sairaanhoitajaksi etänä?

hoitajaksi?

haluan sairaanhoitajaksi mutta en oikein tule toimeen ihmisten kanssa niin en halua mennä kouluun... niin että voiko sairaanhoitajaksi opiskella etänä? mieluiten 100% etänä mutta ehkä pari lähiopetus päivää vuodessa käy.

14

2010

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oikean alan?

      Ketä/keitä aiot sairaanhoitajana hoitaa, jos et tule ihmisten kanssa toimeen?

      • hoideta näin

        piikkiä, pilleriä jos vaikka potilas hiljenisi. Eikös suuntaus ole tämä?
        Vanhuksille rauhoittavia ja vaipat niin ei tarvitse hoitaa, näin media mainostaa. Sairaaloissa potilaan omatoimisuus on pakollista ja pikaisesti pihalle kotihoitoon heti kun voi.
        Sitten on tietty nämä paljastuneet hoitajat joista saadaan uutista kuulla, montako tällä erää ehtii kupsahtaa ennen kuin käry käy. Tämä on sitä ihmisrakkautta parhaimmillaan, nykypäivän ihmisyyttä, vaikka tätä on varmaan ollut aikaisemmin, mutta ei ole vain kukaan kiinni jäänyt.


    • ....

      Kaikissa kouluissa on nykyään psykologiset testit sairaanhoitajaksi haluaville pääsytestausvaiheessa. Muista ehdottomasti sanoa tuo sama, kun haastattelija kysyy sinulta motivaatiosta ja sosiaalisuudesta ym.:) Tie on varmasti auki taivasta myöten.

      • Anonyymi

        Tiedän tapauksia, jotka eivät päässeet koska sanoivat tuntevansa myötätuntoa potilaan kipuja kohtaan. Se, ettei turhia välitä eikä ole liian sosiaalinen, on erinomainen soveltuvuus alalle. Merkitsee pitkää työuraa.


    • :)

      ..nyt vielä itseäsi hetkinen niin oikea ala selviää. Jokin yksintyö saattaa olla sinulle parempi vaihtoehto jos kontaktit ihmisten kanssa pelottavat. ÄLÄ mene hoitsuksi MISSÄÄN tapauksessa jos tuollaista kirjoittelet!

      • ....................

        ja hammaslääkäriksi etänä kun vihaan noita poria ja porattavia. Tai bussikuskiksi kun pelkään ajoneuvoja ja ajamista, tai lentäjäksi mutta kun pelkään lentämistä....
        Voi herranpieksut, mistä näitä oikein sikiää


    • hoitsuopiskelija

      Oletkohan minkä ikäinen? Suosittelisin, että menisit juttelemaan ammatinvalinnanohjaajan/opon kanssa. Esim. työvoimatoimistossa käymällä/sinne soittamalla voit varata ajan. Voisit keskustella tarkemmin ammatinvalinnastasi.

      Totuus on, että sairaanhoitajaksi ei voi opiskella etänä. Sairaanhoitajaksi opiskellaan ammattikorkeakoulussa ja siihen kuuluu myös paljon pakollista harjoittelua.

      Kenenkään unelmia ei ole syytä heti lytätä, mutta pitäisi tarkemmin tietää, mitä tarkoitat sillä, ettet tule ihmisten kanssa toimeen. Kyllä jostain sinulle ammatti löytyy, mutta sinun olisi hyvä pohtia, mitä oikeasti haluaisit tehdä työksesi. Hopi hop, eikun keskustelemaan!

      • sh89

        Miten voit kuvitella että alat sh:ksi, jos et tule toimeen ihmisten kanssa.. Opiskelu on 50% harjottelua ja 20% ryhmätöitä, loppu kouluopiskelua.. Työnteossa täytyy olla erinomaiset sosiaaliset kyvyt ottaa puheeksi mitä arimpia asioita, tukea ihmisten vaikeimmissa tilanteissa, jne... itse opiskelen tokaa vuotta sairaanhoitajaksi =) ei todellakaan etänä..


      • Anonyymi
        sh89 kirjoitti:

        Miten voit kuvitella että alat sh:ksi, jos et tule toimeen ihmisten kanssa.. Opiskelu on 50% harjottelua ja 20% ryhmätöitä, loppu kouluopiskelua.. Työnteossa täytyy olla erinomaiset sosiaaliset kyvyt ottaa puheeksi mitä arimpia asioita, tukea ihmisten vaikeimmissa tilanteissa, jne... itse opiskelen tokaa vuotta sairaanhoitajaksi =) ei todellakaan etänä..

        Eihän aloittaja sairaanhoitajan töihin halunnutkaan. Halusi vain opiskella etänä.


    • vuorovaikutteinen

      No huh, vaikka nykyään on mitä opiskelu muotoja, niin et voi käydä sairaanhoitajaksi etänä/verkossa täysin!! Ja toisekseen ala vaatii, että olet sosiaalinen ja ihmisten kanssa toimeentuleva ja pystyt kohtaamaan kuolemaa ja puhumaan siitä, neuvomaan seksuaalisuuden suhteen tms. Tosi arkoja ja rankkoja aiheita ja jos et kykene edes normi vuorovaikutukseen ihmisten kanssa, niin älä mene turhaan hukkaamaan aikaasi ja viemään opiskelu paikkaa joltain toiselta. Vaikka alalla tulee olemaan paljon työtä, niin ei sinne kaikki sovellu.
      Jotkut koulut järjestää polkuopintoja myös hoitoalan opintoihin. Mene alkuun sellaseen, niin saat vähän kuvaa millasta hoitoala on. Siinä käydään koulusta riippuen 40-60op ja lähiopetusta on noin 2-8 päivää kuukaudessa.

    • me

      vaihda alaa.

    • Anonyymi

      Etänä voi opiskella etäsairaanhoitajaksi. Näille tosin ei juurikaan löydy töitä eikä makseta ainakaan palkkaa.

    • Anonyymi

      Sairaanhoitajan on pidettävä ihmisistä ja rakastaa vuorovaikutusta työryhmän osana.

    • Anonyymi

      Varmasti voi. Itse opiskelin lentolupakirjan etänä. Kaikki meni viimeiseen tenttiin asti hyvin. Loppulento vähän jännitti kun en ollut koskaan ollut edes lentokoneessa. Ohjaaja neuvoi rauhallisesti ja maahan päästiin turvallisesti. Nyt olen hakenut liikenne lentäjän paikkaa Finnairilta. Pidetään peukkuja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5275
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3287
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1857
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1531
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1415
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1297
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe