jouluavustusta mistä?

köyhä_____

mistä kokkolassa voi saada jouluavustusta? Tai ruoka kortteja? Onko mitään avustusta köyhille jouluna?

36

1899

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ainakin

      tulee ekaksi mieleen. Aina kannattaa kysyä, vaikka luulenkin, että sossusta ne tiedot avun tarvitsijoista menevät muille tahoille. Siellä varmaankin katsotaan toimeentulotuen saajista ne, jotka eniten avustuksia jouluna tarvitsevat. Jos olet jo toimeentulotuen piirissä, on mahdollista, että tukea saat. Millaista apua kaipaat, ruokalahjakorttiako?

      • kerjäläiset

        sai valtiolta rahaa jotta pääsivät kotiseudulle joulun viettoon,tulevat takas kuulema vuodenvaihteen jälkeen.siihen asti olis markkinarako vapaana ja ihmiset anteliaimpia.


    • TyttelinTattelin

      Äläkä täällä itke kurjuuttasi.

      • rampa jo syntymästä

        Katsoppas kun kaikille ei ole töitä, ja vaikka olisikin niin ei kykene tekemään vajaivaisuuksien, sairauksien tai muiden sellaisten asioiden takia. Pitää näinkin yksikertaiset asiat selittää?


    • totuus esiin

      on se.että hallitus kyllä työntää veromarkkoja ja ottaa velkaa antaakseen sitä talous vaikeukissa rypeville maille kuten kreikalle ja nyt irlannille lisää noita avustusmaita on tulossa rajattomasti ja nillekkin annettaan Suomesta avokätisesti kansalta kysymättä mitään miljardeja onhan kokoomus kataisineen johdossa ja pienituloisen kansan ääni ei nyt paina yhtään mitään.On vain käyvä kokoomukselle kuten sosiaalidemokraateille että heilleki on tulossa se aallonpohja kaikella on alku ja loppu myös kokoomukselle on se varsin erikoista ettei valtiovalta tue oman maan kansalaisia mm persuterydenhuolto sekä erikois-sairaanhoito myös puolustusvoimat on alasajettu varsin lyhyessä ajassa kuten myös joukkoliikenne vr,aina vedotaan hallituksen osalta niihin säästösyihin mutta maihin jotka ihan itse ovat aiheuttaneet ahdinkonsa otetaan valtiovallan taholta jopa velkaa! kaikenkaikkiaan voidaan siis sanoa että euroopanunioni oli Suomelle liian kallis liitto me maksamme jäsenmaksuina tuplaten sen mitä esko aho kumppaneineen lupasi saamme eusta ainoastaan mätää ruokaa sekä typeriä direktiivejä niillä ei nälkkäisiä eikä köyhiä ruokita se on tosiasia joka on hyväksyttävä.

      • plopoo

        Voi saada HOPE-Autetaan yhdessä yhdistykseltä käyhän heidän sivuilla,sieltä löytyy lomake täyttämistä varten johon voit kertoa minkälaista apua tarvitset lupaavat käsitellä viestit nopeasti.


    • tonttu2

      Diakoniatoimistosta

      • toivoa

        http://www.hopeyhdistys.fi/

        johon jo viitattiinkin.

        Heti eka sivulla on "kaipaan apua". Paikkakuntia ei ole montaa, mutta jos vaikka klikkaat Jkl, ja kerrot, että olet Kokkolasta, voi hyvinkin olla, että apua kuitenkin löytyy myös tänne/täältä päin! Kokeile!


      • mainitse, että oot..
        toivoa kirjoitti:

        http://www.hopeyhdistys.fi/

        johon jo viitattiinkin.

        Heti eka sivulla on "kaipaan apua". Paikkakuntia ei ole montaa, mutta jos vaikka klikkaat Jkl, ja kerrot, että olet Kokkolasta, voi hyvinkin olla, että apua kuitenkin löytyy myös tänne/täältä päin! Kokeile!

        Kokkolasta, ne tietää jo näistä pistetä laskevista koulukersoista !


    • työtön_yksinäinen

      mistä yksinäinen voi saada jouluruoka apua? Kun kaikkialla on perheille apua. Mistä voisin kysyä? Jakaako Heikki Hursti jotain? Miten sieltä voi hakea?

    • kerjääjäää......

      Paras vain kerjätä kadulla, mustaa kenkäblankkia naamaan ja kastanjetit handuun niin johan rupeaa kurkkupurkki täyttymään.

    • mök-kylä

      myy tietokonees ja osta ruokaa.

      • Tosirealisti Kokkola

        Minulle myös - köyhä eläkeläinen.
        Antakaa hyvät ihmiset APUA !!!
        Haluan Kanariansaarille Jouluksi...


      • VetelinLukio
        Tosirealisti Kokkola kirjoitti:

        Minulle myös - köyhä eläkeläinen.
        Antakaa hyvät ihmiset APUA !!!
        Haluan Kanariansaarille Jouluksi...

        Joo Tosiealistille menolippu Kanariansaarille, todella hyvä idea!!!


      • Huulöös
        Tosirealisti Kokkola kirjoitti:

        Minulle myös - köyhä eläkeläinen.
        Antakaa hyvät ihmiset APUA !!!
        Haluan Kanariansaarille Jouluksi...

        On se muikeeta eläkeläisen vittuilla köyhille. Kyllä se koittaa se musta joulu vielä realistillekin


    • n-i-m-i

      Jee, osallistun talkoisiin! Pistäkää tilinumeroa esille!

    • jouluapu

      kokkolan työttömät ainaki järjestää jokavuotisen ILMAISEN jouluruokailun. ja sieltä voi hakea myös EUruoka avustus paketteja, jos niitä on vielä jäljellä. diakoniasta voi pyytää myös ruoka apua.

      • tomppa kla

        jakaako ne ruoka-apua


    • köyhä_____

      ruokakorttia. Minulle paras joululahja olisi ruokakortti jolla saisi ostettua jouluruokaa ja tietenkin työpaikka. Kokkolassa avoimia työpaikkoja todella vähän ja jos on muuttanut kaupunkiin muualta haastatteluissa sanotaan muuta koti paikkakunnalle takaisin.

      • Hyvää Joulumieltä :)

    • Tosirealistille voin sanoa,et me eläkeläiset ei olla köyhiä,on todella ihmisiä jotka tarvii apua jokapäiväiseen ruokaan.Tilaahan lippu kanarialle ihan omilla rahoillas,niin oon minäkin tehnyt,täällä espanjassa vietän koko talven,ja sen verran köyhä oon et matkan säästän kun ruoka on täällä puolet halvempaa kuin suomessa.

    • lol joku avustus.

      Työttömien jakama EU-ruokaavustuspaketti on ihan typerä, kaveri sai pussillisen kaurakeksejä, ei mitään muuta. Eli muovipussi täynnä eu-avustukseen tarkoitettuja kaurakeksi-paketteja. Pitääkö jykertää sitten viikko kaurakeksejä vai mikä oli ideana...
      Muutenkin työttömien ruokalassa on ruuan taso laskenut, joskus ei ole enää ruokaa tarjolla, joskus ei saa sitä mitä listan mukaan pitäisi olla tarjolla, vaan saa jotain ihan muuta ja kerran jopa näin kun ruoka lämmitettiin mikrossa. Et silleesti...Jotain tasoa, ei me työttömätkään sentään makseta jostain mikrolämpimästä ruuasta.

    • ex työtön

      kannattaa olla ajoissa hakemassa sitä Eu pakettia. itse sen kävin hakemassa, ja siellä oli vaikka mitä, makaroonia 3 pussia, näkkäri, hapakorpuja, jauhoja, maitojauhetta, pastapussi, keksejä ym... kun tavara loppuu niin se loppuu, sillon jaetaan sitä mitä on jäljellä. Työttömien ruokallall on erittäin pienet rahat tohon ruoka hommaan. ne joutuu tehä tosi pienellä budjetilla ruuat. jos ruokaa jää yli, ne pakastetaan ja otetaan jos ruoka joskus loppuu kesken, silloin joutuu lämmittämään mikrossa. mutta se täytyy sanoa että ruuan taso on laskenut, kun kokki on vaihtunut.

    • köyhä____________

      mikä on kotilieden kummikerho? Voikohon jotenkin hakea pelastusarmeijalta apua vaikka sitä ei ole täällä kokkolassa? Mistä muualta voisi hakea jos tekee vapaa muotoisen hakemuksen.

    • So so.......

      "vapaa muotoisen hakemuksen" ????? Ilkutko sinä vakavalle asialle, ettäs kehtaat !

      • ei häirikkö

        hakeeko kalevin poika eli timo avustusta se on säätiöllä töissä häiriköi siellä


    • Tosirealisti Kokkola

      Miksi ihmeessä olet köyhä?
      Menikö paras nuoruusaika kapakoita kiertäessä iskän rahoilla. Ne parhaat opiskeluvuodet 15-30 -vuotiaana. Ja taisi siinä ohessa palaa miljoonia savukkeita ja oluttuoppeja. Kun samaan aikaan muut ikäisesi kävivät kouluja opintolainojen turvin, eikä ollut edes rikasta iskää tai äiskää avustamassa.
      Nyt sitten itketään keski-ikäisinä keuhkoahtaumataudissa köhien ja räkien omaa surkeuttaan ja kun iskä ei enää ole auttamassa.
      Ja voihan kurjuutta, kun ei voi tehdä niitä ulkomaan lomareissuja kun iskä ei ole enää avustamassa. Voi s...... tätä kurjuutta...

      • cyprees hill

        Laitahan nyt realisti saatana se korkki kiinni.
        Voitko kertoa miksi olet itse noin vanha ja vitun tyhmä?

        Kumma ettei ole ymmärrys kasvanut tuohon ikään mennessä.

        Helvettiäkö sinä tiedät ihmisten elämäntilanteista tai elämästä yleensä hevon vittuakaan.

        Oikeen paskaa joulua vaan sulle


    • köyhä_perheen

      saako sossusta mitään jouluavustusta? Miten voisi saada mitä kirjoittaa sossuun?

    • dfghjl

      kannattaa mennä kokkolan diakoniaan hakemaan jouluavustusta. kaupungin kirkkoa vastapäätä oleva rakennus, eli seurakuntakeskus. sinne meet henk.koht. antavat yleensä kaikille hakijoille ostokortteja, millä voi ostaa ruokaa...

    • diakonikla

      joo mee sinne diak.työntekijät auttaa

    • Meuhkaaja walde

      Kannattaa kysyä manneilta apua nillä näyttää rahaa olevan vaikka eivät ole, koskaan päivääkään töitä tehneet. Luulisi, että Suomessa on mahdollista auttaa joskus apua tarvitsevia köyhiäkin, kun on mahdollista ylläpitää tätä Romanien öky kulttuuria (kulttuurin tapoihin kuuluu Sosialipummius, Deekuilu ja Puukotukset SDP)

      • Boliisi

        Tämä sinun kommenttisi olisi ollut luokkaava, mutta tusmut eivät onneksi osaa lukea joten viestisi ei ollutkaan loukkaava.


      • Sejasama

        No joo apu pois romaneilta, ei kannata rahaa ym. avustuksia jakaa,, sanottaisko näin että ei vastikkeetonta apua jaeta!


    • avustaja37

      Onks sulla lapsia?

    • LiikaaHolhousta

      NO....ymmärrän,että apua OIKEESTI tarvitsevia on! Mutta...tähän tässä yhteiskunnassa on tultu,ku aloitettiin aikoinaan tämä touhu:Jokainen 18 v. täyttänyt pystyi soskun kustannuksella muuttamaan omaan kämppään,ei töitä ,kaikki tuet tuli ja tottakai se on kivaa,ku saa valvoa yöt ja nukkua päivät!
      Toki suurin osa nuorista yrittää,opiskelee,käy töissä jne.
      Mutta on tämä määrätty joukko,joka on jäänyt täysin yhteiskunnan ulkopuolelle!
      Tämmöistä EI KOSKAAN olisi saanut tapahtua,mutta näyttää tapahtuvan edelleen,vaikka itse presidenttikin on HUOLISSAAN!
      Tiedän perheitä,joissa on monta lasta,kaikki kulut (Lastenvaunuja,pyöriä...ym.)maksaa sosku ja se on vanhemmille päivänselvää!Eikö tämmöisestä pitäisi päästä erilleen?Töitä riittää edelleen,mutta nuo kustannukse,mitä perheille tai yksinäiselle maksetaan pitäis TEHDÄ vasteelliseks:EI senttiäkään,ellet mene aamusta ulkoiluttamaan vanhuksia,siivoamaan heille,siivoamaan tienvarsia ym....
      Sitten on ISO joukko ,jotka ovat tällä systeemillä täysin alkoholisoituneet!
      Siinäpä miettimistä heidän kanssaan,juodaan kaikki rahat(Eikä riitäkään,keitetään pontikkaa,myydään sitä=Isot rahat saadaan)
      SAIRAAKS MENNYT! Eikö ennen eläkeiän nostoa pitäis putsata ja poistaa tämä
      PASKALAKI yhteiskunnasta?!
      Voinhan minäkin juhlia ja juoda rahani ja kysyä.mistä saa kinkun pöytään?!!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      583
      4252
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      468
      3479
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      144
      3126
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      166
      2407
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2260
    6. Mitkä kolme sanaa haluat nyt sanoa ikäväsi kohteelle?

      Niitä tässä odotan.
      Ikävä
      235
      1748
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1437
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1339
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      95
      1320
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1120
    Aihe