Mustan kissan hahmo

Keijumetsä

Näin ensimmäisen kerran mustan kissan hahmon kotonani 10 vuotta sitten. Katosi samalla, (Minulla ei ole eikä tule kisssaa,) Olin täysin hereillä. Nyt taas muisitn asian kun näin mustan hännän hahmon vilaukselta kotonani. Olen lukenut aiemmin että muutkin ovat nähneet mustan kissan hahmoja ( ei siis oikeita kissoja). Rakennukset joissa nämä olen nähnyt ovat olleet uusia.

Haluan selityksen asialle. Tietääkö joku mitä tämä tarkoittaa?

6

592

  Vastaukset

  • Kissan hahmon näkeminen voi tarkoittaa lähitulevaisuudessa olevan pieniä vaikeuksia,vastuksia, epäonnistumisia. En tarkoita kissan olevan mitenkään paha;) päinvastoin, kissat ovat mukavia;)
   Kissa vain ilmaisee edessä olevan vaikeuksiä, vaikeudet liittyvät jollakin tavalla ihmisen tietoisuuden hämärtymiseen.

   Tämän voi käsittää uniselityksenäkin. Mutta näitä pitää jokaisen itsessään tutkailla. Selitykset kun usein ovat yksilöllisiä. Jokaisella eläinhahmolla on oma symboolinsa esim. hevosen näkeminen tietää todella hyvää.

  • että heidän kodissaa oli musta haamukissa. Eläimen hahmoon pukeutunut demonihenki.
   Auttaa rukous ja kodin siunaaminen.

  • Useimmissa kulttuureissa kissa tuo onnea tai on muuten jumalten viestinviejä ja sen ilmestyminen tietää hyviä aikoja. Ainoastaan lännessä kissa kuvastaa epäonnea. Täälläkin väri vaihtelee. Jossain musta katti tuo onnea ja toisissa valkoinen epäonnea tai toisn päin. Japanissa on erityisen onnekas jos löytää mustasta kissasta valkean karvan.

  • Minäkin olen kotonani nähnyt nyt 2 kertaa. Nään nimen omaan kissan takapään, kissan päätä en nää ollenkaan. Kyseessä nimenomaan hahmo, ei oikea kissa! En myöskään omista kissaa, ei ole mahdollista että kissa olisi ollut oikea koska kissan ei olis mahdollista päästä asuntooni mitenkään. Voisiko joku kertoa mitä tästä tulisi ajatellaa, itse en tiedä miten reagoida.

  • Hyvä edesmennyt läheisesi haluaa ilmoittaa sinulle eräästä tärkeästä asiasta.
   Asia on hyvin tärkeä ja poikkeaa hänen kertomastaan ,kun hän vielä eli.

  • Häntä on merkki, sormen osoitus sinulle.Henki ei saa rauhaa ennen kuin korjaat asian
   jonka sinä tiedät.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Teltta-asuminen ympäri vuoden?

   Miten teltassa asuminen onnistuisi Suomen olosuhteissa ympäri vuoden? Varmaan hyvät makuupussit ja ulkovaatteet pitäisi olla. Onko joku muukin kokeill
   Maailman menoa
   240
   3472
  2. Kuka tietää Seinäjoen perhesurmasta

   sirkankujalla ja miksi?
   Seinäjoki
   26
   2033
  3. Tanelinrannassa tulipalo

   Tanelinrannassa oli la-su välisenä yönä tulipalo, jossa menehtyi vajaa viisikymppinen pariskunta. Talo päältä päin ihan ok kunnossa, mutta palokunta s
   Seinäjoki
   18
   1491