Hei,miten on

Muutakin

onko Malesiassa tarkat turvatarkastukset vai onko samanlaiset suurinpiirtein kuin Thaimaassa,itselläni on reseptilääkitys,enkä haluisi siitä sen kummempaa ´numeroa tehtävän,Thaimaassa ei mitään huomiota asiaan kiinnitetty.Minkälainen Malesia on muuten Thaimaahan verrattuna?

3

569

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • zatzat

      Sama kansainvälinen ohjeistus lentokentillä. Reseptit vain mukaan. Samoin kävi minulle Malesiassa. Ei mitään mainintaa.
      Vertaukset ovat tietty makuasioita ja omakohtaisia ja riippuvat siitä, missä päin kutakin maata on aikaa vietetty, mutta verrataan nyt sitten: Malesia tuntuu jollain tavoin siistimmältä, tyttö- ja pornokauppa pysyvät piilossa, päällekäypää tyrkytysmeininkiä ei yleensä kaupankäynnissä ole, toiminta on yleisesti erittäin kohteliasta ja ystävällistä eikä huijatuksi tulemisen pelkoa tunne. Yleinen ansiotaso on ymmärtääkseni korkeampi, joten kaikkea ei tarvitse tehdä pakosta. Islamin vaikutusta ei käytännössä huomaa muualla kuin ehkä syrjäisemmillä seuduilla. Keskuksiin ei kuitenkaan kohteliaisuussyistä ehkä kannattaisi mennä liian paljastavissa asuissa. Ilmasto on samanlainen ja ruoka ainakin yhtä hyvää.
      Okay, verrata sitten Kuala Lumpuria ja Bangkokia on sitten oma juttunsa. KL:stä pidän enemmän, mutta kaikissa maailman suurkaupungeissa on omat hyvät ja huonot puolensa.

      • Muutkin kiinnostaa

        vastauksestasi.Menitkö sinne omatoimisesti Bangkokin kautta vai matkatoimiston valmismatkalla?Itse olen ollut omatoimisesti Thaimaassa,mutta nyt jotenkin tuo Thaimaa on alkanut kyllästyttää,joten tuo Malesia olisi ihan uusi kokemus.


      • zatzat
        Muutkin kiinnostaa kirjoitti:

        vastauksestasi.Menitkö sinne omatoimisesti Bangkokin kautta vai matkatoimiston valmismatkalla?Itse olen ollut omatoimisesti Thaimaassa,mutta nyt jotenkin tuo Thaimaa on alkanut kyllästyttää,joten tuo Malesia olisi ihan uusi kokemus.

        Olen ollut Kuala Lumpurissa lentäen Amsterdamin kautta, mutta myös Langkawilla Aurinkomatkojen pariviikkoisella johon myös sisältyi ajanjakso KL:ssä. Aika kuumaa siellä on ainakin helmikuussa, mutta muuten mukavaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      57
      3789
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2357
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2085
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      141
      1989
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      412
      1401
    6. 79
      1231
    7. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      137
      1160
    8. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1060
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      1020
    Aihe