Mitä tehdä Tokion seudulla?

nappilintu

Ollaan lähdössä tässä parin viikon sisällä Japaniin 12 päiväksi, isä ja tytär (15 v). Ollaan varattu hotelli Tokiosta viikoksi, mut 5 yötä on ihan auki - missä päin Japania (Tokion seudulla) kannattaisi käydä reissailemassa? Jos kellään on ehdotuksia/kokemuksia, ideoita otetaan mielellään vastaan! :)

2

921

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • japanikaani

   Kaikenlaistahan siellä löytyy. Tokion lähellä Nikko ja Hakone ovat esimerkiksi sellaisia paikkoja, että voi ja kannattaa olla jopa yötäkin. Viidessä päivässä ehtii vähän kauemmaksikin, esimerkiksi Kioto on historiallisena kaupunkina suosittu paikka. Tai jos haluaa vaihtelua, vaikka Naganon alueelle hiihtämään. Tietenkin jos kauemmaksi lähtee, niin kannattaa katsoa että miten ehtii paluulennolle.

   Jos pidemmälle lähtee, niin kannattaa harkita viikon Japan Rail Passin hankintaa ja se pitää ostaa jo Suomesta. Toinen vaihtoehto on pakettimatkat, joita tarjoaa ainakin http://www.japanican.com vähän joka paikkaan ja ovat usein ihan hyviä tarjouksia. Hyvä englanninkielinen sivusto mistä voi löytää ideoita ja vinkkejä on http://www.japan-guide.com/

  • minierkkki

   Viidessä päivässä ehtii käydä junalla Osakassa ja Universalin studiolle päiväkeikka, päiväreissu Fujivuorelle ja Hakonessa kylpyläloma, Tokion laitamalla Disneyland ehkäpä asiaa..

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Koronan levittäminen kapakoissa on perusoikeus ja rokotus&rokotepassi on pian pakko, hienoa Hjallis!

   Nyt Suomeen puuhataan rokotepassipakkoa - Hjallis Harkimo: sanktiot käyttöön rokottamattomille https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cfdb73b1-d86e-481
   Maailman menoa
   426
   5995
  2. Sofia ja Stefan kihloissa

   Sormus on kuvissa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   89
   3921
  3. Hyvinvointivalmentaja voi pahoin

   Kyllä niin kaikesta näkee että hyvin ei mene. Ktuota juoksua ja menoa on nyt jo liikaa . Miten käy kisojen. Keskeyttää tietenkin . Mitä sen jälkeen ..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   157
   2550
  4. Tuomo Ylipulli on kuollut

   Olympiavoittaja Tuomo Ylipulli on kuollut tänään perjantaina sairauskohtaukseen kotonaan Rovaniemellä. Tuomo oli kuollessaan vasta 56-vuotias.
   Rovaniemi
   42
   2398
  5. "Marbella tuntuu niin kodilta, on aina tuntunut" sanoo Martina.

   Jep, nainen ei osaa edes vähän maan kieltä ja elää siellä turistielämää, urheilee ja syö dinnereitä. Ei mitään tekemistä oikean arjen kanssa kun pitää
   Kotimaiset julkkisjuorut
   150
   2327
  6. Monen päivän Marttiinan ja Hannun erospekulaatiot meni hukkaan

   Tunnen suurta vahingoniloa että te suurimmat ja fanaattisimmat Mara vihaajat olette täällä antikliimaksissa viettäneet monta kesäpäivää iloiten heidän
   Kotimaiset julkkisjuorut
   217
   2126
  7. Sofia ja Stefan yhdessä!

   Tämä tieto henkilöllr, joka kyselee Sofian hinnastoa päivät. Ei ole sinkku, vaan lähes 2v parisuhteessa. Ei ole ollut Sofialla vuodessa 3 eri miestä!!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   151
   1646
  8. Cowboy Pikkarainen

   Mitä toi sen cowboy insta video tarkoittaa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   30
   1205
  9. Tarvitsen sinua

   Mies. Ja sinä tiedät sen.
   Ikävä
   86
   1181
  10. Atlantis FC:n pelaajia syytetään lapsiin

   kohdistuneista raiskauksista ja seksuaalisista hyväksikäytöistä.
   Maailman menoa
   55
   1109
  Aihe