paras kaukokohde

kauas lämpöön

Ehdottakaapa hyviä kaukokohteita jouluksi perheelle, jossa on ala-asteikäisiä lapsia. Thaimaassa on käyty ja tykätty, mutta nyt haluttaisiin kokeilla jotain muuta. Paikan pitäisi olla lämmin, rauhallinen ja turvallinen. Ja hyvä hiekkaranta ois tietysti kiva.

8

723

Vastaukset

 • olekkaan vai luuletko oikeasti että sellainen paikka on? Hyviä paikkoja on satoja ja jossa on lämmintä myös...minun suosikki on Thaimaa...

  • Kerran käyty thaimaassa ja toiste ei mennä. Likaista hotellien ulkopuolella. Ei todellakaan paras kohde.Meksikon Puerto Vallarta ihana, kaunis, siistipaikka,toisinkuin Thaimaa.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kerran käyty thaimaassa ja toiste ei mennä. Likaista hotellien ulkopuolella. Ei todellakaan paras kohde.Meksikon Puerto Vallarta ihana, kaunis, siistipaikka,toisinkuin Thaimaa.

   Joo, eipä olekaan kuin lähes kymmenen vuotta, joten nyt kannattaakin laitta vastausta menemään. Lapsetkin jo maailmalla.


 • Me olemme miettineet hyvin vakavasti Meksikoa. Meillekin Thaimaa on tuttu ja haluamme myös jotain erilaista, mutta turvallista ja luksustakin, joten olemme ilmeisen varmasti menossa meksikoon. Siellä pitäisi olla oikeesti hienoa ja täydellistä. Saas nähä.

  • turvallisuutta ja luksusta niin ei silloin ainakaan Meksiko ole oikea paikka. Ja älyttömän pitkä lentomatka.
   Kyllä tuo löytyy jostain tyynenmeren saarilta tai Malediiveiltä jne...


 • Havaiji. Kaikki mahdollista löytyy, maisemia, lämmintä, monipuolista tekemistä, turvallista, HYGIEENISTÄ, jota ei yleensä noista b-luokan maista lyödy. Rauhallisuutta löytyy mm. Mauin saarelta.

  toinen vaihtoehto olisi karibian risteily. Luksus lomaa pilkkahintaan.

 • Meidän matkalla oli myös paljon lapsi perheitä en tiedä mitenkä viihtyivät?
  me kyllä tykkäsimme,eläminen halvenpaa kuin Thamaassa tai Brasiliassa
  terv, vihdistä

 • Oletan että olet australiasta joten tallinna on hyvä kaukokohde tutustua pohjoismaiseen kulttuuriin

  Kuulin päänsisälläni töissä sillo nyt riittää ku heittelin niitä paloja. Bussia odotin ja kuulin karusellin äänen pyörivän mielessä.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  47
  1270
 2. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  648
 3. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  31
  532
 4. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  72
  412