Ayia Napa, onko turistirysä?

Jensh

Eli Onko Ayia napa samallainen turistirysä kuin Rhodos? Onko täynnä sisään heittäjiä ja ruoka pelkkää ranskalaisia ja yms mössöä? Entä kaupat, pelkkiä marketteja jotka ovat täynnä turisti krääsää?

Kovasti kiinnostaa tietää, koska tämä kohde on mielessä ensi syyskuun reissua ajatellen, mutta Rhodos jätti sen verran kylmäksi, että haluan tällä kertaa välttyä samalta pettymykseltä.

4

997

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • i_r_k_o

      pieni turistikaupunki. Tai ainakin vuonna -95 se oli, kun kävin 13vuotiaana poitsuna siellä :) Mukava ja turvallinen paikka kulkea pienelle pojalle jopa yöllä :)

      Nykytilanteesta en sitten tiedä..

      • jezzc

        tarkoitatko rodoksen kaupunkia vai koko saarta? Jos et ole vanhasta kaupungista mihinkään liikkunut, niin toki kokemus on tuollainen, mutta olisi kannattanut kierrellä saarella niin voisi olla toisenlainen mielikuva!


      • että sille
        jezzc kirjoitti:

        tarkoitatko rodoksen kaupunkia vai koko saarta? Jos et ole vanhasta kaupungista mihinkään liikkunut, niin toki kokemus on tuollainen, mutta olisi kannattanut kierrellä saarella niin voisi olla toisenlainen mielikuva!

        Kaupunki varsinkin.
        A napa on ihan kylä, ja siellä noita känniläisiä on.


    • armoton bilemesta

      Agia Napa on turistipaikka, jossa ei juuri paikallista Kyprosta näe. Kaupoissa on rantavaatteita ja sandaaleja enimmäkseen. Ruokaa saa joka lähtöön, enimmäkseen pikaruokaa ja pizzaa, mutta myös pihvipaikkoja on ja hyvää kreikkalaista ruokaa saa myös. Se on hyvä paikka nuorille bilettäjille, jotka jaksavat bailata läpi yön. Yökerhojen sisäänheittäjät jakavat alkuillasta kuponkeja, joilla pääsee ilmaiseksi sisään ja saa drinkkejä. Ne kannattaa käyttää hyväksi illan mittaan. Usein on vaahtobileitäkin. Napassa maataan päivät rannalla ja yöt bailataan.

      Napasta pääsee bussilla Larnacaan, joka on rauhallisempi kaupunki, ja Nicosiaan, joka on pääkaupunki ja hyvä shoppailupaikka. Larnacassa on myös paikallista asutusta ja paljon erilaisia ruokapaikkoja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3673
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      166
      2287
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      1999
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1874
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      398
      1286
    6. 80
      1205
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      135
      1094
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1020
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      980
    Aihe