yksityistunti ennen treenejä

valkoinenvyö

Aloitin muutama kuukausi sitten itsepuolustus harrastuksen. Yksi vetäjistämme oli todella kaunis, tummahiuksinen noin 40-vuotias mukava neito. Alkeiskurssin tunneilla, hän monesti tuli neuvomaan minua ja liikkeistä johtuen olimme kosketuksissa toisiimme. Välillä matossa kätemme menivät täysin vahingossa arkoihin paikkoihin, mutta näinhän niissä käy, joten ei siitä välitetty sen enempää. Muutamassa liikesarjassa tarvitisin enemmän opetusta ja pyysin Katalta lisäohjeistusta. Hän pyysi minua tulemaan lauantaina kymmeneltä salille niin kerkiäisimme katsoa niitä ennenkuin kurssi alkaa.

Menin aamusta normaalisti salille, mutta jotenki oli hieman jännittävä ja hieman seksuaalisesti lalautunut fiilis, kun tiesin, että olemme kahden kesken salilla. Kata oli jo tullut salille ja takaovi oli auki. Menin pukuhuoneeseen vaihtamaan pukuni ylle, jonka jälkeen menin odottelemaan Kataa salille. Aloin lämmitellä punneruksin, hypyin sun muin keinon kun Kata tuli ja sanoi, että hyvä kun otat jo lämpöä ja otti itsekin pienen hien päälle.

"No niin, mitäs sul oli niitä mitä piti katsoa", Kata kysyi, asetelleessaan pukuaan kunnolla ja kiristi mustan vyön kireämmelle. "Lukoissa ja irtautumisissa olisi ainekin hiomista", vastasin koska ainekin näillä pääsisimme vartalokontaktiin. "Okei, mee tatamiin niin katellaan niitä", hän käski ja asetuin maahan ja Kata alkoi näyttä tekniikoita. Kävimme nilkka, käsi ja muita lukkoja läpi ja koska jo tullessani oli seksistisiä ajatuksia, rupesi kaluni pikkuisen seisomaan housuissani. Onneksi päälläni oli tiukat bokserit, niin seisokki ei päässyt näkymään kunnolla.

"Sitten voitaisiin ottaa takaapäin otteesta irroittautuminen", Kata ehdotti ja asettui taakseni ja puristi kätensä tiukasti ympärilleni. Vein oikean jalkani hänen taakseen ja lähdin kaatumaan taaksepäin, jolloin hän kaatui jalkaani ja kaaduimme tatamille jolloin vapautuin itseni hänen otteestaan. Makasimme hetken siten, että puoliseisokissa oleva kyrpäni oli vasten hänen reittään. "Hyvä ja sit uudestaan", hän naurahti ja tuli uudestaan taakseni seisomaan. Nyt hän laittoi kätensä alemmaksi aivan alavatsalleni ja painoi oikean käden sormensa hellästi pullotuksen päälle.

Hengitimme raskaammin ja käännyin ympäri jolloin Kata pujotti kätensä housuistani sisään. Hän polvistui tatamille ja kaivoi vielä velton mutta turvonneen kyrpäni housuista ja alkoi vedellä esinahkaani edestakas. Sitten hän haukkasi hitaasti mutta varmasti kasvavan kyrpäni suuhunsa ja alkoi leikkiä kielellään paksulla terskallani. Seurasin ison peilin kautta miten Kata lutkutti ja välillä runkkasi kaluani ja kiveksiäni. Hän painoin päänsä lähemmäksi minua ja tunsin miten terskani painui kitalakea pitkin kurkkuun asti ja sieltä hitaasti pois.

Kata nousi ja pyyhkäisi jalkani alta ja mätkähdin selälleni tatamille. Hän riisui ensin housuni ja alkoi sitten riisua itseään. Yllätyin suuresti kun hän riisui pukunsa, eikä hänellä ollut mitään sen alla. Hän nuolaisi sormiaan ja laittoi sormensa häpyhuulilleen, alkaen levitellä niitä ja asettui istumaan vatsalleni. Hänen ihanasti roikkuvat häpyhuulet tuntuivat kosteina vatsallani, lyhyen karvoituksen pistellessä ihollani. Kata otti käsistäni kiinni lattoi ne rinnoille. "Tätähän sä halusit", hän huohotti ja valutti itseään alaspäin ohjaten kyrpäni sisäänsä. Ratsastuksen kiihtyessä puristelin hänen täyteläisiä rintojaan ja hän laskeutui eteeni jotta yltyin nuolemaan nöpöttäviä nännejä.

Siirryimme lusikkaan ja nostin hänen oikean jalkansa suoraksi ilmaan jolloin peilistä avautui mahtava näkymä. Nain häntä todella kovaa ja hän alkoi huutaa nautinnosta ja nostaa ylävartaloaan tatamista. "Ai.. jaiajai...aaah", hän kiljui ja samalla hänen iholleen nousi kylmähiki. Tunsin tulevani tuossa tuokiossa ja jatkoin naimista vauhdilla, vaikka Kata yrittikin rauhoitella tahtia. Hän oli saanut kunnolla ja hän oli aivan litimärkä kun otin kyrpäni ulos ja vatkasin pari kertaa märkää kaluani kunnes purkauduin hänen vatsalleen ja tatamille.

Tasasimme hengityksemme ja puimme puvut takaisin yllemme. Puhdistimme tatamin spermoistani ja jäimme odottelemaan tunnin alkua. Tämän tunnin jälkeen lopetin harrastuksen.

0

14057

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Mielessäni vieläkin T

        Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
        Ikävä
        42
        2217
      2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

        Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
        Jyväskylä
        51
        1738
      3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

        Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
        Maailman menoa
        40
        1553
      4. Ei luottoa lakko maahan

        Patria menetti sovitun ksupan.
        Suomen Keskusta
        43
        1511
      5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

        Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
        Ikävä
        3
        1469
      6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

        Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
        Isovanhempien jutut
        8
        1454
      7. Sinäkö se olit...

        Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
        Ikävä
        4
        1440
      8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

        Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
        Vaipat
        3
        1371
      9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

        Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
        Tunteet
        5
        1281
      10. Lepakot ja lepakkopönttö

        Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
        8
        1245
      Aihe