Suihinotto toimistolla

tipu**

Toimistomme uusi miespuolinen työntekijä oli todella herkku. Usein palavereissa katseeni vaelteli hänessä ja huomasin miettiväni mitä hänen tumman puvun alta mahtaisikaan paljastua, jos joskus pääsisin sen häneltä riisumaan. Nyt kun hän oli jo muutaman viikon työskennellyt meillä, huomasin, että hänkin flirttaili minulle, tai flirtiksi sen ainakin oli tulkitsevinani. Aloin itsekin alitajuisesti pukeutua seksikkäämmin töihin, suorat housut vaihtuivat minihameeseen ja mustiin sukkahousuihin, saappaita unohtamatta. Katseeni kiinnittyi hänen jalkoväliinsä, kun hän tuli työpaikan käytävällä vastaan. Fantasioissani aloin haaveilla siitä miten avaisin hänen housunsa ja saisin suuhuni hänen upean elimensä...

Eräänä iltapäivänä, kun olin jo lähdössä töistä, muistin, että minunhan piti toimittaa hänelle vielä eräät asiakirjat ennen lähtöä. Harmistuin, sillä minulla oli jo hieman kiire pilatestunnille ja hänen työhuoneensa oli rakennuksen toisessa päässä, hieman hiljaisemmassa kulmassa. No, saisinpa ainakin nähdä vielä kerran tänään tuon komistuksen.

Astuin hänen huoneeseensa koputtamatta ja huomasin miten hän säpsähti. "Mitä hän oikein oli tekemässä?" ajattelin, kunnes huomasin hänen vetaisevan käden housuistaan. Seuraavaksi huomasin, että hän katseli pornoa työkoneellaan. Olimme molemmat hämillämme ja yritin saada sanottua papereista, jotka minun oli määrä hänelle toimittaa. Sitten tajusin, että tässä olisi tilaisuuteni toteuttaa tuhman pikku fantasiani. Pudotin asiakirjat lattialle, enkä enää välittänyt, vaikka pilates jäisi tältä päivältä väliin.

"Anteeksi, häiritsinkö? Oliko sinulla jokin kesken, vai tehdäänkö se yhdessä valmiiksi?" sanoin viettelevällä äänellä ja kävelin lähemmäksi miestä. Hän ei vieläkään saanut sanottua mitään, oli kai niin järkyttynyt siitä, että yllätin hänet rysän päältä.

Kävelin rauhallisesti hänen luokseen ja polvistuin hänen työtuolinsa eteen. Huomasin, että tässä asennossa minihameeni peittää juuri ja juuri pakarani. Hänen housunsa olivat jo auki, mutta vedin ne alas hitaasti, samoin tiukat bokserit, jotka hänellä oli niiden alla.

Vihdoin sain nähdä hänen kalunsa, josta olin jo monet kerrat unelmoinut. Se oli paljon upeampi kuin olin osannut kuvitellakaan. Se seisoi säikähdyksestä huolimatta edelleen. Sen jykevä varsi oli paksu ja hieman suonikas, mutta terska vasta upea olikin; kookas ja pyöreä. Täyteläinen, jos sitä yhdellä sanalla haluaisi kuvailla.

Kosketin hänen miehekästä elintään kevyesti kädelläni. Mies tuntui vain odottavan mitä tuleman pitää. Katsoin häntä intensiivisesti silmiin kuin pyytääkseni lupaa sille mitä aioin tehdä. Sitten käänsin pääni alaspäin ja annoin kevyen suukon terskan päähän.

Kiihottava puhtaan munan tuoksu ja sen komeus saivat alapääni kihelmöimään. Aloin hitaasti nuolla hänen kalunsa vartta tyvestä kärkeen käyttäen runsaasti sylkeä, jotta kosketus tuntuisi entistä liukkaammalta, kun pääsisin tositoimiin. Nuolin jokapuolelta, kunnes kieleni pysähtyi terskan juurelle. Aloin lipoa varren ja terskan välissä olevaa herkkää kohtaa kieleni kärjellä. Hetken sitä tehtyäni nuolaisin touhutipat, joiden suolainen maku sai minut kiihottumaan ja himoitsemaan koko kalua suuhuni entistä enemmän.

Suutelin kuitenkin vielä pelkästään terskaa ja välillä pyöritin kieltäni sen ympärillä. Tässä vaiheessa mies alkoi jo huokailla ja nostin katseeni ylöspäin. Katseellani viestitin nauttivani touhusta vähintään yhtä paljon kuin hänkin. Mies yritti työntää kaluaan syvemmälle suuhuni, mutta hieman kiusoitellakseni en ottanut sitä vielä, vaan leikittelin edelleen terskalla.

Kiedoin sormeni elimen ympärille ja miehen yllätykseksi imaisin sen niin syvälle kurkkuuni kuin onnistuin saamaan ja vedin sen hyvin hitaasti ja nautiskellen ulos. Toistin tämän vielä muutamaan kertaan piinaavan hitaasti. Tämän jälkeen aloitin rytmikään suihinoton. Imin ahnaasti välillä nopeampaa, välillä hieman hitaampaa. Miehen huohotus kuulosti uskomattoman ihanalta ja sai minut imemään entistä himokkaammin. Välillä katsoin kuinka hänen kasvonsa paljastivat nautinnon, jonka minä hänelle tuotin. Tunsin entistä suurempaa poltetta pillussani ja tiesin sen olevan jo todella märkä.

En halunnut jättää hänen pallejaan huomiotta, vaan hetkeksi irroittauduin hänen miehekkäästä sauvastaan ja kumarruin nuolemaan palleja. Nuolin niitä kauttaaltaan ja hellästi näykin niitä huulillani. Samalla runkkailin häntä hiljaa.

Nuolaisin pitkän vedon aina palleista terskaan saakka ja upotin kullin jälleen kuumaan suuhuni. Mietin miltä hänestä mahtaakaan näyttää, kun punaiset huuleni liikkuvat hänen kalunsa ympärillä. Runkkasin häntä välillä imemiseni tahtiin. Pilluni tuntui sykkivän hurjan kiihotuksen vallassa. Olisin varmasti lauennut, jos joku olisi vain hipaissutkin sitä. Halusin kuitenkin keskittyä nyt tuottamaan tälle upealle urokselle parhaimman nautinnon minkä osaan.

8

30300

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tipu**

      Mies alkoi huohottaa yhä äänekkäämmin ja ei aikaakaan, kun tunsin kullin nytkähtävän suussani. Annoin hänen päästää ensimmäisen ruiskauksen kuumaa spermaa suoraan kurkkuuni. Pian hän suihki sitä lisää karjahdusten säestämänä ja nielin hänen nesteitään minkä kerkesin. Oli ihana tuntea miten tuo komea elin kouristeli suussani. Ihan kaikkea spermaa en onnistunut nielemään, vaan osa jäi suupielilleni. Katsoin häntä ylöspäin ja pyyhäisin hitaasti sormellani spermat poskiltani ja imaisin ne sormestani viekoittelevasti.

      Halusin vielä antaa sopivan päätöksen sessiolle ja nuolin hänen orgasmin jäljiltä herkän kalunsa kauttaaltaan putipuhtaaksi. Pidin vielä raukeaa kalua hetken suussani ja ajattelin miten ihanaa olikaan, että sain tilaisuuden antaa hänelle tyydytystä.

      Nousin ja kävelin ovelle. Mies katsoi minua ehkä vieläkin hieman hämmentyneenä tapahtuneesta. Tiesin kuitenkin, että tämä ei tulisi jäämään viimeiseksi yhteiseksi hetkeksemme. Iskin silmää ja poistuin nopeasti huoneesta.

      • tipu**

        En tiedä onko tarina hieman hölmö, koska sisälsi vain suihinottoa. Haaveilen kuitenkin siitä itse hyvin paljon ja tämä oli ensimmäinen tarinani. Saa arvostella!


      • kusinenmuna
        tipu** kirjoitti:

        En tiedä onko tarina hieman hölmö, koska sisälsi vain suihinottoa. Haaveilen kuitenkin siitä itse hyvin paljon ja tämä oli ensimmäinen tarinani. Saa arvostella!

        Kiihottava puhtaan munan tuoksu ja sen komeus saivat alapääni kihelmöimään

        kaveri siis on ollut koko päivän töissä ja siis ennen neljää vetää käteen ja sillä on siis muka puhdas muna
        vidud tiedän nimittäin kokemuksesta että kun koko päivän kuseskelee töissä ja sitten 4 nurkilla vetää käteen niin se kusisen munan haju vaan voimistuu ja siihen tulee ripaus paskan hajua myös persuksista
        kulli liukuu tosiaan koska siinä on sellanen sissijuustkerros päällä urella höystettynä ja haluasin kyllä nähdä sellasen akan joka sitä imis


      • TU
        tipu** kirjoitti:

        En tiedä onko tarina hieman hölmö, koska sisälsi vain suihinottoa. Haaveilen kuitenkin siitä itse hyvin paljon ja tämä oli ensimmäinen tarinani. Saa arvostella!

        Todellakaan hölmö. Kirjoitat juuri siitä mistä itse haluat, ja aina löytyy porukkaa jotka ei tykkää, ja toiset jotka tykkäävät.

        Henk.koht pakko sanoa että oli aivan käsittämättömän kiihottava teksti...!!
        Unelmoin juuri vastaavasta, nainen minihameessa saappaat jalassa yllättää huoneeseen ja päättäkin sumeilematta polvistua eteen ja ottaa mitä haluaa, ja vielä jurikin noin, tietäen kuinka paljon nautintoa tuottaa ja melkeinpä kiusallaan sen tekee :) Mii laik!!

        Haaveilen minäkin siitä hyvin paljon, toisaalta se ei varmaan yllätys ole kun mies olen että sitä haaveissa haluaisi... :D


    • kullimuna

      älä nyt kaikkee kerro

    • tosiXMies

      Hei
      Minulle on käynyt kutakuinkin tarinan mukaan yli 20 v sitten. Työskentelin suunnilleen samanikäisen nasien kanssa samassa työhuoneessa. Oli kesä ja aika hiljaista. Keskustelen avoimesti ja mielelläni seksistä. Nämä keskutelut johtivat siihen, että nainen eräänä päivänä avasi housuni ja tarina kulki suunnilleen kertomuksesi tapaa! Eikä taria ihan päättynyt siihen, mutta syksyn tullen se sitten oli jo ohi!

      Tositarinan kokenut

    • aivan ku mama ois kirjottanu...Hmm. vieläkö tipu harrastatte työpaikka seksiä;-)?

    • Anonyymi

      Minulle kävi noin kun olin ulkomailla töissä yliopistolla. Tutkijakollega Portugalista toteutti tuon fantasian työhuoneessa. Tosin sen jälkeen oli ongelmia koska hän olisi halunnut suhteeseen kanssani ja stalkkasi noin vuoden. Itse olin varattu tuolloin. Olihan se toki pettämistä silloista tyttöystävää kohtaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1515
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1102
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1035
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      990
    Aihe