Olen ajatellut liittyä satanismeihin:)

kflgnfogtrojoj

Koska he eivät palvo saatanaa vaan ajattelevat suurin piirtein että täällä ollaan vaan kerran niin otetaan kaikki irti siitä ajasta, ajatellaan kerrankin vain itseä ja omaa nautintoa:)

11

601

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onko suunta oikea?

      "Koska eivät palvo saatanaa vaan ajattelevat suurin piirtein että täällä ollaan vaan kerran niin otetaan kaikki irti siitä ajasta, ajatellaan kerrankin vain itseä ja omaa nautintoa"

      Vai eivät palvo saatanaa. Huomaahan nyt, että nimikin satanisti osoittaa kenelle kuulutaan ja ketä palvotaan. Haluat siis omaksua heidän ajattelutapaansa, eikö sinulla itselläsi ole omia ajatuksia, omia suunnitelmia mitä haluat toteuttaa, miksi olisit toisten ajatusten toteuttamisväline? Ja vielä noinkin heikkojen kuin satanistien? Eikös kaikenlainen pahuus, kaikenlainen pahanteko toisille ole mitä suurinta heikkoutta. Mitä "nautintoa" sinä luulet saavasi pahuudesta.? Niuvanniemi, Hesperia ja monien muiden mielisairaaloiden osastoilla on näitä "nautiskelijoita". Voi, voi.

      Mietit mitä tehdä, mistä saisi sisältöä elämään uuden vuoden alkaessa. Olet ehkä iältäsi vielä nuori, kaipaat ystäviä/kaveripiiriä johon kuulua. On hyvä, että kaipaa yhteyttä toisiin. Tahdon rohkaista sinua, tulet varmaan löytämäänkin sitä, mutta etsi sitä oikeista paikoista. Satanistien joukosta et sitä saa. Siellä ei ole aitoa välittävää yhteyttä, vihaa ja hylkäämistä kyllä löytyy. Pyri yhteyteen aitojen, välittävien ihmisten kanssa. Sinä olet ainutlaatuinen, olet arvokas. Elämällä on hyvää tarjottavana sinulle. Riippuu sinusta minkälaiseeen suuntaan lähdet kulkemaan. Toivon, että hyvään...

      • Ex-satanisti

        Tyypillistä holhoavaa jeesustelua. Sama vakiokaava kristityille jotka yrittävät etsiä käännytettäviä lampaita näiltä palstoilta. Ylimielinen suhtautuminen muihin oppirakenteisiin saa sen aikaan että ei oteta selvää perusteista vaan tungetaan omaa puppua kurkusta alas.


      • prphet

        Kukas väittää että Saatananpalvoja olisi sama asia kuin Pahanpalvoja? No kristitty jeesustelija jolla ei ole mitään tekemistä/tietoa todellisen Satanismin kanssa.


    • -

      Kokoonnumme joka toisena tiistaina Kuttulan nunnaluostarin kasvihuoneen takana. Ohjelmassa makkaranpaistoa ja piirileikkejä.

      Terveisin Vatjakkilan Satanologit (Vatjakkilan kunnanvaltuusto ei anna meidän kokoontua oman kuntamme alueella).

    • dfdghjkujyhtrewe

      Tarvitsetko nautintosi hakuun yhden elämän uskon porukan tukea?
      Miksi et samalla vaihda puolta ja liity heihin jotka uskovat nauttivansa siunauksista ikuisuuden?

      • kflgnfogtrojoj

        Älä sekoita satanismia ja saatanan palvontaa..ikää minulla ihan tarpeeksi, enemmän varmaan ku luulet..


    • korppinainen

      Miksi et olisi vain ateisti? Onko sinulla tarve kuitenkin liittyä johonkin, kuulua johonkin ryhmään? Vaikka satanismi on sinänsä vaaratonta, on siinä kuitenkin negatiivinen sävy, eikä pitkäaikainen keskittyminen negaatioihin (alitajuisestikaan) ole terveellistä. Satanismi, kuten saatananpalvontakin liittyy voimakkaasti nimenomaan kristinuskoon, ilman kristinuskoa ei oltaisi keksitty saatanaakaan, eikä siis myöskään satanismia. Kyseessä on vain yhden uskonnon kääntöpuoli. Jos oikeasti haluat tietää, kuka olet, mene luontoon. Kuuntele tuulta ja vettä, tunne maa allasi ja aurinko ylläsi. Hiljenny kuuntelemaan sielullasi ja sydämelläsi. Voit kokea todellista ryhmäytymistä. Egosi ei tarvitse enää palvelujasi, voit pistää sen syrjään ja kuunnella sieluasi.

      • Synnitön pukki

        Saatanat ovat peräisin juutalaisuudesta joten kristinuskolle on turha antaa tätä kunniaa. Kristinusko vain väärinymmärsi koko käsitteen ja tällaisen kakkosjumalan sillä nimellä mitä voi syyttää kaikesta pahasta.


      • DarkNH
        Synnitön pukki kirjoitti:

        Saatanat ovat peräisin juutalaisuudesta joten kristinuskolle on turha antaa tätä kunniaa. Kristinusko vain väärinymmärsi koko käsitteen ja tällaisen kakkosjumalan sillä nimellä mitä voi syyttää kaikesta pahasta.

        Saatanana edustaa vastuuta vastuullisille eikä välitä psyykkisitä vampyyreistä. Psyykkinen vampyyri on trolli tai Starvin Marving in south park. Katso nyt Marvinin kuihutuvia koiransilmiä!!

        Olen käynyt pitkän tien läpi tutkien eri uskontoja. Teosofian sivussa vivahdutti teurgia. Koskaan en tuntetenut olevani "kotona" herran huoneessa eli evlutismissa.

        Saatana vapautti minut. Kuin se käärme joka söi tiedon puusta. Ymmärsi väärän ja oikean. Pillun ja mulkun. Siksi jumala vihaa teitä. plaa plaa.

        Saatana edustaa älykkyyttä. Eikä tuhlaa hyväntekväisyyttään sitä ANSAITSEVAILLE.

        Erään paranormaalin episodin jälkeen ateismi pitää minut järjissä tai ainakin antiteismi tätä jahvea kohtaan.

        Hail Satan. Sinä pyhitetty ja korkea demoni.


    • aatteleppa ite

      toisia ihmisiä nuo uskonnolliset asiat tuntuu vainoavan, toisia taas ei ollenkaan, ja minä kuulun jälkimmäisiin.

      siksi on vaikea käsittää ollenkaan erilaisten uskovaisten aivoituksia. mikä ne niistä uskonnoista oikein hakee? satanismikin on uskonto, samoin saatananpalvonta.

      jotkut sanoo olevansa satanisteja, mutta kiistävät jyrkästi että satanismilla ja saatananpalvonnalla olisi mitään tekemistä keskenään. miksi helvetissä se sana satanismi sitten on johdettu sanasta saatana?

      ja mikä ihme se sinuakaan on tähän asti estänyt nauttimasta elämästä? tarvitsetko siihen oikeasti jotain uskontoa? etkö osaa ajatella omilla aivoillasi?

      • aatetulppa

        Saatananpalvonta ei itseasiassa ole uskonto eikä sillä ole opinkappaleita.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1841
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      1759
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      115
      1705
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      69
      1551
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1528
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      23
      1426
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1415
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1222
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1145
    Aihe