Toivomus

toivottavaa

Tuttavani "vaatimuksesta" tutustuin näihin kirjoituksiin täällä. Niin pitkälle kuin kykenin. Tarpeeksi pitkälle kuitenkin. Uskomatonta !

Olen vuosikymmenet tehnyt hypnoosityötä hyvässä yhteistyössä lääkäreiden ja terapeuttien kanssa ja myös ilman heitä. Tiedän tietäväni paljonkin hypnoosista ja tunnen suuren joukon hypnoosin ammattilaisia, joiden taso on sekä eettisesti että moraalisesti korkea.

Tämä kirjoittelu täällä sisältää niin valtavan määrän tietämättömyyttä, ennakkokoluuloja, pelkoja, panettelua, valheita, asioiden vääristelyä, todeksi muuttuneita luuloja, pahansuopaisuutta, yksinkertaistamista ja tyhmyyttä, että en usko voivani tai jaksavani lähteä oikaisemaan niitä. Skeptikkona kuitenkin estän toivomuksen.

Kyseenalaistakaa myös omat mielipiteenne, käyttäkää älyänne, miettikää motiivejanne ja olkaa rehellisiä itsellenne.

4

257

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • puoskaripykälistä?

      Tunnevaltainen hätähuuto. Välillä hypnootikot sensuroi asiakritiikkiä, välillä kirjoittelee karkeuksia - ja välillä tällaisia vetoomuksia. Eikö alanne oikein kestä tarkastelua järjen ja tolkun valossa? Miksi kritiikinsieto ja tiedepohja on niin heikko?

      Puoskarilakiakin olette vastustaneet. Minkä suunnan hypnotisoija olet? Mikä on taustayhteisösi, maallikkoliikekö? Antioksidanttilääkärien, vyöhyketerapeuttien, vai minkä terapeuttien kanssa olet tehnyt tuota yhteistyötäsi?

      Alanne ongelmista on ehkä liikaa korostuneet hyväksikäytöt. Näin ulkopuolisesta vaikuttaa että maallikkoaalan pahimmat ongelmat on menetelmienne kirjavuus (vaihtoehtoilua ja huuhaata tullut kuvioihin), asiallisen lääketieteellisen tutkimuksen ja hoidon lykkäytymiset ja villi mainonta. Ja ennen kaikkea pokienne heikko juridinen asema. Se on se puoskarilain mentävä aukko. Ulkopuolisten pelkonne, sensuroinnit ja salailut hämmentää. Saisitte nyt taipua niihin puoskaripykäliin ja lopettaa kaikki huuhaat.

      • saitko?

        Kyseessä ei ole hätähuuto, vaan toivomus järjen ja tolkun valon pilkahduksesta edes. Hypnoosia voidaan tutkia tieteellisesti. Sitä ei voi tehdä tieteellisesti. Jokainen indusointi on kohdehenkiöön sidottu. Ihmiset ovat ominaisuuksiltaan erilaisia. Yksi ja sama kaava ei toimi kaikilla.

        Puoskarilakia en mitenkään vastusta, ei vastusta myöskään taustayhteisöni. Tähdellistä on se, että valmistelijoilla on oikea näkemys hypnoosista ja sen käyttömahdollisuuksista. Pohjani on klassinen hypnoosi mutta arvostan myös Milton Eriksonin tapaa työskennllä. Olen työskennellyt ihan peruslääkäreiden, psykoterapeuttien ja psykiatrien kanssa hyvässä yhteisymmärryksessä.

        Hyväksikäyttöjen esiintuominen on ollut tarkoituksellista mustamaalausta. Mutta hei. Jos insinööri innostuu vaikka aromaterapiasta, ei se tarkoita sitä, että sekoittaisi tuoksujen haistelun ja ins.suunnittelun keskenään. Ihmiset nyt vaan kiinnostuvat asioista, sinäkin varmaan ?

        Minulla ei ole ollut työssäni pokia. Olen ymmärtänyt, että pokat ovat jotain muuta. En pelkää ulkopuolisia, en sensuroi muuta kuin omia ajatuksiani kriittisesti enkä salaile. Muihin kysymyksiisi tervetullut "puoskarilaki" on vastaus.


    • "ulkopuolinen"
      • vastasinko

        on varmaan siitä, että SHY (Suomen Hynnoosiyhdistys) antoi ymmärtää, että heidän koulutuksensa johtaa viralliseen ammattipätevyyteen, jonka merkkinä on oikeus käyttää ammattinimikettä Suggestoterapeutti SHY.tä. Näin ainakin jotkut opiskelijat olivat asian ymmärtäneet. Kurssit olivat myös varsin kalliita ja pettymys tuplaantui.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 154
      4493
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      116
      4095
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2740
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1764
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1659
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      21
      1653
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      92
      1590
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1563
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1521
    Aihe