Aihe

Jeesiä vailla.

Kaitsu.

Mahtaisiko olla jollain photoshop-gurulla kiinnostusta muokata muuan kuva pientä korvausta vastaan?
Tarkoitus olisi saada käsin piirretty, koneelle skannattu kuva yhdistettyä toiseen kuvaan. Pitäis laittaa ääriviivat uusiks ja väriä kuvaan. Sellaiseen muotoon pitäis vielä saada että saa painofirmalle lähetettyä kuvan, ja he sitten painavat paidat. Itse olen tietokoneiden kanssa niin käsi, että ihme jos tämä viesti tulee edes näkyviin. ;D

4

292

  Vastaukset

  • Paitoja tehdään useammallakin painomenetelmällä. Digiprinttipaidat on käytännössä tulosteita, niissä voi olla rasteri. Taikka sitten spottivärejä.Seripainossa painettavassa paidassa voi tokikin olla rasteri, mutta käytännössä aina mukana on spottivärejä. Siirtokuvapaidat voivat myös olla rasteripaitoja, mutta myös niissä voi käyttää spottivärejä.

   Piirroskuvia monenlaisia. Jos sävyjä, silloin rasteri, jos viivapiirros, sitten se voi olla joko rasterina, tai yleensä mieluummin vektorigrafiikkana.....

   Selvittele missä aiot paidan teettää. Kysy sieltä. Katsos kun paino originaaleja ei edes voi tehdä ilman specsejä, elikkäs painon aineistovaatimuksia. Printatttu tai siirtokuvapaidan voi tehdä tiedostosta, mutta siinäkin värimäärityksien pitää olla oikein. Ja usein, melkein aina jos tahtoo painatuksen tummalle paidalle, tarvitaan alle pohjavalkoinen....

   Lompsi painoo ja selitä mitä haluat, jos ne on kilttejä, ei montaa sataa maksa :DDDDD

   Ai niin, ääriviivojen muutttaminen tarkoittaa helpolla kuvan tekemistä vektorigrafiikaksi, kuvasta riippuen siinä menee muutamasta minuutista muutamaan päivään, riippuu kuvasta:DDD Niin ja fotari ei ole vektoriohjelma.

   • Niin siis ongelmahan on siinä, että mulla on kaksi erillistä kuvaa, joista pitäis saada tehtyä yks.. Nopeesti selitettynä mulla on tausta erikseen, ja siihen pitäisi saada käsin piirretty kuva mukaan jotenkin.


   • Kaitsu. kirjoitti:

    Niin siis ongelmahan on siinä, että mulla on kaksi erillistä kuvaa, joista pitäis saada tehtyä yks.. Nopeesti selitettynä mulla on tausta erikseen, ja siihen pitäisi saada käsin piirretty kuva mukaan jotenkin.

    Ongelma on se, että pitää tietää, miten kuva toteutetaan ja millainset kuvat. Kaikki riippuu noista parista pikkujutusta.


   • Kaitsu. kirjoitti:

    Niin siis ongelmahan on siinä, että mulla on kaksi erillistä kuvaa, joista pitäis saada tehtyä yks.. Nopeesti selitettynä mulla on tausta erikseen, ja siihen pitäisi saada käsin piirretty kuva mukaan jotenkin.

    Kysele Kaitsu joltain kaverilta ku osaa noita hommia, ei se kuulosta vaikealta tehtävältä sille joka vähän photarista tietää..
    Toinen vastaaja tarkoittaa suomeksi sitä, että riittääkö painofirmalle tavallinen .jpg-tiedostomuoto kuvalle, mikä esim. tulee digikamerastakin siirrettäessä valmiiksi tietokoneelle katsottavaksi.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   31
   2440