Kesällä pukuhuoneessa

Kesätyttö 16v.

Olin kerran vahingossa jäänyt myöhään harjoitusten jälkeen pukkariin, kuullut miesten tulon ja piiloutunut siivouskomeroon. Näkymät olivat mahtavat, ovessa oli ylhäällä ritilä, josta näki hyvin koko pukuhuoneen.

Pukuhuone oli periaatteessa naisten, mutta ei kai sillä kesällä niin väliä ollut kun ei paljon vuoroja ollut jaossa.

Sain idean mennä vakoilemaan miehiä treeneissään ja valmistauduin huolella. Puin ylleni kesämekon ja jätin pikkarit suosiolla vaatekaappiin. Kokemus oli ollut niin kiihottava, että kostuin jo pelkästä odotuksesta.

Kesämekossani pyöräilin koulua kohti vaaleat hiukset hulmuten vauhdissa, kuulin takaa miesten viheltelyjä. Mekko paljasti reidet ja avonainen kaula- aukko paljasti vähän paljaita pieniä tissejäni.

Laitoin pyörän lukkoon ja kävelin sisään saliin. Kurkkasin ovenraosta ja näin miesten pelaavan korista. Koputin pukuhuoneen oveen enkä kuullut vastausta. Laukkuja oli jokapuolella ja livahdin nopeasti komeroon.

Ehdin haaveilla ja kostua n. kymmenen minuutia ennenkuin ovi kävi ja meteli täytti pukkarin. Miehet tulivat paidattomina ja istuivat kukin paikalleen. Miesten juttuja, pääosin naisista ja paljastavista mekoista täyttivät keskustelut.

Osa miehistä ehti jo riisuutua mennäkseen suihkuun. Kaluja oli jokapuolella ja sormeni löysi kostean pimpsani. Levitin haara-asentoani enemmän ja sormi liikkui hitaasti hunajaisella pillullani.

Kulleja oli kaiken kokoisia ja nautin niiden katselusta. Lihaksikkaita vartaloita, tiukkoja peppuja.

Porukka alkoi vähentyä ja jäljellä oli enää pari miestä. Miehet menivät suihkuun ja minä päätin riisua mekkoni pois päästäkseni nauttimaan paremmin koskettelustani.

Vain sandaalit enää jalassa sormetin itseäni, jalkani alkoivat jo puutua kyykkyasennostani johtuen. Miehet tulivat suihkusta ja istuivat penkille. Nousin suoraksi. Kummallakaan ei ollut mitään vartalonsa suojana. Kalut roikkuivat haaroissa penkkiä vasten.

Miehet olivat jotain 30- 40- vuotiaita. Toinen miehistä oli juuri pukemassa boxereita kun kaatoi juomansa lattialle. Parin kirosanan saattelemana mies lähestyi kaappiani.

Sydämeni hyppäsi kurkkuun, enkä ehtinyt kuin ottaa mekkoni kaapin lattialta kun ovi aukesi. Kyykistyin alas ja yritin peittää mekollani itseäni.

"Mitä helv...?"
Miehet tulivat eteeni kumpikin alastomina. Kullit olivat kasvojeni korkeudella ja alkoivat kangistua lupaavasti. En voinut olla katsomatta kangistuvia kaluja.

Toinen miehistä otti mekkoni ja heitti sen penkille. Nousin ylös miesten katseiden saattelemana. Miehet hyväilivät lantiotani ja pientä peppuani. Toinen suuteli pientä tissiäni.

Kukaan ei puhunut mitään. Astuin miesten väliin ja tunsin pakaroillani toisen kovan kalun. Toinen oli vatsaani vasten pystyssä.

Mies takanani istui ja veti mut syliinsä istumaan.
Terska venytti ahdasta pimppaani kun laskeuduin alemmas mies sisälläni.

jatkuu...

2

13558

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • odottelija

   JATKOA!!!!!

  • Jankko

   Ihanko itse, Kesäpoika 16v, keksit tarinan? Kuulosti lähes uskottavalle ja melkein kiihottavalle.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seuraan sinua.

   Muistathan tämän.
   Ikävä
   129
   1541
  2. Mikä sai ihastumaan?

   Mikä teillä muilla on hänessä (kaivatussasi) saanut ihastumaan itseensä? Muhun vetosi miehessä rehellisyys ja se että o
   Ikävä
   55
   1295
  3. Lempinimi kaivatulle

   Minkä lempinimen olet antanut ikäväsi kohteelle mielessäsi häntä ikövöidessä? Hän kulkee aatteissa mukana lempinimellä
   Ikävä
   45
   1231
  4. Nainen, minne olet piiloutunut

   Jäätyykö nenä pakkasella ja et uskalla pistäytyä ulkopuolella, vai pelkäätkö törmääväsi minuun? Voi olla tosiaan kiusall
   Ikävä
   59
   1037
  5. Torikahvila R.I.P

   "Torikahvilan ylläpito ei vastannut MunFoorumin yhteydenottoon parin viikon kuluessa. Foorumi on suljettu, koska sillä e
   Yhteiskunta
   117
   964
  6. Kiitos päättäjät Kytölehdon päätöksestä

   Nyt saimme positiivisen uutisen Hyrynsalmelle. Edistykselliset ja kokonaisuutta laajasti katsovat päättäjät ymmärsivät t
   Hyrynsalmi
   71
   906
  7. Mikä fiilis tänään

   Ystävälläni. Ei minua meidän ikäero edelleenkään haittaa ja olet ollut positiivinenkin. Kaikilla on hyviä ja huonoja päi
   Ystävyys
   125
   896
  8. Nainen kaunokainen

   Mitä teet tänään illalla?
   Ikävä
   39
   748
  9. Olisin halunnut...

   Olisin halunnut jutella kaikki asiat selväksi. Olen joskus kirjoittanut tänne huonossa mielentilassa ja todella ajattele
   Ikävä
   82
   687
  10. Palasina edelleen ja paras pala hukassa loppuun asti

   💞 Mä et ketään viereeni kaipaa Itselleni toistelen et kaikki hyvin on En tahdo et kukaan Perääni soittaa Helpompi on o
   Ikävä
   113
   674
  Aihe