Aihe

C.Ronaldo ja ISO M

Kuka on paras

Taisi taas barca todistaa mikä JOUKKUE on la ligan paras ja kellä on myös parhaat yksilöt,aivan uskomaton peli.

Eiköhan c.ronaldonkin kannattaisi lopettaa jalkapallo ja ruveta hyppään pellehyppyjä tai
ruveta malliksi koska fudiksessa se on huonompi versio D.B 7 entinen manu ja real tähti.
Davidilla on uskomaton potkutekniikka jolla auttoi merkitävästi joukkuettaan hienoilla syötöillään,
Ronaldolla on kova potku mutta mies ei osaa syöttää vahingossakaan. Universumin ylivoimaisesti yliarvostetuin jalkapalloilija.

Nyt olisi ollut hieno kuunnella Real valmentajan kehuvan taktista nerouttaan ja vaativan vuoden valmentajan palkintoa itselleen,niin kuin jokunen päivä sitten.
Loistavaaa real madrid te olette maailman kallein vitsi.

PS: Ramos on aivan jäätävä Pelle

13

745

  Vastaukset

  • C.Ronaldo on SUPER-pelaaja ja heitä on aivan liian vähän tällä maapallolla. Muistan kun 1. kerran näin hänen pelaavan Manussa nuorena miehenä ja ihastuin heti hänen harhautustaitoihinsa ja muuhunkin pelitoimintaan, vaikka siinä olikin vielä hieman hiomista. Tämän kaiken mahdollistaa vain kova harjoittelu ja luottamus omiin kykyihinsä. Niin moni n.s. katsomovalmentaja ja muka tietävä futisdiggari kuvittelee osaavansa jotain mutta tosiasiassa heiltä puuttuu se jokin ja sillä he ovatkin luuseritasolla.

   • Lionel Messias olen samaa mieltä sinun kanssasi mutta niinkuin sanottu Ronaldo voisi vähentää Filmaustaan.


  • C. Ronaldolla on vähän noussut kusi hattuun. Sitä en voi sanoa etteikö C.Ronaldo olisi hyvä futaaja, mutta on aikas itsekkään oloinen. Vain ne jotka eivät todella seuraa jalkapalloa fanittavat häntä.

   • Onko tuolla c.ronaldolla urheiluteippiä ranteessa?


   • Edeliina11 kirjoitti:

    Onko tuolla c.ronaldolla urheiluteippiä ranteessa?

    Älkääs nyt puhuko paskaa, Ronaldo on erittäin monipuolinen pelaaja ja tutkimuksen mukaan mm. maailman nopein jalkapalloilija. Taitava, kovat ja tarkat laukaukset molemmilla jaloilla, hyvät vapaapotkut, hyvä pääpelissä jne.
    Ja yliarvostetuin pelaaja Robinhon ohella on ehdottomasti Messi. Mies ei osaa kun kuljettaa palloa ja potkasta vasemmalla jalalla maalin läheltä, kaukolaukauksia on turha Messiltä odottaa ja Messin oikea jalka on jotain niin surkeaa.
    Sanoisin, että C. Ronaldo on kaikkien aikojen paras jalkapalloilija heti Maradonan jälkeen.


  • JA TÄÄLLÄ VÄITETÄÄN RONALDON FILMAAVAN???!!!! ONKO TULLUT CLASICOJA KATSOTTUA MITÄ??!! Mokoma UEFALONA sietäis saada turpaansa!!! Ensimmäisessä pelissä Barca nappikset edessä pohkeeseen, ei edes keltaista, seuraavassa samalta näyttävä tilann joka kääntyy barcan hyväksi punaisella kortilla ja ääliökin voi videolta todeta että jalkaan EI edes koskettu. MESSIKIN kieriskeli yhtenään maassa vaikka hipaistiin ihan vähän. Sellasen olisin mäkin kestäny mutta yks vaan parkuu turpa nurmessa. Häpeään koko UEFAlona. HALAMADRID ja FORCACRIS joka btw vei GOLDENBOOTin!! vei GOLDENBOOTin!!

   • Mikäs joukkue filmaa eniten? Barça! Kuka filmaa eniten? Ronaldo? Ei suinkaan, vaan Messi! Jos Barça voittaa mestareiden liigan, niin se voitetaan pudotuspelien turhilla punasilla korteilla vastustajille. Barças pelaa 1 pelaaja joka ei filmaa (paljoo). Xavi! Ottakaa kantaa!


  • Cristiano Ronaldo on taidoiltaan enemmän tai vähemmän Messiä monipuolisempi, mutta etenkin ammattitasolla jalkapallo vaatii myös taitojen lisäksi paljon myös pelaajan päältä. Hyvä paineensietokyky ja itseluottamus ovat avain menestykseen. Messistä ja Ronaldosta nämä molemmat ominaisuudet ovat omassa luokassaan perus lauantai-ottelussa La Ligan keskitason joukkuetta vastaan. Messillä sama homma myös El Clasicossa tai UCL:n pudotuspeliottelussa - Ronaldo taas menettää itseluottamuksensa aina näissä otteluissa. Tämä on tällä hetkellä erottajana kahden äärimmäisen kovan luokan pelimiehen välillä. En ole Real Madridin enkä FC Barcelonan mieshuoraaja, mutta yksinkertainen tosiasia on, että Messi on tällä hetkellä jalkapalloilijana askeleen Ronaldoa edellä.

   Noin se menee lyhyesti sanottuna.

  • Messin ja Ronaldon ero on se, että Messi laittaa jallauksen jälkeen pallon maaliin.

  • Haha. Tuo vika clippi tuost messit tais hiljentää kaikki messi fanboyt :D

   Muistakaa nyt ja aina että messi pelaa vain yhdellä jalalla!

  • Voi voi voi... Ronaldo on pelaaja joka on monipuolinen tekee maaleja ja petaa maalipaikkoja, kun taas Messi seisoo maalin edessä ja tekee maaleja maaliviivalta kun maailman paras joukkue antaa messille jotain 20 maalipaikkaa yhes peli. Ja kuinka monesta se tekee??? Yleensä yhestä tai kahesta. Nii miettikää kumpi on parenpi...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Joskus naista ei vaan tajua

   Nainen ostaa netistä tavaraa 30 eurolla kengät ja sitten lähtee hakee niitä 30km päästä eli ajaa 60 km edestakas kun kaupassa samat kengät maksaa 40 e
   Parisuhde
   27
   1422