Edullinen matka ns. Paratiisi saarelle?

paratiisin etsiä

Hei!

Elikkä etsit hieman edullisempaa vaihtoehtoa ns. paratiisi saari lomalle. Eli tietääkö kukaan missä tälläistä on ja olisi halpaa oleskella. Itse ihastuin maisemiin mitä kaverini näytti videolta kun hän kävi malediiveilla. Matka tuonne maksio kuuleemma 3000e per nuppi ja kauppojen hinnat olivat suomen hinta tasoa.

--> http://www.google.fi/images?q=malediivit&oe=utf-8&rls=org.mozilla:fi:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=fi&tab=wi&biw=1024&bih=410

Jos joku tietää jotain vastaavanlaista edullisempaa paikkaa niin voisi vinkata.

24

3409

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jeejeejeeee-!!

      no en nyt paratiisista tiedä mutta esim meksikon playa del carmeniin saa edullisia matkoja :) se on kyllä aikamoinen turistirysä.. mutta esimerkiksi kap verdeen pääse suht edullisesti! se on aika rauhallinen saari afrikassa :)

      • aaaaaaaa10

        Edullisia matkoja ja tarjouksia
        tässä on kyllä tosi paljon vaihtoehtoja samalla sivustolla
        http://matkatarjoukset.inno-net.com/
        Esimerkiksi Azorit, Madeira, Kanaarisaaret, Thaimaa
        Malediivitkin ehkä löytyy


    • Ei merta edemmäs

      Ahvenanmaan länsirannikko on yhtä paratiisia, samoin Tanskan Atlantin puoleinen ranta. Viron Pärnuakin on kehuttu, ja Saarenmaata. Myös Suomenlinnassa on erittäin kaunis ja laguunimainen hiekkapoukama, jossa uimaranta. Myös Espoossa Westendin uimarannalla on kaunis pieni laguuni.

      On ekoteko jättää lentämättä ja lomailla lähellä.

      • frger55

        Sanoo köyhä, jolla ei ole varaa matkustaa mihinkään. Sama juttu kun sanotaan, että sisäinen kauneus on tärkeintä... sanovat rumat läskit! :D


      • Kannattaa kokeilla
        frger55 kirjoitti:

        Sanoo köyhä, jolla ei ole varaa matkustaa mihinkään. Sama juttu kun sanotaan, että sisäinen kauneus on tärkeintä... sanovat rumat läskit! :D

        Aloittaja kysy edullisempaa vaihtoehtoa. Oletko muuten koskaan käynyt Tanskassa Atlantin rannikolla? Se oikeasti hakkaa monet kaukokohteet mennen tullen. Pitkää hiekkarantaa ja dyynejä samaan tapaan kuin Kalajoella, mutta enemmän ihmisiä ja paljon elämää, ja paremmat ilmat. Kaikki on siistiä ja tasokasta, ei ole huijareita, ei rosvoja ja ruokakin on parempaa kuin kaukomailla.


    • maailmaa nähnyt

      Thaimaan matkan saa 2 viikoksi jopa 1200 eurolla ja takuulla on paratiisi....8 km tiimalasihiekkaa, vihreää läpikuultavaa vettä, aina väh. 30 lämmintä... jne....ja hinnat murto-osa Suomen hinnoista....ei ihem että taas 17.12 3 viikoksi ja nyt on vuorossa 24. kerta.

    • Ei rahassa mitatava
      • santtu1975

        Laivamatkaan ei oikein ole aikaa, eikä sinne oikein autollakaan tahdo päästä, eli lentäen on käytännössä ainoa vaihtoehto.
        Eli se joka haluaa päästöjänsä laskea, ei muuta kuin laskemaan. Itse kun lähden lomalla, niin menen sinne minne mieli haluaa ja taatusti päästöjä laskemaatta.


      • Joooooooooooo

        No otitkohan nyt laskelmissasi huomioon, että koneessa on enemmän kuin yksi ihminen?


    • Edullisempi matka

      Lohjanjärvellä on Paratiisisaaret-niminen saariryhmä. Kuvia: http://www.google.fi/search?q=lohjanjärvi paratiisisaaret&hl=fi&prmd=ivns&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1024&bih=524

      Bussimatka Helsingistä Lohjalle maksaa noin kympin ja saarille pääsee rannasta esim. vesijetillä (www.lohjanristeilyt.fi). Paikka on kesällä aivan ihana, todellinen paratiisi!

      • Suokki paratiisi

        Olipa ihania kuvia!

        Aika kaunista on täällä Suomenlinnassakin. Ihan ei uskoisi että on "vaan" kotimaassa.


    • Hei!

      Lähde Karibialle Grand Cayman -saarelle, joka valittiin Tripadvisor.com:n vuoden 2011 parhaaksi kohteeksi Karibialla. Löytyy vilkkaita rantalomakeskuksia ja sitten aivan loistavia paratiisirantoja kaukana hälinästä. Saari on todella paratiisi!

      Matkakerhomme Travel Club Finland (voittoa tavoittelematon harrastuskerho) järjestää sinne matkan ensi helmikuussa. Menomatkalla pysähdymme New York /Manhattan (2 yötä), Memphis /Graceland (2 yötä) ja Grand Caymanilla The Reef -resortissa 8 yötä. Katso matkaohjelma www.travelclub.fi

      Travel Club Finland / Pekka

      • Aloha75

        Onko matkakerhonne matkat tarkoitettu lähinnä aikuisille vai onko myös lapsiperheet tervetulleita?


    • Travelclub/Pekka

      Hei!

      Matkakerhossamme on kaikenikäisiä, uusia ja entisiä matkustajia ja tietysti myös perheitä. Järjestämme aika ajoin myöserityisesti lapsiperheille tarkoitettuja matkoja.
      Myös Karibian matkalle ovat lapset hyvin tervetulleita ja tekemistä ja aktiviteetteja kohteissa riittää.

    • Intiaan vaan

      Suosittelen Intiaa ja jostain Mumbain lähistöltä, siis hieman etelään joku tasokas resortti, jossa paikallisest varakkaat käy. Ei tarvitse olla rupusakin kanssa tekemisissä ja palvelu pelaa, hinnat eivät ole kohtuuttomat, englannilla pärjää, rannnat siitejä, ja uima-altaa kunnollisia. Lämmintä riittää.

    • Sameaa

      Mumbain lähistöllä ei kyllä ole kirkkaita vesiä, jos niinkuin sellaisella asialla on merkitytystä. Intiassa ei oikeastaan missään.

      • kirkasta löytyy

        Hyvä kun taas asiaan perehtyneet kirjoittelee, Mumbaissa, kuten myös muualla Intiassa löytyy kirkkaita vesiä ja ihania hiekkarantoja.
        Paskasia jokia löytyy myös, mutta harvempi kai niihin uimaan lähtee.


      • ölsjdlkls
        kirkasta löytyy kirjoitti:

        Hyvä kun taas asiaan perehtyneet kirjoittelee, Mumbaissa, kuten myös muualla Intiassa löytyy kirkkaita vesiä ja ihania hiekkarantoja.
        Paskasia jokia löytyy myös, mutta harvempi kai niihin uimaan lähtee.

        Joet yleensä laskevat mereen joten siellä ne kikkareet loppupelissä lilluvat.


      • justme282340
        kirkasta löytyy kirjoitti:

        Hyvä kun taas asiaan perehtyneet kirjoittelee, Mumbaissa, kuten myös muualla Intiassa löytyy kirkkaita vesiä ja ihania hiekkarantoja.
        Paskasia jokia löytyy myös, mutta harvempi kai niihin uimaan lähtee.

        mumbain ranta on vastenmielinen. Haisee pahalle ja vesi vihreetä limaa, mutta mitö voi olettaa kun on tuollainen miljoonakaupunki slummeineen ja saasteineen. Tunnin lennät Mumbaista Goalle, se on paratiisi maan päällä. Ruoka ja juoma puoli-ilmaista ja tuliaiset samoin. Ihmiset ihania ja todella kaunista. 5 kertaa oltu ja vielä voisi lähteä uudestaankin:)


    • onhan niitä

      Saint Lucia, Jamaica, Kuuba, Trininad & Tobago, St.Kitts & Newis, Bahama, Dominica, Dominikaaninen tasavlta, Maurituis, Seychellit, Fidzi, Marshallsaaret, Samoa, Tonga, Tuvalu, jopa Naurusaari... Joku näistä.

      • heko heko vaan

        Heh, siis edullinen matka ... oli kysymys. Nuo on toki kaikki ainakin lomasaaria, mutta yhdellekään noista ei pääse edullisesti.


    • jeeziiiii
    • youyou

      ei sitä nykyään monessakaan paikkaan pääse edullisesti. on paljon etelän maita joissa esim. hedelmät saattavat olla 1,3e kilo samaan aikaan kun suomessa lähtee 0,99e kilo.
      monissa paikoissa turismin takia kysyntä on lisääntynyt ja hinnat täten nousseet.
      http://hize-changedworld.blogspot.com

    • Aldebaran

      Kokeile Suomenlinnaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3673
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      166
      2287
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      1999
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1874
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      398
      1286
    6. 80
      1205
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      135
      1094
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1020
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      980
    Aihe