Pamahdus ennen huippua!

Porky-Pig

Kaunis lokakuun aamu kurkisti poikamiesboksini akkunasta sisälle. Potkaisin kusiämpärini vahingossa voileipieni päälle ja lähdin kiroten töihin. Toivoin että päiväni paranisi huomattavasti paremmaksi päästyäni töihin!

Olin toista päivää duunissa joten nöyrä asenne mukanani menin työmaaparakin ikkunasta sisään. Työkaverini olivat katselemassa tyttökalenteria naamat punoittaen. Nauroin raskaasti yskien ja pilkkasin heitä vanhoiksi runkkareiksi! Olin näet muista työmiehistä poiketen saanut työparikseni uskomattoman isotissisen blondiinin jolla oli uskomaton perseus.

Nainen saapui parakkiin kurkistus-luukusta kuin muinainen valkkyyria rinnat heilahdellen äänekkäästi.
Kumean murinan säestyksellä lady käski seurata perässään työpisteelle. Seurasin puolikkaista rakennettuja pakaroita jotka heilahtelivat rytmikkäästi hualarin sisällä kuola suusta roiskuen.

Ryhdyimme panostamaan korkeaa kalliota. Sujuttelin dynamiittipötkylöitä reikiin. Vihelsin naikkoselle ja hänen katsoessaan muljaattelin dynypötköä kallion reiässä edestakaisin iskien simmua ja nuollen huuliani vihjailevasti.

Tissinkannatteluteline tuhahteli vain kuin vihainen sarvikuono ja työnteli tahollaan pötkylöitä omiin reikiinsä. Kylmäkiskoinen muija! Päätin iskeä naisen koska nyyttini olivat täynnä maitia joka vain odotti roiskahtamistaan epäilyttäviin ruumiin onteloihin.

Alain jonglöörata kahdella puolen kilon tnt pötköllä. Nainen kertoi katseellaan olevansa valmis parittelemaan heti aamunkoitteessa. Riisuin haalarini ja asetuin housut kintuissa kalliolle alasti. Panostajatar loikkasi puoli voltilla miehuuteni päälle. Kiljaisin kivusta ja aloitimme jynkytyksen joka jätti paalutuskoneen rytinän varjoonsa. Termospullo putosi karmeasti kilisten rotkoon.

Kaivoin sikaarin korvani takaa ja sytytin sen sähkönallilla. Siirryin vetämään daamia munat vilkkuen takaapäin "dogistail" asennossa. En huomannut että sytytyslanka oli kietoutunut pallieni ympärille. Sikaarista lentävä kipunasuihku sytytti sen.

Munakarvat paloivat ja tnt syttyi.

Koko kallio lensi ilmaan. Molempien orgasmi tuli samoihin aikoihin. Putosimme maasälpäkasaan voipuneina ja naamat ihan paskaisina sekä tukka sekaisin. Äijjät juoksivat tyttökalenteri kädessä parakista montun reunalle äimistelemään kateellisina jälkiorgasmiamme..............................

2

9379

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • herran jestas

      Miusta ei ois kyllä ollu tuohon..kova mies oot!

    • Seksinovellin lukija

      Kyllä kova orgasmi on ollu kun kalliokin räjähti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2763
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2110
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1894
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1741
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1735
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    8. 114
      1699
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe