Pelisäännöt selviksi

faktat faktoina

Thaimaan prostituutio
Kaikki tuntevat Thaimaan huorista ja prostituoiduista. Suomalaiset ovat jostain syystä kutsuneet heidän ostamiaan huoria ja prostituoituja ajoittain oppaiksi. Thaimaalaiset eivät monestikaan pidä siitä, että heidän kotimaansa on tunnettu seksikohteena. Kuitenkaan ketään muita kuin thaimaalaisia ei voida syyttää siitä, että Thaimaa tunnetaan seksikohteena. Monet thaimaalaiset saavat huomattavat rahat seksiturismista.


Prostituutio on laitonta Thaimaassa mutta thaimaalaiset ovat taitavia kiertämään lakia. Pattaya, Bangkok ja Phuket ovat täynnä hieronta "massage" pisteitä. Kyseiset yritykset markkinoivat itseään hierontapalveluiden tarjoajina, jossa ei ole mitään laitonta. Mitä ikinä tapahtuukaan kahden aikuisen välillä sen jälkeen ei kuulu muille on ajatuksena. Tästä johtuen seksiä tapahtuu jatkuvasti hierontapaikoissa Thaimaassa.


Seksiturismi ja thaimaalaiset prostituoidut eli huorat ovat erittäin tunteellinen aihe monille.


Thaimaalaiset naiset, jotka tiedän eivät ole koskaan olleet pakotettuja myymään itseään. Thaimaalaiset huorat tulevat köyhistä oloista ja heillä on erittäin vähän koulutusta. Koska thaimaalaisten huorien koulutus on vähäistä ja heidän sosiaalinen asemansa yhteiskunnassa on alinta kastia on huorien mahdotonta saada kunnollista työtä Thaimaasta.


Thaimaalaisilla naisilla, jotka alkavat prostituoiduiksi on erittäin vähän vaihtoehtoja. Erittäin rankkaa ja puuduttavaa fyysistä työtä 70 tuntia viikossa n. 100 euron kuukausipalkalla. Vaihtoehtoisesti seksuaalisten palveluiden tarjoaminen seksituristeilla Pattayalla, Bangkokissa tai Phuketissa, jossa voi asua hienoissa hotelleissa turistien kanssa. Seksituristien kanssa voi rauhassa nukkua siihen asti kuin huvittaa ja suomalaiset miehet maksavat ravintolat, ryyppäämisen ja juhlimisen.


Thaimaalaiset prostituoidut voivat siis tienata huomattavasti rahaa kauppaamalla kehoaan suomalaisille miehille ja muille seksituristeille. Kumpi on parempi ratkaisu thaimaalaiselle naiselle tehdä rankkaa työtä 70 tuntia viikossa 100 euron kuukausipalkalla tai harrastaa seksiä tuntemattomien seksituristien kanssa, jotka matkaavat naisten perässä Thaimaaseen?


Thaimaalaiset naiset valitsevat monesti seksituristien kanssa makaamisen koska näkevät sen houkuttelevampana vaihtoehtona kun mahdollisuutena on vielä ulkomailta rahaa lähettävien miesten saaminen ja avioeron tuomat erorahat sekä ulkomaan passi.


Thaimaalaisten prostituoituen taktiikka on erilainen muista maista. Prostituoidut yleisesti vain myyvät seksipalveluita sovituksi ajaksi sovittuun hintaan. Thaimaassa prostituoidut kuitenkin pyrkivät saamaan miehet rakastumaan heihin, joka monesti onnistuukin. Suurin osa suomalaisten thaimaalaisista naisystävistä on entisiä prostituoituja.


Ei ole mahdotonta muodostaa toimivaa parisuhdetta thaimaalaisen prostituoidun kanssa mutta on hyvä muistaa, että kehoaan kauppaavan naisen pääasiallinen kiinnostuksen kohde on aina raha.


Normaalit menestyvät thaimaalaiset naiset pitävät kauheana ajatuksena kaupata omaa kehoaan. http://thaimaan.blogspot.com/2010_10_01_archive.html


Kuten huomaatte fiksut aikuiset, Thaimaa ei ole mikään lapsiperheiden tai naisturistejen
lomakohde. Vähän enemmän asennetta siihen lomailuun.

59

11366

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eikukaan

      ai nyt vasta huomasit.

    • pitää paikkansa

      Vaikka Thaimaa on teoriassa kieltänyt prostun, se on vain pelkkä näennäinen koriste. Koko maalle on tärkeää että huorat tienaa. Mitä köyhempi maa (kuten Thaimaa ja suurin osa Aasiaa) , sitä isommat rahat pillulla pystyy tienaamaan. Sen takia se ei tule loppumaan.
      Ainoastaan turismi tulee vähentymään. Tulee uusia ja uusia kohteita, joissa nämäkin asiat on piilotettu turismilta sivuun tai hoidettu yleisillä toimeentulotuilla ja veronkannoilla kansan hyväksi.
      Kantaa tulee ottaakin näin ikäviin asioihin, joita köyhän maan turismi tuo tullessaan ja ruokkii.

      • sekosiko lopullisest

        Etkö sinä Sika-Amalia taaskaan muista, että ei sieltä Paskajoelta prostua löytynyt, vaikka paikalliset isännät tutkituttivat kaikki jokivarren koivikot.


      • PITÄÄ PAIKKANSA

        Vaikka Thaimaa on teoriassa kieltänyt huoraamisen, kuten Suomikin, se on vain pelkkä näennäinen koriste. Silti Suomi on täynnä huoria, ei tarvitse kuin mennä mihin baariin tahansa. Kun noille norsunvittunaamaisille suomalaishuorille ei ole riittävästi munaa tarjolla, he tulevat tänne palstalle katkerana valittamaan munanpuutettaan. Kun heidän puutteensa kasvaa sietämättömäksi he lyllertävät Turkkiin, jossa jokainen kakslahkeinen tykkään panna kaikkea ryhävalaasta sotanorsuun, kun on mahdollisuus saada viisumi tänne rikkaaseen Suomeen.


    • kiihko kuola

      Sika-Amalialla valuu jo

    • siam thai

      TOivon sydänmeni pohjasta ihan isolla sydänmellä, että viestisi oli tarkoitettu vain vääristä ennakkoluuloista ja täydellisestä tietämättömyydessä kirjoitetuksi provoksi.

      Ensinäkin esimerkiksi minä en tunne thaimaata prostuista, enkä seksituristeista, ne kun ei omaa matkailuun vaikuta mitenkään.

      Annat ymmärtää että kaikissa thaimaassa sijaitsevissa hierontapaikoissa tarjottaisiin jotain epäilyttävää hoitoa. No ihan vaikka tyhmempikin käsittää että rannoilla olevat hierontapaikat ovat puitteiltaan jo mahdottomia intiimi hieronalle. Itse olen käynyt sekä sisä että ulkotiloissa thaimaassa hieronassa yli 50 kertaa, itselleni ei ole koskaan ehdotettu mitenkään prostituutioon liittyvää, enkä sitä ole itsekään kysynyt.

      Thaimaa ja väärätieto on ainakin minulle tunteita kuohuttavaa, koska kaltaisistesi ihmisten pervon ajatusmaailman mukanaan tuomat lieveilmiöt tuottavat vääriä ennakkoluuloja, ja ovat osaaltaan pilaamassa paratiisimaisia lomiani. Sen toki myönnän että kaltaisiasi pervoja on varmasti vielä enemän kuin thaimaassa asukkaita, huorista puhumattakaan.

      Suurin osa thaimaalaisista naisistakin valitsee kovan raadannan pienellä palkalla, jotta voisivat elättää usein kaukana olevat lapsensa ja itsensä, niillä pienillä hiluilla mitä meiltä turisteilta saa. Sitten vielä elvistellään kun on niin halpaa. Siis monasti hävettää olla valkoihoisena thaimaassa. Parhaat ystäväni ovat thaimaalaisia, ja joka kerta hämmästyttää heidän aina kaunis ja moitteeton käytös. Olen vakaasti sitä mieltä että suomalaisilla on heiltä paljon oppimista, mut se oppiminen vaatii heidän kielensä hallintaa, jotta voi ymmärtää, normaali ihmisillä kun siellä englanintaito on vajavaisempaa kuin vaikka suomessa. Se että katselee tympeänä ylimielisesti päältä ei ole ihmisiin eikä kulttuurin tutustumista. Siitä saa vain turistihymyn vastineeksi, ihmisiä hekin kuitenkin vain ovat.

      olen iloine saadessani tutustua thaimaalaisuuteen, ja se ei ole aina helppoa ystävillenikään. Aivan samoin he joutuvat minua puolustamaan että olen ihan ok, kun monet paikallisetkin suhtautuvat epäluuloisesti meihin.
      Kerroppa mitä ajattelisit jos matkustaisit thaimaahan ja samaan aikaan yksin matkaava mies olisi ensimmäisenä iltana neljän kauniin thai naisen kanssa hotellihuoneessa.
      Ja minä sentään kävin vain suihkussa jotta olin freesi iltaa varten. illanviettopaikassa meitä katseltiin myös nenänvarttapitkin, oli parempi siis siirtyä turisteilta vapaaseen ravintolaan jatkamaan iltaa, jossa meidät toivotettiin myös orkesterin puolesta tervetulleiksi.

      No thaimaalaisten aina moitteeton ja kaunis käytös, jota en koskaan jaksa lakata hämmästelemästä, ja ihastelematta, saattaa asiaan vihkiytymättömältä vaikuttaa iskuyrityksiltä, mut silloin täytyy ymmärtää olevansa hiton tyhmä. Thai nainen ei koskaan tee aloitetta, se on sopimatonta. Mutta tottakai kaunis käytös tekee vaikutuksen, koska sellaiseen ei suomessa törmää.

      Minusta on sydänmetöntä tuomita thaimaaan prostujakaan. Olisiko sinusta uhrautumaan niin paljaasti omien lastesi vuoksi? Jos ei olisi vaihtoehtoja??? Itse arvostaisin sellaistakin äitiä, enemänkuin sellaista joka kirjoittelee perätöntä roskaa tällä palstalla. suomessa lapset , saavat ruokansa, vaatteensa, ja terveyden huoltonsa, vaikka vanhemmat eivät olisikaan töissä,, näin ei kuitenkaan ole thaimaassa. Ne lapset on pakko elättää, tai ne kuolee, mut sitä sinä et tunnu ymmärtävän.

      Voin sanoa että varmastikaan ei ole helppoa lähtä töiden perään etelään ja jättää lapset toisellepuolelle maata, niiden hikisten ropojen takia. (On se työ mikä tahansa) 9kk nälemättä lapsia on pitkä aika rakastavalle äidille, tehdä pienellä palkalla meille turisteille luksusta 7pv viikossa järjettömiä päiviä. Sitten joku idiootti vielä kehtaa epäillä heidän moraaliaan, oikeesti tuntuu järjettömän pahalle, väärät ajatuksesi.

      Sanoppa mua omalla nimelläsi seksituristiksi niin tarkistetaan asia tuomioistuimessa, olenhan yksin matkaava mies ja liikun aina thaimaassa yksin tai thai seurassa.

      Fiksut naiset viihtyvät varmaankin hyvin thaimaassa koska siellä on paljon sydämen sivistystä, joka tekee meille kaikille niin ihanan hyvää, muiden hoitojen lisänä, joista siellä nautimme.
      Myöskin fiksut naiset osaavat varmasti laskea että jos käy hieronassa ja nauttii siitä niin jättää sen 100thb tippiä, jotta toisenkin äidin lapset saisivat ruokansa. siitä hieronnastakin kun jää vain puolet sille työn tekijälle, se kyllä palkitaan

      • Fiksu nainen

        Niinkun ei Thaimaa muuten, matkailijoille : ilmaston , hintojen , ystävällisten ihmisten ,turvallisen oleilun
        hyvän ruuan ansiosta, olisi maininnan arvoinen kohde, kaiken aikaa on jonkun korostettava seksi matkailun mainetta, uskokaas , huviksenne, hyvin pieni osa suomalaisista matkustaa (- sorry , Pattyalle ) ns. seksin
        perässä, on vaan niin , että tyhjät tynnyrit kolisevat eniten. Turhat ennakkoluulot, näitten juttujen ansiosta senkun lisääntyvät .
        Muuten, 100 THB. juomarahaa hieronnasta on vähän liikaa.


      • johan nyt

        Minä ainakin katselen asiaa turistina enkä ihmisoikeusasiamiehenä. Ja se maa on läpeensä mätä.
        Piste.


      • khoo thood

        Miten selität sen intimiihieronan tapahtuvan thaimaassa hiekkarannalla avokatoksessa, jossa esteetön näkyvyys joka suuntaan? siinäkö sitä harrastetaan kaikenlaista seksiä kaikkien nähden????
        Kai sulla on selitys siihen jos ne kaikki kerta sellasia paikkoja???

        Ihan oikeasti tuntuu ettette ole koskaan thaimaassa käyneetkään. Itse olen käynyt vuoden sisällä 3 kertaa thaimaassa. Olen matkustanut joka kerta yksin. Olen mies. Vietän aika vähän aikaa hotellin alueella normaalisti. Käyn hieronnassa lomilla jokapäivä, vähintään kerran, useimiten kaksi. (aamulla thai iltapäivällä nyad naam man = öljyhieronta ). Jätän joka kerta vähintään satasen tipin ( se on kuitenkin vain 2,5 euroa, minulle mitätön summa toisen tuntipalkka, ja sekin vain silloin kun on töitä). Kuten jo älähdyksestä huomaatte, se on keskivertoa isompi tippi.
        Tosin olen huomannut tunnin hieronnan usein kestävän 1,5 tuntiakin, lisäksi manikyyrit ja pedikyyrit on tehty aina maksutta pyytämättä. Maksua niistä ei ole koskaan suostuttu ottamaan, vaikka olen tarjonnut. Puhun auttavasti thaita. Miten selität sen ettei mulle ole kertaakaan ehdotettu seksiä, eikä intiimihierontaa, happyendistä puhumattakaan????
        Olen kuitenkin ihan normaalivartaloinen normaalin näköinen, ja pitkänä, vaaleana, hyvissä hotelleissa asuvana, itsestäni huolehtivana, thaita vähän puhuvana, varmastikin keskivertoa mielenkiintoisempi.

        Minä selitän sen sillä että pitää tietää miten ja minne matkustaa. Ei pidä tyytyä toisten jämä matkoihin, vaan ottaa parhaat päältä. Törky on törkyä thaimaassakin sitä en kielläkään,mut ne voi helposti välttää. Ja mulle ei pedikyyriä kummempaa ole *väkisin tehty* . Enkä usko että ketkään naiset siellä miehiä raiskaa, se on kyl miehen valinta aina.

        Siihen hesarin tutkimukseen. Suomi on hiton rasistinen ja sikailijoita tulvillaan. Täällä ennakkoluulot, ja vihamieliset asenteet hallitsevat ajatusmaailmaa, jota ruokkivat täydet typerykset, kuten tämäkin ketju eittämättä osoittaa. Nuukaillaan mitätömillä tipeillä, ja nautitaan toisten kurjuudesta, hitto ku hävettää olla suomalainen. Suomessa on ollut ihan koulutettujakin thai hierojia, mut kuka sinne menisi nauttimaan, koska yleinen mielipide on sitä vastaan, ja jokainen thaikku leimataan huoraksi, tuntematta ihmisiä ollenkaan. Oikeat hierontapaikat eivät siis ole kannattavia, ja just noiden runkkarien takia jotka niissä väärissä paikoissa käy, kunnolliset paikat ovat lyhyt ikäsiä. Siis vika on suomalaisissa ei thaikuissa. Tuskin normi suomi nainenkaan tykkäisi että asiakkaat ehdottelisivat maksullista seksiä, vaan pistäisi mielummin pahoilla mielin yrityksensä kiinni.

        Mitä tulee niihin massage huutoihin nii kyllä siellä kuuluu ihan yhtä usein myös taksitaksii huutoja, samoin vaatekauppiaat huutelevat huomion kiinnittämiseksi, jopa kalakauppiaat. Oletko ajatellut että se kuuluisi osana heidän kulttuuriin, samaa olen itse kokenut suomessa esim. markkinoilla. Ovatko siis suomalaiset markkinat huoramarkkinoita? .... Toivottavasti ei sentään

        Jos väität thaimaalaista kulttuuria lepsuksi seksistiseksi, niin siihen verrattuna suomalaiset naiset ovat porttoja juoppoja kaikki. Pysytäämpä siis totuudessa, eikä yleistetä. kuitenkin 65 000 000 asukkaaseen mahtuu aika monenlaista väkeä. Itse tunnen useampia thaikkuja joille esiaviollinen seksi on mahdottomuus, kuin suomalaista, joka olisi neitsyenä naimisiin mennyt. Yhtäkään sellaista en tunne, tunnetko sinä? Samoin puolet tuntemistani thaimaalaisista naisista, ovat absolutisteja eivätkö nauti alkoholia ollenkaan. Suomessa se on kuitenkin melko harvinaista. Samoin olkapäät, tai napaa paljastavia vaaatteita en tutuillani thaimaalaisilla naisilla ole nähnyt. Shortsit tosin saattavat olla lyhkäsiä. Samoin kuvottavat lävärit ja tatskat puuttuvat ainakin ystäviltäni, ja he itsekin kauhistelevat moista mauttomuutta. Suomessa alkaa olla vaikea löytää tatuoimatonta naista pikapuolin. Itse en ole nähnyt edes thai naista ikinä pelkissä bikibeissä. Uimassakin olen nähnyt heitä ani harvoin, ja silloinkin heillä oli paidat päällä ja housut jalassa.
        Mut ah se niiden ihmisten kaunis käytös, pakottaa minutkin käyttäytymään. Huvittavaa, kun alkaa menemään kädet väkisinkin vai tervehdykseen. Pitää pitää joskus käsiä oikein taskussa ettei menisi kämmenet kevyesti vastakkain sydämen korkeudelle.
        Tällainen räävitön ketjukin kun tämä suurelta osalta on, tuskin olisi mahdollinen thaimaassa.
        No ehkä me suomalaisetkin joskus opimme kunnioittamaan kaikkea kaunista kaunista.


      • Ei pikkusielu
        khoo thood kirjoitti:

        Miten selität sen intimiihieronan tapahtuvan thaimaassa hiekkarannalla avokatoksessa, jossa esteetön näkyvyys joka suuntaan? siinäkö sitä harrastetaan kaikenlaista seksiä kaikkien nähden????
        Kai sulla on selitys siihen jos ne kaikki kerta sellasia paikkoja???

        Ihan oikeasti tuntuu ettette ole koskaan thaimaassa käyneetkään. Itse olen käynyt vuoden sisällä 3 kertaa thaimaassa. Olen matkustanut joka kerta yksin. Olen mies. Vietän aika vähän aikaa hotellin alueella normaalisti. Käyn hieronnassa lomilla jokapäivä, vähintään kerran, useimiten kaksi. (aamulla thai iltapäivällä nyad naam man = öljyhieronta ). Jätän joka kerta vähintään satasen tipin ( se on kuitenkin vain 2,5 euroa, minulle mitätön summa toisen tuntipalkka, ja sekin vain silloin kun on töitä). Kuten jo älähdyksestä huomaatte, se on keskivertoa isompi tippi.
        Tosin olen huomannut tunnin hieronnan usein kestävän 1,5 tuntiakin, lisäksi manikyyrit ja pedikyyrit on tehty aina maksutta pyytämättä. Maksua niistä ei ole koskaan suostuttu ottamaan, vaikka olen tarjonnut. Puhun auttavasti thaita. Miten selität sen ettei mulle ole kertaakaan ehdotettu seksiä, eikä intiimihierontaa, happyendistä puhumattakaan????
        Olen kuitenkin ihan normaalivartaloinen normaalin näköinen, ja pitkänä, vaaleana, hyvissä hotelleissa asuvana, itsestäni huolehtivana, thaita vähän puhuvana, varmastikin keskivertoa mielenkiintoisempi.

        Minä selitän sen sillä että pitää tietää miten ja minne matkustaa. Ei pidä tyytyä toisten jämä matkoihin, vaan ottaa parhaat päältä. Törky on törkyä thaimaassakin sitä en kielläkään,mut ne voi helposti välttää. Ja mulle ei pedikyyriä kummempaa ole *väkisin tehty* . Enkä usko että ketkään naiset siellä miehiä raiskaa, se on kyl miehen valinta aina.

        Siihen hesarin tutkimukseen. Suomi on hiton rasistinen ja sikailijoita tulvillaan. Täällä ennakkoluulot, ja vihamieliset asenteet hallitsevat ajatusmaailmaa, jota ruokkivat täydet typerykset, kuten tämäkin ketju eittämättä osoittaa. Nuukaillaan mitätömillä tipeillä, ja nautitaan toisten kurjuudesta, hitto ku hävettää olla suomalainen. Suomessa on ollut ihan koulutettujakin thai hierojia, mut kuka sinne menisi nauttimaan, koska yleinen mielipide on sitä vastaan, ja jokainen thaikku leimataan huoraksi, tuntematta ihmisiä ollenkaan. Oikeat hierontapaikat eivät siis ole kannattavia, ja just noiden runkkarien takia jotka niissä väärissä paikoissa käy, kunnolliset paikat ovat lyhyt ikäsiä. Siis vika on suomalaisissa ei thaikuissa. Tuskin normi suomi nainenkaan tykkäisi että asiakkaat ehdottelisivat maksullista seksiä, vaan pistäisi mielummin pahoilla mielin yrityksensä kiinni.

        Mitä tulee niihin massage huutoihin nii kyllä siellä kuuluu ihan yhtä usein myös taksitaksii huutoja, samoin vaatekauppiaat huutelevat huomion kiinnittämiseksi, jopa kalakauppiaat. Oletko ajatellut että se kuuluisi osana heidän kulttuuriin, samaa olen itse kokenut suomessa esim. markkinoilla. Ovatko siis suomalaiset markkinat huoramarkkinoita? .... Toivottavasti ei sentään

        Jos väität thaimaalaista kulttuuria lepsuksi seksistiseksi, niin siihen verrattuna suomalaiset naiset ovat porttoja juoppoja kaikki. Pysytäämpä siis totuudessa, eikä yleistetä. kuitenkin 65 000 000 asukkaaseen mahtuu aika monenlaista väkeä. Itse tunnen useampia thaikkuja joille esiaviollinen seksi on mahdottomuus, kuin suomalaista, joka olisi neitsyenä naimisiin mennyt. Yhtäkään sellaista en tunne, tunnetko sinä? Samoin puolet tuntemistani thaimaalaisista naisista, ovat absolutisteja eivätkö nauti alkoholia ollenkaan. Suomessa se on kuitenkin melko harvinaista. Samoin olkapäät, tai napaa paljastavia vaaatteita en tutuillani thaimaalaisilla naisilla ole nähnyt. Shortsit tosin saattavat olla lyhkäsiä. Samoin kuvottavat lävärit ja tatskat puuttuvat ainakin ystäviltäni, ja he itsekin kauhistelevat moista mauttomuutta. Suomessa alkaa olla vaikea löytää tatuoimatonta naista pikapuolin. Itse en ole nähnyt edes thai naista ikinä pelkissä bikibeissä. Uimassakin olen nähnyt heitä ani harvoin, ja silloinkin heillä oli paidat päällä ja housut jalassa.
        Mut ah se niiden ihmisten kaunis käytös, pakottaa minutkin käyttäytymään. Huvittavaa, kun alkaa menemään kädet väkisinkin vai tervehdykseen. Pitää pitää joskus käsiä oikein taskussa ettei menisi kämmenet kevyesti vastakkain sydämen korkeudelle.
        Tällainen räävitön ketjukin kun tämä suurelta osalta on, tuskin olisi mahdollinen thaimaassa.
        No ehkä me suomalaisetkin joskus opimme kunnioittamaan kaikkea kaunista kaunista.

        Nimim. Hävettää olla Suomalainen , Kiitos hyvin kirjoitettu ! Olisipa täällä enemmänkin
        näin fiksuja juttuja, tympäsee nuo - jotka jotain luulevat tietävänsä - täysin ennakkoluulojensa
        vankeja. Kulttuuri Aasiassa on täysin toisenlainen kun meillä junttikansalla, jollei mitään muuta
        ymmärrä kun etsimällä etsiä arvosteltavaa-seksimatkailusta. Lienee viisainta pysyä omissa pienissä
        ympyröissä.


      • Mies kahleisiin

        Miltäkö miehen vaimosta tuntuu, jaa-a onnellisessa parisuhteessa elvän miehen kun ei tarvitse
        hakea palveluita muualta. Tavallinen , normaali " mässäge" ei todellakaan ole mitään " huorien"
        hommaa. Takuulla Ei yhtään miestä ole väkisin viety, vaikka rohkeneekin liikkua ulos "paketti
        matkojen hotellin rauhasta". Vahvasti luulottelua , huomaa , ettet ole Thaimaassa ikinä käynytkään.


      • Keksijäpelle
        johan nyt kirjoitti:

        Minä ainakin katselen asiaa turistina enkä ihmisoikeusasiamiehenä. Ja se maa on läpeensä mätä.
        Piste.

        Ihankos olet ITE käynyt toteamassa, ettei vaan olisi vääristyneen mielikuvituksen tuotetta,
        läpeensä mätää lienee jossain lähempänä . Katso peiliin . Piste.


      • Khun Tapio
        Ei pikkusielu kirjoitti:

        Nimim. Hävettää olla Suomalainen , Kiitos hyvin kirjoitettu ! Olisipa täällä enemmänkin
        näin fiksuja juttuja, tympäsee nuo - jotka jotain luulevat tietävänsä - täysin ennakkoluulojensa
        vankeja. Kulttuuri Aasiassa on täysin toisenlainen kun meillä junttikansalla, jollei mitään muuta
        ymmärrä kun etsimällä etsiä arvosteltavaa-seksimatkailusta. Lienee viisainta pysyä omissa pienissä
        ympyröissä.

        Kyllä itsekin jo markka aikana annoin hyvästä hieronnasta 50 tai 100 bahtin tipin. Ei se ole siitä juuri miksikään muuttunut, toki 80 luvulla hieroivat 80 baht:lla, nykyisin hinnat on 250 - 300, tasokkaissa SPA:ssa 500, kuitenkin 1/4 Suomen hinnoista ja taidot neljä kertaa paremmat.

        Tuo älämölö-amalian väite, että Thaimaassa palkansaajan keskiansio 100 e/kk ei pidä paikkaansa.

        Kehittyvänä talöutena Thaimaassa palkkataso on noussut yleisen elintason kehittymisen myötä. Toki ansaitsevat vieläkin puolet verrattuna esim Balttien palkoihin verrattuna, mutta kyllä siellä palkallaan ellää, mutta ei rikastu.


      • vihakirjoitus

        tuotoksensa ja suoli24 kiittää.


      • Uudestaan, uudestaan

        ja uudestaan.

        Hesarin tempaus kertoo lähinnä vihervasemmistolaisten feministien mielivallasta Hesarissa.

        On ihmeellistä kuinka Hesari monin tavoin hyssyttelee ja salailee muiden maahanmuuttaja ryhmien tekemiä oikeasti isoja ja vakavia rikoksia. Esimerkiksi raiskaajista ei kerrota tarkkoja tuntomerkkejä ja etsistä taustaa silloin kun he eivät ole suomalaisia, mutta Thaimaalaisia lyödäänkin sitten samaan aikaan leimakirveellä valtavalla voimalla.

        Hesarin jutun tulos ei lienyt kovinkaan monelle mikään yllätys. Paljon huomion arvoisempaa olisi pohtia miksi Hesari tekee tuollaisen valtavan usean toimittajan offensiivin näitä "thaihierojia" kohtaan? On se nyt kauhean hirveä rikos todellakin jos joku "hieroja" hieroo hierottavan selän lisäksi hierottavan peniksen molempien yhteisestä sopimuksesta kenenkään ketään mihinkään pakottamatta. Mikä siinä onkaan että sinua noin risoo se mitä kaksi aikuista ihmistä tekevät muiden katseilta suojassa yhteisestä sopimuksestaan. Miten tämä on sinulta pois, kerro oi Amalia, kerro?

        Miten tämä Helsingin Sanomien vihervasemmistolaisten feministi toimittajien "onnistunut" täsmäisku auttoi näitä hierojia? Hyvin onnistuivat Helsingin Sanomien feministit mustamaalaamaan kaikki Suomessa asuvat Thaimaalaiset joilla ei ole mitään tekemistä näiden hierontalaitoksien kanssa. Vie nyt vielä vuosien takaa onnittelu terveiset näille ihailemillesi toimittajille.

        Suomessa seksin myynti ja ostaminen on laillista, mutta tämänhän sinä kyllä taisitkin jo tietää, vai mitä?

        Varmaan olet tietoinen siitäkin, että Suomessa suomalaisetkin naiset myyvät seksipalveluitaan ihan omasta vapaasta tahdostaan ja ilman taloudellista pakkoa? Miksi haluat vastaavan toiminnan kieltää juuri thaimaalaisilta, miksi oi rasisti Amalia?

        Kerro Amalia miksi sinä vihaat ja jahtaat Suomessa asuvia Thaimaalaisia tavallasi vuodesta toiseen ja vihaat koko Thaimaata?

        Millainen on ihminen joka vuodesta toiseen roikkuu kirjoittelemassa törkyvihakirjoituksiaan Thaimaan matkailusta täällä Thaimaan matkailu palstalla? Olethan sinä itse niin monesti vannonut ja vakuuttanut että et itse ikinä aio Thaimaahan matkustaa.

        Sairas ihminen olet, ressukka, eikö sinulla ihan oikeasti ole elämässäsi muuta sisältöä?


      • pläts
        Uudestaan, uudestaan kirjoitti:

        ja uudestaan.

        Hesarin tempaus kertoo lähinnä vihervasemmistolaisten feministien mielivallasta Hesarissa.

        On ihmeellistä kuinka Hesari monin tavoin hyssyttelee ja salailee muiden maahanmuuttaja ryhmien tekemiä oikeasti isoja ja vakavia rikoksia. Esimerkiksi raiskaajista ei kerrota tarkkoja tuntomerkkejä ja etsistä taustaa silloin kun he eivät ole suomalaisia, mutta Thaimaalaisia lyödäänkin sitten samaan aikaan leimakirveellä valtavalla voimalla.

        Hesarin jutun tulos ei lienyt kovinkaan monelle mikään yllätys. Paljon huomion arvoisempaa olisi pohtia miksi Hesari tekee tuollaisen valtavan usean toimittajan offensiivin näitä "thaihierojia" kohtaan? On se nyt kauhean hirveä rikos todellakin jos joku "hieroja" hieroo hierottavan selän lisäksi hierottavan peniksen molempien yhteisestä sopimuksesta kenenkään ketään mihinkään pakottamatta. Mikä siinä onkaan että sinua noin risoo se mitä kaksi aikuista ihmistä tekevät muiden katseilta suojassa yhteisestä sopimuksestaan. Miten tämä on sinulta pois, kerro oi Amalia, kerro?

        Miten tämä Helsingin Sanomien vihervasemmistolaisten feministi toimittajien "onnistunut" täsmäisku auttoi näitä hierojia? Hyvin onnistuivat Helsingin Sanomien feministit mustamaalaamaan kaikki Suomessa asuvat Thaimaalaiset joilla ei ole mitään tekemistä näiden hierontalaitoksien kanssa. Vie nyt vielä vuosien takaa onnittelu terveiset näille ihailemillesi toimittajille.

        Suomessa seksin myynti ja ostaminen on laillista, mutta tämänhän sinä kyllä taisitkin jo tietää, vai mitä?

        Varmaan olet tietoinen siitäkin, että Suomessa suomalaisetkin naiset myyvät seksipalveluitaan ihan omasta vapaasta tahdostaan ja ilman taloudellista pakkoa? Miksi haluat vastaavan toiminnan kieltää juuri thaimaalaisilta, miksi oi rasisti Amalia?

        Kerro Amalia miksi sinä vihaat ja jahtaat Suomessa asuvia Thaimaalaisia tavallasi vuodesta toiseen ja vihaat koko Thaimaata?

        Millainen on ihminen joka vuodesta toiseen roikkuu kirjoittelemassa törkyvihakirjoituksiaan Thaimaan matkailusta täällä Thaimaan matkailu palstalla? Olethan sinä itse niin monesti vannonut ja vakuuttanut että et itse ikinä aio Thaimaahan matkustaa.

        Sairas ihminen olet, ressukka, eikö sinulla ihan oikeasti ole elämässäsi muuta sisältöä?

        Mikä tai kuka on Sika-Amalia. Onko se joku tietty häiriintynyt, mielenvikainen, seksineuroottinen idiootti henkilö. Taidat itse ihannoida sikailua thaikussa. Hävetkää saatanan asiantuntijat. ei teitä Suomalaisiksi, ei ainakaan tervejärkisiksi, uskoisi.


      • plotz
        pläts kirjoitti:

        Mikä tai kuka on Sika-Amalia. Onko se joku tietty häiriintynyt, mielenvikainen, seksineuroottinen idiootti henkilö. Taidat itse ihannoida sikailua thaikussa. Hävetkää saatanan asiantuntijat. ei teitä Suomalaisiksi, ei ainakaan tervejärkisiksi, uskoisi.

        olet se Sika-Amalia, se joku tietty häiriintynyt, mielenvikainen, seksineuroottinen idiootti henkilö.
        Sinä
        Sua kaikki häpee, kuinka suomalainen voi olla noin hullu, jojota itses.


      • Lapsiperheet varokaa
        johan nyt kirjoitti:

        Minä ainakin katselen asiaa turistina enkä ihmisoikeusasiamiehenä. Ja se maa on läpeensä mätä.
        Piste.

        Luin varmasta lähteestä (suoli24), että joku Sika-Amalia houkuttelee Turkissa kylän rakkikoiria nuolemaan XXXXXXXX siellä ensin kebab vartaita hinkkaamalla. Koirat sitten kokevat kiduttavan kuoleman parin kolmen päivän aikana kun Amalian XXXXXXX bakteeriviljelmät alkavat kunnolla jylläämään koirien suussa. Koirilta lähtee kielistä nahka ja limakalvot turpoavat ja märkivät niin - että koirat kokevat lopulta kiduttavan tukehtumiskuoleman.

        Tämähän on todella törkeää itsekkyyttä ja kärsivien eläinten hyväksikäyttöä näiltä joiltakin suomalaisilta feministeiltä, siis varsinaista eläinrääkkäystä, mutta mitäpä muutakaan näiltä mieleltään sairailta hirviöiltä voi odottaa.

        Nämä Sika-Amalian levittämät tappajabakteerit voivat kuitenkin levitä koirista viattomiin lapsiperheiden isiin ja lapsiinkin.

        Kaikkien Turkin matkaajien tuleekin olla kulkukoirien suhteen hyvin varovaisia. Kulkukoiria ei pidä laskea nuolemaan käsiä ja jos joku vaikkapa lapsi tietämättömyyttään näin tekee, on hänen kätensä välittömästi desinfioitava mahdollisimman voimakkailla bakteereja tappavilla aineilla ja tämän jälkeen saatettava lääkäriin jatkotoimenpiteitä varten.

        Tiettävästi vielä Turkin lomamatkoilta ei ole tullut takaisin amputoituja lapsia, mutta haluatko sinun lapsesi olevan se ensimmäinen käsipuoli tai kokonaan kädetön - TAI SE JOKA TULEE TAKAISIN SINKKIARKUSSA?


      • Voiko olla
        Lapsiperheet varokaa kirjoitti:

        Luin varmasta lähteestä (suoli24), että joku Sika-Amalia houkuttelee Turkissa kylän rakkikoiria nuolemaan XXXXXXXX siellä ensin kebab vartaita hinkkaamalla. Koirat sitten kokevat kiduttavan kuoleman parin kolmen päivän aikana kun Amalian XXXXXXX bakteeriviljelmät alkavat kunnolla jylläämään koirien suussa. Koirilta lähtee kielistä nahka ja limakalvot turpoavat ja märkivät niin - että koirat kokevat lopulta kiduttavan tukehtumiskuoleman.

        Tämähän on todella törkeää itsekkyyttä ja kärsivien eläinten hyväksikäyttöä näiltä joiltakin suomalaisilta feministeiltä, siis varsinaista eläinrääkkäystä, mutta mitäpä muutakaan näiltä mieleltään sairailta hirviöiltä voi odottaa.

        Nämä Sika-Amalian levittämät tappajabakteerit voivat kuitenkin levitä koirista viattomiin lapsiperheiden isiin ja lapsiinkin.

        Kaikkien Turkin matkaajien tuleekin olla kulkukoirien suhteen hyvin varovaisia. Kulkukoiria ei pidä laskea nuolemaan käsiä ja jos joku vaikkapa lapsi tietämättömyyttään näin tekee, on hänen kätensä välittömästi desinfioitava mahdollisimman voimakkailla bakteereja tappavilla aineilla ja tämän jälkeen saatettava lääkäriin jatkotoimenpiteitä varten.

        Tiettävästi vielä Turkin lomamatkoilta ei ole tullut takaisin amputoituja lapsia, mutta haluatko sinun lapsesi olevan se ensimmäinen käsipuoli tai kokonaan kädetön - TAI SE JOKA TULEE TAKAISIN SINKKIARKUSSA?

        enää likaisempaa mielikuvitusta kuin tuolla ääliöllä "lapsiperheet varokaa". Hyi saatana millaisia hulluja tässä maassa asustelee ja vielä viitsii paskantaa saastaiset ajatuksensa tänne matkailupalstalle.

        Miksi ihmeessä ylläpito ei puutu tällaiseen törkyyn ja poista HETI tuollaisia töherryksiä, kysyn vaan. Itse tuo idiootti tuskin ymmärtää lopettaa tuota oksettavaa kirjoitteluaan!


    • Asennetta lomailuun

      Mikähän ihmeen asiantuntija tämäkin tyyppi luulee , uskoo olevansa. Heikoilla argumenteilla väittelee,
      Meillä täällä hyvinvointivaltiossa ei ole varaa, arvostella , eikä kuvitella tietävämme tilanteesta jossa
      Thaimaalaiset , köyhissä oloissa elävät tytöt elävät. Ei ,suinkaan , se ettemme me , tavalliset matkailijat
      voisi lomakohteeksemme valita Thaimaata, yhtään auta asiaa. Päinvastoin lisää asennetta , eli sinne mennään
      nauttimaan lomastamme.

      • ja oli vika kerta

        Mutta nämä on näitä juttuja, jotka jokaisen täytyy mennä paikan päälle toteamaan. Eli hyväksytty ja avoin seksiturismi, tautejen kuten tippuri, kuppa ja hivi levittäminen prostun kautta eteenpäin, ne ei ole ensinkään mitään leikin asioita tai asioita, joissa vedotaan Thaimaan prostun kieltävään leikkilakiin.
        Se ei liene turistin syy, että maa makaa niinkuin petaa.


      • Tarjoukset alk. 295
        ja oli vika kerta kirjoitti:

        Mutta nämä on näitä juttuja, jotka jokaisen täytyy mennä paikan päälle toteamaan. Eli hyväksytty ja avoin seksiturismi, tautejen kuten tippuri, kuppa ja hivi levittäminen prostun kautta eteenpäin, ne ei ole ensinkään mitään leikin asioita tai asioita, joissa vedotaan Thaimaan prostun kieltävään leikkilakiin.
        Se ei liene turistin syy, että maa makaa niinkuin petaa.

        Thaimaa on monipuolinen lomakohde, joka tarjoaa lomakohteita vilkkaista lomametropoleista pieniin, uneliaisiin kyliin ja saariin.

        Käytä veronpalautukset hemmotteluhetkeen lämpimässä. Varaa edullinen loma Finnmatkojen Veronpalautusmarkkinoilta. Tarjoukset alk. 295 e.

        !!!!M KÄYTÄ TILAISUUTESI HETI !!!!


      • TILASTOKESKUKSEN
        ja oli vika kerta kirjoitti:

        Mutta nämä on näitä juttuja, jotka jokaisen täytyy mennä paikan päälle toteamaan. Eli hyväksytty ja avoin seksiturismi, tautejen kuten tippuri, kuppa ja hivi levittäminen prostun kautta eteenpäin, ne ei ole ensinkään mitään leikin asioita tai asioita, joissa vedotaan Thaimaan prostun kieltävään leikkilakiin.
        Se ei liene turistin syy, että maa makaa niinkuin petaa.

        toimesta virallisesti, että tuo tautien levitys ongelman suurin syy on suomalaiset NAISET, jotka tuovat Suomeen enemmän hiviä kuin miehet. Asian voi tarkistaa ihan itse tilastokeskus.fi osoitteesta.
        Joten turha tulla norsunvittunaamainen huora jauhamaan kateellista paskaasi tälle palstalle.


      • selvisi tämäkin asia
        ja oli vika kerta kirjoitti:

        Mutta nämä on näitä juttuja, jotka jokaisen täytyy mennä paikan päälle toteamaan. Eli hyväksytty ja avoin seksiturismi, tautejen kuten tippuri, kuppa ja hivi levittäminen prostun kautta eteenpäin, ne ei ole ensinkään mitään leikin asioita tai asioita, joissa vedotaan Thaimaan prostun kieltävään leikkilakiin.
        Se ei liene turistin syy, että maa makaa niinkuin petaa.

        No sitten on ymmärrettävää jos olet mennyt itse *toteamaan paikanpäälle*
        *Eli hyväksytty ja avoin seksiturismi, tautejen kuten tippuri, kuppa ja hivi levittäminen*

        Olet siis todennut nämä nimenomaiset taudit thaimaassa. Noh noilta olisit voinut suojautuakin, jos olisit halunnut.

        Kyllähän se on ihan selvä asia että sukupuolitaudeista pitää syyttää aina vain ja ainoastaan itseään, ellei kyseessä ole raiskaus, tai verensiirron, istukan yms välillä saatu tartunta.

        Mut thaimaalaiseen kulttuuriin ei taida raiskaukset oikein sopia, toista se on islamimaissa, joissa vääräuskoiset ovat vapaata riistaa.


      • se on sen työtä
        selvisi tämäkin asia kirjoitti:

        No sitten on ymmärrettävää jos olet mennyt itse *toteamaan paikanpäälle*
        *Eli hyväksytty ja avoin seksiturismi, tautejen kuten tippuri, kuppa ja hivi levittäminen*

        Olet siis todennut nämä nimenomaiset taudit thaimaassa. Noh noilta olisit voinut suojautuakin, jos olisit halunnut.

        Kyllähän se on ihan selvä asia että sukupuolitaudeista pitää syyttää aina vain ja ainoastaan itseään, ellei kyseessä ole raiskaus, tai verensiirron, istukan yms välillä saatu tartunta.

        Mut thaimaalaiseen kulttuuriin ei taida raiskaukset oikein sopia, toista se on islamimaissa, joissa vääräuskoiset ovat vapaata riistaa.

        Et voi ,moukka ,syyttää asiakasta jos huora ei suojaudu.


      • se on sun työtä
        se on sen työtä kirjoitti:

        Et voi ,moukka ,syyttää asiakasta jos huora ei suojaudu.

        tai oli, nyt elät munanpuutteessa huora, vituttaako?


      • huoran tiedettävä
        se on sen työtä kirjoitti:

        Et voi ,moukka ,syyttää asiakasta jos huora ei suojaudu.

        Joku peräkammarin poikahan voi nähdä haisurevan huoralla panomaassa vaikka ensi kertaa.


      • ei noin huolimaton
        huoran tiedettävä kirjoitti:

        Joku peräkammarin poikahan voi nähdä haisurevan huoralla panomaassa vaikka ensi kertaa.

        Ihan oikeasti. siis aikuisten oikeasti.
        Totuus on se että jos olet sukupuoliyhdynnässä, ja et suojaudu, saat taudin, vika on sinussa.
        Ihan ei ole maalla eikä kansallisuudella väliä, jos harrastat seksiä vapaaehtoisesti, ja saat tartunnan peilissä näkyy se jota voi kiittää.

        Suomessa ei niin peräkammarinpoikaa olekaan, aikuista, joka ei tietäisi miten suojautua tartunnalta.
        Sama pätee naisiin. Jos olet suojaamattomassa yhdynnässä se on riski, jonka on itse valinnut.
        Jos syytät alkoholia, selvänä olet alkanut juomaan, sekin ollut valintasi.

        Tottahan toki siitä voi tulla katkeraksi, ja suuttuakin. Varmasti syyttääkin ensin sitä kumppania.
        Mut aina viimekädessä jokainen aikuinen on itsestään vastuussa. Asian voi tarkistaa hankimalla esteettömyystodistuksen jos ei tiedä onko itse itsestään vastuussa. Hallitsee itseään ja omaisuuttaan, kuten asian virallinen termi kuuluu.

        Itse en ainakaan harrastaisi seksiä ammattilaisen kanssa ollenkaan, ja en missään tapauksessa ainakaan suojaamatonta seksiä.
        Vai voiko joku aikuinen oikeasti väittää ettei tiennyt tartuntariskistä ammattilaisen kanssa, vai meinasiko joku ammattilaista neitsyeksi, vai mikä tämä ajatuksen kulku ihan oikeasti on ollut???

        Ihan noin hölmö ei saisi olla maailmalle lähtiessä, anteeksi nyt vaan

        Eihän tarjoilikaan sano että älä nyt viinaa juo jos haluat huomenna olla terve, vaan kantaa kaksinkäsin. Eikä se huominen pääkipu ole tarjoilijan vika...vai onko????


      • näkee huoralassa
        huoran tiedettävä kirjoitti:

        Joku peräkammarin poikahan voi nähdä haisurevan huoralla panomaassa vaikka ensi kertaa.

        eli Anaalitoliassa huoran revaa, ei suomalaista miestä - edes peräkamarinpoikaa - kiinnosta suomalaishuorat, nuo läskit hylkeet, norsunvittunaamaiset marisijat. Joku tasohan se olla pitää, suomiämmä on alle arvostelun.


    • Tosiasiaa ei paskaa

      Thaimaan prostituutio
      Kaikki tuntevat Suomen huorista ja läskeistä ryhävalaistaan. Suomalaiset ovat jostain syystä kutsuneet heitä naisiksi, noita norsunvittunaamaisia marmattavia feministejä, katkeria ja kateellisia huoria. Thaimaalaiset eivät monestikaan pidä siitä, että heidän kotimaataan seksikohteeksi, se johtuu vain ainoastaan noiden katkerien läskien hylkeiden panettelusta, ketään muita kuin länsimaalaisia eritoten suomalaisia ämmiä voidaan syyttää siitä, että Thaimaata kutsutaan seksikohteeksi. Todenmukaisempaa olisi kutsua sellaisia ulkoilmabordellimaita seksikohteiksi, kuten Turkki, Tunisia, Italia jne.

      Prostituutio on laitonta Thaimaassa, kuten Suomessakin, mutta suomalaiset ovat taitavia kiertämään lakia.

      Pattaya, Bangkok ja Phuket ovat täynnä hieronta "massage" pisteitä. Kyseiset yritykset markkinoivat itseään hierontapalveluiden tarjoajina, jossa ei ole mitään laitonta. Mitä ikinä tapahtuukaan kahden aikuisen välillä sen jälkeen ei kuulu muille on ajatuksena. Tuo on aivan oikein, kuten KAIKKIALLA MAAILMASSA, MITÄ IKINÄ TAPAHTUULIN KAHDEN AIKUISEN VÄLILLÄ YHTEISYMMÄRRYKSESSÄ, EI KUULU MUILLE, VÄHIMMIN SIKA-AMALIALLE, KATKERALLE ALOITUSKIRJOITUKSEN TEKIJÄLLE.

      Suomalaiset naiset, jotka tiedän eivät ole koskaan ahkeria, empaattisia tai ulospäinsuuntautuneita. Suomalaiset huorat tulevat köyhistä oloista ja heillä on erittäin vähän älyä, sitävastoin vallanhalua ja agitointihalua on vaikka muille jakaa. Koska suomalaisten huorien älykkyys on vähäistä ja heidän sosiaalinen elämänsä suuntautuun esim. verkkoyhteisöihin, kuten Thaimaa Yleistä palstalle. He ovat alinta kastia, mutta pitävät itsestään suurta metelia, kuvittelevat olevansa jopa yhteiskunnan vaikuttajia, egoltaan astuneet liian suuriin saappaisiin.

      Suomalaisten huorien taktiikka on erilainen muista maista. Huorat yleisesti vain levittelevät persettään kaikille halukkaille, ja missä tahansa kun he huomaavat saavansa valtaa alkavat ottaa siitä maksua, kuten esim. oleskelulupa Suomeen jne. Thaimaassa naiset, aivan kuten muuallakin maailmassa, kuitenkin pyrkivät saamaan miehet rakastumaan heihin, tämän yleisesti vallalla olevan evoluution mukaan, joka monesti onnistuukin. Kun taas suurin osa suomalaisten suomalaisista naisystävistä on entisiä huoria, välimerellä persettään jakavia ryhävalaita.


      Ei ole mahdotonta muodostaa toimivaa parisuhdetta thaimaalaisen naisen kanssa mutta on hyvä muistaa, että Thaimaassa rahalla on mentaalisesti eri merkitys kuin meillä Suomessa. Tuota on erityisesti monen suomalaisen naisen, heillä olevan kilpailutilanteen takia vaikea käsittää, jolloin he provosoivat tilanteen oman makunsa mukaan haukkumalla thaimaalaisia.


      Kuten huomaatte fiksut aikuiset, Thaimaa on LAPSIPERHEIDEN JA FIKSUJEN NAISTEN
      paras mahdollinen lomakohde. Vähän enemmän asennetta siihen lomailuun!

      • taasko äijien ?

        Se nyt on selvää pässinlihaa, että suomalaisista huorapukeista 99 %:a on SUOMALAISIA miehiä !


      • eikä huoraämmien
        taasko äijien ? kirjoitti:

        Se nyt on selvää pässinlihaa, että suomalaisista huorapukeista 99 %:a on SUOMALAISIA miehiä !

        Se nyt on selvää pässinlihaa, että suomalaisista huoraavista 99 % on suomalaisia ÄMMIÄ, aivan kuten tilastokeskus.fi osoittaa, sulta puuttuu huora taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas todisteet asiasta mistä sä jauhat, taas paskaa.


      • ajattelemista
        taasko äijien ? kirjoitti:

        Se nyt on selvää pässinlihaa, että suomalaisista huorapukeista 99 %:a on SUOMALAISIA miehiä !

        Mikä on suomen uhka jos tänne tulisi thaimaasta budhalaisia?
        Budhalaisuus on rauhan uskonto. Minä uskon että heidän on helpompi intekroitua suomalaiseen yhteiskuntaan, koska heidän uskonkäsityksensä eivät ole ristiriidissa suomenlakien kanssa.

        Sen sijaan islami maissa on erilainen kulttuuri, johon kyllä kannattaa tutustua, ihan oikeasti. Ja sitten kertoa onko heidän ajatuksensa kuinka yhdenmukaisia omienne kanssa. Itse en ainakaan matkustaisi islamilaiseen maahan, enkä usko että yksikään itseään kunnioittava nainen suostuu moiseen matkaan.

        http://maahanmuuttojaislam.blogspot.com/

        mikä tässä erityisesti viehättää naisia olisi kiva tietää?????


      • uskontoon sekoamatta
        ajattelemista kirjoitti:

        Mikä on suomen uhka jos tänne tulisi thaimaasta budhalaisia?
        Budhalaisuus on rauhan uskonto. Minä uskon että heidän on helpompi intekroitua suomalaiseen yhteiskuntaan, koska heidän uskonkäsityksensä eivät ole ristiriidissa suomenlakien kanssa.

        Sen sijaan islami maissa on erilainen kulttuuri, johon kyllä kannattaa tutustua, ihan oikeasti. Ja sitten kertoa onko heidän ajatuksensa kuinka yhdenmukaisia omienne kanssa. Itse en ainakaan matkustaisi islamilaiseen maahan, enkä usko että yksikään itseään kunnioittava nainen suostuu moiseen matkaan.

        http://maahanmuuttojaislam.blogspot.com/

        mikä tässä erityisesti viehättää naisia olisi kiva tietää?????

        Jos annetaan vaan kaikkien pitää omat uskontonsa ja muutkin luulonsa, luulisin naisia viehättävän
        välimeren kohteissa eli pitkälti muslimikulttuureissa miesten huomio ja kepeä flirtti. Sitä samaa naiset eivät saa eivätkä pääse kokemaan äijien pillulaaksossa taikkulassa.


      • uskonto on ideologia
        uskontoon sekoamatta kirjoitti:

        Jos annetaan vaan kaikkien pitää omat uskontonsa ja muutkin luulonsa, luulisin naisia viehättävän
        välimeren kohteissa eli pitkälti muslimikulttuureissa miesten huomio ja kepeä flirtti. Sitä samaa naiset eivät saa eivätkä pääse kokemaan äijien pillulaaksossa taikkulassa.

        Jos annetaan vaan kaikkien pitää omat uskontonsa ja muutkin luulonsa, luulisin miehiä viehättävän
        Thaimaan kohteissa ja pitkälti aasialaisten naisten huomio ja kepeä flirtti. Sitä samaa miehet eivät saa eivätkä pääse kokemaan ämmien kyrpälaaksossa anaalitoliassa.


      • palavaa rakkautta
        uskontoon sekoamatta kirjoitti:

        Jos annetaan vaan kaikkien pitää omat uskontonsa ja muutkin luulonsa, luulisin naisia viehättävän
        välimeren kohteissa eli pitkälti muslimikulttuureissa miesten huomio ja kepeä flirtti. Sitä samaa naiset eivät saa eivätkä pääse kokemaan äijien pillulaaksossa taikkulassa.

        Naimisiin voi mennä vuoden ikäisen tytön kanssa, puhumattakaan 7 tai 8 vuoden ikäisestä tytöstä… profeetta on meille mallina, hän meni naimisiin Aïshan kanssa kun hän oli 6-vuotias ja oli sukupuoliyhteydessä hänen kanssa kun hän oli 9-vuotias"

        Koraani 4:34; "Mies on naisen pää, koska Allah on toisia suosinut enemmän kuin toisia ja koska mies elättää vaimo­aan. Hurs­kas vaimo on nöyrä ja vartioi siveyttään, koska Allah on antanut sen vartioitavaksi. Jos pel­käätte vaimonne olevan uppiniskainen, varoittakaa häntä, välttäkää häntä vuoteessa ja lyökää häntä, mutta jos hän sitten tottelee teitä, älkää ahdistako häntä enää. Allah on Korkea, Mahtava."

        Esimerkiksi useissa islam valtaisissa maissa raiskatuksi tullut nainen on syyllinen, sillä hän on houkutellut miehen tekoon. Tästä rangaistuksena nainen tuomitaan kuolemaan.

        tampereella näimme myös välimerenmaiden kepeää flirttiä, sanoisinko sitä palavaksi rakkaudeksi


      • sinäkö ?
        palavaa rakkautta kirjoitti:

        Naimisiin voi mennä vuoden ikäisen tytön kanssa, puhumattakaan 7 tai 8 vuoden ikäisestä tytöstä… profeetta on meille mallina, hän meni naimisiin Aïshan kanssa kun hän oli 6-vuotias ja oli sukupuoliyhteydessä hänen kanssa kun hän oli 9-vuotias"

        Koraani 4:34; "Mies on naisen pää, koska Allah on toisia suosinut enemmän kuin toisia ja koska mies elättää vaimo­aan. Hurs­kas vaimo on nöyrä ja vartioi siveyttään, koska Allah on antanut sen vartioitavaksi. Jos pel­käätte vaimonne olevan uppiniskainen, varoittakaa häntä, välttäkää häntä vuoteessa ja lyökää häntä, mutta jos hän sitten tottelee teitä, älkää ahdistako häntä enää. Allah on Korkea, Mahtava."

        Esimerkiksi useissa islam valtaisissa maissa raiskatuksi tullut nainen on syyllinen, sillä hän on houkutellut miehen tekoon. Tästä rangaistuksena nainen tuomitaan kuolemaan.

        tampereella näimme myös välimerenmaiden kepeää flirttiä, sanoisinko sitä palavaksi rakkaudeksi

        Niiden kanssa pidetään hauskaa. Ei avioiduta.


      • Sinä huora!
        sinäkö ? kirjoitti:

        Niiden kanssa pidetään hauskaa. Ei avioiduta.

        Sinä suomalainen läski ryhävalas et varmasti kelpaa edes yhdellekään alle kuuskymppiselle lammaspaimenelle. Naimisesta puhumattakaan, hahahahahahah.


      • kkkkkkkkkjjjjjjjjjjj
        taasko äijien ? kirjoitti:

        Se nyt on selvää pässinlihaa, että suomalaisista huorapukeista 99 %:a on SUOMALAISIA miehiä !

        Amalia kirjoittaa seuraavaa:"Se nyt on selvää pässinlihaa, että suomalaisista huorapukeista 99 %:a on SUOMALAISIA miehiä !"

        Minkä maalaisia se loput 1 prosenttia on?

        Useimmiten jos puhut suomalaisista,niin eikö se ole täydet 100%


      • veikkaisin
        kkkkkkkkkjjjjjjjjjjj kirjoitti:

        Amalia kirjoittaa seuraavaa:"Se nyt on selvää pässinlihaa, että suomalaisista huorapukeista 99 %:a on SUOMALAISIA miehiä !"

        Minkä maalaisia se loput 1 prosenttia on?

        Useimmiten jos puhut suomalaisista,niin eikö se ole täydet 100%

        Joko Suomen ruotsalaisia (upeita ja hienoja miehiä, ei huorissa laukkaavia !)
        tai tilastollinen liikkuvuus.


      • niin taikkujenkin
        sinäkö ? kirjoitti:

        Niiden kanssa pidetään hauskaa. Ei avioiduta.

        Vain kaikkein yksinkertaisimmat tyypit roudaa ne himaan panoleluiksi.


    • Tirak Taa

      Paljonkohan suomalaiset lehmät sitä tavaraansa myisivätkään kun kaikki sosiaalituet otetaisiin pois yksihuoltajailta ja muilta työtävieroksuvilta !!?? Veikkaan että aika moni päivystäisi sen jälkeen hotellien baaritiskeillä pokaa odotellen.

      Siellä maassa (Thaimaassa) kun ei ole mitään sosiaaliturvajärjestelmää ja jos olet syntynyt köyhään perheeseen, niin rahaa on jostain saatava jos meinaa syödä ja hengissä pysyä.

      ja se itsensä kauppaaminen lienee se helpoin rahan ansaitsemis keino.

      Thaimaalaisen tehdastyöläisen ja riisinviljelijän keskipalkka on siinä 3.000-5.000 THB / kk.
      Vähän kun teet keikkaa länkkärin hotellihuoneeseen se on 1.000 THB / yö, eli poka päivässä tekee 30.000 THB kuukaudessa. Eli kuukausipalkka kymmenkertaistuu helposti, jopa enemmän.

      Kyllä minäkin kävisin polkemassa vanhoja ämmiä kun kuukausipalkkani kymmenkertaistuisi, en miettisi hetkeäkään.
      Ei tarvitsisi herätä joka aamu kukonlaulun aikaan ja mennä duuniin, nukkuisin pitkään ja menisin töihin jos siltä tuntuu. Ja vielä parempi kun joku rikas vanha ämmä matkustaisi tänne luokseni ja maksaisi sitten ylöspitoni hienossa ja kalliissa hotellissa, söisin ja joisin hyvin ja nukkuisin silkkilakanoissa, ja saisin siitä vielä tuntuvan palkan. Ja vielä kun se lähettäisi rahaa kuukausittain minulle, niin a vot. Sit kun rahaa olis tienattu tarpeeksi, niin heittäytyisin eläkkeelle ja menisin Thaimaahan nauttimaan helposta loppuelämästä.
      Helppoa kuin heinän teko.

      Etkös sinäkin, jos olisit syntynyt esim. Kärsämäelle pienviljelijän köyhään perheeseen, haluaisit sieltä pois paremman ja leveämmän leivän ääreen
      Turhaan sinä täällä moralisoit asiasta mistä et todellisuudessa tiedä mitään.
      Ja sitä paitsi Thaimaa on mitä parhain lomakohde edullisella hintatasollaan ja ilmastollaan myös lapsiperheille. En ole missään päin Thaimaata kokenut seksiteollisuutta häiritseväksi. Ei ne prostituoidut sentään rannalle tule itseään kauppaamaan tai ravintolassa lapsiperheiden kimppuun hyökkää.
      Kyllä ne harjoittavat ammattiaan go-go baareissa ja muissa paikoissa jossa ei pahemmin lapsiperheitä näy.

      • Kärsämäelle ??

        Mejän kansanedustajallakin on ainakin kolome vaimmoo, kaikki tilalla tyytyväisinä, ristitty

        Emme met täältä mihinkä Hels´tsinkeihin lähetä, rintamailla alakaa puristaa rinnasta !


      • pattiksell tavataan
        Kärsämäelle ?? kirjoitti:

        Mejän kansanedustajallakin on ainakin kolome vaimmoo, kaikki tilalla tyytyväisinä, ristitty

        Emme met täältä mihinkä Hels´tsinkeihin lähetä, rintamailla alakaa puristaa rinnasta !

        ketä noista tarkootat ? häh

        Seutua asuttivat pitkään lappalaiset, joista kertoo mm. Porkkalan kylästä 1964 löytynyt jousen osa. Keskiajalla lappalaiset alkoivat väistyä hämäläisten erämiesten tieltä. Pysyvästi alueen asuttivat kuitenkin vasta savolaiset 1500-luvun puolimaissa


        Aappo Luomajoki – 1800-luvun lopun suurhiihtäjä, ensimmäinen suomalainen hiihtokuningas.
        Markku Koski – entinen poliitikko ja kansanedustaja (kesk), sekä entinen eduskunnan varapuhemies. nyk. Sievin kunnanjohtaja.
        Kalevi Hemilä – poliitikko ja elinkeinoelämän vaikuttaja. Toiminut mm. maatalousministerinä ja Elintarviketeollisuusliiton toimitusjohtajana. Kotoisin Venetpalosta.
        Paula Vesala – PMMP-yhtyeen toinen laulaja
        Matti Ristinen – näyttelijä
        Asko Hyvärinen – nykysäveltäjä - muusikko, on syntyisin Kärsämäen Venetpalon kylästä.
        Anja Vähäaho – monen kulttuurin alan vaikuttaja; kirjailija, kriitikko, kirjoittajakouluttaja sekä Suomen Elämäntarinayhdistyksen puheenjohtaja.


      • mäne ja tiiä !
        pattiksell tavataan kirjoitti:

        ketä noista tarkootat ? häh

        Seutua asuttivat pitkään lappalaiset, joista kertoo mm. Porkkalan kylästä 1964 löytynyt jousen osa. Keskiajalla lappalaiset alkoivat väistyä hämäläisten erämiesten tieltä. Pysyvästi alueen asuttivat kuitenkin vasta savolaiset 1500-luvun puolimaissa


        Aappo Luomajoki – 1800-luvun lopun suurhiihtäjä, ensimmäinen suomalainen hiihtokuningas.
        Markku Koski – entinen poliitikko ja kansanedustaja (kesk), sekä entinen eduskunnan varapuhemies. nyk. Sievin kunnanjohtaja.
        Kalevi Hemilä – poliitikko ja elinkeinoelämän vaikuttaja. Toiminut mm. maatalousministerinä ja Elintarviketeollisuusliiton toimitusjohtajana. Kotoisin Venetpalosta.
        Paula Vesala – PMMP-yhtyeen toinen laulaja
        Matti Ristinen – näyttelijä
        Asko Hyvärinen – nykysäveltäjä - muusikko, on syntyisin Kärsämäen Venetpalon kylästä.
        Anja Vähäaho – monen kulttuurin alan vaikuttaja; kirjailija, kriitikko, kirjoittajakouluttaja sekä Suomen Elämäntarinayhdistyksen puheenjohtaja.

        eiköhä tuo oo tarkoottanut Karjulan Köppää, muttei se oo Kärsämäkisii, Oulun lessuja seth on, kakaraoitaki reilut parikymmentä, sitei tiijetä esson paarissa (jotakaan ei ennää oo), monenko vaimokkeen kansa, joku sano ett ois pattijoellakkii..


    • 'OILmassage'

      Seuraavaksi voisit ripittää meitä aasialaisista naisista joita käytetään 'orjatyöläisinä' monissa rikkaissa arabivaltioissa.

      Siis millaisia SIKOJA öljypohatat ovat !

      • aasialaisorjia

        Ja mitä rikkaat edellä, sitä länkkärit perässä ?


      • aasialaisorjille
        aasialaisorjia kirjoitti:

        Ja mitä rikkaat edellä, sitä länkkärit perässä ?

        kuten lammaspaimenille anaalitoliassa, jotka toivovat oleskelulupaa Suomeen, omaa pizzanpaistoyritystä Valtion tuella perustetuksi ja polton jälkeen vakuutusyhtiöiden korvattavaksi, jonka jälkeen pääsisi ostarin nurkille illaksi norkoilemaan alaikäisiä pikkutyttöjä.


      • juu aa so bäd
        aasialaisorjille kirjoitti:

        kuten lammaspaimenille anaalitoliassa, jotka toivovat oleskelulupaa Suomeen, omaa pizzanpaistoyritystä Valtion tuella perustetuksi ja polton jälkeen vakuutusyhtiöiden korvattavaksi, jonka jälkeen pääsisi ostarin nurkille illaksi norkoilemaan alaikäisiä pikkutyttöjä.

        Pizzapojat saa kyllä starttirahat veronmaksajilta, 8:n kuukauden välein, jos omistaja vähän vaihdattaa
        taas omistajaa suvun keskuudessa. Ei siihen naisia tarvita !


      • juu aa sou akli
        juu aa so bäd kirjoitti:

        Pizzapojat saa kyllä starttirahat veronmaksajilta, 8:n kuukauden välein, jos omistaja vähän vaihdattaa
        taas omistajaa suvun keskuudessa. Ei siihen naisia tarvita !

        n´ paitövei juu aa kouin tu prison, meipi iiven mentalhaspitl, rest of joo laif.


    • Asiat selviksi

      Lorttovittu Amalialla on sukupuolitauti.
      Huora-Amalia parittaa myös kehitysvammaista lastaan.

      • sexy faking gööl

        Ai äm joor sleiv. Juu aa amelias sleiv.


      • sori ai lai tu juu
        sexy faking gööl kirjoitti:

        Ai äm joor sleiv. Juu aa amelias sleiv.

        kännot häv eni män, nevö enimoo, täzvai aim siriösli il, tuu long taim vitaut dik, ouvö 20 jies.


    • ........

      Thaimaan kultturissa nainen on usein vastuussa perheen elättämisestä, johon saattaa kuulua jäseniä useista sukupolvista, joten eivät nämä naiset mitenkään työllään rikastu. Kuten itsekkin totesit, niin vaihtoehtona voi olla huonopalkkainen tehdastyö, jolla ei välttämättä perhettä elätetä, lasten koulutusta makseta yms. Jokainen voi siis itse miettiä, kuinka "vapaaehtoisesta" valinnasta puhutaan.

    • hä hä hää

      hä hä hää

    • JäänallenKarpalo

      Se on niin hienoa kun teitä ilmastotalkoolaisia riittää. Tarttis tehrä jotakin. Niinkus yksilövalintoja.. Voi vi**u että vi* .. viluttaa, talvisin, mutta lämpöön en lennä. Enkä muuallekaan. Vihoviimeistä hommaa, niin kuin moni muukin kermaper*eiden touhu.

      https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/ympäristö/artikkeli-1.220697

      • kermaporsaat

        Yhden Phuketin lennon päästöillä perhe autoilee yli 10 vuotta.


    • 21jj

      Thaimaassa on ikivanha moniavioisuus- ja prostituutioperinne ja nainen on sen mukaisesti vähempiarvoinen. Suuri enemmistö thaimaalaisista miehistä edelleen ostaa näitä palveluita. Koulunkäynti toisi naisillekin muita ammatteja mahdolliseksi. Mikä lie ettei muutosta tähän suuntaan tapahdu vieläkään. Länsimaiset seksituristit pönkittävät tätä järjestelmää, ei taida olla ainoa syy.

    • OKnaisille

      Suurin syy on että naiset hyväksyy sen että mies määrää ja he palvelevat miestä. Siskot palvelee veljiä ja kierre jatkuu. Naiset EI kärsi siitä. Heille se on OK. Länsimainen "tasa-arvo" ei Thai- ja muita Aasian naisia kiinnosta tippaakaan. Näkyvät olevan onnellisiempia kuin esim itsenäiset EU naiset.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      254
      2403
    2. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      72
      1814
    3. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      333
      1535
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      174
      1524
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1065
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      84
      949
    7. Oho! Niko Saarinen saa melko persoonattomaan kotiinsa luksus faceliftin - Katso ennen-jälkeen kuvat!

      Niko Saarinen ja aika näyttävä face lift! Palkitun radiojuontajan koti sai aivan uutta lämpöä ja hehkua tv-ohjelmassa.
      Suomalaiset julkkikset
      5
      795
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      177
      790
    9. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      205
      741
    10. Ettet vaan pety niin

      Varoitan etukäteen kaiken kokemamme jälkeen että en tule laittamaan viestiä enää (ensin) enkä lähestymään (ensin) enää.
      Ikävä
      50
      730
    Aihe