Aihe

Tekstin vieminen photoshoppiin?

46576588

Voi olla tyhmä kysymys mutta miten vien doc. tai openoffice tiedostossa olevaa tekstiä photoshoppiin? jos vien sen doc tiedostona se sanoo että vääräänlainen dokumentti. Kiitos vastauksesta jos joku vastaisi!

3

274

  Vastaukset

  • Miten olis copy/paste?

  • Copy/pastella minäkin. Eli siis leikepöydälle kopioimalla.
   Photarihan on kuvankäsittelyohjelma notta sen tekstinkäsittelytoiminteet ovat aika rajalliset, mutta esim. levyjen kansissa olen itse sitä tarvinnut. Jos tarvitset jotain massatekstiä tulostaa, en tiedä miksi tarvitset photoshopia, vie photarilla tehty kuva sitten vaikka wordiin.

   • PS:lla on kätevää tehdä vaikka prosari-pdf ja väitän, että nuo mainitsemasi "tekstinkäsittelytoiminteet" ovat aika monipuoliset jopa. "Character"-paletista löytyy melko kattavat työkalut. Eli alkuperäiselle kysyjälle: Luo tekstitaso ja siihen copy/pastetat sen tekstin. Sen jälkeen saat sitä tekstiä väännettyä siinä ihan miten vain. PS:n käyttäjän kannattaa kyllä vaikka kirjastosta lainata pari PS-kirjaa. Ohjelma on NIIN laaja ja monipuolinen, että kantapään kautta opettelu kestää ihmisiän. Hyvää Uutta Vuotta!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   33
   3460
  2. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   30
   1463