Onko Agoda.com luotettava sivusto?

pisaes

Olemme varaamassa hotellia Phuketista Patong Beachiltä Agodan kautta. Onko se luotettava? Vai kannattaako varata jonkun muun sivuston kautta esim. booking.com? Agodan sivustoilta hotellin saisi paljon halvemmalla kuin muualta...

40

25545

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • reissuristo

      sanoppa ensin miksi epäilet että se olisi epäluotettava sivusto.Ja mitä tarkoitat ylipäätään luotettavuudella????
      IATA,Pata,Verisign jne.....

    • agoda fan

      agodalla pelaa palvelu suomeksi. ja muistaakseni suomalainenkin osoite löytyy. Itse käytän agoda suomessa ja ulkomailla varatessani, koska on usein halvin etenkin paremmissa hotelleissa. Varmaankin kymmeniä kertoja käyttänyt ja aina on kaikki pelannut, tosin en ole koskaan mitään muutoksia aijemin sovittuun halunutkaan, joten ongelmatilanteista ei siinä mielessä kokemusta.
      Viimeksi hotelli oli puolet halvempi agodalla, kuin suoraan hotellista kysymällä paikanpäällä. Jouduin kävelemään hotellista nettibaariin varamaan huoneen ja palasin sitten voiserin kanssa.
      Ainoa tietenkin agodalla on ne että joka hotelli sijaitsee *keskeisellä paikalla* :) Eli hotellin infoa kannattaa etsiä muualtakin.

      Mut hinta vertailu kannattaa tehdä paikallisella valuutalla, ei euroilla, koska euronkurssi vaihtelee

      • se fani

        agoda.com on engllanninkielinen sivu, josta toki pääsee suomenkieliselle, mut agoda.fi on se suomalainen nettiosoite.


      • Peetu

        Jotakin Agodasta....siihen asti kun ei tule ongelmia sivusto pelaa siinä missä muutkin. Ongelma tilanteessa palvelu heikkoa. Soitimme kerran ulkomaille muuttaaksemme yhdellä päivällä, lupasivat hoitaa vaan ei koskaan hodettu. Lupasivat myös soittaa vaan koskaan soitettu. Me emme enään varaa tämän sivuston kautta, palvelu muutostilanteissa käytännössä nollan arvoinen. P&T


      • Anonyymi

        Ei löydy Agodan yhteystietoja enää joulukuussa 2021.


    • Travellerforever

      Olen tehnyt varauksia Agodan kautta niin Euroopassa, kuin Aasiassakinja mitään ongelmia ei koskaan ole ollut. Agodalla on useasti saattanut olla erittäin hyviä tarjouksia, joita olen hyödyntänyt. Järjestelmään saa kerättyä ns. bonusta, joita voi sitten hyödyntää tulevissa varauksissa. Suosittelen!

    • Agoda huijaa

      Hinnat ainakin täyttä kusetusta, luvataan esim. hintaan 50€/yö sisältäen kaikki maksut. Mutta loppusumma onkin paljon korkeampi eikä tätä näe kuin vasta maksamisen jälkeen. Myös googlen "agoda scam" tuottaa läjän tuloksia joista selviää etteivät pelaa ihan puhtain paperein.

      Ei enää ikinä agodaa varaamiseen, muuten voin kyllä hyödyntää ja vertailla hotelleja sen kautta mutta varaan sitten suoraan hotellin sivuilta tai jostain perusluotettavasta paikasta (booking, hotels.com jne).

      • Vituttaa koko agoda

        Agodan kusetusta: remontit hotelleissa, haistelet maalinkäryjä, kun menet
        paskalle hotellihuoneessa, ei tule vettä. Vettä kyllä tuodaan kantamalla
        paskan huuhtelemiseksi alas viemäristä.


      • Anonyymi

        Täyttä potaskaa toi sun Marina, ei pidä paikkaansa


    • godagoda

      Me varattiin Agodasta hotelli maaliskuussa. Hyvin pelas ja toimi kaikki. Maksettiin visalla ja kuitin kanssa mentiin hotelliin ja kaikki ok.

      • tiedoksi vaan

        hotellia ei makseta koskaan etukäteen...ei edes Thaimaassa.


    • pollecx

      hinnat täysin kusetusta!
      www-sivuilla euroina, mutta laskulla eurot on ensin muutettu USD ja sitten vielä takaisin loppulaskuun euroiksi, jolloin loppulasku on jo 20% kalliimpi kuin www-sivuilla luvattu hinta!

      • nöynöynöy

        www-sivuilla hinta on VEROTON. Varaussivulla näkyy verotonhinta koko majoitukselle ja alla hotellivero yhdelle (1) vuorokaudelle. Jos haluaa tietää lopullisen summan ennen maksua, tulee ensin kertoa hotellivero majoitusvuorokausien määrällä ja lisätä se summa verottomaan majoitushintaan.

        Siellä ei siis keinotella valuutanvaihdoilla vaan puhtaasti jätetään verot ilmoittamatta, mikä ei sekään niin hääviä ole, mutta laillista kuitenkin.


    • matkustusintoilija e

      Hei, käy tutustumassa www.trivago.fi

    • asiakkaana

      Olen käyttänyt Agodaa hotellien varaukseen reilusti yli kymmenen kertaa ja aina on varaus sujunut ongelmitta ja maksun veloitus tililtä ollut oikein. Se verojen näkyminen vasta loppulaskussa ennen luottokorttinumeroiden näpyttelyä vähän ärsyttää kun hotelleja ja niiden hintoja selatessa pitää käyttää laskinta lopullisen hinnan selvittämiseksi. Tuon jos korjaisivat niin hotellien etsintä ja vertailu olisi paljon miellyttävämpää. Agodan lopulliset hinnat ja varsinkin ne tarjoushinnat ovat kuitenkin usein varsin kilpailukykyiset muihin vastaaviin sivustoihin verraten. Bonussysteemi pudottaa hintaa vielä lisää jo muutaman varauksen jälkeen kun pisteitä on kertynyt tarpeeksi että niitä voi hyödyntää uutta varausta tehdessä.

    • Varkoo Agodaa

      Agoda on huono ja sekava ja hinnan ilmoitus onharhaanjohtava. Bonusbisteiden lunastus aivan perseestä.

    • hyvin toimii

      Agodaan erittäin tyytyväinen, hinnat on hyvin esillä ja siellä lukee selvästi että ei sisäällä tiettyjä maksuja mitkä selviävät kun tekee varausta ja on kerrottu myös prosenteissa. Joku tässä mainitsi että hotellit haisee maalille yms.. tuskin on koskaan käyttänyt mitään varauspalvelua, samat hotellit siellä pyörii mitä muuallakin. Myös booking.com ok mutta siellä usein loppuunmyyty ja agodalla vielä on, hotels.com muuten ok mutta hinnat usein korkeammat.

    • Lienee selvää, ettei agodan väki käy tutustuassa hotelleihin. He luottavat hotellin antamiin tietoihin. Joten kannattanee etsiä tietoa myös muista lähteistä. Monasti myös hotellin sijainti on jotain ihan muuta kuin mihin se on agodalla merkitty. Hotellien omilta nettisivuilta löytyy varmaankin oikea sijainti parhaiten.

      Agodalle kannattaa kirjautua, koska monasti vain tarjouskirjeen tilanneille on ihan oikeitakin tarjouksia.

      Ne bonuspisteet vanhentuvat, joten niihin ei kannata paljon laskea, ellei matkusta useita kertoja vuodessa.

      Kiitän:
      -suomenkielisyyttä
      - hintatasoa
      - valikoiman laajuutta
      -tarjouksia
      -helppokäyttöisyyttä

      Moitin:
      -lopullisen hinnan selvittämisen hankaluutta
      -hotellikuvauksia

    • Thaimaankävijä

      Olen varannut Agodan kautta noin kymmenen kertaa hotellin Thaimaasta. Ei mitään ongelmia koskaan.

      • ohoija

        Sinulla on sitten käynyt todella hyvä tuuri ,sillä sivusto on täysin kusetusta


      • Miten perustelet väitteesi?
        Agoda:n vahvinta aluetta on ASEAN (Association of Southeast Asian Nations) maat Kaakkois-aasiassa ja on useassa kyseisistä maista käytetyin Hotellien varaussivusto (Agodan pääkonttori on Singaporessa, ja isoin osa työntekijöistä Bangkokissa).
        Itse olen Agodan kautta tehnyt Kevään 2015 jälkeen yhteensä yhdeksän eri hotellivarusta (katsoin juuri oman varaushistoriani Agodan sivuilta) Thaimaassa (ja kaksi on varattuna Toukokuulle) ja yhdenkään varauksen kanssa ei ole ollut ongelmia, vaan kaikki hotellit ovat olleet suurin piirtein sivuilla luvatun kaltaisia (luonnollisesti tutustun hotelleihin muistakin lähteistä etukäteen ennen varausta).


    • matkaaja

      VAROITUS: Menin Agodan kautta hotelliin, jossa minulle kerrottiin hotellin olevan ylibuukattu. En siis saanut huonetta, vaan jouduin etsimään toisen hotellin. Senkin otin Agodan kautta. Pyysin Agodaa palauttamaan luottokortiltani veloitetun ylibuukatun hotellin hinnan. Rahoja en saanut takaisin, vaan Agoda veloitti minulta kahdesta eri hotellista yhdestä yöstä.

      • ValittamaanVaan

        Tuohan on petos. Suomen Kuluttajariitalautakunta ottaa tuollaisen kyllä käsittelyyn. Kansainväliset palveluntarjoajat ovat tarkalla seurantalistalla.


    • artegora

      Käytä jotain muuta kun Agodaa

    • KiantHaad

      2 kertaa tehtiin Thaimaassa varaus sivuston kautta. Toisella kerralla aamupalalla mutta sitä ei ollutkaan lopullisessa vahvistuksessa. Laitettiin sivustolle palautetta. Ainoa mitä tapahtui oli, että hotellin vastaanotossa heti kerrotiin että aamupala ei kuulu hintaan ja sitten vasta alettiin täyttämään korttia

    • Anonyymi

      Otan aina yhteyttä suoraan hotelliin. Nopeaa ja selkeää ilman välikäsiä.

    • Anonyymi

      Varasin hotellihuoneen Pariisista Agoran kautta. Johonkin virheeseen vedoten peruivat varauksen hetken päästä. Rahat luottokortilta kuitenkin varautuivat, vaikka ilmainen peruutus on mahdollinen vielä pari päivää ennen matkaa. Lupasivat palauttaa rahat 30-45 pv:n kuluttua. Tein uuden varauksen, jonka peruin itse samana päivänä. Sain taas samanlaisen ilmoituksen rahojen paluttamisesta myöhemmin. Minusta toiminta on melko erikoista. Jää nähtäväksi, saanko rahani joskus takaisin. Varasin hotellin erään toisen palvelun kautta.

    • Anonyymi

      Varasin hotellin agodan kautta 3 yöksi, mutta lähtö peruuntui päivää ennen. Peruutusehtojen mukaan olin oikeutettu hyvitykseen 2 jälkimmäiseltä yöltä mikäli en saavu paikalle, mutta hotelli laskutti täyden hinnan. Laitoin hotellille mailia - ei vastausta. Soitin - ei vastausta. Agodalla ei ole lainkaan asiakaspalvelua, paitsi robottichatti, joten sinne meni rahat. En ikinä enää käytä Agodaa.

    • Anonyymi

      Agoda palvelee todella huonosti. Tein hotellivarauksen yhdestä yöstä yhdessä huoneessa. Nyt visa-laskussa on veloitus tuplana eli sama huone pitää maksaa kahteen kertaan. Booking on ollut aiemmin käytössäni ja kaikki on toiminut paremmin (siis hyvin). Onneksi huomasin tämän liikaveloituksen ennen matkaa ja ehdin tehdä Visaan reklamaation. Muutoin epähuomiossa joulukiireiden ohessa ylimääräinen maksu olisi voinut mennä läpi ja sitten asian oikaisu vasta hankalaa oli ollut. Harmittavaa on vielä se, että Agodan nettisivuilla on kaikkea muuta, mutta virheellisen laskutuksen oikaisukohtaa ei ole. Samoin Agodan Chatti-robotti ei tunne vaihtoehtoa, että laskussa voisi olla vikaa. Olkapa siis tarkkoja.

    • Anonyymi

      Agoda ei ole todellakaan luotettava, peruuttivat varaukseni omavaltisesti, mutta rahoja eivät suostu palauttamaan ! Eli jouduin maksaan varaukseni kahteen kertaan! Sähköposteihin vastailee joku intialainen ääliö joka selittelee jotai ja kyselee kortin numeroita je jotain muuta paskaa!

    • Anonyymi

      Heillä on hintatakuu. Ei toimi

    • Anonyymi

      Kerran varasin huoneen muutamaksi yöksi Pakretista, niin kaikki meni ihan ok.

    • Anonyymi

      Taitaa olla kanttuwei koko pulju koska minkään maan sivusto ei aukea,
      Se siitä luotettavuudesta sitten!

    • Anonyymi

      Acoda ei ole suositeltava sivusto. JOS käytät ole tarkka ! Itse maksoin suiten hotellista Bangkokissa. Sivusto ilmoitti ettei maksu onnistunut. Tein varauksen uudestaan ! Ja yllätys , yllätys Bangkokissa odotti 2 swiittiä , ja ne veloitettiin tililtäni ! Mistään ei löydy osoitetta tai yhteystietoja Acodaan mihin voisi valittaa !!
      Melkein maailmaa kiertäneenä, asunut ympäri maailmaa 30 vuotta. olen huomannut että halvin hinta , tulee tiskiltä , jos luottaa , että kyseisessä Hotellissa on tilaa. Mutta siinä piilee riski vilkkaana aikana, voi joutua hakemaan toisen majapaikan !

      • Itselläni nyt viimeiseen kahteen vuoteen 7kpl viimeisteltyjä varauksia Agodan kautta
        https://aijaa.com/3B403l ja para-aikaa kirjoitan tätä viestiä kotimaisessa hotellissa jonka Varaus oli myös Agodan kautta (oli halvin mitä satuin paikkakunnalta löytämään ja noin 25€/yö halvempi kuin suoraan kyseisestä hotellista otettuna).

        Ei ole ollut ongelmia Agodan kanssa ja ainoa hotellivaraus mikä ei mennyt suunnitellusti oli tuossa muutama vuosi sitten kun keuhkoputkentulehdus esti matkaanlähdön ja sain noin kahdessa viikossa Agodalta kyseisen varauksen mukaisen peruuntumiskorvauksen hotellista kun ilmoitin sairastumisesta Agodalle noin 2vrk. ennen suunniteltua matkalle lähtöä (eli rahojen palautus niin että minulle palautettiin maksamani summa miinustettuna yhden vuorokauden majoituksen suuruisella maksulla).


      • santtu_1975X kirjoitti:

        Itselläni nyt viimeiseen kahteen vuoteen 7kpl viimeisteltyjä varauksia Agodan kautta
        https://aijaa.com/3B403l ja para-aikaa kirjoitan tätä viestiä kotimaisessa hotellissa jonka Varaus oli myös Agodan kautta (oli halvin mitä satuin paikkakunnalta löytämään ja noin 25€/yö halvempi kuin suoraan kyseisestä hotellista otettuna).

        Ei ole ollut ongelmia Agodan kanssa ja ainoa hotellivaraus mikä ei mennyt suunnitellusti oli tuossa muutama vuosi sitten kun keuhkoputkentulehdus esti matkaanlähdön ja sain noin kahdessa viikossa Agodalta kyseisen varauksen mukaisen peruuntumiskorvauksen hotellista kun ilmoitin sairastumisesta Agodalle noin 2vrk. ennen suunniteltua matkalle lähtöä (eli rahojen palautus niin että minulle palautettiin maksamani summa miinustettuna yhden vuorokauden majoituksen suuruisella maksulla).

        Taas jokunen Agodan kauatta otettu varuas tullut tehtyä niin Kotimaassa kuin ulkomailla.
        Itse kuuluun nykyään tuohän Agodan Platina tason asiakkaaksi joka siis korkein asiakastasoluokka heillä, välillä tulee tuon kautta hyvinkin edullsia tarjouksia tarjolle, joista osaan sitten tuleekin tarkemmin tutustuttua ja välillä ,yös reissuun lähdettyä.


    • Anonyymi

      Agodalla usein paras hinta Aasiassa.

      Mutta huonoa; heidän alennuksen takaisin maksamista pitää odottaa 60 päivää! Typerää...

      Myös jatkuva "hoputtaminen" varausta tehdessä ei ole minun mieleen.

      Otan kuitenkin heltä, ja Booking'ilta, yön tai pari. Sitten jos tykkään paikasta otan omistajilta suoraan seuraavat ale hintaan -:)

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      174
      6975
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      39
      4107
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2075
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2009
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1849
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1666
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      28
      1601
    8. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1593
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      21
      1578
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      37
      1415
    Aihe