Ruka, EI lapsiperheille sopiva matkakohde.

skimbaaja perhe

Paikanpäälle hirmusen pitkä matka, lapset eivät millään jaksa yli 10 tuntia istua auton takapenkillä vaikka kuinka pidettäisiin taukoja matkan aikana. no kuitenkin tuli lähdettyä viime viikon perjantaina rukalle, paikan imago oli syvältä rinteessä kävi kova tuuli ja lapsia alkoi paleltaa heti parin laskukerran jälkeen vaikka päällä oli poolopaitaa villapaitaa lämmin laskettelutakki kunnon vuoritetut nahkahanskat tuplaten pitkätkalsarit villasukat. Kävimme Wings -bar nimisessä "Nauttimassa" kupposet kaakaota joka maistui hirveälle, ei edes Tazza-kaakaota ollut tarjolla vaan haaleaan veteen sekoitettuna pussijauhoja ja kaakaot tarjoiltiin lapsillekin minttu VIINA laseista kuvitelkaa ja 2,50 € pidin kappalehintaa erittäin kovana ja ahaa elämys oli hirvittävä ja pettymys rinteet oli huonosti ajettu reunoissa oli kohtia jossa pystyi jollakin lailla laskemaan ilman töyssy ja niitä inhottavia kumpuja. Kouluarvosanaksi kokopaikasta antaisin 5/10 ihan senkin takia että palvelun taso ja palvelualttius tuntui puuttuvan tyystin ja asiakkaita ei huomioitu yhtään pelkkä raha tuntui kelpaavan mutta ihan sama mistä ne sen juomansa juovat kunhan häipyvät kiiruusti. Todella pettymys kokonaisuutena jäi :/ Uskon varmasti että muillakin ollut vastaavanlaisia kokemuksia tai ainakin tiedän että ei ole asiaa samaan paikkaan uudelleen, uudeksivuodeksi on varattuna jo tasokkaampi paikka jossa osataan ottaa asiakkaat ja ennenkaikkea perheen pienimmät kaikilta osin huomioon..

12

2933

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Karavanaarit

      Mainitsemasi baari ei ole vielä edes auki, vaunumme on 100 m päässä ravintolasta.

      • vaiolikseransu?

        kumma juttu kun mun faija omistaa sen paikan ja on yht gay ku mummos


    • wedc

      Kyllähän se möykkyiseltä tuntuu jos kumpareikkoa laskee.
      Ja tottakai se on paikkakunnan/hiihtokeskuksen vika kun säät ei suosi, se on kuule vain pukeutumiskysymys.

    • joopa joo poju

      Paikanpäälle hirmusen pitkä matka, lapset eivät millään jaksa yli 10 tuntia istua auton takapenkillä vaikka kuinka pidettäisiin taukoja matkan aikana. no kuitenkin tuli lähdettyä viime viikon perjantaina rukalle,

      - riippuu ihan siitä mistä kaukaa tai läheltä on tulossa. Etelä-suomesta pääsee myös kätevästi tunnissa myös lentokoneella ihan rinteen juurelle.

      paikan imago oli syvältä

      - kävijämäärissä suomen suosituin keskus

      rinteessä kävi kova tuuli ja lapsia alkoi paleltaa heti parin laskukerran jälkeen vaikka päällä oli poolopaitaa villapaitaa lämmin laskettelutakki kunnon vuoritetut nahkahanskat tuplaten pitkätkalsarit villasukat.

      - talvella on aina kylmä eli ihan pukeutumis kysymys. Mutta jos ei kylmää kestä, rukalla on kunnon kylpyläkeskus myös, siellä riittää lämpöä.

      Kävimme Wings -bar nimisessä "Nauttimassa" kupposet kaakaota joka maistui hirveälle, ei edes Tazza-kaakaota ollut tarjolla vaan haaleaan veteen sekoitettuna pussijauhoja ja kaakaot tarjoiltiin lapsillekin minttu VIINA laseista kuvitelkaa ja 2,50 € pidin kappalehintaa erittäin kovana ja ahaa elämys oli hirvittävä

      - vaihda paaria, siellä alueella niitä on kymmeniä. En muuten ole törmännyt yhteenkään laskettelukeskuseen suomessa jossa olisi ollut erityisen halvat hinnat ravintolapalveluissa. Laskettelukeskukset kuuluu hintatasoltaan kategoriaan: junat, lentokentät, urheiluhallit, laskettelukeskuset, konserttipaikat jne.

      ja pettymys rinteet oli huonosti ajettu reunoissa oli kohtia jossa pystyi jollakin lailla laskemaan ilman töyssy ja niitä inhottavia kumpuja.

      - kumpare rinne on ihan tarkoituksella kumpuja täynnä. Jos on huonosti ajettu kannatta ilman muuta valittaa keskuksen henkilökunnalle. Minä en ole moista itse siellä huomannut.

      Kouluarvosanaksi kokopaikasta antaisin 5/10 ihan senkin takia että palvelun taso ja palvelualttius tuntui puuttuvan tyystin ja asiakkaita ei huomioitu yhtään pelkkä raha tuntui kelpaavan mutta ihan sama mistä ne sen juomansa juovat kunhan häipyvät kiiruusti.

      - tunnut puhuvan edelleen yhdestä paarista jossa kävitte kaakaolla. Jotenkin tuntuu, että olet niitä "pihi-niiloja" joille kaikki pitäisi olla puoli ilmaista ja tarjoilijan pitäisi kiillottaa herralle kengätkin siinä sivussa jotta asiakas palvelu olisi edes kohtuullisella tasolla.

      Todella pettymys kokonaisuutena jäi :/ Uskon varmasti että muillakin ollut vastaavanlaisia kokemuksia tai ainakin tiedän että ei ole asiaa samaan paikkaan uudelleen, uudeksivuodeksi on varattuna jo tasokkaampi paikka jossa osataan ottaa asiakkaat ja ennenkaikkea perheen pienimmät kaikilta osin huomioon..

      - heh heh, ilmeisesti tämä sun uuden vuoden paikka on tahko? Veikkaan että olet sama provopetteri joka kirjoittaa jatkuvasti paskaa rukasta täällä. Ei sulla ole edes lapsia, saatika että olisit rukalla käynyt. Ilmeisesti baarinkin nimen bongasit nettisivujen kautta ja joku tossa edellä jo evästi ettei koko paikka ole vielä edes auki.

      • vastine pojulle

        PASKAT RINTEET? nimittäin paskoissa rinteissä laskee vaan aloittelijat eli VENÄLÄISET, ja lapset, kunnon mäkiä haetaan lapista ja rajojen ulkopuolelta, hehehehehehehe


      • harasoooo
        vastine pojulle kirjoitti:

        PASKAT RINTEET? nimittäin paskoissa rinteissä laskee vaan aloittelijat eli VENÄLÄISET, ja lapset, kunnon mäkiä haetaan lapista ja rajojen ulkopuolelta, hehehehehehehe

        tahkon omistavat nykyään venäläiset ja sen likaisissa baareissa haisee mahorkka.


      • ton bongasit
        harasoooo kirjoitti:

        tahkon omistavat nykyään venäläiset ja sen likaisissa baareissa haisee mahorkka.

        onko muka totta että tahkon omistavat venäläiset. tahko kuuluu huippupaikkoihin eli kasurila,vuokatti ja tahko.eli siis tahko ei voi olla venäläisten hallussa.ja mistä oikein sait tiedon . ois kiva tietää...


      • einaripörhölä
        ton bongasit kirjoitti:

        onko muka totta että tahkon omistavat venäläiset. tahko kuuluu huippupaikkoihin eli kasurila,vuokatti ja tahko.eli siis tahko ei voi olla venäläisten hallussa.ja mistä oikein sait tiedon . ois kiva tietää...

        Taas on näköjään asian vierestä kirjoitettu
        Vuosien varrella on tullut huomattua, ettei koneella saa myös rinnealueella aina täysin priimajälkeä vaikka kuinka viimeisen päälle yrittäisivät ajaa. Suomen sääolosuhteet rinteiden hoidon osalta ovat välillä aika haastavat. Mitä olen Rukalla lopputalvesta yleensä käynyt, hyvin ovat ajaneet rinteet.
        Nuo kuppilan hinnat kyllä kuullostavat ihan normaalille. Hinnat ovat kovat, jotta niillä saadaan katettua myös sesongin ulkopuolisen ajan kulut.
        Ja Tahko ei ole kyllä venäläisten omistama keskus. Tällekin talvea ovat laajentaneet rinneravintola Tirolia ja omasta mielestäni se näyttää siistille.
        Jos jokin asia kaipaa mielestäsi parantamista, laita heille rakentavassa mielessä kirjoitettua palautetta. Turhalla suunsoitolla et saa mitään aikaa, nimimerkillä joskus pentuna kokeillu.
        Kyllähän sitä jostain Helsingistä ajaa Rukalle useamman tunnin, kun välimatkaakin tuppaa kertymään.


    • .

      .

    • L... RUKA ON PARAS

      Olette kyllä täysin väärässä!! Rukalla on lapsillekin tarkoitettuja rinteitä menkää sinne, eikä mihinkään batterybarkin rinteisiin! Ja vielä kaiken lisäksi opetelkaa pukemaan ja menkää ruka keskuksehen kaakaolle!!

      • audi-a4

        Täysin oikeassa! Rukalla on AINOASTAAN LAPSILLE tarkoitettuja rinteitä. Menkää oikeat harrastelijat Tahkolle jos haluutte vaativuutta ja jyrkkyyttä! rukan rinteet on NAURETTAVAT. Itse en ota edes suksia mukaan kun menen rukalle.


    • Anonyymi

      Korpikahvilan kupeessa on Huskyajelu-mahdollisuus. Surullista katsottavaa, kun kahta nestori-ikäistä koiraa istutetaan kinoksissa. Toinen tärisee vilusta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6093
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3866
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      252
      2218
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1870
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1313
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1276
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      949
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe