Mustalaiset..

mitä mieltä

Mitä mieltä olette mustalaisista?

Itse matkustin eilen junalla, ja siinä oli joukko mustalaisia. Huusivat, heittelivät karkit ja pingless sipsit lattialle, pojat sekoittivat limuun jotain väkevä, yksi yritti lainat minulta puhelimen, mutta en antanut, ja sitten pelkäsin että he puukottavat minua. Toiset taas juoksivat vaunusta toiseen. Ja yksi tyttö jätti jokaiselle penkille palan suklaata, joka sitten suli kun aurinko paistoi suoran. Oikeasti pelkäsin, päivällä, se oli joskus 3 jälkeen.

10

1691

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tytsi88

      ei mul oo mitää niit vastaan..enkä vihaa niit...mut kyl ne on jossain tilanteis aika outoi..ei välitä mis paikas huutaa jne.
      olisin varmaa itekki pelkäny sun tilantees et ne ois tehny mulle jotain..:)

      • kohtalon lapsi

        Lukekaapa tämä.. saadaan edes yksi hyvä kokemus tänne...(olen valtavöestön edustaja)


        Minun äitini kuoli kun olis pieni, isä ei huolehtinut vaan otti uuden naisen itselleen joka hakkasi siis huom todella hakkasi minua ja sisaruksiani isältä salaa. kuka potkii ja hakkaa pienen lapsen tajuttomaksi nurkkaan!?tämä valkolaisnainen minun kohdallani.ei antanut käydä koulua yms.todellinen sadisti. pienenä n.1 luokkalaisena jouduin totaalisesti heitteile. ei ollut kotia missä asua kun sinne ei päästetty, olin kurja ja näälkiintynyt. asuin piha aitassa jossa ei ollu lämmitystä kun kotiin sisälle ei päästetty. no, mustalaiset näkivät minut ja tutustuin heíhin he ottivat minut hoiviinsa kun eivät voineet katsella pienen lapsen kärsivän. sain vaatteet ruuan ja läpimän asunnon. He olivat ainoat jotka välittivät mutta ns. valkolaiset eivät.! ja niin on tän päivänäkin itse valkolaisena olen saanut tuen ja turvan mustalaisista. Kun asia on näin,jonka he omaksuvat omakseen ja ystäväkseen he pitävät siitä huolen paremmin kuin itsestään, ikinä tätä henkilöä ei pulaan jätetä. mutta se kuka on heitä kohtaan paha niin he myös todella olevat tätä kohtaan pahoja. joissakin tilanteissä on heillä sydän paikallaan valtaväestöllä taas ei. Jos valkolainen näkee lapsen kadulla ei se poimi sitä mukaansa vaan ajattelee en voi tuota ottaa siitä on vaivaa vaikka lapsen takia säälittäisikin. minun tilanteessa mustalaiset ottivat hoiviinsa vaikka oli jo omasta takaa iso perhe elätettävänä. Koskaan en ole valkolaisten kohdalla saanut mitään hyvää paitsi yksi ystäväni mutta Mustalaiset eivät ole minulle olleet pahoja koska kunnioitus on ollut molemmin puoloinen.
        siksi sanonkin, jos sinä olet hyvä heille he myös ovat sinulle ja jos ongelmia joskus tulee sinulle muualla et varmasti ole yksin vaan tuki joukko seisoo takana!

        ... mutta tämä on todella työn alla että pääset heidän hyväksyntään ja ystäväksi se on todella vaikeaa koska on niin suuret ennakko luulot puolin ja toisin mutta kun saat heistä ystävän he todella ovat sitä!...


    • Minä

      Ovat pohjasakkaa, ja inhoan heistä jokaista. Yhtäkään mukavaa en ole tavannut, vaikka paljon on tullut nähtyä. Ovat uhkailleet monta kertaa, kavereita on ryöstelty niiden toimesta. Eihän se mikään ihme ole. Alhainen, paska ihmisrotu, joka ei ole yhteensopiva minkään muun kulttuurin kanssa. Hirteen jokainen niistä armotta!

    • miss

      Vähän aikaa sitten törmäsin n. 20- vuotiaaseen vähän tummaihoseen kundiin joka oli kahden (toinen tumma- ja toinen vaaleeihonen)kaverinsa kanssa, ja sitä yhtä oltiin puukotettu lievästi, mutta kumminkin pahannäkösesti. Joku mustalainen oli jahdannu näitä nuoria miehiä ja sitten riehunu puukon kanssa, mutta lopulta se saatiin kiinni. Se oli ihan kauheeta, ei sellasta tapahdu, muutakun elokuvissa. Samoin mun siskoakin on joku manne uhkaillu puukolla kun mun sisko oli kassalla töissä..Mannet ei tee muuta kun varastaa, uhkailee, pahoinpitelee tai rikkoo yhteistä omaisuutta tai lakeja, ni miksiköhän niistä ei pidetä...? Ja jotkut viel kehtaa haukkuu meitä rasisteiksi kun me sanotaan mustalaisii roskasakiksi, ja ihan oikein perustein. Kertaakaan en ole tavannut kivaa mustalaista, enkä tule tapaamaan jos tämä linja jatkuu.

    • Kesätyöntekijä

      Olin kesän 2003 kesätöissä leirintäalueella. En ollut sinne mennessä pätkääkään rasisti mustalaisia kohtaan, mutta parin viikon päästä mustalaiset olivat omalla käytöksellään tehneet minusta todellisen mustalaisvihaajan!

      Mustalaislapset, -naiset ja miehet varastelivat baarissa ja kaupassa (jäivät toki kiinnikkin), valtasivat krillaus- ja keittopaikat (ei niihin ollut muilla menemistä), roskasivat, melusivat isolla sakilla kaiken aikaa, mustalaisten vaunuille änkesi koko suku kylään, kiersivät kauppaamassa varastettua tavaraa mökistä mökkiin, vaunusta vaunuin ja teltasta telttaan, osa lähti maksamatta, sotkivat paikkoja, saunasta piti aina mennä häätään pois (siis ylittivät sauna-aikansa ja maksetun väkimäärän), suuren joukot mustalaisia kävi alueella ilman suihkussa ja pyykillä, juopotettelivat ja tappelivat, ajelivat hurjaa vauhtia autoropposillaan lyhyetkin matkat...

      Voisin jatkaa tätä luettelua vaikka kuinka pitkään. Yksikään ns valkolaisperhe ei syyllistynyt tuonkaltaisiin asioihin. Minulla nousee niskakarvat pystyyn kun tiedotuvälineissä puolustellaan näitä ihmisiä, jotka elävät valheen, laiskuuden ja sosiaaliavun (Suomen ja Ruotsin) varassa. Tosin nostan niille muutamille mustalaisille jotka tekevät rehellistä työtä, mutta ikävä kyllä heitä ei ole edes promillea tuosta joukosta.

      Sellaista on elämä! Menkää kesätöihin leirintäalueelle niin silmänne avautuvat mustalaisten suhteen lopullisesti.

    • rasisti

      mä vihaan romaneja!!
      mulla ei ole niistä yhtään hyvää kokemusta ja asun paikassa jossa on niit TOSI paljon.
      ne varastaa,käyttäytyy rasistisesti suomalaisii kohtaan,mölyää,sotkee ja rikkoo paikkoja.
      en ymmärrä miks niit otetaa suomeen????

    • minä vaa

      olisitte ennemmin tuota mieltä niistä romaneista jotka tulevat tänne toisesta maasta.mutta kyllä suomen romanit ovat suomen kansalaisia ja ne saa olla niinku muutki ihmiset!!!! mun mielestä niissä ei oo mitään vikaa!ootte te kyllä itse niin ärsyttäviä rasisteja! ne on ihan yhtä arvokkaita kun me suomalaisetki. ja tosta vaan että kun sanoitte että romanit ovat rasisteja suomalaisia kohtaa niin metsä vastaa kun sinne huudetaan.. jos me suomalaiset emme olisi rasisteja niitä kohtaan niin eivät nekään olisi rasisteja meitä kohtaa..kuinka moni on kanssani sama mieltä?? ajatelkaa vähä mitä kirjotatte..

      • poju

        >suomen romanit ovat suomen kansalaisia ja ne saa olla niinku muutki ihmiset!!!!

        Suomen kansalaisuus ei tee ihmisestä automaattisesti paremman, jos se varasta, raiskaa, tappaa jne.. Jos joku, ihan sama onko se mustalainen tai somali tai valkoinen, raiskaa tai tappaa, niin minulle hän on PASKAihminen joka ei ansaitse elää, vaikka hänellä olisi "SUOMEN KANSALAISUUS".

        Jos näen jengin joka hakkaa, rikko paikkoja, häiriköi junassa, jne... ne ovat mielestäni mulkkuja, eikä minua kiinnosta mikä kansalaisuus heillä on tai ovatko he syntynyt täällä vai jossain muualla. Jos olen mielestäsi rasisti, niin ihan sama mulle.


    • toinen minä vain

      Hyvähän teidän on puhua romaaneista pahaa, sillä he ovat yksi vähemmistökansa täällä Suomessa.

      Tässäkin keskustelussa eräs laittoi, että ajelevat mersuilla ja koruja riittää. Se on niin hyvä puhua, kun ei tunne kulttuuria. Romaanit ovat vaihtaneet hevosensa autoihin ja kun ennen tehtiin hevoskauppoja niin nyt tehdään samaa autoilla. Ja ennen ei oli sitä omaisuutta ollut niin paljoa, kun eihän kieseissä ynm. kärryissä voi mitään huonekaluja ynm. kuljettaa. Siksi rahat on laitettu naisten koruihin ja nytkin varakkuus näkyy siinä, kuinka paljon koruja on heimojen naisväellä.

      Myös siitä on täällä kirjoitettu, että koko suku kulkee kylässä jne. Romaanisuvut ovat kautta aikain pitäneet tiivistä yhteyttä toisiinsa ja suvun jäsenistä on pidetty huolta. Tästä siis johtuu, että on hyvin harvinaista että saman suvun jäsenet asuvat eri paikkakunnilla. Myös usein on niin, että he eivät voi yksinkertaisesti mennä johonkin kaupunkiin/paikkakunnalle eikä toisen heimon jäseniä voi muuttaa toisen heimon asuttamalle paikkakunnalle, ilman että kyseisen paikkakunnan heimon vanhimmalta on kysytty siihen lupa.

      Ja kukaan teistä ei varmastikkaan ole käynyt romaanitalossa kylässä. Siellä tuntee itsensä ihan kuninkaalliseksi, kun toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi, talon parhaat tarjottavat kaivetaan esille ja kun on lähdössä pyydetään, että tulisi pian uudestaan kylään.

      Tämän keskustelun alullepania kirjoittaa siitä, että romaanit ovat kovaäänisiä ja että he sotkottivat. Kyllä sitä vaan turhan monet alkujaan suomalaiset, romaanien sanoin valkolaiset, sotkevat. Ja sotkevat vielä aika pahastikkin. Spreijaavat, viikonloppuisin rikkovat pullot kaduille ja kyllähän sitä valkolaisetkin pahemmanmoista meteliä pitävät, jollet ole sattunut huomaamaan! Ja niitähän täällä valkolaisissakin riittää, jotka sekoittelevat väkevämpiä limuihin ja mehuihin ynm. Teidän kannattaa katsoa ympärillenne, niin huomaatte että kyllä meissä ns. alkuperäisissä Suomen kansalaisissa on vikaa yhtälailla!!!!!! Sitä vaan ei tule niin ajateltua, kun me ollaan muka niin hyviä romaaneihin verrattuna, että on oikeus sorsia heitä. menkää itseenne!

    • Anonyymi

      Ei niistä mitään pahaa ole sanottavana. Hienoja ihmisiä ovat tosin mahtuu joukkoon se 10-15% jotka ovat sen laitapuolen valinnut. Mutta jos jätät heidät rauhaan niin he jättävät myös sinut rauhaa

    Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      159
      6680
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      36
      3977
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      2025
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1979
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1819
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1656
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1563
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1548
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1525
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      36
      1398
    Aihe