Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

hostellit/B&B

juuuuuuuuu

Olis tarkoitus lähteä kesällä käymään Roomassa. Ollaan ajateltu majoittua hostellissa tai Bed and Breakfast paikassa. Olisiko kenelläkään antaa vinkkejä (tai suositella) hyvistä hostelleista tai B&B paikkoja.

13

1187

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • visitaattori

      Terminin lähellä Casa Totti, jota pitää ystävällinen ja vieraistaan huoltapitävä roomatar. Kokemus muutaman vuoden takaa, mutta Casa toimii edelleen ja signora Igienian kuvakin näkyy nettisivuilla. Sinne.

    • ROOMAAN!

      Roomassa on suuri määrä bed and breakfasteja ja hostelleja. Kun itse yritimme suuresta määrästä valita tasokasta, hyvällä paikalla sijaitsevaa b&b:tä, koimme todellista "runsauden pulaa".
      Onneksi saimme vihjeen Pietarinkirkon lähellä sijaitsevasta b&b:stä nimeltään "A casa di Ada". Oli helppoa asioida suomeksi (suomalainen emäntä), perillä sai asiantuntevaa opastusta nähtävyykksistä, palvelu kuljetuksineen lentoasemalta/ -asemalle toimi erinomaisesti. Voin suositella lämpimästi kyseistä b&b:tä, josta on hyvät yhteydet kikkialle kaupunkiin. "Googlaamalla" "a casa di ada" saa varmasti lisätietoa.

    • Äsken Roomassa

      Trasteveressä on mainio, pikkuinen B&B nimeltään Roma Trasteverina B&B. Huoneet olivat erittäin siistejä, ei mitään luksusta, mutta aivan kaikki tarvittava. Palvelu oli erinomaista ja saimme tosi paljon vinkkejä kaupungin kiertelyyn, ravintolasuosituksia jne. Trastevere on kaunis alue ja täynnä ihania ruokapaikkoja, joissa hintataso on kohtuullinen.

      Jos päädytte hostelliin, Terminin aseman lähellä on Beehive-hostelli. Sijainti ei tietysti ole kaunein ja mukavin mahdollinen, mutta muuten paikka oli mahtava löytö. Puhtaat huoneet ja kylppärit, hyvä palvelu ja erinomainen aamiainen (lisämaksusta). Hostellissa ruoanlaitossa käytetään vain luomua ja leipäkin oli itsetehtyä! Suosittelen!

      • roomaan eka kertaa

        Olisiko jollain omakohtaisia kokemuksia I Tre Moschettieri Guest Housesta? Trip Advisorissa kyseistä paikkaa kehutaan kovasti.


      • kallista lystiä
        roomaan eka kertaa kirjoitti:

        Olisiko jollain omakohtaisia kokemuksia I Tre Moschettieri Guest Housesta? Trip Advisorissa kyseistä paikkaa kehutaan kovasti.

        mutta muuten hyvällä paikalla.


    • matkaan vaan

      hotellien hinnat Roomassa on helmikuu, marraskuu ja heinäkuu. Heinäkuussa on vaan pirun kostea kuumuus, joten en suosittele heinäkuuta siltikään.

      Tosi halpa huone keskeisellä paikalla on Santa Lucia Filippinin luotari, Via della Botthege Oscure 42. Piazza Largo Argentinan ja Piazza Venezian välissä. Supermarket ja hyviä kaviloita ja ruokapaikkoja lähellä.
      Kahdenhenegen huone vc ja kylpyhuono 20-30 euroa ja yhdenhengenhuone vc kylpyhuone 15-20 euroa
      Heillä on kymmen kahdenhengen huonetta.
      Puh 0039 06 6791612

    • ei näihin!

      Vältä B&B Gioia ja B&B Emanuelaa. Me varasimme Gioiasta huoneen ja lentokenttäkuljetuksen, mutta lentokentällä ei kukaan ollutkaan vastassa ja saimme tekstarin missä pyydettiin tulemaan eri osoitteeseen kuin meidän majapaikkamme. No, taksilla sinne ja paikan päällä selvisi että meille olikin huone tuosta Emanuelasta (sama omistaja). Lähellähän nuo kaksi ovat toisiaan, mutta huone paljon surkeampi ja hinta kuitenkin sama.
      Selitystä vaihdolle tai sille miksei kukaan tullut vastaan kentälle ei koskaan saatu "olen vain töissä täällä, soitellaan huomenna" oli työntekijän vastaus yöllä kun saavuimme ja sen jälkeen häntä ei enää näkynyt ja kukaan muu työntekijä ei puhunut englantia. Netistä kun googlaa, niin ei olla ekoja joille ovat antaneet huoneen vähän mistä sattuu. Hintaa saatiin lopulta onneksi hieman alas, mutta en suosittele näistä kumpaakaan.

      • Pian taas Roomaan

        Kannattaa B&B-valinnoissa olla tarkkana ja selvittää mahdollisimman hyvin kaikki asiat etukäteen.
        Itsellämme on kokemusta tässä viestiketjussa esitellystä B&B:stä nimeltään "A casa di Ada", joka sijaitsee Pietarinkirkon läheisyydessä.
        Oli helppoa asioida suomeksi niin etukäteen kuin paikan päälläkin.
        Kuljetukset lentokentältä toimivat erinomaisesti.
        Paikka on likietuinen, metroasema lähellä. Ja palvelu erinomaista.
        Suosittelemme!


      • - Margit -
        Pian taas Roomaan kirjoitti:

        Kannattaa B&B-valinnoissa olla tarkkana ja selvittää mahdollisimman hyvin kaikki asiat etukäteen.
        Itsellämme on kokemusta tässä viestiketjussa esitellystä B&B:stä nimeltään "A casa di Ada", joka sijaitsee Pietarinkirkon läheisyydessä.
        Oli helppoa asioida suomeksi niin etukäteen kuin paikan päälläkin.
        Kuljetukset lentokentältä toimivat erinomaisesti.
        Paikka on likietuinen, metroasema lähellä. Ja palvelu erinomaista.
        Suosittelemme!

        Suosittelen myös 'A casa di Adaa', paikka on ihana ylhäällä kattoterasseineen ja lähitienoolla on paljon hyviä ruokapaikkoja, jos ei jaksa illalla enää lähteä uudelleen keskustaan. Toki sinne pääsee sujuvasti busseilla, pysäkki ihan kulman takana. Noora on kiva emäntä!


    • ett silllee

      Miksi ihmeessä nuo B&B:t eivät ole varattavissa netistä? Alkaa ihmetyttämään niiden taso ja hinta. Mikä olisi kohtuullisen matkan päässä lentokenttäbussin reitistä? Menemme syksyllä Ryanairilla Roomaan. Emme etsi ns. tasokasta mutta edullista paikkaa missä voi turvallisesti nukkua ja peseytyä huoneeseen kuuluvassa kylppärissä.

    • katso karttaa

      "Miksi ihmeessä nuo B&B:t eivät ole varattavissa netistä? Alkaa ihmetyttämään niiden taso ja hinta."
      Jos heillä ei ole internettiä. Rooma on tipaten täynnä hotelleja, B&B paikkoja, hostelelja, luostariasuntoja, ja ties mitä, ihan vieri vieressä, eikä niihin kaikkiin ole internettiosositetta. Puhelimella voi soittaa.

      "Mikä olisi kohtuullisen matkan päässä lentokenttäbussin reitistä?"

      Usko jo nyt ettei lentokenttäbussi pysähdy matkan varrella.

      "Menemme syksyllä Ryanairilla Roomaan. Emme etsi ns. tasokasta mutta edullista paikkaa missä voi turvallisesti nukkua ja peseytyä huoneeseen kuuluvassa kylppärissä."

      Tuossahan sinä juuri valitit tasoista ja hinnoista joten teille ei taida löytä yöpymispaikkaa Roomasta. Rooma on Rooma ja se on täysin omalaatuinen kaupunkinsa jossa ei rakennukset eikä hotellitkaan muistuta suomalaisia rakennuksia. Moderneja hotelleja on vähän ja ne ovat yleensä kalliinpia tai sijaitsevat enempi laitakaupungilla. Halvimmaksi tulee huone jossa ei ole omaa kylppäriä vaan yehteinen käytävällä. Sellaisiakin huoneita löytyy Roomasta, ahtauden takia.

      Tässä on lista hostelleista.
      Klikkaa karttaa jotta näät missä ne sijaitsevat. Laita se keltainen ukko kartalle ja kävele kartalla niin näät miltä siellä näyttää. Voit kävellä kartalla vaikka koko Rooman läpeensä jos huvittaa.

      http://www.hostelworld.com/search?city=Rome&country=Italy

    • first time Rome

      Tuossa edellä nyt joku taas esittää maailmanmatkaajaa.... mutta noitahan riittää...
      Onko siis lentokenttäbussin päätepysäkki joku Termini station vai mikä? ja sen aseman läheltäkö kannattaisi etsiä majapaikkaa, ettei niin myöhällä kun Ryanair saapuu, tarvitsisi mistään kaukaa etsiskellä. Paljonko about maksaa taksi lentoasemalta sinne keskustaan?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      84
      2200
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      49
      1916
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      72
      1590
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1578
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1482
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1393
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1352
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1311
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1294
    Aihe