Murha.infosta?

Frendin asialla

Ystäväni on yrittänyt rekisteröityä murha.infoon, mutta ei ole saanut vahvistusta eikä vastausta asiaa ihmettelevään meiliinsä.

Onko jollakulla täällä kävijästä tarkempaa tietoa, millainen joukko sivuston takana oikeastaan on? Eli toisin sanoen, keitä ne ylläpitäjät mahtavat olla: tavallisia rikosharrastajia, rikollisia, poliiseja vai jotain muuta? Minunkin mielestäni on typerää odottaa "löysässä hirressä", jos ylläpitäjät ovat jo hirressä.

30

1767

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jorma Jortikka

      En tiedä keitä sitä sivustoa ylläpitää, mutta kesti se minunkin rekisteröitymiseni sille palstalle noin kolme vuotta sitten pirun kauan. Ei tullut mitään viestiä, en toki kysellytkään ja ajattelin että ilmeisesti se ei ole mennyt perille mutta sitten yhtäkkiä varmaan pari viikkoa sen jälkeen kun olin tietoni sinne lähettänyt, sielä tuli viesti jossa oli valitsemani tunnus ja salasana ja viesti että "täytyy odottaa vielä vähän aikaa kunnes ylläpitäjä aktivoi tunnukseni". Se kesti sitten vielä varmaan kaksi tai kolme päivää ennen kuin tuli uusi viesti "käyttäjätunnukset aktivoitu".

    • Mikko82 - Murha.info

      Itsekään en voi jostakin kumman syystä kirjautua Murha.infoon ENÄÄ, kun vaihdoin lokakuussa sähköpostiosoitetta eikä ne kelvottomat ole enää aktivoinnut mun nikkiäni. Jotakin on siellä Murha.infossa pielessä....kyllä siellä bannin saa melko helposti!?

      Murha.infosta kuitenkin poistuu aika moni, kun homma alkaa piisaamaan eli kun tarpeeksi käydään päälle.

      Nimimerkit "matbclock" ja "mamma71" on asiallisia. Muut on pelkkiä riidallisia, kun on kerrankin jostakin asiasta erimieltä "vapaakeskustelussa" jne. niin saa pysyvän leiman otsaan. :)

      Kerro terveisiä nimimerkiltä "Mikko82":lta, kun sinne joskus satut pääsemään: "minä elän, Aleksis kivi". :)

      Hyvää joulua!

      • per och olle leker

        Hieman outo paikka tuntuu tosiaan olevan, jo niiden säännöt tuntuvat hieman epämääräisiltä tyyliin "hyväksyn kaikki mahdolliset ylläpitäjien tekemät muutokset". Normaalielämässä tuollaista ei pitäisi hyväksyä kenenkään. Kärjistänpä vähän: hyväksyt vaikka sen, että ottavat selville nimesi ja osoitteesi, kun mielipiteesi ovat niin ikäviä. Minä en hyväksy.


      • Per och Olle leker
        per och olle leker kirjoitti:

        Hieman outo paikka tuntuu tosiaan olevan, jo niiden säännöt tuntuvat hieman epämääräisiltä tyyliin "hyväksyn kaikki mahdolliset ylläpitäjien tekemät muutokset". Normaalielämässä tuollaista ei pitäisi hyväksyä kenenkään. Kärjistänpä vähän: hyväksyt vaikka sen, että ottavat selville nimesi ja osoitteesi, kun mielipiteesi ovat niin ikäviä. Minä en hyväksy.

        ...tulemme antamaan turpaan, kun mielipiteesi eivät miellytä meitä.


    • Myrskylilja

      No ei minfoon ole pakko rekisteröityä. Itselläni kesti rekisteröityminen tunnuksien käyttöönsaanti korkeintaan 2 vrk.

      Muutenkin ihan hyvä vaan, että on edes jonkinlainen suodatin, ettei tollaiset mikko82:n kaltaiset häiriköt tule sinne enää sabotoimaan keskusteluja (eli kyseinen nimimerkki on pilannut monet keskustelut kadonneista yms.). Niin ei ole mikään ihme, jos ylläpitäjätkin ovat menettään hermonsa kyseiseen trolliin, jolla on minfossa yleinen häirikön maine.

      Itseasiassa en ollut edes huomannut kyseisen nimimerkin poissaoloa, mutta nyt kun tulee ajatelleeksi, niin nyt on kyllä vähän aikaa ilman häiriöitä saanut lukea keskusteluja rauhassa, eli suorastaan upeaa, ettei ole enää minfon pahinta trollia häiritsemässä.

    • nikkelimarkka+100

      Et edes huomannut, että mikko82 puuttui ja nyt oletkin onnellinen, että saat rauhassa lukea keskusteluja? Eikö tässä nyt ole jonkinmoinen ristiriita?

    • Nick Angell

      Minäkin olen yrittänyt rekisteröityä murha.infoon, mutta eipä siitä ole mitään tullut. En ymmärrä miksi tuosta on tehty niin vaikeaa. Ilmeisesti rekisteröitymisen onnistuminen on ihan sattumanvaraista; joillakin se onnistuu ja joillakin ei.

      Kuvitelkaapa muuten sellainen ihminen, joka tietää paljon jostain murhatapauksesta ja olisi innostunut tuomaan näkökulmiaan esille, mutta ei pysty siihen koska rekisteröityminen ei onnistu. Aivan varmasti tällaisiakin tapauksia on sattunut, ja se jos mikä on suuri menetys murha.info -palstalle.

      Jotain tuolle asialle pitäisi ehdottomasti tehdä. Kyllä foorumille pitäisi päästä kirjoittamaan kaikkien halukkaiden.

    • G-Star

      No ei ollenkaan ristiriitaista. m.i:ssa on useita keskustelualueita, joten kaikki ei kaikkia seuraa. Olen itsekin joutunut kyseisen nimimerkin vittumaisista viesteistä sanomaan, mutta oppinut olemaan lukematta niitä. SE onkin hyvä vinkki siihen. Muutenkin jos pitää itsekin taukoa lukemisesta niin eihän sen poissaoloa edes voi huomata kun vasta tätä lukiessa.

      Mitä rekisteröitymiseen tulee, niin ei luulisi olevan vaikeaa odottaa vastausviestiä ja toimia ohjeiden mukaisesti. Se on niiin, että jos rekisteröidyt vaikka tänään, saat jonkun viestin, sit sun tunnukset aktivoituu seuraavana arkipäivänä eli tässä tilanteessa maanantaina. Ja jos on oikeesti niin tyhmä, ettei osaa rekisteröityä tonne, niin silloin ei sinne kuulu.

    • Näin meillä

      Ehkä jonkun tunnukset on aktivoitu jo seuraavana arkipäivänä, mutta minä kyllä jouduin odottamaan viikkokausia.

      • Nick Angell

        Minä olen odottanut jo 2-3 kuukautta tunnuksen aktivoimista. Kahdellakin eri sähköpostiosoitteella olen yrittänyt rekisteröityä, mutta turhaan.

        No mikäs siinä, odotellaan sitten lisää. :) Ehkä joskus muutaman vuoden päästä tunnukseni on vihdoin aktivoitu.


    • Aarne47

      Jos vaikka Mikko82 haluaa sinne tulla niin kannattaa uudella nimimerkillä rekisteröityä ja sitten sillä uudella sähköpostiosoitteella.

    • minfosta vähäsen

      Minfo ei välttämättä ole ihan sitä mitä päällepäin näyttää.

      • rane ja pera

        Jepa


    • Tiedoksi kaikille

      No jos joku minfoon kauheesti haluaa, niin ihan vinkkinä: Jos sulla on jotain sisäpiirintietoa tai jotain uusia teorioita, niin silloin kannattaa rekisteröityä sinne.
      Sellaiset ketjut on yleensä aika mielenkiintoisia, jos on jotain hyviä tietoja vaikka just katoamistapauksiin liittyen.

      Jos sulla ei kuitenkaan ole mitään annettavaa ketjuihin (osa nimimerkeistä siellä on sellaisia, jotka vaan toistelee muiden sanomisii tai tarttuu olemattomiin yksityiskohtiin yms. keräten vain viestimääräänsä isommaksi) niin en suosittelis.

      Ja tosiaan, ei minfo mikään unelmien täyttymys ole noin fooruminakaan, et siel on kyl hyviä tyyppejä jonkin verran, ja sit taas sellaisia tärkeilijöitä jotka on siel kokoajan valittamassa ja yms. ärsyttäviä jotka esim. jatkuvasti kyselee jotain helppoja tietoja kun ei jaksa muutamaa sivua lukea/ Kadonneen jaksoja katsoa. Ja trollejakin on ainakin muutamia tullut vastaan.

      Anyway, minfon Kadonneet keskustelua on ainakin ihan kiva lukea, tosin jotkut nimimerkit saattaa aiheuttaa vähän ärsyyntymistä, niin niiden viestit kannattaa jättää lukematta.

      Eli hyvä vinkki on se, että lukee aina ketjut huolella läpi, jos mahdollisesti keksis uusia teorioita/huomioita ja kritiikkii voi sit antaa ärsyttäville tyypeille, jos huomaa jotain epäjohdonmukaisuuksia yms. niiden viesteissä.

      Ja jos nyt rekisteröityminen ei onnistu, niin ei siitä kannata sit välittää ollenkaan. Minfo on vain yksi palsta muiden joukossa. Sinne mahtuu niin paljon kaikennäköistä porukkaa, epämääräistäkin. Eli toisinsanoen minfo ei ole mikään kaikkein paras keskustelupalsta.

      • Minforules!

        Kyl minfo on paras!


    • jffalippis

      Ne , jotka tietää menee tietysti poliisin puheille.
      Senjälkeen ajan kanssa voi ruotia.

    • aaaarghhhh

      Täälläkin yksi minfon toimintaan pettynyt. Rekisteröidyin torstaina eikä ole vieläkään ylläpito aktivoinut tunnustanu. Raivostuttaa, sillä haluaisin todella päästä keskustelemaan tästä tuoreesta KK:n katoamisesta.

    • it-tietäjä ja tutkij

      Siellähän ne rikoksiin syylliset vaan lässyttävät asioita suuntaan jos toiseen. Tiedän että siitä joukosta joutaisi vankilaan useampikin sälli. Samalla selviäisi muutama pimeä rikos!;) Jossain välissä kuulkaa napsahtaa vielä...

    • jsjsjsjsjs

      4 pvä koitin rekata ja vieläkään ei oo aktivoitu. olis ihan muusta asiasta tietoa tällä hetkellä kun KK:sta

      • m infon seriffi

        On tämä mielenkiintoiseksi mennyt.... nykyihmisillä on todella lyhyt pinna. Pitäis heti päästä..... Ennen vanhaan jaksettiin odottaa, nykyään kaikki pitäisi tapahtua heti! Taitaa olla näitä pullamössösukupolven kasvatteja nämä lyhytpinnaiset..... Ja kirjoitetaan siihen sävyyn, ikään kuin sinne pääseminen olisi joku perustuslakiin kirjoitettu oikeus. Kyllä se on kuulkaa pullamössöt sillä lailla, että te olette siellä foorumilla VIERAINA, jos sinne pääsette, että käyttäytykää sen mukaisesti!!!!!!!!!!!


    • Talo elää tavallaan.

      Kuulehan sie m info seriffi, mie olen sattumalta sen infon jäsen ja MINÄ pääsin
      muutamassa sekunnissa. Tosin, eipä ole ollu aihettakaan kirjoitella. Voisit ehkä
      lukea mielenkiintoisia arvioita tuolta toisaalta, vartioista ja heihin verrattavista
      ihmisistä?

      • JG

        Älä puhu paskaa. Et ainakaan ole viime aikoina rekisteröitynyt, tai sitten tunnet ne ylläpitäjät.


    • yksikätinen rosvo

      ai pitäisi heti saada? ei ole aloittajan frendille tullut tunnuksia vieläkään. jotta kovin merkillistä on, mitä siitä jolukuusta 2010 nyt tulee... muutama päivä vai?

    • JG

      Kyllä pitäisi. Olis ehkä yksi tiedonmuru siellä eräälle kirjoittajalle antaa, mutta kun siihen ei saa yhteyttä kuin sen systeemin kautta. Tolla kirjoittelijalla tuntuu olevan huomattavasti enemmän tietoa, se meikäläisen murunen voi olla hyödyllinen lisä tai sitten ei. No ehkä sitten ensi jouluna, jos sitä enää silloin tarvitaan.

      No joo, ei tästä nyt ole kuin jokunen tunti vasta että ei vielä vedellä liikaa johtopäätöksiä.

    • JG

      Nyt siellä taitaa olla serveri mennyt nurin, tai alkaa järjestelmäresurssit loppumaan. Millaisellahan purkilla toi toimii. Taitaa ylläpitäjiltä mennä suuri osa ajasta järjestelmän ylläpitoon ja ne tunnukset jää hoitamatta.

      • .,.,.,.,

        Joo, ei tunnu systeemit kestävän yli tuhatta kävijää samaan aikaan.

        Uusi käyttäjätunnus voi aktivoitua ilman että siitä muistetaan mitään erillistä ilmoitusta lähettää. Selviää vain kokeilemalla.


      • JG
        .,.,.,., kirjoitti:

        Joo, ei tunnu systeemit kestävän yli tuhatta kävijää samaan aikaan.

        Uusi käyttäjätunnus voi aktivoitua ilman että siitä muistetaan mitään erillistä ilmoitusta lähettää. Selviää vain kokeilemalla.

        Joo, ainakin pääsin sisään. Kiitti vinkistä. Olisin varmaan vahingossa kokeillut jossain vaiheessa mutta en varmaan tänään. Voisivat laittaa tuon informaation siihen sähköpostiinkin joka tulee kun tunnusta "anoo". Tuon sähköpostin pitäisi kyllä ymmärtääkseni tulla automaattisesti tosta phpbb:stä, mutta ehkä sen toimimattomuus on just yksi avainongelma.


    • Eitoimiei

      Sama toimikmattomuus jatkuu edelleen...... ei tule mitään sähköpostia vahvistukseksi ja kirjuatumaan et pääse!
      Sitten kun yrität rekisteröityä samalla nikillä ja sp-osoitteella tulee "kielto" että ovat jo käytössä, mutta sisään ei pääse silti..... Jotain paskaa on tuossa foorumissa ja paljon!

    • tommiturmio1

      Miksi sinne sitten pitäisi rekisteröityä?!? Useissa vähänkin tunnetummassa tapauksessa jaaritellaan noin tuhanteen kertaan samat litaniat vailla vähäisintäkään uutta tietoa. Palstasherlokit (niin ylläpitoa kuin rekisteröityneitä käyttäjiä myöten) silti tunnetun kaikkitietäviä ja aina oikeassa, vaikka oikea tietoa ei olisikaan tullut vuosikausiin. Joskus tosin tapauksesta jotain tietävät, jopa niihin osallisetkin ovat kirjoitelleet ketjuihin.
      Myös esim.tekijöitten nimet monesti vuotaneet ennen aikojaan juuri mörköinfossa esille. Eli lakia siellä toki kierretään. Mutta pääasiassa tuntuu olevan keskinäinen piikittely ja hervottoman tosikkomainen ylläpidon vallankäyttö. "Linjassa" täytyy pysyä, oli se linja sitten vaikka millaisessa pusikossa tai pystymetsässä alun alkujaankin ...

    • eikiinnostase

      Minfo on ihan ripulipaska foorumi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      332
      2878
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      106
      2174
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1630
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1154
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1032
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      993
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      950
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      148
      934
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      842
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      754
    Aihe