Apua

järki mennyt kai...

Nyt alkaa jo skeptikon selityskeinot viimeaikaisille tapahtumille olla vähissä ja apua tarvittaisiin. Koko rumba alkoi viimesyksystä, kun kaveriporukalla baari-illan jälkeen pelattiin spiritismiä. Koko tilanne oli kaikista huvittava, "manasimme" henkiä esiin ja kyllästyimme tähän leikkiin aika nopeasti. Olen 30-vuotias mies ja koko spiritismikokeilu tehtiin aikalailla huumorimielessä. Olen myös ihan täysijärkinen kansalainen, eli en usko että ilmiöt johtuisivat mielenterveysongelmista tms. En käytä huumeita tai syö mitään lääkitystä. Itse olen selittänyt tapahtumia tähän asti kiusanteolla, mutta sekin tuntuu aika ontuvalta vaihtoehdolta kaiken tämän jälkeen.

Ensimmäinen ilmiö oli koko asuntoni räjähdymainen sotku. Pari päivää isojen poikien kännileikkien jälkeen kotiin tullessani koko asunto oli kun ympäri käännetty! Kaikki kaapit avoinna ja sisältö revitty lattialle. Ensin ajattelin murtovarkautta, mutta mitään ei puuttunut. Kaikki esillä ollut arvotavara oli jätetty rauhaan (heitetty pitkin huonetta, mutta ei varastettu). Mietin onko minulla vihamiehiä, olisiko joku voinut kiusallaan vain sotkea asuntoni. En tiedä miksen soittanut poliisia, varmaan siksi että tuntui typerälle ilmoittaa asiasta, koska mitään ei puuttunut. Nyt jälkeenpäin ajateltuna ei kai poliisi olisi kuitenkaan asialle mitään voinut tehdä.

Seuraavat kuukaudet sujuivat rauhallisesti. Olin silti aika vainoharhaisena edellisen tapahtuman takia ja huomasin tavaroiden vaihtavan paikkaa. Epäilin että jollakin on avain asuntooni (pieni vanha omakotitalo) ja vaihdatin lukon. Tavaroiden siirtyminen jatkui ja syytin vain omaa hajamielisyyttäni. Jotkut tavarat myös katosivat pitkäksikin aikaa ja ilmestyivät sitten esimerkiksi keskelle pöytää! Tässä vaiheessa tilanne ei vielä haitannut minua, naureskeltiin kavereidenkin kanssa, että olen saanut kotikummituksen. Ainoa pelottava asia oli koirani käytös. Se muuttui räksyttävästä ja energisestä koirasta seinänviertä kulkevaksi ja hiljaiseksi. Se saattoi kulkea korvat luimussa ja häntä koipienvälissä pitkin päivää ja ei antanut minun koskea itseensä.

Tilanne paheni yhtäkkiä viimeviikolla. Heräsin aamulla siihen, että taloni oli jäätävän kylmä ja sisällä haisi jonkinlainen "savu".. Ei perinteinen tulen aiheuttama savu, mutta vähän samantyylinen katku leijaili erittäin voimakkaana ilmassa. Juoksin tietenkin heti tarkistamaan taloa, palohälytin ei huutanut ja ilmassa ei näkynyt savua. Kaikki vaikutti olevan kunnossa ja ulko-ovikin oli kiinni. Kylmyys vain loppui ja talo oli nopeasti taas huoneenlämpöinen. En tiedä missä vaiheessa tämä tapahtui, koska olin niin paniikissa mahdollisen tulipalovaaran takia. Koiraa ei näkynyt missään ja hetken sitä etsittyäni löysinkin koiran huonossa kunnossa saunan lauteitten alta. Koira oli selvästi loukkaantunut ja kivuissaan. En ollut kuullut sen haukuntaa tai ulinaa nukkuessani tai taloa tarkistaessani. Lähdin samantien eläinlääkäriin ja siellä selvisi, että koirallani on suuri määrä murtuneita kylkiluita ja sisäistä verenvuotoa. Myös takajalka oli murtunut. Koirani on sisäkoira ja ei ole voinut jäädä auton alle! Itse sitä en ole rääkännyt, eläinlääkäri tuntui epäilevän tätä vaihtoehtoa. Koira lopetettiin ja minä palasin taloon.

Viimeyönä heräsin taas, tällä kertaa korvia riipivään meluun. Kuulosti kun omaistuuttani oltaisiin taas vaihteeksi viskomassa pitkin asuntoa ja hetken päästä uskalluinkin makuuhuoneesta olohuoneen puolelle. Asunto oli hyvässä järjestyksessä ja ulko-ovi lukossa. Tarkistin talon ja ketään ei ollut sisällä. Alkaa jo vähän vituttaa ja olen aika neuvoton asian suhteen. Alan epäillä omaa mielenterveyttäni ja talon vaihtokin on jo mielessä. Alkaa olla aika epätoivoinen olo, kun johonkin kummituspalstalle kirjoitan. Onko kellään mitään vastaavia kokemuksia tai neuvoja mitä minun pitäisi tehdä.

32

4416

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaksi vain

      Minusta tuo kuulostaa kummittelulta/poltergeistilta, mutta oletko ajattelut soittaa seurakunnalle ja pyytää pappia siunaamaan kotia?!? Tai pyytää jotain henkilöä puhditamaan talon hengistä?!? auttaisivatko nämä....

      Itselläni on kummittelukokemuksia kahdesta eri talosta joissa toisessa kun kävi illalla nukkumaan niin alakerrassa keittiössä henget rupesivat juttelemaan mutta keskustelusta ei saanut selvää ja ilmeisesti kävivät välillä ulkona kun eteisen valo syttyi(eteisessä tunnistinvalo) ja toisessa talossa välillä hastoi tupakan savun vaikka emme kumpikaan polta ja seinät ovat tehty hirrestä niin ei voi tulla pihaltakaan. Molemmissa taloissa tutkimme kaikki mahdolliset selitykset ja emme löytäneet mitään järkevää selitystä että radio olisi jäännyt päälle tai tupakan savu olisi päässyt sisälle....

    • gybo-g-gero

      Ouija lauta ja sen tarjoama peli ( http://fi.wikipedia.org/wiki/Ouija ) ei ole leikin asia.
      Epäillä tietysti sopii kertomustasi ja tarinaasi, mutta kyseisen laudan ja pelin kautta näyttäisi kymmenien tuhansien muiden kokemusten perusteella voitavan sanoa että outo yhteys "jonnekin" avautuu?

      Kuuluisa "Manaaja" elokuva on osalle teistä tuttu huttu, mutta onko tietoa siitä että tuon elokuvan taustalla on tosi-kertomus johon juuri quija ja spiritismi liittyy?
      Todellisuudessa tapahtui niin että noin 13-vuotias lapsen lapsi ( poika!) pelasi mummonsa kanssa spiritismiä mummon talon vintillä. Sikäli jo kahjoa että mummo tuollaista harrasti ja lapsen lapsen otti sellaiseen mukaan.
      No mummo aikanaan kuoli ja haudattiin, mutta poikapa ei lopettanut vaan jatkoi leikkiä yksin. Jossain vaiheessa poika sitten "riivaantui", eli menetti suomeksi sanottuna kai järkensä.
      Pranormaalia toimintaa esiintyi pojan läheisyydessä ja häntä manattiinkin kirkon toimesta useaan otteeseen.
      Näitä juttuja on toki muitakin.
      Esimerkiksi mm. Loch Nesin hirviö ( http://fi.wikipedia.org/wiki/Loch_Ness )on yhden teorian mukaan "jonkin tiivistymä jostain" syynä A. Crowleyn manaus ja peli siinä kuuluisassa talossa tuon järven rannalla. Hän ei teorian mukaan saanut "kanavaa suljettua" ajoissa ja siksi se "jokin" jäi maailmaamme.

      Omakohtaisesti en kyseistä peliä halua pelata, minulla ei ole "heille" mitään asiaa, eikä "heidän" juttunsa minua kiinnosta. Olen toki luotettavilta tahoilta kuullut niin hurjia juttuja että,,no mm. jonkinlaisesta "plasmasta" joka erittyi eräästä pelaajasta (joka muuten tappoi itsensä hyppäämällä kuolemaansa "äänien painostuksesta") ja oudosta kylmyydestä joka imi lämmön huoneesta pelatessa niin että höry vaan suusta nousi j. n .e.
      Tässä geississä (vuosikymmeniä sitten) oli oltava juuri eräs joukosta paikalla( joka tappoi itsensä) jotta homma skulasi tykeimmin.

      No se siitä,, eli jos olet tosissasi ja tehnyt oikeasti tuota ja olet tuossa tilanteessa,,niin voit olla pahemminkin "niiden kanssa kusessa".
      Joku tietävä voi neuvoa mitä tehdä?

      • henkiä ja niitä vastaan on vain yksi nimi, jota ne tottelee ja lähtee pois ja se on Jeesus Kristus, Immanuel Jumala meidän kanssa.
        Kuuntele tästä linkistä ja ota Jeesus vastaan sydäämmeesi ja sen jälkeen voit kohdata ne ja ajaa ne pois. http://www.kolumbus.fi/pentti.toikkanen


      • gybo-g-gero
        penttiz kirjoitti:

        henkiä ja niitä vastaan on vain yksi nimi, jota ne tottelee ja lähtee pois ja se on Jeesus Kristus, Immanuel Jumala meidän kanssa.
        Kuuntele tästä linkistä ja ota Jeesus vastaan sydäämmeesi ja sen jälkeen voit kohdata ne ja ajaa ne pois. http://www.kolumbus.fi/pentti.toikkanen

        Kuulemma tuo Jeesus nimi toimii.
        Jännä juttu on se että erillaisissa kulttuureissa kyseisen kulttuurin omat pyhimykset ja tärkeät jumaluudet näyttäisivät ajavan saman asian.
        Tästä voi päätellä sen että sellainen mitä ihminen pitää kulttuurissaan "pyhänä" mm. karkoittaa "epä-pyhän".


      • Toht.Sykerö

        Psyykesi pettää, siinä selitys , mene psykiatrille.


    • EL

      Jos tarinasi on totta, niin olet spiritistileikeillänne 'avannut portin' hengille jotka ovat jääneet syystä tai toisesta maan piiriin. Nämä epämiellyttävästi käyttäytyvät henget eivät ole osanneet tai uskaltaneet irrottautua kokonaan fyysisestä elämästä kuolemansa jälkeen ja sen vuoksi tahtovat jotenkin saada 'äänensä kuuluviin' juuri tuollaisella 'energiamekastuksella'.
      Keinoja tällaisten henkien ohjaamiseen pois on , mutta et ehkä yksin osaa/pysty siihen. Kannattaa kysyä parapsykologisen seuran jäseniltä tietoja henkilöistä, jotka pystyvät auttamaan.

      • Tohtori Para

        Kuulostaa enemmän Poltergeistiltä ja jos se silloin on siihen on aina keskushenkilö, asutko yksin? Usein keskushenkilö on alle parikymppinen, mutta voi harvinaisissa tapauksissa olla vanhempikin, eli jos asut yksin niin itse aiheutat nuo tapahtumat..Vaikka et tarkoittaisikaan:(
        Poltergeistiin on tarjottu montaa eri syytä..kuten että jokin henkiolento käyttää vuotavaa energiaa meistä tehdessään tuon kaiken, mutta yleisin on että ihmisen aivoissa tosiaan on tunnistamattomia voimia ja ne vähän sekoavat ja aiheuttavat nuo ilmiö(johon itse myös uskon ja suurin osa muista perehtyneistä)


    • Ainoa apu tilanteese

      Itse pelasin spiritismiä noin 15-vuotiaana. Ateisiti en ole koskaan ollut, mutta moinen sai minut todella pysähtymään ja tajuamaan henkimaailman todellisuus. Tajusin että pahat henget ovat todellisuutta, mutta niin on myös Jumala ja taivaalliset vallat. en viitsi kertoa, mitä kaikkea yliluonnollista sain kokea, esineet liikkuivat itsestään ym.
      Ainoa keino sinulla on nyt kääntyä rehellisesti elävän Jumalan puoleen. Sinun on tehtävä parannus ja pyydettävä anteeksi Jeesukselta Kristukselta sekaantumistasi pimeyden juttuihin. Voit muuttaa asuntoa, mutta henkivallta eivät välttämättä jätä sinua rauhaan ellet sanoudu irti niistä Jeesuksen nimessä ja veressä.
      Mikään hullu tai mileisairas et ole, mutta jos moinen jatuu kukaan tervejärkinen ei kyllä kestä moista mylläkkää. Moni on joutunut jopa psykiatriselle osastolle ja sairastunut henkisesti sekaantuessaan pimeyden juttuihin.
      Moni nauraa ja pitää hulluna, mutta se ei tee tyhjäksi henkimaailman todellisuutta.

      • soulhealer1

        Laita mulle viestiä noper1(AT)hotmail.com


      • jeps..
        soulhealer1 kirjoitti:

        Laita mulle viestiä noper1(AT)hotmail.com

        Asutko kaukana Lahdesta? Olen 30v mies, kuten sinäkin!

        Tulen mielenkiinnolla tutkimaan sitä piruasi, jos se on todellinen? Kuvataan tapahtumat talteen ja pistetään nettiin, pirut tunnetusti pelkäävät nettiä!

        postia(at)knubits.com

        PS. Äitini oli herkkä ja lähti oman käden kautta, katso minun sivulta. Mutta minä en ole, silti jos jotain on, olen avoin mielinen!


      • HEHHEHEEHEHEE :D

        kuule turhaan sä selität legendaa tuommoisesa "jeesusksesta" ei sellaista ole koskaan ollutkaan olemassa!! se on vain kirjailijan fiktiivinen hahmo ollut ihan kuten peppi pitkätossukin!! vai uskotko myös siihen??
        HAH!!! :D


      • pilasitpaljonkin2rj9
        HEHHEHEEHEHEE :D kirjoitti:

        kuule turhaan sä selität legendaa tuommoisesa "jeesusksesta" ei sellaista ole koskaan ollutkaan olemassa!! se on vain kirjailijan fiktiivinen hahmo ollut ihan kuten peppi pitkätossukin!! vai uskotko myös siihen??
        HAH!!! :D

        tuon koirajutun olisit voinut jättää kertomatta. nyt en päästä omasta koirastani irti =(


      • en selittele tässä
        HEHHEHEEHEHEE :D kirjoitti:

        kuule turhaan sä selität legendaa tuommoisesa "jeesusksesta" ei sellaista ole koskaan ollutkaan olemassa!! se on vain kirjailijan fiktiivinen hahmo ollut ihan kuten peppi pitkätossukin!! vai uskotko myös siihen??
        HAH!!! :D

        Jeesus elää ja auttaa kokoajan uusia ihmisiä aloittamaan uskonelämän, ja uskossa kuolleet pelastuvat taivaaseen...!


      • ei saisi leikkiä
        en selittele tässä kirjoitti:

        Jeesus elää ja auttaa kokoajan uusia ihmisiä aloittamaan uskonelämän, ja uskossa kuolleet pelastuvat taivaaseen...!

        Henkien kanssa ei kannata pelleillä jos ei asiasta tiedä mitään. Siinä voi menettää järkensä tai jopa henkensä. Valitettavasti moni (yleensä) nuori kokeilee kaveriporukassa esim spiritismiä ajattelematta sen tarkemmin mihin oikein tulikaan ryhtyneeksi.

        Aloittajan tapauksessa henget ovat pelin myötä jääneet asuntoon missä pelattiin ja aiheuttavat siellä pahaa. Koira kärsi jo, on vaarana että ihmisillekin voi käydä jotain. Nyt pitäisi huoneisto putsata asiantuntijan toimesta jotta henget saadaan karkotettua sieltä. Älä yritä itse jos et tiedä tarkasti mitä pitää tehdä, vaarana on että suututat henget epäonnistuneella karkotuksella ja silloin voit olla pahassa vaarassa. Tällaisten asioiden kanssa ei pitäisi pelleillä.

        Tiedätkö onko ketään palaajista alettu henkien toimesta kiusaamaan/vainoamaan? Toivottavasti ei.


    • Faktahomma

      Wikipediasta:

      Minkälainen henki se on?:

      Poltergeist (saks. polter 'melu' geist 'henki'), suomeksi myös räyhähenki tai meluhenki, vanhoissa kirjatuissa tapauksissa myös piru) tarkoittaa kummittelun kaltaista ilmiötä, jonka tunnusmerkki elottomien esineiden liikuttelu. Poltergeist-ilmiöt aiheuttavat myös ääniä, jotka ovat raapivia, laahaavia, askeleenomaisia tai koputuksia tai jopa matkivat eläintä. Esineiden liikuttelu tapahtuu tyypillisesti vaivihkaa ja hyvin lyhyessä ajassa. Myös nestemäiset aineet voivat levitä.
      Poltergeistille ominaista on ilmiön väliaikaisuus, sillä kertomuksien mukaan se on alkanut ja loppunut yhtä äkillisesti. Sitä voi kestää viikoista kuukausiin.
      Poltergeist-ilmiö on konkreettisuutensa ja intensiivisyytensä vuoksi tutkituimpia paranormaaleja ilmiöitä. Poltergeistille on kolme yliluonnollista selitysmallia:
      Poltergeist on epäpuhdas henki, demoni tai paholainen, joka ilmenee okkultismin harjoittamisen vuoksi
      Poltergeist on kuolleen ihmisen henki, joka ei ole jättänyt maallista maailmaa
      Poltergeist on ihmisen psykokineettisten ja muiden yliluonnollisten voimien hallitsematonta käytöstä. Tällöin ilmiö keskittyy yleensä yhden keskushenkilön ympärille, joka on usein murrosikäinen tyttö tai poika esiintyen vain hänen läsnä ollessaan.[1] Tämä voikin auttaa erottamaan ilmiön kummitustalo-ilmiöstä ja se saattaa yrittää riivata jota voit suojata ruusukvartsilla.
      Skeptisen näkemyksen mukaan poltergeistit ovat huijauksia, väärin tulkittuja luonnollisia tapahtumia, hallusinaatioita tai mielikuvitusta.[2]
      Uskomuksissa poltergeist on esiin pyrkivä henki tai sielu, joka haluaa ottaa negatiivisesti yhteyttä ihmiseen. Näiden uskomusten mukaan räyhähengen uhreja ovat usein varsinkin nuoret henkilöt, ja jotkut ilmiöt voivat olla kovinkin rajuja.

      Historiassa:

      Suomessa jonkin verran maineikkaita ovat vuoden 1946 Mäkkylän kummitus, joka sai sen aikaisessa lehdistössä huomiota, ja 1800-luvun lopun Martinin pirut, josta saatiin oikeudessa valaehtoisia todistuksia.[6] Tyypillisen poltergeist-tarinan, Salkko-Niilan tapauksen, on Inarijärven eteläpuolelta kirjaansa "Lapin muisteluksia" taltioinut myös Samuli Paulaharju.
      Uusin huomiota herättänyt – ja mahdollisesti myös parhaiten dokumentoitu – suomalainen poltergeist-tapaus on vuodelta 1974 Lahdesta, jossa väitetty kummittelu tapahtui noin 60-vuotiaan pariskunnan talossa. Keskushenkilönä oli vaimo. Hänen aviomiehensä oli itse antanut tapauksen julkisuuteen, mutta pariskunta sai myöhemmin kärsiä herättämästään huomiosta. Heikki Tikkala kertoo kirjassaan Olevaisen yöpuoli yksityiskohtaisesti ilmiöstä vietettyään yön pariskunnan luona ja haastateltuaan heitä. Tikkalan kootessa materiaalia kirjaansa oli kohu ehtinyt jo laantua, mutta ilmiöt pariskunnan talossa jatkuivat väittämän mukaan edelleen.

      • faktahomma

        Gauld ja Cornell (1979) ovat tehneet laajan tutkimuksen poltergeisteistä ja kummituksista. He valitsivat tutkimusaineistokseen 500 luotettavinta löytämäänsä tapausta vuosilta 530 - 1975. Yleisimmät ilmiöt ja niiden esiintyminen eri tapauksissa olivat seuraavat: pikkuesineiden liikkuminen 64 %, koputukset/naputukset 48 %, matkitut tai muut sekalaiset esineiden aiheuttamat äänet 43 %, suurten esineiden kuten pöydät, kaapit jne. liikkuminen 36 % ja aavenäyt 29 %.

        Kohtalaisen yleisiä ilmiöitä olivat ikään kuin ihmisen aikaansaamat äänet kuten puhe, valitus, vihellys ja niin edelleen ja niin sanotut apportit eli esineiden ja aineiden selittämätön ilmestyminen paikalle. Myös ihmisten kimppuun käymistä esimerkiksi lyönnein, nipistyksin ja raapimisin esiintyi silloin tällöin eli 15 %:ssa tapauksista. Häiriöt sähkölaitteissa ovat tulleet kuvaan sähkön käytön yleistyessä.

        Harvinaisia ja siksi myös epävarmempia ilmiöitä olivat esimerkiksi pikkueläinten havaitseminen, valoilmiöt, esineiden särkyminen paikallaan, kankaan tai vaatteiden leikkaaminen ja repiminen, kylmät ilmavirrat ja ulosteiden tai pahojen hajujen ilmaantuminen, tuli-ilmiöt ja suora kirjoittaminen, piirtäminen tai maalaaminen.

        Poltergeist/kummitusilmiöiden selittäminen pelkkien luonnonvoimien avulla ei ole mahdollista siksi, että ilmiöt osoittavat selvää älykkyyttä. Ilmiöiden kanssa on voitu "keskustella" merkkikielellä esimerkiksi käyttämällä naputuksia lukumäärien ilmoittamiseen ja antamalla niille koodiarvot "kyllä" ja "ei". Myös esineiden asettelu selvään järjestykseen osoittaa älykkyyttä. Toisinaan ilmiöt ovat osoittaneet paranormaaleja kykyjä esimerkiksi ilmoittamalla taskussa helisteltyjen lanttien lukumäärän oikein.

        Ilmiöt ovat osoittautuneet suoraa havaintoa vältteleviksi siten, että esimerkiksi esineiden liikkumista ei ole helppo nähdä eikä tallentaa filmille tai videolle. Muutamia tallennuksia on kuitenkin saatu.

        Fysikaalisesti mielenkiintoisia ilmiöitä ovat joskus ilmoitetut liikkuneiden esineiden ja apporttien lämpimyys ja esineisiin jääneet jäljet. Melko usein on havaittu esineiden hidasta tai mutkittelevaa liikettä ilmassa, mikä sulkee pois tavallisen heittämisen. Myös kerrotaan esineiden ilmestyneen ilmaan ja kulkeneen selittämättömästi kiinteiden seinämien läpi.


    • miyzi

      Ja sitten kummituksista:
      Meillä tavarat liikkuu huoneissa, joissa ei oleile ketään ja joiden ovet ovat lukittuna. Kylmiä kohtia löytyy tämän tästä ja vetoa vaikka ikkunat ovat kiinni.
      Eräs yö heräsimme lujaan rysähdykseen, kuin alakerrassa olisi joku tippunut korkealta tai lentänyt lujaa seinää päin ja rikkoutunut. Siinä vaiheessa minä käänsin väsyneenä kylkeä, mutta isännän oli uteliaisuudeltaan pakko mennä katsomaan. Hetken päästä hän tuli mietteliäänä takaisin yläkertaan ja sanoi, että kaikki keittiön kaapinovet olivat apposen auki vaikka pidämme ne aina suljettuina (ylä ja ala kaapit) ja kahvikuppi oli tippunut hyllyltä tiskipöydälle (n.puolisen metriä) ja mennyt ihman pieniksi pirstaleiksiympäri keittiötä.
      Sillointällöin tauluja saa suoristella ympäri taloa ja eräs ilta kun olin jo nukahtanut kuului makuuhuoneemme seinän takaa niin iso pamahdus että pomppasin paniikissa pystyyn ja kyselin puoliunessa että mikä ihme tuo oli (pommiko räjähti?) :) Ukko siinä rauhoitteli, että naapurista varmaan, että saisin unta, mutta aamulla alkoi ihmettely, kun naapurien koko 6 henkinen perhekin oli herännyt jysäykseen ja luullut, että se oli tullut meiltä. Joskun on naapuri lähettänyt viestin että lopettakaa heti se huonekalujen siirtely kun kello on jo yli kymmenen. Me olemme lähettäneet takaisin että anteeksi mutta emme ole koko päivänä olleet kotona. Että semmosta :) ai niin ja unohdin mainita että paritalosta oli kyse
      Laitetaan nyt tännekkin tämä toisaalle laitoin jo :)

    • Skitsofreniaako?

      Sulla on joko joku vakava psyykkinen häiriö jossa saat jotain kohtauksia joita et muista tai vaihtoehtoisesti temporaaliepilepsia. Silloin liikuttelet itse tavaroitasi. Ehkä vahingoitit itse koiraasi jossain zombie-tilassa josta et muista mitään.Tuo kertomuksesi että koira pelkäsi eikä antanut sinun koskea itseensä, paljastaa että olet kohdellut sitä kaltoin, ja siksi ei antanut sinun koskea.itseensä Koiran kaltoinkohtelut tapahtuneet ehkä siinä katatonisessa tiedottomuuden tilassa.

    • Berries.

      Kamala tuo koirajuttu. :( Jos minun lemmikkejä olisi yksikään räyhähenki rääkännyt hengiltä, niin se olisi ollut se, joka olisi joutunut rukoilemaan Jumalalta apua, etten tee sille pahaa. :(

      Vaikuttaa siltä, että portti hengille on avattu spiritismin kautta. Kai te hävititte spiritismissä käytetyt välineet? Ja onko muille mukana olleille alkanut tapahtua mitään kummia? Taidat tarvita yläkerran herran apua tässä asiassa,

    • Elementaalien Kaamos

      Näyttää jo alkupuolen tekstiltä että sinä itse olet tämän kaiken sotkun lähde. Ala muuttua tai kärsi sieluista jotka sinun tapauksessasi on elementaaleja, eli omia luomuksiasi.

      Elementaalit eivät koskaan vahingoita mestariansa, vain "muut ympärillä olevat" ne vahingoittaa satunnaisesti satunnaisena ajalla. Ne ottaa oppia mestaristansa ja toimii sen mukaan. Joten joudut lukemaan tekstisi minkä tänne kirjoitit ja ottamaan oppia "pahuudestasi mikä sinun on korjattava tai elementaalisi jatkaa tappamista ja myöhemmin jopa naapurustosi hengiltä ottamista". (Ne on sieluja mutta ne on osa sinua, että ne ei ole itsenäisiä sieluja, joten siksi niitä sanotaan elementaaleiksi eikä sieluiksi)

      Ja koska se vain vahingoittaa, se ei ole niin vaarallinen, mutta en tiedä kun useampi kuukausi tekstistäsi on kulunut niin en tiedä oletko muuttanut elintapaasi vai elätkö edelleen samassa mielentilassa ja ruokit sitä elementaaliasi lisää että se on "hyökännyt jo mestariansa vastaan" ja päässyt irti kahleista mihin elementaali on aina kahlittuna, eli mestariin.

      Moni ei tiedä elementaaleista ja nämä tapaukset yleensä sanotaan "poltergeisteiksi", mutta ne tapaukset tapahtuvat koska elementaali on läsnä ja se ei ole poltergeistia vaan "kyse on elementaalista" joka on ottanut mestaristansa oppia ja muuttunut mestarinsa kaltaiseksi.

      Voi sanoa niitä myös enteiksi, mutta elementaali on parempi nimi kun entit on enemmänkin niitä liikkuvia puita. (No kyllä puut liikkuvat oikeasti mutta ei "enttien tapaisesti", joten oikeasti on enttejä mutta jaloilla liikkuvan entin syntyminen vaatii melkoisen evoluutio prosessin jotta sellainen syntyy)

      • Elementaali kaamos

        Mitään ei voi kutsua "spiritismi laudan kautta" koska henkimaailma ei toimi niin koska se vaatisi voimakasta telepatiaa että joku sielu kuulisi, mutta tuleeko ketään paikalle onkin sitten se toinen juttu. (Kaikki vain eivät huomio kutsuhuutoja)

        Elementaalit kuitenkin on helpoin luoda silloin kun "useampi on läsnä" ja se kenen elementaali se luotu elementaali on, se myös on sen mestari. Yksinkin voi luoda jos sielu on tarpeeksi vahva luomaan sellaisen.

        Usein vain elementaalit voi luoda "toissijaisiin maailmoihin" jotka eivät ole käsinkosketeltavissa muutakuin irtautuessa kehostaan. Tähän nyt hetkiseen maailmaan elementaalin luominen vaatii jonkin verran voimaa. Luulen että "tämän" juoppoporukan "mielessä oli jokin demoni sana" ja näin loivat elementaalin joka on niin ärsyttävä ja tuhoisa kuin olla ja voi koska ajattelivat "demoni sanan lisäksi jotain sarvipäistä idioottia joka on niin jälkeenjäänyt ja psykopaatti että tulee paranoidiseksi sen läheisyydessä".

        Uskovaiset luovat hyvin paljon tähän maailmaan "pahoja elementaaleja" ja vain näitä elementaaleja vastaan on "kuoleman elementaalit" jotka vain ovat eräiden käsissä. Ensin pitää tuhota lähde tai vapauttaa lähteestä elementaali ja sitten tuhota elementaali. Jos elementaali pystyy vapautuksen jälkeen kommunikoimaan niin sitten sitä opetetaan koska vapautuksen jälkeen elementaalista tulee itsenäinen sielu eikä se ole riippuvainen enää mestaristansa.


    • Ihanvaantavis

      Asennapa kotiisi videovalvonta. Jos tunkeutuja on lihaa ja verta oleva ihminen, niin se jää kiinni. Jos taas ei, niin selviää sekin.

      Meilläkin tuntuu että esineet siirtyilevät, katoilevat löytyen sitten ihan jostain näkyviltä, mutta olen sen laittanut aina kehnon muistin piikkiin.

      Tutki ja kerro sitten mitä löytyi.

    • ,.,..,,,.

      häh

    • Ken leikkiin ryhtyy. . .

      Spiritismin pelaaminen ei ole mikään läppä eikä sitä pitäisi IKINÄ ottaa huumorilla,niinkun tuossa mainitsit. Valitettavasti on päässyt tapahtumaan ihan kauheita asioita pelaamisen jälkeen,kun on ruvettu pelleilemään henkimaailman asioilla.mainitsit että olit kerran herännyt savun hajuun ja kämppä oli jääkylmä. Vaikuttaa valitettavasti siltä että olet saanut riesaksesi demonisen hengen. .sääliksi käy koiraasi joka siitä joutui hengellään maksamaan.. etkö pelkää henkesi puolesta jo? Eipä käy kateeksi tilanteesi ja tarvitset todellakin ihan ammatti apua!

    • jaksyyy

      Mun neuvoni on että älä ajatele sitä se unohtuu sitten jos tunnet sen hengen "energian" huuda vain mene pois.
      Ja mulla on samanlaisia kokemuksia meidän talolta meidän sauna on talon kummittelun keski-piste.
      Eilen illalla kello jtn 23.35 oltiin kaverin kanssa saunassa istumassa sanoin kaverilleni että " ollaan hiljaa niin me saatetaan kuulla se" (kaverini myös tietää että meidän talossa kummittelee, hän ei ensiksi uskonut että meidän saunassa kummitelee) jtn 2 minuutia istutiin saunassa kunnes suihkusta kuuluu että joku riisuuntuu joku mutta kun menimme katsomaan siellä ei ole ketään.
      Aikaisemmin eli pari viikkoa sitten olin saunassa yksin istuin ja heitin löylyä kunnes suihkusta kuuluu että joku avaa hanan pelästyin ihan hirveästi.
      Kuukausi aikasemmin. Illalla menin nukkumaan ja yöllä heräsin kuin joku huusi mun nimeäni suoraan mun korvaan ja sitten näen varjon matka laukkuni takaa joka liikkuu. Joten et ole ainoa jota vainotaan...

    • Onnea yritykselle

      Tässä olisi hyvä neuvo, kopioin sen Ellit sivustolta. (www.ellit.fi)

      Tee seuraava toimenpide .

      Sano joka kodin nurkan luona "Korkeimman voiman toimesta puhdistan ja siunaan tämän nurkan valoon", näin sanoen käy joka nurkka läpi, ja lopuksi sano huoneen keskellä "korkeimmanvoiman toimesta siunaan ja puhdistan kodin valoon"

      TÄMÄ VAATII JONKUN VERRAN LUONNETTA, KUN TEET TÄMÄN. MUISTA TÄMÄ !!!
      TAPAHTUI TILANTEEN AIKANA, MITÄ TAHANSA, ET SAA LOPETTAA OPERAATIOTA KESKEN . YKSI TAPA ON PYYTÄÄ PAPPIA SIUNAAMAAN KOTI. Jos tuntuu siltä, että oma uskallus ei siihen riitä.

      Jos yhä siunaksesta huolimatta hyökkäykset jatkuu, laita kodin nurkkiin suola astioita, se lopettaa pahan hyökkäkkset lopullisesti.

      t. KARS SKYWALKER JEDIMESTARI

      VOIMA OLKOON KANSSASI

      Kannattaa pyytää joku kaveri mukaan operaatioon, niin homma ei jää kesken. Luin enemmän Kars:n kirjoituksista muille antamista neuvoista Ellit:n sivustolta. Jos homma jää kesken, niin henget hermostuvat sitten kunnolla, eikä siitä sitten hyvää seuraa, jos niitä ärsytetään tosi pahasti tällaisella siunauksella. Onnea yritykselle ja olkaa rohkeita, eikä kannata antaa valtaa pahalle, tapahtui mitä vain.

    • Anonyymi

      Kun tulin tänään 20 minsan kauppareissulta, niin keittiössä oli pakastinkaappi siirtynyt noin 15 cm eteenpäin. Vieressä oleva jääkaappi oli omalla paikallaan. Ja lattiamme ovat suorat. :)

      Työnsin pakastimen takaisin koloonsa, sitten harmittelin, etten ottanut kuvaa siitä miehelleni. Aloin sitten vetää pakastinta pois paikaltaan, että voisin näyttää miehelleni, missä kohdassa se oli, mutta en saanut isoa kaappia vedettyä pois paikaltaan - paikalleen työntäminen sentään onnistui.

      Kun muutimme tähän taloon vuosi sitten, teetimme kaikkiin oviin lukkorempan, joten kenelläkään muulla ei ole kotiimme avaimia, eli esim. naapuri ei voi käydä kodissamme silloin, kun olemme täältä pois.

      Löytyykö tuolle selitystä....

    • Anonyymi

      Tulee mieleen, että joissain tpauksissa voisi olla kyse sivupersoonista, eli samassa kehossa asuu useita persoonia, jotka eivät muista toistensa tekemisiä.
      Virallinen nimi taitaa olla dissosiatiivinen identiteettihäiriö.

      Esim. "Maija" huomaa radionsa siirtyneen keittiöstä olohuoneeseen, eikä muista sitä, koska radion on siirtänyt hänen sivupersoonansa "Mimmi".

      Uskon tosin kummituksiin yhtenä vaihtoehtona.

      • Anonyymi

        Totta. Siltähän tuo aloittajan juttu vaikuttaa, koska koira alkoi pelätä nimeonmaan häntä, ja siitä oli pari kommenttia aiempanakin.

        Näitä tapauksiahan on sattunut, ja jos se jakautunut persoona mieli sairaus on, niin ihminen ei tiedä eikä muista mitä "sivupersoona" tekee. Tosi vaarallista. Samaa voisi selittää myös henkimaailman tekosilla.

        Joillakin riittävän paljon väkevää alkoholia myös aiheuttaa samanlaisen tilan, jossa menee myös muisti. Onhan myös sanottu että alkoholi avaa tien pahojen henkien vaikutuksille.. Tiedä sitten siitä, mutta kuitenkin selvää on että kaikenlaista hämminkiä ja hulluutta ja pimeyttä päihteistä voi seurata. Päihteetkään ei ole mikään leikin asia. Uskon että monet tyypit jotka kokeilee spiritismiä, kokeilee myös huumeita. Jos molempia tekee yli 30 vuotiaana, niin sitten on mahdollisuus vähän isompienkin ongelmien esiin tulemiseen... Näin näkisin tämän asian...


    • Anonyymi

      Pistä homma rahoiksi !
      Olen kuullut järjestöistä , jotka maksavat melkoisia summia sille , joka
      osoittaa kummittelun todeksi.
      Otahan asiasta selvää !

      James Randi

    • Anonyymi

      Laita video niin on helpompi uskoa.

    • Anonyymi

      Vanha aloitus, mutta mielenkiintoinen. Itse asuin 1999-2011 talossa, jossa tapahtui silloin tällöin outoja. Koputus oveen esim. Eikä ketään näkynyt. Se oli heti, kun muutimme taloon. Vähän myöhemmin selkääni lensi kovalla voimalla koristeesine, kun yöllä menin vessaan. Joskus pikkuesineet liikkuivat. Lisäksi vaimo näki ulkona miehen joka meni ulkorakennuksen, eikä tullut sieltä pois. Olin itsekin asiaa tarkistamassa, eikä sieltä rakennuksesta ollut muuta uloskäyntiä kein etuovi, josta tuntematon mies meni.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      17
      923
    2. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      47
      809
    3. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      222
      709
    4. Nainen, olet kaipaillut seuraani

      Tiedän sen, kuulen sen. Sinulla ei ole muita joiden kanssa voisit niistä asioista keskustella joista keskustelet kanssan
      Ikävä
      75
      700
    5. Kirjoitit joskus minulle tietäen

      Että se olin minä.
      Ikävä
      45
      692
    6. Emme näe enää koskaan

      Näin ainakin uskon. Mutta ei hätää, et menetä yhtään mitään minussa. Sen kai jo tiesitkin. Hyvää vappua ja kesää. Toivon
      Ikävä
      33
      670
    7. Mitäs meinaatte vappuna

      ikävöivät ihmiset?
      Ikävä
      105
      652
    8. Vornanen alkaa olla kusessa

      Kaikki vanhat synnit on kaiveltu esiin ja niitä tosiaan näyttää olevan. Poliisin asussa esiintyminen vaaliteltalla, työt
      Joensuu
      79
      633
    9. Pistetään panokset

      Vielä korkeammalle! Eli mitäs numeroa kaipaat? Kaikki mukaan! Itse kaipaan 5
      Ikävä
      34
      589
    10. Olet tyylitajuton

      Ja ruma. En ole ikinä pitänyt ulkonäöstäsi. Et ole minun tyyppiäni millään tavalla. Puheesi on sellaista mongerrusta ett
      Ikävä
      25
      581
    Aihe