MP3 Ääniraamattu ilmaiseksi + muuta ilmaista materiaalia netissä

jumalan-tulenkantaja

Lataa ilmaiseksi ääniraamattu 1933 VT ja 1938 UT, sivuilta löytyy myös muita Raamattuja mp3 ja PDF, suomi englanti ruotsi. Sivustolla on julkaistu ruotsin kielen ensimmäinen ilmainen mp3 Uusi Testamentti.

Valitettavasti Jumalan Kansan Pyhää Raamattua ei ole enää saatavissa, koska UUSI TIE tekee siitä sähköisen kirjan. Mutta olen kiitollinen, että JKR sai olla 10 vuotta ilmaisjakelussa. Mutta sivustolta on saatavissa muita Raamattuja mp3 ja PDF, Suomeksi, Ruotsiksi ja Englanniksi.

Valmista joululahja, jolla on ikuisuusarvo. Lataa itsellesi Raamatun äänikirja mp3 netistä, ja polta siitä CDR tai DVD kopioita ystävillesi.

Valmistu Jumalan työntekijäksi niin että osaat Jumalan Sanan! Rukoilkaa että Herra lähettäisi työmiehiä elopellolleen. Läksy on Pyhä Raamattu, erityisesti Uusi Testamentti. Jota voi myös kuunnella autossa.

Jos elämässäsi on vaikeuksia, niin voit vastaanottaa lisää Pyhää Henkeä kuuntelemalla Raamattua. Täytät itsesi hyvällä, virität armolahjat palaviksi, niin pahat olot poistuvat.

Uudet Testamentit mp3 mahtuvat yhdelle 700 MB CDR levylle, yksi UT per CD, joka on hyvä esimerkiksi autossa kuunneltavaksi.

DVD llä, joka on poltettu datalevyksi, voidaan jakaa kaikkein eniten yhdellä kertaa.
DVD:lle mahtuu suomen vanha testamentti, sekä kolme uutta Testamenttia mp3, sekä joitakin PDF versioita.

Tässä on Raamattusivu suoraan
http://www.jeesusonherra.se/raamattump3.htm

http://www.jeesusonherra.se

http://www.jesusarherren.se

Sivustolta ladataan tuhansia mp3 ja PDF Raamattuja kuukaudessa, jonka kertoo www palvelimen tilasto. Kenenkään tietoja ei rekisteröidä mitenkään, se on vain siunauksellista ilmaista materiaalia netissä. Minä myös postitan Raamattu DVD levyä ilmaiseksi, mutta se on vain niille, jotka eivät osaa itse ladata sitä netistä, koska en itse pystyisi postittamaan tuhansia kappaleita kuukaudessa. Tämän tähden Internet on siunaus, kuin hyvän ja pahan tiedon puu. Syödään sitä hyvää, joka on saatavissa ja jätetään se paha pois.
Ihminen ei pelastu automaattisesti taivaaseen, eikä häviä olemattomiin kuoltuaan. Monilla voi olla että herätään liian myöhään karvaaseen totuuteen, että on jouduttu helvettiin. Uskon kuitenkin että Jumala on niin oikeudenmukainen että hän kutsuu jokaista ihmistä, että jokainen ihminen saa monia kutsuja Jumalalta ja evankelistoilta, ja uskovilta tulla uskoon Jeesukseen. Tässä on lyhyet ja yksinkertaiset ohjeet, että miten tullaan uskoon Jeesukseen.

http://jeesusonherra.se/uskoontulo.htm

Millaista on taivaassa ja helvetissä?
http://www.jeesusonherra.se/nth.htm

Hanki Jumalan ihmeitä tekevän voiman hinta- äänite ilmaiseksi.
http://www.jeesusonherra.se/jit.htm

Blogi, joka kertoo miten aloitetaan studioäänittäminen tietokoneella. Täältä voi saada paljon hyviä vinkkejä, että mikä on halpaa netissä ja mikä on ilmaista. Vie eteenpäin Jumalan sanaa hengellisissä lauluissa ja ilmaisilla mp3 Uusilla Testamenteilla.

http://www.jeesusonherra.se

http://www.jesusarherren.se

Toivotan siunauksellista joulua ja menestyksekästä Uutta Vuotta 2011 kaikille!

10

3261

  Vastaukset

  • Kiitos.

  • Ei toimi enään tuo linkki jeesusarherren.se. Kyse on erittäin tärkeästä työstä, että ääniiraamattu pysyisi myös ilmaisena tai siitä olisi sellainen versio saatavilla. vielä on netmissionilla noihin samaisiin äänitteisiin perustuva ääniraamattu, mutta siinä ei ymmärtääkseni ole latausmahdollisuutta. Tässä jotain itseni äänittämiä Raamatun yksittäisiä kirjoja, jos kiinnostuneita vielä on tämän sivun kautta. Osoite

   https://www.youtube.com/playlist?list=PLtB_EGD5B7ppZQa-73o5VcdsRFmScjulH

   Tietääkö joku jotain hyvää sivua, mihin voisin ladata mp3 tiedostoina nuo omat äänitykseni ja josta ne olisi helposti toisten jälleen ladata ja kopioida?

  • Vou jeesus saatana miten laitetaan. Ei tätä saa ei voi mitää viinaa pitää juoda

  • JeeeeJeesus kurkistaa tekuoikeuden välistä, kiitos.

  • Hyvä että joku on laittanut noita linkkejä mistä voi ladata Ääniraamatun.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   92
   5354
  2. Haavisto aikoo jatkaa

   ulkoministerinä ri­ko­se­päi­lyis­tä huolimatta https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/pekka-haavisto-kommentoi-esitutkintapyyntoa-aikoo-jatkaa-ulkomin
   Maailman menoa
   89
   948
  3. Maisa perhelomalla Levillä

   Mikko ilmestyi myös Leville odottamatta. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ystavanpaivana-avioitunut-maisa-torppa-koki-romanttisen-yllatyksen-per
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   879