Valtion virka

tapahtui mitä tapaht

Olen tosi mielenkiintoisessa työpaikassa. Valtion leivissä ja osasto jossa työskentelen on rakentunut ilmapiiriltään meidän työntekijöiden mukaiseksi. Montaa ei meitä ole, ainoastaan kolme henkilöä. Kaksi keski-ikäistä naista ja minä miehenä mukana. Yhteisömme on tärkeä ja kovasti arvostettu avuntarjoaja. Kukin oma pomonsa ja ehdottoman yhteistyökykysiä.
Kerronpa tapauksesta muutaman vuoden takaa. Ei kovin kaukaa. Joskus aina oli tilanteet semmoisia, että jouduimme yhdessä vähän kuin talkoohommiin. Istuimme minun työhuoneessani ja touhusimme mitä teimmekään ja juttelimme. Toinen työtovereistani oli naimisissa ja parin lapsen äiti. Ja toinen naispuolinen oli niin sanottu "vanhapiika", mutta kovin puhelias ja osallistuva huulenheittäjä. Tätä naimatonta vähän kiusoittelimme ja naitettiin tuntemillemme vapaille miehille. Ei vaan ottanut tulta. Sanoi vaan viihtyvänsä yksin ja siitä nauttivansa. Minä jopa epäilin silloin, että taitaa tämä sen hetkinen 35 vuotias olla neitsyt. Hukkaan olisi mennyt hyväkroppainen ja pystyrintainen. Muistan parinkymmenen vuoden takaa ajan, kun hän oli tullut joukkoomme. Nuori tyttö suoraan maalta, t-paita ja hamonen, nirunarusandaalit paljaissa jaloissa. Piukeat nännit nöpöttäen paidan alla.
Niin, mutta asiaan siis. Juttelimme niitä näitä ja kiusottelimme. Puhuimme hiukan tuhmiakin. Nämä naiset eivät olleet semmoisia, jotka heti olisivat rientäneet valittamaan ahdistelusta. Sillä niitäkin on, ainakin meidän yhteisön isommissa osastoissa. Minä utelin vaikka mitä näiden naisten makkaritouhuista ja muusta pikkutuhmasta. Ja he minulta. Vähän tietenkin retostelin ja kehuskelin.
Ja sitten yht´äkkiä. Minulla iski hirveä seisokki. Kiemurtelin ja oli vaikea olla. No ajattelin, että mitäpä tästä ja sanoin suoraan, että nyt pamahti kunnon erektio näiden juttujen seurauksena. Seuralaiseni purskahtivat nauruun ja röyhkeästi tuijottivat sepalustani. Tuntui kuin nappifarkut olisivat rutisseet, mutta taisi rutina kuulua teräksenkovasta patukasta. Hitto se oli haljeta. Rouvaihminen hykerteli ja sanoi vaan, ettei väliä, jotain kutinaa heissäkin on. Ja sitten tämä naimaton kysyi, saisikohan hän vähän koittaa sormella ihan siitä kankaan päältä vaan. Tuli sormi ojossa tuolini eteen ja anovasti katsoi silmiin. Mikä siinä auttoi kun nyökätä vaan. Hän painoi sormellaan sitä kohoumaa ja silmät suureni. Hän otti kankaan alaisen patukkani peukalon ja etusormen väliin ja puristellen kokeili pituutta ja paksuutta. Ja taas silmät loisti. Toinenkin tuli siihen ja yhdessä painelivat ja hymyilivät. Tunsin miten jomman kumman sormi luikahti sisään nappien välistä farkkujen sisäpuolelle. Ei aikaakaan kun olivat kaikki napit auki ja kämmenet painelivat kalsareiden peittämää varustusta. Siinä ne tytöt kyhjötti ja leikkivät kanssani. Minä nostin takamustani ja pudotin farkut ja kalsarit nilkkoihin. Nyt oli torni vaapaana. Ja voi sitä puristelua, silittelyä ja ees taas vetelyä. Kivespussin punnitusta ja hyväilyä. Tämä rouvapuolinen otti ja antoi suukon terskan päähään. Sitten tämä toinen otti koko terskan suuhun ja sitten toinen taas sitäkin enempi. Aina siihen asti, että kummatkin tunsivat terskan nielussaan.
Tämä se oli elämää. Oikein työyhteisön yhteistyötä. Minä siinä session edetessä hyväilin naisten niskaa. Kumarruin haistelemaan heidän hiuksiaan. Yritin olla suuremmin ääntelemättä. Halusin puristella heidän rintojaan. Ja sen teinkin siinä hankalassa asennossa. Minä istuessani konttorituolilla ja he kyykistyneinnä edessäni. Huomasin, että tällä naimattomalla naisella oli rinnat kuin tyttösellä, pystyt ja kimmoisat. Vapaat rintaliiveistä. Toisella hyvät, mutta jotenkin äidillisen pehmeät ja lämpimät.
Minä istuin ja nautin naisten käsien ja huulten hyväilyistä. Miten se oli näin mennyt? Ihmeellistä. Ei muuta kuin, olin sanonut minulla olleen hirveän erektion. Ja nyt sitä erektiota hoidettiin työparin voimin. En voinut valittaa.
Tätä jatkui. Huomasin naisten olevan itsekin kiihdyksissä. Ajattelin, josko yrittäisin rohkeasti edetä rinnoilta vielä pidemmälle. Aina alas sinne kosteaan. En sitä kuitenkaan tehnyt. Tunsin miten syke ja purkauksen kipu painoi patukkaa. Sanoin, että varovasti tytöt nyt, kohta räjähtää. Naiset loittonivat huulinensa lähietäisyydestä mutta kädet hyvälivät edelleen. Silmät tarkkana he katselivat kiiltävää terskaa ja odottivat purkausta. Ja sitten se tuli. Mahtavalla voimalla lensi lasti spermaa heidän päittensä välistä selän taakse arkistokaapn oveen.
Se oli siinä sitten. Kertakaikkiaan mukava ilta töissä. Siitä olimme yhtämieltä. Kumma, jälkeen jutun emme yhtään häpeilleet ja työt jatkuivat niinkuin ennenkin. Nyt vaan on tämä rouvaihminen muuttanut muualle Suomeen ja hänen tilalleen tullut uusi, mukava ihminen.
Voin kertoa, että ei tämä "vanhapiika" mikään neitsyt ole, ei ainakaan enään.

6

26142

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • utelias:)

      TKK:lla?

      • Tapahtui mitä tapaht

        Linjalta Turku-Lappeenranta pohjoiseen.


      • fg
        Tapahtui mitä tapaht kirjoitti:

        Linjalta Turku-Lappeenranta pohjoiseen.

        Vaikuttaa Lahdelta?


      • peuhapate
        fg kirjoitti:

        Vaikuttaa Lahdelta?

        että valtion virkamiehetkin saavat . yksityissektorilla on pantu jo kymmeniä vuosia !


      • meikäläinenkin
        peuhapate kirjoitti:

        että valtion virkamiehetkin saavat . yksityissektorilla on pantu jo kymmeniä vuosia !

        Kyllä virkamiehissäkin seksin päälle ymmärretään. Samoja eläimiä kuin muutkin.


      • amanuenssi
        meikäläinenkin kirjoitti:

        Kyllä virkamiehissäkin seksin päälle ymmärretään. Samoja eläimiä kuin muutkin.

        Yhdelle kamreerille annoin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1231
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1128
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1124
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe