Kiimainen opettajatar 1

Helenia

Olen juuri valmistuneena opettajattarena yläkoulu-lukiossa matemaattisten aineiden opettajana. Opetan pääsääntöisesti yläkoulun puolella, mutta silloin tällöin lisärahan tarpeessa opetan myös lukiossa joitain kursseja. Koulupäivä on jo yli puolen välin, pyyhin hikeä otsaltani opettajanhuoneen vessassa. On syystalvi ja koulun lämpöpattereissa on ollut pientä häikkää niin, että matematiikan käytävällä tuntuu olevan kaikissa luokissa lämpötila yli kahdenviiden.

Lisään deodoranttia niin kainaloihini kuin rintojeni väliinkin, tarkistan ulkoasuni olevan niin huoliteltu kuin toivonkin ja palaan aloittamaan viimeisen kaksoistunnin, fysiikan koetunnin. Koulu on täynnä sen verran rasavillejä oppilaita, että yksi koulun koulunkäyntiavustajista, Milla, on apunani tällä tunnilla. Vahtimassa, ettei kukaan onnistu räjäyttämään itseään tai muita ilmaan. Milla on suosikkini koulun kolmesta avustajasta. Milla on rastapäinen parikymppinen tyttö, joka haaveilee luokanopettajanduunista ja keräilee lisää pisteitä kouluavustajavuodesta pääsykokeisiin. Milla siis auttaa mielellään, ideoi ja tuo uusia ideoita. Tätä ei voi sanoa koulun kahdesta päälle viisikymppisestä avustajasta, jotka katsovat minuakin kuin halpaa makkaraa ja muistuttavat, että ikäni puolesta voisin olla heidän tyttärensä.

Tunti sujuu ilman suurempia sydämentykytyksiä ja tunnin jälkeen jäämme kouluavustaja Millan kanssa kahden luokkaan valmistelemaan seuraavan päivän tunteja ja varmistamaan, että kaikki koeputket sun muut on huolella pesty. Kello on varmaan lähemmäs viisi, kun viimein pääsemme lähtemään luokasta. Minulla on jo nälkä ja tiedän, ettei kotonani ole ollenkaan ruokaa, joten ehdotan Millalle, että kävisimme haukkaamassa jotain toisella puolella tietä olevasta ravintolan ja juottolan yhdistelmästä.

Otamme pizzat ja siiderit ja menemme nurkkapöytään istumaan. Vaihdamme kuulumisia enemmänkin ja keskustelemme koulun tulevista teemapäivistä ja lämmityksestä. Haemme vielä toisetkin juomat ja kolmannetkin. Keskustelu ajautuu seuraavan viikon terveystiedon teemapäivään. Millaa on pyydetty alustamaan homoseksuaalisuudesta, koska tieto hänen tyttöystävästään on levinnyt koulun opettajanhuoneessa kulovalkean lailla. Milla ei ole varma, olisiko hän loukkaantunut siitä, miten hänen yksityisasioitaan levitellään vai iloinen siitä, että pääsee puhumaan aiheesta murrosikäisille. Yritän kannustaa tätä puhumaan aiheesta, koska Millan esitys varmasti olisi positiivisempi niin heteroille kuin vielä kaapeissaan oleville homoseksuaaleille, kuin kuivakan terveydenhoitajan luento aiheesta.

10

21059

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Helenia

      Jäämme keskustelemaan seksuaalisuudesta ja Milla kysyy minulta ihan vain varmistaen, että olenhan hetero. Kerron, että vapaamielinen hetero olisi ehkä se sana, mitä itse käyttäisin ja Millan kysyessä tarkennusta, kerron rohkaistuneena parin siiderin voimalla, että tykkään seksistä niin miesten kuin naistenkin kanssa, mutta tosissani ihastua pystyn vain miehiin.

      Milla nousee ja uskon hänen lähtevän hakemaan vielä yhtä kierrosta, mutta yllätyksekseni hän istuutuukin hajareisin syliini ja alkaa suudella minua. Hänen kätensä hakeutuvat rinnoilleni, joita hän alkaa hieroa suudelmiensa tahtiin. Suutelen yllättyneenä takaisin ja maistelen hänen huuliaan. ”Ai mä en kuvitellutkaan niitä kertoja, kun sä katselit mun tissejäni” Milla huohottaa korvaani. Millan pienet kädet lähtevät vaeltelemaan paitani alla ja hierovat nännejäni rintaliivieni läpi.

      ”Eikö sulla kuitenkin ole tyttöystävä, kysyn huolestuneena suudelmien lomassa Millalta?” Vaikka haluan kovin tuota tyttöä tässä ja nyt, muistan olevani häntä lähes kymmenen vuotta vanhempi ja tietyllä tapaa hänen esimiehensä. En halua tehdä vahingossakaan mitään, mikä voisi johtaa huomautukseen tai mikä pahinta, oikeusjuttuun. Milla kuitenkin kertoo olevansa vapaassa suhteessa ja että hänen tyttöystävälleen on ihan okei, että hän hommailee muidenkin naisten kanssa.

      Milla ehdottaa, että siirtyisimme jatkoille ravintolan vessan puolelle, että saisimme hommat hoidettua loppuun saakka, ehdotan kuitenkin, että palaisimme mielummin koululle jatkamaan. Kävelemme rivakkaasti takaisin koululle ja kun suljen matematiikan luokan oven takanani, Milla on jo repimässä paitaani auki. Se tipahtaa lattialle, rintaliivini perässä samoin kuin lyhyt ruutuhameeni, sukkahousuni ja stringini. Istun pulpetin reunalla ja nojaan taaksepäin, kun Milla nuolee minua kohti huippua. Huohotan katkonaisesti ja saavutan nopeasti huippuni.

      Suutelen Millaa takaapäin, hänen niskaansa ja selkäänsä. Riisun hänet hitaasti pyöritellen sormiani hänen rinnoillaan. Hänella on vielä suuremmat rinnat kuin itselläni, varmasti ainakin E-kupit. Milla voihkii hiljaa työntäessäni takaapäin sormeni hänen sisäänsä. Liikuttelen niitä edestakaisin tunnustelen hänen kosteuttaan, joka valuu jo reisille. Milla nojaa käsillään seinään ja minä tyydytän häntä takaapäin liikuttelemalla muutamaa sormea hänen sisällään ja hieromalla sormiani hänen klitoristaan vasten. Tunnen, kuinka Milla laukeaa sormiani vasten ja halaan häntä takaapäin.

      Milla kääntyy ympäri ja suutelee minua intohimoisesti, en usko että hän on aivan vielä tyydytetty. Käymme kovalle lattialle makaamaan, minä selälleni alle, Milla kontilleen päälleni kuusysiin. Lattian kylmyys kiihottaa minua, kuinka monta kertaa olenkaan samalla lattialla koulupäivän jälkeen yksin ollessani masturboinut ajatellen Millaa tai jotakuta muuta opettajayhteisömme jäsentä. Milla painaa vittunsa huulilleni ja alan imeä ja lipua klitorista. Milla tekee saman työnnellen samalla sormiaan sisälläni. Olen vielä edellisestä kerrasta niin kiihottunut, että laukean pian huutaen Millan taitavien sormien ja kielen alla. Millalla kestää kauemmin, mutta lopulta hänkin alkaa vavahdella päälläni. Jäämme lattialle makaamaan hetkeksi sylikkäin. Kun pystymme taas puhumaan, sovimme ottavamme saman uusiksi ensi viikolla joku päivä. Pukeudumme, suutelemme nopeasti ja lähdemme omille suunnillemme. Tuskin maltan odottaa ensi viikkoa.

      • tatuuuu

        Tuskin minäkään maltan ensiviikkoon :P


      • Kemianopettaja
        tatuuuu kirjoitti:

        Tuskin minäkään maltan ensiviikkoon :P

        tarinassa ei vikaa muuten, mutta vähän yleistietoa taitaa olla hakusessa, ei fysiikan tunteihin mitkään koeputket sun muut liity millään tavalla tai että oppilaat voisivat räjäytellä, se on kemiaa, ei fysiikkaa..

        teillä tosin kemia toimi hyvin ;D


      • hiomista
        Kemianopettaja kirjoitti:

        tarinassa ei vikaa muuten, mutta vähän yleistietoa taitaa olla hakusessa, ei fysiikan tunteihin mitkään koeputket sun muut liity millään tavalla tai että oppilaat voisivat räjäytellä, se on kemiaa, ei fysiikkaa..

        teillä tosin kemia toimi hyvin ;D

        myös itse seksikohtaus voisi olla ykstyiskohtaisempi, vähän häitäinen maku jäi..


      • Helenia
        Kemianopettaja kirjoitti:

        tarinassa ei vikaa muuten, mutta vähän yleistietoa taitaa olla hakusessa, ei fysiikan tunteihin mitkään koeputket sun muut liity millään tavalla tai että oppilaat voisivat räjäytellä, se on kemiaa, ei fysiikkaa..

        teillä tosin kemia toimi hyvin ;D

        Pelkän koeputkenkin voi räjäyttää silmilleen, jos ei lainkaan vahdi. ;)


      • Helenia
        hiomista kirjoitti:

        myös itse seksikohtaus voisi olla ykstyiskohtaisempi, vähän häitäinen maku jäi..

        Huomioitu, kirjoittelen ensi viikoksi seuraavan, yritän olla yksityiskohtaisempi. :)


      • mies...
        Helenia kirjoitti:

        Pelkän koeputkenkin voi räjäyttää silmilleen, jos ei lainkaan vahdi. ;)

        hiukan tarinassa jäi vain "koeputkea" kaipailemaan...


    • PULE

      Uuuuh

    • PULE

      Uuuuh

    • PULE

      Uuuuh

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      218
      1852
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      67
      1689
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      68
      1485
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      105
      1162
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      63
      1080
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1055
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1046
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      2
      970
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      940
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      871
    Aihe