Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

kännykkä

maaliskuu/11

Miten toimii esim. saunalahden liitymät? Muutenkin kaikenlainen tieto azoreista kiinnostaa, koska maaliskuussa tarkoitus matkustaa sinne. Hinnat, retket, autonvuokraus yms..

5

596

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Saunalahden kännykän toimivuutta koskevaan kysymykseen vastannee joku asiaa tunteva. Kännyköiden toimimattomuudesta Azoreilla ei ole tällä palstalla raportoitu. Azorien infrastruktuuri tietotekniikan alalla on moderni ja täysin toimiva. Esim. rahaa saa "seinästä" (Multibanco) aivan niin kuin siellä Suomessakin ja kansainväliset käteis- ja luottokortit käyvät maksuvälineinä. Maksut vahvistetaan koodilla. Ponta Delgadan keskustalla on langaton internet-yhteys (Wi-Fi).

      Azorien hintatasoa, retkitarjontaa, autonvuokrausta yms. on tällä palstalla käsitelty useaan kertaan. Nämä viestikejut löytyvät joko selaamalla tai tämän sivun oikeassa yläreunassa sijaitsevalla hakutoiminnolla Laaja haku. Kerron Azoreista myös omilla kotisivuillani, joille pääsee näpäyttämällä nimimerkkiäni.

      São Miguelin hintataso on keskimäärin noin neljänneksen edullisempi kuin Suomen. Eurostatin viimeisen vertailututkimuksen mukaan Suomen hintataso on euromaiden kallein

      Retkikohteet kuvataan Hispanian sivuilla osastossas Retket. Samoihin kohteisiin tekevät retkiä myös paikalliset yritykset. Niillä opastus on englanninkielellä. Hispanian retkiin on ilmeisesti oltu suurelta osin tyytyväisiä, sillä ainakin tällä palstalla palaute niistä on ollut voittopuolisesti positiivista. São Migueliin saareen voi tutustua myös taksin kyydissä. Retkitaksa arkisin on 16,50 e / t, sunnuntaisin 18,50 e. Taksi ottaa neljä matkustajaa. Ponta Delgadassa on muutama kuuden hengen taksi. Sen tuntikorvaus retkikäytössä on arkisin 18,50 e, sunnuntaisin ilmeisesti parin kympin luokkaa. Minulta saa yhteystietoja retkitakseista ja myös sivuillani on niistä muutama vinkki.

      Vuokra-autoja löytyy, etenkin maaliskuussa, joka on matalasesonkia. Vuokrausfirmoja on useita. Suomalainen matkanjärjestäjä tehnee yhteistyötä Varelan ja/tai Ilha Verden kanssa. Autovuokraamojen nimiä on tällä palstalla olevissa viestiketjuissa ja nettisivuilla, myös omilla sivuillani osastossa Minun Azoroini/Azorit/FAQ.

    • Haukkaturisti

      En ymmärrä tekniikasta mitään, on vain kokemusperäistä tietoa. Minulla on Nokia 2760 eli halpa perusmalli GSM ja siinä Saunalahden liittymä. Azoreilla käydessäni minulla oli vastaava vähän vanhempi Nokia ja Soneran liittymä. Se toimi siellä ihan hyvin, yleensäkään Euroopassa ei ole ollut mitään vaikeuksia. USA:ssa käydessäni eivät perusmallin kännykät toimineet Ohiossa. Minulle selittivät siellä, ettei toimivuus riipu palveluntarjoajasta vaan laitteen ominaisuuksista ja kauppasivat halpaa usalaista prepaid-kännykkää. Se ei olisi maksanut kuin muutaman kymmenen dollaria. Lisäaika olisi sitten maksanutkin jo maltaita. Azoreilla ei kuitenkaan pitäisi olla huolta toimivuudesta.

    • vertailkaa
      • Portugalin pääasiallisimmat operaattorit ovat TMN, Vodaphone ja Optimus. Nistä Optimuksen peitto Azoreille on puutteellisin.


    • puhemies...

      Ei mikään suomalainen liittymä varsinaisesti toimi missään ulkomailla vaan kännykät käyttää aina paikallisia operaattoreita. Jos olet käynyt vaikka Virossa niin eipä sielläkään toimi Saunalahdet ja Sonerat yms vaan aina viestit ja puhelut kulkee paikallisten operaattoreiden verkoissa ja se kannattaa huomioida hinnoissa varsinkin silloin jos aikoo kännykällään käyttää esim nettiä. Tulee nimittäin ihan tolkuttoman kalliiksi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2464
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2163
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1818
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1611
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1576
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1545
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1498
    8. 54
      1360
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1244
    Aihe