pimeässä

essi22

Polvieni alla oli jotakin pehmeää, matto tai vastaava. Oli aivan pimeää mutta lämmintä ja kuivaa. Tunsin alastonta vartaloani vasten hienoisen ilmavirran. Oli hiljaista sellaisella odottavalla tavalla mikä on ominaista huoneelle jossa mahdollisesti on joitakin muitakin itsesi lisäksi. Vetoketjun avaamisesta syntynyt ritinä kuului selvästi edestäni. Tunsin pimeässä toisesta ihmisestä lähtevän lämmön aivan lähellä. Tunsin miten voimakas koura tarttui takaraivooni ja huuliani tökki jokin kova ja kankea. Avasin halukkaasti suuni ja imaisin tarjotun patukan syvälle suuhuni. Aloin imemään sitä voimakkain imuin aina välillä siirtyen lutkuttamaan terskan nuppia. Tunsin kuinka suussani soutava kulli jähmettyi jatkuvasti kovemmaksi. Otin kädelläni pusseista kiinni ja puristelin niitä varovasti sovittaen rytmin kyrvän liikkeisiin. Pimeästä kuului huokaus. Jatkoin imemistä. Nuolin vartta, palvoin suullani terskan herkkää alapintaa. Vein toisen käden omalle kyrvälleni, puristin sen nyrkkiini ja vedin muutaman kerran edes takaisin. Muukalainen pimeässä otti olkapäästäni kiinni ja sanattomasti kielsi minua runkkaamasta. Olin sanattomassa kiimassa, olisin voinut purkautua siihen paikkaan. Tottelin kuitenkin kehoitusta ja lopetin vemputtamisen. Vedin kyrvän suustani pienen maiskahduksen saattelemana. Otin siitä voimakkaan otteen ja aloin runkkaamaan oikein kunnolla. Vetelin esinahkaa edestakaisin kiihtyvällä vauhdilla ja tunsin kuinka kyrpä koveni kevenemistaan. Yllättäen kuulin vaimean huudahduksen edestäni ja tunsin lämpimän sperman lentävän kasvoilleni ja rinnalleni. Sanaakaan sanomatta mies irtaantui otteestani ja tunsin hänen lähtevän.

Tunsin kuinka taakseni tuli toinen ihminen. Hellästi niskasta painamalla hän taivutti minut nelinkontin. Perseeni nousi liikkeestä johtuen pystyyn aivan kuin tyrkylle. Tunsin kuinka kankkujeni väliin valutettiin viileää geeliä. Putkilo "yskäisi" kuten tyhjä ketsuppipullo. Tiesin siis sitä ennenkin ahkerasti käytetyn. Kaksi kättä venytti pakarani erilleen ja jokin kova ja kuuma tökki reikääni. Se alkoi työntymään voimakkaasti minua päin ja hetken päästä peppuni antoi periksi ja päästi tunkeilijan sisään. Kädet siirtyivät pakaroilleni ja kyrpä aloitti pumppaavan liikkeen. Edestakas heiluri heilui ja alun kivun jälkeen aloin tuntemaan suunnatonta mielihyvää täytenä olemisen tunteesta. Työnnöt alkoivat voimistumaan ja upposivat syvemmälle kuin aluksi. Mies puristi lanteitani jatkuvasti voimakkaammin ja nussi kiihottavan rivakasti. Painoin kasvoni mattoa vasten ja taivutin kehoani vielä lisää jotta nussija pääsisi vielä syvemmälle. Tunsin aukkoni puristavan miehen vartta tiukasti. Miestä ilmeisesti kiihotti tämä sillä hän alkoi vetämään kyrpäänsä välillä aivan perseen suulle ja sitten taas tiukalla työnnöllä niin syvälle sisääni että hänen lantionsa otti pakaroihini kiinni. Muutaman kerran hän veti liian pitkälle ja kyrpä karkasi suoleni syleilystä. Aisamies työnsi sen kuitenkin välittömästi takaisin perseeseen ja jatkoi kuin mitään ei oli tapahtunut. Vielä hetken nussittuaan hän aloittin valtavan kirin tikaten persettäni kuin hengen hädässä. En voinut hillitä suustani purkautuvaa ulinaa ja tunsin suussani aiemmin lauenneen miehen sperman myskisen maun sen valuessa avoimeen huokailevaan suuhuni. Mies rykäisi vielä muutaman tiukan vedin aivan pohjaan asti. Tunsin kyrvän pysähtyvän aivan suolen perukoille, se sykki ja purkautui suurentuen vielä hetkellisesti valtavaksi parruksi. Mies antoi sen veltostua perseessäni hyvän tovin kunnes veti sen pois. Uupuneena käännyin selälleni lattialle.

Tunsin jälleen liikettä edessäni. Päässäni oleva silmälappu vedettiin pois. Räpyttelin äkillisen kirkkaan valon häikäisemänä. Katsoin ympärilleni kasvot spermaisena ja perse mälliä valuen. Olin keskellä jonkinlaista ikkunatonta huonetta. Ympärilläni oli ringissä tuoleilla istuen ainakin parikymmentä vanhemmanpuoleista ja lihavaa miestä. Kaikki olivat alasti ja kyrvät kovina. Joka ukko tarttui kuin sanattomasta sopimuksesta aisaansa alkaen valtavan ryhmärunkun. Ensimmäisen laukeamiseen ei mennyt puoltakaan minuuttia ja kohta kaikkialla ympärilläni minua kohti lensi spermaa. Se oli kuin jostakin kieroutuneesta unesta: osa spermasta tippui litsahtavia ääniä pitäen lattialle ja osa lensi päälleni. Olin kuin spermasuihkussa miesten lauetessa kaikkialla ympärilläni. Kehoni oli laikuittain valkean mällin peitossa päästä varpaisiin. Viimeinen mies veti vielä kiivaasti käteensä muiden jo lepuutellessa käsiään. Hän nousu ja tuli eteen. Avasin suuni. Mies veti vielä muutaman tiukan vedon ja suorastaan ampui spermansa suuhuni, heristi vielä kulliaan lopuksi jotta viimeinenkin tippa olisi pudonnut odottavaan suuhuni.

6

8489

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • essi22

      Makasin selälläni kyrpä sojottaen kivikovana kattoa kohti. Kaksi valtavankokoista karvaista lihavaa setää lähestyi minua. Molemmat alasti ja hiesta kiiltäen. Toinen istui lattialle ja pyöräytti minut syliinsä. Nojasin miehen karvaista rintakehää vasten hänen kyrpänsä painaessa kankkujani. Hän taivutti käteni taakseni ja vangitsi jalkani omillaan siten etten voinut liikkua. Kullini jökötti kuin rautakanki. Olisin halunnut laueta mutten voinut tiukassa syleilyssä. Tunsin ihanan irstasta häpeää lihavan miehen sylissä. Tunsin hänen kiihottuneen hieman raskaan hengityksensä korvani juuressa. Toinen lihavista sedistä asettui jalkopäähän. Hän otti tuhdin otteen kyrvästäni joka katosi lähes kokokaan hänen suureen kämmeneensä. Sitten kuin kiduttaen hän teki muutaman pumppaavan liikkeen halkeamispisteessä olevalla kyrvälläni. Enempää ei tarvittu. Tunsin huutavani kuin lahdattava sika kun tunsin sperman lähtevän liikkeelle. Minua pidellyt mies käänsi pääni alas kohti kyrpääni ja toinen, minua runkkaava mies tästäsi aisallani kasvoilleni.

      Päässäni ja jalkovälissäni räjähti. Tunsin kuinka tulikuumaa spermaa ryöppysi pitkin kasvojani ja suuhuni joka ammotti huudosta auki. Se maistui ihanalta. Sitä valui pitkin suupieliäni ja kasvijani. Minua sylissä pidellyt mies irrotti otteensa ja päästi minut valahtamaan lattialle kaikkeni antaneena. Suljin silmäni sillä tunsin olevani nirvanassa. kuulin kuinka tuolit siirtyivät miesten noustessa seisomaan. Samassa tunsin kuuman virran solisevan vatsalleni ja jo pehmenevälle kullilleni. Avasin silmäni ja näin ainakin kahdeksan miestä seisomassa ympärilläni. Kaikki pitelivat miehuudestaan kiinni ja ruiskuttivat kuumaa ihanan keltaista kusta päälleni. Sain sitä hiuksiini, vatsalleni, jaloilleni ja lopulta suuhunikin sillä en kyennyt vastustamaan haluani maistaaa miesten kusta. Makasin suurenevassa kuumassa kusilammikossa kun miehet vaihtoivat vuoroa ja uudet miehet siirtyivät virtsaamaan päälleni. Oloni oli kuin paratiisissa. Kuuma kusi huuhtoi minua kuorruttavaa spermaa päältäni lattialle.

      Kun miehet olivat toimittaneet asiansa ja makasin hievahtamatta syvässä kusilammikossa nousu päälleni lihavin ja karvaisin mies minkä olen koskaan nähnyt. Hän laskeutui päälleni siten että kasvoni upposivat hänen muhkaitten pakaroidensa väliin. "Nuole"- mies komensi. Aloin lipottamaan karvaista persreikää jota ei ollut pesty selvästi useaan päivään. Kyrpäni alkoi jälleen nostaa päätää, pian se oli taa täydessä stondiksessa kullinnuppi halkeamispisteessä. Päälleni istunut setämies röhki ja huohotti kieleni työskennellessä hänen reikänsä kimpussa. Pian hän sai tarpeekseen ja nousi. Sanaakaan sanomatta hän käänsi minu kontilleni keskelle kusilammikkoa ja painoi pääni niskasta pitäen virtsaan. Perseeni oli vielä nussimisen jäljiltä liukas joten aluksi en osannut edes pelästyä kun tuntin jonkin kullia ohuemman sukeltavan sisääni. Hetken päästä seurasi toinen, sitten kolmas. Tajusin hänen aikovan nyrkkiraiskata minut. Hän jatkoi työtään lisäten muutaman työnnön jälkeen uuden sormen mukaan, ja hetken kuluttua tunsin kuinka nyrkki upposi perseeseeni rannetta myöten. Eteeni polvistui jälleen joku miehistä. Kullinnupista roikkui vielä spermanrippeitä kun hän nosti päätäni ja työsi kyrvän suuhuni. Siinä olin, kulli suussa ja nyrkki perseessä. Suuhuni nussiva mies veti pitkiä ja lähes väkivaltaisia vetoja niskastani kiinni pitäen. Välillä hän upotti kankensa niin syvälle etten saanut henkeä ja piti sitä siellä hetken. Perseeni kimpussa ahertava mies pumppasi nyrkkiään rytmikkään kiimaisesti sisälläni. Tunsin etten kestäisi enää kauaa....

      • essi22

        Suuhuni nussivan miehen työnnöt muuttuivat koko ajan vaatimiksi ja perseessäni pyörivä nyrkki pumppasi kuin öljynporaustorni. Sitten hän veti kätensä maiskahtavan äänen saattamana pois perseestä. Tunsin olevani apposen auki jynssäämisen jäljiltä. En ehtinyt vetää henkeä nainnilta kuin silmänräpäyksen kun tunsin miten mies nosti läskimahansa perseeni päälle ja survaisi äkäisesti sykkivän kyrpänsä nyt jo hellään suoleenni. Hän otti tiukan otteen lantioltani ja alkoi naimaan kiivaaseen tahtiin. Vitun ihanaa, ehdin ajatella kun miehet pumppasivat kumpaakin päätäni rytmikkäästi ja hienoisella raivolla. Tunsin että minut todella otettiin siinä silloin. Asiaa kiihotti vielä kun kyrvänimun sivussa ehdin nähdä etteivät muutkaan miehet olleet poistuneet huoneesa ja pari heistä viritteli kulliaan jo uudelleen tanaan... Suutani raiskaava karvaselkä alkoi heilumaan holtittomasti ja kyrpänsä melkein karkasi suustani. Hän otti tiukan otteen niskastani ja työnsi kullinsa nielun perälle asti. Eläimellisesti karjuen hän laukaisi spermalastinsa nieluuni. Sitä tuli kuumina sykäyksinä valtavasti, tunsin tukehtuvani siihen. Vihdoin hän veti tuttinsa suustani ja pääsen kakimaan nieluani mällistä auki. Tilanne oli ihanan rietas, köhin spermaa suupielet sitä valuen kusilammikossa ja valtavan lihava karvainen mies nussi minua samalla perseeseen kuin ompelukone. Hänen massansa liikutti minua joka työnnöllä joten käytännössä heiluin avuttomasti hänen edellään. Hänenkin työntönsä alkoivat kiihtymään, suustaan purkautui murinaa ja huorittelua minulle, hän läpsi persettäni ja nussi kuin henkensä riippuisi siitä. Lopulta hän veti minut latiosta kiinni pitäen kiinni haaroihinsa niin että hänen kullinsa upposi juurta myöten kovia kokeneeseen perseeseeni. Tunsin kuinka paukut lähtivät hänen pusseistaan. Kiinnittyneenä reikääni hän räjähti sisääni, spermaa tulvi suoleeni ja mies huojui ja huojutti minua samalla laukeamista seuranneessa kiimassaan. Sitten hän veti veltostuvan kalunsa suolestani ulos ja jätti minut kontilleni kusilammikkoon. Nostin katseeni. Ympärilläni ainakin kymmenen sojottavaa kyrpää osoitti minua vaativasti......


    • essi22

      Kuin yhteisestä käskystä kolme miehistä nostivat minuta maasta ns.kultatuoliin siten että yksi piteli minua rintaansa vasten kainaloideni alta ja kaksi jalkoja vetäen niitä erilleen jolloin perseeni roikkui ilmassa vailla pakomahdollisuutta. Yksi näistä kankeakyrpäisistä herroista asettui haarojeni väliin ja sulavalla liikkeella liutti jähmeän kyrpänsä perseeseeni. Kokeilevasti hän painoi muutaman kerran oikein syvälle jolloin silmissäni jo alkoi kipinöimään sillä suoleni oli rankasta naimisesta jo melkoisen arka. Mies murahti hyväksyvästi ja aloitti rytmikkään pumppaamisen minua reisistä puristaen. Minua kannattelevat miehet hengittivät puuskuttaen ja raskaasti kiiman kasvaessa heidän odottaessa omia vuorojaan. Kullini sojotti kuin rautakanki, pallini heiluivat työntyjen tahdissa josta minua nussiva mies selvästi kiihottui lisää. Hän tarttui suorastaan kipeästi reisiini ja alkoi rynkyttämään persettäni oikein toden teolla. Tuntui ihanalta kun kova kiimainen kyrpä luisteli spermasta ja rasvasta liukasta edestakaisin. Hän kiihdytti koko ajan vauhtiaan enkä voinut asialle muuta kuin huokailla työntöjen tahtiin. Tai ei se kyllä mitään huokailua ollut siinä vaiheessa kun mies alkoi nussimaan kuin heikkopäinen vetäen pitkiä tiheitä vetoja samalla muristen kuin mielipuoli. En voinut mitään suustani pääsevälle ulinalle. Vinguin kuin teurastettava sika joka selvästi kiihotti odottavia miehiä sillä jotkut olivat jo alkaneet vetää käteen odotuksen venyessä ja kiiman kasvaessa. Viimein mies saavutti kliimaksi ja huutaen veti lekansa perseestäni. Muutamalla kiukkuisella käteenvedolla hän ampui spermansa vatsalleni. Sitä tuli sellaisella paineella että osa lensi poskilleni asti valuen siitä suuhuni.

      Minua kannatelleet miehet kantoivat minut edelleen kultatuolissa sivummalle huoneeseen jossa katosta roikkui eräänlainen kiikkukeinu. He sitoivat minut keinuun siten että käteni riippuivat sivuilla jonkinlaisen varren mennessä selänpuolelta molempien kainaloiden alta joten en saanut käsiäni liikutettua lainkaan. Jalkoihin tuli kahdet nahkaiset hihnat, yhdet reisiin ja yhdet nilkkoihin. Roikuin jalat levällään perse auki naituna ja spermaa valuen täysin miesten halujen armoilla. Miehet asettuivat ympärilleni kehoani hivellen, puristellen ja nipistellen. Kymmenen kyrpää seisoi vaativasti tanassa ja päättelin ettei koetukseni olisi vielä ohi.

      Vanhemmanpuoleinen mies joka ei vielä ollut minua nussinut tuli pääni viereen ja asetti prinsessatieran päähäni viimeiseksi nöyryytykseksi. Sitten hän siirtyi jalkojeni väliin ja sulavalla liikkeellä lävisti sulkijalihakseni ja työntyi perseeseeni pohjaan asti. Naimista hän ei aloittanut heti vaan antoi kyrpänsä nauttia perseeni lämmöstä. Sitten hän muutamalla tiukalla työnnöllä otti minut. Hän aloitti heti kovatahtisen nussimisen ja kestikin vain pienen hetken kun hän huutaen purki kassiensa sisällön syvälle suoleeni. Yllätyksekseni hän ei kuitenkaan vetänytkään kaluaan ulos vaan aivan kuin odotti jotakin kyrpänsä pehmitessä paikoillaan. Keskittynyt ilme kasvoillaan hän äkisti rentoutui. Yllätyksekseni tunsin kyrvästä suihkuavan kuumaa kusta suoleeni. Kyrpä oli kuin tulppa, yhtään pissaa ei valunut ulos. Hän kusi melkoisen määrän ja aloin jo olemaan melkoisen täynnä. Sitten paineenkaskuntunne lakkasi ja hän kiskaisi tappinsa suolestani pois. Oli todella rivon tuntuista kun nyt jo väljäksi nussittu sulkijalihakseni ei kyennyt pitämään kusta suolessa vaan se suihkusi kuin hanasta pitkin lattiaa ja vanhan miehen reisiä.

    • essi22

      "Olkaa hyvä pojat" - huokaisi hän. Sitten alkoi todellinen joukkoraiskaus. Yksi kerrallaan miehet nussivat persettäni. Miehet vaihtuivat ja kyrvät kasvoivat, tai niin minusta ainakin tuntui. Koska kaikki olivat ainakin kertaalleen jo purkautuneet päälleni kestivät he muutamaa poikkeusta lukuunottamatta tosi kauan. Kaikki nussivat kunnolla ja melkein väkivaltaisesti, kuin tämä olisi viimeinen kerta kun saivat naida. Osa lennätti spermansa päälleni, osa sisääni ja muutamat panon jälkeen kusivat naamalleni tai mahalleni samalla kun kaverinsa seivästivät suoltani. Tätä tuntui jatkuvan määrättömän kauan vaikka ajallisesti kyseessä ei voinut olla pitkäkään aika. Lopulta viimeinenkin ukoista sai orgasmin ja laukaisi siemensä voimalla sisääni. Sanaakaan sanomatta miehet yhtä lukuunottamatta poistuivat huoneesta. Lihava ja karvainen setä seisoi edessäni. Roikuin keinussa täydellisen nöyryytettynä, perse spermaa ja kusta valuean. Olin valkean töhnän ja eritteiden peitossa päästä varpaisiin, tukkani oli yhtä tahmeaa kokkaretta. Silti kyrpäni seisoi räjähdyspisteessä ja toivoin että mies helpottaisi paineitani.

      Hän lähestyi ja työnsi naamansa kiinni omaansa. Hän pakotti kielensä suuhuni ja antoi pitkän kielisuudelman. "Vitun ihanaa" - hän totesi. "Meidän oli tarkoitus päästää sut menemään tämän jälkeen mutta olet sen verran kuuma persepano että taidetaan toistaiseksi pitää sua täällä kellarissa. Katsos tällainen herrasmieskerho vaatii oman nimikkohuoransa jonka kunnian sä saat ottaa harteilles. Tai perseelles, hah hah." Sitten hän haki huoneen nurkasta valtavan anustapin. Ähisten hän työnsi sen reikääni ja kiinnitti. "Täytyy pitää sut väljänä huomisia bileitä odotellessa"- hän totesi. Sitten hän nappasi lattialla lojuvan silmälapun joka aluksi oli päälläni ja veti sen silmilleni. Maailma pimeni jälleen. Viimeiseksi kidutukseksi hän tarttui kulliini ja vatkasi sitä varovasti kunnes olin juuri laueta, siihän hän lopetti. Tuntui että pallini repeävät ja kyrpäni seisoi kuin lipputanko. "Jatka kiltti, nussi vaikka halolla mutta vedä mut loppuun" -anelin. Mies vastasi naurulla, askeleet siirtyivät ovelle ja kuulin kuinka katkaisijasta sammutettiin valot. Sitten ovi sulkeutui. Oli hiljaista, lämmintä ja pimeää. Huoneessa haisi kusi ja myski sekä kiima. Kyrpäni seisoi edelleen enkä kyennyt ajattelemaan muuta kuin miten saisin sen laukeamaan....

      • Anonyymi

        Ja lopuksi heräsit äipän viekusta jelly jortikka anaalissa


    • Anonyymi

      oot vaan neksu

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      4
      1589
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      22
      1269
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1069
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      5
      1051
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1048
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      1
      938
    7. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      4
      936
    8. 4
      932
    9. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      1
      922
    10. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      6
      914
    Aihe