en halua imettää

hmmmmmmmmmmmmmmm

tämän ei ole tarkoitus herättää negatiivista ilmapiiriä tähän keskusteluun,joten turhat kommentit jätän omaan arvoonsa.vauvani on kohta viikon ikäinen.tulin siihen tulokseen että kärsivällisyyteni ei riitä siihen hommaan,koko touhu on niin kivuliasta!kokemusta on myös aikaisemmin asiasta(kaksi lasta ennestään).
kaipaisin vastauksia miten olette saaneet maidon tulon loppumaan nopeasti ilman että tulee rintatulehdusta tai tukkeumia ym?
toinen kysymys?miten paljon vauvanne syö korviketta päivässä?siis PELKÄSTÄÄN korviketta?

5

703

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yritävielä

      Miksi se on kivuliasta? Oletko kuitenkin imettänyt kaksi edellistä lastasi? Oletko kokeillut imettää rintakumin kanssa? Onko vauvalla huono imuote? Kipuhan hellittää kyllä joidenkin imetyskertojen jälkeen, jos vauvan ote on hyvä, nännit tottuu. Oletko harkinnut imetysopastusta? Imetystukihenkilöä? Omasta mielestäni sinun ei kannata lopettaa imettämistä, vaan harkita keinoja, joilla saisit sen sujumaan :) Imetystuki.fi on hyvä sivusto.

      • ...

        Kukaan ei saa pakottaa sinua siihen, teet vain niinkuin itse haluat


    • korvikemutsikka

      ...annetaan jokaisella syöttökerralla ensimmäisenä päivänä 10ml, toisena 20ml, kolmantena 30.....seitsemäntenä 70ml ja siitä eteenpäin 70ml kunnes vauva käy vaatimaan enemmän...itkenään nälkäänsä heti syönnin jälkeen. Näin sanottiin minulle sairaalassa. Nykyisin lapseni syö jo 140-200 ml per syöntikerta, mutta ikääkin on jo 4kk

      • jaldkfjöaldkjföalkjf

        Tuossapa olikin hyvä ohje ja siihen voisi lisätä, että syöttöväli on noin 2-4 tunnin välein, joillakin vauvoilla lyhyempikin, sekin on yksilöllistä. Jos vauva nukkuu vaikka pitkät päiväunet, ei isompaa vauvaa tarvitse herättää syömään. Sairaalassa käytiin herättelemässä vastasyntyneet syömään muistaakseni 3 tunnin välein.


    • minnukka 84__

      Hei
      Itselläni on 2 vuotias tyttö,häntä en imettänyt laisinkaan..sairaalassa yritin muutamana päivänä mut sitten meni hermot kun monta naista kimpussa että nyt pitäis imettää..homma ei vaan sujunut.
      Mielestäni imetys on jokaisen oma asia,mitäs siitä toisille tiliä tekemään. Tyttöni ei oo sairastellut,joten en jaksais edes kuunnella mitään saarnoja siitä mitä hyviä vaikutuksia imettämisellä on.
      Itse odotan nyt toista lasta..viikkoja 26:) ja olen neuvolassa jo sanonut että minua ei sitten tarvitse painostaa imetys asioilla,koska en edes halua imettää. Hyvin on ensimmäinenkin lapsi korvikkeella kasvanut:)

      Rintatulehdusta ei ole itselläni ollut,alkuun piti kerran päivässä rintapumpulla vähän pumpata ja lämpimässä suihkussa kävin useamman kerran päivässä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2655
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2243
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2010
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1719
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1691
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1656
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1646
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      91
      1573
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1447
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe