettu lähtemään valoa kohti Jeesuksen luo, niin että vihdoinkin pääsee lepoon. Vietän kesät usein vanhassa 1800-luvun mäkitorpassa, olen täysin vakuuttunut, että sielläkin oleilee toisinaan joku edesmennyt, koska tavarat vaihtavat paikkaa ja tauluja oiotaan (ei siis käännetä vinoon, vaan kun olen tönäissyt jotakin taulua, se on hetken kuluttua taas suorassa) seinillä ym., mutta se ei millään tavoin häritse, itseasiassa omasta mielestäni se on vain mielenkiintoinen lisä. :)

        jospa isälläsi on vähän lepakoita ullakolla...?


      • jeppujee
        timja82 kirjoitti:

        No, nyt uusin ja ihan tältä päivältä. Kävimme mieheni kanssa kävelyllä. Olimme poissa ehkä puoli tuntia. Kun tulimme kotiin, eteisessä oli ihan järjetön mädän löyhkä. No, rappukäytävässä ei haissut, keittiössä ei haissut (mieheni haisteli jäteastiat läpi), ilmastointi ei ollut päällä – se on korvausilmaa eli ikkunoiden kautta ottaa ilman, jonka imee pois), kengänpohjissa emme olleet kantaneet mitään sisään. Löyhkä oli oikeasti ihan järjetön, olin oksentaa. Missään muussa huoneessa ei haissut kuin eteisessä. Kerran aikaisemminkin sama on tapahtunut, mutta silloin haju oli kuin olisi kävellyt homeiseen kellariin. Muualla ei haissut kuin eteisessä.
        (tyhmä tuo 5000 merkin raja)

        Alan oikeasti olla sitä mieltä, että meillä kummittelee. Tai mitä termiä kukin nyt haluaakaan käyttää. Pyysin siskoani kysymään papilta, että voisiko meidän kämpän siunata tai jotain. Liekö toimii kun emme kumpikaan mieheni kanssa ole uskovaisia emmekä kuulu kirkkoon.

        Älkää nyt irvailko, mutta tätä kirjoittaessani mieleeni tuli että olisiko tämä henki tai kummitus tai olemus tai mikälie voinut tulla eteisen pöydän mukana. Ostimme tähän asuntoon muutettaessa kirpputorilta vanhan eteisen pukeutumispöydän. Se ei kuitkenkaan ole mitään antiikkia, vaan jostain 60-luvulta jonkun käsintekemä. Nämä meillä tapahtuneet liittyvät monesti tuohon pöytään – lähinnä että siltä tippuu tai katoaa jotain tai asiat siirtyvät sille. Minä vielä valitsin sen pöydän kahdesta vaihtoehdosta..

        1) myy se pöytä pois.

        2) jos sekään ei auta muuttakaa ja antakaa harmin mennä seuraavalle.

        3) kämpän edellinen asukki o ehkä pitäny yhen avaimen itellään ja hiippailee tein kämpässä...ties sit mitä kuvia o saattanu ottaa. eli vaihtakaa oven lukot.

        noista o hyvä lähtee. jos oikeesti mikään ei auta niin muuttakaa pois. se o kaikkein helpoin ratkaisu.


      • +Uskovainen+
        timja82 kirjoitti:

        Kiitos.

        Oletko ihan tosissasi, että jutut eivät sinua häiritse? Minä olen varmaan ollut sitten vain niin hiton huolissani siitä, että olenko tullut päästäni pipiksi, etten ole osannut löytää tästä mitään hienoa.

        Nyt kerrottuani, että tänne asiasta kirjoitin, miehenikin alkoi lämmetä idealle ja kertoo nyt suunnilleen jokaiselle vastaantulijalle "kummitusjutut" kuin hyvänä vitsinä. En sitten tiedä olenko vaan ääretön tosikko, mutta minusta tässä ei ole mitään vitsikästä. Yllättävän moni on kuitenkin suhtautunut asiaan vakavuudella ja avautunut kertomaan omistakin jutuistaan. Moni kertoo myös jonkun urbaanilegendan itselle/tädille/isoisälle tapahtuneena, mutta tosiaan on ihan "uusiakin" juttuja.

        Oletko puhunut noista kohtaamistasi jutuista ihan muidenkin ihmisten kanssa vai ihan nimettömänä täällä? Tiesin kyllä että noita irvailuviestejä tulisi, mutta yllätyin siitä, miten paljon asiallisia vastauksia saa. Liekö tällainen asia kuitenkaan niin harvinainen kuin voisi kuvitella?

        Pimeät henkivallat ovat jostakin syystä kiinnittyneet asuntoosi, se joi johtua pöydästä ja sitten itse asunnosta. Monesti on ollut niin että asunnossa, jossa kummittelee on harjoitettu noituutta, spiritismiä, meediota tai lusiferistisia rituaaleja. Ja on ehkä parempi ettet tiedäkään tarkkaan mitä asunnossa ja tapahtunut, mutta jotakin perkeleellistä asuntoosi liittyy. Elä hommaa asunnollesi missään nimessä meediota, selvinnäkijää, noitaa tai ennustajaa sillä nämä kaikki ammentavat tietonsa pimeydestä ja saatanalta, vaikka tälläiset henkilöt eivät sitä ehkä itse tiedosta. Jeesuksen Kristuksen nimessä ja veressä näiden häiritsevien henkivaltojen on lähdettävä asunnostasi. Sinä voit itse siunata Jeesukseen Kristuksen nimessä ja veressä uskovaisten kanssa asunnon ja käskeä näitä henkivaltoja jättämään asuntosi ja sinut rauhaan. Näytä näille persoonallisille hengille että asuntosi ja sinä kuulutte Jeesukselle Kristukselle. Kutsu vaikka helluntaiseurakunnasta uskovaisia se on hyvä, ei välttämättä luterilaista pappia sillä monet ovat vain leipäpappeja. On tärkeää että asunnollesi saadaan oikeasti uskovaisia henkilöitä. Kristus on sovittanut sinunkin syntisi ja murskannut vallat pimeyden hallituksilta ja valloilta ja saattanut ne julkisen häpeän alaisiksi Golgatalla. Nämä eivät ole höpöjuttuja vaan henkivalta-asioita. Ja muista nyt, kun Jumala on armossaan päästänyt nämä pahuuden henget näin lähelle sinua, niin se on sen tähden, että etsisit Herraa Jeesusta ja hänen vanhurskasta tahtoaan. Oppisit tuntemaan totuuden Raamatun sanan kautta. Toimi näiden ohjeiden mukaan, niin saat rauhan.

        T: eräs uskovainen joka joutui todella karmealla tavalla itse perkeleen pelottelemaksi.

        En tiedä osaatko englantia, jos osaat, sinun olisi hyvä katsoa nämä videot, ne selkeyttävät käsitystäsi ja sitä minkä tai oikeastaan kenen kautta saat täydellisen vapauden ja rauhan asuntoosi, sekä elämääsi.

        Atheist Howard Storm's Near Death Experience
        http://www.youtube.com/watch?v=lF7AzxplsME

        Medical Doctor has NEAR DEATH EXPERIENCE - to HELL and BACK
        http://www.youtube.com/watch?v=w-v1Fppjlvc&feature=related
        http://www.youtube.com/watch?v=OnVhKH2C1Jw&p=0A40D01C735C1D89&playnext=1&index=4

        Near Death Experience-Meets Jesus
        http://www.youtube.com/watch?v=EnRZGLkp2M4&feature=related

        Cristian Testimony what happened when he died
        http://www.youtube.com/watch?v=NPabMyVvC9s&feature=related

        Ja jotta uskoisit että nämä eivät ole keksittyjä tarinoita, myös suomenkielinen todistus:
        http://www.tv7.fi/vod/player.html?id=11219


      • samantapaista
        timja82 kirjoitti:

        Kiitos.

        Oletko ihan tosissasi, että jutut eivät sinua häiritse? Minä olen varmaan ollut sitten vain niin hiton huolissani siitä, että olenko tullut päästäni pipiksi, etten ole osannut löytää tästä mitään hienoa.

        Nyt kerrottuani, että tänne asiasta kirjoitin, miehenikin alkoi lämmetä idealle ja kertoo nyt suunnilleen jokaiselle vastaantulijalle "kummitusjutut" kuin hyvänä vitsinä. En sitten tiedä olenko vaan ääretön tosikko, mutta minusta tässä ei ole mitään vitsikästä. Yllättävän moni on kuitenkin suhtautunut asiaan vakavuudella ja avautunut kertomaan omistakin jutuistaan. Moni kertoo myös jonkun urbaanilegendan itselle/tädille/isoisälle tapahtuneena, mutta tosiaan on ihan "uusiakin" juttuja.

        Oletko puhunut noista kohtaamistasi jutuista ihan muidenkin ihmisten kanssa vai ihan nimettömänä täällä? Tiesin kyllä että noita irvailuviestejä tulisi, mutta yllätyin siitä, miten paljon asiallisia vastauksia saa. Liekö tällainen asia kuitenkaan niin harvinainen kuin voisi kuvitella?

        Siis eivät häiritse enää - joskus kotona asuessani kyllä vähän tunsin väristyksiä ja välillä vähän pelotti mennä nukkumaan. Varsinkin, jos olin kotona yksin. Enää en pelkää mitään outoja juttuja, olen törmännyt niin paljon kummiin juttuihin, etteivät ne nykyisin hetkauta. Olen kyllä jutellut näistä muutaman hyvän ystäväni kanssa sekä sellaisten ihmisten, joihin olen tutustunut paremmin ja todennut, että he ymmärtävät, mitä yritän selittää. Ihmiset jotka eivät usko "yliluonnolliseen" olen ns. jättänyt rauhaan. Yliluonnollisen laitoin heittomerkkeihin, koska nämä asiat, joihin olen törmännyt ovat mielestäni ennemminkin luonnollisia, niitä tapahtuu yllättävän paljon. Näihin ilmiöihin on tosin sotkettu noin yleisesti ottaen usein myös paljon turhaa draamaa ja pelotteluakin - enkä missään nimessä tarkoita, että sinun kertomasi olisi mitenkään dramaattista tms., päin vastoin, kuulostaa siltä, että teillä todella on läsnä joku ulkopuolinen kolmas. Lohdutukseksi voin sanoa, että "vieraastanne" on täysin mahdollista päästä eroon, jos se häiritsee.


      • yksi näköulma jk
        timja82 kirjoitti:

        No, nyt uusin ja ihan tältä päivältä. Kävimme mieheni kanssa kävelyllä. Olimme poissa ehkä puoli tuntia. Kun tulimme kotiin, eteisessä oli ihan järjetön mädän löyhkä. No, rappukäytävässä ei haissut, keittiössä ei haissut (mieheni haisteli jäteastiat läpi), ilmastointi ei ollut päällä – se on korvausilmaa eli ikkunoiden kautta ottaa ilman, jonka imee pois), kengänpohjissa emme olleet kantaneet mitään sisään. Löyhkä oli oikeasti ihan järjetön, olin oksentaa. Missään muussa huoneessa ei haissut kuin eteisessä. Kerran aikaisemminkin sama on tapahtunut, mutta silloin haju oli kuin olisi kävellyt homeiseen kellariin. Muualla ei haissut kuin eteisessä.
        (tyhmä tuo 5000 merkin raja)

        Alan oikeasti olla sitä mieltä, että meillä kummittelee. Tai mitä termiä kukin nyt haluaakaan käyttää. Pyysin siskoani kysymään papilta, että voisiko meidän kämpän siunata tai jotain. Liekö toimii kun emme kumpikaan mieheni kanssa ole uskovaisia emmekä kuulu kirkkoon.

        Älkää nyt irvailko, mutta tätä kirjoittaessani mieleeni tuli että olisiko tämä henki tai kummitus tai olemus tai mikälie voinut tulla eteisen pöydän mukana. Ostimme tähän asuntoon muutettaessa kirpputorilta vanhan eteisen pukeutumispöydän. Se ei kuitkenkaan ole mitään antiikkia, vaan jostain 60-luvulta jonkun käsintekemä. Nämä meillä tapahtuneet liittyvät monesti tuohon pöytään – lähinnä että siltä tippuu tai katoaa jotain tai asiat siirtyvät sille. Minä vielä valitsin sen pöydän kahdesta vaihtoehdosta..

        Hei,

        Kuulostaa tosiaan epäilyttävältä.

        "Kummittelu" ei liity mihinkään tiettyyn taloon tai tavaraan välttämättä, vaan henkimaailma on koko ajan ympärillämme. Itse olen kohdannut näitä juttuja kaikissa asunnoissani viimeisten 8 v aikana, eivät ne siis liity välttämättä johonkin paikkaan, kuten usein luullaan.

        Jostain syystä sitä tapahtuu joidenkin ihmisten kohdalla, kuvittelen selitykseksi sellaista, että nuo pahat pelottelemaan pyrkivät henget käyttävät mediaalisten ihmisten energiaa hyväkseen saadakseen aikaan asioita. En voi ymmärtää tuota muuten. Itse olen huomannut, että negatiiviset tunteet (pelko, viha tms) edesauttavat näitä ikäviä tapauksia, mutta kyllä kaikenlaista on tapahtunut muutenkin. Usein siihen liittyy omalla kohdallani jollain tavalla keskittynyt tai intensiivinen mieliala, vaikka kirjaa lukiessa, hampaita harjatessa tms.

        Kun nyt olen noiden juttujen knassa joutunut tekemisiin, ja jos uskot että ne ovat yliluonnollisia, niin kannattaisi lukea sellainen kirjapari kuin Johannes Greber: Yhteydessä henkimaailmaan 1-2. Kakkososa on tosi tärkeä, älä tyydy ekaan osaan.

        Pika-apuna suosittelen rukoilemista, eli rukoile päivittäin vaikka Isä meidän-rukous aina välillä, tai jokin vapaamuotoinen rukous omin sanoin, jossa pyydät Jumalalta ja Jeesukselta suojelusta. Sori jos tämä kuulostaa uskonnolliselta, eikä se ole sinun juttusi (en ole vielä lukenut koko viestiketjua). Itse olin ateisti, ennen kuin aloin kokea näitä juttuja.

        Vuosien mittaan sitten aloin itse uskomaan Jumalaan omalla tavallani. Tuo Jeesukselta avun pyytäminen on tärkeää sikäli, että hän sattuu olemaan korkein henkiolento (unohda ne Kalevala-tyyppiset sadut koulun uskontotunnilta), jota kaikki alhaiset henget pelkäävät, hän siis pystyy karkottamaan ihan minkä häirikköhengen tahansa.

        Suosittelen tilanteeseen puuttumista tuon rukouksen avulla. Jos noita tapauksia on noin sarjaksi asti kertynyt, niin eivät näytä ehkä loppuvan itsekseen. Älä missään tapauksessa tee mitään "temmpuja", kuten kokeile spiritismiä, henkiparannusta, ei missään tapauksessa mitään "taikoja" tai vastaavia rituaaleja. Niitä suosittelevat ihmiset voivat itse uskoa olevansa hyvän asialla, mutta oikeasti ne voivat johtaa tilanteen huomattavaan pahenemiseen.

        Itseäni auttaa se tieto, että tiedän Jumalan suojelevan. Jos ihminen luottaa Jumalan/Jeesuksen apuun, hänen ympärillään on koko ajan myös ns suojelushenkiä, kontrollihenkiä. Ne työskentelevät Jumalalle, ja ovat ikäänkuin portinvartijoina varmistamassa, että pahat henget eivät pääse häiritsemään. Joskus jotain tuollaista kiusaa tapahtuu, mutta sen tulkitsen niin, että silloin tällöin nuo kontrollihenget tietoisesti päästävät jonkun pahantekijän "läpi" valvonnassaan, jos tietävät tapauksen olevan hyödyllistä jonkun henkisen kasvun kannalta. Itse tosiaan noiden kokemusten kautta löysin koko kristinuskon, joten hyödyksihän ne lopulta olivat, vaikkei aluksi siltä tuntunut.


      • sielujenportti

        Jees,päässäs ei mitään vikaa..henkien juttuja.Jotain joskus siinä pikalla tapahtunut ja sen sielu elelee yhä siellä.Mä muutin pois vanhasta asunnosta niin kaikki loppu.Itelläkin ollut tuo kone juttu viesteily.Sain sellaisia viestejä joka herjasi ja haukku.Mistään ei saanut tietoon kuka sen oli lähettänyt tai mistä tullut..expertitki kävi sitä katsoon ja lähettäjä jäi arvoitukseksi.Sitten nuo tavaroiden ym.siirtelyä oli ja kylmän hengitystä poskille ja vaikka mitä..asuin kuitenkin siin huoneistossa noin.15v.Kyl se välillä tuntu et oon hullu mut koki siel muutki väliiä outoja.Eipä ole enään kun eri paikassa asun.


      • tulimyrsky
        27 kirjoitti:

        eli... homma pähkinänkuoressa. ostitte vanhan pöydän/lipaston ja mukana tuli kummitus joka haisee, sammuttelee sähköt ja tekee kiusaa ? järkeä sulla on tasan nolla ja tää on trolli. otappa videokuvaa kyseisestä asiasta ja todista se jotenkin niin teikäläisestä tulee miljonääri koska se olis ensimmäinen todistettu näiden miljoonien onnenonkioiden joukossa. kiitos ja hyvästi

        Josko tämä kummitus teillä on tosiaan joko asunon entinen asukas tai pöydän mukana tullut henki, vaikuttaa jotenkin naisihmiseltä, haluaa järjestellä asuntoanne mieleisekseen pitämällä pöydän puhtaana lehdistä ja siirtämällä maljakon sille.

        Nuo haju haitat voivat olla vihjeitä hänestä, ehkä se kellarin haju tulee hengestä jos asunut kuten ennen omassa mökissä, lopulta kuollut...mutta onko hänet siunattu haudan lepoon kun vieläkin haluaa elää teidän kanssanne.

        Tuntuu että tuo henki on enemmänkin kiinnostunut teidän nykyaikaisista tavaroista ja sen takia siirtelee niitä katesellakseen, ehkä ei ole ennen nähnyt moisia jos vanha ihminen ollut, kuten tietokone.

        Tulee sellainen kuva että hän olisi vanha siisti naisihminen joka vain uteliaisuuttaan katselee paikkoja sekä yrittää tehdä asunnosta mieleistään, ehkä myös ollut teiltä ottamassa peittoa nukkuakseen sohvalla, jotenkin tuntuu ettei henki paha ole muttei ymmärrä nykyaikaa.


      • kulttuurikummitus
        yksi näköulma jk kirjoitti:

        Hei,

        Kuulostaa tosiaan epäilyttävältä.

        "Kummittelu" ei liity mihinkään tiettyyn taloon tai tavaraan välttämättä, vaan henkimaailma on koko ajan ympärillämme. Itse olen kohdannut näitä juttuja kaikissa asunnoissani viimeisten 8 v aikana, eivät ne siis liity välttämättä johonkin paikkaan, kuten usein luullaan.

        Jostain syystä sitä tapahtuu joidenkin ihmisten kohdalla, kuvittelen selitykseksi sellaista, että nuo pahat pelottelemaan pyrkivät henget käyttävät mediaalisten ihmisten energiaa hyväkseen saadakseen aikaan asioita. En voi ymmärtää tuota muuten. Itse olen huomannut, että negatiiviset tunteet (pelko, viha tms) edesauttavat näitä ikäviä tapauksia, mutta kyllä kaikenlaista on tapahtunut muutenkin. Usein siihen liittyy omalla kohdallani jollain tavalla keskittynyt tai intensiivinen mieliala, vaikka kirjaa lukiessa, hampaita harjatessa tms.

        Kun nyt olen noiden juttujen knassa joutunut tekemisiin, ja jos uskot että ne ovat yliluonnollisia, niin kannattaisi lukea sellainen kirjapari kuin Johannes Greber: Yhteydessä henkimaailmaan 1-2. Kakkososa on tosi tärkeä, älä tyydy ekaan osaan.

        Pika-apuna suosittelen rukoilemista, eli rukoile päivittäin vaikka Isä meidän-rukous aina välillä, tai jokin vapaamuotoinen rukous omin sanoin, jossa pyydät Jumalalta ja Jeesukselta suojelusta. Sori jos tämä kuulostaa uskonnolliselta, eikä se ole sinun juttusi (en ole vielä lukenut koko viestiketjua). Itse olin ateisti, ennen kuin aloin kokea näitä juttuja.

        Vuosien mittaan sitten aloin itse uskomaan Jumalaan omalla tavallani. Tuo Jeesukselta avun pyytäminen on tärkeää sikäli, että hän sattuu olemaan korkein henkiolento (unohda ne Kalevala-tyyppiset sadut koulun uskontotunnilta), jota kaikki alhaiset henget pelkäävät, hän siis pystyy karkottamaan ihan minkä häirikköhengen tahansa.

        Suosittelen tilanteeseen puuttumista tuon rukouksen avulla. Jos noita tapauksia on noin sarjaksi asti kertynyt, niin eivät näytä ehkä loppuvan itsekseen. Älä missään tapauksessa tee mitään "temmpuja", kuten kokeile spiritismiä, henkiparannusta, ei missään tapauksessa mitään "taikoja" tai vastaavia rituaaleja. Niitä suosittelevat ihmiset voivat itse uskoa olevansa hyvän asialla, mutta oikeasti ne voivat johtaa tilanteen huomattavaan pahenemiseen.

        Itseäni auttaa se tieto, että tiedän Jumalan suojelevan. Jos ihminen luottaa Jumalan/Jeesuksen apuun, hänen ympärillään on koko ajan myös ns suojelushenkiä, kontrollihenkiä. Ne työskentelevät Jumalalle, ja ovat ikäänkuin portinvartijoina varmistamassa, että pahat henget eivät pääse häiritsemään. Joskus jotain tuollaista kiusaa tapahtuu, mutta sen tulkitsen niin, että silloin tällöin nuo kontrollihenget tietoisesti päästävät jonkun pahantekijän "läpi" valvonnassaan, jos tietävät tapauksen olevan hyödyllistä jonkun henkisen kasvun kannalta. Itse tosiaan noiden kokemusten kautta löysin koko kristinuskon, joten hyödyksihän ne lopulta olivat, vaikkei aluksi siltä tuntunut.

        "Niitä suosittelevat ihmiset voivat itse uskoa olevansa hyvän asialla, mutta oikeasti ne voivat johtaa tilanteen huomattavaan pahenemiseen."

        Hyvä ystävä! Nyt pientä itsekriittisyyttä peliin. Olet varmasti itse hyvää tarkoittava ihminen, joten mikset myös sinä oman teoriasi perusteella voi tosiaan "uskoa olevasi hyvän asialla" mutta johdat tilanteet mihin johdat pelkästään oman uskomusmaailmasi perusteella?

        Mikä sinut tekee sitten pomminvarmaksi tietäjäksi näissä asioissa verrattuna muihin vilpittömällä mielellä toimiviin? Mietipä sitä. Koeta muuttaa näkökulmaa. Haluan käsitellä tätä asiaa pelkästään teoreettisella tasolla, enkä halua arvostella sinua henkilökohtaisesti sillä haluat mielestäni pelkkää hyvää ja olet liikkellä vilpittömällä mielellä. Mielestäni se on kyllä kaiken pointti.

        Jeesus on ehkä sinulle kuitenkin peräisin koulun uskontotunnilta tuttu korkein henkiolento, siksi olet siihen itse sosiaalistunut. Mutta mitä, jos tällaista tapahtuisi vaikka jonkun sademetsän alkuasukasheimoon kuuluvalle Jeesuksesta kuulemattomalle ihmiselle tai toisuskoiselle, vaikka juutalaiselle tai hindulle? Kuvittelepa, että sinua käskettäisiin tällaisessa tapauksessa pyytämään apua Shivalta tai Visnulta tms.. Jeesus ei ole hindulle mikään korkein henkiolento eikä edes merkitse heille mitään.

        Kyse on vaan kulttuurisista ilmentymistä, jota sinä edustat omalla tavallasi. Koet löytäneesi jotain oikeaa, ja se on tärkeää.


      • Dallariina
        kulttuurikummitus kirjoitti:

        "Niitä suosittelevat ihmiset voivat itse uskoa olevansa hyvän asialla, mutta oikeasti ne voivat johtaa tilanteen huomattavaan pahenemiseen."

        Hyvä ystävä! Nyt pientä itsekriittisyyttä peliin. Olet varmasti itse hyvää tarkoittava ihminen, joten mikset myös sinä oman teoriasi perusteella voi tosiaan "uskoa olevasi hyvän asialla" mutta johdat tilanteet mihin johdat pelkästään oman uskomusmaailmasi perusteella?

        Mikä sinut tekee sitten pomminvarmaksi tietäjäksi näissä asioissa verrattuna muihin vilpittömällä mielellä toimiviin? Mietipä sitä. Koeta muuttaa näkökulmaa. Haluan käsitellä tätä asiaa pelkästään teoreettisella tasolla, enkä halua arvostella sinua henkilökohtaisesti sillä haluat mielestäni pelkkää hyvää ja olet liikkellä vilpittömällä mielellä. Mielestäni se on kyllä kaiken pointti.

        Jeesus on ehkä sinulle kuitenkin peräisin koulun uskontotunnilta tuttu korkein henkiolento, siksi olet siihen itse sosiaalistunut. Mutta mitä, jos tällaista tapahtuisi vaikka jonkun sademetsän alkuasukasheimoon kuuluvalle Jeesuksesta kuulemattomalle ihmiselle tai toisuskoiselle, vaikka juutalaiselle tai hindulle? Kuvittelepa, että sinua käskettäisiin tällaisessa tapauksessa pyytämään apua Shivalta tai Visnulta tms.. Jeesus ei ole hindulle mikään korkein henkiolento eikä edes merkitse heille mitään.

        Kyse on vaan kulttuurisista ilmentymistä, jota sinä edustat omalla tavallasi. Koet löytäneesi jotain oikeaa, ja se on tärkeää.

        Paitsi että kuului henkilö mihin uskontoon tahansa, hän saa Jeesuksen avulla silti ajettua hengen, kuin hengen pois kiusaamasta. Tämä on totuus, halusitte tai ette.


    • timja82

      Läppärillä on linux eli sen ei pitäisi ilman eri komentoja paljoa puuhailla ylimääräisiä. Vessakäynnillä todellakin olin vain muutaman minuutin ja unohdin tallentaa. Jätin koneen pyörimään ihan normaalisti. Nyt muistui mieleeni että kerran kone on myös mennyt päälle. Siis niin, että joku olisi kannen avannut, painanut virtanappia ja laittanut kannen kiinni. Läppärin virtajohto toimii moitteettomasti.

      Mieheni Isotädin maljakkoa kohtaa minulla ei ole antipatioita. En tuntenut tätiä enkä tunne inhoa ketään siihen liittyvää kohtaan.

      Vieressä istumiseen unohdin lisätä sen että isosiskoni oli kylässä, surffasi netissä ja jutteli minulle vaikka kuinka kauan. Minä en kuullut kun keittiössä istuin tiskikoneen hurinassa. Hän sitten silmät pyöreinä tuli luokseni että oli jutellut minulle vaikka kuinka kauan ja oli kuvitellut minun istuvan nojatuolissa selkänsä takana.

      Tippuvia tavaroita ovat olleet mm. vauva-aikainen nalle (kaapin päällä), postipino, sakset, kaukosäätimet, wiin vastaanotin (jonka johto on laitettu television jalustan alle pitämään se paikoillaan), muistitikut, papereita, puhelinluettelo... kaikki suht kevyitä ja yleensä keskellä pöytää tai naulakossa. Kerran tippui pyyhe kuivaustelineestä. Enkä nyt tarkoita, että pyyhe olisi vaan tippunut, vaan pyyhe oli mytyssä lattialta selvästi telineen ulkopuolella eikä siinä kohtaa mihin sen olin laittanut. En ole kävellyt unissani enää teiniaikojen jälkeen ja ketään muuta ei ollut asunnossa.

      Kerran laitoin kameran kuvaamaan lemmikkini puuhastelua ja menin pois huoneesta. Takaisin tullessani huomasin, että kamera oli lattialla. Katsoin videon monta kertaa kun leikkasin sitä tippumisosuutta pois eikä ikinä ennen tätä päivää tullut mieleen että olisin voinut tarkistaa myös ne pari sekuntia ennen kuin kamera tippui. Kamera tippui pöydältä, jossa se oli tuettuna ja vielä niin kuin se olisi pyyhkäisty alas - ei niin kuin se vain olisi kierähtänyt lattialle. Hävitin vaan sen alkuperäisen videon etten voi nyt sitä uudelleen katsoa.

      Ha, tulipa nyt mieleen että ensi viikolla on pyhäinmiesten päiväkin. Tämä ei kuitenkaan ole mikään kekrikummitusjuttu enkä ole katsonut viime aikoina kauhuelokuvia. Zombieleffoja kylläkin.

      • Robotti_

        kävelet unissasi jos sulla on ollut aikaisemminkin taipumusta. Ja temporaaliepilepsiassa on automaattitoimintaa, ihminen voi tehdä kaikenlaista eikä kohta enää muista tehneensä sitä. Toimii ikäänkuin robotti siis.


      • timja82
        Robotti_ kirjoitti:

        kävelet unissasi jos sulla on ollut aikaisemminkin taipumusta. Ja temporaaliepilepsiassa on automaattitoimintaa, ihminen voi tehdä kaikenlaista eikä kohta enää muista tehneensä sitä. Toimii ikäänkuin robotti siis.

        En ole koskaan kävellyt unissa, edes penskana. Enkä yökastellut. Enkä kärsinyt kauhukohtauksista yöllä, en paniikkihäiriöstä tai paniikkikohtauksista, en syömishäiriöistä - usko pois, olen miettinyt nämä puhki ja lääkärin kanssa olen tosiaan keskustellut useamman kerran..

        Epilepsia kun on, niin näkyy pääkuvassa niitä... öö.. no, jotain pesäkkeentapaisia eikä niitä näkynyt. Kuten sanoin, pää on tutkittu.


      • Esim.
        Robotti_ kirjoitti:

        kävelet unissasi jos sulla on ollut aikaisemminkin taipumusta. Ja temporaaliepilepsiassa on automaattitoimintaa, ihminen voi tehdä kaikenlaista eikä kohta enää muista tehneensä sitä. Toimii ikäänkuin robotti siis.

        Et näköjään tiedä mitään henkimaailman toimista. Puhut temporaaliepilepsian mahdollisuudesta, muttet ota huomioon, että hajun, ym. ilmiöiden kokijoita on muitakin kuin ap.kirjoittaja. Älä vain nyt ala tarinoida jostain joukkohysteriasta tai- psykoosista! Selvästikin joku henki on kiinnittynyt tähän asuntoon. Neuvoisin laittamaan suolaa jokaiseen oviaukkoon, polttamaan salviaa ja ääneen käskemään tuo rauhaton sielu sinne, mihin hänelle on paikka valmistettu.


      • emme ole yksin vaan

        Asenna kamera kuvaamaan huoneistoa?

        ps. äläkä pelkää, se vain ruokkii tunnelmaa.
        Koti on sinun!


      • timja82
        timja82 kirjoitti:

        En ole koskaan kävellyt unissa, edes penskana. Enkä yökastellut. Enkä kärsinyt kauhukohtauksista yöllä, en paniikkihäiriöstä tai paniikkikohtauksista, en syömishäiriöistä - usko pois, olen miettinyt nämä puhki ja lääkärin kanssa olen tosiaan keskustellut useamman kerran..

        Epilepsia kun on, niin näkyy pääkuvassa niitä... öö.. no, jotain pesäkkeentapaisia eikä niitä näkynyt. Kuten sanoin, pää on tutkittu.

        Niin, minä en ole koskaan kävellyt unissani, mutta pikkusiskoista molemmat ovat. Heilläkin se kyllä loppui tuossa seitsemäntoista korvilla.. Äitikään ei muista minun kävelleen eikä itsekään muista kävelleensä. Ei siis selity unissakävelyllä. Mieheni äidiltä kysyin eikä hänelläkään ole ollut taipumusta siihen..


      • 4+1
        Esim. kirjoitti:

        Et näköjään tiedä mitään henkimaailman toimista. Puhut temporaaliepilepsian mahdollisuudesta, muttet ota huomioon, että hajun, ym. ilmiöiden kokijoita on muitakin kuin ap.kirjoittaja. Älä vain nyt ala tarinoida jostain joukkohysteriasta tai- psykoosista! Selvästikin joku henki on kiinnittynyt tähän asuntoon. Neuvoisin laittamaan suolaa jokaiseen oviaukkoon, polttamaan salviaa ja ääneen käskemään tuo rauhaton sielu sinne, mihin hänelle on paikka valmistettu.

        Ja mitenhän tuo sinun olettamasi voidaan varmistaa?

        Et ilmeisesti tiedä, että asioilla voi olla täysin luonnolliset ja tieteelliset selitykset.

        Mitenhän ollaan todettu, että salvan polttaminen auttaa? Tai, ettei henget pääse kulkemaan seinien läpi? Kertoiko henget senkin sinulle?


      • Razorist
        emme ole yksin vaan kirjoitti:

        Asenna kamera kuvaamaan huoneistoa?

        ps. äläkä pelkää, se vain ruokkii tunnelmaa.
        Koti on sinun!

        Ja jos tulee hyvää matskua, ni sitten vaan julkaisemaan leffa nimellä Paranormal Activity 3. Voitte saada siitä vielä hyvät rahat! =)


      • CASPER KUMMITUS PÖÖÖ

        sinuna veisin divaanin vaihtoon jos on vielä takuu voimassa ja mitä mädän löyhkään eteisessä tullee niin sano miehellesi että pidättelee pierua ulos asti. ja lopeta se oven paiskominen kun eihän semmoista rytinää vanhat kirppis rokokoot kestä ja lentää tavarat ja lehdetkin pöydiltä. ps. täytä ristikoita se pitää muistin virkeänä. hauskaa päivnjatkoa PÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ


      • 30 +
        timja82 kirjoitti:

        Niin, minä en ole koskaan kävellyt unissani, mutta pikkusiskoista molemmat ovat. Heilläkin se kyllä loppui tuossa seitsemäntoista korvilla.. Äitikään ei muista minun kävelleen eikä itsekään muista kävelleensä. Ei siis selity unissakävelyllä. Mieheni äidiltä kysyin eikä hänelläkään ole ollut taipumusta siihen..

        Aikuiset harvemmin kävelevät unissaan Mutta 1 aamu kun menin keittiöön niin lattialla nökötti kattila puolillaan vettä.. ihan keskellä lattiaa. Oli pieni yllätys oppia taas itsestään uutta. Jännittäväksi asian tekee se että on kaasuliesi/uuni yhdistelmä :))

        Olen parikymppisenä saanut sellaisen ns dejavu -näyn joka ennustu 5-6 kk päähän. se oli selkeä hetken tilanne jonka elin sitten oikeasti juuri siinä asetelmassa.

        Olisi hauskaa nähdä kummittelua.


      • timja82
        30 + kirjoitti:

        Aikuiset harvemmin kävelevät unissaan Mutta 1 aamu kun menin keittiöön niin lattialla nökötti kattila puolillaan vettä.. ihan keskellä lattiaa. Oli pieni yllätys oppia taas itsestään uutta. Jännittäväksi asian tekee se että on kaasuliesi/uuni yhdistelmä :))

        Olen parikymppisenä saanut sellaisen ns dejavu -näyn joka ennustu 5-6 kk päähän. se oli selkeä hetken tilanne jonka elin sitten oikeasti juuri siinä asetelmassa.

        Olisi hauskaa nähdä kummittelua.

        Ai, kun minä tutkitutin päätäni, niin lääkäri sanoi etteivät aikuiset yleensä kävele lainkaan unissaan, ellei ole joku kemiallinen häiriö tai tuo eräänkin ehdottama epilepsia. Lääkäri sanoi, että epilepsian olisi pitänyt näkyä niissä pääkuvissa (kaksi kertaa eri laitteissa) ja etten täytä mitään kriteereitä mielenhäiriöstä etenkin, kun muut kokevat samaa. Nyt uusin lähestysmistapa oli home.


      • Eplip
        timja82 kirjoitti:

        En ole koskaan kävellyt unissa, edes penskana. Enkä yökastellut. Enkä kärsinyt kauhukohtauksista yöllä, en paniikkihäiriöstä tai paniikkikohtauksista, en syömishäiriöistä - usko pois, olen miettinyt nämä puhki ja lääkärin kanssa olen tosiaan keskustellut useamman kerran..

        Epilepsia kun on, niin näkyy pääkuvassa niitä... öö.. no, jotain pesäkkeentapaisia eikä niitä näkynyt. Kuten sanoin, pää on tutkittu.

        Mikä tutkimus sinulle on tehty? Epilepsiaa tutkitaan EEG:llä. Ei siinä mitään pesäkkeentapaisia nähdä vaan aivosähkökäyrä.


      • jhgf
        4+1 kirjoitti:

        Ja mitenhän tuo sinun olettamasi voidaan varmistaa?

        Et ilmeisesti tiedä, että asioilla voi olla täysin luonnolliset ja tieteelliset selitykset.

        Mitenhän ollaan todettu, että salvan polttaminen auttaa? Tai, ettei henget pääse kulkemaan seinien läpi? Kertoiko henget senkin sinulle?

        Ja mitenhän tuo sinun olettamasi voidaan varmistaa? ", kysyy skeptikko.

        Kuinkahan itse sitten pystyt osoittamaan, ettei henkiä ole. Et yhtään mitenkään.


      • spooky freak
        timja82 kirjoitti:

        Niin, minä en ole koskaan kävellyt unissani, mutta pikkusiskoista molemmat ovat. Heilläkin se kyllä loppui tuossa seitsemäntoista korvilla.. Äitikään ei muista minun kävelleen eikä itsekään muista kävelleensä. Ei siis selity unissakävelyllä. Mieheni äidiltä kysyin eikä hänelläkään ole ollut taipumusta siihen..

        nii mullaki on epilepsia ja ei näkyny mitää pesäkkeitä aivojen viipalekuvissa..en tiiä mistä pesäkkeistä puhut mutta sulla on joku epilepsia tai sitte sairastat skitsofreniaa tietämättäs niinku monet monet muutki enneku ne diaknosoidaan ja lääkitään ja kas,kummitus onkin sitte poissa.voihan se ollaki että siellä joku kummitus heiluu.mullaki kerran hais kämppä mädältä mutta se johtu siitä että oli kokonainen härän sydän pakastimessa muhinu kuukauden ja sähköt poikki sen ajan,haju olikin melko funky kun pakastimen muuttopäivänä avasin.ja tavaroitakin hävis,rahaa ja kaikkee,ilmesty itestään kaikkee outoa kämppään mutta se johtu lähinnä siittä että asuin pupuhuhdassa ja siellä pyöri kaikkia retkuja.kerran sinne mun olkkarin sohvalle kuolikin yks kaveri yliannostukseen...mutta ei sen sielu sinne kämppää jääny pyöriin.ajatuksiin ja uniin kyllä viikkokausiksi.pistä video kamera nurkkaan filmaan.ja jos saat todistettua että siellä tosissaan kummitus loirii siellä sun kämpillä nii jenkeissä on pari tyyppiä jotka maksavat miljoona dollaria sille joka pystyy todistamaan jonkun "yliluonnollisen" ilmiön esim kummitus.kas kummaa mutta vielä tähän päivään asti sitä palkkiota ei kukaan ole noutanut.niin ja entinen tyttöystäväni selitti minulle olevansa vampyyri ja makaavansa ruumisarkussa eri teräaseiden seassa vaikka oikeasti makoili silmät kii sängyllä ja sitte sillä todettiinkin psykoosi.


      • spooky freak
        Eplip kirjoitti:

        Mikä tutkimus sinulle on tehty? Epilepsiaa tutkitaan EEG:llä. Ei siinä mitään pesäkkeentapaisia nähdä vaan aivosähkökäyrä.

        se on aivojen viipalekuvaus missä näkyy niitä juttuja.ja siinä toisessa ei näy ku sellane käyrä..niitä tehdään kaks niitä konekokeita.mulle molemmat mutta kuten edellämainitussa niissä ei mitää näkyny paitsi yks piikki siinä aivosähkökäyrässä..ja oon saanu yli 5 epilepsiakohtausta.


      • +Uskovainen+

        Pimeät henkivallat ovat jostakin syystä kiinnittyneet asuntoosi, se joi johtua pöydästä ja sitten itse asunnosta. Monesti on ollut niin että asunnossa, jossa kummittelee on harjoitettu noituutta, spiritismiä, meediota tai lusiferistisia rituaaleja. Ja on ehkä parempi ettet tiedäkään tarkkaan mitä asunnossa ja tapahtunut, mutta jotakin perkeleellistä asuntoosi liittyy. Elä hommaa asunnollesi missään nimessä meediota, selvinnäkijää, noitaa tai ennustajaa sillä nämä kaikki ammentavat tietonsa pimeydestä ja saatanalta, vaikka tälläiset henkilöt eivät sitä ehkä itse tiedosta. Jeesuksen Kristuksen nimessä ja veressä näiden häiritsevien henkivaltojen on lähdettävä asunnostasi. Sinä voit itse siunata Jeesukseen Kristuksen nimessä ja veressä uskovaisten kanssa asunnon ja käskeä näitä henkivaltoja jättämään asuntosi ja sinut rauhaan. Näytä näille persoonallisille hengille että asuntosi ja sinä kuulutte Jeesukselle Kristukselle. Kutsu vaikka helluntaiseurakunnasta uskovaisia se on hyvä, ei välttämättä luterilaista pappia sillä monet ovat vain leipäpappeja. On tärkeää että asunnollesi saadaan oikeasti uskovaisia henkilöitä. Kristus on sovittanut sinunkin syntisi ja murskannut vallat pimeyden hallituksilta ja valloilta ja saattanut ne julkisen häpeän alaisiksi Golgatalla. Nämä eivät ole höpöjuttuja vaan henkivalta-asioita. Ja muista nyt, kun Jumala on armossaan päästänyt nämä pahuuden henget näin lähelle sinua, niin se on sen tähden, että etsisit Herraa Jeesusta ja hänen vanhurskasta tahtoaan. Oppisit tuntemaan totuuden Raamatun sanan kautta. Toimi näiden ohjeiden mukaan, niin saat rauhan.

        T: eräs uskovainen joka joutui todella karmealla tavalla itse perkeleen pelottelemaksi.

        En tiedä osaatko englantia, jos osaat, sinun olisi hyvä katsoa nämä videot, ne selkeyttävät käsitystäsi ja sitä minkä tai oikeastaan kenen kautta saat täydellisen vapauden ja rauhan asuntoosi, sekä elämääsi.

        Atheist Howard Storm's Near Death Experience
        http://www.youtube.com/watch?v=lF7AzxplsME

        Medical Doctor has NEAR DEATH EXPERIENCE - to HELL and BACK
        http://www.youtube.com/watch?v=w-v1Fppjlvc&feature=related
        http://www.youtube.com/watch?v=OnVhKH2C1Jw&p=0A40D01C735C1D89&playnext=1&index=4

        Near Death Experience-Meets Jesus
        http://www.youtube.com/watch?v=EnRZGLkp2M4&feature=related

        Cristian Testimony what happened when he died
        http://www.youtube.com/watch?v=NPabMyVvC9s&feature=related

        Ja jotta uskoisit että nämä eivät ole keksittyjä tarinoita, myös suomenkielinen todistus:
        http://www.tv7.fi/vod/player.html?id=11219


      • ?
        timja82 kirjoitti:

        Niin, minä en ole koskaan kävellyt unissani, mutta pikkusiskoista molemmat ovat. Heilläkin se kyllä loppui tuossa seitsemäntoista korvilla.. Äitikään ei muista minun kävelleen eikä itsekään muista kävelleensä. Ei siis selity unissakävelyllä. Mieheni äidiltä kysyin eikä hänelläkään ole ollut taipumusta siihen..

        En väheksy mitenkään kokemuksiasi ja osa kummista tapauksista on kertomasi mukaan tapahtunut valveilla ollessa, mutta tuo unissakävelyasia jäi kuitenkin vaivaamaan. Kirjoitit, että: "En ole kävellyt unissani enää teiniaikojen jälkeen ja ketään muuta ei ollut asunnossa."

        Nyt kuitenkin kirjoitat:

        "Niin, minä en ole koskaan kävellyt unissani, mutta pikkusiskoista molemmat ovat."

        ????


    • mika74_017

      Olen kuullut tällaista tapahtuvan. Ikävä juttu, että joudut kamppailemaan asian kanssa yksin, koska miehesi ei ota sinua vakavasti. Itse käyttäisin pappia tai henkiparantajaa talossa ajamassa henget pois.

      • Poltergeisteri

        Kannattaa tutustua poltergeisteihin, koska usein niistä voi johtua tämänkaltaiset tempaukset. Niistä löytää tietoa ihan googlesta hakemalla, onnea matkaan!


      • timja82
        Poltergeisteri kirjoitti:

        Kannattaa tutustua poltergeisteihin, koska usein niistä voi johtua tämänkaltaiset tempaukset. Niistä löytää tietoa ihan googlesta hakemalla, onnea matkaan!

        Joo, mieheni kertoi "hyviä kummitusjuttuja" töissä ja yksi sihteeritäti neuvoi lukemaan kirjan ja luinkin sen nyt perjantaina. Olevaisen Yöpuoli oli nimeltään. Siinä on tarinoita Suomesta. Ei meillä ole mitään koputuksia, taloudessa ei asu teini-ikäisiä lapsia (vastapäisessä asunnossa kyllä yksi varhaisteini) eikä täällä koko ajan rytise. Ehkä 18 kertaa koko niiden kahden ja puolen vuoden aikana, mitä tässä ollaan asuttu.


    • v.a.t.u.t.t.a.a.

      Ihme porukkaa täälläkin kirjoittelee.
      1. Miksi pitäisi olla joku väkivaltainen kuolema kummittelun taustalla ?
      2. Miksi aina pitää todella vanha talo, että kummittelee ?

      Kyllä uusissakin kummitelee eikä todellakaan aina tarvita jotain väkivaltaista kuolemaa kummitteluun, älkää katsoko niitä höpösarjoja, kun ajatukset menee noin ahtaalle.

      • timja82

        ".. vaikkei pitäisi olla mitään syytä. Talo on 70-luvulla rakennettu, pikainen kysely vanhoilta asukkailta osoitti että ketään ei ole kuollut väkivaltaisesti eikä edes kotiinsa ennen vuotta 2004 kun joku noista vanhoista asukkaista tappoi kännissä vaimonsa. Ei tosin tässä asunnossa eikä edes rapussa."

        Ajatus meni hädässä hukkaan vissiin, kun mielestäni tuosta saattoi ymmärtää ettei ole väkivaltaisia kuolemia eikä edes kotiinsa kuolleita (tarkoitin rauhassa) paitsi tuo yksi eri rapussa..

        Ensimmäiset höpösarjani sitäpaitsi katsoin vasta nyt, kun kaveri lähetti jenkkilästä Ghost Huntersia DVD:llä kun hälle asiasta puhuin...


      • Big L
        timja82 kirjoitti:

        ".. vaikkei pitäisi olla mitään syytä. Talo on 70-luvulla rakennettu, pikainen kysely vanhoilta asukkailta osoitti että ketään ei ole kuollut väkivaltaisesti eikä edes kotiinsa ennen vuotta 2004 kun joku noista vanhoista asukkaista tappoi kännissä vaimonsa. Ei tosin tässä asunnossa eikä edes rapussa."

        Ajatus meni hädässä hukkaan vissiin, kun mielestäni tuosta saattoi ymmärtää ettei ole väkivaltaisia kuolemia eikä edes kotiinsa kuolleita (tarkoitin rauhassa) paitsi tuo yksi eri rapussa..

        Ensimmäiset höpösarjani sitäpaitsi katsoin vasta nyt, kun kaveri lähetti jenkkilästä Ghost Huntersia DVD:llä kun hälle asiasta puhuin...

        En usko!


      • Rauha Reima
        timja82 kirjoitti:

        ".. vaikkei pitäisi olla mitään syytä. Talo on 70-luvulla rakennettu, pikainen kysely vanhoilta asukkailta osoitti että ketään ei ole kuollut väkivaltaisesti eikä edes kotiinsa ennen vuotta 2004 kun joku noista vanhoista asukkaista tappoi kännissä vaimonsa. Ei tosin tässä asunnossa eikä edes rapussa."

        Ajatus meni hädässä hukkaan vissiin, kun mielestäni tuosta saattoi ymmärtää ettei ole väkivaltaisia kuolemia eikä edes kotiinsa kuolleita (tarkoitin rauhassa) paitsi tuo yksi eri rapussa..

        Ensimmäiset höpösarjani sitäpaitsi katsoin vasta nyt, kun kaveri lähetti jenkkilästä Ghost Huntersia DVD:llä kun hälle asiasta puhuin...

        Minä olen lukenut ja kuullut vuosien varrella paljon samankaltaisia kertomuksia. Henkivaltoja on monenlaisia. Ne pitävät huomiosta ja ehkä saavat siitä lisää voimaakin. Ne voivat tarttua esineisiin tai rakennuksiin. En tiedä lähtisikö se jos hävittäisit sen pöydän jonka mukana uskot sen tulleen. Voi olla että se pääsi nyt tarttumaan asuntoonne ja haluaa asua siellä ja kiusata teitä. Koeta saada miehesi nyt uskomaan, että te tarvitsette jonkun karkottamaan kiusanhengen ja siunaamaan kotinne. Siis kristityn uskovaisen, mieluiten miespuolisen henkilön. Uskovaista luterilaista pappia ei välttämättä löydy enää kovin helposti eivätkä he usko pimeyden henkimaailman olemassaoloon keskuudessamme. Katolisilla papeilla on enemmän kokemusta ja tietoa kuin luterilaisilla.

        Joku henkiparantaja-selvänäkijä-meedio ei kykene karkottamaan näitä henkiä, vaikka heillä onkin enemmän tietoa koska he ovat jatkuvasti tekemisissä näiden kanssa. He ovat itse antaneet näille vallan heihin, ja ovat näissä kiinni vaikka luulevat joko hallitsevansa tai olevansa tasavertaisia.
        Älä pelkää, äläkä kiinnitä liikaa huomiota kiusaajaan, äläkä ala sen kanssa kaveeraamaan. Pois se on ajettava. Kodin siunaaminen on tärkeää että se pysyy poissa.


      • 15+1
        Rauha Reima kirjoitti:

        Minä olen lukenut ja kuullut vuosien varrella paljon samankaltaisia kertomuksia. Henkivaltoja on monenlaisia. Ne pitävät huomiosta ja ehkä saavat siitä lisää voimaakin. Ne voivat tarttua esineisiin tai rakennuksiin. En tiedä lähtisikö se jos hävittäisit sen pöydän jonka mukana uskot sen tulleen. Voi olla että se pääsi nyt tarttumaan asuntoonne ja haluaa asua siellä ja kiusata teitä. Koeta saada miehesi nyt uskomaan, että te tarvitsette jonkun karkottamaan kiusanhengen ja siunaamaan kotinne. Siis kristityn uskovaisen, mieluiten miespuolisen henkilön. Uskovaista luterilaista pappia ei välttämättä löydy enää kovin helposti eivätkä he usko pimeyden henkimaailman olemassaoloon keskuudessamme. Katolisilla papeilla on enemmän kokemusta ja tietoa kuin luterilaisilla.

        Joku henkiparantaja-selvänäkijä-meedio ei kykene karkottamaan näitä henkiä, vaikka heillä onkin enemmän tietoa koska he ovat jatkuvasti tekemisissä näiden kanssa. He ovat itse antaneet näille vallan heihin, ja ovat näissä kiinni vaikka luulevat joko hallitsevansa tai olevansa tasavertaisia.
        Älä pelkää, äläkä kiinnitä liikaa huomiota kiusaajaan, äläkä ala sen kanssa kaveeraamaan. Pois se on ajettava. Kodin siunaaminen on tärkeää että se pysyy poissa.

        Niillä tavaroiden tippumisilla jne ei voi olla mitään luonnollista selitystä? Aina on pakko olla kyseessä henki/kummitus tms.

        Eräskin tuttava, joka uskoi henkiin, näytti minulle todisteita henkien olemassaolosta. Olivat nimittäin niin naurettavia juttuja. Kameran salaman aiheuttamia heijastumia pinnoista jne joita väitti hengiksi. Otti kuvia usvasta ja sitten tietokoneella suurensi kuvaa ja yritti nähdä sumusta erilaisia "henkihahmoja".


      • kaikkea kokenut
        15+1 kirjoitti:

        Niillä tavaroiden tippumisilla jne ei voi olla mitään luonnollista selitystä? Aina on pakko olla kyseessä henki/kummitus tms.

        Eräskin tuttava, joka uskoi henkiin, näytti minulle todisteita henkien olemassaolosta. Olivat nimittäin niin naurettavia juttuja. Kameran salaman aiheuttamia heijastumia pinnoista jne joita väitti hengiksi. Otti kuvia usvasta ja sitten tietokoneella suurensi kuvaa ja yritti nähdä sumusta erilaisia "henkihahmoja".

        Tavaroita tippuu omia aikojaan vaikkei mitään kummituksia olisi, satun tietämään, kun olen asunut kummistustalossa (siellä ei muuten tavaroita tippunut, vaan oli ihan toinen meininki, tiesin jo ensi kertaa sinne mennessä ettei asiat ole sitä miltä näyttävät) ja enemmän olen asunut ei-kummitustaloissa. Kumma että ei-kummitustaloissa tippuu tavaroita, penskana sain kattilankin päähän tiskatessa, eikä käynyt mielessäkään, että kummittelisi, se vaan tipahti avoinaisesta kuivauskaapista.

        Minulla on kaikissa kuvissa vain kummituksia, niistä ei saa mitään selvää mitä olen kuvannut, meitä kaikkia ei ole luotu ottamaan valokuvia, tulee heijastuksia ja käsi tärähtää jne.

        Ja uskonto ei auta näissä asioissa, sen tiedän.


      • zhonka
        kaikkea kokenut kirjoitti:

        Tavaroita tippuu omia aikojaan vaikkei mitään kummituksia olisi, satun tietämään, kun olen asunut kummistustalossa (siellä ei muuten tavaroita tippunut, vaan oli ihan toinen meininki, tiesin jo ensi kertaa sinne mennessä ettei asiat ole sitä miltä näyttävät) ja enemmän olen asunut ei-kummitustaloissa. Kumma että ei-kummitustaloissa tippuu tavaroita, penskana sain kattilankin päähän tiskatessa, eikä käynyt mielessäkään, että kummittelisi, se vaan tipahti avoinaisesta kuivauskaapista.

        Minulla on kaikissa kuvissa vain kummituksia, niistä ei saa mitään selvää mitä olen kuvannut, meitä kaikkia ei ole luotu ottamaan valokuvia, tulee heijastuksia ja käsi tärähtää jne.

        Ja uskonto ei auta näissä asioissa, sen tiedän.

        Ja miten erottaa kummituksen pudottaman ja omia aikojaan putoavan tavaran?

        Millaisia ne kummitusten ottamat kuvat on? Uskaltaisitko laittaa jakeluun? Eihän tärähdys/heijastus ainakaan ole mitään kummitukseen liittyvää.


      • beliver9932
        zhonka kirjoitti:

        Ja miten erottaa kummituksen pudottaman ja omia aikojaan putoavan tavaran?

        Millaisia ne kummitusten ottamat kuvat on? Uskaltaisitko laittaa jakeluun? Eihän tärähdys/heijastus ainakaan ole mitään kummitukseen liittyvää.

        tee kuten paranormal activitssa eli kamera kuvaamaan tapahtumia!!! videokamera siis.ja johan voit näyttää miehellesi.


      • tulen kummittelemaan
        zhonka kirjoitti:

        Ja miten erottaa kummituksen pudottaman ja omia aikojaan putoavan tavaran?

        Millaisia ne kummitusten ottamat kuvat on? Uskaltaisitko laittaa jakeluun? Eihän tärähdys/heijastus ainakaan ole mitään kummitukseen liittyvää.

        Tulen kummittelemaan,otan vain kaupasta pussin verta ja valkoisen lakanan.Paljonko maksat etukäteen?Halloween ja haunted jutut onnistuu.Kokisitte oikeaa kauhua,eikä mitään mielikuvitusjuttuja.Pientä muuta rekvisiittaa löytyy tarvittaessa mukaan.


      • minä vaan
        timja82 kirjoitti:

        ".. vaikkei pitäisi olla mitään syytä. Talo on 70-luvulla rakennettu, pikainen kysely vanhoilta asukkailta osoitti että ketään ei ole kuollut väkivaltaisesti eikä edes kotiinsa ennen vuotta 2004 kun joku noista vanhoista asukkaista tappoi kännissä vaimonsa. Ei tosin tässä asunnossa eikä edes rapussa."

        Ajatus meni hädässä hukkaan vissiin, kun mielestäni tuosta saattoi ymmärtää ettei ole väkivaltaisia kuolemia eikä edes kotiinsa kuolleita (tarkoitin rauhassa) paitsi tuo yksi eri rapussa..

        Ensimmäiset höpösarjani sitäpaitsi katsoin vasta nyt, kun kaveri lähetti jenkkilästä Ghost Huntersia DVD:llä kun hälle asiasta puhuin...

        Ensimmäisenä minulle tuli mieleen, että oletko saanut/ostanut jotain vanhaa kirpparitavaraa mutta
        vastaus olikin juttusi lopussa.Se on se lipasto, usko pois. Hankkiudu siitä eroon ja kokeile mitä tapahtuu.
        Vie se vaikka vinttiin tms.
        Itselläni on paljon kokemuksia vastaavista ja aina on loppunut kummittelut ku olen heittänyt tavarat menemään
        joista arvelin koputteluiden, tavaroiden tippumisten yms johtuneen.
        Vuosiin en ole enää uskaltanut kirppikseltä ostaa mitään tavaraa kun ei voi tietää mitä saat "kaupanpäällisenä".
        Kuten joku taisi jo mainita, niin henget voivat siirtyä tavaroiden mukana.


      • ******
        zhonka kirjoitti:

        Ja miten erottaa kummituksen pudottaman ja omia aikojaan putoavan tavaran?

        Millaisia ne kummitusten ottamat kuvat on? Uskaltaisitko laittaa jakeluun? Eihän tärähdys/heijastus ainakaan ole mitään kummitukseen liittyvää.

        Ja kyllä sen tietää milloin kummittelee, jos niistä on kokemusta, niitä kokemuksia joko on tai sitten ei. Astioitten tippuminen ei ole merkki kummituksesta, kyllä siinä on paljon muutakin, muutenkin sen aistii jo heti ulkoa, ettei tuolla ole "kivaa".


      • rieban
        timja82 kirjoitti:

        ".. vaikkei pitäisi olla mitään syytä. Talo on 70-luvulla rakennettu, pikainen kysely vanhoilta asukkailta osoitti että ketään ei ole kuollut väkivaltaisesti eikä edes kotiinsa ennen vuotta 2004 kun joku noista vanhoista asukkaista tappoi kännissä vaimonsa. Ei tosin tässä asunnossa eikä edes rapussa."

        Ajatus meni hädässä hukkaan vissiin, kun mielestäni tuosta saattoi ymmärtää ettei ole väkivaltaisia kuolemia eikä edes kotiinsa kuolleita (tarkoitin rauhassa) paitsi tuo yksi eri rapussa..

        Ensimmäiset höpösarjani sitäpaitsi katsoin vasta nyt, kun kaveri lähetti jenkkilästä Ghost Huntersia DVD:llä kun hälle asiasta puhuin...

        Luin kaikki viestisi, ja mielipiteeni on että sinun "kummituksesi" on tullut pukeutumispöydän mukana. Joskus noita outoja asioita alkaa tapahtumaan juuri kertomallasi tavalla, jonkin vanhan tavaran mukana tulee henki, demoni ja ainoa tapa päästä niistä eroon on hävittää sellaiset tavarat, mieluiten polttamalla.
        Toki myös mainitsemasi vanha maljakko voi olla sellainen esine. Olet rohkea, eikä pelkoon olekaan aihetta, mutta tuo on kyllä äärimmäisen epämiellyttävää ja siitä kannattaa hankkiutua nopeasti eroon. Päässä sinulla ei ole mitään vikaa ja sehän oli toki jo todettukin.


      • sushikysyntä
        15+1 kirjoitti:

        Niillä tavaroiden tippumisilla jne ei voi olla mitään luonnollista selitystä? Aina on pakko olla kyseessä henki/kummitus tms.

        Eräskin tuttava, joka uskoi henkiin, näytti minulle todisteita henkien olemassaolosta. Olivat nimittäin niin naurettavia juttuja. Kameran salaman aiheuttamia heijastumia pinnoista jne joita väitti hengiksi. Otti kuvia usvasta ja sitten tietokoneella suurensi kuvaa ja yritti nähdä sumusta erilaisia "henkihahmoja".

        "Niillä tavaroiden tippumisilla jne ei voi olla mitään luonnollista selitystä? Aina on pakko olla kyseessä henki/kummitus tms.

        Eräskin tuttava, joka uskoi henkiin, näytti minulle todisteita henkien olemassaolosta. Olivat nimittäin niin naurettavia juttuja. Kameran salaman aiheuttamia heijastumia pinnoista jne joita väitti hengiksi. Otti kuvia usvasta ja sitten tietokoneella suurensi kuvaa ja yritti nähdä sumusta erilaisia "henkihahmoja". "

        Ei täällä kukaan väitä, ettei tavaroiden tippumiselle voi olla luonnollista selitystä. Useimmiten on. Mutta jos olet elänyt kohtuullisen tippumisen elämää 30 vuotta ja yhtäkkiä ympärilläsi alkaa tavaroita siirtyä ja tipahdella ilman ihmiskäden kosketusta ja järjellistä selitystä (


    • ayliah7

      Lipaston mukana on tosiaankin voinut tulla mukana henki,jonka omistuksessa tuo lipasto on aiemmin ollut. Kun puhutaan kummituksista, ovat ne yleensä henkiä, jotka ovat jostain syystä jääneet "välitilaan" oleskelemaan, eivätkä nyt itse osaa enää mennä valoon. Henget voi lähettää osaava ihminen eteenpäin, eikä heistä sen jälkeen ole haittaa. Tällä epämääräisellä melskaamisella he yrittävät vain kiinnittää ihmisten huomiota, jotta he auttaisivat. Samalla tämä on meille ihmisille henkinen elämänkoulu :).

    • johanna123

      Vielä jokunen vuosi sitten olisin pitänyt kirjoitustasi automaattisesti huuhaana. Ystävälleni on kuitenkin käynyt vähän samoin, ja hän on ihan täysjärkinen ihminen, samoin hänen miehensä ja molemmat kokivat samaa, heidän talossaan oli joku. Heille selvisi edellisiltä asukkailta että siinä oli asunut vanhempi nainen, jonka lapset pistivät hänet vanhainkotiin, mutta hän ei olisi halunnut lähteä. Ja tuo vanhempi nainen oli kuollut joitakin vuosia aikaisemmin.

      • timja82

        Miten ystävällesi kävi? Asuvatko he edelleen samassa talossa? Jos muuttivat, niin loppuiko juttu?


    • Jeesjees..

      Ihan sama erään sukulaisen kaksikerroksisessa omakotitalossa. Ovia aukeilee itsestään, tavaroita tippuu, tuntuu juuri ns. "vetävää liikettä" peitoissa ja joskus outoa kylmyyttä. Etenkin mikä on aivan selvä, mitä ei selitä millään ilmiöllä vaikka kaikki muut jotenkin voisikin, niin (usein) yläkerrassa kun 100% varmasti ei ole ketään siellä, kuuluu askelia ja muutaman kerran auennut ovi samalla. Ja vielä sellainen ovi, jonka avaaminen vaatii todella kovan liikkeen kahvasta, saa oikein kunnolla painaa.

      En ole mitenkään herkkä, enkä missään määrin ole henkilö joka miettii yliluonnollisia asioita. Mutta tuo on kummiskin selvinpäin omakohtaisena kokemuksena kahvikupin ääressä ja vuorokauden ajasta riippumatta niin usein koettua, että "pakko näemmä jotain selittämätöntäkin on olla olemassa". Kuka tahansa nuo näkisi ja kuulisi, niin mitenkään ei kykenisi selittämään vaikka olisi kuinka skeptikko. Itsekin olen iankaiken yrittänyt ajatella, "tuuli se vain oli", "Noin nyt voi tapahtua ihan koska vaan esineelle". (joskin esim. n. 20 cm hyllynreunan sisäpuolella hyllyssä olevan pienen kukkaruukun putoaminen täysin äänettömässä tyhjässä tilassa, jossa ei ole ketään lähimaillakaan, on kieltämättä hieman vaikeata selittää järkevästi). Ja muitakin kaikkia vastaavia.

      Tuo nyt on jo sellainen asia johon kaikki ovat tottuneet. Yökameraakin sinne kokeiltiin laittaa pariinkin otteeseen, mutta siihen nyt ei jäänyt mitään. Tai no...joidenkin mielestä jotka kuvaa katsoivat, jokin outo usvamainen häivähdys mutta omasta mielestäni se nyt sitten taas oli vain hämähäkinseitti jonka aamulla huomasin heiluneen juuri kyseisellä kohdalla, että olisi päässyt kameran linssinkin eteen:)

      Mutta kaippa sitä joihinkin "eri tasoihin" voi toisaalta ihan hyvinkin uskoa.. Ei sikäli niin kummallinen ajatus. Jos nyt kummitustarinoita haluaa ajatella, niin kyseisen talon historiassakin on tosin tapahtunut yksi outo hukkuminen ja yksi kohtalaisen häijysti toteutettu henkirikos sisätiloissa, eri vuosikymmenten aikana. Ja kuulemma joku tervejärkinen seonnut parissa viikossa ja vetänyt itsensä kiikkuun pihapuuhun. Mutta tästä sitten taas ei ole muuta todistetta kuin kohtalaisen viinaan menevän lähinaapurin väitteet, joista kukaan muu ei sitten tiedä mitään. Ei itsarista eikä henkilöstä joka sen olisi tehnyt... Vaikka muitakin samalla kylällä asuvia on ollut tuon väitetyn tapahtuman aikalaisina.

      Mutta ehkäpä juuri tuo pihalle hirttäytynyt on sitten ollut aave sekin joka pariksi viikoksi oli majoittunut tyhjään taloon ja näyttäytyi vain tuolle kys. naapurille illan pimetessä;) Kuulemma kun tuo henkirikoksen tekijäkin itsensä lakanalla olisi kiskaissut itsensä linnassa hieman ns. jalat irti lattiasta.. Joten jos näitä klassisia yhtymäkohtia haluaa hakea aavetaloelementtiin, niin niitä löytyy kyllä roppakaupalla.

      • timja82

        Saako kysyä, että miten sukulaisesi suhtautuivat asiaan aluksi? Meinaan, että ottivatko he asian kuten anoppini että "mänehän siitä kummittelemasta" vai menivätkö tutkituttamaan päänsä kuten minäkin? En ole ikänäni ollut mikään huuhaaihminen enkä uskovainen mihinkään suuntaan ja siksi päävika tuli minulla ensimmäisenä mieleen.

        Mikä vakuutti sinut - vai kerrotko mieheni tapaan jutun vain "hyvänä kummitusjuttuna" eteenpäin?


      • jl

        Asuimme mieheni kanssa kahden kolmikerroksisessa talossa. Ylhäällä tai alhaalla ollessamme kuulimme usein kävelyä keskikerroksessa, saman äänen kuulimme kumpikin. Tätä jatkui ainakin vuoden. Koskaan ketään ei ole nähty mutta selvästi kuulimme kävelyn äänet.


    • Tosi kko

      1. Miehesi yrittää tehdä sinua hulluksi.
      2. Avaimet ovat jollakin lähellä asuvalla kieroutuneella ihmisellä.
      3. Näet aika monipuolisia unia ja liikut unissasi.
      4. Sepität juttuja kotona ja tällä palstalla. Oletko ajatellut kirjailijan uraa?

      • timja82

        1. Mielenkiintoista. Miten hän tekisi sen esimerkiksi toiselta paikkakunnalta?

        2. Tätä kohtaa itsekin mietin, mutta en ole niin raskasuninen ettenkö heräisi jos joku tulisi ovesta sisään. Ulko-oveamme on mahdoton avata hiljaa.

        3. En liiku unissani. Kuten sanoin aiemmin, sisareni ovat teini-ikäisenä kävellet unissaan, mutta heiltä se loppui. Äitini ei muista minun koskaan kävelleen. Miehenikään unissakävelyllä juttu ei selity, koska hän ei nuorenakaan kävellyt eikä mielessään ole sellaista vikaa, mikä aikuisiällä unissakävelyn herättäisi.

        4. En ole ajatellut kirjailjan uraa. Sitä kyllä ajattelin, että kutsuisin Skepsis -seuran jäseniä meille tänne pariksi viikoksi ja lähtisin itse siksi aikaa pois.


    • Da Truth Is Out Ther

      Itse en usko kummitteluun enkä haamuihin mutta kerran, kun olin yksin kotona, kello kahdelta yöllä painuin nukkumaan, jokin veti melkein pään kohdalta peittoani pois. Peitto ei ollut takerruksissa missään. Ovet olivat lukossa turvaketjun kera. Ilmastointiluukku oli vain vähän raollaan ja ikkunat olivat kiinni. Olen vasta teini-ikäinen, olen pelännyt kylläkin pimeää ja pelkään vieläkin sitä että taloomme murtauduttaisiin kun olen yksin kotona.

    • Vampyyri.

      Vai semmoisia, pelkäävät valoa kuin vampyyrit ikään. Otapa videolle ja joku muukin voi "uskoa". Näitä ei koskaan ole saatu haastatteluun saati edes kuviin. Semmoista pään sisäistä toimintaa tuo on.

      • aspergertaijoku

        Se että nämä tälläiset tapahtumat tapahtuu usein alkuillasta, johtuu siitä että tuonpuoleiset henget tarvii tavallaan joltakin läsnäolijalta vuotavaa energiaa. Vuotaja on usein nuori, lähes lapsi, tai sairas aikuinen, joskus esim lievästi autistinen, kuten asperger joka tahattomasti, tai tietämättään, usein juuri nukahtaneena, tai miltei aamulla, auttaa henkiolentoja
        toimimaan tämänpuoleisessa todellisuudessa.
        Toiminta on usein juuri peiton nyppimistä, patjan nostelua, ym harmitonta


      • timja82

        Ei tämä meidän juttu tapahdu pimeällä tai yöaikaan pelkästään. Roskanvientireissulla iltapäivästä, kaupassakäynnin aikana alkuillasta, maljakkojuttu ihan kirkkaaseen päivänvaloon..


    • Olet herkkä ihminen. On olemassa ihmisiä joilla on tiettyjä kykyjä.He aistivat asioita tuonpuoleisesta joka
      meitä kaikkia odottaa kun siirryymme täältä iäisyyteen. Tuo on hieno kyky jota voi käyttää auttamiseen
      ja aistia monia asioita joita muut eivät huomaa.
      Itselläni on tiettyjä kykyjä joita en nyt tässä rupea luettelemaan, mutta kerron sen verran, että olen
      aikoinani "irronnut" omasta ruumiistani ja se vakuutti minut siitä, että ihmisessä on henki.
      Mutta jos analysoisin kirjoituksiasi niin kyseessä olisi henki joka haluaa näyttää sinulle ja asunnossa asuville
      jotain. Joko tuo kaappi liittyy asiaan tai huoneistossanne voi olla piilotettuna tai muurattuna seinään
      ruumis tai sitten siellä on tapahtunut kuolemantapaus (mahdollisesti rikos) joka ei ole selvinnyt oikealla tavalla. Nyt tämä henki haluaa kiinittää huomiosi jotta asia selviäisi. Tuo mädän haju liittyy voimakkaasti
      tähän asiaan. Tapaus on sattunut eteisessä tai se kaappi on jotenkin osallisena asiaan. Kuitenkin vaikuttaa siltä, että tapaus liittyisi asuntoon, koska aiemmat asukkaat mainitsivat, että siellä ei oloe ketään KUITENKAAN kuollut.Koita selsvitellä asiaa talon asukkaiden kanssa. Onko joskus ollut jotain hämärää
      tapahtumaa.(Tulee mieleen tapaus jossa talon seinästä löytyi ruumis muurattuna.)
      No eipä tällä erää enempää
      T
      Kaitzu

      • timja82

        Kyselin parilta mummolta tuosta naapurirapusta ja sanoivat, että ihan rauhallinen taloyhtiö ollut. He ovat asuneet alusta saakka talossa. Ihmiset ovat aika hyvin kuolleet sairaalassa tässä talossa ja yksi ainoa väkivaltapaus oli tuolta ihan talon toisesta päästä (asumme A:ssa, tapaus oli C:ssä), kun humalainen tappoi eukkonsa. Siitäkin on kuusi vuotta aikaa.

        Tämä on elementtitalo, eli elementtiin oli aika mahdotonta "muurata" ruumista, kun se ei kuitenkaan ole järjettömän paksu.. Ellei ollut kyse tosi ohuesta ihmisestä.


      • scabb
        timja82 kirjoitti:

        Kyselin parilta mummolta tuosta naapurirapusta ja sanoivat, että ihan rauhallinen taloyhtiö ollut. He ovat asuneet alusta saakka talossa. Ihmiset ovat aika hyvin kuolleet sairaalassa tässä talossa ja yksi ainoa väkivaltapaus oli tuolta ihan talon toisesta päästä (asumme A:ssa, tapaus oli C:ssä), kun humalainen tappoi eukkonsa. Siitäkin on kuusi vuotta aikaa.

        Tämä on elementtitalo, eli elementtiin oli aika mahdotonta "muurata" ruumista, kun se ei kuitenkaan ole järjettömän paksu.. Ellei ollut kyse tosi ohuesta ihmisestä.

        vaikea tällainen juttu. Kuten sanottu, voi olla selvittämätön murha tai kuolemantapaus johon liittyy
        jotain selvittämätöntä. Se haju on käsittämätön. Miten kauan tuo "kummittelu" on jatkunut?
        Onko ala- ja yläkerran ihmiset kunnossa? Jos se johtuu kaapista voipi olla pakko kantaa se jonnekin muualle
        vaikka kellariin.Kova homma tietty....
        T
        Kaitzu


      • +Uskovainen+
        timja82 kirjoitti:

        Kyselin parilta mummolta tuosta naapurirapusta ja sanoivat, että ihan rauhallinen taloyhtiö ollut. He ovat asuneet alusta saakka talossa. Ihmiset ovat aika hyvin kuolleet sairaalassa tässä talossa ja yksi ainoa väkivaltapaus oli tuolta ihan talon toisesta päästä (asumme A:ssa, tapaus oli C:ssä), kun humalainen tappoi eukkonsa. Siitäkin on kuusi vuotta aikaa.

        Tämä on elementtitalo, eli elementtiin oli aika mahdotonta "muurata" ruumista, kun se ei kuitenkaan ole järjettömän paksu.. Ellei ollut kyse tosi ohuesta ihmisestä.

        Pimeät henkivallat ovat jostakin syystä kiinnittyneet asuntoosi, se joi johtua pöydästä ja sitten itse asunnosta. Monesti on ollut niin että asunnossa, jossa kummittelee on harjoitettu noituutta, spiritismiä, meediota tai lusiferistisia rituaaleja. Ja on ehkä parempi ettet tiedäkään tarkkaan mitä asunnossa ja tapahtunut, mutta jotakin perkeleellistä asuntoosi liittyy. Elä hommaa asunnollesi missään nimessä meediota, selvinnäkijää, noitaa tai ennustajaa sillä nämä kaikki ammentavat tietonsa pimeydestä ja saatanalta, vaikka tälläiset henkilöt eivät sitä ehkä itse tiedosta. Jeesuksen Kristuksen nimessä ja veressä näiden häiritsevien henkivaltojen on lähdettävä asunnostasi. Sinä voit itse siunata Jeesukseen Kristuksen nimessä ja veressä uskovaisten kanssa asunnon ja käskeä näitä henkivaltoja jättämään asuntosi ja sinut rauhaan. Näytä näille persoonallisille hengille että asuntosi ja sinä kuulutte Jeesukselle Kristukselle. Kutsu vaikka helluntaiseurakunnasta uskovaisia se on hyvä, ei välttämättä luterilaista pappia sillä monet ovat vain leipäpappeja. On tärkeää että asunnollesi saadaan oikeasti uskovaisia henkilöitä. Kristus on sovittanut sinunkin syntisi ja murskannut vallat pimeyden hallituksilta ja valloilta ja saattanut ne julkisen häpeän alaisiksi Golgatalla. Nämä eivät ole höpöjuttuja vaan henkivalta-asioita. Ja muista nyt, kun Jumala on armossaan päästänyt nämä pahuuden henget näin lähelle sinua, niin se on sen tähden, että etsisit Herraa Jeesusta ja hänen vanhurskasta tahtoaan. Oppisit tuntemaan totuuden Raamatun sanan kautta. Toimi näiden ohjeiden mukaan, niin saat rauhan.

        T: eräs uskovainen joka joutui todella karmealla tavalla itse perkeleen pelottelemaksi.

        En tiedä osaatko englantia, jos osaat, sinun olisi hyvä katsoa nämä videot, ne selkeyttävät käsitystäsi ja sitä minkä tai oikeastaan kenen kautta saat täydellisen vapauden ja rauhan asuntoosi, sekä elämääsi.

        Atheist Howard Storm's Near Death Experience
        http://www.youtube.com/watch?v=lF7AzxplsME

        Medical Doctor has NEAR DEATH EXPERIENCE - to HELL and BACK
        http://www.youtube.com/watch?v=w-v1Fppjlvc&feature=related
        http://www.youtube.com/watch?v=OnVhKH2C1Jw&p=0A40D01C735C1D89&playnext=1&index=4

        Near Death Experience-Meets Jesus
        http://www.youtube.com/watch?v=EnRZGLkp2M4&feature=related

        Cristian Testimony what happened when he died
        http://www.youtube.com/watch?v=NPabMyVvC9s&feature=related

        Ja jotta uskoisit että nämä eivät ole keksittyjä tarinoita, myös suomenkielinen todistus:
        http://www.tv7.fi/vod/player.html?id=11219


      • kuollut....
        timja82 kirjoitti:

        Kyselin parilta mummolta tuosta naapurirapusta ja sanoivat, että ihan rauhallinen taloyhtiö ollut. He ovat asuneet alusta saakka talossa. Ihmiset ovat aika hyvin kuolleet sairaalassa tässä talossa ja yksi ainoa väkivaltapaus oli tuolta ihan talon toisesta päästä (asumme A:ssa, tapaus oli C:ssä), kun humalainen tappoi eukkonsa. Siitäkin on kuusi vuotta aikaa.

        Tämä on elementtitalo, eli elementtiin oli aika mahdotonta "muurata" ruumista, kun se ei kuitenkaan ole järjettömän paksu.. Ellei ollut kyse tosi ohuesta ihmisestä.

        rakennus vaiheessa juuri tuossa teidän kämpän kohdalla 1970 ei ollu nuo rakennus turvallisuus asiat ihankaan ok viellä..


    • 17v-------

      Meillä kuuluu olohuoneesta 1 ja 2kk sitten kuolleiden hamstereiden juoksupyörien ääniä, vaikka 1 niistä on heitetty pois ja toinen on parvekkeella eikä mitään mahdollisuutta kuulla sen pyörivän sieltä.

      En ainakaa ennen uskonu kummitteluun..

    • Auttaja

      Jos on tapahtunut jatkuvasti niin suosittelen meedion joka etsii energiaa aaveista ja kuuleen aaveiden kertovan, tai quija- lautan hankintaan jonka se auttaa...

      • H. Aamusi

        S..tanan hauska juttu, niin paljo nauratti että kaadoin kahvit näppikselle ja osan syliin, ei naurata enää.

        Oikeasti sullahan on tasan kaksi vaihtoehtoa, joko haamujengi kylään tai parempi lääkitys, nykyinen ei selvästikkään toimi.

        Mutta älä välitä, paremmin sulla kuitenkin menee kuin tolla auttajalla, sekä tällä muulla ryhmällä joka jo innosta kiljuen viskoo vihkivettä vähän joka paikkaan, ja varmuuden vuoksi polttelee salviaa, toivottavasti ei mitään muuta.

        Muista myös että se suolan käyttökään ei ole hyvästä.
        Pidäthän meidät ajan tasalla kun taas sattuu jotain veret seisauttavaa, yritän jatkossa välttää kahvin juontia tämän palstan parissa.

        Lopuksi, ei sitte aleta kummitusten kanssa sillee, se ei pääty hyvin.


      • kielletythedelmät

        "niin suosittelen meedion joka etsii energiaa aaveista ja kuuleen aaveiden kertovan, tai quija- lautan hankintaan jonka se auttaa... "

        Tarinanaan kantaa ottamatta olen kuitenkin sitä mieltä että kristityn eikä muidenkaan pidä touhuta noiden asioiden parissa.


      • Illan virkku
        H. Aamusi kirjoitti:

        S..tanan hauska juttu, niin paljo nauratti että kaadoin kahvit näppikselle ja osan syliin, ei naurata enää.

        Oikeasti sullahan on tasan kaksi vaihtoehtoa, joko haamujengi kylään tai parempi lääkitys, nykyinen ei selvästikkään toimi.

        Mutta älä välitä, paremmin sulla kuitenkin menee kuin tolla auttajalla, sekä tällä muulla ryhmällä joka jo innosta kiljuen viskoo vihkivettä vähän joka paikkaan, ja varmuuden vuoksi polttelee salviaa, toivottavasti ei mitään muuta.

        Muista myös että se suolan käyttökään ei ole hyvästä.
        Pidäthän meidät ajan tasalla kun taas sattuu jotain veret seisauttavaa, yritän jatkossa välttää kahvin juontia tämän palstan parissa.

        Lopuksi, ei sitte aleta kummitusten kanssa sillee, se ei pääty hyvin.

        Minä nauran vedet silmissä sinun (H.AAMUSI) juttua.
        Kyllä näitä on kiva lukea. Huumori se on joka jyllää.
        Niinkuin aloittajallakin.


    • Laulamalla paras

      Kirjeestäsi ainakin sen huomaa kuinka välinpitämättömältä puolestaan miehesi vaikuttaa. Niinkuin hän olisi sokea sille mitä muille ihmisille kuuluu. Ehkä hän ei ottaisi todesta vaikka olisi paikanpäällä todistamassa minkälainen remmi asiantuntijoita konkreettisine todistuksineen.

      Itselläni ei ole ollut koskaan vastaavanlaisia kokemuksia, mutten ollenkaan epäile kertomaasi. Paljon on tutuillani ja sukulaisilla ollut vastaavanlaisia kokemuksia.

      Olen käynyt erästä vaihtoehtoista laulukoulua aikoinaan. Siellä tuli puhetta erään opettajan luennolla tuollaisista tapahtumista. Hän sanoi, että laulaminen niissä tiloissa auttaa. Itselläni on kyllä vuosien mittaan ollut hyvin monenlaisia asuntoja elämäni varrella ja tuon laulukoulun jälkeen (12vuotta) olen asunnoissani laulanut kun sitä muutenkin tykkään tehdä ja ainakin ilmapiiri ympärilläni on parantunut.

      Toivon, että miehesi asenne muuttuisi ja että asuntonne seestyisi.

      t:Laulaja

    • 7+10

      Mutta hieman vakavammin...
      Itse en usko yliluonnollisuuksiin mutta pidän silti mielen avoinna, että jos sittenkin. Niinpä mieleen tulee muutama vaihtoehto.

      1. Eteisen pöytä liittyy henkimaailmaan. Pöydällä on ehkä pelattu spritismiä tai säilytetty ouja lautaa siinä.
      2. Eteisen lattian alla on ruumis. Joku on murhattu ja ruumis piilotettu taloon. Ruumiskoiraa voi auttaa tämän vaihtoehdon pois sulkemiseen tai ruumiin löytämisessä.
      3. Oletko itse aina paikalla tai lähellä kun näitä tapahtuu? Ehkä sinulla itselläsi on yliluonnollisia kykyjä, tai toimit kanavana.

      • timja82

        Kuten sanoin, että muutaman kerran juttuja on tapahtunut, kun ketään ei ole kotona. Tuossa yksi kommentoija ehdotti, että joku kävisi meidän asunnossa sillä välin kun ollaan poissa, se mahdollisuus ei tosin selitä miksi kaikkea tapahtuu myös silloin, kun ollaan kotona. Meillä on ihan tunnollinen huoltoyhtiö, eli en usko niiden noin vain kävelevän sisälle ja heittelevän postit pitkin lattioita ja siirtelemässä tavaroita. Ellei sitten joku pilaile julmasti.

        Nämä betonihirviötalot on rakennettu niin, että betonilattiaa ei "valeta" paikan päällä, vaan elementit tuodaan tehtaalta. Elementti on noin 40-senttinen paksuudeltaan, eli pitäisi aika kaponen raato olla lattian alla.


      • paskaartwetwetwettwe
        timja82 kirjoitti:

        Kuten sanoin, että muutaman kerran juttuja on tapahtunut, kun ketään ei ole kotona. Tuossa yksi kommentoija ehdotti, että joku kävisi meidän asunnossa sillä välin kun ollaan poissa, se mahdollisuus ei tosin selitä miksi kaikkea tapahtuu myös silloin, kun ollaan kotona. Meillä on ihan tunnollinen huoltoyhtiö, eli en usko niiden noin vain kävelevän sisälle ja heittelevän postit pitkin lattioita ja siirtelemässä tavaroita. Ellei sitten joku pilaile julmasti.

        Nämä betonihirviötalot on rakennettu niin, että betonilattiaa ei "valeta" paikan päällä, vaan elementit tuodaan tehtaalta. Elementti on noin 40-senttinen paksuudeltaan, eli pitäisi aika kaponen raato olla lattian alla.

        nimiitäin puhut kuin mies ,ykskään akka ei tiedä hevonpersettä mistään valuista tai elementeistä. sen lisäks toi sun mies muka on aina välittämättä vaik selittäsit sille et joo aave kävi ottaa suihin yms..mut ihan hyvä tarina muuten


      • timja82
        paskaartwetwetwettwe kirjoitti:

        nimiitäin puhut kuin mies ,ykskään akka ei tiedä hevonpersettä mistään valuista tai elementeistä. sen lisäks toi sun mies muka on aina välittämättä vaik selittäsit sille et joo aave kävi ottaa suihin yms..mut ihan hyvä tarina muuten

        Satun tietämään asian, kun itse olen arkkitehti. Sitä oppii koulussa yhtä sun toista.


    • juu siis minäkin asustelen pien kerros talossa ja omassa vuokra huoneistossanikin mielestäni kummitelee välillä suorastaan tuntee että joku on LÄSNÄ ja takapihan oveen kuuluu kopahtelua aivan kun joku selvästi koputaisi taka oveeni 2-3kertaa sitten kun menen katsomaan niin sielä ei ole ketään ja olen ottanut huomioon myös sen että puista lentävät kävyt yms mutta mitään selkeää selitystä en ole keksinyt ylä kertalaiset jos sulkevat ovensa ni se kuulostaa erilaiselta mutta tämä on selkeä koputus ja usein miten loppunut siihen kun en ole enään mennyt katelemaan taka ovea että onko sielä joku vai ei mutta myös olen huomanut sen jatkuvan jos itse lähden mukaan siihen joten suositelisin sinullekin älä välitä siitä vaikka se tuntuukin selkäpiitä karmivalta se lopuu kun et noteeraa mitään

      • spookyfreak

        ne ovat pikkulintuja jotka koputtelee..mullaki tossa pikkulinnut harvakseltaa koputtelee ikkunan väleistä kaikkia hyänteisiä ,nokkivat sikaflex eristeitäkin seinien väleistä ja en tiiä miks ne koputtelee ne linnut.ne o lintuja.


    • Saisinkos mää tulla kattomaan?

    • Ghost hunting

      tapahtunut hieman samaa lievempänä. Muutimme uuteen taloon 1999 ja keikenlaista on tapahtunut
      vuosien varrella. Juuri ennen muuttoa teimme "lopputarkastusta" valot rävähtivät palamaan
      keittiössä itsestään. Kukka-amppeleita tippunut katosta ja ikkunalaudalta.
      Emäntä herännyt keskellä yötä tunteeseen että joku silittää poskesta ja laittaa peittoa paremmin päälle :)
      Joskus herännyt tunteeseen että jokin kävelee päällä(kuin kissa)
      Poikamme(siihen aikaan (15-16v) kuullut askeleita olohuoneesta ja koirat muutaman kerran heränneet keskellä yötä ja murisseet olohuoneeseen päin. Kerran kun mossi lähti vessareissulle yöllä oli kävellyt jonkin vaalean hahmon perässä aina kodinhoitohuoneeseen asti, jossa hahmo hävisi. Se ettei heti säikähtänyt oli luullut pimeän hämärässä sitä äidikseen, luullen olleen samoilla asioilla. Hahmo oli vaikuttanut naispuoliselta.
      Tuossa kun äsken juttelimme näistä, totesimme että on ollut jo jonkin aikaa aika rauhallista.
      Voihan näille jutuille jokin luonnollinen selitys löytyä, mutta aika outoja kumminkin.
      Itseä ne ei sen kummemmin ole vaivannut, kun ovat kuitenkin noin suht rauhallisia jos vertaa noita teidän juttuja.

      • tämä toimii

        Laita pussiin mustan kissan hännästä 9 karvaa ja valkoisen hevosen hännästä 2 sitten vielä rupisammakon kolme vasenta jalkaa.Naulaa pussi komeksi viikoksi ulko-ovesi ylle . Hautaa sitten täyden kuun aikaan pussi hautausmaan portin vasemmalle puolelle. tämä täytyy tehdä puolen yön aikaan.


      • timja82

        Oletteko miettineet Skepsiksen kutsumista?

        Mieheni voisi muuten liittyä tuohon porukkaan. Ihan sama, mitä hänen omien silmiensä alla tapahtuu, niin aina löytyy selitys.


      • 12
        tämä toimii kirjoitti:

        Laita pussiin mustan kissan hännästä 9 karvaa ja valkoisen hevosen hännästä 2 sitten vielä rupisammakon kolme vasenta jalkaa.Naulaa pussi komeksi viikoksi ulko-ovesi ylle . Hautaa sitten täyden kuun aikaan pussi hautausmaan portin vasemmalle puolelle. tämä täytyy tehdä puolen yön aikaan.

        ne ajaa pahoja henkiä pois asunnosta. Kokeileppa .


    • akgjlaksd

      Saattaa pitää paikkansa. En nyt sanoisi että henki vältäämättä olisi vihamielinen, kuulostaa pikemminkin leikkimieliseltä... vaikka lemmikkejä käy sääliksi. :( raukat ovat peloissaan.

      Meilläkin on vanha omakotitalo maalla missä epäilemme että kummittelee. :) Meidän haamu vain puuhailee omiaan eikä tunnu tahtovan mitään pahaa esimerkiksi yläkerrasta usein kuuluu selviä askeleen ääniä vaikka kaikki olisivat alakerrassa. Äitini on myös kertonut miten on herännyt tunteeseen että joku on hellästi pitänyt häntä kädestä. itsekkin olen herännyt tunteeseen että joku istuisi sängyn laidalla, olen nukkunut aina kasvot seinää päin kun tuntuu että joku istuisi selän taakse viereen.
      Ei se kuitenkaan pelottavaa ole, tulee vain levollinen olo. :)

      • timja82

        Minulle tuli oikeastaan aika paha mieli, kun luin tuota juttuasi. Lähinnä kateudesta. Minulle tämä nimittäin ei ole kivaa eikä mitenkään viihdyttävää tai lohduttavaa. Mitään lohdutusta ei ole siinä, että joku vetää paiton päältäsi ja ensimmäinen ajatus on, että joku on tullut asuntoon sisälle.

        Ei ole nimittäin hitonkaan lohdullista uskoa, että on päästään vialla ja että kuvittelee tai tekee kaiken tietämättään.

        Vasta nyt vuoden lääkärissä ravaamisen ja muiden ihmisten saman asian toteamisen jälkeen alan uskoa että olen järjissäni. Samalla myös koko ajatuskuva kääntynyt toisin päin: Jos elämää on kuoleman jälkeen tuossa muodossa, niin ehkä elämän loppuminen ei olekaan niin paha asia. En minä mihinkään jumalaan usko tai muuhun raamattusoopaan. Mutta vanha ajatukseni siitä, että olemme vain eläimiä ja kuoleman jälkeen pelkkä mätänevä raato on alkanut väistyä. Siitä olen onnellinen.

        Kaverilleni jenkkeihin asiasta juttelin joku kuukausi takaperin ja hän kertoi että siellä on menossa joku ihme kummituksenjahtausbuumi. Meillä ei katsota lainkaan telkkaria (ei uskonnollisesta, vaan politiikka- ja mediavääristymäsyistä) ja elokuvamakukin on hiukan eri suuntaan noista kummitusjutuista, joten on jäänyt katsomatta kaikki uusimmat villitykset.

        Kameroita on ollut iän kaiken, ääninauhoitteita on tehty iänkaiken eikä MITÄÄN ole koskaan tarttunut nauhalle. Miksi muka nyt? Sähköä enemmän ilmassa että henget saavat energiaa? Haukotus. Ketuttaa kun aikoinaan editoin sen pätkän lemmikistäni, kun kamera tippui, sillä saisi varmasti youtubessa katsojia. Toisaalta eihän minun tai mieheni sana riittäisi siihen, että olimme eri huonessa. Pitäisi olla kamera kuvaamassa kameraa.

        MIelessäni kävi tosiaan, että Skepsiksen houkuttelisin meille. En epäile sitä, etteikö mitään tapahtuisi, koska melkein kaikki meillä käyneet kokevat jotain vaan mitä kun jotain tapahtuu? Tänään mieheni kertoi työpaikallaan tuon lauantaisen ja yksi nainen siihen kertoi, että äitinsä ollessa nuori, tämän kotikaupungissa oli jossain naapurin asunnossa ollut kummitus, jota oli todistanut moni ulkopuolinenkin. Jokainen päivälehti reposteli asian kanssa. Kaikkien Tukiaisten aikana minua ei ainakaan kiinnosta joutua jonkun seiskan kanteen. Kukaan ei uskoisi, vaan olisin seuraava valtionhörhö.


      • kdjfksdjh
        timja82 kirjoitti:

        Minulle tuli oikeastaan aika paha mieli, kun luin tuota juttuasi. Lähinnä kateudesta. Minulle tämä nimittäin ei ole kivaa eikä mitenkään viihdyttävää tai lohduttavaa. Mitään lohdutusta ei ole siinä, että joku vetää paiton päältäsi ja ensimmäinen ajatus on, että joku on tullut asuntoon sisälle.

        Ei ole nimittäin hitonkaan lohdullista uskoa, että on päästään vialla ja että kuvittelee tai tekee kaiken tietämättään.

        Vasta nyt vuoden lääkärissä ravaamisen ja muiden ihmisten saman asian toteamisen jälkeen alan uskoa että olen järjissäni. Samalla myös koko ajatuskuva kääntynyt toisin päin: Jos elämää on kuoleman jälkeen tuossa muodossa, niin ehkä elämän loppuminen ei olekaan niin paha asia. En minä mihinkään jumalaan usko tai muuhun raamattusoopaan. Mutta vanha ajatukseni siitä, että olemme vain eläimiä ja kuoleman jälkeen pelkkä mätänevä raato on alkanut väistyä. Siitä olen onnellinen.

        Kaverilleni jenkkeihin asiasta juttelin joku kuukausi takaperin ja hän kertoi että siellä on menossa joku ihme kummituksenjahtausbuumi. Meillä ei katsota lainkaan telkkaria (ei uskonnollisesta, vaan politiikka- ja mediavääristymäsyistä) ja elokuvamakukin on hiukan eri suuntaan noista kummitusjutuista, joten on jäänyt katsomatta kaikki uusimmat villitykset.

        Kameroita on ollut iän kaiken, ääninauhoitteita on tehty iänkaiken eikä MITÄÄN ole koskaan tarttunut nauhalle. Miksi muka nyt? Sähköä enemmän ilmassa että henget saavat energiaa? Haukotus. Ketuttaa kun aikoinaan editoin sen pätkän lemmikistäni, kun kamera tippui, sillä saisi varmasti youtubessa katsojia. Toisaalta eihän minun tai mieheni sana riittäisi siihen, että olimme eri huonessa. Pitäisi olla kamera kuvaamassa kameraa.

        MIelessäni kävi tosiaan, että Skepsiksen houkuttelisin meille. En epäile sitä, etteikö mitään tapahtuisi, koska melkein kaikki meillä käyneet kokevat jotain vaan mitä kun jotain tapahtuu? Tänään mieheni kertoi työpaikallaan tuon lauantaisen ja yksi nainen siihen kertoi, että äitinsä ollessa nuori, tämän kotikaupungissa oli jossain naapurin asunnossa ollut kummitus, jota oli todistanut moni ulkopuolinenkin. Jokainen päivälehti reposteli asian kanssa. Kaikkien Tukiaisten aikana minua ei ainakaan kiinnosta joutua jonkun seiskan kanteen. Kukaan ei uskoisi, vaan olisin seuraava valtionhörhö.

        Nyt on teidänkin rahahuolet ohi.

        http://www.randi.org/site/index.php/1m-challenge.html


      • Taaru
        timja82 kirjoitti:

        Minulle tuli oikeastaan aika paha mieli, kun luin tuota juttuasi. Lähinnä kateudesta. Minulle tämä nimittäin ei ole kivaa eikä mitenkään viihdyttävää tai lohduttavaa. Mitään lohdutusta ei ole siinä, että joku vetää paiton päältäsi ja ensimmäinen ajatus on, että joku on tullut asuntoon sisälle.

        Ei ole nimittäin hitonkaan lohdullista uskoa, että on päästään vialla ja että kuvittelee tai tekee kaiken tietämättään.

        Vasta nyt vuoden lääkärissä ravaamisen ja muiden ihmisten saman asian toteamisen jälkeen alan uskoa että olen järjissäni. Samalla myös koko ajatuskuva kääntynyt toisin päin: Jos elämää on kuoleman jälkeen tuossa muodossa, niin ehkä elämän loppuminen ei olekaan niin paha asia. En minä mihinkään jumalaan usko tai muuhun raamattusoopaan. Mutta vanha ajatukseni siitä, että olemme vain eläimiä ja kuoleman jälkeen pelkkä mätänevä raato on alkanut väistyä. Siitä olen onnellinen.

        Kaverilleni jenkkeihin asiasta juttelin joku kuukausi takaperin ja hän kertoi että siellä on menossa joku ihme kummituksenjahtausbuumi. Meillä ei katsota lainkaan telkkaria (ei uskonnollisesta, vaan politiikka- ja mediavääristymäsyistä) ja elokuvamakukin on hiukan eri suuntaan noista kummitusjutuista, joten on jäänyt katsomatta kaikki uusimmat villitykset.

        Kameroita on ollut iän kaiken, ääninauhoitteita on tehty iänkaiken eikä MITÄÄN ole koskaan tarttunut nauhalle. Miksi muka nyt? Sähköä enemmän ilmassa että henget saavat energiaa? Haukotus. Ketuttaa kun aikoinaan editoin sen pätkän lemmikistäni, kun kamera tippui, sillä saisi varmasti youtubessa katsojia. Toisaalta eihän minun tai mieheni sana riittäisi siihen, että olimme eri huonessa. Pitäisi olla kamera kuvaamassa kameraa.

        MIelessäni kävi tosiaan, että Skepsiksen houkuttelisin meille. En epäile sitä, etteikö mitään tapahtuisi, koska melkein kaikki meillä käyneet kokevat jotain vaan mitä kun jotain tapahtuu? Tänään mieheni kertoi työpaikallaan tuon lauantaisen ja yksi nainen siihen kertoi, että äitinsä ollessa nuori, tämän kotikaupungissa oli jossain naapurin asunnossa ollut kummitus, jota oli todistanut moni ulkopuolinenkin. Jokainen päivälehti reposteli asian kanssa. Kaikkien Tukiaisten aikana minua ei ainakaan kiinnosta joutua jonkun seiskan kanteen. Kukaan ei uskoisi, vaan olisin seuraava valtionhörhö.

        Uskon mihin uskon ja tutulta kuulostaa nuo sinun tapaukset. Muutama vuosi sitten (14 v.) muutin yksin asumaan kerrostaloon, joka oli rakennettu muistaakseni 60- 70-luvun vaihteessa. Kerroksia 7, porraskäytäviä 2,Itse muutin toiseen kerrokseen. Joka ilta nukkumaan käydessäni kuului keittiöstä kaappien ovien availua ja sulkemista. Kävin tarkistamassa...ei ketään. Kerroin äidilleni asiasta ja hän sanoi että päättäväisesti täytyy sanoa että tämä asunto on nyt minun ja se joka äänet aiheutti on väärässä paikassa. Mikä lie äänien aiheuttaja olikin sen tehtyäni voin käydä rauhallisin mielin nukkumaan, ei enää kuulunut kaappien ovien availua.


      • timja82 kirjoitti:

        Minulle tuli oikeastaan aika paha mieli, kun luin tuota juttuasi. Lähinnä kateudesta. Minulle tämä nimittäin ei ole kivaa eikä mitenkään viihdyttävää tai lohduttavaa. Mitään lohdutusta ei ole siinä, että joku vetää paiton päältäsi ja ensimmäinen ajatus on, että joku on tullut asuntoon sisälle.

        Ei ole nimittäin hitonkaan lohdullista uskoa, että on päästään vialla ja että kuvittelee tai tekee kaiken tietämättään.

        Vasta nyt vuoden lääkärissä ravaamisen ja muiden ihmisten saman asian toteamisen jälkeen alan uskoa että olen järjissäni. Samalla myös koko ajatuskuva kääntynyt toisin päin: Jos elämää on kuoleman jälkeen tuossa muodossa, niin ehkä elämän loppuminen ei olekaan niin paha asia. En minä mihinkään jumalaan usko tai muuhun raamattusoopaan. Mutta vanha ajatukseni siitä, että olemme vain eläimiä ja kuoleman jälkeen pelkkä mätänevä raato on alkanut väistyä. Siitä olen onnellinen.

        Kaverilleni jenkkeihin asiasta juttelin joku kuukausi takaperin ja hän kertoi että siellä on menossa joku ihme kummituksenjahtausbuumi. Meillä ei katsota lainkaan telkkaria (ei uskonnollisesta, vaan politiikka- ja mediavääristymäsyistä) ja elokuvamakukin on hiukan eri suuntaan noista kummitusjutuista, joten on jäänyt katsomatta kaikki uusimmat villitykset.

        Kameroita on ollut iän kaiken, ääninauhoitteita on tehty iänkaiken eikä MITÄÄN ole koskaan tarttunut nauhalle. Miksi muka nyt? Sähköä enemmän ilmassa että henget saavat energiaa? Haukotus. Ketuttaa kun aikoinaan editoin sen pätkän lemmikistäni, kun kamera tippui, sillä saisi varmasti youtubessa katsojia. Toisaalta eihän minun tai mieheni sana riittäisi siihen, että olimme eri huonessa. Pitäisi olla kamera kuvaamassa kameraa.

        MIelessäni kävi tosiaan, että Skepsiksen houkuttelisin meille. En epäile sitä, etteikö mitään tapahtuisi, koska melkein kaikki meillä käyneet kokevat jotain vaan mitä kun jotain tapahtuu? Tänään mieheni kertoi työpaikallaan tuon lauantaisen ja yksi nainen siihen kertoi, että äitinsä ollessa nuori, tämän kotikaupungissa oli jossain naapurin asunnossa ollut kummitus, jota oli todistanut moni ulkopuolinenkin. Jokainen päivälehti reposteli asian kanssa. Kaikkien Tukiaisten aikana minua ei ainakaan kiinnosta joutua jonkun seiskan kanteen. Kukaan ei uskoisi, vaan olisin seuraava valtionhörhö.

        Meillä nämä sieluiset tuntuu tulevan useasti kun olen menossa nukkumaan,seuraavat makkariin ja sitten alkaa kylmä ilma virrata pitkin huonetta,niin kylmä että tärisen ja hapuilen peittoa korville lämmittämään.Sanon sille hengelle että lähtisi pois ja antaisi minun nukkua,yleensä niin tekeekin.Tunne on todella epämiellyttävä ja pelottavakin.Tätä tapahtunut jo pidempään ja joinain iltoina ei mitään viluja:)Välillä sohvalla istuessani sama kylmyys on olemassa,se pyyhkäisee tai toisinaan jää jopa kauemmaksi ajaksi paikoilleen,kunnes häipyy.Kaikki tämä alkoi kun äitini nukkui pois melkein 2vuotta sitten,niihin aikoihin täällä oli myös muunlaista paranormaalia toimintaa joka meinasi ajaa minut ja perheeni pois kodistamme.Päätin ja sanoin näille hengille että tämä on minun kotini ja te täältä lähdette,en minä.Äitini kuoleman jälkeen kannoin joitain hänen tavaroitaan tänne,kotiini,pappi neuvoi minua kaikesta niistä luopumaan,kumminkin päätin että saavat jäädä ja ajattelin että tämä henkien meno rauhoittuu kun äitini on maahan laitettu,niin kävikin.Ystäväni neuvoi ristittämään ovenkarmit ja ikkunanpokat öljyllä että henkien olisi hankalampi liikkua paikasta toiseen,sen teinkin,marssin ympäri kotiani raamattu ja öljy käsissäni ja piirsin jokaiseen pokaan ja karmiin ristit sanoen samalla:isän ja pojan ja pyhän hengen nimeen....Toivon todella että sinun olosi helpottuu ja saatte miehesi kanssa oman kotinne,omaan käyttöön:)Voimia!


      • +Uskovainen+
        timja82 kirjoitti:

        Minulle tuli oikeastaan aika paha mieli, kun luin tuota juttuasi. Lähinnä kateudesta. Minulle tämä nimittäin ei ole kivaa eikä mitenkään viihdyttävää tai lohduttavaa. Mitään lohdutusta ei ole siinä, että joku vetää paiton päältäsi ja ensimmäinen ajatus on, että joku on tullut asuntoon sisälle.

        Ei ole nimittäin hitonkaan lohdullista uskoa, että on päästään vialla ja että kuvittelee tai tekee kaiken tietämättään.

        Vasta nyt vuoden lääkärissä ravaamisen ja muiden ihmisten saman asian toteamisen jälkeen alan uskoa että olen järjissäni. Samalla myös koko ajatuskuva kääntynyt toisin päin: Jos elämää on kuoleman jälkeen tuossa muodossa, niin ehkä elämän loppuminen ei olekaan niin paha asia. En minä mihinkään jumalaan usko tai muuhun raamattusoopaan. Mutta vanha ajatukseni siitä, että olemme vain eläimiä ja kuoleman jälkeen pelkkä mätänevä raato on alkanut väistyä. Siitä olen onnellinen.

        Kaverilleni jenkkeihin asiasta juttelin joku kuukausi takaperin ja hän kertoi että siellä on menossa joku ihme kummituksenjahtausbuumi. Meillä ei katsota lainkaan telkkaria (ei uskonnollisesta, vaan politiikka- ja mediavääristymäsyistä) ja elokuvamakukin on hiukan eri suuntaan noista kummitusjutuista, joten on jäänyt katsomatta kaikki uusimmat villitykset.

        Kameroita on ollut iän kaiken, ääninauhoitteita on tehty iänkaiken eikä MITÄÄN ole koskaan tarttunut nauhalle. Miksi muka nyt? Sähköä enemmän ilmassa että henget saavat energiaa? Haukotus. Ketuttaa kun aikoinaan editoin sen pätkän lemmikistäni, kun kamera tippui, sillä saisi varmasti youtubessa katsojia. Toisaalta eihän minun tai mieheni sana riittäisi siihen, että olimme eri huonessa. Pitäisi olla kamera kuvaamassa kameraa.

        MIelessäni kävi tosiaan, että Skepsiksen houkuttelisin meille. En epäile sitä, etteikö mitään tapahtuisi, koska melkein kaikki meillä käyneet kokevat jotain vaan mitä kun jotain tapahtuu? Tänään mieheni kertoi työpaikallaan tuon lauantaisen ja yksi nainen siihen kertoi, että äitinsä ollessa nuori, tämän kotikaupungissa oli jossain naapurin asunnossa ollut kummitus, jota oli todistanut moni ulkopuolinenkin. Jokainen päivälehti reposteli asian kanssa. Kaikkien Tukiaisten aikana minua ei ainakaan kiinnosta joutua jonkun seiskan kanteen. Kukaan ei uskoisi, vaan olisin seuraava valtionhörhö.

        Pimeät henkivallat ovat jostakin syystä kiinnittyneet asuntoosi, se joi johtua pöydästä ja sitten itse asunnosta. Monesti on ollut niin että asunnossa, jossa kummittelee on harjoitettu noituutta, spiritismiä, meediota tai lusiferistisia rituaaleja. Ja on ehkä parempi ettet tiedäkään tarkkaan mitä asunnossa ja tapahtunut, mutta jotakin perkeleellistä asuntoosi liittyy. Elä hommaa asunnollesi missään nimessä meediota, selvinnäkijää, noitaa tai ennustajaa sillä nämä kaikki ammentavat tietonsa pimeydestä ja saatanalta, vaikka tälläiset henkilöt eivät sitä ehkä itse tiedosta. Jeesuksen Kristuksen nimessä ja veressä näiden häiritsevien henkivaltojen on lähdettävä asunnostasi. Sinä voit itse siunata Jeesukseen Kristuksen nimessä ja veressä uskovaisten kanssa asunnon ja käskeä näitä henkivaltoja jättämään asuntosi ja sinut rauhaan. Näytä näille persoonallisille hengille että asuntosi ja sinä kuulutte Jeesukselle Kristukselle. Kutsu vaikka helluntaiseurakunnasta uskovaisia se on hyvä, ei välttämättä luterilaista pappia sillä monet ovat vain leipäpappeja. On tärkeää että asunnollesi saadaan oikeasti uskovaisia henkilöitä. Kristus on sovittanut sinunkin syntisi ja murskannut vallat pimeyden hallituksilta ja valloilta ja saattanut ne julkisen häpeän alaisiksi Golgatalla. Nämä eivät ole höpöjuttuja vaan henkivalta-asioita. Ja muista nyt, kun Jumala on armossaan päästänyt nämä pahuuden henget näin lähelle sinua, niin se on sen tähden, että etsisit Herraa Jeesusta ja hänen vanhurskasta tahtoaan. Oppisit tuntemaan totuuden Raamatun sanan kautta. Toimi näiden ohjeiden mukaan, niin saat rauhan.

        T: eräs uskovainen joka joutui todella karmealla tavalla itse perkeleen pelottelemaksi.

        En tiedä osaatko englantia, jos osaat, sinun olisi hyvä katsoa nämä videot, ne selkeyttävät käsitystäsi ja sitä minkä tai oikeastaan kenen kautta saat täydellisen vapauden ja rauhan asuntoosi, sekä elämääsi.

        Atheist Howard Storm's Near Death Experience
        http://www.youtube.com/watch?v=lF7AzxplsME

        Medical Doctor has NEAR DEATH EXPERIENCE - to HELL and BACK
        http://www.youtube.com/watch?v=w-v1Fppjlvc&feature=related
        http://www.youtube.com/watch?v=OnVhKH2C1Jw&p=0A40D01C735C1D89&playnext=1&index=4

        Near Death Experience-Meets Jesus
        http://www.youtube.com/watch?v=EnRZGLkp2M4&feature=related

        Cristian Testimony what happened when he died
        http://www.youtube.com/watch?v=NPabMyVvC9s&feature=related

        Ja jotta uskoisit että nämä eivät ole keksittyjä tarinoita, myös suomenkielinen todistus:
        http://www.tv7.fi/vod/player.html?id=11219


    • narin kolin narin

      Jos mahdollista on,kuvaa pöytä ja sohva silloin kun sohvassa on painauma,hopeafilmisellä filmikameralla,tällöin henki tallentuu jos hopea pitoisuus filmissä on tarpeeksi suuri,meillä on aina kummitellut,mutta ne ovat vain lempeitä esim:lemmikit jotka eivät tiedä kuolleensa ja pappani joka käy täällä välillä kummittelemassa,voisit myös kokeilla asettaa hopeisen ristin pöydälle tai muun swiunatun esineen,raamatun lukeminen auttaa lähinnä pakanoihin....

      Lemmikki kummitukset ovat aika helppoja joten olen huono sanomaan mitään....

      • kolin narin kolin

        Kerronpa minäkin nyt mitä täällä sattuu,olen aina tutkinut tarkkaan kaiken yliluonnolisen ja sen aiheet,ystäväni kerran pelasi sipirutusta ja kertoi minulle mitä seurasi,hahmo tuli paikalle,annoin hänelle ongelmien alettua hopeisen ristin retkellä,tämä auttoi.Olen myös saanut paljon kummitus kokemuksia,koulua jota hjokus kävin (vanha kivinen hautausmaan vieressä) rappuja ravaaa tyttö koulupuvussa,tämä oli unohtanut raamattunsa ylös ja sitä ei palautettu jo 50. vuottaaan hän raamattuaan hakee muttei koskaan saa,sitten täällä ravaa kaksi kissaa,Osku availee ovia kuoli kun oli pieni ja sen voi joskus nähdä ulkona ikkunalla odottamassa että pääsee taas omasta ikkunastaan sisään ja Pistekipittelee kuuskustosta pitkin jo toista vuottaan ja pappa kävelee joskus talossa,muistissani on paljon lapsuudesta muistan vielläkin sen kerran,kun kaksi vuotiaana vein jouluna hautuumaalla kynttilää papan veljen haudalle,sankari haudalle,ja näin monia ihmisiä kävelemässä pää painuksissa siellä sun täällä,näin papin kirkon ikkunassa ja sankarihaudalla jonkun jota en tuntenut,kun kysyin kotona näistä,vanhempani eivät olleet nähneet mitään!


      • JEESUS ON HERRA

        KATOLINEN JA ORTODOKSINEN KIRKKO suorittaa kyseisiä toimenpiteitä. voi olla että kyseessä on todella jokin henkivalta, eli kuollut ns. kummittelee, mutta usein nekin kummitukset ovat lähtöisin pahoista hengistä, jotka jäävät matkimaan vainajaa, vaikka itse vainaja olisikin jo tuonpuoleisessa. On tietysti mahdollista, että pöydällä on jokin yhteys tapahtuneeseen. jos olet hankkinut sen kirpputorilta, tulisi pöytä yksinkertaisesti siunata. Sen historia voi olla mikä vain, esim. se että se on ollut jonkin sellaisen ihmisen, jonka elämään liittyy jotakin pahaa tai epämääräistä. Itse pöydäteivät tietenkään kummittele, vaan saattavat olla olleet jossakin sellaisessa talossa, jossa tätä on tapahtunut. Mene ja tiedä.

        Pappi kulkee jokaisen huoneen läpi, ja nimenomaan uskova pappi, muista tämä. Hän siunaa kodin jokaisen huoneen, sekä mahd. manaa, kysy katolisesta kirkosta ja selitä tilanne. manaus on hyvin harvinainen toimenpide, mutta sellaisia on suoritettu. kummittelu on vain yksi teoria, jonka mainitsin, eli voi olla että joku myös on henkisesti hyvin häiriintynyt ja tekee kiusaa. tosin tämä ei selitä kertomaasi esineiden tipahtelua, jollaista tosin tapahtuu kummittelunkaltaisissa poltergeisttyyppisissä ilmiöissä. Nämä meediot ovat yleensä huijareita, ja tekevät hommaansa rahasta. Eli unohda heidät, suosittelen. Mutta pappi voi tehdä paljonkin. On olemassa myös mahdollisuus sinulla itselläsi. En tiedä oletko uskossa, mutta tosi uskovan ei tarvitse pelätä edes henkiä. Pahat henget näet pelkäävät Jeesuksen nimeä, joten voit painokkaasti sanoa seuraavan kummittelun tapahtuessa näin: JEESUKSEN KRISTUKSEN NIMESSÄ KÄSKEN SINUA POISTUMAAN. Tai näin: JEESUS KRISTUS ON HERRA. Tai: TUNNUSTATKO JEESUKSEN KRISTUKSEN OLEVAN HERRA, KUKA OLET? Pahat henget voivat toisinaan ilmentämään jonkin traagisesti kuolleen elämää, matkimalla, vaikka siis kyseinen henkilö olisi oikeasti kuollessaan päässytkin Jumalan luo. Nämä ovat vaikeita asioita, mutta uskon että sinun täytyy nyt olla vahva, sillä missään tekemisissä pahojen henkien kanssa et saa olla. Ei kukaan saa, Raamatun mukaan. Se on selkeästi kielletty, sillä ne ovat pimeydestä. Mutta siitä voimme olla varmoja, että kaikki henget, jotka eivät ole Jumalasta, pelkäävät Jeesuksen nimeä, joten ainakaan mitään pahaa ei seuraa siitä, että Jeesuksen nimessä käsket tätä kummitusta poistumaan. Ei voida tarkoin sanoa, mistä kummittelu kaikissa tapauksissa johtuu, mutta yleensä jotain traagista liittyy siihen. Aina on ihmiselle parempi ottaa Jeesus vastaan. Tällöin ei ainakaan itse jää kuoltuaan vaeltamaan.


      • koin siellä
        kolin narin kolin kirjoitti:

        Kerronpa minäkin nyt mitä täällä sattuu,olen aina tutkinut tarkkaan kaiken yliluonnolisen ja sen aiheet,ystäväni kerran pelasi sipirutusta ja kertoi minulle mitä seurasi,hahmo tuli paikalle,annoin hänelle ongelmien alettua hopeisen ristin retkellä,tämä auttoi.Olen myös saanut paljon kummitus kokemuksia,koulua jota hjokus kävin (vanha kivinen hautausmaan vieressä) rappuja ravaaa tyttö koulupuvussa,tämä oli unohtanut raamattunsa ylös ja sitä ei palautettu jo 50. vuottaaan hän raamattuaan hakee muttei koskaan saa,sitten täällä ravaa kaksi kissaa,Osku availee ovia kuoli kun oli pieni ja sen voi joskus nähdä ulkona ikkunalla odottamassa että pääsee taas omasta ikkunastaan sisään ja Pistekipittelee kuuskustosta pitkin jo toista vuottaan ja pappa kävelee joskus talossa,muistissani on paljon lapsuudesta muistan vielläkin sen kerran,kun kaksi vuotiaana vein jouluna hautuumaalla kynttilää papan veljen haudalle,sankari haudalle,ja näin monia ihmisiä kävelemässä pää painuksissa siellä sun täällä,näin papin kirkon ikkunassa ja sankarihaudalla jonkun jota en tuntenut,kun kysyin kotona näistä,vanhempani eivät olleet nähneet mitään!

        olin joskus kyläilemässä kartanon rakennuksissa. oltiin hakkaamassa puita ja kuultiin askeleet pakkaslumessa jotka lähestyivät meitä.kurkkasin ulos, ei ketään missään. kartanon emäntä kertoi että yläkerrassa palvelusväki kummittelee silloin kun talon isäntä ei ole kotona


      • spooky freak
        JEESUS ON HERRA kirjoitti:

        KATOLINEN JA ORTODOKSINEN KIRKKO suorittaa kyseisiä toimenpiteitä. voi olla että kyseessä on todella jokin henkivalta, eli kuollut ns. kummittelee, mutta usein nekin kummitukset ovat lähtöisin pahoista hengistä, jotka jäävät matkimaan vainajaa, vaikka itse vainaja olisikin jo tuonpuoleisessa. On tietysti mahdollista, että pöydällä on jokin yhteys tapahtuneeseen. jos olet hankkinut sen kirpputorilta, tulisi pöytä yksinkertaisesti siunata. Sen historia voi olla mikä vain, esim. se että se on ollut jonkin sellaisen ihmisen, jonka elämään liittyy jotakin pahaa tai epämääräistä. Itse pöydäteivät tietenkään kummittele, vaan saattavat olla olleet jossakin sellaisessa talossa, jossa tätä on tapahtunut. Mene ja tiedä.

        Pappi kulkee jokaisen huoneen läpi, ja nimenomaan uskova pappi, muista tämä. Hän siunaa kodin jokaisen huoneen, sekä mahd. manaa, kysy katolisesta kirkosta ja selitä tilanne. manaus on hyvin harvinainen toimenpide, mutta sellaisia on suoritettu. kummittelu on vain yksi teoria, jonka mainitsin, eli voi olla että joku myös on henkisesti hyvin häiriintynyt ja tekee kiusaa. tosin tämä ei selitä kertomaasi esineiden tipahtelua, jollaista tosin tapahtuu kummittelunkaltaisissa poltergeisttyyppisissä ilmiöissä. Nämä meediot ovat yleensä huijareita, ja tekevät hommaansa rahasta. Eli unohda heidät, suosittelen. Mutta pappi voi tehdä paljonkin. On olemassa myös mahdollisuus sinulla itselläsi. En tiedä oletko uskossa, mutta tosi uskovan ei tarvitse pelätä edes henkiä. Pahat henget näet pelkäävät Jeesuksen nimeä, joten voit painokkaasti sanoa seuraavan kummittelun tapahtuessa näin: JEESUKSEN KRISTUKSEN NIMESSÄ KÄSKEN SINUA POISTUMAAN. Tai näin: JEESUS KRISTUS ON HERRA. Tai: TUNNUSTATKO JEESUKSEN KRISTUKSEN OLEVAN HERRA, KUKA OLET? Pahat henget voivat toisinaan ilmentämään jonkin traagisesti kuolleen elämää, matkimalla, vaikka siis kyseinen henkilö olisi oikeasti kuollessaan päässytkin Jumalan luo. Nämä ovat vaikeita asioita, mutta uskon että sinun täytyy nyt olla vahva, sillä missään tekemisissä pahojen henkien kanssa et saa olla. Ei kukaan saa, Raamatun mukaan. Se on selkeästi kielletty, sillä ne ovat pimeydestä. Mutta siitä voimme olla varmoja, että kaikki henget, jotka eivät ole Jumalasta, pelkäävät Jeesuksen nimeä, joten ainakaan mitään pahaa ei seuraa siitä, että Jeesuksen nimessä käsket tätä kummitusta poistumaan. Ei voida tarkoin sanoa, mistä kummittelu kaikissa tapauksissa johtuu, mutta yleensä jotain traagista liittyy siihen. Aina on ihmiselle parempi ottaa Jeesus vastaan. Tällöin ei ainakaan itse jää kuoltuaan vaeltamaan.

        kannattaa ettiä sellane katolinen pappi tai lestadiolais pappi joka tykkää pikkupoijista ja niitte hyväks käyttämisestä.nehän on ottanu kontaktia "pyhään henkeen" joka niitä o käskeny käyttää pikkupoikia hyväks ja joskus jopa vuosikausia.ne pikkupoikia käyttävät papit o nii pahoja henkiä että niitä lähtee hiiretki karkuu ku vaistoavat niitten tulevan. suosittelen..


      • kulttuurikummitus
        spooky freak kirjoitti:

        kannattaa ettiä sellane katolinen pappi tai lestadiolais pappi joka tykkää pikkupoijista ja niitte hyväks käyttämisestä.nehän on ottanu kontaktia "pyhään henkeen" joka niitä o käskeny käyttää pikkupoikia hyväks ja joskus jopa vuosikausia.ne pikkupoikia käyttävät papit o nii pahoja henkiä että niitä lähtee hiiretki karkuu ku vaistoavat niitten tulevan. suosittelen..

        spooky fearille :D

        Luin tämän ketjun vasta nyt, 1,5 v aloituksen jälkeen ja tässä näkee tosi mielenkiintoisia vastauksia. Tämä pointtisi kyllä panee ajattelemaan, kun on lukenut uutisia juuri näitten "oikeiden" uskovaisten toiminnasta ja lasten hyväksikäytöstä. Kellä on mukamas oikea usko, ja kuka sitä on pätevä arvoimaan?

        Yleensä ne, jotka suurimpaan ääneen sitä uskovaisuuttaan ja oikeassa olemistaan huutavat, peittelevät suurimpia syntejä sillä teeskentelyn kaavulla. Jeesuksen nimeen ja vereen ne suurimmat uskovaiset juuri huutelevat tekojaan ja pimeimpiäkin ajatuksiaan ja rikoksia.


    • -Peloton-

      Mä olen kanssa nähnyt kummituksia, mutta ne pelästyy mua.

      • kipiäkö

        Meillä kävi ainakin ev.lut seurakunnan pappi siunaamassa talomme ja pihapiirin. Mielellään kävi, kierreltiin ulkona ja sisällä, ja kysyi olinko kokenut jotain erikoista. Silloin vielä en ollut täällä mutta muissa asunnoissa kyllä. Pappi oli kai jotain uutta koulukuntaa kun oli niin avoin myös yliluonnolliselle.. :)

        Sittemmin kyllä täälläkin talossa raskas yöpöytä liikkui keskelle makuuhuoneen lattiaa, heräsin siihen ryminään. Mies oli vieressä nukkumassa ja itsekkin olin vielä peiton alla. Toisen kerran heräsin yöllä tunteeseen että ikkuna on rikki. Siinä sitten rikkinäistä ikkunaa etsimään ja löytyihän se. ikkuna oli halki keskeltä. Ei siis säpäleinä mutta halki. ja huoneessa mikä oli monen oven takana, en siis voinut kuulla sen menevän rikki.
        Mies ei uskonut kokemuksiani ennen kuin sai kantaa yöpöytää oikelle paikalle keskellä yötä. :)
        Meillä ainakin nuo asiat seuraa minua. Joka paikassa on erilaisia outouksia..

        Olen kokenut ihmeellisiä asioita aina. Ehkä olen avoin moisille jutuille ja siksi koen niitä kaikkialla. nykyään olen oppinut hieman hallitsemaan ja oppinut olemaan näkemättä kaikkea, ainakin kotona. Enää en niinkään pelkää, mutta asiat ovat ennemmin epämiellyttäviä.

        En kyllä tiedä mikä nuo jutut saa loppumaan, itse olen niin tottunut että pidän sitä kai enemmän lahjana, voi kokea asioita mitä kaikki ei pysty kokemaan.. Eikä ne mitään pahaa pysty tekemään.


    • troll3d

      Laita itseesi kuraa. Kummitus ei halua kaapunsa likastuvan.

    • timja82

      Voisiko suomi24 poistaa tämän jutun etusivulta? En todellakaan kaipaa mitään sekasikiöitä tänne huutelemaan törkeyksiä.

    • Ludde från Berghäll

      Munkin luona noita henkiä aina välillä käy. Tästä käy joku ihme käytävä, jota pitkin ne vaeltavat. Välillä on ihan hauskaakin seurata niitä, mutta etenkin yöllä ja nukkuessa se sängyllä istuminen ja yhteydenotto voi käydä työlääksi. Mä komennan niitä häipymään, kun ei huvita niiden seura. Sano selvästi ja vakaalla äänellä, että nyt ei ole hyvä hetki heidän olla läsnä ja pyydä poistumaan. Ei kannata pelätä, vaan pitää asiaa luonnollisena, niin se myös muuttuu normaaliksi. Huomiotahan he haluavat ja apua, mutta voit kertoa, ettet sinä ole oikea ihminen auttamaan, mikäli et niin tahdo. Et ole todellakaan kokemuksiesi kanssa yksin. Jaksamista!

    • masteri5000

      voisit puhua papille tai mennä meedion luo tuo on paha ongelma ja siistä on päästävä eroon. olen 11 vuotias ja kiinnostunut kaikesta paranormaalista.kannattaa myös ottaa paljo viedeoita ja antaa ammatti laiselle käsiteltäväks

      • Jonka äiti

        alkoi kavereidensa kanssa pelamaan pime9itä asioita ja kyselemään niiltä yms ja sen jälkeen alkoi tavaroita putoilemaan kaapeista yms.
        Tämä voi olla syy, että niitä pimeyden henkiä on paikalla. Ne voidaan ajaa pois, vain sellaisten kautta, joiden sydämissä asuu Jeesus ja se on ainut nimi, jota ne kunnioittaa.
        Nämä meediot ovat itse siteissä, eikä niisä asu Jeesus, vaan näitä piheyden henkiä ja tilanne vain pahenee, jos niitä kutsuu paikalle.


    • roosa.maatta

      No yääkks !! Mie aina pelkään kummituksia, aina kun menen nukkumaan niin laitan melkein kaikki valot päälle ja olen peiton alla niin, ettei se kummitus tulis lähellekkään. oikeesti, mua vähän pelottaa, että kummituksia on oikeestikki olemassa, onko !? apuaah ! O__O o; vastatkaa

      By: PELKÄÄJÄ !!

      • ei pelkää kummituksi

        mie voin tulla siu vieree nukkuu peiton alle nii ei tartte pelätä. :) ei sellasia ku kummituksia oo olemassakaan.on vaa ihmisiä jotka on mieleltää sairaita ja kuvittelee näkevänsä kaikkee kunnes saavat lääkityksen ja kummitukset häviää.sitä saa kuule näkymään vaikka mitä kun asiaan oikeen uskoo.
        mutta silti voisin tulla siu vieree nukkuu ni ei tartte pelätä kummituksia..lätkin korville sellasia ku kummitukset jos niitä muka oikeasti on ;)


    • gfjhbfokhnfngohns

      Joku ottanu Paranormal Activityn vähä liian tosissaan!! Ha

      • sfedfeertre

        oletko kokeillut sitä nyt että laitat kameran pyöriin eli äänität videota kun lähdet kotoa ulos vailkka vähäksi aikaa
        tarttuuko nauhalle mitään.
        käy helluntai srk päämiehen puheilla, niillä on sana hallussa ja varmaan osaa neuvoa sellasen joka tulee ja siunaa kotisi


      • dsfddsfg
        sfedfeertre kirjoitti:

        oletko kokeillut sitä nyt että laitat kameran pyöriin eli äänität videota kun lähdet kotoa ulos vailkka vähäksi aikaa
        tarttuuko nauhalle mitään.
        käy helluntai srk päämiehen puheilla, niillä on sana hallussa ja varmaan osaa neuvoa sellasen joka tulee ja siunaa kotisi

        Nyt on teidänkin rahahuolet ohi. Pääsette muuttamaan pois siitä neukkukuutiosta.

        http://www.randi.org/site/index.php/1m-challenge.html


      • VANHOILLISLESTADIO..

        HEI!!! ET OLE HULLU TAI MITÄÄN SEN TYYLISTÄ. OLEN ITSEKKIN NÄHNYT ENTISEN POIKAYSTÄVÄN KANSSA KUOLLEEN NAISEN TUIJOTTAMASSA MEITÄ. JA PALJON MUUTA.... EN OLLUT SILLOIN USKOVAINEN. NYKYÄÄN OLEN JA SAAN OLLA TODELLA ONNELLINEN SIITÄ,KUN EI TARVITSE MITÄÄN PELÄTÄ ENÄÄN.
        JUMALA HALUAA ESIMERKIKSI TUOLLA TAVALLA "NÄYTTÄÄ" IHMISILLE ET HÄN ON OLEMASSA. JA ETTÄ ON HYVÄ JA PAHA HENKI.
        KUMMITUS = KUOLLUT IHMINEN JONKA SIELU ON JÄÄNYT "KUMMITTELEMAAN" TÄNNE MAANPÄÄLLE. SE SIELU TIETÄÄ ETTÄ SE ON HELVETTIIN JOUTUMASSA NIIN SIKSI SE KUMMITTELEE VIELÄ. SILLÄ ON RAUHATON OLO.KUOLEMAN JÄLKEEN EI VOI SAADA SYNTEJÄ ANTEEKSI EIKÄ TEHDÄ PARANNUSTA SYNNEISTÄÄN,SE PITÄÄ TEHDÄ ENNEN KUOLEMAA. ELI JOS TUNTEE PAHAA OLOAAN NIIN VOI SAADA PARANNUKSEN ARMON.
        SINÄ SAAT USKOA JEESUKSEN NIMESSÄ JA MAAHAN VUOTANEESSA VERESSÄ IHAN KAIKKI SYNNIT ANTEEKSI. JOS OTAT TÄMÄN VASTAAN NIIN OLET TURVASSA. JA LUULEN ETTÄ PAHA HENKIKIN JÄTÄÄ SINUT RAUHAAN. OLISI HYVÄ JOS JOKU PAPPI KÄVISI VIELÄ SIUNAAMASSA TEIDÄN KODIN.. OLEN VANHOILLISLESTADIOLAINEN. JOKA KUNNASSA ON RAUHANYHDISTYKSIÄ. TERVETULOA!!!


    • ehdottaja***

      Pyydä pastoria siunaamaan kotisi ja rukoilemaan että kummittelu loppuisi. Tällaisesta on ollut apua.

    • ..an..

      kuule, et ole ainoa lähellekään, joka on joutunut noiden yliluonnollisten asioiden kanssa tekemisiin. Kyllä niitä on, vaikkeivat ihmiset uskoisikaan, koska eivät ole joutuneet itse sitä kokemaan.
      Yksi hyvä on tosiaankin Isä meidän rukous. Ja toinen hyvä, kun on havainnut sen siinä lähipiirissä, sano et mene valoa kohti, siellä enkeli odottaa sinua. Nämä ovat harhautuneita sieluja jotka vaeltelee. a tosiaankin , jos ei auta pyydä apua sellaiselta, jolla on kokemusta noista, sanoivat jo tuolla kirjoituksissa jotku et googlesta löytyy.
      Et ole mielenvikainen, vaan olet herkkä ihminen, joka pystyy vaistoamaan henkimaailman asioita.
      Toivonkin sinulle onnea, et saat ne pois, eihän ne kait mitään hirveitä tee, mut kivampi asua rauhassa kuitenkin.

    • riehuu

      Ne on tässä tapauksessa todennäkösesti ne sun käsikesyt lemmikit tässä tapauksessa mitkä niitä peittoja nyppii yms.. Niille tulee ikävä kun lähet roskia viemään joten osoittaa mieltään tiputellen tavaroita. Mitäs linnut on, pelikaaneja?

    • bob5

      onko asunnossa koira?

      • ei ole.

        Merkitystä onko asunnossa kuollut joku,tai onko talo rakennettu sotatantereelle,vai entisen hautausmaan päälle. Kaikissa tapauksissa on kyse, vilkkaasta mielikuvituksesta ja siihen että uskotaan kaikkeen hömppään. Luulisi että ei enään nykyaikana löydy näin taikauskoisia ihmisiä. Ei voi kuin hymyillä tällaisille ihmisille.


      • ei ole. kirjoitti:

        Merkitystä onko asunnossa kuollut joku,tai onko talo rakennettu sotatantereelle,vai entisen hautausmaan päälle. Kaikissa tapauksissa on kyse, vilkkaasta mielikuvituksesta ja siihen että uskotaan kaikkeen hömppään. Luulisi että ei enään nykyaikana löydy näin taikauskoisia ihmisiä. Ei voi kuin hymyillä tällaisille ihmisille.

        missä nämä asunnot mahtavat olla joissa kummittelee? oon monet vuodet ollu näiden asioiden parissa ja ne on aika kiinnostavia asioita..


      • -Make-

        Nimimerkille "timja82"

        Kiitos erittäin mielenkiintoisesta aiheesta. Olisi tärkeää jotta sinulla olisi uskovia ystäviä tähän hätään.
        En oikeen tänne viitsi mitään kirjoitella. Mutta jos haluat, niin kirjoita minulle. Voin ainakin rukoilla puolestanne, että Jumala herättäisi uskon teissä, sillä nämä asiat eivät aina avaudu rationaaliselle ja loogiselle mielelle.
        Itse olen kokenut paljon asioita ja auttanut niitä joilla on ollut vastaavanlaisia asioita.
        Näiden kans ei kannata hötkyillä ja perustelle itselleen onk joku järkevää vai ei, sillä nämä ovat asioita joita ei pitäisi tapahtua.
        Uskon siihen myös, että esineet voivat tuoda kotiin pahoja henkiä.a
        Pahat henget myös ilmaisevat vastenmielisyyttään hajuilla.
        Tarinoista päätellen teillä on vahvoja paranormaaleja ilmiöitä.
        Jos olet päätellyt, että pöytä on ongelma, niin hankkiudu siitä eroon ja jos ongelmat eivät katoa, niin sit pitää miettiä jtn muuta?
        Voimia sinulle! Tällaiset asiat ovat raskaita. Mutta näissä monesti lopulta kirkastuu Jumalan Hyvyys.
        Vaikka pöytä ei olis mikään epä-jumala, niin on todistettua, että monet tavarat jotka ovat kuuluneet mm noidille ovat aiheuttaneet "uudelle" omistajille ongelmia.


        5.Moos.7:26.
        Sellainen iljetys on julistettava tuhon omaksi. Älkää siis viekö siitä mitään kotiinne, ettette itsekin joutuisi tuhon omiksi. Inhotkaa epäjumalia, kauhistukaa ja karttakaa niitä; ne on tuhottava


        http://gladiumspiritus.blogspot.com/


      • ufffufff
        -Make- kirjoitti:

        Nimimerkille "timja82"

        Kiitos erittäin mielenkiintoisesta aiheesta. Olisi tärkeää jotta sinulla olisi uskovia ystäviä tähän hätään.
        En oikeen tänne viitsi mitään kirjoitella. Mutta jos haluat, niin kirjoita minulle. Voin ainakin rukoilla puolestanne, että Jumala herättäisi uskon teissä, sillä nämä asiat eivät aina avaudu rationaaliselle ja loogiselle mielelle.
        Itse olen kokenut paljon asioita ja auttanut niitä joilla on ollut vastaavanlaisia asioita.
        Näiden kans ei kannata hötkyillä ja perustelle itselleen onk joku järkevää vai ei, sillä nämä ovat asioita joita ei pitäisi tapahtua.
        Uskon siihen myös, että esineet voivat tuoda kotiin pahoja henkiä.a
        Pahat henget myös ilmaisevat vastenmielisyyttään hajuilla.
        Tarinoista päätellen teillä on vahvoja paranormaaleja ilmiöitä.
        Jos olet päätellyt, että pöytä on ongelma, niin hankkiudu siitä eroon ja jos ongelmat eivät katoa, niin sit pitää miettiä jtn muuta?
        Voimia sinulle! Tällaiset asiat ovat raskaita. Mutta näissä monesti lopulta kirkastuu Jumalan Hyvyys.
        Vaikka pöytä ei olis mikään epä-jumala, niin on todistettua, että monet tavarat jotka ovat kuuluneet mm noidille ovat aiheuttaneet "uudelle" omistajille ongelmia.


        5.Moos.7:26.
        Sellainen iljetys on julistettava tuhon omaksi. Älkää siis viekö siitä mitään kotiinne, ettette itsekin joutuisi tuhon omiksi. Inhotkaa epäjumalia, kauhistukaa ja karttakaa niitä; ne on tuhottava


        http://gladiumspiritus.blogspot.com/

        Joo minä toivon sulle myös voimia. Voit kirjoittaa myös minulle. Annan sinulle minun pankkitilinumeron. Voit maksaa sinne aluksi vaikka vähän isomman rahasumman. Tanssin sitten täyskuun aikaan sinun kunniaksi henkien karkoitus tanhun.


    • Ei ole epätavallista

      Älä huoli noista lapsellisista kommenteista kun he eivät oikeasti tiedä miten suhtautua näihin asioihin, koska eivät tajua näistä vielä mitään.

      Hyvä että olet huomannut ettet ole seonnut, koska et sitä todellakaan ole. Eikä sinulla ole mitään pelättävääkään.

      Kannattaa käsittää se tosiasia, mikä on vasta myöhemmin tieteellisestikin todistettu, että me olemme kaikki vain energiaa. reilut 90% olemme tyhjyyttä. Vielä sekin on hyvä ymmärtää, ettemme ikinä voi kuolla. Se mitä peilistä näemme, on pelkkä kuori, kulkuväline. Vain se kulkuväline "kuolee" ns. kuihtuu. Mutta tietoisuus mitä olemme, se jää. Se joko etenee 4D ulottuvuuteen (me olemme nyt 3D:ssa), tai muuttaa olomuotoaan.
      Tämä voi kuulostaa paksulta ja otollinen herjauskohta sokeille, mutta se on pelkkä jäävuoren hippunen mitä tieteellisestikin on voitu raapaista. Jotkut ovat tienneet näistä asioista tuhansia vuosia sitten. Kaikkea vaan ei voida selittää edes tieteellisellä puolella.

      Hyvin mahdollista on, että se mitä talossasi tapahtuu, voi olla myös älykkään energian tekosia. Kummituksista on turha puhua, koska se jotenkin lapsellinen sana ja siitä on aina tietynlaiset mielikuvat joiden avulla ihmisiä on ruokittu.
      Eli kyseessä ehkä jonkun ihmisen jäännösenergia, joka ei ole päässyt seuraavalle tasolle ja on ikäänkuin nalkissa, tämän materialistisen ulottuvuuden ja seuraavan ulottuvuuden välillä. Jotkut voivat sanoa sitä henkimaailmaksi etc.

      Kaikki nämä jutut, eivät edelleenkään liity uskontoihin, eikä tarvita pappeja ym. "puhdistamaan" paikkaa. Voit tehdä sen aivan itse. Se mitä voit tehdä jos haluat, että tuollainen loppuu, on vaatia talo kokonaan itsellesi ja annat tämän mahdollisen jäännösenergian ymmärtää, että voi lähteä pois sieltä ja jatkaa matkaa.

      Pelokas ei tarvitse olla. Riittää että ymmärtää ja ottaa asioista selvää.

    • sannalmi

      Se. ettei miehesi ota noita tapahtumia todesta viittaa minusta kylla siihen, etta han on itse niiden takana. Onko sinulla mitaan syyta epailla, etta miehesi haluaisi kiusata sinua tai paasta sinusta eroon? Saada sinut nayttamaan "hullulta"?

      • Anders Mattsson

        Ota kaksi uskovaa Jumalan palvelijaa. Homoista, avionrikkojista tai homoutta puolustavista ei ole apua. Pyydä heitä tulemaan kotiisi ja rukoilemaan sinun ja koko perheesi pelastumisen puolesta. Jos he ovat Herran palvelijoita, Jumalan Pyhä Henki ohjaa heitä vapauttamaan koko sinun kotisi kaikista henkivalloista. Mieleeni tulee kaksi miestä, rovasti Matti Vuolanne Porista ja pastori Paavo Järvinen Tampereelta. Muitakin on, mutta Herra laski mieleeni edelläolevat miehet.


      • hatesa

        päästä tutustumaan sellaisiin paikkoihin missä kummittelee!!! silloin kun se suomalainen, oliko piiri-sarja(?) näkyi niin yritin kaivaa näitä talojen omistajien puhelinnumeroita että olisin kysynyt esim vkolopuksi vuokralle tms tms........ myy mulle se lipasto??? =)))) (olen siis tosissani)


      • 1+1=3
        Anders Mattsson kirjoitti:

        Ota kaksi uskovaa Jumalan palvelijaa. Homoista, avionrikkojista tai homoutta puolustavista ei ole apua. Pyydä heitä tulemaan kotiisi ja rukoilemaan sinun ja koko perheesi pelastumisen puolesta. Jos he ovat Herran palvelijoita, Jumalan Pyhä Henki ohjaa heitä vapauttamaan koko sinun kotisi kaikista henkivalloista. Mieleeni tulee kaksi miestä, rovasti Matti Vuolanne Porista ja pastori Paavo Järvinen Tampereelta. Muitakin on, mutta Herra laski mieleeni edelläolevat miehet.

        ""Ota kaksi uskovaa Jumalan palvelijaa. Homoista, avionrikkojista tai homoutta puolustavista ei ole apua. Pyydä heitä tulemaan kotiisi ja rukoilemaan sinun ja koko perheesi pelastumisen puolesta. Jos he ovat Herran palvelijoita, Jumalan Pyhä Henki ohjaa heitä vapauttamaan koko sinun kotisi kaikista henkivalloista. Mieleeni tulee kaksi miestä, rovasti Matti Vuolanne Porista ja pastori Paavo Järvinen Tampereelta. Muitakin on, mutta Herra laski mieleeni edelläolevat miehet."""!!!

        Just tommoset mua ärsyttää kaikista eniten! mikä helvetti teitä uskovaisia vaivaa??? eikö ihminen saa olla mitä haluaa?? en oo homo enkä avoirikkoja mutta homoja puolustan ja niiden oikeutta olla mitä ne haluu...Vai joutuuko ne helvettiin ku tykkää samasta sukupuolesta? jumala rakastaa kaikkia eikä vaa teitä yli uskovaisia... ihan tiedoks vaa et lopeta toi saarna homoista...


      • Heterohaamu
        Anders Mattsson kirjoitti:

        Ota kaksi uskovaa Jumalan palvelijaa. Homoista, avionrikkojista tai homoutta puolustavista ei ole apua. Pyydä heitä tulemaan kotiisi ja rukoilemaan sinun ja koko perheesi pelastumisen puolesta. Jos he ovat Herran palvelijoita, Jumalan Pyhä Henki ohjaa heitä vapauttamaan koko sinun kotisi kaikista henkivalloista. Mieleeni tulee kaksi miestä, rovasti Matti Vuolanne Porista ja pastori Paavo Järvinen Tampereelta. Muitakin on, mutta Herra laski mieleeni edelläolevat miehet.

        "Mieleeni tulee kaksi miestä, rovasti Matti Vuolanne Porista ja pastori Paavo Järvinen Tampereelta"

        Ei noiden tyyppien kirjoituksesta hengi rakkaus, armo, ymmärrys ja anteeksianto vaan julmuus, suvaitsemattomuus, ahdasmielisyys, omahyväisyys, tekopyhyys ja kaikenlainen sellainen, jota haluaa elämässään välttää. Kuka haluaa kummituksensakaan olevan noin negatiivinen, saati sitten niitten elävien, joita päästää lähelleen?

        Jeesus puolusti, ja opetti puolustamaan niitä heikkoja ja sorrettuja, joita te teeskentelevät hurmosuskovaiset poljette maan rakoon olemalla "oikeassa". Ainoa uskonto, mikä teille merkitsee on Oman Oikeassa Olemisen Uskonto. Homot ja muut syrjityt ovat teille fariseukset vaan niitä nykypäivän koetinkiviä. Mutta kuinkas käy, te oikeasti uskovat olette niitä ensimmäisiä kivittäjiä ja kuitenkin siellä oman uskontokaavun alla tehdään ties mitä syntejä, joita peitellään. Mooseksen lakia siteerataan pilkun tarkasti, mutta Jeesuksen opetukset ja käskyt sivuutetaan täysin.


    • phhyyyyyiiihhh

      Käsittämätöntä huuhaata ja sontaa ketju täynnä - ei kai näin typeriä ja taikauskoisia ihmisiä voi olla missään? Seiskan ja Alibin lukijoita vai mitä ihme sakkia nämä on?

      Mutta toisaalta, puolet meistä ovat keskimääräistä tyhmempiä ja 5 % aivan käsittämättömän herkkäuskoisia ja hölmöjä typeryksiä.

      • en-----

        Mnä en ole koskaan uskonut kummituksiin, vaikka olenkin elänyt nuoruuteni 21 vuotiaaksi asti itselleni suoranaisessa kauhujen talossa. Kyse oli siis isosta korkeasta yksikerroksisesta maalaistalosta joss oli iso korkea vintti, ja vintille johti portaat jotka olivat lukittavan oven takana. Talossa oli kaksoiseteinen josta toiseen oli ovi siitä huoneesta jossa nukuin, ja myös tuo vintille johtava ovi oli samassa eteisessä.
        Loppuaikoina kun kun tuossa talossa vielä asuin olin usein yksin. Vaikka olinkin noina loppuaikoina jo nuori riski mies, niin aivan kauhusta jäykkänä heräsin niin monena yönä siihen kun kuuntelin selviä askelten ääniä jotka kuuluivat vintin portailta ja tuo huoneestani eteiseen johtava ovi oli auki raollaan vaikka illalla olin varmistanut että se lukossa oli. Kyllä minä siitä sitten aina kuitenkin rohkaistuin lähtemään katsomaan(pakkokin se oli kun ei ovea aukikaan uskaltanut jättää). Pyrin kerämään agressiivista asennetta ja usein jotain kättä pidempää hamusin mukaani kun siihen eteiseen yhtäkkiä hypppäsin, jotta olisin tuon astelijan yllättänyt. Ikinä en tuota askeltajaa yllättänyt. Jos olisin yllättänyt niin olisi se ollut verinen tappelu, ellei sitten tuo askeltaja olisi olut minua paremmin aseistautunut. Mutta kauhu ei loppunut siihen että eteisessä ei ketään näkynyt vaan myös se vintin ovi, jonka lukossa olemisen olin niinikään illalla varmistanut oli sekin auki ja raollaan(sellaisesta lukosta joka ei taatusti itsetään aukea). Yhtenäkään yönä en kuitenkaan uskaltanut enää vinttiin siitä mennä vaan lukitsin ovet, ja jatkoin nukkumista kun ei muutakaan siinä voinut. Joskus tein sitten kummitteluyön jälkeisenä päivänä aseistautuneena ja karaistuneena äkkirynnäkön vinttiin(inhottavalta se tuntui vielä päivälläkin sinne mennä), ja syynäsin kaikki kolot mitä siellä oli. Mitään jälkeä askeltajasta en koskaan löytänyt.
        No oli äidillänikin karmaisevia kokemuksi tuosta talosta joita hän minulle kertoi. Hänkään ei silti myöskään koskaan uskonut kummituksiin vaikka ne jutut myönsikin itselleen käsittämättömiksi.

        Minä näin painajaisia noista nuoruuden kokemuksistani yli nelikymppiseksi asti vaikka silloin olin asunut jo kerrostalossa yli kaksi vuosikymmentä.

        Henkimaailman selityksiä asialle tuossa talossa kyllä olisi riittänyt. Jo isäni oli raivohullu joka uhkasi tappaa muijansa ja minut, ja vain pakenemisen onnistuminen siltä kohtalolta useamman kerran pelasti. Tuo faijani oli siis kuollut ollessani 12 vuotias. Sitä usein ajattelin josko tuo hirviöfaijani olisi pistänyt minut kuvittelemaan tälalisia pelottavia asioita tai painajaisia, mutta niitä lukkojen aukemisia en tänä päivänä voi käsittää.


      • Pään sisällä

        Ilmeisen "todellisia" asioita näille henkilöille. Joku etevä psykiatrian asiantuntija voi ehkä ylimalkaisesti selventää näitä asioita, vai mitä ?


      • minä en
        en----- kirjoitti:

        Mnä en ole koskaan uskonut kummituksiin, vaikka olenkin elänyt nuoruuteni 21 vuotiaaksi asti itselleni suoranaisessa kauhujen talossa. Kyse oli siis isosta korkeasta yksikerroksisesta maalaistalosta joss oli iso korkea vintti, ja vintille johti portaat jotka olivat lukittavan oven takana. Talossa oli kaksoiseteinen josta toiseen oli ovi siitä huoneesta jossa nukuin, ja myös tuo vintille johtava ovi oli samassa eteisessä.
        Loppuaikoina kun kun tuossa talossa vielä asuin olin usein yksin. Vaikka olinkin noina loppuaikoina jo nuori riski mies, niin aivan kauhusta jäykkänä heräsin niin monena yönä siihen kun kuuntelin selviä askelten ääniä jotka kuuluivat vintin portailta ja tuo huoneestani eteiseen johtava ovi oli auki raollaan vaikka illalla olin varmistanut että se lukossa oli. Kyllä minä siitä sitten aina kuitenkin rohkaistuin lähtemään katsomaan(pakkokin se oli kun ei ovea aukikaan uskaltanut jättää). Pyrin kerämään agressiivista asennetta ja usein jotain kättä pidempää hamusin mukaani kun siihen eteiseen yhtäkkiä hypppäsin, jotta olisin tuon astelijan yllättänyt. Ikinä en tuota askeltajaa yllättänyt. Jos olisin yllättänyt niin olisi se ollut verinen tappelu, ellei sitten tuo askeltaja olisi olut minua paremmin aseistautunut. Mutta kauhu ei loppunut siihen että eteisessä ei ketään näkynyt vaan myös se vintin ovi, jonka lukossa olemisen olin niinikään illalla varmistanut oli sekin auki ja raollaan(sellaisesta lukosta joka ei taatusti itsetään aukea). Yhtenäkään yönä en kuitenkaan uskaltanut enää vinttiin siitä mennä vaan lukitsin ovet, ja jatkoin nukkumista kun ei muutakaan siinä voinut. Joskus tein sitten kummitteluyön jälkeisenä päivänä aseistautuneena ja karaistuneena äkkirynnäkön vinttiin(inhottavalta se tuntui vielä päivälläkin sinne mennä), ja syynäsin kaikki kolot mitä siellä oli. Mitään jälkeä askeltajasta en koskaan löytänyt.
        No oli äidillänikin karmaisevia kokemuksi tuosta talosta joita hän minulle kertoi. Hänkään ei silti myöskään koskaan uskonut kummituksiin vaikka ne jutut myönsikin itselleen käsittämättömiksi.

        Minä näin painajaisia noista nuoruuden kokemuksistani yli nelikymppiseksi asti vaikka silloin olin asunut jo kerrostalossa yli kaksi vuosikymmentä.

        Henkimaailman selityksiä asialle tuossa talossa kyllä olisi riittänyt. Jo isäni oli raivohullu joka uhkasi tappaa muijansa ja minut, ja vain pakenemisen onnistuminen siltä kohtalolta useamman kerran pelasti. Tuo faijani oli siis kuollut ollessani 12 vuotias. Sitä usein ajattelin josko tuo hirviöfaijani olisi pistänyt minut kuvittelemaan tälalisia pelottavia asioita tai painajaisia, mutta niitä lukkojen aukemisia en tänä päivänä voi käsittää.

        voin kyllä sanoa että lukoista huolimatta kyllä nuo henget saa ne auki ja nimittäin voin sanoa että läheiseni joka ei kummituksiin usko koki tämän ihan hereillään. oli oven laittanut nimittäin lukkoon ja pitkään kuolleena ollut anoppi vainaja pamahti tupaan auottuaan aluksi piha rakennuksen ovea.

        läheinenkin luuli että kysessä oli ihminen joka piharakennuksesta oli tulossa joten pakeni sisään mökkiin ja lukitsi oven. ja tuo anoppi vainaja oli ihan fyysinen ilmentymä! sen jälkeen hänen elävä miehensä kyllä kuoli että etiäinen tms.. (hänen anopin mies siis kuoli). ja oli aikoinaan sanout että ei kyllä lepää ennen kun mies on hänen vierellään. lisäksi kaikilla oli epämiellyttävä tunne tuossa talossa.. ihan kun joku kattos verhojen aukomista ääniä..


    • Olisi tosi mielen kiintoista päästä kokeilemaan tuollaista paikaa jossa kummitelee :) En ikinä ole kokennut mitään "kummitus juttuja" vaikka ne kiehtovatkin.

      • pawilon

        Ai fiksuja (kun lukee joitakin näistä viesteistäkin, niin Vi¤¤u taitaa olla se ainut sana minkä aivot rekisteröivät) :)). Uskon että on varmasti olemassa paljon enemmän kuin mitä me ihmiset ymmärrämme. Aivoista, suurin osa meistä, käyttää vain muutaman prosentin ja toiset muutaman promillen. Ei me loppujen lopuksi kovinkaan fiksuja olla, tai muuten maailma ei olisi tällaisessa jamassa. Eli kukapa tietää meistä sen totuuden? Mitä on ja mitä ei.


      • spiritualisti

        Joitakin keinoja:

        1) heitä ostamasi antiikkinen kaluste mäkeen

        2) ota yhteyttä meedioon, parapiireihin, spiritualistiseen seuraan (kuten on ehdotettukin)

        3) pyri keskusteluyhteyteen hengen kanssa ja pyydä sitä lähtemään. Lähetä sille "rakkausenergioita", käske menemään valoon tms...henki ei välttämättä edes tiedä olevansa kuollut, tätäkin voit sille tähdentää

        4) energisoi kämppäsi omilla energioillasi. Siis lähetä itsestäsi energioita kämpän joka sopukkaan...käy koko kämppä ja erityisesti alueet joissa häiriöitä esiintyy kaikista tarkimmin läpi. Joskus hengen toiminnan saa estettyä tuolla tavoin blokkaamalla hengen energiat omillaan.


      • hatesa

        mites me voitais vaihtaa yhteystietoja????!!!!!!!!!!!!!!!!


    • Totta se on

      Olen kokenut saman. Otin yhteyttä ihmiseen joka neuvoi mitä tehdä jotta henki saatiin ulos asunnosta.
      Hän kävi myös meillä kotona ja totesi, että meidän asunto ei ole sillä tiellä ainut jonne häntä on pyydetty avuksi. Ohjeita tuli : hanki suolakynttilä, suola puhdistaa ilmaa. Ensihätään merisuolaa kuppiin ja tuikku siihen päälle. Vesilasiin vettä ja merisuolaa,sekoitetaan. Tätä pirskotaan kodin JOKAISELLE seinälle ja ikkunalle,samalla sanot ääneen "tämä on minun kotini, pyydän sinua poistumaan kodistani" Jotkut myös sanovat, kuten itsekin lisäksi "herramme jeesuksen kristuksen nimeen, tämä on minun kotini,pyydän sinua poistumaan,tämä on jumalan talo" Jostain syystä nämä henkieläjät kuulemma tottelevat paremmin jos Jumala tai Jeesus mainitaan? Tiedä häntä. Minulla on myös ristikoruja,joita laitoin paikoille joissa outoja oli tapahtunut. Tein nämä kerran yksin,kerran kaverin kanssa. Ja kas, toisen kerran jälkeen kaikki loppui. Pyysin meediota käymään kuukauden päästä ja hänkin sanoin että asunto on rauhoittunut. Kun oot tehnyt häätöä ja jos kuulet ovikellon ääntä tai oveen koputetaan, älä aukaise. Henki voi yrittää päästä sisään. Eli nuo häädöt kannattaa tehdä illalla...kun ovesta ei enää liikuta.

      Et ole ainut jota henget häiritsevät. Ei me täällä yksin olla =)

      • Minä 30

        Uskovat ihmiset voi käyttää Kristuksen nimeä,koska demonit pelkäävät Jeesusta ja koska tietävät ketkä ovat Jeesuksen omia. Ja että Jeesus on voittanut saatanan ristillä ja Jumala antaa maailman hallinnon pian Jeesukselle. Saatana ja demonit tietävät ettei niillä ole enää kauan aikaa haalia ihmisiä mukaansa helvettiin jonne ne lopuksi heitetään. Maailman meno on sellaista,että hyväksytään kaikki ja että muiden hyväksynnän saadakseen ihmiset sanovat, että Jumala hyväksyy. Mutta kuka on kysynyt Jumalalta??? Raamatussa Hän sanoo olevan sama eilen,tänään ja iankaikkisesti. Eli Hänen Sanansa ei muutu,vaikka ihmiset uskottelis mitä.


    • Oletko varma et kyseinen hahmo haluaa peloitella vai haluaako hän kertoa sinulle jotain. Onko joku sinun läheinen ihminen kuollut vuoden aikana.

      • timja82

        Ei ole kuollut ketään lähiaikoina. Neljä vuotta sitten setä, joka ei ollut läheinen.


    • ennen vanhaan maalattii esim käytävä siniseksi jos siellä kummitteli... henkiä on vaikea selvittää hyvä paha mikä lie yleensä joku tekemätön asia pistää ne vaeltamaan tai pelattu spiritismiä talossa esim juuri siinä kohtaa jossa kummittelu sijaitsee ja lopetettu ennen aikojaa silloin voi olla monta henkeä talossa.. vanha taputus tekniikka kun henki ilmaantuu joka nurkka läpi taputus ylhäällä ja alhaalla ja lopuksi olemme hyväksyneet sinut olet valmis lähtemään sanat, toimi ainekin minun koti talossa jossa henki vaelsi joka päivä klo 22-23 illalla availlen ovia ja kolistellen...

      • Kääntynyt

        Ensinnäkin, lakkaa pelkäämästä. Toiseksi, koita siirtää sitä ostamaasi pukeutumispöytää vaikkapa toiseen paikkaan huoneistossa, jonnekkin rauhalliseen nurkkaukseen missä ei ole paljoa liikennettä. Mikäli henki on rauhaisa niin se tyytyy muutokseen ja on vain kiitollinen "omasta tilastaan" jonka annat hänelle. Jos se on räyhähenki niin se todennäköisesti pitää hyvin kuulucvan ja näkyvän shown jolla osoittaa ettei pidä siirrosta yhtään. Mikäli näin käy, hankkiudu siitä _heti_eroon. Ei vintille, ei kellariin, vaan jätelavalle. Tämän jälkeen voisin muutoin neivoa asettamaan krusifiksin ovesi yläpuolelle ja lausumaan muutaman vahvan lauseen, mutta koska ette ole uskossa niin siitä tuskin on hyötyä. Vaan teidän tapauksessa neuvoisin teitä kutsumaan paikalle henkilön joka pystyy tarkistamaan kotinne. Siis tarkistamaan, onko ko. henki lähtenyt tavaran mukana vai ei. Mikäli ei ole, pyytäkää häntä poistamaan henki, älkääkä menkö kotiinne ennekuin tämä on tehty.
        Räyhähenget ja tavalliset henget tuskin ihmiseen fyysisesti käyvät kiinni tai aiheuttavat fyysistä vahinkoa, mutta ei vara venettä kaada. Ainakin kertomuksesi valossa voisin kuvitella (Huom! En todellakaan ole varma) että kyseessä on henki.

        On hyvä että ette ole kuulleet paukoittelua tai hengen käytös ei ole ollut uhkaavaa, mikäli se muuttuu uhkaavaksi niin poistukaa välittömästi, silloin kyse ei ole vain hengestä.

        Minulle on tapahtunut kaikkea outoa ja olen nähnyt unia pienestä pitäen. Kaikkea on koettu, sekä koko perheen kesken, että myös exien kanssa. Näillä neuvoilla luulisin teidän pääsevän pitkälle, mikäli teette kuten neuvoin. Jokatapauksessa, lautojen kanssa EI kannata lähteä leikkimään sillä ne saattavat vetää puoleensa myös pahoja henkiä ja tuskin haluatte riesaksenne semmoista?

        Ei olisi varmastikkaan pahitteeksi tutustua raamattuun, siellä on paljon hyviä ja toimivia neuvoja henkien varalle ;)


      • spooky freak

        taidat olla helposti aivopestävissä koko sape...jos tosissaa uskot että taputtelemalla nurkkiin nii henki joka aukoo ovia kaikkoaa nii ei jestas sentään!tavallista typerämpi oot ja minä vielä typerämpi ku tälläsiä typeryyksiä luen näitä kommentoiden.mutta ei o muutakaa tekemistä..


    • hatesa

      myy mulle se lipasto???? oon todella kiinnostunut kummituksista ja kaikesta yliluonnolliseen liittyvästä..... olen yrittänyt vuokrata näitä ns kummitustaloja mutta huonolla menestyksellä :(((

      • toivottavasti auttaa

        aloittajalle:
        veikkaan hyvin vahvasti lipastoa. sitä on voitu käyttää esim. spiritistisissä istunnoissa aiemmin ja siihen on jäänyt henki asumaan. hävittäkää se pöytä ja kokeilkaa auttaako.
        meillä on käynyt paljon vastaavia juttuja, unien kautta ja oikeastikin. esim. tuota tavaroiden tippumista, hengityksen salpautumista ja ahdistusta. ja unissa vielä kamalampia ja niissä ne näyttäytyvätkin ja koettavat tukehduttaa muun muassa. ja ne ihan oikeasti lähtevät kun käskee Jeesuksen nimessä mene pois, et kuulu meille.
        mun mieheni on aika samanlainen, kieltää kaiken. luulen että häntä pelottaa ja siksi hän keksii selityksen kaikelle. luulen, että miehesi pelkää myös mutta rauhoittaa itsensä keksimällä luonnollisen selityksen.
        tuo kodin siunaaminen on aika hyvä idea, koska kannattaa kokeilla kaikki mikä voisi auttaa. mielellään Jeesuksen nimessä.


      • Mötorhead

        Kuunnelkaa AC/DC,Mötorhead,Iron Maiden tai jotain muuta "saatananpalvonta"musiikkia.Ehkä saatte sen valaistumisen niistä!Anti Christus/Devil Child,tätä paskaa jaksetaan jauhaa.HELLRISER!Kunnon "moottoripäät" on jo rulannut mulla 80-luvulta asti,MÖTORHEAD=slangisana lontoossa,tarkoittaa spiidin käyttäjää,eli näin kansanomaisesti :amfetamiinin käyttäjää!


      • ??????????
        toivottavasti auttaa kirjoitti:

        aloittajalle:
        veikkaan hyvin vahvasti lipastoa. sitä on voitu käyttää esim. spiritistisissä istunnoissa aiemmin ja siihen on jäänyt henki asumaan. hävittäkää se pöytä ja kokeilkaa auttaako.
        meillä on käynyt paljon vastaavia juttuja, unien kautta ja oikeastikin. esim. tuota tavaroiden tippumista, hengityksen salpautumista ja ahdistusta. ja unissa vielä kamalampia ja niissä ne näyttäytyvätkin ja koettavat tukehduttaa muun muassa. ja ne ihan oikeasti lähtevät kun käskee Jeesuksen nimessä mene pois, et kuulu meille.
        mun mieheni on aika samanlainen, kieltää kaiken. luulen että häntä pelottaa ja siksi hän keksii selityksen kaikelle. luulen, että miehesi pelkää myös mutta rauhoittaa itsensä keksimällä luonnollisen selityksen.
        tuo kodin siunaaminen on aika hyvä idea, koska kannattaa kokeilla kaikki mikä voisi auttaa. mielellään Jeesuksen nimessä.

        Voiko tämä kaikki lukemani olla totta???
        Näin paljonko on Suomessa hurahtaneita???

        Auttaiskohan aloittajan mielenrauhaa, jos vaihtaisi asuntoa?????


      • huoh..
        Mötorhead kirjoitti:

        Kuunnelkaa AC/DC,Mötorhead,Iron Maiden tai jotain muuta "saatananpalvonta"musiikkia.Ehkä saatte sen valaistumisen niistä!Anti Christus/Devil Child,tätä paskaa jaksetaan jauhaa.HELLRISER!Kunnon "moottoripäät" on jo rulannut mulla 80-luvulta asti,MÖTORHEAD=slangisana lontoossa,tarkoittaa spiidin käyttäjää,eli näin kansanomaisesti :amfetamiinin käyttäjää!

        Opettele nyt edes kirjoittamaan Motörhead oikein...


    • Uskovainen123

      Jos kertomasi on totta ja teillä on henkivaltoja todella, niin mitkään meediot ja selvännäkijät tai samanlaiset heimolaiset eivät ratkaise tilannetta vaan pahentavat sitä. Jos sellaisia kotiin kutsutte, niin sidotte itsenne vielä enemmän pahuuden henkivaltoihin.

      Minäkin ehdotan, että otatte yhteyttä todella Raamattuun uskoviin uskoviin, sillä heillä on voima ajaa tuolaiset henkivallat pois Jeesuksen nimessä. Mistä heitä löytää, Helluntai seurakunta on yksi hyvä paikka. Menkää vaikka suoraan pastorin juttusille.

      Ne ihmiset jotka eivät usko henkivaltoihin, niin eivät ymmärrä tilannetta. Kaikki meediot ja noidat ovat paholaisen palvelijoita suoraan tai epäsuorasti.

      Jeesus Kristus Jumalan Poika voi vapauttaa kaikki pahuuden henkivalloista ja Hänen kauttaa tulee pelastus.

      .

      • kristian stadista

        juu tuli juu jeesus kristuksen kautta pelastus niille tuhansille etelä amerikkalaisille intiaaneillekin kun espanjalaiset menivät niitä kristinuskolla valistamaan ja pöllimään niitte kullan ja muut aarteet..ja sitte vielä muut operaatiot niinku ristiretket.miekat vaa heilu ja päitä putoili kaikki vaa pelastettiin pakanuudesta silllä kaavalla jeesus kristuksen nimessä...ootte kaikki uskovaiset kunnon kannibaaleja sitäpaitsi,syöt tämän leivän,öylätti: jessuksen kristuksen ruumis,ja juotte päälle ehtoollis viiniä elikkäs sen jeesuksen verta. näin ehtoollisella.jeesuksen kristuksen ruumista ensin ja sitte verta juotte päälle,hyi vittu mitä meininkiä.pelastutte kannibalismilla!letkeetä!


    • knowing

      Ei tarvitse pappia välttämättä ollenkaan, himouskovaisetkaan eivät kaikkea aina tiedä. Myös asiansa osaava meedio käy aivan varmasti, mutta eri asia sitten että mistä erottaa todellisen ammattilaisen humpuukimaakarista. Uskon, ettet puhu palturia (vaikka moni sitä täällä netissä tekee) ja toivon että löydät ratkaisun ongelmaasi. Kannattaa oikeasti asialle tehdä jotain ennenkuin tulet hulluksi.

      • näinpä...

        Kannattaa myös seurata sitä, onko sinulla vielä varjo tallella. Niinkin voi käydä, että aaveet varastaa sinun varjon. Sitten kun seisot valoavasten sinusta ei heijastukkaan maahan varjoa. Aatteleppa sitä...
        Paha juttu olla varjoton henkilö. Esim. laskuvarjohyppääjille se on erittäin vaarallista. Sateenvarjo auttaa vähän jos omistat sen.


    • teoriassa..

      Jospa se olisi sen alkoholistin exvaimo sieltä talon toisesta päästä. Tai oma sukulaisenne. Tai lähistöllä elänyt tai kuollut. Näitähän arvauksia riittäisi. Muutama meedio olisi kätevä aistimaan, mutta eri asia mistä osaava löytyy.. kaikkea ei kannata uskoa.

      • tosi on

        itselläkin on omakohtaista kokemusta ko asiasta. vanhempieni talossa on tapettu 15vuotta sitten poika ja vaimo. välillä tuntuu talossa siltä varsinkin iltaisin että joku katselee huoneen ovelta, päivisin vaikkei lemmikkejä tai ketään kotona yläkerrasta kuuluu narinaa niinkuin portaista että joku kävelis siellä. ikää on itellä 19vuotta enkä ole päästäni pihalla enkä kusetaketään.


      • aaveraiskaaja
        tosi on kirjoitti:

        itselläkin on omakohtaista kokemusta ko asiasta. vanhempieni talossa on tapettu 15vuotta sitten poika ja vaimo. välillä tuntuu talossa siltä varsinkin iltaisin että joku katselee huoneen ovelta, päivisin vaikkei lemmikkejä tai ketään kotona yläkerrasta kuuluu narinaa niinkuin portaista että joku kävelis siellä. ikää on itellä 19vuotta enkä ole päästäni pihalla enkä kusetaketään.

        se tuntuu kun joku katselee?


    • aaveraiskaaja

      olen vähän ymmälläni. Oonko mä jotenkin huonompi ihminen, vai miksi nää aaveet, vämpyyrit ja zombit ota minuun mitään yhteyttä?

      • ---

        Kokeile meditaatiota ja käy kummittelevissa paikoissa, vaikka ottamassa valokuvia.


    • +Uskovainen+

      Pimeät henkivallat ovat jostakin syystä kiinnittyneet asuntoosi, se joi johtua pöydästä ja sitten itse asunnosta. Monesti on ollut niin että asunnossa, jossa kummittelee on harjoitettu noituutta, spiritismiä, meediota tai lusiferistisia rituaaleja. Ja on ehkä parempi ettet tiedäkään tarkkaan mitä asunnossa ja tapahtunut, mutta jotakin perkeleellistä asuntoosi liittyy. Elä hommaa asunnollesi missään nimessä meediota, selvinnäkijää, noitaa tai ennustajaa sillä nämä kaikki ammentavat tietonsa pimeydestä ja saatanalta, vaikka tälläiset henkilöt eivät sitä ehkä itse tiedosta. Jeesuksen Kristuksen nimessä ja veressä näiden häiritsevien henkivaltojen on lähdettävä asunnostasi. Sinä voit itse siunata Jeesukseen Kristuksen nimessä ja veressä uskovaisten kanssa asunnon ja käskeä näitä henkivaltoja jättämään asuntosi ja sinut rauhaan. Näytä näille persoonallisille hengille että asuntosi ja sinä kuulutte Jeesukselle Kristukselle. Kutsu vaikka helluntaiseurakunnasta uskovaisia se on hyvä, ei välttämättä luterilaista pappia sillä monet ovat vain leipäpappeja. On tärkeää että asunnollesi saadaan oikeasti uskovaisia henkilöitä. Kristus on sovittanut sinunkin syntisi ja murskannut vallat pimeyden hallituksilta ja valloilta ja saattanut ne julkisen häpeän alaisiksi Golgatalla. Nämä eivät ole höpöjuttuja vaan henkivalta-asioita. Ja muista nyt, kun Jumala on armossaan päästänyt nämä pahuuden henget näin lähelle sinua, niin se on sen tähden, että etsisit Herraa Jeesusta ja hänen vanhurskasta tahtoaan. Oppisit tuntemaan totuuden Raamatun sanan kautta. Toimi näiden ohjeiden mukaan, niin saat rauhan.

      T: eräs uskovainen joka joutui todella karmealla tavalla itse perkeleen pelottelemaksi.

      En tiedä osaatko englantia, jos osaat, sinun olisi hyvä katsoa nämä videot, ne selkeyttävät käsitystäsi ja sitä minkä tai oikeastaan kenen kautta saat täydellisen vapauden ja rauhan asuntoosi, sekä elämääsi.

      Atheist Howard Storm's Near Death Experience
      http://www.youtube.com/watch?v=lF7AzxplsME

      Medical Doctor has NEAR DEATH EXPERIENCE - to HELL and BACK
      http://www.youtube.com/watch?v=w-v1Fppjlvc&feature=related
      http://www.youtube.com/watch?v=OnVhKH2C1Jw&p=0A40D01C735C1D89&playnext=1&index=4

      Near Death Experience-Meets Jesus
      http://www.youtube.com/watch?v=EnRZGLkp2M4&feature=related

      Cristian Testimony what happened when he died
      http://www.youtube.com/watch?v=NPabMyVvC9s&feature=related

      Ja jotta uskoisit että nämä eivät ole keksittyjä tarinoita, myös suomenkielinen todistus:
      http://www.tv7.fi/vod/player.html?id=11219

    • Pliiis!

      Joo pakkohoitoa vain tuollaiselle trollille!

    • jotain vinkkei

      Se esine jota luulet että mistä se johtuu, sitä ei toki pidä pistää eteenpäin tai myydä jollekkin vaan se pitää polttaa! Katso kirjahyllysi, joka piakasta talosta, poista kaikki koriste-esineet varsinkin afrikkalaiset patsaat tms sellaisiahan nykyään pidetään hienointa sisustustavaroina, mieti ostitko jotain vanhaa kirppikseltä tms toiko joku teille lahjaksi jonkun esineen jonka jälkeen ne peitonvetämiset ym tulivat? Rukoile Jumalalta että hän näyttäisi mikä se on mikä sun pitää hävittää. Mulla tuli mieleen että polta myös peittosi ja osta uudet jos se onkin siinä peitossa? Ja onko teidän ihan pakko asua siinä talossa lähde pois sieltä.

    • itte p

      Käsittämätöntä huuhaata ja sontaa ketju täynnä - ei kai näin typeriä ja taikauskoisia ihmisiä voi olla missään? Seiskan ja Alibin lukijoita vai mitä ihme sakkia nämä on?

      Mutta toisaalta, puolet meistä ovat keskimääräistä tyhmempiä ja 5 % aivan käsittämättömän herkkäuskoisia ja hölmöjä typeryksiä.

      • meedio

        Valosta ja rakkaudesta tulen viestiä tuomaan tilanteeseen jossa apua niin tarvitsette.

        Tämä henki joka teillä kulkee asunnossa on teidän edesmenneen sukulaisen henki joka aikanaan on elämänsä jättänyt mutta aikoinaan tehtävässään epäonnistunut.
        Tämä henki näillä merkeillään haluaa ottaa teihin yhteyttä jotta kuulette ja aistitte hänet.
        Hänellä suuri hätä on kun jumissa eikä pääse eteenpäin. Rakas ystävä, pyydä enkeleitä avuksi saattamaan hänet valoon ja rakkauteen. Kun tämän teet henki poistuu.

        Rakas ystävä vaikka olet epäillyt omaa päätäsi ja sitä ettet ole kunnossa, tämä on todellisinta totta, henkiä on ja todella henkimaailma on.
        Rakas ystävä, pelätä ei kannata koska se vahvistaa tätä energiaa joilla voimistaa "pahojen" henkien energiaa, se on kuin kutsu huuto heille. Toisin sanoen vedät puoleesi tätä.

        Rakas ystävä, näillä tiedoilla pääset eteenpäin ja täältä jostain toivotamme valoa ja rakkautta sinulle.
        T: Meedio ja henkioppaansa


    • timja82

      HÄH HÄH HÄÄ,SAINPAS KUSETETTUA KAIKKIA JA VIELÄ NÄIN KAUAN !!! VITTU ETTÄ OOTTE TYHMIÄ JUNTTEJA KAIKKI !!!!

      • yksi näköulma jk

        Lue viestini:
        yksi näköulma jk, meni tuonne viestiketjun väliin näköjään.

        Ehkäpä oletkin tahallasi kusettanut, ehkä joku kusettaa tahallaan omimalla nimierkkisi tuossa vikassa viestissä. Koska tämä ongelma on aika yleinen, niin on silti parasta vastata asiallisesti.

        Noista tavaroiden tippumisista tosiaan, että itsellänikin on moneen kertaan tavaroita siirrelty ihan silmissä, tai sillä aikaa kun käännän selän, tms. Pitkään aikaan ei olekaan tapahtunut mitään, mutta n viikko sitten kun olin yksin kotona, yksi tavara lensi hyllyltä suoraan päälleni ihan itsestään.

        Toivottavasti tästä on hyötyä jollekulle toiselle, jos tuo nimimerkki sattuisi olemaan "kusetusta".


      • Vaikka TIMJA82 väittääkin kusettaneensa kaikkia, voin kertoa omista jutuistani.

        Asunnosta muuttaminen ei auta, ainakaan minulla. Ilmiö tulee perässä joka paikkaan. Tällä hetkellä asun kommuunissa ja kämppiksetkin ovat tottuneet asiohin joita mukanani tuli. Kerroin kyllä jo ennen muuttoa, mutta sehän aiheutti vaan naureskelua... =)
        Olen 24vuotias mies ja huomasin noin 12vuotiaana etten ole yksin (ja tähän kohtaan joku vois heittää jonkun hyvän skitsofreniavitsin?).
        En ole käynyt lääkärissä, enkä aivokuvauksissa, koska en tunne olevani sairas. En myöskään ole kokenut kaipaavani manaajaa tai muutakaan "ammattilaista".

        Pentuna, kun asuin vielä kotona, alkoivat ovet paukkua. Ei siis niin että sattuisi jokin ovi menemään kiinni voimalla, vaan siis ihan järjestyksessä, Eteinen, keittiö, minun huone, pikkusisarien huone ja vanhempien makkari. Ovet eivät auenneet itsestään, paiskautuivat vain kiinni!
        Seuraavaksi tuli nakuttelu. Seinistä kuului naputusta, tai koputusta, miksi sitä nyt haluaa sanoa. Se oli aluksi aika häiritsevää, mutta pyydettäessä (sitä äitini kokeili koska häntä ärsytti) se loppui. Koputusta saattoi myös pyytää tiettyyn paikkaan, johon se myös yleensä meni. Yritttiin myös kysellä asioita tyyliin "ei on 2koputusta ja kyllä on 1koputusta", mutta siitä ei tullut mitään, yleensä koputus lakkasi kokonaan.
        Koputtelu jatkuu edelleen minun kotona, mutta on "hallittavissa"!

        Äitiäni tämä "henki" häiritsi eniten, koska se kuulemma yritti kosketella häntä nukkuessa. Ei rumalla tavalla, vaan vain kasvoista. Kuulemma sekin loppui, kun muutin kotoa.

        Esineet liikkuvat ja ne ovat järjestäen pyöreitä, vieriviä. Mikään kukkapurkki ei liiku mihinkään.

        Näitä juttuja on vaikka kuinka paljon, ja viimeisin oli eilen kun istuin kämppiksni kanssa olohuneessa. Toin tullessani vesilasin, ja kun olin ottamassa huikkaa, lasi oli tyhjä ja vedet siinä pöydällä.

        Nyt nauratte niin paljon kun sielu sietää, mutta tämä kuuluu arkeeni. En osaa pitää sitä pelottavana enkä oikein "yliluonnollisenakaan"! En oikein usko kummituksiin, mutta jotain ylimääräistä täällä on. =)


      • a.p.

        katotaanko ip:stä onko oikea tapaus?

        Kiitos vaan, kusipää. Saitko runkatessasi kivoja viboja?


      • oikean ip:n timja82
        Anton23 kirjoitti:

        Vaikka TIMJA82 väittääkin kusettaneensa kaikkia, voin kertoa omista jutuistani.

        Asunnosta muuttaminen ei auta, ainakaan minulla. Ilmiö tulee perässä joka paikkaan. Tällä hetkellä asun kommuunissa ja kämppiksetkin ovat tottuneet asiohin joita mukanani tuli. Kerroin kyllä jo ennen muuttoa, mutta sehän aiheutti vaan naureskelua... =)
        Olen 24vuotias mies ja huomasin noin 12vuotiaana etten ole yksin (ja tähän kohtaan joku vois heittää jonkun hyvän skitsofreniavitsin?).
        En ole käynyt lääkärissä, enkä aivokuvauksissa, koska en tunne olevani sairas. En myöskään ole kokenut kaipaavani manaajaa tai muutakaan "ammattilaista".

        Pentuna, kun asuin vielä kotona, alkoivat ovet paukkua. Ei siis niin että sattuisi jokin ovi menemään kiinni voimalla, vaan siis ihan järjestyksessä, Eteinen, keittiö, minun huone, pikkusisarien huone ja vanhempien makkari. Ovet eivät auenneet itsestään, paiskautuivat vain kiinni!
        Seuraavaksi tuli nakuttelu. Seinistä kuului naputusta, tai koputusta, miksi sitä nyt haluaa sanoa. Se oli aluksi aika häiritsevää, mutta pyydettäessä (sitä äitini kokeili koska häntä ärsytti) se loppui. Koputusta saattoi myös pyytää tiettyyn paikkaan, johon se myös yleensä meni. Yritttiin myös kysellä asioita tyyliin "ei on 2koputusta ja kyllä on 1koputusta", mutta siitä ei tullut mitään, yleensä koputus lakkasi kokonaan.
        Koputtelu jatkuu edelleen minun kotona, mutta on "hallittavissa"!

        Äitiäni tämä "henki" häiritsi eniten, koska se kuulemma yritti kosketella häntä nukkuessa. Ei rumalla tavalla, vaan vain kasvoista. Kuulemma sekin loppui, kun muutin kotoa.

        Esineet liikkuvat ja ne ovat järjestäen pyöreitä, vieriviä. Mikään kukkapurkki ei liiku mihinkään.

        Näitä juttuja on vaikka kuinka paljon, ja viimeisin oli eilen kun istuin kämppiksni kanssa olohuneessa. Toin tullessani vesilasin, ja kun olin ottamassa huikkaa, lasi oli tyhjä ja vedet siinä pöydällä.

        Nyt nauratte niin paljon kun sielu sietää, mutta tämä kuuluu arkeeni. En osaa pitää sitä pelottavana enkä oikein "yliluonnollisenakaan"! En oikein usko kummituksiin, mutta jotain ylimääräistä täällä on. =)

        Kiitos kun vastasit.

        On kiva tietää, ettei todellakaan ole päästään vialla. Tai sitten päävikaisia on paljon :D


    • ime kyrpää

      Teillä on perkele bodari jyrsiä

    • homo kalle

      syö reilusti kana munia ja pierase nii kyllä lähtee henget ja sun mieheltäkin lähtee henki

    • ttkk

      On hyvä tarkistaa, ettei liimaukset ole auenneet tapeteista!

    • timja82

      No, tuon jutun kirjoitettuani meillä oli pari viikkoa hiljaista. Nyt voin kunniakseni sanoa, että mieheni lakkasi irvailemasta. Hän oli yötä kotona - minä olin reissussa - ja heräsi siihen, kun häneltä lensi peitto päältä. Siis lensi. Ensin luuli, että joku oli murtautunut asuntoon ja kaivoi sängyn alta kättäpidempää (tämä alue on vähän sellainen, että nukutaan kättäpidemmän kanssa). Eikä ollut mikään kouristusjuttu, koska peitto oli eteisessä asti.

      Lisäksi tuo hajujuttu toistui taas, tällä kertaa oli muitakin ihmisiä paikalla. Haju on todella kamala, kuin hapansilakka. Meillä kävi jo viemäriä jollain letkukameralla kuvaamassa äijä ja allaskaappi purettiin kun epäilivät, että sinne oli valunut jotain mädäntyvää. Ei mitään. Se ei todellakaan ole siis mikään tavallista pahempi pierunlöyhkä vaan sellainen, mikä iskee naamaan ja helkkarin lujaa.

      Meillä oli yhden yön kamera kuvaamassa kuten joku neuvoi, mutta mitään ei tapahtunut. Ihan rauhassa nukuttiin koko yö, minä vaihdoin asentoa noin vartin välein, mies harvemmin. Kumpikaan ei kävellyt unissaan.

      Hankkiuduin eroon siitä kampauspöydästä. Ei vaikutusta.

      Meille vain naurettiin kun kysyin lähimmästä seurakunnasta apua. "Ei meillä oli tällaiseen resursseja". Kysyttiin, olenko käynyt lääkärissä.

      Siskoni mies lupasi koettaa omasta seurakunnastaan. Hän on ortodoksi, harras sellainen. Hänkin on viettänyt meillä pari yötä ja on yksi niistä silminnäkijöistä.

      No, seuraava askel on uusi asunto. Viime sunnuntaina käytiin jo katsomassa.

      • Agnostikko_

        Minua askarruttaa miksi niin moni uskova kehoittaa hankkimaan papin siunaamaan tai muuta uskonnollista. Eikö näitä yliluonnollisia juttuja voi tapahtua muidenkin uskontojen edustajille? Mitäs sitten tehdään? Vai onko heillä omat uskonnolliset tapansa karkoittaa henget? Miksi siis kaikki yliluonnollinen liitetään automaattisesti kristinuskoon? Ainakin meillä Suomessa.

        En tiedä uskonko henkiin vai en. Mielenkiintoinen tapaus silti. Tulehan Timja vielä kertomaan myöhemmin kuulumisiasi!


    • tulimyrsky

      Tiedän kiteellä asunnon jossa on samanmoisia tapahtumia, juurikin eteisessä tavarat liikkuivat ja kuului karmvivia ääniä joita ei voi "maallisiksi" sanoa, outoja tuulen tapaisia yhdessä kohdassa asuntoa, äidin poissa ollessa haarukoiden/lusikoiden kuuvausteline, sellainen paksu muovinen oli siististi leikkaantunut osiksi, ja saattoi löytyä pieniä esineitä lattilta jotka eivät ole kuuluneet ädin elämään, kuten helmi jne..

      Itse kun siellä kyläilin tunsin aina jonkin läsnäolon, kerran joku äitiäni hameesta kun puhdistettiin sieniä, äiti asui tuolla yksin muttei lopulta kestänyt sitä enää, se oli jatkuvaa pahan läsnäoloa joka herätti kauhua, äitini on uskossa ja rukoillen selvisi tuosta ajasta siellä, mutta liika on liikaa..

      Pihassa on ainakin kaksi kerrostaloa joissa tiedän kummittelevan oman kokemuksieni kautta.

      • tulimysrky

        Tavallinen talo pellon reunalla jossa vietin paljon aikaa viime vuoden puolella.
        olen itsekin yliherkkä KAIKILLE asiolle, enneunet, aavistukset jotka käy toteen, aistimukset, bnäkyjä tilanteesta joka toteutuu, äänet, vaisto jne..
        Alussa tuolla oli mukava olla kesällä vielä, mutta sitten kun alkoi ajat ettei ulkona voinut enää viettää aikaa niin siirryttiin sisälle asuntoon, alkoi syksy.
        Kerron vain pintapuolisesti mitä siellä tapahtui, tämä ei ole minulle ainoa kerta eikä ainoa piakka jossa olen kokenut näitä asioita, mutta tuonne mennessä pihan pimetessä aloin tuntea pihassa jotain pahaa, olin nähnyt jo aiemmin välähdyksen navetan kulmalta, näin vain sen kulman ja käden joka siihen nojaa kaatuessaan, tämä kävi toteen.
        Navetan takana oli ulkovessa, kerran olin sinne menossa mutta kun pääsin kulman kohdalle niin minut lävisti kuin sähkövirtashokki, käännyin takaisin, tuosta kaikki alkoikin.
        Tätä ennen tosin sytkäsi oli lentänyt pöydältä voimalla lattiaan vaikka kukaan ei siihen koskenut, ja ääniä kuulunut paljon, selkeitä askeleita eteisessä, edelläni keittiössä, ulkona maitotonkkien kolinaa jne..
        Näitä en jaksanut kokemusteni mukaan enää edes ajatella, tuttua jo..
        Aloin tuntea aina huusissa käydessäni sen tunteen joka kertoi minulle jotain, olin aivan varma että pihaan on haudattu joku, sinne navetan taakse, kysyin asiaa mutta tämä aluksi kiellettiin minulta säästääkseen minua ja etten pelkäisi, mutta tiesin että näin on varmasti ja lopulta kuulin että olin oikeassa, paikankin aavistin oikein.Otin lopulta serkkuni sinne huussiin mukaan ulkovartijaksi, astit kävivät liian voimakkaina, aina kun menin sinne ulkona oli tyyni, mutta kun astuin takaisin pihapiiriin niin tuuli ilmestyi kuin tyhjästä raivoamaan, ja vain silloin kun tulin huussista, tämän sai serkunikin olla todsitamassa moneen kertaan.
        Lopulta aika talossa kävi vähiin ja erään minulle rakkaan pois lähtö, tällöin pihaan tuli musta pitkä mies jolla oli vanhanajan vaatteet ja saappaat jalassa, vanha solkivyö roikkuin kuulema polvissa, itse en tätä hemmoa nähnyt mutta tätä edesmennyttä ystävääni se oli parikin kertaa käynyt nykäisemässä ihasta, ja sen yhden kerran kun hän oli vessavahti tämä tyyppi oli kaatanut miehen navetan seinää vasten eikä antanut liikkua, ja aina mies oli lähtenyt kävelemään sinne huussin taakse, aistin tuon sinä iltana, kuten toisella kerralla kun hän kävi nykimästä tätä miestä hihasta, kävin ulkona autolla ja sain jälleen sen saman tunteen, kuin sähköisku kehossani, paiskasin oven kiinni en katsonut ympärille vain menin sisään, myöhemmin kuulin että tämän jälkeen oli tapahtunut tämä toinen kerta kun esittäytyi.
        Tänä samana iltana tämä edesmennyt mies ( rauha hänen sielulleen) ja minä aloimme yhtä äkkiä tuntea hirveän voimakasta kylmyyttä jaloissamme, havaitsimme sen yhtä aikaa, se kylmyys oli jäätävää joka nousi jalkoja pistin ylöspäin, käskimme serkkuni tarkistaa ovet koska se oli niin selkeä muutos, ovet olivat kiinni.
        Vanha kissa oli lämmittelemässä patterin luona, mutta kun tuon kylmyyden havaitsimme niin kissa ponkaisi samoilla hetkillä viereeni penkille, kissa vaistosi saman, serkkuni ei niinkään huomannut mutta minä ja hän huomasimme (meillä taisi olla vahva sukulaissuhde) ja aistimme kumpikin siellä jotain hirveää.
        Tämä oli tämän miehen viimeinen yö...
        Jatkuu..


      • tulimyrsky
        tulimysrky kirjoitti:

        Tavallinen talo pellon reunalla jossa vietin paljon aikaa viime vuoden puolella.
        olen itsekin yliherkkä KAIKILLE asiolle, enneunet, aavistukset jotka käy toteen, aistimukset, bnäkyjä tilanteesta joka toteutuu, äänet, vaisto jne..
        Alussa tuolla oli mukava olla kesällä vielä, mutta sitten kun alkoi ajat ettei ulkona voinut enää viettää aikaa niin siirryttiin sisälle asuntoon, alkoi syksy.
        Kerron vain pintapuolisesti mitä siellä tapahtui, tämä ei ole minulle ainoa kerta eikä ainoa piakka jossa olen kokenut näitä asioita, mutta tuonne mennessä pihan pimetessä aloin tuntea pihassa jotain pahaa, olin nähnyt jo aiemmin välähdyksen navetan kulmalta, näin vain sen kulman ja käden joka siihen nojaa kaatuessaan, tämä kävi toteen.
        Navetan takana oli ulkovessa, kerran olin sinne menossa mutta kun pääsin kulman kohdalle niin minut lävisti kuin sähkövirtashokki, käännyin takaisin, tuosta kaikki alkoikin.
        Tätä ennen tosin sytkäsi oli lentänyt pöydältä voimalla lattiaan vaikka kukaan ei siihen koskenut, ja ääniä kuulunut paljon, selkeitä askeleita eteisessä, edelläni keittiössä, ulkona maitotonkkien kolinaa jne..
        Näitä en jaksanut kokemusteni mukaan enää edes ajatella, tuttua jo..
        Aloin tuntea aina huusissa käydessäni sen tunteen joka kertoi minulle jotain, olin aivan varma että pihaan on haudattu joku, sinne navetan taakse, kysyin asiaa mutta tämä aluksi kiellettiin minulta säästääkseen minua ja etten pelkäisi, mutta tiesin että näin on varmasti ja lopulta kuulin että olin oikeassa, paikankin aavistin oikein.Otin lopulta serkkuni sinne huussiin mukaan ulkovartijaksi, astit kävivät liian voimakkaina, aina kun menin sinne ulkona oli tyyni, mutta kun astuin takaisin pihapiiriin niin tuuli ilmestyi kuin tyhjästä raivoamaan, ja vain silloin kun tulin huussista, tämän sai serkunikin olla todsitamassa moneen kertaan.
        Lopulta aika talossa kävi vähiin ja erään minulle rakkaan pois lähtö, tällöin pihaan tuli musta pitkä mies jolla oli vanhanajan vaatteet ja saappaat jalassa, vanha solkivyö roikkuin kuulema polvissa, itse en tätä hemmoa nähnyt mutta tätä edesmennyttä ystävääni se oli parikin kertaa käynyt nykäisemässä ihasta, ja sen yhden kerran kun hän oli vessavahti tämä tyyppi oli kaatanut miehen navetan seinää vasten eikä antanut liikkua, ja aina mies oli lähtenyt kävelemään sinne huussin taakse, aistin tuon sinä iltana, kuten toisella kerralla kun hän kävi nykimästä tätä miestä hihasta, kävin ulkona autolla ja sain jälleen sen saman tunteen, kuin sähköisku kehossani, paiskasin oven kiinni en katsonut ympärille vain menin sisään, myöhemmin kuulin että tämän jälkeen oli tapahtunut tämä toinen kerta kun esittäytyi.
        Tänä samana iltana tämä edesmennyt mies ( rauha hänen sielulleen) ja minä aloimme yhtä äkkiä tuntea hirveän voimakasta kylmyyttä jaloissamme, havaitsimme sen yhtä aikaa, se kylmyys oli jäätävää joka nousi jalkoja pistin ylöspäin, käskimme serkkuni tarkistaa ovet koska se oli niin selkeä muutos, ovet olivat kiinni.
        Vanha kissa oli lämmittelemässä patterin luona, mutta kun tuon kylmyyden havaitsimme niin kissa ponkaisi samoilla hetkillä viereeni penkille, kissa vaistosi saman, serkkuni ei niinkään huomannut mutta minä ja hän huomasimme (meillä taisi olla vahva sukulaissuhde) ja aistimme kumpikin siellä jotain hirveää.
        Tämä oli tämän miehen viimeinen yö...
        Jatkuu..

        Aamulla serkkuni oli nähnyt saman miehen kävelevän kammarista pois läpi ovien..
        Olin jo nähnyt uniessa että kuolema on lähellä, edellisenä yönä, sitä edellisenä aamuna laitoimme serkkuni kanssa musiikin soimaan hiljaiselle että muut saa nukkua, televisio ei suostunut toimimaan, mutta makka alkoikin nostaa ääntä täysille ja taas laskien sitä, taas nostaen täysille, pienetyen, naurettiin tälle asialle, oli jo tuttua meille, aikaisemmin oli kameran akut pihaan tullessa imeneet itsensä tyhjiksi jne..
        Lopulta aloin miettiä pihan historiaa ja aavistuksia, osuin oikeaan monessa asiassa, pihassa on tapahtunut hirveitä asioita ja se talon rakentajan hauta todellakin on pihapiirissä, navetan takana, mies oli kaatanut kaikki männyt pihametsästä ja tehnyt itselleen hautapaikan jonne tapettuaan itsensä asettautui, sain kuulla asiat kun kerroin mitä olen kokenut siellä ja HALuSIN TIETÄÄ olenko oikeassa, olin oikeassa, ja miehen tarinan vahvistaa kannot metsästä ja luodinreiät ulkohuusin ikkunassa jonne mies oli vaimoaan yrittänyt tappaa.
        Viimeisenä aamuna tuossa talossa olin huusin ovella pois lähdössä, eteeni leijaili pieni pallo, sellainen kupla joka tulee veteen, satoi paljon vettä ja ajattelin että sen pitäisi itseasiassa sateen takia jo pelkästään "sata maahan", mutta ei, se tuli navetan takaa ja leijaili eteeni, pienllä alalla kierteli, ylös/alas/sivulle/toiselle, aivan kuin herättäkseen huomioni, katsoin tuota esitystä minuutin verran ja harmittelin ettei ollut kamera eikä kännykkä mukana, olinhan huusissa, lopulta aloin jo miettiä tapahtuneita ja hieman pelästyin, nappasin tuon pallon käteeni ja kävelin pois, enää ei nostanut tuulta.
        Uskon että tuo pallo oli Jumalalta, se oli leijaili järjenvastaisesti kauan aikaa edessäni, haki huomiotani muttei herättänyt pelkoa kuitenkaan.
        En tahdo pelleillä näillä asiolla mutta tämä kokemusten aika tuolla oli niin paljon täynnä voimakkaita aistimuksia, ennalta nähtyjä "näkyjä" vai miksi ne niitä sanookaan, ja asioita joita ei voi järkeillä luonnollisiksi.
        Kyllä tällainen asia jää mieleen, varsinkin kun tämän viimeisen yön jälkeen oli tämän miehen aika poistua Jumalan tykö, jonka kuoleman myöskin näin sielunisilmin, hänen ajatuksensa näin minä täällä kauempana.
        Minun ja tämän miehen joka oli varmaan läheistä sukua oli niin maaginen yhteys muutenkin ollut jo useita vuosia, kymmeniä, unet olivat kertoneet tapahtumat hänelle jo ennakkoon.
        Hautajaisten jälkeen talossa oli alkanut häiritä joku jyskyttämälä ikkunoihin yöllä, ketään ei ollut näkynyt mutta koputukset jatkuivat kauan, enkä usko että tämä läheinen mies oli asialla koska näin samana yönä jolloin koin tuon kuoleman viimeiset hetket unen kuinka Jumala ilmestyi pilvistä esiin, en nähnyt kasvoja mutta tiesin että Hän oli Jumala, tuohon uuneen loppui se sielusilmillä katsominen kuolemaan.
        Näiden asioiden kanssa on vaikeaa varsinkin jos on yksin, minulle on tapahtunut niin hirvittävän paljon asioita joita en voi itselleni järkeistää.
        Nyt tuo talo on tyhjä, olkoon ja häärätköön siellä yksin..


      • tulimyrsky
        tulimyrsky kirjoitti:

        Aamulla serkkuni oli nähnyt saman miehen kävelevän kammarista pois läpi ovien..
        Olin jo nähnyt uniessa että kuolema on lähellä, edellisenä yönä, sitä edellisenä aamuna laitoimme serkkuni kanssa musiikin soimaan hiljaiselle että muut saa nukkua, televisio ei suostunut toimimaan, mutta makka alkoikin nostaa ääntä täysille ja taas laskien sitä, taas nostaen täysille, pienetyen, naurettiin tälle asialle, oli jo tuttua meille, aikaisemmin oli kameran akut pihaan tullessa imeneet itsensä tyhjiksi jne..
        Lopulta aloin miettiä pihan historiaa ja aavistuksia, osuin oikeaan monessa asiassa, pihassa on tapahtunut hirveitä asioita ja se talon rakentajan hauta todellakin on pihapiirissä, navetan takana, mies oli kaatanut kaikki männyt pihametsästä ja tehnyt itselleen hautapaikan jonne tapettuaan itsensä asettautui, sain kuulla asiat kun kerroin mitä olen kokenut siellä ja HALuSIN TIETÄÄ olenko oikeassa, olin oikeassa, ja miehen tarinan vahvistaa kannot metsästä ja luodinreiät ulkohuusin ikkunassa jonne mies oli vaimoaan yrittänyt tappaa.
        Viimeisenä aamuna tuossa talossa olin huusin ovella pois lähdössä, eteeni leijaili pieni pallo, sellainen kupla joka tulee veteen, satoi paljon vettä ja ajattelin että sen pitäisi itseasiassa sateen takia jo pelkästään "sata maahan", mutta ei, se tuli navetan takaa ja leijaili eteeni, pienllä alalla kierteli, ylös/alas/sivulle/toiselle, aivan kuin herättäkseen huomioni, katsoin tuota esitystä minuutin verran ja harmittelin ettei ollut kamera eikä kännykkä mukana, olinhan huusissa, lopulta aloin jo miettiä tapahtuneita ja hieman pelästyin, nappasin tuon pallon käteeni ja kävelin pois, enää ei nostanut tuulta.
        Uskon että tuo pallo oli Jumalalta, se oli leijaili järjenvastaisesti kauan aikaa edessäni, haki huomiotani muttei herättänyt pelkoa kuitenkaan.
        En tahdo pelleillä näillä asiolla mutta tämä kokemusten aika tuolla oli niin paljon täynnä voimakkaita aistimuksia, ennalta nähtyjä "näkyjä" vai miksi ne niitä sanookaan, ja asioita joita ei voi järkeillä luonnollisiksi.
        Kyllä tällainen asia jää mieleen, varsinkin kun tämän viimeisen yön jälkeen oli tämän miehen aika poistua Jumalan tykö, jonka kuoleman myöskin näin sielunisilmin, hänen ajatuksensa näin minä täällä kauempana.
        Minun ja tämän miehen joka oli varmaan läheistä sukua oli niin maaginen yhteys muutenkin ollut jo useita vuosia, kymmeniä, unet olivat kertoneet tapahtumat hänelle jo ennakkoon.
        Hautajaisten jälkeen talossa oli alkanut häiritä joku jyskyttämälä ikkunoihin yöllä, ketään ei ollut näkynyt mutta koputukset jatkuivat kauan, enkä usko että tämä läheinen mies oli asialla koska näin samana yönä jolloin koin tuon kuoleman viimeiset hetket unen kuinka Jumala ilmestyi pilvistä esiin, en nähnyt kasvoja mutta tiesin että Hän oli Jumala, tuohon uuneen loppui se sielusilmillä katsominen kuolemaan.
        Näiden asioiden kanssa on vaikeaa varsinkin jos on yksin, minulle on tapahtunut niin hirvittävän paljon asioita joita en voi itselleni järkeistää.
        Nyt tuo talo on tyhjä, olkoon ja häärätköön siellä yksin..

        Josko tämä kummitus teillä on tosiaan joko asunon entinen asukas tai pöydän mukana tullut henki, vaikuttaa jotenkin naisihmiseltä, haluaa järjestellä asuntoanne mieleisekseen pitämällä pöydän puhtaana lehdistä ja siirtämällä maljakon sille.

        Nuo haju haitat voivat olla vihjeitä hänestä, ehkä se kellarin haju tulee hengestä jos asunut kuten ennen omassa mökissä, lopulta kuollut...mutta onko hänet siunattu haudan lepoon kun vieläkin haluaa elää teidän kanssanne, vai onko henki jäänyt mädäntymään johonkin josta tuo haju tulisi?

        Tuntuu että tuo henki on enemmänkin kiinnostunut teidän nykyaikaisista tavaroista ja sen takia siirtelee niitä katesellakseen, ehkä ei ole ennen nähnyt moisia jos vanha ihminen ollut, kuten tietokone.

        Tulee sellainen kuva että hän olisi vanha siisti naisihminen joka vain uteliaisuuttaan katselee paikkoja sekä yrittää tehdä asunnosta mieleistään, ehkä myös ollut teiltä ottamassa peittoa nukkuakseen sohvalla, jotenkin tuntuu ettei henki paha ole muttei ymmärrä nykyaikaa.

        Nyt siis miehesikin sai riittävän todisteen siitä että henki on asunnossanne, mitä miehellesi tuon jälkeen tapahtui, loppuiko erikoiset jutut siihen, ehkä henki (jos oli naisihminen) ihmetteli sinun poissa oloa ja ei tykännyt jäädä miehen kanssa kahden, vanhanaikainen ihminen kenties?
        Oletko ottanut selvää miehesi isoäidistä, hänen elämästään ja kuolemastaan, voisiko kaikki liittyä häneen, haluaako hän huomionne koska juuri sitä maljakkoa siirteli ja asiat jatkuu ilman sitä pöytääkin?


      • Kiteeläinen

        Mikähän lähiö tuo mahtaapi olla täällä Kiteellä?


    • Lähtee.

      Olen poistattanut vuoden sisällä sadoista taloista henkiä ja myös räyhähenkiä sekä Suomesta että Ruotsista.

    • blaaaahhhhhh

      miksi timja82 ensin sanoit ettette ole uskovaisia ettekä kuulu kirkkoon, mutta sitten sanotkin myöhemmässä viestissä, että miehesi on harras ortodoksi? hmm. TROLLI!

    • Knuutinen..

      Onko muuten Lahden seudulla ketään/mitään paikkaa, jossa kummittelisi?

      Minä olen teräshermo, en pelkää mitään! Haaveena olisi nukkua yö Turun linnassa, siinä on pitkä historia! :)

      Hei jos teillä kummittelee, ottakaa minuun yhteyttä, en koe että olet hullu/kaheli, mielelläni itsekkin kokisin samaa kuin sinäkin olet kokenut :)

      postia(at)knubits.com

    • timja82

      Se on miespuolinen henki ja aika hyvinvarustettu tuntuu olevan. Sain tänään hyvät kyydit, kun annoin sen riuhtaista peiton pois kun mieheni oli ulkona.

      • Inkkupussi

        timjalle

        Pyydä se henki käymään meilläkin, olis kyllä tommoselle tarvetta....=)


    • Tohtori Zychero

      Paranormaalia, orgasmista materiaa. Materialisoituu feminiiniselle genitaalialueelle. Poltergeistin geneettinen variaatio.

    • timja82

      No päätin vielä käydä täällä kertomassa mitä on sen viimeisen kirjoitukseni jälkeen tapahtunut- näköjään muutama trollikin käynyt kirjoittamassa.. olisi kai pitänyt rekisteröidä nimimerkki. Myöhäistä nyt, uskotte tai olette uskomatta ei satu minuun mitenkään päin.

      Emme saaneet apua ortodoksikirkosta. Siellä oltiin hieman kohteliaampia, mutta kyllä vähän tyhmin tuntein lähdimme sieltä kotiin. Ystävällinen mieshenkilö siellä kirkolla on varmasti saanut parit hyvät naurut kertoessaan juttua eteenpäin. Kiitokset kuitenkin sinnepäin. Sentään eivät nauraneet päin naamaa kuten evankelisluterilaisessa. Katolisesta emme olisi ilenneetkään enää mennä kysymään. Nyt jo hävettää kun joskus näkee sitä pappia.

      No, jokatapauksessa: Olemme muuttaneet nyt asunnosta pois. Viimeinen niitti oli vajaa neljävuotias siskontyttö, joka kysyi että pyydetäänkö tuo setäkin syömään. Siskoni kysyi, että mikä ihmeen setä. Tyttö selittää silmät pyöreinä, että se setä joka istuu tuolissa. Lähdettiin koko konkkaronkka pihalle ja siskon perhe kotimatkalle. Siltä istumalta tuli se muuttopäätös. Samalla myös tuli uutta näkökulmaa noihin lasten "mielikuvituskavereihin".

      Uudessa asunnossa on ollut rauhallista, mutta näin lyhyessä ajassa ei osaa sanoa. Oli meilläkin kuukauden tauko aina "tapahtumien" välissä. Vieläkin odotan että joku yö herään siihen että joku kiskoo minulta peiton päältä tai säikyttää vieraat puolikuoliaaksi. Yksi kaveri on vasta ollut yötä uudessa asunnossa - ja hän raportoi nukkuneensa ihan hyvin. Minä sen sijaan nukun vielä yöpöydän valo päällä. Toivotaan että se, mikä asunnossamme oli jäikin sinne seuraavien asukkaiden kiusaksi. Tiedän, ettei pitäisi toivoa lähimmäiselleen pahaa, mutta ei ole todellakaan kiva epäillä omaa mielenterveyttään - ja nähdä muiden epäilevän samaa.

      Jos joku muu on samassa tilanteessa kuin me olimme, niin tarjoan kahta ilmaista neuvoa: Älkää puhuko asiasta kenellekään. Itse tein sen virheen ja vaikka useimmat ystävät ja sukulaiset vakuuttuivat omakohtaisilla kokemuksilla niin kyllä puolitutut jaksavat soittaa suutaan.. terveisiä vaan niille kusipäille. Toinen neuvoni on, että tutkituttakaa päänne. Aivokasvain saa monesti näkemään asioita ja muistihäiriöitä. Omalta kohdaltani päätutkimuksia tehtiin kahdesti, toisella kerralla menin yksityisen kautta magneettikuvaukseen kun en enää kehdannut puhua kummittelusta (kuva, toimistokulut ja lääkärikäynti kustansi noin 800 euroa jonka tietysti olisi voinut sijoittaa paremminkin) ja yksityisen kautta pääsee armotonta päänsärkyä valittamalla.

      • kunhan vain olen

        Se on vaan sitä kun suurin osa ihmisistä ei ole kokenut mitään tuollaista mitä TIMJAM82 niin he helposti sanovat että tällaisten ilmiöiden kokenut on joko mielenvikainen, herkkäuskoinen tai muuta vastaavaa. Sitten kun he itse kokevat jotain mitä ei voi selittää enää niin sitten onkin taas eriääni kellossa.

        Olen itse skeptinen kummitusjuttujen suhteen ja muiden yliluonnollisten, mutta uskon että puhut totta että et ole trollina täällä koska ei kukaan pilailija jaksa näin kauan pitää tätä tarinaa pystyssä, ei ainakaan suomi24:ssa ja pitää kirjoitustyyli järkevänä. Kokemuksesi oli ainakin minusta mielenkiintoinen, ja olet ainakin omasta mielestäni ollut skeptinen asian suhteen että et ole pienestä asiasta alkanut paisuttelemaan kummitustarinaa.

        En itse ole kokenut mitään kummittelua, mistä johtuukin oma skeptisyys noihin asioihin, mutta tuttavapiirissä nyt sellaisia on pilvinpimein, kaksi asuu ainakin omasta mielestään kummitustalossa ja toiset kaksi ovat nähneetkin aaveen. Ja kaikki tuttuni ovat täysjärkisiä ja he eivät mistään pienestä hermostu tai näe kaikkialla kummituksia tai muita paranormaalia toimintaa vaan kaikki ovat maalaisjärjellä (nykyään tuntuu että sellaiset ihmiset ovat niitä järkevimpiä) varustettuja ihmisiä. Eli en itse suoraltakädeltä kummitusjuttuja kertovia ihmisiä mene hulluiksi haukkumaan jos kys. ihminen pystyy näyttämään että kys. ilmiölle ei ole mitään järkevää selitystä.

        Mutta ei kannata suomi24:ssa kertomaan kummituskokemuksiaan, kannattaisi mennä aiheeseen keskittyville sivuille kertomaan niin saa ainakin kriitikoiltakin hiukan asiallisempia vastauksia.


    • sappua

      Voiko mielestänne aineeton olento koskettaa lihallista siten, että tämä tuntee tuon kosketuksen.

      Minua on töytäisty yöllä olkapäähän vaikka ketään ei ollut kosketusetäisyydellä. Olin erään ryhmän mukana retkellä joka oli majoitettu samaan suurehkoon saliin. Mainittakoon, että valtaosa, jos eivät peräti kaikki retkeläiset, olivat mielenterveys kuntoutujia.

    Ketjusta on poistettu 46 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      169
      29539
    2. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      214
      18983
    3. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      393
      9990
    4. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      27
      6425
    5. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      19
      4313
    6. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      194
      3863
    7. Onko tekijän nimi tiedossa?

      Joko tiedetään?
      Valkeakoski
      56
      2909
    8. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      43
      1517
    9. Miten meidän käy

      Olen syvästi pahoillani puolestasi siitä, mitä kävi. En ehkä pysty sitä täysin kertomaankaan sinulle. Tuo on taustalla m
      Ikävä
      50
      1299
    10. Toivottavasti tekijää ei suojella

      Eikä mitään peitellä. Itselläni on 15-vuotias tytär myös ja voin hieman kuvitella tilannetta. Nämä tämmöiset tapaukset v
      Valkeakoski
      61
      1283
    Aihe