6.2.3011 Barceló Maya Beach

myymelin

Lähdemme koko perhe reissuun eli kaksi aikuista ja kaksi pientä lasta. 3,5v ja muutamaa päivää vaille 2v
Olen lueskellut näitä juttuja ja kauhuissani odotan lentoa. Onko siis tosiaan lomalennot ahtaita??
Miten ihmeessä lapset jaksaa olla jos todella on pienet paikat....

Onko kellään kokomuksia hotellista?
Millainen ruoka, palvelu, altaat jne.
kaikki tieto ja kokemukset on tervetulleita paikasta ja hotellista!

13

1260

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • B M B

      Kun teidän matka koittaa, niin menette varmaan jollain muulla kuin lentokoneella Boeing 757:lla.
      Tuhannen vuoden kuluttua kun on varmaan avaruusalukset tod.näk. kulkuvälineitä jo joka perheessä... :)
      Ei vaiskaan. Menemme samaan kohteeseen ennen teitä, voin palata palstalle kertomaan kokemuksia.
      Kone kyllä tiedetään ahtaaksi, mutta pitkillä lennoilla saa ja pitää jaloitella.

    • Blue Bay

      Ahtaitahan ne lentokoneet ovat ja aika tukalaa on pienten lasten kanssa. Varsinkin pienelläkin nuhalla menee korvat helposti tukkoon, joten vinkkinä: ota nenäsuihke mukaan, se helpottaa. Lapset kyllä nukahtavat helposti epämukaviinkin paikkoihin, joten pieni ahtaus ei niin paljon haittaa. Toinen vinkki: parempi ettei laita sisaruksia vierekkäin istumaan, menee helposti riitelyksi. Ja on mukavaa saada iskän/äitin huomio koko matkan ajaksi vain yksin itselle, kun toinen huolehtii toisesta lapsesta ja toinen toisesta.
      Perille kun pääsee, niin voi todeta, että oli se sen arvoista. Lapset nauttivat todella paljon matkasta. Lasten kanssa matkasta saa paljon enemmän irti.

    • Vähän ajattelua

      Hei haloo, olette lähdössä noin pienten lasten kanssa toiselle puolelle maapalloa.
      Nytkö vasta tuli mieleen että lentokoneessa on ahdasta? En voi ymmärtää että noin pienten kanssa lennetään näin pitkiä lentoja jotka ovat aikuisillekin raskaita. Lapsi nauttisi lomalla olosta vaikka vähän lähempänäkin.

    • Lomalentojen asiakas

      Ei se lomalento lapselle ahdas ole. Paljon olen nähnyt pienten lasten kanssa matkustavia Meksikon lomalennoilla. Koska yli 2-vuotiaat lapset tarvitsevat oman istumapaikan, on vanhemmillakin keskimäärin hiukan enemmän tilaa, kuin sillä raukalla, joka joutuu kahden 120-kiloisen väliin. Turhaa tilaahan noissa koneissa ei todellakaan ole, mutta 7 reissun jälkeen olen edelleen hengissä, ja odotan seuraavaa matkaa.
      Barcelósta kokemusta on parin vuoden takaa, eli ennen hotellin remonttia. Ruoka oli ihan hyvää, erikoisravintoloissa todella hyvää. Palvelu toimi, joskin kaikesta paistoi läpi kehoitus maksaa hiukan lisää paremmasta. Erityisesti baareissa palvelu oli hiukan nihkeää, mutta pienten lasten kanssa se ei liene kovin merkittävää. Meksikolaiset pitävät lapsista, ja tulevat mielellään juttelemaan. Altaat olivat hyvät ja naapurihotellissa Tropicalissa oli lapsille hieno vesipuisto liukumäkineen.
      Ranta on todella hyvä ja erityisen sopiva lapsille, koska isoja aaltoja ei juurikaan ole.
      Ihan hyvä valinta; kyllä te siitä lennostakin selviätte.

      • zdrthm

        Jäin vähän ihmettelemään kommenttejasi; Palvelu toimi, mutta kaikesta paistoi läpi kehotus maksaa hiukan lisää. Olen ollut kuukausi sitten Maya Beachillä, eikä siellä käsitellä missään rahaa. Mitähän erikoisravintoloita olet kokenut, sillä kaikkiin ravintoloihin pääsi rannekkella, sai syödä jatkuvasti buffeesta. meillä oli matkan puolesta seteleitä, joilla pääsi ala carte ravintolaan kolme kertaa viikossa. Käytin vain yhden setelin, ruokalista oli mahdoton sanoa mitä saa eteensä ja. Palvelu oli hyvää ja matka seurakin ok, yhtään kännistä en nähnyt koko matkalla, vaikka viinaa oli joka paikassa tarjolla. Thaimaan matkojen ilmiöt, kuten kännissä örveltävät suomalaiset miehet tai-tyttö kainalossa olivat kokonaan poissa kuvasta.


      • Lomalentojen asiakas
        zdrthm kirjoitti:

        Jäin vähän ihmettelemään kommenttejasi; Palvelu toimi, mutta kaikesta paistoi läpi kehotus maksaa hiukan lisää. Olen ollut kuukausi sitten Maya Beachillä, eikä siellä käsitellä missään rahaa. Mitähän erikoisravintoloita olet kokenut, sillä kaikkiin ravintoloihin pääsi rannekkella, sai syödä jatkuvasti buffeesta. meillä oli matkan puolesta seteleitä, joilla pääsi ala carte ravintolaan kolme kertaa viikossa. Käytin vain yhden setelin, ruokalista oli mahdoton sanoa mitä saa eteensä ja. Palvelu oli hyvää ja matka seurakin ok, yhtään kännistä en nähnyt koko matkalla, vaikka viinaa oli joka paikassa tarjolla. Thaimaan matkojen ilmiöt, kuten kännissä örveltävät suomalaiset miehet tai-tyttö kainalossa olivat kokonaan poissa kuvasta.

        Hieno juttu, jos on muuttunut. Pari vuotta sitten todella tarjottiin ns. Premium pakettia, jolla sai etuoikeuden baareissa ja muita lisäpalveluja (esim istumapaikan diskossa). Hinta ko. paketille oli aika kova. Hotellin omat erikoisravintolat olivat toki käytettävissä 2 kertaa viikon aikana, mutta kaikki naapurihotellien erikoisravintolat olivat lisämaksullisia. A la carte -ravintoloista kävimme Don Quijotessa ja Captain Morganissa, joka silloin oli pihviravintola (nykyään ilmeisesti tarjoilee mereneläviä). Molemmissa palvelu oli erinomaista. Rannassa laiturin vieressä oli mukava pieni baari ja hampurilaisravintola, joka lienee jo purettu. Tämä oli niitä harvoja baareja, joissa palvelu pelasi silloin; muissa baareissa henkilökunta ei ollut huomaavinaankaan asiakkaita, eikä itsepalvelulaitteita täydennetty. Jotenkin tuntui, että tämä kaikki oli hotellin johdon taholta käskytettyä, koska henkilökunta oli usein hyvin vaivautunutta ja olisi ilmeisesti halunnut palvella paremmin. Aikaisemmilla matkoilla PdC:n toisissa hotelleissa saamaamme palveluun verrattuna ero oli huomattava. Muualla baarimikot ovat vauhdikkaita ja hauskoja; tuolla hymyäkään ei näkynyt. Saimme etukäteen Aurinkomatkojen myyjältä neuvon tipata matkan aluksi kunnolla aamiaisravintolan tarjoiljaa, jotta palvelu pelaa hyvin koko matkan ajan. Ei onnistunut: tarjoilijat välttelivät asiakkaita alusta alkaen.
        Mutta; kaikenkaikkiaan hieno homma, jos tavat ovat muuttuneet. Paikkahan on muuten hieno. Ehkä vielä käymme uudelleenkin.


    • tulis

      Olen itse lähdössä 8-vuotiaan tyttäreni kanssa viikkoa teitä myöhemmin kyseiseen kohteeseen. olemme matkustelleet tyttäremme kanssa kaukokohteissa useamman kerran ja paras neuvo lentomatkojen suhteen on se, että otatte lapsille koneeseen riittävästi aktiviteetteja ja pientä naposteltavaa.
      Lensimme viime keväänä Bangkokista Suomeen ja koko 9 tunnin lentomatkan ajan viereisen rivin noin 3-vuotiaat kaksoset huusivat tylsyyttään ja ehkä nälkäänsä. Olin raivoissani ajattelemattomille vanhemmille.
      lapset viihtyvät hyvin, kunhan heillä on tekemistä. Matkaan on hyvä pakata pikkuleluja, joilla he eivät ole ennen leikkineet, uusia värityskirjoja ja luettavaa. Pienet välipalat, jotka maistuvat lapsille ja joita he voivat itse napostella, ovat ajanvietettä ja mahdollisesti mahantäytettä, jos koneen ruoka ei maistu.

      • jepjepjep123

        Saa varmaan vesisateessa olla sitten siellä :O
        Ei kai siinä sit mitään. Kiva lähtee toiselle puolelle maapalloa odottaen lämpöä ja aurinko kun vettä tulee niskaan...


    • vildaville

      Hei,

      Te jotka ovat olleet kyseisellä hotellilla tai Barcelo Maya Caribellä niin kertokaa ystävällisesti kokemuksia hotellista, vinkkejä matkakohteesta otetaan myös kiitollisuudella vastaan. Olemme menossa helmikuussa 2012.

      • Tulis

        Olimme vuosi sitten parisen viikkoa ko. kohteessa ja tuolloin Finnmatkat asutti matkailijat Beachin puolelle. Barcelon hotellikompleksi on aika valtava ja ensimmäisenä päivänä oli jetlageissaan vähän ihmeissään, että mitä palveluja alueella sai käyttää.
        Huone oli ihan perushuone ja ainakin tuolloin huoneessa oli All inclusiveen kuuluva minibaari, johon henkilökunta täytti limuja, mehuja, olutta ja sipsejä kulutuksen mukaan. Me jätimme melkein päivittäin minibaarin täyttäjälle pienen tipin ja lapulle toiveen siitä, mitä haluamme minibaariin lisää. Huoneemme viemäri oli ensimmäisinä päivinä vähän tukossa ja varavuoteessa oli pieniä muurahaisia, mutta ilmoitettuamme näistä pikku jutuista, joku tuli heti korjaamaan viemäriä ja myrkyttämään hyönteiset pois. Tuolloin hotellilla oli oppaana Tiia, joka oli oikein tarmokas ottamaan asioista selvää ja välitti puutteet heti eteenpäin.
        Altaita oli alueella paljon ja kaikkia niistä sai käyttää. Vesi ei ollut lämmitettyä ja lomamme ensimmäisinä päivinä se tuntui ainakin meille turhan viileältä. Aurinkotuoleja riitti mielestämme hyvin kaikille altaiden ympärilllä. Ainoastaan alueen kalleimmassa hotellissa, jonka altaalla kävimme kerran, emme saaneet lainkaan aurinkotuoleja. Beachin ja Cariben lähellä olevilta altailta niitä löytyi aina kivasti. Tosin olimme aina suhteellisen ajoissa liikenteessä. Ranta oli oikein mukava ja mielestäni puhdas, aallot kävivät joskus koviksi ainakin lapsille.
        Aamiainen oli mielestäni monipuolinen, samoin kuin buffet-ravintoloiden lounas- ja päivällistarjoilutkin. Buffetravintoloissa oli teema-iltoja, jolloin valikoima painottui esim. italialaiseen tai meksikolaiseen ruokaan. Lounaan söimme usein rannan ja Cariben altaiden lähellä olevassa Captain Morgan-ravintolassa. Oma suosikkini oli kokin paistama hampurilainen, jonka muut täytteet saattoi kasata buffet-linjastosta. Buffet-ravintoloiden ainoa miinus oli se, että meno niissä oli aika hektistä. Ihmiset ryntäilivät edestakaisin ja melu oli aika kova. Ruoka oli hyvää, mutta tunnelmasta ei ollut tietoakaan.
        Kävimme jokusen kerran alueen ns. A la Carte-ravintoloissa. Niihin piti varata pöytä etukäteen. Ruoka näissä ravintoloissa oli ok, parasta se oli italiailaisessa ravintolassa.
        Juotavaa sai alueen baareista ja ravintoloista. Joimme pääasiassa vettä, limuja ja olutta. Viiniä maistoimme parisen kertaa, mutta meistä se oli suorastaan pahaa. Baareissa tehtiin pyynnöstä melkein mitä tahansa drinksuja, näitäkin joimme, pääasiassa mojitoja.
        Hotellin alueella oli palon eri harrastusmahdollisuuksia, tenniksestä vesiurheiluun. Alueella on hyvät kävelytiet ja lapsille leikkipaikan lisäksi pari pientä vesipuistoa. Ainakin me saimme aikamme hyvin kulumaan, oli oikein mukava loma. Nauttikaa omastanne!


      • Vildaville
        Tulis kirjoitti:

        Olimme vuosi sitten parisen viikkoa ko. kohteessa ja tuolloin Finnmatkat asutti matkailijat Beachin puolelle. Barcelon hotellikompleksi on aika valtava ja ensimmäisenä päivänä oli jetlageissaan vähän ihmeissään, että mitä palveluja alueella sai käyttää.
        Huone oli ihan perushuone ja ainakin tuolloin huoneessa oli All inclusiveen kuuluva minibaari, johon henkilökunta täytti limuja, mehuja, olutta ja sipsejä kulutuksen mukaan. Me jätimme melkein päivittäin minibaarin täyttäjälle pienen tipin ja lapulle toiveen siitä, mitä haluamme minibaariin lisää. Huoneemme viemäri oli ensimmäisinä päivinä vähän tukossa ja varavuoteessa oli pieniä muurahaisia, mutta ilmoitettuamme näistä pikku jutuista, joku tuli heti korjaamaan viemäriä ja myrkyttämään hyönteiset pois. Tuolloin hotellilla oli oppaana Tiia, joka oli oikein tarmokas ottamaan asioista selvää ja välitti puutteet heti eteenpäin.
        Altaita oli alueella paljon ja kaikkia niistä sai käyttää. Vesi ei ollut lämmitettyä ja lomamme ensimmäisinä päivinä se tuntui ainakin meille turhan viileältä. Aurinkotuoleja riitti mielestämme hyvin kaikille altaiden ympärilllä. Ainoastaan alueen kalleimmassa hotellissa, jonka altaalla kävimme kerran, emme saaneet lainkaan aurinkotuoleja. Beachin ja Cariben lähellä olevilta altailta niitä löytyi aina kivasti. Tosin olimme aina suhteellisen ajoissa liikenteessä. Ranta oli oikein mukava ja mielestäni puhdas, aallot kävivät joskus koviksi ainakin lapsille.
        Aamiainen oli mielestäni monipuolinen, samoin kuin buffet-ravintoloiden lounas- ja päivällistarjoilutkin. Buffetravintoloissa oli teema-iltoja, jolloin valikoima painottui esim. italialaiseen tai meksikolaiseen ruokaan. Lounaan söimme usein rannan ja Cariben altaiden lähellä olevassa Captain Morgan-ravintolassa. Oma suosikkini oli kokin paistama hampurilainen, jonka muut täytteet saattoi kasata buffet-linjastosta. Buffet-ravintoloiden ainoa miinus oli se, että meno niissä oli aika hektistä. Ihmiset ryntäilivät edestakaisin ja melu oli aika kova. Ruoka oli hyvää, mutta tunnelmasta ei ollut tietoakaan.
        Kävimme jokusen kerran alueen ns. A la Carte-ravintoloissa. Niihin piti varata pöytä etukäteen. Ruoka näissä ravintoloissa oli ok, parasta se oli italiailaisessa ravintolassa.
        Juotavaa sai alueen baareista ja ravintoloista. Joimme pääasiassa vettä, limuja ja olutta. Viiniä maistoimme parisen kertaa, mutta meistä se oli suorastaan pahaa. Baareissa tehtiin pyynnöstä melkein mitä tahansa drinksuja, näitäkin joimme, pääasiassa mojitoja.
        Hotellin alueella oli palon eri harrastusmahdollisuuksia, tenniksestä vesiurheiluun. Alueella on hyvät kävelytiet ja lapsille leikkipaikan lisäksi pari pientä vesipuistoa. Ainakin me saimme aikamme hyvin kulumaan, oli oikein mukava loma. Nauttikaa omastanne!

        Kiitokset Tulikselle hyvästä vastauksesta. Onko muita lähtijöitä Meksikoon 13.2.2012? Osaatko vielä sanoa retkeistä jotain? Mitä suosittelet? Miten pesulapalvelut alueella? (meillä kahden viikon matka joten pitää varmaan jotenkin saada pyykit pesty välillä). Milloin olitte, mikä oli keli? Nyt kun foreca kattelin niin masennun kyllä täysin, kun sadetta vaan...eikä kovin lämmintäkään...tuliko tehtyä väärä valinta kuitenkin. No matkaanhan on pari viikkoa vielä joten toivottavasti ehti muuttua. Miten muuten tuo vessahomma siellä. Voiko paperia laittaa pyttyyn vai pitääkö laittaa roskakoriin niin kuin esim Kreikassa tai Kyproksella?
        -Vildaville_


      • Tulis
        Vildaville kirjoitti:

        Kiitokset Tulikselle hyvästä vastauksesta. Onko muita lähtijöitä Meksikoon 13.2.2012? Osaatko vielä sanoa retkeistä jotain? Mitä suosittelet? Miten pesulapalvelut alueella? (meillä kahden viikon matka joten pitää varmaan jotenkin saada pyykit pesty välillä). Milloin olitte, mikä oli keli? Nyt kun foreca kattelin niin masennun kyllä täysin, kun sadetta vaan...eikä kovin lämmintäkään...tuliko tehtyä väärä valinta kuitenkin. No matkaanhan on pari viikkoa vielä joten toivottavasti ehti muuttua. Miten muuten tuo vessahomma siellä. Voiko paperia laittaa pyttyyn vai pitääkö laittaa roskakoriin niin kuin esim Kreikassa tai Kyproksella?
        -Vildaville_

        Lomailimme vuosi sitten samaan aikaa eli viikot 7 ja 8. Sää oli lomallamme pääosin hyvä. Loman ensimmäiset päivät olivat viileämpiä kuin olin odottanut ja pitkähihaiset vaattet olivat erityisesti aamuisin ja iltaisin tarpeen. En ole varma lämpötilasta, mutta aamuisin oli hyvinkin viileä. Meille kerrottiin, että tuolloin oli poikkeuksellisen viileä ennen tuloamme riehuneen myrskyn johdosta. Tuo myrsky oli viilentänyt ilmat ja vedet. Sää lämpeni kuitenkin nopeasti ja saimme nauttia auringosta ja lämpimistä vesistä. Koko lomalla satoi yhtenä päivänä noin parin tunnin ajan. Saatte varmasti nauttia lämmöstä ja auringosta. Meillä oli mukana aurinkorasvoja vahvoilla kertoimilla (50, 30 ja 15) ja joskus iho punoitti rasvojen käytöstä huolimatta. Eli aurinko kyllä paistoi reippaasti.
        Kävimme Finnmatkojen Chitzen Itzan retkellä perheen voimin. Tyttäremme (8-v) jaksoi mukana ihan kivasti vaikka retkipäivä on pitkä ja retkellä kävellään reilusti. Suosittelen tuota retkeä, jos on kiinnostunut historiasta ja kulttuurista. Oppaanamme oli tuolloin keski-ikäinen Leena-rouva ja hän kertoi pitkien bussimatkojen aikana paljon Meksikosta, asioita laidasta laitaan. Itse kävin myös Coban ja Tulumin retkellä, suosittelen myös tätä retkeä. Tulum on todella kaunis paikka. Teimme omatoimisesti matkan Kuubaan, ja olimme siellä pari yötä. Ymmärtääkseni paikan päältä voi paikallisista matkanjärjestäjiltä ostaa vastaavia matkoja, mutta me hoidimme kaikki valmistelut jo valmiiksi Suomessa: ostimme lentoliput, varasimme hotellit ja hankimme viisumit. Suosittelen ehdottomasti Kuubassa käymista, jos vain kiinnostaa.
        PDC:n keskustassa kävimme vain kerran illallisella, mielestäni siellä ei ollut mitään nähtävää. Joku muu voi olla toista mieltä :-)
        Me heitimme joka paikassa wc-paperit roskakoreihin ja tätä käytäntöä suositeltiin. Retkillä ollessa törmäsi joskus siihen, että turistien suosimissa pysähdyspaikoissa wc:t olivat menneet tukkoon pönttöön laitetuista papereista


    • Lapsi ja ylpeä siitä

      Olemme olleet Maya Beachissa perheen kanssa kai vuonna 2010-2011, koska vietimme siellä uuttavuotta. Oppaana oli Tuire josta koko perhe piti. Olen itse lapsi, joten en osaa ehkä arvostella yhtä pätevästi kuin aikuiset, mutta pidimme paikasta todella paljon. Captain Morgan-snackbaarin pehmiskoneesta pidin vuotta vanhemman veljeni kanssa. Isäni kävi kuntosalilla, ja kun kävimme katsomassa, niin ainakin paikat olivat siistit. Ainoana miinuksena muistan sen kun jonkun hierontapaikan henkilökunta meni pariksi päiväksi lakkoon. Lomalla veljeni valitti vatsaa, ja ajattelimme että se on vain vatsakipua. Suomessa "vatsakipu" paheni ja soitimme lääkärille. Hän epäili suolan puutetta ja passitti isäni kauppaan ostamaan sipsejä ja juustonaksuja. Tilanne ei parantunut sipsien syömisestä ja veli ja isäni lähtivät lääkäriin. Sieltä he käskivät aivan sairaalaan ja sitten selvisi että veljelläni oli umpisuoli puhjennut. Kun lääkärit leikkasivat häntä, niin siellä oli myös paise joka "räjähti" vatsassa ja levisi sinne. Hän oli noin puolitoista viikkoa sairaalassa ja pääsi kotiin.
      Emme tiedä mistä tuo umpisuolikin oli tullut, mutta se tuli aivan äkkiä tuolla lomalla. Suosittelen hotellia kaikenikäisille. Hotellilla oli myös teatteri jossa oli paljon näytelmiä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      406
      1623
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1308
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      117
      1245
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      173
      1220
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      44
      1007
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      916
    7. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      91
      844
    8. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      836
    9. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      830
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      189
      759
    Aihe