Seksikäs tarjoilijatar - täyttymys

Jay Hendriks -65

Seurustelimme lähes kaksi viikkoa ennen sänkyyn menoa. Merja oli kuin lumoava kukka, joka veti minua vastustamattomasti puoleensa. Hänen joka kosketuksensa, läheisyytensä, tuoksunsa sai minut haluamaan häntä yhä enemmän. En peitellyt sitä, päinvastoin ja näin hänen pienestä hymystään, että hän nautti kiusoittelusta. Vastavuoroisesti hän saattoi vastata helliin suudelmiini hyvinkin kiihkeästi. Merjan pelkkä kosketus sai lämmön leviämään ympäri kehoani. Tuo vajaa kaksi viikkoa meni kuin huumaantuneena.

Nautimme iltaa kotonani hyvän ruoan, viinin, musiikin ja tunnelmallisen kynttilävalon parissa. Istuimme vierekkäin lattialla nojaten sohvaan. Kynttilänvalo loi taianomaisen, rauhallisen ajattoman ilmapiirin. Juttelumme oli laantunut ja istuimme lähekkäin katsellen toisiamme silmiin. Sanat tuntuivat tarpeettomilta.
Suudelma oli pitkä, hellä ja rauhallinen. Sitten pidimme lyhyen tauon ja katsoimme toisiamme silmiin. Tiesimme molemmat että se ilta oli tullut. Suutelimme nyt kiihkeämmin.
Vajosimme hitaasti lattialle tyynyjen väliin. Riisuimme toisiamme vähitellen, nyt ei ollut kiirettä. Suukottelin Merjan kaulaa ja rintoja, hänen ihonsa tuoksu sai minut kiihottumaan. Olimme molemmat aika herkässä kunnossa ja valmiita, joten etenimme varovaisesti, jopa hiukan arasti.
Merja nousi päälleni ja ohjasin itseni hänen sisälleen. Se kaikki tuntui olevan liian kiihottavaa; Merjan hidas lantioliike, hänen suloiset rinnat kasvojeni edessä ja rakastelun äänet. Käteni vaelsi tutkimassa hänen vartaloaan.
Purkaukseni oli raju, vartaloni tuntui saavan yhä uusia kouristuksia. Merja liikkui villisti päälläni, hänen hiuksensa kutittivat kasvojani. Tunsin hänen tulevan samaan aikaan kun oman orgasmini viimeiset aallot laantuivat. Makasimme pitkään päällekkäin, hänen hiuksensa peitti kasvoni, jolloin saatoin tuntea hänen hiustensa tuoksun.
Käteni hyväili kuin itsestään hänen selkäänsä ja hengityksemme tasaantuivat. Orgasmin jälkeen oli miellyttävän rentoutunut ja lämmin tunne. Pidin Merjaa sylissäni ja aika tuntui menettävän merkityksensä.

Jossain vaiheessa hellä suukottelumme muuttui taas kiihkeäksi. Toisella kertaa rakastelumme oli kiihkeämpi, intohimoisempi, himokkaampi. Ensin Merja makasi selällään lattialla ja tulin hänen päältään sisään. Suudelmamme oli täynnä seksiä ja huohotin Merjan korvaan intohimon sanoja. Sitten nousin puoli-istuvaan asentoon pysyen yhä hänen sisällään. Katsoimme molemmat toisiamme syvälle silmiin, tahdoin nähdä nautinnon hänen katseessaan.
Lopulta tulin takaa Merjan sisään, oli ihanan kiihottavaa nähdä hänet kiihkeänä edessään. Tunsin alapäässäni hänen puristuksen, joka oli minulle liikaa. Purkaukseni tuntui vievän kaikki voimat, mutta pinnistelin ja tein hänelle hyvää, jotta Merja ehti myös saada oman täyttymyksensä.

Makasimme toisissamme kiinni ja hetken, ihan ohikiitävän pienen hetken, ymmärsin mitä saisin jos pitäisin Merjasta kiinni. Siitä avautuisi toisenlainen mahdollisuus, jota tiedostin haluavani enemmän kuin mitään muuta maailmassa.
Tällä hetkellä halusin vain pitää häntä mahdollisimman lähellä... sylissäni...jolloin kahdesta yksinäisestä tulee "me".

7

8778

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • anni

      tosi ihana, hellä ja romanttinen. eikä liian pitkä, vaan sopiva. ja kiitti kun et käyttänyt yli-rivoja ilmauksia! =) kerrankin nätti tarina!

      • Jay Hendriks -65

        Kiitos palautteesta : )


      • Yks mulkku

        MITÄ VEEN PAHAA ON KÄYTTÄÄ ESIM. VITTU, MUNA, VAGINA tai PERSE? Ihmiset hyvät..kiroilette itsekin--miksi haluatte kirjoittajilta tyylin pois?KIRJOITTAJA saa kirjoittaa mitä hyvänsä...kaikki ei ole teistä pienista RAUKOISTA kiinni!!Kun halutaan puhua suoraan niin silloin ei sanoja säästellä!!!
        Ja TÄÄ ON EDELLEEN SEKSINOVELLI OSASTO EIKÄ MIKÄÄN KAUNIIT JA ROHKEAT!


    • Nainen

      Nautinnollista luettavaa, kiitos!

    • Reju

      Oli oikein mukavaa luettavaa. Näinhän se on ,että kaksi pidetään sopivan lämpivinä,nainen ja sauna.

    • kirjoita lisää

      edes pari lausetta olisin kaivannut esileikistä, jotain että sormeilit tai nuolit naistasi ensin tai harrastitte vähän suuseksiä tai käsin hyväilyä. Vai onko asia niin,että sinä aina vain siirryt suoraan yhdyntään, ettet sormeile tai nuole ikinä?

      • Jay Hendriks-65

        ...ja kiitän "Naista" ja "Rejua" palautteesta.

        Totta, että tästä novellista esilämmittely puuttui. Novellin henkilöt olivat kahden ensimmäisen rakastelun aikana pitkän odottelun takia jo niin "herkässä tilassa", ettei esilämmittelyä vielä tässä vaiheessa tarvittu.

        Muuten olen sitä mieltä, että esileikki kuuluu ehdottomasti seksiin. Siitä voi kirjoittaa enemmän vaikkapa tuolla "Seksinovellit" palstalla.

        Toinen asia on se, että vain osa tarinan asioista on todella tapahtunut, osa taas on väritettyä tarinaa. Se, mikä osa on todella tapahtunut, jääköön arvoitukseksi ; ).

        Kiitos palautteesta!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1886
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe