Onko Agoda.com luotettava sivusto?

Olemme varaamassa hotellia Phuketista Patong Beachiltä Agodan kautta. Onko se luotettava? Vai kannattaako varata jonkun muun sivuston kautta esim. booking.com? Agodan sivustoilta hotellin saisi paljon halvemmalla kuin muualta...
Ilmoita


24 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


sanoppa ensin miksi epäilet että se olisi epäluotettava sivusto.Ja mitä tarkoitat ylipäätään luotettavuudella????
IATA,Pata,Verisign jne.....
1 VASTAUS:
Ihan luotettava sivusto, mutta lopullisen hinnan kanssa pitää olla tarkkana eli mikä hinta on veroton ja mikä verollinen. Kokemuksissa on juttu ja vinkkiä tuosta myös: http://www.kokemuksia.org/agoda-fi-kokemuksia/
+Lisää kommentti
agodalla pelaa palvelu suomeksi. ja muistaakseni suomalainenkin osoite löytyy. Itse käytän agoda suomessa ja ulkomailla varatessani, koska on usein halvin etenkin paremmissa hotelleissa. Varmaankin kymmeniä kertoja käyttänyt ja aina on kaikki pelannut, tosin en ole koskaan mitään muutoksia aijemin sovittuun halunutkaan, joten ongelmatilanteista ei siinä mielessä kokemusta.
Viimeksi hotelli oli puolet halvempi agodalla, kuin suoraan hotellista kysymällä paikanpäällä. Jouduin kävelemään hotellista nettibaariin varamaan huoneen ja palasin sitten voiserin kanssa.
Ainoa tietenkin agodalla on ne että joka hotelli sijaitsee *keskeisellä paikalla* :) Eli hotellin infoa kannattaa etsiä muualtakin.

Mut hinta vertailu kannattaa tehdä paikallisella valuutalla, ei euroilla, koska euronkurssi vaihtelee
2 VASTAUSTA:
agoda.com on engllanninkielinen sivu, josta toki pääsee suomenkieliselle, mut agoda.fi on se suomalainen nettiosoite.
Jotakin Agodasta....siihen asti kun ei tule ongelmia sivusto pelaa siinä missä muutkin. Ongelma tilanteessa palvelu heikkoa. Soitimme kerran ulkomaille muuttaaksemme yhdellä päivällä, lupasivat hoitaa vaan ei koskaan hodettu. Lupasivat myös soittaa vaan koskaan soitettu. Me emme enään varaa tämän sivuston kautta, palvelu muutostilanteissa käytännössä nollan arvoinen. P&T
+Lisää kommentti
Olen tehnyt varauksia Agodan kautta niin Euroopassa, kuin Aasiassakinja mitään ongelmia ei koskaan ole ollut. Agodalla on useasti saattanut olla erittäin hyviä tarjouksia, joita olen hyödyntänyt. Järjestelmään saa kerättyä ns. bonusta, joita voi sitten hyödyntää tulevissa varauksissa. Suosittelen!
Ilmoita
Hinnat ainakin täyttä kusetusta, luvataan esim. hintaan 50€/yö sisältäen kaikki maksut. Mutta loppusumma onkin paljon korkeampi eikä tätä näe kuin vasta maksamisen jälkeen. Myös googlen "agoda scam" tuottaa läjän tuloksia joista selviää etteivät pelaa ihan puhtain paperein.

Ei enää ikinä agodaa varaamiseen, muuten voin kyllä hyödyntää ja vertailla hotelleja sen kautta mutta varaan sitten suoraan hotellin sivuilta tai jostain perusluotettavasta paikasta (booking, hotels.com jne).
1 VASTAUS:
Agodan kusetusta: remontit hotelleissa, haistelet maalinkäryjä, kun menet
paskalle hotellihuoneessa, ei tule vettä. Vettä kyllä tuodaan kantamalla
paskan huuhtelemiseksi alas viemäristä.
+Lisää kommentti
Me varattiin Agodasta hotelli maaliskuussa. Hyvin pelas ja toimi kaikki. Maksettiin visalla ja kuitin kanssa mentiin hotelliin ja kaikki ok.
1 VASTAUS:
hotellia ei makseta koskaan etukäteen...ei edes Thaimaassa.
+Lisää kommentti
hinnat täysin kusetusta!
www-sivuilla euroina, mutta laskulla eurot on ensin muutettu USD ja sitten vielä takaisin loppulaskuun euroiksi, jolloin loppulasku on jo 20% kalliimpi kuin www-sivuilla luvattu hinta!
1 VASTAUS:
www-sivuilla hinta on VEROTON. Varaussivulla näkyy verotonhinta koko majoitukselle ja alla hotellivero yhdelle (1) vuorokaudelle. Jos haluaa tietää lopullisen summan ennen maksua, tulee ensin kertoa hotellivero majoitusvuorokausien määrällä ja lisätä se summa verottomaan majoitushintaan.

Siellä ei siis keinotella valuutanvaihdoilla vaan puhtaasti jätetään verot ilmoittamatta, mikä ei sekään niin hääviä ole, mutta laillista kuitenkin.
+Lisää kommentti
Hei, käy tutustumassa www.trivago.fi
Ilmoita
Olen käyttänyt Agodaa hotellien varaukseen reilusti yli kymmenen kertaa ja aina on varaus sujunut ongelmitta ja maksun veloitus tililtä ollut oikein. Se verojen näkyminen vasta loppulaskussa ennen luottokorttinumeroiden näpyttelyä vähän ärsyttää kun hotelleja ja niiden hintoja selatessa pitää käyttää laskinta lopullisen hinnan selvittämiseksi. Tuon jos korjaisivat niin hotellien etsintä ja vertailu olisi paljon miellyttävämpää. Agodan lopulliset hinnat ja varsinkin ne tarjoushinnat ovat kuitenkin usein varsin kilpailukykyiset muihin vastaaviin sivustoihin verraten. Bonussysteemi pudottaa hintaa vielä lisää jo muutaman varauksen jälkeen kun pisteitä on kertynyt tarpeeksi että niitä voi hyödyntää uutta varausta tehdessä.
Ilmoita
Agoda on huono ja sekava ja hinnan ilmoitus onharhaanjohtava. Bonusbisteiden lunastus aivan perseestä.
Ilmoita
Agodaan erittäin tyytyväinen, hinnat on hyvin esillä ja siellä lukee selvästi että ei sisäällä tiettyjä maksuja mitkä selviävät kun tekee varausta ja on kerrottu myös prosenteissa. Joku tässä mainitsi että hotellit haisee maalille yms.. tuskin on koskaan käyttänyt mitään varauspalvelua, samat hotellit siellä pyörii mitä muuallakin. Myös booking.com ok mutta siellä usein loppuunmyyty ja agodalla vielä on, hotels.com muuten ok mutta hinnat usein korkeammat.
Ilmoita
Lienee selvää, ettei agodan väki käy tutustuassa hotelleihin. He luottavat hotellin antamiin tietoihin. Joten kannattanee etsiä tietoa myös muista lähteistä. Monasti myös hotellin sijainti on jotain ihan muuta kuin mihin se on agodalla merkitty. Hotellien omilta nettisivuilta löytyy varmaankin oikea sijainti parhaiten.

Agodalle kannattaa kirjautua, koska monasti vain tarjouskirjeen tilanneille on ihan oikeitakin tarjouksia.

Ne bonuspisteet vanhentuvat, joten niihin ei kannata paljon laskea, ellei matkusta useita kertoja vuodessa.

Kiitän:
-suomenkielisyyttä
- hintatasoa
- valikoiman laajuutta
-tarjouksia
-helppokäyttöisyyttä

Moitin:
-lopullisen hinnan selvittämisen hankaluutta
-hotellikuvauksia
Ilmoita
Olen varannut Agodan kautta noin kymmenen kertaa hotellin Thaimaasta. Ei mitään ongelmia koskaan.
2 VASTAUSTA:
Sinulla on sitten käynyt todella hyvä tuuri ,sillä sivusto on täysin kusetusta
Miten perustelet väitteesi?
Agoda:n vahvinta aluetta on ASEAN (Association of Southeast Asian Nations) maat Kaakkois-aasiassa ja on useassa kyseisistä maista käytetyin Hotellien varaussivusto (Agodan pääkonttori on Singaporessa, ja isoin osa työntekijöistä Bangkokissa).
Itse olen Agodan kautta tehnyt Kevään 2015 jälkeen yhteensä yhdeksän eri hotellivarusta (katsoin juuri oman varaushistoriani Agodan sivuilta) Thaimaassa (ja kaksi on varattuna Toukokuulle) ja yhdenkään varauksen kanssa ei ole ollut ongelmia, vaan kaikki hotellit ovat olleet suurin piirtein sivuilla luvatun kaltaisia (luonnollisesti tutustun hotelleihin muistakin lähteistä etukäteen ennen varausta).
+Lisää kommentti
VAROITUS: Menin Agodan kautta hotelliin, jossa minulle kerrottiin hotellin olevan ylibuukattu. En siis saanut huonetta, vaan jouduin etsimään toisen hotellin. Senkin otin Agodan kautta. Pyysin Agodaa palauttamaan luottokortiltani veloitetun ylibuukatun hotellin hinnan. Rahoja en saanut takaisin, vaan Agoda veloitti minulta kahdesta eri hotellista yhdestä yöstä.
1 VASTAUS:
Tuohan on petos. Suomen Kuluttajariitalautakunta ottaa tuollaisen kyllä käsittelyyn. Kansainväliset palveluntarjoajat ovat tarkalla seurantalistalla.
+Lisää kommentti
Käytä jotain muuta kun Agodaa
Ilmoita
2 kertaa tehtiin Thaimaassa varaus sivuston kautta. Toisella kerralla aamupalalla mutta sitä ei ollutkaan lopullisessa vahvistuksessa. Laitettiin sivustolle palautetta. Ainoa mitä tapahtui oli, että hotellin vastaanotossa heti kerrotiin että aamupala ei kuulu hintaan ja sitten vasta alettiin täyttämään korttia
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Onko Agoda.com luotettava sivusto?

Olemme varaamassa hotellia Phuketista Patong Beachiltä Agodan kautta. Onko se luotettava? Vai kannattaako varata jonkun muun sivuston kautta esim. booking.com? Agodan sivustoilta hotellin saisi paljon halvemmalla kuin muualta...

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta