mumbai-goa

lämpöiseen

Kertokaa kokemuksianne, kannattaako matka Mumbai-Goa mennä junalla vai lentäen? Minkälainen junavaunu kannattaa valita jos junalla menee? Saako hotellin Mumbaista helposti paikan päältä vai kannattaako varata jo täältä käsin? Lento Mumbaissa jo aamulla 4.20 pääseekö silloin jo hotelliin vai?
Lähtö on 1.2.11 onko mahdollisesti muita omatoimi matkaajia jotka ovat suuntaamassa myös Goalle?

4

552

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lxnjthsljd

      Lentäen helppoa ( vaihdat vaan toiseen terminaaliin ), mutta oma elämyksensä tietysti mennä junalla. Jo rautatieaseman kaaos on mieleenpainuva. Junaliput ovat halpoja ja suosittelenkin ottamaan suosiolla kalleimmat liput. Niillä saat oman hytin, joissa taitaa olla ilmastointikin. Matka kesti muistaakseni 12 tuntia ja itse olen tullut yöjunalla. Silloin ei tarvitse miettiä hotellia.

      Junan taso on KAUKANA länsimaisesta. Itse matkustin halvassa sleeper-luokassa ( kolme istuu kolmea vastaan ja yöksi kaadetaan seiniltä lisälaverit ). Mielenkiintoista, mutta aika raskasta, kun Intialaiset haluavat kysellä jotain koko matkan. Itse ottaisin jatkossa oman hytin. WC:t on mitä on. Välipalaa ja teetä myydään vaunuissa.

      Goassa on useampi rautatieasema. Jos menet pohjois-Goaan, niin asema on Thivim. Mumbai - Goa väliä liikennöi ainakin Konkan-Railways yhtiö.

      Itse varaisin hotellin läheltä kenttää etukäteen ja ottaisin myös hotellin puolesta lentokenttähaun. Taxikuskit ovat kovia huijaamaan ja ajeluttavat minne sattuu ja vaihtavat kuskia yms. Jos otat kentältä taxin, ota pre-paid taxi ja anna pre-paid kuitti ehdottomasti vasta perillä. Älä ota lennosta taxia jos ei ole pakko.
      Hotellin lentokenttähaussa taxikuski odottelee sua nimilapun kanssa ja vie varmasti oikeaan paikkaan. Varmista pariin otteeseen sähköpostilla tai tekstiviestillä, että tulevat varmasti hakemaan. Itsellä kahdesti sovittu hakeminen ja molemmissa kuski jäi saapumatta.

      Hotellien hintataso on kallis verrattuna muualle Intiaan ja muutaman euron paikat ovat sitten sennäköisiäkin.

      Jos sulla on aikaa, niin ota hotelli Colaban alueelta, jossa on muitakin länkkäreitä ja nähtävää ympärillä. Ole pari päivää Mumbaissa ja menet sitten junalla Goaan. Takaan, että ed. mainitun jälkeen Goa tuntuu paratiisille.

      Hyvää reissua! Itse saavun Goaan viikkoa myöhemmin.

      • Taas joku...

        Goan torvelo se jakelee ohjeita... Mitenkähän junamatka Goalle liittyy kysyjän Mumbai majoituksiin ja rannan läheisyyden tiedusteluun?


    • mykiö

      Hei!
      Pls, antakaa tietoa mihin Mumbaissa kannattaa majoittua. Ei kallista eikä rannan läheisyyskään olisi pahitteeksi. Uskaltaako yksinäinen nainen liikkua siellä?

    • goiiiii

      Juna on mukava, ehdit sopivasti junaan koneelta ja jos lento on myöhässä, niin sitten voit ottaa lennon Goalle. Dadarin asema on lähin. Suosittelen toisen luokan sleeperiä, eka luokka on ilmastoitu ja ei näe ulos ikkunoista, voi olla kylmäkin. Ota yläpunkka, niin saat nukkua rauhassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4135
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1620
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1416
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1140
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe