inky.fi huijari

Ollaan ostettu pari kertaa musteita tuolta ja joka kerta ne ovat ruvenneet menemään rikki, vaikka mustettakin on yli puolet, eivätkä vastaa millaisiinkaan viesteihin. Saman laisia tapauksi lähipiirissä tiedän ainakin 14 . EN suosittele kenellekkään kyseistä kauppaa.
Ilmoita


Tilasin itse 2 patruunaa väriä hintaan 20 euroa ink112 ! rahat lähti tililtä,ei sähköpostiini tullut mitään tilausvahvistusta! lähetin monta sähköpostia,ei mitään vastausta,sitten laitoin viestiin ,että otin kuluttaasiamieheen yhteyttä,heti vastasivat sähköpostiini! Sain tällaisen vastauksen.

.Kiitos viestistäsi.

Kuulostaapa oudolta. En todellakaan löydä tilaustasi!
Voisitko ystävällisesti lähettää kuitin tuosta maksusta niin voin selvittää mitä tässä olisi voinut käydä.

Voisitko myös ilmoittaa täyden tilaaja nimen ja osoitteen että voin niiden perusteella myös etsiä tilausta?

Meillä ei tällä hetkellä ole puhelinpalvelua mutta vastaus tulee sähköpostitse arkipäivisin vuorokauden sisällä.

Ystävällisin terveisin,
Johanna
inkClub - Mustetta ja väriainetta tulostimeesi

Ink112 ja inky.fi ja inkglub kaikki ovat samaa firmaa !
1 VASTAUS:
KAIKKI FIRMAT OVAT UPPSALASTA KATSOKAA!!

inkClub
Box 23027
SE-750 23
UPPSALA, RUOTSI
info.fi@inkclub.com FI2110704-2 inkClub AB on liiketoiminnasta alv-velvollinen.

Inky, Box 1644, SE-75853 Uppsala, Ruotsi
VAT: SE-556664496801

112Ink Oy
Y-tunnus: SE556664496801
Osoite: Box 1644, SE-75853 Uppsala, Ruotsi
Sähköposti: info@112ink.fi
+Lisää kommentti
Oliko vastausviestissä tosiaan "inkClub" allekirjotuksessa, kun lähetit viestin ink112:lle? Jos niin silloin kyseessä täytyy olla huijaus. Asiasta pitäisi ilmoittaa kuluttajasuojaviranomaisille ja poliisille. Jos on Firefox käyttäjä, niin leimaa vielä sivusto huijaussivustoksi, niin ehkä se suojaa muita joutumasta sinne.

ink112 ja inky.fi antavat sanasta sanaan saman kuvauksen itsestään: "tietoa meistä" osiossa. IncClubin osallisuuteen en jaksa uskoa, meille on ostettu IncClubista ilman mitään ongelmia ja mm siksi edellämainittu viestin allekirjotus huolettaa. Yrittänevät hämätä, ja johdattaa väärän firman kimppuun. IncClubin sivuilla on VeriSign leima, jonka pitäisi todistaa sen rehellisyys:
https://trustsealinfo.verisign.com/splash?form_file=fdf/splash.fdf&dn=www.inkclub.com&lang=en
Ilmoita
variaine.fi en tiedä onko ihan suomalainen, osoite ainakin suomessa. tilasin tällä viikolla laseiin kasetin. tänään tuli ilmoitus, ja lähetyskoodin mukaan paketti olisi ollut jo noudettavissa, mutta enpä vielä viitsinyt hakea.

kaiken kaikkiaan aivan tyydyttävää palvelua ja nopeaa toimintaa.

SUOSITTELEN VILPITTÖMÄSTI variaine.fi
1 VASTAUS:
Mulla on tästä samasta erittäin huonoja kokemuksia. Lähettävät vääriä tuotteita ja ei minkäänlaista joustoa. Ylimielistä asiakaspalvelua.

EN SUOSITTELE: variaine.fi! TÄTÄ KANNATTAA VAROA!
+Lisää kommentti
Erikoista kyseisessä Inky-firmassa on se, että pitää antaa sosiaaliturvatunnus. Olisin hyvin varovainen sellaisen firman kanssa. En ymmärrä mihin tätä tietoa tarvitaan.
Ilmoita
inky huijari firma vei 51,50e ei vastausta kyselyyn
Ilmoita
Inky:lle tarvitsee antaa sosiaaliturvatunnus, mikäli haluat tilata laskulla! Itse tilasin laskulla enkä ole vielä maksanut sitä enkä kyllä haluaisikaan maksaa viallisesta tuotteesta. Ostimme sieltä jonkun halvemman kasetin, jonka pitäisi käydä meidän tulostimeemme. Tulostin kuitenkin herjaa, että mustekasetti on rikki tai viallinen. Laitoin firmalle sähköpostia - saa nähdä vastaavatko, ja jos vastaavat, niin mitä!
Pyysin voinko palauttaa tuotteen, koska en todellakaan aio viallisesta tuotteesta maksaa!
Ilmoita
Mä olen tilannut sekä 112inkiltä että inkyltä musteita ja aina toiminut kaikki hyvin. Jos on viallisia, niin ne on lähettäneet uuden patruunan tilalle eivätkä ees pyytäneet sitä rikkinöistä takasin. inkclubista en oo koskaan tilannut mitään joten siihen en osaa ottaa kantaa. Mä oon myös vastauksen saanut aina tyyliin vuorokauden sisällä. Mun ensimmäisen tilauksen kanssa oli joku ongelma rekisteröitymisen kanssa, olisko ollut 112ink, niin lähetin heille kuitin ja sen jälkeen sain tilaukseni aikas nopeesti.

Erilaisia kokemuksia erilaisilla ihmisillä. Toiset on vaan niin liipasinherkkiä :D
Ilmoita
"Mustekasetti on rikki tai viallinen". Just joo. Oli tasan toinen kerta (ensimmäinen ja viimeinen) kun inky.fi:stä tilaan yhtikäs mitään. Reklamaatioon sentään vastasivat. En todellakaan maksa laskua, ennen kuin saan toimivat mustekasetit tulostimeeni.
Ilmoita
Sama vika! Tuli musteeton kasetti, eivätkä vastaa s-posteihini. Todella kusetusta!
Ilmoita
Miks ette tilaa suoraan Saksasta Ebayn kautta. On tosi halpaa ja jos äärettömän harvoin tulee jotain ongelmaa, niin varmasti selviää heti.
Ilmoita
Nämä suomalaiset mustekasettien myyjät ovat kaikki täysiä ahnehtijoita ainakin hinnan suhteen. Tulostimeni on Canon Pixma IP7250. Siihen mustekasetti näillä firmoilla maksaa 9,05 -12,95 euroa/kpl, siis tarvikekasetti +postikulut päälle. Jo pitkään olen saanut Saksasta tarvikesasetteja erinomaisella laadulla. Nyt 40 kpl:n paketti, siis 5x8kpl, tulee kohtuullisella hinnalla, Ebay. Yhden kastin hinnaksi tulee 0,62€/kpl postikuluineen. Sitä voisi arvella, että katteet on kohdilalan täällä Suomessa, kun hinta on lähes 20 kertainen. Mutta eihän se ole tyhmä joka paljon pyytää, vaan se joka maksaa.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

inky.fi huijari

Ollaan ostettu pari kertaa musteita tuolta ja joka kerta ne ovat ruvenneet menemään rikki, vaikka mustettakin on yli puolet, eivätkä vastaa millaisiinkaan viesteihin. Saman laisia tapauksi lähipiirissä tiedän ainakin 14 . EN suosittele kenellekkään kyseistä kauppaa.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta