Palveluneuvoja? esim Elisalla

tinttara0000

operaattorien palveluksessa, millaista on työ? Onko paineita? Millaiset tavoitteet? Palkkaus ok? Saako miten vaikuttaa työvuoroihin?

kaikki tiedot tervetulleita :)

12

12265

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • En suosittele

      Kokemusta kahden eri teleoperaattorin asiakaspalvelusta, Sonera ja DNA, enkä kumpaakaan voi ylistää. Asiakasneuvojien työssä jaksaminen on venytetty tänä päivänä äärimmäisyyksiin, eikä palkka kuitenkaan päätä huimaa (n.1600-1800e/kk ICT-alan TES). Asiakkaat ottavat aspaan yhteyttä yleensä vain silloin, kun jokin asia on vinossa. Monet asiakkaat osaavat olla todella ilkeitä, koska puhelimitse/sähköpostitse on helppoa *ittuilla. Päin naamaa tuskin kehtaisivat käyttäytyä samalla tavalla. Eniten kuitenkin niskaan huohottaa työnantaja, joka kellottaa kaikkea tekemääsi työtä, aina asiakaskontaktimääristä paskatauon pituuteen. Myös myyntityö kuuluu nykyään merkittävästi asiakasneuvojan työhön, Soneralla asiakasneuvojat taitavat nykyään olla "myyntineuvottelijoita". Jos et myy tarpeeksi, kenkää tulee tai muuten vain inhottavat oltavat. DNA:lla on ulkoistettu asiakaspalvelu, joka lähinnä vain hyväksikäyttää nuoria ja kokemattomia työntekijöitä. Pelottelulla saa ihmeitä aikaan, koska raukat tekevät mitä tahansa saadakseen pitää työpaikkansa. Sonera myös ulkoistaa toimintojaan jatkuvasti. Työaika on aspan aukioloajan mukainen, eli parhaimmassa tapauksessa 24h/vrk. Ilta- ja viikonloppuvuoroja voi olla melko vaikeaa vaihtaa. Soneralla ei onnistunut juuri milloinkaan.

      • .aloittaja

        ok, itselle olisi kyseistä työtä tarjolla ja houkuttelevaksi on ainakin saatu :) Puhelinmyyntitausta itselläni on niin tietysti tavoitteet ym on tuttua, ja vaihteeksi ei tarvitsisi soittaa asiakkaalle vaan toisinpäin....


      • En suosittele
        .aloittaja kirjoitti:

        ok, itselle olisi kyseistä työtä tarjolla ja houkuttelevaksi on ainakin saatu :) Puhelinmyyntitausta itselläni on niin tietysti tavoitteet ym on tuttua, ja vaihteeksi ei tarvitsisi soittaa asiakkaalle vaan toisinpäin....

        No siinä suhteessa työ on toki helpompaa, että yleensä asiakkaat soittavat aspaan. Joissakin tapauksissa aspat tekevät myös ulossoittoja asiakkaille, Soneralla ainakin myös puhelinmyynti mielessä. Ainahan työtä voi kokeilla ja jos ei pidäkään, niin poiskin pääsee. Mutta mikäli olet helposti stressaantuvaa tyyppiä, niin en suosittele. Herkille ihmisille ei ehkä ole sopivaa, koska henkinen taakka voi muuttua valtavaksi... niin uskomattomalta kuin se kuullostaakin !Fakta on vain se, että tällä alalla kilpailu on älyttömän kova, jopa osittain ihan överiksi mennyt.


    • aspalainen

      hei, palkka itselläni ainakin hyvä väh. 2200 e/brutto. Siihen saa kyllä kohtalaisesti myydä. Työ vaatii hyviä hermoja :) Suurin osa asiakkaista mukavia tai ok. Mutta eilen viimeksi sai huorittelua ja kiroilua muutamassa puhelussa. Mut jos tuon osaa ottaa huumorilla, niin ei mitään ongelmaa. Muutama tappouhkauskin takana. Se ei ole asiakasneuvojasta kiinni tuo osan huutaminen, vaan se haukkuminen alkaa yleensä heti kun vastaat puhelimeen. Työ itsessään tosi tylsää, samojen asioiden jankkausta asiakkaille, jotka eivät osaa laskusta lukea miltä ajalta se on jne. Itse eilen ajattelin töiden jälkeen kun menin kauppaan, että mitäs jos minä huutaisin siinä kassalle myyjälle "vittu anna jo huora ne vaihtorahat#, varmaan poliisit soitettaisiin paikalle. Mutta puhelimessa se on niin helppo olla pollea. Itse tehnyt aspahommia 10 vuotta, joten tuollaiset v-päät ei enää hetkauta. Mutta meiltä lähti kesätyttö toisen puhelun jälkeen, kun sai tollaisen huutopuhelun. Joten vaatii tietynlaista ihmistä, että tuota paskaa jaksaa päivästä toiseen kuunnella. Mutta suurin osa hyvällä tuulella, ja muutaman kerran asiakas oikein laittanut pomolle kirjallista positiivista palautetta minusta ja joskus asiakkaat sanovat itsellekin ihan suoraan, miten hyvää palvelua saivat. Tuollaisesta nostattaa aina mieltä. Itsekin annan kehuja nykyisin kaupassa, jos saan hyvää palvelua. Kyllä tuo aspatyö "kylmettää", itse kyllä annan palautetta huonosta palvelusta, koska jos itse nuolet toisten persettä päivästä toiseen, vaadin että itseänikin palvellaan hyvin. Tuo on työn tuoma ongelma, aikaisemmin en käyttäytynyt tuollalailla, no siperia opettaa vai miten se sanotaan ;) Työvuoroihin ei voi vaikuttaa, ja tauot määrätty etukäteen viikolle. Lomia vaikea saada, kun kiintiössä tilaa vain muutamalle ihmiselle kerrallaan. Tavoitteista ja myynnistä jauhetaan päivittäin, jos ei välitä niin ei tule stressiä. Myyn sen mikä riittää minulle itselle. Pomot yleensä 20-kymppisiä, joten ei hirveästi arvovaltaa minun silmissä, vaikka mukavia ovatkin. Liian vähän työkokemusta heillä, joten hyvin ovat johdon vedettävissä. Mutta voin suositella, ainakin meillä palkkaa irtoaa melko helpolla, jos viitsii edes vähän yrittää. Työkaverit todella mukavia, ei siellä muuten jaksaisi.

      • susukoo

        itsekin taidan olla menossa vuokratyöfirman kautta kyseisiin hommiin, kertokaas jos on lisää hyviä tai huonoja kokemuksia :)


      • Pistipä silmääni

        "hei, palkka itselläni ainakin hyvä väh. 2200 e/brutto. Siihen saa kyllä kohtalaisesti myydä. Työ vaatii hyviä hermoja :) "


        Hetkinen, tuossa on siis kyseessä puhelinmyyntityö, eli liksa perustuu siis provikkaan....?


    • EX Elisa

      Elisalta potkitaan pois heti, jos myynti ei käy.Työt jaetaan pärstän mukaan.

    • sonsku2

      Palkka 1800-2200 provisiot.
      Palkkaus on ok koulutukseen nähden, mutta tähän vastineeksi on kovat palvelutasopaineet, myynti- ja kartoituspaineet. En suosittele kyllä stressaaville. Esimiehet ovat monesti saman painostuksen alla, joten tämä paine täytyy hyväksyä. Muutos valmiutta ei ole.

    • dfdffdfdf

      Onko palveluneuvojan työ teleoperaattoreilla tosiaan myyntityötä?

    • kok. on

      On!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nimerkki kokemusta on

    • Myyntiseppo

      Itse olen viimeksi työskennellyt Elisan asiakaspalvelussa 2010 (4kk), 2007 ehdin olla lähes koko vuoden. 2007 hommat olivat helpompia, keskityttiin vain yhteen ainoaan juttuun, itse olin matkapuhelinpuolen asiakaspalvelussa. Työ oli tuolloin vielä rennompaa ja tavoitteet eivät niin kovia, mutta kannustepalkkauskin oli melko onnetonta tuohon aikaan, eli käytännössä et omalla kovalla panostuksella tienannut kuin ehkä 100 euroa enemmän kuin se tiimin laiskin, jota ei ole voitu potkia pihalle.

      Nyt 2010 hommat olivat muuttuneet, pitikin jo osata huomattavasti laajempi kokonaisuus yhtiön eri palveluista, joskin vähän pinnallisemmin. Kannustepalkkaus oli parantunut, eli nyt se kova työmies saattoi tienata jo yli 500 euroa enemmän kuukaudessa kuin se tiimin laiskin. Myynnillisyys ja tavoitteet olivat kasvaneet huomattavasti ja tarkentuneet.

      Monella pienemmällä paikkakunnalla työ sopii oikein hyvin, jos omaa hyvät hermot ja hyvän huumorintajun. Työ on henkisesti kuormittavaa, joten stressi pitää osata nollata, jotta työssä jaksaa hyvin. Toki pääkaupunkiseudullakin homma sopii hyvin, mutta pienemmillä paikkakunnilla tästä voi jo tienata huomattavasti enemmän kuin monista muista töistä, joihin ei vaadita sen suurempaa koulutusta. (Palkkaus on siis luokkaa 1800-2500e/kk täyttä päivää tekevällä).

      Yksi iso plussatekijä on molemmilla kerroilla ollut erittäin hyvä työporukka, meininkinä ns. "samassa laivassa soudetaan" ja hauskaa on ollut, vaikkakin porukassa kovin eri ikäisiä ja erilaisista tilanteista tulevia =)

    • fdssdffsdsfdsfd

      Kyllä operaattorin aspasta saa 3000-4000 e/kk myymällä suht hyvin ja olemalla aktiivinen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      2564
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      311
      2326
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      90
      2109
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      57
      1807
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1722
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1687
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1573
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      120
      1395
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1389
    10. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      59
      1375
    Aihe