Aihealueet

Listaukset

  Mallorcan touko-kesäkuu?

  Lomailijanainen

  Millaista on Mallorcalla touko-kesäkuussa?
  Loppukesästähän saari on ilmeisesti hyvinkin vilkas.
  Mutta entä tuo alkukesä?
  Ovatko ravintolat ja kaupat jo auki (Kreikassahan saattaa vielä kesäkuussakin olla ravintolat kiinni joissakin saarilla)?

  10

  1558

   Vastaukset

   • Olen käynyt Mallorcalla toukokuun alassa 2009 ja kesäkuun lopulla 2003
    Yö elämä siellä oli kyllä vilkkaampaa kesäkuussa.
    Kauppojen aukioloissa en huomannut mitään poikkeavaa.
    Keväällä siellä oli vielä kauniin vehreää. Ilmojen puoleen ja muutenkin molemmat reissut oli kyllä onnistuneita.

    • Meikäläisten mittapuun mukaan siellä on kesä.Olen ollut siellä joskus Touko-kesäkuun vaihteessa ja silloin ainakin oli päivisin jopa kuuma.Öisinkin tarkeni hyvin vähissä vaatteissa.Säpinää riitti myös.


    • MallorcaMallorca kirjoitti:

     Meikäläisten mittapuun mukaan siellä on kesä.Olen ollut siellä joskus Touko-kesäkuun vaihteessa ja silloin ainakin oli päivisin jopa kuuma.Öisinkin tarkeni hyvin vähissä vaatteissa.Säpinää riitti myös.

     Pohjoinen Mallorca on sateisempi. Joten auringon suhteen varmempi valinta on eteläinen Mallorca.


   • Viime vuonna olin Mallorcalla juuri touko- kesäkuun vaihteessa ja sää oli mitä parhain koko loman ajan. Päivällä oli kuuma, mutta ei vielä tukalan kuuma, eikä yölläkään tarvinnut paljoa lisävaatetusta. Ja meressä tarkeni jo viluinenkin uida. Olisikohan kevät siellä ollut silloin melko vähäsateinen, kun ainakin saaren etelä- ja keskiosissa luonto oli jo kuivaa.
    Kaikki toimi tuohon aikaan ihan normaalisti ja väkeäkin siellä oli, mutta ei tungokseen asti kuten myöhemmin kesällä.

   • alkukesä on kaikkein kauneinta saarella,kaikki juuri on vapun jölkeen puhjennut täyteen kauneuteensa,joka paikassa tuoksuu kevät ja se kukkien määrä on jotakin unohtumatonta,silloin paikka on parhainmillaan,olen siellä nyt viimisten kymmenen vuoden aikana lomaillut 2-3 viikkoa ,aina vapun tienoilla ja tulen siellä silloin aina lemaankin,niin kauan,kuinvain jalkani kantaa,ystävällisä asukkaita koko saari täynnä,mene ihmeessä appelsiinilaakson paikalisella höyryjunalla,se on kokemus,joka jokaisen,joka allorcalla käy,niin koettava ja tippukiviluolat on silloin aina kanssa kauneimmillaan,kun ulkopuolellakin,koko alue on täydessä kukkaloistossaan,kaikkein kaunein aika saarella oleskeluun,asteikolla 1-10,niin on 10 .

   • Olen lomaillut kahdesti kesäkuun alussa Mallorcalla ja taas menossa ensi kesänä, kesäkuu on hyvä valinta, lämmintä riittää mutta ei läkähdyksiin asti. Kaikki palvelut pelittää. Olen oleskellut pohjoispuolella saarta Puerto de Pollensassa.

    • itse olen muutamaan otteeseen ollut saarella ennen juhannusta ja ompa muutaman kerran sadellutkin,kun taas myöhempänä ajankohtana ei sadetta näe.no ukonilma on yllättänyt,mutta ne ovat muutamien tuntien juttuja.


   • Olen menossa ystäväni kanssa nyt 20.toukokuuta ja toivottavasti sattuu juuri hyvät kelit! Kuulostaa ainakin hyvältä!

   • Olen menossa perheeni kanssa Mallorcalle kesäkuun alussa. Toivottavasti säät suosii:) Tämä on ensimmäinen kerta Mallorcalle, aiemmin on lasten kanssa lomailtu Kreikassa, Portugalissa ja Kanarialla. Jännä asia osui silmääni; edellisen kommentin kirjoittaja on kirjoittanut viestin silloin, kun olen ollut synnyttämässä esikoistani sairaalassa:)

    • Meillä myös ensi visiitti heinäkuussa. Olemme jo aiemmin aikoneet Mallorcalle, mutta nyt se toteutuu . Odotan sitä kovasti. Kohde on mielestäni hyvä.


   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    334
    7908
   2. Sofia ja Stefan, niin suloisia yhdessä

    Stefan ja Sofia kävivät yhdessä kuntosalilla ja Stefan ylpeänä kuvasi rakastaan. Mahtaa olla Stefanille helpotus, kun voi olla julkisilla paikoilla na
    Kotimaiset julkkisjuorut
    113
    2787
   3. Sofia oli astiaostoksilla

    Vähänkö söpöä, kun oli ihastelemassa astioita kaupassa. Minusta hän on niin symppis ja luulisin, että osaa iloita monista asioista aidosti. Onhan Bam
    Kotimaiset julkkisjuorut
    74
    1488
   4. Loiseläjä Sofia

    kuvailee itseään Martiinan vanhassa asunnossa jossa Martiinan ostamia mattoja, kylpyammekoriste yms. Eikö tolla moukalla ole MITÄÄÄN suhteellisuudenta
    Kotimaiset julkkisjuorut
    83
    975