Vaunuaitta, Suomen surkeinta asiakaspalvelua?!

Kyllästynyt!

Uskomattoman huonoa asiakaspalvelua. Millaisia kokemuksia teillä on Vaunuaitasta? Itse olen saanut joka kerta töykeää ja jopa vihamielistä 'palvelua'!

16

1782

Vastaukset

 • Minä olen tosin asioinut liikkeessä vain kaksi kertaa ja kummallakin kerralla palvelu aivan ihanaa ja asiantuntevaa!

 • Taitaa olla ihan tuurista (ja myyjästä) kiinni millaista palvelua sieltä saa. Ekalla kahdella kerralla sain hyvää palvelua ja sen takia päädyin sieltä vaunut ostamaan. Mutta myöhemmin kun vaunujen saanti viivästyi ja jouduin sitä selvittelemään, minua kohdeltiin todella töykeästi ja todellakin jopa vihamielisesti ja annettiin ymmärtää että olen ns. hankala asiakas ja vaadin aivan mahdottomia. Kaduttaa että sieltä vaunut hankittiin koska nyt on sitten pakko asioida heidän kanssaan jos jotain takuu- tms juttuja tulee. Asiantuntevia he sinänsä ovat mutta se ei aina lohduta.

  • Kyllä! Olen joutunut asioimaan muutamaan otteeseen ja siellä ollaan aina tympeitä. Kannattaa äänestää jaloilla, eli mennä kilpailijalle.


 • Aina kannattaa miettiä omalla kohdallaan, miksi saa mielestään huonoa palvelua. Vika saattaa olla myös mahdottomissa vaatimuksissa ja omassa töykeässä käyttäytymisessä. Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan. Itse olen saanut Vaunuaitasta aina vain hyvää ja ystävällistä palvelua. Olen tosin oivaltanut myös sen, että henkilökunta taitaa olla kaikki äidinkieleltään ruotsalaisia ja siksi heidän puhetapansa suomeksi on vähän erikoista. Siitä saattaa saada myös väärän kuvan

 • Erittäin huonot kokemukset minullakin kyseisestä liikkeestä. Tympeää ja väkinäistä ja vajavaista palvelua kaikenkaikkiaan. Myyjät eivät ole oma-aloitteisia, eivät edes kerro tarpeeksi tuotteista ja opasta. Onneksi on muita, parempia liikkeitä. Vielä aika hankala sijainti ja huonosti parkkitilaa. Palvelua on tosiaankin tylyä, asiakaspalvelulusta ei tietoakaan.

 • Onneksi on muita liikkeitä, joissa on ystävälliset myyjät ja hyvä palvelu.

 • Itse en ole parempaa palvelua saanut mistään...kai se riippuu päivästä ja/tai oletuksista?

 • Asun itse lauttasaaressa ja itselläni on kaksi pientä lasta joten tulee käytyä vaunu-aitassa aika useasti, ja täytyy sanoa että parempaa väkeä en ole tavannut missään. Auttavat jokaisessa asiassa ja kysymyksissä, ja ovat aina iloisia. Suosittelen todella lämpimästi!

 • Taitaa palvelu olla samaa tasoa kuin tampereen muksutallissa.

 • Vaunu-aitta

 • Vaunu-Aitta on paras!

 • Ei voi edes puhua asiakaspalvelusta, koska palvelua ei ole! Toivoin etta tilanne olisi muuttunut sitten vuoden 2010 kun ketju on aloitettu, mutta edelleen aivan uskomaton asiakas"palvelu". En voi suositella kenellekaan!

  Liikkeita on muitakin, suosittelen etta ostatte vauvatavaranne muualta jos haluatte palvelua. Mekin teemme niin!

  • Mitkä teidän odotukset ovat olleet kun olette kyseiseen liikkeeseen menneet asioimaan? Onko mahdollisesti naishormoonit jyllänneet , tai ollut huono päivä muuten. ? Kannattaa aina silloin tällöin katsoa peiliin ennen kuin lähtee kotiovesta känkkäränkkäpäivänä liikkeelle. Itse olen kyseisessä lafkassa asioinut useasti skidieni kanssa ja palvelu ollut .... loistavaa ..aina


 • Olen saanut Vaunuaitassa sekä todella hyvää että huonoa palvelua. Vaikuttaa siltä, että palveluntaso on täysin myyjästä kiinni. Suurinosa myyjistä on aina todella palvelualttiita, mutta joka kerta kun olen joutunut asioimaan tietyn myyjän kanssa, on palvelu ollut ynseää ja ylimielistä. Olisi firman kannalta hyvä jos tähän kiinnitettäisiin huomiota, jotta asiakkaat eivät äänestäisi jaloillaan. Asiakaspalvelukurssi olisi hyvä alku :-)

 • Palvelu on hyvää kun ostos on yli tonnin mutta meninpäs reklamoimaan satasen jutusta. Paska liike. Lupasin palauttaa esineen näyteikkunan läpi kun myyjä ei ymmärrä.

 • no jos reklamaatio on, niin voi käydä, että yrittävät kaikenlaista ja viivyttää ja välttää omia kuluja ja vastuuta
  on myös ilmeisesti törkeästi käyttäytyvä myyjä / myyjiä

  ei ole sama Vaunuaitta kuin ennen

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.