Hakunilan Tassu ja Karvakamu, kokemuksia?

Nisse-82

Onko kellään kokemuksia Vantaan Hakunilan eläinlekureista Tassu tai Karvakamu? Takotus ois leikkauttaa meijän pojalta killuttimet pois ja nyt oisin vailla mielipiteitä et onko hyviä paikkoja?!?! Kiitos jo etukäteen!!

20

4242

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kissat ja koirat

      Hakunilan karvakamut on aivan mahtava paikka, itse leikkaittanut koiran ja kissan siellä ;)
      Pyydä heliä (toinen eläinlääkäri) , osaa asiansa kissojen kanssa, kun taas omasta mielestäni piia osaa koirat ;)
      Heille voin hyvin mielin jättää eläimeni, varmasti osaavat asiansa =)

      karvakamujen työntekijät, olivat muuten ennen tassussa töissä, kunnes avasivat oman klinikan :)

    • paukkku

      Karvakamut on aivan ihana paikka. Just käytiin taas rokotuksissa ja oman typykkäni, keskikokosen narttukoirani meinaan siellä lähiaikona leikkauttaa..

    • Karvanen kamu

      Karvakamuissa käydään mekin aina, ihana ja osaava henkilökunta :) Narttukoiran leikkautin siellä ja hienosti sujui kaikki. Lisäksi jos sattuu olemaan vakuutukset Tapiolassa, niin siellä saa suoraan korvauksen eikä tarvitse itse jälkikäteen papereita lähetellä minnekään, kätevää!

    • Sepi maalta

      suosittelen karvakamuja kaikille..todella hyvä palvelu ja hinta-laatusuhde kohdallaan.Terkkuja henkilökunnalle..

      • Samoin

        voin suositella kumpaakin. Mutta tuota aloittajan ajatusta haluaisin kritisoida. Eli uroskoiralta ei todellakaan kannata lähteä viemään palleja pois ilman hyvin vakavaa sairautta jonka hoitamisessa se voisi olla perusteltua. Koirasta tulee vaan niin nynnerö ettei sellaista jaksa enää katsoa. Tossa pari päivää sitten yksi naapuruston rouva kertoili että jos voisi peruuttaa tehdyn kastroinnin, niin tekisi ilman muuta. Niin radikaalisti koiransa luonne muuttui. Kaikki se elämäniloinen kohellus jäi pois ja tuli pelkkä soffaperuna jonka elämän ainoa ilon lähde on kun kuulee jääkaapin avautuvan.


    • eläinkaveri

      Olemme käyneet nyt 9kk ikäisen tiibetinspanieli tyttö Minnin kanssa Karvakamuissa.Olemme todella tyytyväisiä paikkaan. Eläinlääkärimme Pia Carpelan on mukava ja ammattitaitoinen ja muukin henk.kunta erittäin ystävällistä. Siellä ei koskaan tule tunnetta että olisi vain häiritsemässä kuten esim.malmin Animagissa
      tuli vaikka se oli erittäin kallis paikka Karvakamuihin verrattuna. Karvakamuissa lääkäri on ollut aina ajallaan ja hinta-laatu suhde todella paikallaan. Suosittelen todella lämpimästi:) Ikinä ei vaihdeta toiseen paikkaan:)13

    • Mimiiiiii

      Karvakamuissa ollaan käyty monesti ja aina on jäänyt positiivinen fiilis. Ne tyypit on luotu hoitamaan eläimiä ja palvelemaan asiakkaita

    • koiratyyppi

      Justiinsa ekaa kertaa menossa karvakamuihin, puhelimessa vaikutti todella mukavalta henkilökunnalta ja ei revi hintojakaan kattoon asti :)

    • NiidkuMyy

      Karvakamut paras eläinlääkäri missä olen käyttänyt koiriani jo yli 13 vuoden ajan ♥️

    • fasdfas

      Tussu ja karvakamu, kuulostaa pornokaupalta

    • Anonyymi

      Tassuissa käydään aina, ihana ja osaava henkilökunta
      Kiitos!!!

    • Anonyymi

      No se lääkäri, jonka kanssa Karvakamuissa juttelin, ei todellakaan ollut kiva tai ystävällinen vaan lähinnä töykeä. Ei sinne siis ääntä. Tassua suosittelen.

    • Anonyymi

      En suosittele tätä paikkaa kenellekkään. Eläinlääkäri Heli aivan uskomattoman tunteeton, ei minkäänlaista pelisilmää tai sympatiaa kun piti tehdä se raskain päätös. En olisi ikimaailmassa vienyt rakasta lemmikkiäni tuonne jos olisin tiennyt miten liukuhihnamaisesti tuolla lopetetaan lemmikkejä. Älkää menkö.

      • Anonyymi

        Itse voin sydämellisesti suositella Heli lääkäriä. Ei takuulla tehdä turhia lopetuksia. Heli sanoo asian suoraan, ja joku turhaan tulkitsee sen tunteettomaksi. Heli on kokemukseni perusteella todella ihana ja empaattinen sekä asiansa osaava lääkäri.


    • Anonyymi

      Todella hyvä kokemus! Asioin siellä koirani kanssa ensimmäistä kertaa äskettäin ja voin lämpimästi suositella!

    • Anonyymi

      Todellakin tunteetonta ja osaamatonta työtä tekevät. Aika hirvittäviä asioita kokenut. Ehdottomasti en suosittele tätä paikkaa jos lemmikkiään arvostaa.

    • Anonyymi

      Meidän koira kuoli tänään. Oli täysterve 1 v ja 4 kk uros. Kävi Anna Tassussa Hakunilassa kastraatiossa, josta ei selvinnyt. Ilmeisesti anestesia annos oli liian suuri, sellaista kuulemaan sattuu, näin henkilökunta oli kertonut meille. Meitä se ei helpottaa. Eikä palauttaa meidän ihanaa poikaa. Eikä pyyhe kyyneleitä meidän kasvoista. Lääkärinä oli Matias Kylliäinen.

    • Anonyymi

      Soitin tassuun ja olisin varannut kissalleni ajan hammaskiven poistoon.kerroin että.henki on alkanut pikkuhiljaa haista.kerroin että syö ei oksentele ja on virkeä muutenkin.eivät suostuneet varaamaan aikaa hammaskiven poistoon vaan olivat suoraan sitämieltä että on tulehdus ja täytyy tehdä hammasremontti.ilman että olisivat yrittäneet poistaa kiveä ja kissan suuhun katsomatta yrittivät myydä.lähes tonnin hammaskirurgiaa.tekivät diagnooseja puhelimessa.halusin toisen mielipiteen...soitin karvakamuihin kerroin vaivan ja sain ajan hammaskiven poistoon.sanoi että.on tod.näjöisesti vain hammaskiveä ja plakkia..

    • Anonyymi

      Tänään käyty,huippupalvelu ja hinnat kukkarolle sopivia.

    • Anonyymi

      Karvakamuissa on käyty muutaman kerran spesiaalin vaivan kanssa. 13v kohtutulehduksen takia leikattu koira sai valeraskausoireita ensin ja sitten nisäkasvain tulehtui kroonisesti. Ensin oli ihana lääkäri, joka pyrki lääkitsemään valeraskautta. Toisella ja kolmannella kerralla oli toinen lääkäri ja outo kokemus . Lääkäri määräsi vaivaan lääkkeet, mutta kysyttäessä suosituksia nisäkasvaimesta mainitsi kirurgian ja lisäsi, että "jos olisi oma koira, en siihen enää lähtisi" ja "olisi ehkä aika päästää hänet pois". Ei hän varmasti pahaa tarkoittanut, mutta ei ottanut kokonaiskuvaakaan huomioon.

      Veimme koiramme ihan toiselle ell.asemalle ja leikkausta suositeltiin siellä, koska koira terve ja iloinen. Koira leikattiin ja patologin tutkimuksen tulos oli, että ei uusi. Koira toipui hyvin ja olemme tyytyväisiä.

      Varmaan normaalijutuissa tuo on hyvä eläinlääkäriasema, esimerkiksi saattaisin mennä tarkastukseen ja rokotukseen sinne ihan hyvin. Spesiaaleissa keisseissä suosittelisin mm. kirurgiaan perehtyneitä lääkäreitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      71
      3319
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      562
      3150
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      39
      2634
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2042
    5. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      311
      1853
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1835
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      12
      1745
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      127
      1407
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1251
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1238
    Aihe