sairaanhoitajaksi etänä?

hoitajaksi?

haluan sairaanhoitajaksi mutta en oikein tule toimeen ihmisten kanssa niin en halua mennä kouluun... niin että voiko sairaanhoitajaksi opiskella etänä? mieluiten 100% etänä mutta ehkä pari lähiopetus päivää vuodessa käy.

11

1011

Vastaukset

 • Ketä/keitä aiot sairaanhoitajana hoitaa, jos et tule ihmisten kanssa toimeen?

  • piikkiä, pilleriä jos vaikka potilas hiljenisi. Eikös suuntaus ole tämä?
   Vanhuksille rauhoittavia ja vaipat niin ei tarvitse hoitaa, näin media mainostaa. Sairaaloissa potilaan omatoimisuus on pakollista ja pikaisesti pihalle kotihoitoon heti kun voi.
   Sitten on tietty nämä paljastuneet hoitajat joista saadaan uutista kuulla, montako tällä erää ehtii kupsahtaa ennen kuin käry käy. Tämä on sitä ihmisrakkautta parhaimmillaan, nykypäivän ihmisyyttä, vaikka tätä on varmaan ollut aikaisemmin, mutta ei ole vain kukaan kiinni jäänyt.


 • Kaikissa kouluissa on nykyään psykologiset testit sairaanhoitajaksi haluaville pääsytestausvaiheessa. Muista ehdottomasti sanoa tuo sama, kun haastattelija kysyy sinulta motivaatiosta ja sosiaalisuudesta ym.:) Tie on varmasti auki taivasta myöten.

  • Tiedän tapauksia, jotka eivät päässeet koska sanoivat tuntevansa myötätuntoa potilaan kipuja kohtaan. Se, ettei turhia välitä eikä ole liian sosiaalinen, on erinomainen soveltuvuus alalle. Merkitsee pitkää työuraa.


 • ..nyt vielä itseäsi hetkinen niin oikea ala selviää. Jokin yksintyö saattaa olla sinulle parempi vaihtoehto jos kontaktit ihmisten kanssa pelottavat. ÄLÄ mene hoitsuksi MISSÄÄN tapauksessa jos tuollaista kirjoittelet!

  • ja hammaslääkäriksi etänä kun vihaan noita poria ja porattavia. Tai bussikuskiksi kun pelkään ajoneuvoja ja ajamista, tai lentäjäksi mutta kun pelkään lentämistä....
   Voi herranpieksut, mistä näitä oikein sikiää


 • Oletkohan minkä ikäinen? Suosittelisin, että menisit juttelemaan ammatinvalinnanohjaajan/opon kanssa. Esim. työvoimatoimistossa käymällä/sinne soittamalla voit varata ajan. Voisit keskustella tarkemmin ammatinvalinnastasi.

  Totuus on, että sairaanhoitajaksi ei voi opiskella etänä. Sairaanhoitajaksi opiskellaan ammattikorkeakoulussa ja siihen kuuluu myös paljon pakollista harjoittelua.

  Kenenkään unelmia ei ole syytä heti lytätä, mutta pitäisi tarkemmin tietää, mitä tarkoitat sillä, ettet tule ihmisten kanssa toimeen. Kyllä jostain sinulle ammatti löytyy, mutta sinun olisi hyvä pohtia, mitä oikeasti haluaisit tehdä työksesi. Hopi hop, eikun keskustelemaan!

  • Miten voit kuvitella että alat sh:ksi, jos et tule toimeen ihmisten kanssa.. Opiskelu on 50% harjottelua ja 20% ryhmätöitä, loppu kouluopiskelua.. Työnteossa täytyy olla erinomaiset sosiaaliset kyvyt ottaa puheeksi mitä arimpia asioita, tukea ihmisten vaikeimmissa tilanteissa, jne... itse opiskelen tokaa vuotta sairaanhoitajaksi =) ei todellakaan etänä..


 • No huh, vaikka nykyään on mitä opiskelu muotoja, niin et voi käydä sairaanhoitajaksi etänä/verkossa täysin!! Ja toisekseen ala vaatii, että olet sosiaalinen ja ihmisten kanssa toimeentuleva ja pystyt kohtaamaan kuolemaa ja puhumaan siitä, neuvomaan seksuaalisuuden suhteen tms. Tosi arkoja ja rankkoja aiheita ja jos et kykene edes normi vuorovaikutukseen ihmisten kanssa, niin älä mene turhaan hukkaamaan aikaasi ja viemään opiskelu paikkaa joltain toiselta. Vaikka alalla tulee olemaan paljon työtä, niin ei sinne kaikki sovellu.
  Jotkut koulut järjestää polkuopintoja myös hoitoalan opintoihin. Mene alkuun sellaseen, niin saat vähän kuvaa millasta hoitoala on. Siinä käydään koulusta riippuen 40-60op ja lähiopetusta on noin 2-8 päivää kuukaudessa.

 • vaihda alaa.

 • Etänä voi opiskella etäsairaanhoitajaksi. Näille tosin ei juurikaan löydy töitä eikä makseta ainakaan palkkaa.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  218
  3039