Mieheni poikaa

Naisjohtaja

Mieheni edellisestä avioliitosta oleva Tomi, 17- vuotias pyysi mua auttamaan asuntoonsa maalauspuuhiin. Tomi oli kova urheilemaan ja se näkyi kyllä päällepäin.

Tomi oli sillointällöin luonut muhun erikoisia katseita, tai ehkä ne oli mun mielikuvitusta. Menin suoraan töistä, koska asunto oli niin lähellä yritystämme. Mieheni oli taas matkoilla.

Tomi avasi oven ja näky yllätti mut positiivisesti. Sortsit vain voimakkaan vartalon peittona. Ilma oli kuuma ja mulla oli vielä sukkahousut, hame ja toppi päällä.

Menin vaihtamaan kesämekon päälle, ettei maali sotke työhamettani. Olin saanut topin ja hameen pois kun ovi aukesi ja Tomi tuli sisään huoneeseen. Tomi katsoi mua pyydettyään anteeksi ryntäämistään.

Mulla oli mustat push- upit ja stringit sukkahousujen alla, kaikki muut olivat jo lattialla. Tomi kehui mun vartaloa kauniiksi vaikka olinkin jo 40 huonommalla puolella. Kiloja ei ollut liikaa ja rinnat olivat vielä terhakat ja kookkaat.

Tomi kaivoi t- paitaa kaapistaan lainatakseen sitä mulle, mutta sanoin vaihtavani kesämekon päälle. Poika kääntyi kaapilleen ja mä aloin riisumaan sukkiksia pois häneen selin. Olin jo vähän kostunut pojan puolialastomuudesta ja katseista.

Olin juuri saanut käännyttyä kun tunsin lämpöiset kädet lanteillani ja vielä kuumemman kielen kankaan läpi pillullani. Nojasin pojan koulupöytään ja yritin estellä Tomia.

"Älä...mitä sä nyt...lopeta, kiltti...mä en pysty pian enää estämään..."

Poika siirsi sukkiksia alemmas, pikkuhousujen kangasta sivuun ja kieli löysi häpyhuuleni siirtyen klitorikselleni hiljalleen. Kumarruin makaamaan pöydälle vatsalleni pojan nuollessa alapäätäni.

Tomi veti sukkahousujani polviini stringien mukana
ja kiusasi sormellaan pilluani. Otin rintani esiin ja kiusasin sormellani nänniäni puristellen tissejäni.

Poika nautti näkemästään ja nuoli nauttien hitaasti pilluani. Sekoitin pojan hiuksia ja kieli löysi syvemmälle sisääni. Huokailin ja tarjosin pyllyäni pojalle. Poika veti loputkin vaatteeni pois.

Tomi lopetti ja alkoi riisumaan sortsejaan. Pysäytin pojan ja polvistuin hänen eteensä. Vedin rauhallisesti sortseja alas pojan katsoessa mun huuliani ja suutani. Housuista tuli hien ja sperman yhteinen ihana tuoksu.

Kostutin kielelläni huuliani ja Tomi nielaisi syvään. Pojan kulli pomppasi housuista eteeni. Terska kiilteli kosteana ja kiiltävänä. Vedin sortsit pois kokonaan Tomin istuessa tuolilleen.

Maistelin makeaa kullia hitaasti nuollen ja esinahkaa taakse vetäen. Tomi otti hiuksistani ja painoi päätäni lähemmäs kaluaan. Koko kyrpä oli suussani pojan vaikeroidessa tuolilla. Puristelin hellästi kiveksiä ja runkkasin pitkää vartta imien
vaativasti.

Tomi nousi tuolista ja otti kädestäni vieden mut sängylleen. Menin makaamaan sängylle selälleni Tomin noukkiessa sukkahousuni lattialta ja tullen jalkopäähäni kontilleen.

Tomi haisteli sukkiksiani, runkkasi paksua ja pitkää elintään.
"Ihanan iso kulli sulla, Tomi."

Tomi suukotti nilkkaani ja alkoi vetämään sukkahousujani takasin jalkaani. Poika teki saksilla reiän alapäähän. Vedin loppumatkan itse ja samalla poika tuli lähemmäs kiusaten kalullaan klittaani ja reikääni.

Otin kyrvästä kiinni ja työnsin itseäni lähemmäs poikaa. Terska upposi märkään pilluuni ihanalla voimalla. Voihkin ja anelin lisää.

Taitoin jalkani lähemmäs päätäni Tomin päästessä vielä syvemmälle sisääni. Poika otti jalkapohjistani kiinni ja nai himokkaasti levittäen jalkojani äärimmilleen. Tomi katseli sukkahousujani ja ähisi kovaa naiden syvälle.

Tunsin pallit pakaroillani pojan tullessa hitaasti vielä syvemmälle.

Tomi käänsi mut kontalleni ja repi sukkahousuja enemmän auki. Asetin pääni tyynylle, että peppu olisi hyvin tarjolla. Kyrpä liukasteli itsensä sisääni kertatyönnöllä. Vaativat kädet pitivät lantiostani ja huone täyttyi märistä äänistä.

Tunsin orgasmin tulevan kun sperma täytti pilluni ihanalla lämmöllä.

4

24586

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • äijä

      jatka tota tarinaa

      • feetlover

        ..oisin kyllä nuollut myös ihanat sukkisvarpaasi nautinnolla ja huolella..

        M 37


      • feetlover

        ..oisin kyllä nuollut myös ihanat sukkisvarpaasi nautinnolla ja huolella..

        M 37


    • Badboy

      Wow!!=) Hyviä juttuja nuo...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      135
      3723
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      112
      1460
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1340
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1279
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1154
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1091
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1058
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1039
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1036
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      55
      970
    Aihe