Naapurirapun nainen 3

fantasywriter

38, 39 ja 40! Puhisin pääpunaisena saatuani punnerrukset tehtyä. Tein kotikuntopiirin kun en kerinnyt salille ja ajattelin mennä sen jälkeen pitkästä aikaa tiistaiseen lenkki-saunaan. Pakollisten peilin edessä pullistelujen jälkeen kietaisin kylpytakin päälleni, sujautin keskiolut pullon taskuuni ja lähdin alas saunoille. Avasin pukuhuoneen oven ja huomasin parin muunkin olevan saunomassa. Huudeltuani itseni astuin saunaan jossa oli Pekka ja Jouni. Morjenstin heitä ja nousin heidän seuraksi ylälauteille parantamaan maailmaa

Keskustelumme lomassa kuulin toisen pukuhuoneen oven käyvän, enkä juurikaa kiinnittänyt siihen sen enempää huomiota. Pesutilan ovi avautui ja askeleet veivät suihkuun. Sitten suihku sammui ja saunanovi tempaistiin auki. Suureksi yllätykseksi Sara astui sisään yhtä seksikkään kuin reilu vuosi sitten, kun viimeksi olin hänet nähnyt alasti. Pekka ja Jouni morjesti häntä reippaasti ja tervehdittyään meitä jokaista, luoden minulle nätin hymyn, Sara istui ylälauteille Pekan viereen. En voinut olla avaamatta suutani siitä, että tiistai on miesten ja keskiviikko naisten vuoro. Pekka kerkesi kuitenkin ennen Saraa sanomaan, että Sara oli käynyt jo kuukausia tiistaisin miesten vuorolla saunomassa. ”Niin, en töiden takia koskaan keskiviikkoisin kerkiä, eikä mulla ole enää omaa saunavuoroa ja tää on hoitunut tällä lailla kivasti”, Sara jatkoi. ”Just joo, okei”, totesin jolloin Pekka naurahti, että alkoiko nuorta miestä hävettää olla alasti naisen edessä. Mieleni teki sanoa hänelle, että olemme kahdesti naineetkin täällä mutta tyydyin vain toteamaan, että ei rupea hävettämään mutta voihan se toki olla kiusallista.

Pekka joka oli noin viisikymppinen, tanakka herra, lähti ensimmäisenä saunasta. Siirtäessäni jalkoja hänen edestään huomasin, että Saran läsnäolo oli aiheuttanut Pekalle lievää seisokkia. Paraskin puhuja, ajattelin. Aivan kanki ojossa hän ei sentään ollut mutta selvästi kiihottuneena hän poistui pesuhuoneeseen. Oli Saran ilmestyminen saanut itsellänikin pientä nostetta aikaan, mutta onnistuin hillitsemään itseäni. Sitten Sara poistui omalle puolelleen ja Jounin kanssa seurasimme kumpikin häntä, kuinka hän oikein keinutti pyllyään astuessaan rappuset alas ja saunasta ulos. Kävimme vielä hetken eilistä matsia läpi ja menimme peseytymään.

Pekka ei ollut saanut seisokkiaan laskemaan, vaan suorastaa veteli käteen pestessään vehkeitään saippualla. Jounin ottaessa toisen suihkun, en kyennyt olla vieressä kun irstas äijä tyydytti itseään vaan lähdin hakemaan oluttani takkini taskusta. Suhautin jääkylmän oluen auki ja jäin juomaan sitä penkille. Seurasin samalla kuinka siistiksi ajelemani penikseni pieneni nopeasti normaaliin kokoonsa. Pekka astui pukuhuoneeseen, kalunsa ollessa jo veltostunut ja punainen. En edes halunnut miettiä mitä hän oli tehnyt vaan nousin ja menin vapautuneeseen suihkuun. Jouni oli jo mennyt takaisin saunaan ja Sara kuului menevän myös. Samalla hetkellä kun päässäni oli ajatus, että menisin paljaana Saran eteen, tunsin kuinka veri alkoi pumpata kaluuni, nostaen sitä sentti sentiltä ylöspäin. Sammutin suihkun ja reippaasti avasin oven ja nousin ylälauteelle keskelle, Jounin istuessa suoraan oven edessä ja Saran oman ovensa edessä. Pyörähtäessäni istumaan vilkaisin Saran jalkoväliä, jossa oli nyt edelliskerroista poiketen tuuhea kolmio.

Saunoimme hiljaa, kunnes Pekka lähti pukuhuoneesta ja Sara avasi suunsa. ”Taisi Pekka tehdä taas sitä”, hän naurahti jolloin Jouni purskahti nauruun. Katsoin heitä kumpaakin ja kysyin, että mitenkä niin taas. ”Äijähän on täällä runkkailu kerran jos toisenkin. Kerrankin tulin saunaan, niin ukko oli kanki kovana tässä lauteilla ja runkkasi”, Sara naurahti. Totesin, miten joku kehtaakaan ja heitin lisää löylyä. ”Varsinkin kun sillähän on vaimo, niin silti se runkkaa täällä yleisessä saunassa”, Jouni jatkoi kulmauksesta. ”Älkää nyt kuitenkaan väittäkö, ettettekö tekin haluaisi runkata täällä siten, ettei ketään olis vielä tullut ja just sitten se, että vois jäädä siitä kiinne”, Sara puolusteli Pekkaa. Huudahdin hänelle, että en helvetissä pystyis vetää käteen saunassa, saati siten, että muut näkisi sen. Jouni oli samoilla linjoilla kanssani jolloin Sara sanoi, että sehän voisi olla vain kiihottavaa. ”Etkö muka pysty runkkaa jos joku kattoo”, Sara alkoi hiillostamaa minua. ”No, kyllä mä pystyn jos joku ihminen, jonka mä haluan, näkee sen mutta en todellakaan jos joku Pekka tulee ja näkee, hyi helvetti!”, aloin puolustella itseäni. ”Kyllä mussa on vähän semmoista paljastelijaa, että joskus saatan hyväillä itseäni julkisissakin paikoissa ihan siten, että jos oikein osaa katsoa niin tietää kyllä mitä teen”, Sara tuhahti. ”Teillä naisilla se onkin vähän helpompaa. Koitappas itse ottaa banaani tai joku vastaava haaroihis ja runkata huomaamatta”, jatkoin kärjistäen, jonka jälkeen Sara kertoi pari viikkoa sitten hyväilleensä itseään pukukopissa miesten saunoessa samalla..

2

36160

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fantasywriter

      ...Keskustelun lomassa kiihotuin ja veitikkani alkoi nostaa päätään reisieni välistä. Sara vilkuili sitä hetkittäin, puolustellessaan omaa kantaansa. Myös rahtarillemme Jounille, joka oli noin 40-vuotias, keskustelumme oli ollut kiihottava ja hänelläkin seisoi jo kovana kookkaan mahan ja älyttömän pehkon uumenissa. Sara otti rennomman asennon, nojautui seinään ja laski kätensä vatsansa päälle. Hän pyöritteli sormiaan hikisellä iholla ja kertoi samalla, miten häntä kiihottaa myös nussiminen yleisillä paikoilla ja vielä siten, että siitä voi jopa jäädä kiinni. Jounin kanssa sanoimme yhteen ääneen, ettei meistä olisi semmoiseen, Saran alkaessa samalla siirtää sormiaan kohti tuuheaa karvoitusta.

      ”Sit mulla on yksi fantasia, jota en ole vielä päässyt toteuttamaan”, Sara sanoi ja levitti haarojaan enemmän. Melkein kysymättäkin tiesin vastauksen mutta kysyin kuitenkin, että mikähän se oli. ”Kahta samaan aikaan”, Sara totesi pidettyään pienen tauon ja nousi seisomaan ja asettui väliimme istumaan.

      ”Nythän mulla olisi siihen hyvät mahdollisuudet”, hän sanoi ja laski kätensä meidän reisille. Sitten hän vain kyyristyi minua kohti ja alkoi imeä jo kovana seisovaa kyrpääni, runkaten oikealla kädellään Jounia. Emme laittaneet vastaan ja Sara nousikin kontilleen lauteelle pyllistäen Jounin suuntaan, eikä Jouni aikaillut vaan tunki kielensä heti Saran pilluun. Samalla kun seurasin Saran suihinottoa ja Jounin työstäessä kielellään Saran pillua, hyväilin Saran selkää ja puristelin hänen täyteläisiä rintoja sekä kovia nännejä.

      Vaihdoimme osia ja Sara pyörähti ympäri lauteella. Jouni nojautui kulmaan, pistäen vasemman jalkansa suoraksi lauteelle. Samalla huomasin hänen tolkuttoman paksun kyrpänsä, josta valtaosa pituudesta oli varmaankin rasvan alla, jota Sara kumartui ottamaan suuhun. Siirryin nuolemaan jo valmiiksi nuoltua pillua, jota ympäröi tumma karvoitus ja jossa huulet olivat jo ihanasti avoinna. Toin etusormeni pehmeälle lihalle ja painoin sen hitaasti sisälle. Siirryin ylemmäksi kohti puhdasta pyllyä ja aloin nuolla hänen ryppyistä persreikäänsä. Sara innostui siitä lisää ja levitti sitä enemmän nuollessani sitä samalla.

      Suuseksin jälkeen siirryimme pesuhuoneeseen ja Sara komensi Jounin makaamaan lämmitetylle lattialle.”Mä en tota perseeseeni ota”, hän sanoi viitaten Jounin kankeen ja alkoi asettua varovasti istumaan Jounin paksun mutta lyhyehkön patukan päälle. Seisokkini oli hiipunut ja katsoessani Saran asettelua, runkkasin itseäni jälleen valmiiksi. ”AAH…uh…oih”, Sara päästeli suustaan, alkaen hiljalleen saada itseään Jounin päälle. Hän kumartui kohti Jounin pallovatsaa ja alkoi levittää persettään.”Laita sä nyt”, hän huokaili nauttien jo yhdestä kalusta sisällään.

      Asetuin heidän päälleen jalat levälläni ja kyykistyin alemmaksi ja vein kyrpäni Saran pyllyreiälle. Saran levittäessä sitä äärimmilleen, painoin terskaani voimakkaasti sisälle. Liikutin lantiota hitaasti päästen syvemmälle joka työnnöllä kunnes kaikki kuutisentoista senttiä, kivikovaa kyrpääni oli hänen anaalissa. Sara alkoi nytkyttää lantiotaan ja panin häntä samassa tahdissa. Tunsin peräsuolessa, kuinka Jounin paksu mela tunkeutui ahtaaseen vaginaan, Saran kiljuessa ja huutaessa nautinnosta. ”Aah..ai, ei saatana, tuntuu hyvälle”, hän huusi ja kun saimme hyvän tahdin päälle, Sara alkoikin jo päästä huipulle...

      • fantasywriter

        ...Hän sätki vartalollaan ja kiljui kovaa kunnes laskeutui Jounin päälle ja tärisi kuin häntä palelisi. Jounin miehinen kestävyys loppui sillä hetkellä ja kun hän veti kankensa pois Sarasta, Sara kiljaisi vieläkin kovempaa. Jouni laukesi siihen paikkaan ja tunsin pakaroilleni lentävän pari tipaa hänen lämmintä nestettään. Saran tasattua hengitystään hän työnsi minut hitaasi ulos suolestaan ja seurasin kuinka tulipunainen sulkijalihas umpeutui. Sara konttasi Jounin päältä, jonka jälkeen hetken istuttuaan Jouni kiitti seuroista ja poistui omalle puolelleen.

        Sara jäi istumaan lattialle tavara levällään, huulien lerputtaessa sivulle ja seisoin hänen edessään kädet lantiolla täydessä toimintavalmiudessa. ”Sä et tainnut tulla”, hän naurahti ja pyöritin päätäni. ”Mä haluan hoitaa sut käsin”, hän sanoi ja nouti pukuhuoneesta vartalorasvan.

        Työnnettyään minut puiselle penkille hän polvistui eteeni ja puristi käsiinsä reilusti voidetta. Hän otti kalustani kiinni kuin pesäpallomailasta ja alkoi liikuttaa käsiään tahdissa ylös alas. Hän tiukensi puristustaan ja korkkiruuvi liikkein hyväili toisella kädellään terskaani ja toisella vartta. Hänen pehmeät kätensä liukuivat liukkaasti kalullani joka tuntui aivan mahtavalta. Sara risti kätensä kaluni ympärille ja puristi sen voimakkaasti peukaloiden ja kämmenien väliin.

        Vedellessään koko suonikkaan kyrpäni mittaisia vetoja, aloin pikkuhiljaa olla itsekin valmis. Sara huomasi sen kun aloin jännitellä vartaloani ja puristi entistä kovemmin. Otin hänen ranteistaan kiinne ja vedin muutaman kerran kovempaa jonka jälkeen siemennesteeni alkoi ruiskua ulos. Kun edellisestä kerrasta oli jo muutamia viikkoja, sitä tuli paljon. Spermaani lensi pitkälle pesuhuoneen lattialle, Saran hiuksille ja naamalle sekä rinnoille. Saran jatkaessa vielä runkkamistani sitä pulppusi edelleen hänen sormilleen. Päästin pitkän huokauksen, spermani valuessa vieläkin terskani päästä kun Sara nousi ja antoi suukon. Sitä seurasi pitempi ja kiihkeämpi suudelma jonka aikana Sara istui syliini. Hän kietoi kätensä kaulani ympärille ja itse laskin käteni hänen pakaroilleen ja kannattelin häntä sylissäni.

        Pukuhuoneen ovi kävi toisella puolella kun joku tuli vielä saunomaan. Naurahdimme ja Sara nousi päältäni ja astui suihkuun pesemään nesteeni vartaloltaan. Huuhdoin itseni ja aloin tekemään lähtöä. ”Mä pidän lauantaina pikku bileet, tuu käymään”, Sara sanoi puristaessaan saippuaa sieneen. ”Taasko jotkut sinkkubileet”, naurahdin, kuten hän viime kerralla oli pitänyt. ”Itse asiassa ei, mutta tulee sinne ainekin Kaisa”, hän sanoi hymyillen ja totesin, että saatan poiketa, jonka jälkeen poistuin omalle puolelle.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1515
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1247
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe